Keresés

Részletes keresés

Vona Creative Commons License 2012.07.04 0 0 2294

Ez hülyeség. Ha felmondanak, irásban kell foglalni, ennyire azér,t nem lehetsz.......,..A Penny-Market is ismeri a jogszabályokat. Nem értem, volt már olyan hogy nem kaptátok meg időben a fizetést,,? Mindig pontosan utalnak, mikor elő van irva. AKKOR MEG?????

Előzmény: Micimackó 19 (2293)
Micimackó 19 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 2293

Sziasztok. Nekem felmondtak május 25.-én szóban. Azóta sem kaptam meg a papirjaimat.  Állítolag még munka viszonyban állok, mert nem mondtak fel. Szerintetek ilyenkor mi van?

ohne.name Creative Commons License 2012.07.03 0 0 2292

butaság!

az utolsó munkában töltött nap után 3 vagy 5 munkanapon napon belül (ha nem azonnal...) minden papírt és járandóságot ki kell adnia a cégnek 8postázni)! tuti nem várhat a köv fizuig!!!!!

Előzmény: horgász a pácban (2291)
horgász a pácban Creative Commons License 2012.07.03 0 0 2291

Sziasztok!

Ha felmondasz akkor is a következő esedékes kifizetéskor  kapod meg a fizut, ugyanis nem tarthatja vissza hónapokra.

 

Verrumal Creative Commons License 2012.06.27 0 0 2290

Üdv

Ha felmondok az utolsó munka napomtól számítva hány nap múlva kapom meg a fízetésemet ?

 

nojelka Creative Commons License 2012.06.21 0 0 2289

Sziasztok! Nettó 156ezrt keresek ,12óránál ritkán dolgozom kevesebbet,szabadidőm szinte semmi, az ízületeim annyira fájnak ,hogy alig bírok felkelni, és állítom ,hogy a boltvezetői munka mellett plusz 1 dolgozó munkáját is el kell végeznem.Azt szokta mondani a Tv-m osszam ki a munkát. Kinek?Annak a hatórásnak aki rendszeresen 8-10 órát dolgozik,hogy engem ne hagyjon cserbe?Jók az eredményeink .De milyen áron?Legalább minden hónapban 4 ember munkabérét rakjuk a Penny zsebébe,mégis úgy bánnak velünk mint az utolsó segédmunkással.Az bosszant ,hogy tudom vannak olyan üzletek ahol ugyan ezt a forgalmat +6 fővel végzik,és igen azok a boltvezetők ülhetnek az irodában és csak azt csinálják amiért felvették őket ,irányítanak.

 

robot???? Creative Commons License 2012.06.21 0 0 2288

Sziasztok!!!!Csak egy megjegyzést szeretnék tenni!!!!!!!! Közel sincs 300000 ft-os fizetése a vezetőknek!! Az viszont tényleg bosszantó hogy némelyik vezető csak az irodában űl ezért a fizuért sok más vezető meg azt nem tudja hogy a napi feladatokat hogy csinálja meg hogy ne legyen  bennt 10-11 órát. (rendelés,hűtö pakolás,árúátvétel,az üzlet rendbe tartása,számla bevezetések  meg stb.......) Csak azt tudnám hogy akkor a kinti dolgokat ki csinálja meg helyette??????Valamit tudhat amit mi nem!!!!

Előzmény: horgász a pácban (2287)
horgász a pácban Creative Commons License 2012.06.17 0 0 2287

Sziasztok!

300 ért ülhet fenn a mi vezetőnk is. mert semmit sem tud mint a tv. rv. vezető s..-t nyalni és áztatni a dolgozót akire épp ráunt. vagy aki bele lát a kis piszkos ügyeibe. Aki hajlandó dolgozni azt meg baszogatja, mindig az aktuális főnökkel., hogy ő a megfelelő ember a vezetésre.

S van képe azt mondani ő nem tehet semmiről pedig nyakig benne van.

A melóhoz való hozzá  állása csapni való mindig másnak adja ki nehogy csinálnia keljen valamit, mivel leesik a gyűrű az ujjáról.

A raklapot annyira ismeri, hogy azt rendelni kell, s némi fogalma hogy nem keveri össze az árut, ha igen akkor igy jártunk.

Ha kérnek valamit legtöbbször az a válasz nincs, ne vidd ki nem mászkálunk be mindenért!! Van de neked nem hozom ki!!!!

Itt ilyen a főnök, remélem nem sokáig!! Idelye lennne elküldeni a levesbe, hogy megkapja azt a sok szemétséget amit ő adott a beosztottjainak!!

kelet007 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 2286

Sziasztok!

Kedden tárgyalás Gyulán, a kedvenc ter.vezetőm is ott lesz!! Már alig várom, hogy lássam ahogy a vigyor az arcára fagy!!

kelet006 Creative Commons License 2012.06.08 0 0 2285

:)

Előzmény: ohne.name (2284)
ohne.name Creative Commons License 2012.06.07 0 0 2284

Olvasom, felfogtam... Örülök. Nem is igazán neked szántam. Egyszerűen leírtam a gondolataimat. Akinek nem inge....

Sajnálom, hogy vezető létedre neked annyit jelent a konferencia, amit leírtál. Szörnyű, ha csak ennyit élsz át beőle. Ennél több a monadanivalója. Ne azokkal foglalkozz, akik alszanak, vagy smseznek. Te érezd jól magad! Akárcsak a munkában. :)

Előzmény: kelet006 (2282)
kelet006 Creative Commons License 2012.06.07 0 0 2283

Akkor közlöm, hogy én is vezető vagyok. Nem keresem agyon magam de arra figyelünk, hogy pl.:decemberben a nagy hajtás után elvigyük a csapatot egy vacsorára, hogy megköszönjük az éves munkájukat, mert hiába vagy te jó vezető ha a kasszás kiengedi az árut! Nem de? Ja és  a saját pénzünkből! (ü.v és üv.h.) Azt kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön összehozni egy ilyen csapatot. És ráadásul nekünk mindegy hány t.v volt mindenki más a maga módján, de szerettük mindet és most is! Náluk is nagy a nyomás főleg a r.v-től, meg kell felelni! Ráadásul keletnek 2* annyira meg kell felelni mint másnak amit egyáltalán nem értek de biztos, mindegy az eredmények elég jók!

 

Előzmény: No1user (2278)
kelet006 Creative Commons License 2012.06.07 0 0 2282

Ha olvasod a hozzászólásaimat akkor gondolom felfogtad, hogy van aki szeret itt dolgozni! Sőt mondhatom, hogy az egész csapatunk így van ezzel! A konferenciáról csak annyit, hogy a hátsó sorokra is nézzenek rá néha mert annyira érdekli őket, hogy van aki alszik, van aki egész nap sms-ezik! A számukra "unalmas" beszéd után pedig jön a részegedés! És lehet jönni haza. Kb. ennyi szokott lenni. A bérről pedig annyit, hogy vezetői szinten nem vagyunk annyira megelégedve de nem tudsz mit csinálni. A munkát szeretem, a munkatársaimat is, a pénz meg nem boldogít!:)

Előzmény: ohne.name (2281)
ohne.name Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2281

Nem értek valamit.... A Pennynél számotokra semmi jó dolog nem történik? Olvasom itt a folyamatos szidalmakat, elégedetlen, dühös emberek hozzászólásait, de egyetlen köszönjük szó nem volt látható sem a bérkompenzációra, sem az ezek után még megkapott béremelésre... Furcsa ez nekem. Bár, lehet, hogy nem is annyira, hiszen, ha a híradót veszem alapul, ott is mindig csak negatív hír a hír. Remélem, vannak elégedett emberek is a Pennynél.

Szerintem senki nincs bebetonozva a munkhelyére és mindenki elmozdítható. Meg kell találni a módját. Ha úgy gondoljátok, hogy a vezetőtök nincs a helyzet magaslatán, nem hiszem, hogy ez a fórum a segítségetekre lesz és megoldja a valós vagy vélt problémátokat. Higgyétek el, minden régióban vannak, a dolgozók által nem megfelelően dolgozó vezetők és tv-k. De ki az, aki cserélne velük és kicsit kipróbálná a pozícióval járó mindennemű munkát. A teljes felelősséget. Senkinek nincs könnyű helyzete, de mindenki igyekszik a maga módján túlélni és megfelelni.

A konferenciára pedig igen is szükség van. Jó alkalom, hogy a teljes vezetőség egy helyen legyen, megoszthassa tapasztalatait, nézeteit. Segítsenek egymásnak, vagy csak egyszerűen kicsit kikapcsolódjanak. Otthon is van néha ünnepi ebéd! Olyankor az egész család ott van. És bizony ez többe kerül, mit egy egyszerű paprikáskrumpli szombatra. Na, ez is ilyen lesz. Nem kell túlgondolni. Csk kicsit többen ülnek majd a sz asztalnál... és nem a ti pénzeteket költik, hanem a tulajdonosét. Ő meg oda költ, ahová csak akarja. Most pl. erre! (bérkompenzációra és béremelésre már költött eleget - szerintem többet, mint a konferencia költsége)

No1user Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2280

Tisztelt vezetőség. A TV-ket újból kivizsgálnám, hogy tényleg alkalmassak-e azen munkafolyamatokra, mert némelyik igen csak megkérdőjelezhető a munka tevékenysége, (mennyisége,minősége) a műszakvezetőm jobb nála, van amikor Ő segit neki ebben meg aban, mert Én nem vagyok hajlandó helyette dolgozni, szó szerint helyette. Én vagyok az infós boltja de azért vicc amit sokszor meg enged magának. Köszönöm.

No1user Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2279

Tisztelt vezetőség. Az értekezletről néhány szót megemlítenék. Nem hiszem, hogy szügséges lenne, azért az eredmények szépen kúsznak felfelé. Szeretném ha elmaradna, és a pénzt elosztanánk a dolgozók között. Szerintem sokkal hálásabb és jobban jönnénk ki. Esetleg tudnánk venni belőle takarítógépeket mert már eléggé le vannak harcolva, vagy éppen új kenyeres állványt mert már az is ki van ferdűlve eléggé rendesen. Ahol Én dolgozom ott van LiDL is meg oldható lenne, ha az ővékét ami 2-éves és le cserélik, azt Én elkérném tőlük, van utánfutóm, és majd azzal elviszem az üzletbe, nem kerül a Pennynek semmibe sem. De legalább már új lenne a kenyeres állvány.

No1user Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2278

Tisztelt munkatársak, akiknek most írtam. Elmondanám engedelmetekkel, Én jó magam is vezető vagyok az egyik üzletben, jómagam is pakolok, sokszor még a dolgozokat is, megelőzve pakolok, mire felébrednek, már a második raklapnál járok, mindennek meg van a miértje. Saját magaról tudodm, ha az irodában van munkám akkor ott is megpróbálok, minél hamarabb végezni, és sietni ki pakolni. De akint lévő dolgozok is így vannak ezzel, attól még hogy lassabban megy neki de megtesznek minden csak, hogy marar végezzünk, és lehessen végezni időben. Azért itt fontos tényezőket kihagytunk ám. Az adott üzlet előre menetelét, és a közös jó munka végzésben fő szerepet játszik az, hogy az üzletben van, prémium, revizor eredmények, leltár eredmények, ms eredmények, van konkurencia vagy sem. És hogy milyen korkülömbséggel dolgoznak a dolgozok, mert lehet még más felfogása, egy 20-évesenek meg egy 45-évesek. Én nálam mondjuk ebből nincs semmi gond, mert mindenki szeret mindenkivel dolgozni. Na mondjuk mi sem vagyunk sokan, de ettől még nem adjuk fel küzdünk, egyszer el jön a mi időnk, és be bizonyitjuk, mi vagyunk akik küzdenek, és eredményeket érnek el. Csak előre hátra csak akkor nézek mikor jön a LIDL vagy akár az ALDI a kanyarban.

No1user Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2277

Tisztelt nojelka. Okos gondolat, írják le mi a helyzet, és majd megoldodik. Habár ebben azért lennének fentartásaim. Mert nem igazán értem, miért baj ha a vezető nem pakol. Ez csak az Én véleményem, nem gáz ha nem pakol a vezető.

Előzmény: nojelka (2272)
No1user Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2276

Tisztelt Vona. Hát neked is csak azt tudom, mondani amit már lent írtam.

Előzmény: Vona (2271)
No1user Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2275

Tisztelt nojelka. Ebben egyet értek vele. Igen nagy a nyomás a folyamatos megfelés, mind a két írányban. Mindenki a megfelelő helyen a megfelelő munkavégzést csinálja akkor nem lehet baj. 

Előzmény: nojelka (2270)
No1user Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2274

Tisztelt kelet006. Ha a vezető a vezetői feladatokkal foglalkozik, hát eléggé nehéz még pakolnia is. De a Te vezetőd ezek szerint össze tudja hangolni, ügyes. De a vezetők felé is megfelel mindig?

Előzmény: kelet006 (2269)
No1user Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2273

Tiszteletem mindenkinek. Tisztelt jason38. Hát nem tudom mit szeretnél ezzel, előre szolók, csak a jó indulat, és a normális gondolkodás vezérel arra, hogy írjak neked. (nem vitatkozni szeretnék ) de szerintem, nincs semmi kivetni való abban, hogy a vezető az irodában, Te állításod szerint ücsörög csak. Erre meg a megfelelő személy akinek ezt a problémádat jelezni tudod lásd. TV,RV. Biztos hogy 300-ért ücsörög, mert nem hiszem, hogy elmondja a fizuját. De szereintem végzi a dolgát. Nem kaptál elég prémiumot talán?

Előzmény: jason38 (2268)
nojelka Creative Commons License 2012.06.06 0 0 2272
Sziasztok! Ismered a mondást "sok lúd disznót győz".Mindenkinek van egy főnöke írjátok le,hogy mi történik a boltban,és küldjetek másolatott a régióvezetőnek,ért.vezetőnek.Mi is rengeteget túlórázunk,dolgozunk delegalább belső harcok nélkül.
Előzmény: Vona (2271)
Vona Creative Commons License 2012.06.05 0 0 2271

Hát nagyon irigylünk benneteket, mert nálunk is u.a helyzet mint JASON38-NÁL. De erre a kutya sem figyel.

Előzmény: kelet006 (2269)
nojelka Creative Commons License 2012.06.04 0 0 2270

Sziasztok!

Keleten dolgozom én is,és nálunk is ugyananyit dolgoznak a vezetők mint a dolgozók ,sőt próbálnak példát mutatni.

Nagy a nyomás a dolgozókon is és a vezetőkön is.

Előzmény: kelet006 (2269)
kelet006 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 2269

Sziasztok!

A mi üzletünkben csak a vezetők egész raklapoznak például! Nem azért mert a dolgozók bénák hanem mert nálunk nincs különbség vezető és dolgozó között! És még mindíg azt valljuk, hogy mindenkinek oda kell tennie magát mert csapatmunkáról beszélünk és csak úgy működik egy csapat ha nem utálattal kell bejönni hanem már az a beteges ha nem akar hazamenni! Na nálunk ez így működik!!! Ami nálatok van az mindenféleképpen vezetői hiba sztem, mert ha a dolgozó azt érezné, hogy nem csak egyedül dolgozik akkor szemrebbenés nélkül lenne kedve az egészhez!:)

Előzmény: jason38 (2268)
jason38 Creative Commons License 2012.05.27 0 0 2268

Üdv mindenkinek!

Arra szeretnék tőletek választ kapni, hogy más üzletekben miben merül ki, a boltvezető tevékenysége? Nálunk csak rendel de azt is sokszor másra bizza. Valamint a beosztást megcsinálja de azt is úgy, hogy maga mellé annyi embert rak, hogy neki véletlenűl se kelljen csinálni semmit. Azt szeretném tudni hogy ez csak a mi üzletünkben van így és 300.000 Ft-os bruttó bérért ennyi lenne az elvárás?

 

Fadrusz Creative Commons License 2012.05.24 0 0 2267

Hmmm ezt nem tudtam de most hogy mondod megnézem én is a régi bérpapírjaimat!  Ezek a pótlék szabályok le vannak írva valahova ? Mármint amire lehet hivatkozni.

Előzmény: Linda12 (2266)
Linda12 Creative Commons License 2012.05.23 0 0 2266

Ismered a bérjegyzék tartalmát.A ledolgozott munkaidő - kötelező munkaidő az  adott hónapra.Vasárnapi 100% os pótlék-vasárnapon végzett munka. Nagyvonalúan 100% os pótlékot fizet,de mindez becsapás.Minden vasárnapon végzett munkaidő munkaidő kereten felüli,amit 150%  vagy  200%-os bér járna érte.Erre úgy jöttem rá hogy egy júniusi hónapban csak 1 napot dolgoztam és az vasárnapra esett így néz ki a bérjegyzékem.Ledolgozott munkaidő 0 óra 1 nap  ugyanakkor vasárnapi 100%os pótlék címen kifizeti a napomat.Szívesen átadom akár a bíróságnak is a bérjegyzékemet.Bocs most mennem kell majd később írok a táppénzzel kapcsolatban is.

Előzmény: Fadrusz (2265)
Fadrusz Creative Commons License 2012.05.22 0 0 2265

Milyen bizonyitékaid vannak ? Engem lehet érdekelne.

Előzmény: Linda12 (2264)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!