Keresés

Részletes keresés

CornFake Creative Commons License 2004.07.20 0 0 6
Nekem is CIB-em van,mert sokat utalok egy honapban,es jobban kijovok igy,meg a kp forgalmam minimalis,mindent kartyaval fizetek.wapon,neten mindent elintezhetsz,telufsznel nincs gepneni.
Ariel Creative Commons License 2004.07.19 0 0 5
nekem is a CIB-nel van classic szamlam es kartyam. internetbank ha nincsenek extra vagyaid jo. CIB24 telefonos ugyfelszolgalat kedves, segitokesz.
eddig eleg biztonsagosnak tunik minden. kartyahoz ingyen alszamla. limitallitas cib24, wapbank, internetbankon keresztul. kartyahoz ingyen smsen jon a forgalom. szamlahoz havi 400ft-ert. szoval mindent tudsz mi tortenik a szamladon.
mondjuk problemaban ismerszik meg a barat is. eddig nem volt semmi gond.
Hkoala Creative Commons License 2004.07.19 0 0 4

Magánemberként egy éve cseréltem le a K&H számlámat CIB-re (előtt volt OTP). nem bántam meg: az ügyintézők sokkal profibbak, a telefonos ügyfélszolgálat + internetban nagyon korrekt, a díjak valamivel az OTP alatt, a kamatok valamivel jobbak.

A városkánkban nincs CIB fiók, csak kb. 30 km-re, de a számlanyitást leszámítva, még semmiért nem kellett bemennem a bankfiókba. Közben a kártyámat - önhibámon kívül - le kellett tiltani, a letiltás díját egy hét alatt visszaadták, új kártyát díjmentesen kaptam.

 

 

 

Előzmény: expesti (-)
close652 Creative Commons License 2004.07.19 0 0 3

kb. 4 éve mentem át otp-ból

ne bántam meg azóta se.

igaz lett pénzkivételi díj, de még így is olcsóbb.

ha internetbankárkodnál akkor nem kérdés, hogy CIB!

Nadzsi Creative Commons License 2004.07.19 0 0 2
A CIB is csak egy bank, nem jobb, nem rosszabb mint a többi. Ha van pénzed tartós lekötésre, akkor itt egy kicsit magasabb a kamat, mint az OTP-nél. Az internetes bankjuk szuper, nem muszáj a fiókba mászkálni. A zárlati díj meg ilyesmi egy hangyányit az OTP alatt. Nézc meg a CIB.hu-t
Előzmény: expesti (-)
naki6 Creative Commons License 2004.07.19 0 0 1

Elkurvultak.

Régebben a saját autómatából ingyenes volt a pénzkivétel, már nem az. Nem volt havi "zárlati díj" (mire föl?), már az is van.

Ami jó, az a telefonos ÜSZ (0640242242).

 

Váltáson gondolkodnék, keresnék egy bankot, amelyiknél nincsen ilyen havidíj, és a pénzkivételt se sarcolják meg.

Valahol láttam egy oldalt, ahol a szokásaidnak legjobban megfelelő bankot választja ki a progi (pénzkivétel hányszor, kártyadíj, lekötések stb), de az oldal címére már nem emlékszem...:(

Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.07.19 0 0 0
Nekem 0 tapasztalatom van.

De az egyik ott dolgozó ismerősöm azt szokta mondani, hogy CIB - a leggeCIB!

Én kérek elnézést a nevében is.
Előzmény: expesti (-)
expesti Creative Commons License 2004.07.19 0 0 topiknyitó

Hello!

Nekem az OTPnél van számlám, de nagyon nem vagyok megelégedve velük. Gondoltam, hogy átmegyek a CIBhez, mert róluk még nem hallottam rosszat, igaz lehet, hogy ez csak véletlen...
Aki esetleg használ CIB bankot az mondja meg, hogy mennyire jó, jobb-e az OTPnél, magyarul nem esek-e csöbörből vödörbe, ha bankot váltok? Ja, lakossági számlám van.
Kösz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!