Keresés

Részletes keresés

landsmann Creative Commons License 2006.09.12 0 0 249

Hm, én rühhellem az ilyen banzájokat. Egy esküvő valóságos csapás a számomra. Nem is tudom hova tudnék olyankor menekülni. Nem is nagyon szoktam menni.

Most itthon vagyok, pár nap szabadságot töltök. Van belőle bőven. Reggel sokáig alhatnák, ha azt a francos gyógyszert nem kellene zabálni. De kihagyni, vagy sokkal később bevenni nem akarom. Inkább erőt veszek magamon, bekapom és visszafekszek. Jövőhónap végén kell visszamennem a neurológushoz, akkor telik le a fél év.

 

"Vannak, akik állandóan kihasználnak másokat. Élősködnek mint a kullancs, miközben barátnak nevezik magukat."

Előzmény: pk20 (248)
pk20 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 248
Szia!! A partynak fél kettőkor lett vége,úgyhogy jó volt a hangulat. Amúgy tényleg nagy itt a pangás mostanában, biztosan mindenkinek sok a dolga. Nekem most még az elején nagyon laza minden szerencsére.
landsmann Creative Commons License 2006.09.11 0 0 247

No, még mindig tart a parti? JÓ hosszúra sikerült.

 

Amúgy elég csendes a topic. Íme egy újabb idézet:

 

"Az emberi hülyeség határtalan, de vannak akik még ezt is tudják fokozni."

Előzmény: pk20 (246)
pk20 Creative Commons License 2006.09.09 0 0 246

Sziasztok!!!

Épp a parti kellős közepén vagyunk, de már untam banánt, gondoltam felnézek ide. Igen szeretek szórakozni járni, a mozi, színház stimmel, de diszkóba nagyon ritkán megyek el.  Nemtudom máshol mi a helyzet, de nekem ezek a Győri szórakozóhelyek nem fekszenek. Brutális miket látni egy-egy ilyen helyen. Megyek megnézem hogy áll a pörkölt, egész nap arra vártam:D

landsmann Creative Commons License 2006.09.09 0 0 245

Na, most jöttem haza nemrég a favágásból. Éppen csak lezuhanyoztam. Egyből itt vagyok, hogy veletek lehessek. :) Annyira nem volt megerőltető, inkább a láncfűrész hangja volt kellemetlen, meg a szél ahogy a pofámba fújta a kipufogófüstöt és a fűrészport. Nade ki lehetett bírni. Tudom, szemüveg, füldogó ajánlatos lenne ilyenkor. Én is csak addig nem használom ezeket, míg valami nem történik. Elméletileg amúgy sem lenne szabad láncfűrészt és egyéb ilyen vibrációs eszközt használnom. Nade csak nem halok bele.

 

"Nem minden az, mint aminek első ránézésre tűnik."

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.09 0 0 244

Hogy birom?Nehezen!De ha meg sem próbálom,akkor meg sehogyan sem!

Két munka,2-3 suli!Még nem tudtam összeegyeztetni,valamiből le kell adnom,mert nincs a hónapnak annyi napja,mint amennyire szükségem lenne!:)

Szeged nagyon szép város,egyszer el kell jönnöd ide!Rengeteg fiatal van,sok program,ami Neked is fekszik gondolom!

Nekem nem esik jól,csak egy darabig,míg rend van!:)Szoktál járni bulizni?

Moziba,szinházba?

"Vannak, akik mindig morognak, mert a rózsáknak töviseik vannak. Én hálás vagyok, hogy a töviseknek vannak rózsabimbói."-gyüjtsed akkor őket,ha szereted!:)

Előzmény: pk20 (243)
pk20 Creative Commons License 2006.09.09 0 0 243

A takarítás nem hangzik rosszul :), de most komolyan nekem van amikor kimondottan jól esik. Szegeden laksz? Az nagyon messze van innen, még sosem jártam arra. Egyébként hogy bírod a munkát meg a sulit együtt?

Jaj annyira szeretem a jó idézeteket!!!!:)

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.09 0 0 242

Sziasztok!

Látom azért támogatjátok egymást lelkiekben!Velem semmi ujdonság,csak munka,és munka!Nekem pk20 már aug.28-tól rendes tanítás volt,és felhívták a figyelmet,hogy lógni nem ajánlatos!:)

Megkértek a"rák vagy a szomorú valóság"c topicon,egy betegtársuk meglátogatására!

Szivesen teszek ennek eleget,itt lakik Szegeden.

A házimunkát hanyagoltam az utóbbi időben,úgyhogy nekem ma ez lesz a legyőzendő feladat!

"Senki sem választhatja el a hajóját attól a víztől,melyen az úszik."

                                                                                         Schiller

pk20 Creative Commons License 2006.09.09 0 0 241

Írnod kéne egy idézetes könyvecskét:)

Nálunk meg kerti pary lesz délután, arra készül az egész család:) ez az első szabad percem reggel óta. amúgy a 300 ft-os dolog sztem is szemétség, bár engem érint a legkevésbé. eddig legalábbis,  és remélem így is marad. a fél éves gyógyszeradagom is felírták egyszerre mindet szerencsére. akkor jó favágást aztán meg pihend ki magad!!!!

landsmann Creative Commons License 2006.09.09 0 0 240

Igen, sejtettem én hogy erről fúj a szél. Az igazi tanítás még nem indult be a felsőoktatásban.

Ma nem dolgozok, itthon lopom a napot. Délután az egyik kollágámhoz megyek fát vágni. Láncfűrésszel azt hiszem egy jó óra, másfél óra alatt felvágom neki. Na, az fog még lefárasztani rendesen. Pontosabban nem is fáradtság lesz az, hanem a kézremegés fog előjönni látványosan. Mint egy 200 éves vénembernél. :) Nade majd csillapodik az. Nem terveztem semmi finom munkát, úgyhogy azt hiszem nem fog különösebben zavarni 1-2 napig. Csak ne kelljen órában elemet cserélni, mert az biztos nem fog menni. :)

Tegnap írattam ki gyógyszereket. Azt hiszem elkezdem felhalmozni őket, hogy januártól egy darabig ne kelljen menni. Spórolok a 300 Ft-okkal. De ez is milyen szemét dolog. Nincs az embernek elég baja, fizettetik vele a járulákokat, ráadásul többet mint eddig, aztán még fizessen, de semmivel sem kap több vagy jobb ellátást, sőt még inkább rosszabbat. Többet kell várni az orvosoknál.

Amúgy az idézet saját. Itt egy újabb:

 

"A nagy dolgok mindig szükségből születnek."

Előzmény: pk20 (239)
pk20 Creative Commons License 2006.09.08 0 0 239

:D A fősulin senki nem fog rámszólni hogy hiányoztam, azért bátorkodtam ellógni. meg aztán az első hét még csak regisztrációs hét, ráadásul este lett volna nyolcig órám úgy hogy a tanár lehet be se jön. szval röviden ezt hagytam ki. Ma naggyon rosszul vezettem, tiszta bamba voltam. állok a zöld lámpánál egy óráig, mindenki rám dudál de még azt sem vettem észre.  :D

amúgy szép az idézeted. gondolom ezt is te írtad

landsmann Creative Commons License 2006.09.08 0 0 238

Hm, a rossz közérzet ismerős nálam is. Az utóbbi hetekben egyre gyakrabban jön elő. Korábban fekszek le, mert nem igazán érzem jól magam. Végig alszom az éjszakát, de mégis fáradt vagyok.

Hogyhogy csak úgy csavarogsz az iskola helyett? Nem lesz belőle baj? :)

 

"Az élet egy keskeny palló, amiről ha mellélép az ember, igen könnyen kitöri  a nyakát."

Előzmény: pk20 (237)
pk20 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 237

Asszem mélyponton vagyok.... Nincs rossz kedv, csak rossz közérzet. nemtom mér. vagy lehet hogy tudom. de nem igazán tudok mit csinálni. gondoltam írok pár vidám sort aztán ez lett belőle:) amúgy hello mindenkinek, látom beindult a kinti  élet, mert elég ritkák a hozzászólások. Én ma szabadnapot vettem ki a suliból, és csavarogtam egyet a környéken. :)

 

 

landsmann Creative Commons License 2006.09.04 0 0 236

Éppen csak köszöntünk egymásnak, egyéb szóváltás nem igazán volt, de azt hiszem semmi gond. Végülis elnézést nem kértem tőle. Mondom a kollégámnak délelőtt, hogy lehet hogy egy kicsit túlzásba vittem a dolgot. Azt mondta, hogy nem, igazam volt. Valakinek helyre kellett tennie.

Amúgy meg csak annyit kellett volna csinálnia, hogy azt a mindent kifejező arc mimikát nem kellett volna mutatnia, valamint azt a 3-4 szót sem úgy kellett volna mondania. Bízok benne, hogy tanult a dologból és nem kell ugyanezt az ügyet elővenni pár hetente vagy néhány havonta.

A kollégám, azt mondta, érezte hogy benne is megy fel a pumpa egyre jobban, a szíve egyre hevesebben vert, de ha neki is meg kellett volna szólalnia, akkor ő nem bírta volna, igencsak elterült volna a padlón. :) Még jó hogy az én idegeim nincsenek rendben, igaz? :) Tény, hogy a 22 év alatt most láttam negyedik alkalommal idegesnek.

Előzmény: pk20 (235)
pk20 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 235

Hát igazad volt annyi szent:) Igazából engem sem kényszerített senki, csak amennyire nagy volt alelkesedés az elején, most én is úgy állok mint te annó hogy utálattal gondolok a következő alkalomra. Mindegy nem is traktállak ezzel titeket, csak hazajöttem, és jobbnak láttam leírni ide  dühömet mint csapkodni. ( amiben csak az akadályozott meg hogy a szüleim itthon vannak:))

Egyébként veled mi van? Szent a béke most már a főnökasszonnyal?

 

landsmann Creative Commons License 2006.09.04 0 0 234
Csak nyugi, ne idegeskedj, attól nem lesz jobb. (Ezt pont én mondom, aki a főnökével összeveszett pár napja :) De jobb ha az ember a dühét kiadja, ez is tapasztalat.) Vezetni én piszkosul utáltam járni, alig vártam hogy vége leygen. Minden áldott alkalommal olyan gyűlölettel mentem, hogy azt kimondani nem tudom. Pedig senki nem erőltette rám a jogsi szerzést. Úgy voltam vele, ha már 18 hónapra száműzetésbe kell vonulnom a hadseregbe, akkor legalább annyi hasznom legyen belőle, hogy ők fizetik a jogosítványomat. :)
Előzmény: pk20 (233)
pk20 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 233

Én komolyan sírva fakadok!!!! Mondtam a dokinak hogy miután abbahagytama  gyógyit visszajött a fejfájás, de hogy nem olyan erősen. Azt mondta amit én két hétig szedtem, azt általában fél évre szokták felírni, ( igaz azt másik doki írta fel nekem) úgy hogy most kaptam egy hasonlót, amit januárig szedhetek!!!:((((((

Ma voltam először vezetni a városba, épp most jöttem meg, és kezem lábam remeg tőle. Nagyon rosszul éreztem magam a volán mögött. asszem megyek aztán ki is bőgöm magam mert most fel tudnék robbanni!! pusz mindenkinek

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.04 0 0 232

Azt hittem valami szép tájképet készítettél,vonatok helyett!

Megint hétfő van,indulhat a gépezet!

Előzmény: landsmann (231)
landsmann Creative Commons License 2006.09.03 0 0 231

Hogy miért viselkedik úgy a főnökasszony? Nem tudom. Általában nem szokott probléma lenni közöttünk, tényleg minden rendben szokott lenni. Általában olyankor vannak ezek az, én csak úgy hívom "kirohanások", mikor valami probléma merül fel. A férje maga a megtestesült nyugalom. Az sosem problémázik semmin. Sokkal higgadtabban látja a dolgokat. Ráadásul éppen olyan dolog okozta, okozza a problémát, ami nekem is heppem. Az időpontok. Ami nálam 18 óra, az nem 3/4 hat és nem negyed hét, hanem 6 óra. Ő ezt egy kicsit tágabban értelmezi. De nem is ez lenne itt a baj, hanem sokszor meggondolatlanul, a dolgok hátterét nem ismerve tesz  vagy mond véleményt, másokat ezzel megbántva. Ugyanezt a problémát már egyszer pár hónapja eljátszottuk, akkor csendben megbeszéltük, elsoroltam hogy mi a bajom ezzel a dologgal. Most megint ezzel volt gond. Lehet  hogy én is egy kicsit drasztikusabban nyilvánultam meg, de mikor bejött, már az arckifejezésén láttam, hogy ebből veszekedés lesz. Abban a tekintetben minden benne volt. Nem tagadom hogy én estem neki, igencsak meg is leptem ezzel. Majd látom hogy milyen kedvem lesz holnap, aztán lehet hogy elnézést kérek a megnyílvánulásomért.

A térdem már több év óta szokott fájni időnként, szóval nem újkeletű a dolog.

Ihlet egyelőre nincs, se motiváció hogy írjak. Ha lesz, akkor nem fogom kihagyni. De annak nincs értelme hogy az ember erőltesse magát ha nem akar írni, aztán abból úgysem lenne semmi.

A vasutas topickhoz fényképezgettem vasúti témájú képeket a hozzászólásomhoz. Egyúttal a képekkel próbáltam, próbáltunk kideríteni valamit. De tulajdonképpen csak egy elmélet vált be bizonyos jelzőtáblák elhelyezésével kapcsolatban, de annak igazolására sincs kézzelfogható bizonyíték.

Előzmény: Melles-leg-nő (230)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.03 0 0 230

Gondolom a bringa és a fotozás kiszellőztette a fejed,és kikapcsolt egy kicsit!

Ne foglalkozz annyit a testeddel!Mindig felfedezhetnénk valami nyavalyát magunkon!

Mostanában nem jönnek az írói ihleteid?Miket fényképeztél?

Előzmény: landsmann (227)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.03 0 0 229

A félelem semmire sem jó,és nem old meg semmit!Örülj inkább,hogy beindul az élet körülötted,és pörögnek ujra az események!

A vezetésen se parázz!Nincs vesztenivalód!Ha meghúznak,legfeljebb ujra próbálod!

A sulijaim:gyermeküket és magzatukat elvetett anyákkal való segítő beszélgetést tanulok Pesten,és Szegeden SZTE-EFk-ra járok!S még gyásztanácsadónak készülök!

LLL-life long learnig!Te biztosan tudod már ezt!:)

Előzmény: pk20 (226)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.03 0 0 228

S miért viselkedik így az a nő?

Egy klimaxozó némber?Vagy egy fölényeskedő perszóna?Mindent meglehet beszélni normális körülmények keretében szerintem!Én is olyan baromira nyugodt vagyok,mint a kollégád,s tárgyilagosan tudok érvelni az érdekeim mellett,ez a másik oldalt pedig egyre jobban felhergeli!:)De lényeg a lényeg,hogy rövidre zártátok!

Nekem is vannak problémáim munka terén.A tanulmányaimat a főállásomnak nem áll módjában támogatni!A mellékállásom viszont támogatná,ha odamennék..A szivem a főmunkához,az eszem a mellékhez húz..Nem könnyű!Bár addig nehéz csak,míg döntéssé nem érlelődik az emberben!

Előzmény: landsmann (225)
landsmann Creative Commons License 2006.09.03 0 0 227
Délelőtt elmentem kerékpározni egy kicsit. Pár kilómétert lenyomtam, közben néhány fotót készítettem egy másik topicba a hozzászólásomhoz. Jól esett a bringázás, bár minden nap megteszem mert azzal járok melóba. Bár a térdeim nem nagyon örültek neki, kicsit fájtak. Előbb-utóbb azzal is dokihoz kellene menni, nem éppen most kezdődött az sem.
pk20 Creative Commons License 2006.09.03 0 0 226
Sziasztok!! Nálam is zajlik most az élet azért jövök ide fel ritkábban. Most még kihasználtam a nyár utolsó napjait, nyaraltam meg moziztam egyet. Hétfőtöl aztán beindul az élet. suli , vezetés a forgalomban, előre félek tőle. Meg kicsit félek a holnapi vizsgálattól is , mert zavar hogy a fejfájásom megint mindennapos amióta nem szedem a gyógyszert. azt hittem a dokinak már azzal számolhatok be hogy minden tökéletes, és minden a régi. hát majdnem....  De a kedvem naggyon jó és még mindig ezt tartom a legfontosabbnak:)) Szóval vidámság neked is landsmann, mert nagyon lehangoltnak tűnsz. Tényleg Mellesleg milyen suliba jársz?
landsmann Creative Commons License 2006.09.03 0 0 225

Én itt vagyok. Tegnap nem sok kedvem volt írni. Délelőtt volt egy kisebb hangos vitám a főnökasszonnyal. Egyre kevésbé tudom tolerálni  a kirohanásait. Ráadásul teljesen fölösleges is volt az egész. Nem először volt már vita arról a dologról, de időről időre előveszi. Idegileg rendesen odatett nekem, de azt hiszem jobb volt a dühömet kiadni, mintha magamba folytom. A 22 év alatt a kollégámat most láttam negyedszer mérgesnek. Sokszor irígylem a türelmét, de szerintem túlságosan az sem jó, ha valakit 22 év alatt négyszer lehet felidegesíteni. Magába folytja, aminek előbb-utóbb nem lesz jó vége. Én robbanékonyabb vagyok, tudok nyelni egy darabig, de van egy pont, amikor nem tovább. A másik kollégámat meg pillanatok alatt fel lehet húzni. Ő már acsarkodott rendesen a főnökasszonnyal. Többször összekaptak. Persze azt sem kellett volna, mert apró értelmetlen dolgokon veszekedtek.

Minden esetre, így hogy a vita lefolyt, legalább tudtam aludni az éjszaka. Korábban meg csak forgolódtam míg meg nem tárgyaltuk a dolgot. Viszonylag jól tűrtem az idegi megterhelést, de a kézremegés látványosan előjött. Még mindig van belőle egy kicsi.

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.02 0 0 224
Merre jártok?Hiányollak benneteket..!
Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.09.01 0 0 223

Sziasztok!

 

  Hétfő óta minden nap reggeltől estig suliban vagyok!Még szombaton is van tanítás!Megyünk vissza a kommunizmusba!Ezért vagyok kissé inaktív!

Eléggé megterhelő,de akarom,és ez erőt ad!Én az egészen felvagyok háborodva!Meddig akarják pumpolni a beteg embereket?Van olyan injekció,amiről megakarják vonni a támogatást,s akkor a betegnek 40000 ret kellene fizetni egy darabért!Biztos van egy réteg,akinek nem gond,de általánosságban a betegek nem állnak a helyzet csúcsán anyagilag!Ezt az egész országot leamortizálják!Egy süllyedő pöcegödörré teszik!Igaz,hogy az eügyi dolgozónak nem kell azt a 300ft-ot kifizetni,de elveszik az összes pótlékot,ami intenzív osztályon járt kiemelt pótlék,vagy onkológián"veszélyességi"!Tehát így mindenki egyformán fog keresni a különböző osztályokon!S azért senki sem vonja kétségbe szerény véleményem szerint,hogy egy intenzív osztály,és egy szemészet közt van különbség tudásilag,és munkailag,s veszélyességileg..Vérlázító ez az egész!

Puszi Nektek!Vigyázzatok magatokra!Kissé felhúztam magam a témán,mert tehetlen vagyok,csak rendelkeznek,s elnyomnak minket!

landsmann Creative Commons License 2006.09.01 0 0 222

Remek ötlet ez a vizitdíj, meg a kórházi napidíj. Aki kitalálta, azt kellene fél évre kórházba fektetni és minimálbérből megélnie. Akkor igencsak másképp gondolkodna. Úgy látszik nem elég rossz még az ország lakosságának az egészségi állapota. Ezzel azt fogják elérni, hogy még rosszabb lesz. Kevesebben fognak elmenni az orvoshoz, kórházba feküdni meg pláne. Persze azokkal van kitolva a legjobban, akiknek rendszeresen kell orvoshoz járniuk. Legszívesebben nem mennék egyszer sem tiltakozásul, de csak magammal basznák ki.

Azért ennyire szemetek hogy lehetnek? Nem elég hogy fizetjük a járulékokat, még külön fizessünk az orvosi ellátásért? Lehetne itt pénzt spórolni. Nem kellene a fölösleges dolgokra százmilliókat és milliárdokat elherdálni.

Megint velünk, betegkkel tolnak ki.

pk20 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 221

Üdv!!

Nagyon lappangós lett most itt a hangulat. Landsmann valami van a levegőbe mert nekem is előjött a mindennapos fejfájás, a nyakam tele van csomókkal ami tökre fáj, bár igaz a kedvem nem rosszabb tőle:) . A héten dolgoztam, nyaraltam még egy utolsót aztán hétfőtől jöhet a mélyvíz. Mellesleg merre járhat? Biztosan sokat dolgozik most.

landsmann Creative Commons License 2006.08.31 0 0 220

Üdv mindenkinek!

 

Remélem jól vagytok. Azt hiszem a Barátok közt után megfürdök és lefekszek. Nem érzem valami jól magam. Lehet hogy csak a fáradtságtól, mert nem aludtam annyit mint amennyit szerettem volna. De az is lehet hogy csak úgy, rosszabb most. Majd elmúlik, így vagy úgy. :) Örökké ez sem fog tartani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!