Keresés

Részletes keresés

pk20 Creative Commons License 2006.08.27 0 0 219

Szia!!!

Örülök hogy jó volt a nyaralás!! DE ilyet se hallottam még hogy munkahelyre érkezik vissza az ember egy nyaralásból. az azért tényleg nagyon fárasztó lehetett. Egyébként a múltkori vizsgám még csak rutinvizsga volt, azóta még nem is vezettem mert a kocsit még szerelik. Egyébként milyen suliba jársz? nekem még van egy hetem. aztán 4.-én meg megyek avégső kontrollra. bár most hogy abba hagytam a gyógyszert kb. egy hete kezdenek visszajönni a dolgok, de nem olyan mértékben hogy újra elkezdjem szedni a bogyókat. :)

Várjuk a képeket:))

Előzmény: Melles-leg-nő (216)
landsmann Creative Commons License 2006.08.27 0 0 218

Örülök hogy jól sikerült a nyaralásod. :)

Nem tudom milyen lehetett régen az arborétum, én olyan 4 éve járok minden augusztusban. Szerintem az ugyanolyan szép mint amilyen régen is lehetett. Látszik hogy a kiszáradt, elpusztult, vihar által kidöntött fákat eltakarítják, majd újakat telepítenek. Bár gondolom egy változás bizonyára van. Nagyon sok helyen lehet látni eldobált papírt, üdítős üveget. Azt gondolná az ember, aki ilyen helyre megy, ilyen helyre vágyik, az legalább óvja is környezetét és nem dobálja el a szemetet. Sajnos csalódnom kellett ezene a téren. Úgy tűnik csak nekem természetes hogy nem szemetelek se az ilyen helyeken, se az utcán.

Előzmény: Melles-leg-nő (217)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.08.26 0 0 217

Nagyon régen jártam az arborétumban,talán általános iskolában.

Olyan,mint régen volt?Vagy ezen is átsöpört már a változás szele?

Sokszínű egyéniség vagy!

Előzmény: landsmann (215)
Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.08.26 0 0 216

Sziasztok!

Nagyon jól esik,hogy gondoltatok rám!!!A nyaralás tartalmas,és tanulságos volt egyben.Baráti társasággal voltam,de Krétára talán a legjobb lehet a szerelmünkkel elmenni.Ott nem voltak erdőtüzek.Olyan barna vagyok,hogy virítok a fehér köpenyben:)A klinikáról indultam,s a klinikára érkeztem meg.Haza csak holnap reggel megyek,álmos,és kissé fáradt vagyok!Az élményeim is megosztom veletek,és még képpel is tudom illusztrálni hamarosan:)

Olvastam,hogy fájt a fejetek,meg mindannyiótoknak a nyár okozott problémát a betegségével kapcsolatban.Ez már bevett gyakorlat,hogy az időjárásra fogunk dolgokat.Nem vitatom,hogy bizonyos esetkben lehet párhuzamot húzni a betegség,és az időváltozás közt persze.

Szomorú vagyok most..azért mert elmúlt ez az egy hét,azért,mert vége lesz a nyárnak!Nekem már hétfőn kezdődik a suli pk20.Hogy hogy még mindig vezetsz?Azt hittem,hogy már levizsgáztál...

 

landsmann Creative Commons License 2006.08.26 0 0 215
A fejfájás nekem is megvolt. Fáradt is vagyok rendesen. Szarvason vultunk egy rádiómatőr találkozón, aztán meg az arborétumban bóklásztunk órákig. Olyan fáradt voltam már, hogy legszívesebben átadtam volna a vezetést másnak, de nem volt alkalmas személy rá a kocsiban. Így én vezettem végig, de ha még 20 km-t kell menni, igencsak én is megszunnyadtam volna. :(
Előzmény: pk20 (214)
pk20 Creative Commons License 2006.08.26 0 0 214

Ma füvet nyírtam:) és persze megfájdult tőle a fejem:(. Nos ennyit az én izgalmas napomról. 26.-a van Mellesleg elvileg ma érkezik meg. Reméljük meglátogat minket és mesél milyen volt a nyaralás.

pk20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 213

ja tényleg:))) én is rá tippelek. egyébként csak most kezdtem el megint nézni hogy lelőtték az ipsét. Amúgy kihagytam pár részt:) Ez a jó a sorozatban hogy párszáz részt kihagyok de nem vagyok lemaradva. Csak a neveket keverem kicsit:)

azt hiszem megyek mégiscsak megpróbálkozom aludni. Jóéjszakát!!!!!!

landsmann Creative Commons License 2006.08.24 0 0 212
Nem Gézát, hanem Miklóst lőtték le. Én Fenyvesire tippelek. :)
Előzmény: pk20 (211)
pk20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 211

én ha este iszom van hogy nem alszok tőle. igazából még a kórházba próbálkoztam vele vérnyomásnövelőnek, de nem jött össze :) Szval ki lőtte le Gézát?? Most valaki meg akarja folytani a párnával:)

landsmann Creative Commons License 2006.08.24 0 0 210

A bő 1 év alatt én is eljutottam odáig, hogy nem parázok ha hirtelen rosszabbul érzem magam, mert mostmár tudom, hogy nem lesz semmi baj, csak pár óráig kellemetlenebbül érzem magam, de szép lassan elmúlik.

Nálam, a tévézés a Barátok közt-ben ki is merül. Mást újabban nem nagyon szoktam nézni. Netezgetek, úgy gondolom hogy legkésőbb fél 11-kor szeretnék lefeküdni, mert az utóbbi napokban elég későn feküdtem le és ez bizopny megviselt. Amúgy is hosszabb idő kell hogy kipoihenjem magam. 1-2 hosszabb fennlét kipiohenése majd 1 hetet vesz igénybe. Egész nap fáradt, álmos voltam. a fejem is kezdett fájni. Aztán délután egy Redbullt magamhoz vetem. Az érezhetően felélénkít és nem érzem magam olyan fáradtnak. Persze nem vedelem rendszeresen, meg naponta maximum 1-et. A kávét hiába iszom, nem csinál semmit. Ugyanolyan jól tudok tőle aludni, úgyhogy álmosság ellen kár lőtyölni. Az energiaital hatását már 5-10 perc után kezdem érezni.

Előzmény: pk20 (209)
pk20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 209
Nos azt meg tudom érteni hogy zavar. Nem tudom az ember hozzá tud-e az ilyenekhez szokni. Bár épp most jutottam arra a következtetésre, hogy nagyjából még meg vannak a tüneteim, csak már nem parázok tőlük. Amúgy az esti program nekem is a net meg a tv:)) csak nem lesz semmi jó film este. Most nagyon bölcsen kávét iszogatok (remélem azért majd tudok aludni az iccaka:)) )
landsmann Creative Commons License 2006.08.24 0 0 208

A következtetés hibás. Nem vagyok pesti. :) Csak azért írtam, hogy ha Pestre kell mennem, akkor inkább vonattal megyek. Persze volt mikor kénytelen voltam kocsival menni, mert valamit vagy vinni, vagy hozni kellett rokonoktól, de akkor is tömegközlekedéssel utaztam a városban. Nem a kocsit koptattam, meg pocsékoltam az üzemanyagot.

Én nem vagyok ideges, mégis remeg a kezem. Sajnos nem azért mert öreg vagyok. :) Van hogy jobban, van amikor kevésbé, vagy egyáltalán nem. Inkább a reggeli, délelőtti órákban jellemző. Ha kicsit idegesebb vagyok, akkor meg aztán pláne, olyankor amúgy is előjön. Sajnos ez egy mellékhatás. Jól tudom hogy másnak talán fel sem tűnne, de engem zavar.

Előzmény: pk20 (207)
pk20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 207

Ezek szerint Pesti vagy:). Nekem sincs sok bajom a tömegközlekedéssel, de ha most nem csinálom meg sose. Először jön a diplomaírás, aztán a munka, aztán már se időm se kedvem nem lesz megcsinálni. Nemtom mér asszem ma front van, de ollyan ideges vagyok ma, hogy nekem is remegnek a kezeim. :)) úgyhogy abszolúte együtt érzek veled.

landsmann Creative Commons License 2006.08.24 0 0 206

Vagyogatok. Délelőtt próbált fájni a fejem, de agyonütöttem egy Advillal. :) Én győztem! Melóztam ezerrel, most jöttem haza egy negyed órája. Az estém netezéssel, tv-nézéssel fog telni.

No, örülök hogy múlnak a tünetek. Fog még az javulni. Nekem most kicsit megint remeg a kezem. Néha előjön, sok mindent nem tudok kezdeni vele. Ha nem kell precíziós munkát végezni vele, akkor nem látszik, bár én érzem.

A tanulás fontos, a vezetés meg jó dolog. Bár én már többször elgondolkodtam rajta, hogy ilyen terrorszerű vezetési morálú közlekedésben kell-e nekem részt venni. Aztán végül mindig arra döntöttem, ha muszály, akkor csak elő kell venni az autót, de ha lehet, akkor Pesten nem kóválygok kocsival. Egyik pontról eljutni egy másikra olcsóbb és kényelmesebb nekem a tömegközlekedéssel utazni. Ráadásul lehetek bármilyen fáradt, vagy lehetek ramatyabbul, (bár ez utóbbit nem akarom) nyugodt lehetek, hogy elérem a célomat és nem izgulni.

Előzmény: pk20 (205)
pk20 Creative Commons License 2006.08.24 0 0 205
Nem is hallottam az erdőtüzekről. De én is remélem hogy jól nyaral. Végülis nemsokára megtudjuk. Amúgy mi van veled? Mi épp most takarítottunk lakást festők után és hullafáradt vagyok. De jóhír hogy azt hiszem az agyrázkódásnak nyoma sincs. (csak egészen icike-picike :) ) Szeptemberben egy utolsó kontroll és remélem ennyi volt.  Belevetem magam a tanulmányokba no meg a vezetésbe :)
landsmann Creative Commons License 2006.08.24 0 0 204

Akkor úgy látszik, nem csak én várom a nyár végét. Pár éve már megútáltam a nyarat. Nem bánnám ha nem lenne. :)

Remélem Mellesleg nyaralását nem rontja el a görögországi erdőtüzek.

Előzmény: pk20 (202)
Athlay Creative Commons License 2006.08.23 0 0 203
Két hónap alatt kb. Hát nem túl gyors...
Előzmény: pk20 (202)
pk20 Creative Commons License 2006.08.22 0 0 202

Sziasztok!

Ezzel a jó lenne ha vége lenne a nyárnak kijelentéssel teljesen egyetértek!!!!  

Azért az csak jót jelent hogy felére csökkent a vérrög! És mennyi idő alatt?

Drukkolunk neked:))))

Athlay Creative Commons License 2006.08.22 0 0 201

Sziasztok!

 

Na voltam MRI-n. A fejemben a vérrög összement a felére, de még mindig nem tünt el, a szélei meg állítólag meszesednek. Ezt most nem tudom, hogy rossz-e vagy sem, de majd konzultálok a dokival...

 

Közben estem egy nagyot a biciklivel is, úgyhogy össze kellett varni az államat, a kezemet meg úgy odavágtam, hogy még mindig fáj. Cool.

 

Jó lenne ha már vége lenne ennek a nyárnak :)

landsmann Creative Commons License 2006.08.20 0 0 200

Üdv mindenkinek! Remélem jól telik a nyaralás.

Mostmár itt vagyok. Sajnos egy hardverhiba miatt a sírba szállt vele a wiondows is, így újra kellett rakni mindent és átmenteni az adatokat. De azt hiszem sikerült.

Hm, úgy gondolom, mindenki egészséges, mert nem nagyon szaporodtak az írások.

 

"Ha becsületes vagy, lehet hogy sokszor hülyének néznek. De ne törődj vele, te legalább nyugodtan alszol éjszaka."

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.08.17 0 0 199
Sziasztok! Én meg elrepülök holnap,egy kis görög nyaralásra,26.-án jövök vissza! Vigyázzatok magatokra!Puszi neketek!
landsmann Creative Commons License 2006.08.17 0 0 198
Nem tűntem el, csak bajok vannak a gépemmel, fennforgások vannak vele, nem tudom mikor lesz teljesen jó, szóval ne ijedjetek meg ha pár napig nem leszek.
pk20 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 197

Egyébként az idézeteid is naggyon teccenek:)))) Sztem naggyon jók. Na meg milyen igazak...

landsmann Creative Commons License 2006.08.15 0 0 196

Tudom, kicsit furcsák az írásaim. Szándékosan hagytam "befejezetlennek" a novellát. Így mindenki gondolkodásmódjára van bízva, hogy mi is történt a végén.

 

"Ha becsületes vagy, lehet hogy sokszor hülyének néznek. De ne törődj vele, te legalább nyugodtan alszol éjszaka."

Előzmény: pk20 (194)
pk20 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 195
Küldök nektek képet:)
pk20 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 194

Úgy tűnik hogy tényleg:)

Landsmann olvastam az első novelládat, nekem nagyon tetszett, csak hiányzott a befejezése:(( És az én mostani lelkiállapotommal tuti hogy nem jó végét képzelnék el neki.

Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.08.15 0 0 193
Nem semmi!Látod az őrangyalaink vigyáznak ránk!
Előzmény: pk20 (192)
pk20 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 192
Sziasztok!!! Köszönöm szépen! Tényleg nem volt semmi a menet, alapjáratban is elég nehezen tartottam a kormányt egyenesen, most meg ferdén kellet tartani hogy egyenesen menjen a kocsi:)) Az ijedelem nagy volt, meg a csattanás is, de hálisten megúsztuk mindannyian. Amikor kiszálltunk megkérdezte valaki tőlünk: Mindenki jól van? Nem kapott valaki agyrázkódást? Na tényleg az kellett volna nekem:) EGy második. Amúgy mi van veletek? Mindenki él és virul:)) Örülök hogy újra beindult itt az élet és írogattok.
Melles-leg-nő Creative Commons License 2006.08.15 0 0 191

Nekem nem is mondta,hogy ma vizsgázott!

örülök,hogy sikerült neki!Tud ez a csaj!!!!

Előzmény: landsmann (190)
landsmann Creative Commons License 2006.08.15 0 0 190

Örülök hogy tetszettek a novellák és az idézeteim. :) Ezek amolyan amatőr írások. Ha éppen kedvem szottyan, vagy ihletet kapok akkor írok.

 

"Nem mindig az egyenes út a legrövidebb, de azon biztos hogy mindig célba érsz."

 

 

Pk20, gondolom remegő gyomorral mentál vizsgázni. De az a lényeg hogy sikerült. :)

Előzmény: Melles-leg-nő (187)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!