Keresés

Részletes keresés

kékég65 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2223
Örülök Neki, de most már tarts mértékletességet:)
Előzmény: veddmeg (2219)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2222
Lelkesedésem a munkámból adódik. Van, hogy naponta egy ugyanazon embernek ugyan azt 5-ször is a szájába kell rágni ( nem tanár vónék:) )
Előzmény: Törölt nick (2221)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2221
veddmeg mondtam nem lesz baj! ;) azért is kell vigyázni amúgy mert ha sérül az ember napokat kell kihagynia :S

kékség: nem vitát akartam nyitni, Te attól még nyugodtan válaszolhatsz nekik, ez becsülendő! még lelkes vagy :-)
Előzmény: veddmeg (2219)


veddmeg Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2219
nah megint áll a pélom:D a bathmate naon jó cucc de ne vigyétek tulzásba mert nekem volt 4-5 nap amig meg se mozdult a faram:D
kékég65 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2218
Szia Gyula!

Mint már írtam volt gratulálok az eredményedhez és csak kitartást tudok hozzá kívánni. Szerény véleményem szerint akik pumpálnak, akik más módszert alkalmaznak mind bíznak és már ez egy bizonyos önbecsülést, felértékelt eredményez. Hisszük, hogy nőni fog, pedig párjaink, feleségeink azzal is megvannak elégedve amink van. Ez tapasztalat és egy pár beszélgetésből leszőtt gondolat. Én soha nem is mértem és mérem, hisz a nejem még fiatalabban, játékiból mérte meg és mért 17 cm is, majd később csak 15-öt, de volt 16 is. Ez merevség és pillanatnyi állapot, eredménye és tuti mindig ott és onnan mérte, méritek? Tehát én már lehet csak saját örömömre, időtöltésre és további önbecsölés növelésére teszem. Mint már írtam biztos van növekedés, hisz kezdem érezni a makkom hegyével a nejem spirálját amit eddig nem éreztem és már tudom az nem kezd el kifelé csúszni:)

Szóval kitartás, ha eddig nőt ezután is fog csak bízz benne:)

Előzmény: gyula14/4 (2216)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2217
Erről ne nyissunk vitát, sőt ne is beszéljünk, hisz nem erről szól a topik. Én természetesen ha tudok válaszolok majd minden kérdésre, nem zavar ha pár sorral előbb már írtam róla, lehet aki olvasta nem értette meg eléggé.

A krémek. Igen ismerem a körömvirág krémet is azt annó a pumpás időszakomban napi szinten minden pumpálás után használtam a makkon is a picike kis véraláfutások kezelésére. Körömvirág krém: alkalmas duzzadt visszerek, gyulladt bőrfelületek, nehezen gyógyuló fekélyek,égési sebek, zúzódások illetve repedezett bőrfelületek gyógyítására. A fekete nadálytőt csak azon ritka esetekkor használtam mikor vizenyős lettem esetleg nagyobb véraláfutások keletkeztek. Amire ajánlja amit én használok:Reumatikus ill. ízületi fájdalmak, köszvényes csomó, ínhüvely- és csonthártya-gyulladás kezelésére, valamint csonttörés utókezelésére dunsztkötésben. Hatásos még visszérproblémák, érgörcsök, sebek és zúzódások felületi kezelésére.

Mióta áttértem a nyújtásra a pumpálás helyett ritkábban használom, főleg ha a szerkezet becsípi a bőrt és azt kell felületi kezelésben részesíteni. Én ezért is szeretem ezt a módszert a pumpálással ellentétben. Persze kinek a pap, kinek a papné....
Előzmény: Törölt nick (2214)
gyula14/4 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2216
sziasztok!!!- igen , ertem el eredmenyt, egy kemeny centimetert (ilyen mereteknel ez is szuper), de az elejen a 16cm tuztem ki, addig pedig meg van , ha meg egy evembe kerul is (remellem hogy sikerulni fog), csak mostanaban mintha nem akarna novekedni a kicsike, megha lasabb is.
Előzmény: kékég65 (2208)
tristen Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2215
:)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2214
Pont ezaz, hogy ha nem képes visszanézni pár oldalt akkor ne várja el másoktól, hogy ezt megteszik helyette vagy újra leírják. Már kérdezték, már meg lettek válaszolva, ez mindenhol így megy.

A nadálytő krémnél olvastam, hogy csak pár hétig lehet alkalmazni, erről mik a tapasztalataid? Makkodat is bekented? Körömvirágot próbáltad? Thx!
Előzmény: kékég65 (2213)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 2213
Sziasztok!

Jenő bá, TXD!

Köszönjük az értékes infókat. Most nem védeni akarok senkit, de azt meg kell érteni, hogy egy új hozzászóló, egy új emberke, ki próbálja növelni a farkát nem fog napokat bogarászni a fórumon, hogy az esetleges kérdésére választ kapjon, hanem egyből kérdez és bízik az öreg rókák, azaz Bennetek, hogy készségesen segítettek, bízik benne, hogy azóta Ti is tapasztaltabbak lettetek és újabb infókra tettetek szert. A tanár is hányszor a szánkba rágta az ABC, az egyszer egyet mire megtanultuk. Az új emberekre is így kell gondolni.... Persze ez csak az én szerény véleményem, igazából nem kell vele foglalkozni.

Én mikor megduzzadt a fitymám fekete nadálytő krémmel masszíroztam lefelé a duzzanatot. Így nem volt oly ortopéd, mert egységesen szétment a duzzanat és egy-két órával előbb elmúlt. A fitymán a bőr sajnos előbb megnyúlik, mint a farkad megnő és ezzel már így kell élni. Ez is csak lankadt állapotba feltűnő, ha meredt a szerszám a bőr eloszlik az én tapasztalatom szerint. Én mostanság a jesextenderrel nyújtom és ilyen problémáim nincsenek, persze voltak mikor még én is a pumpálók táborát erősítettem:)

További jó időtöltés a hobbinkban:)
Előzmény: Törölt nick (2212)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.19 0 0 2212
Jenő bá: kisebb vákum+10percenként megszakítás+fityma masszírozása 5 percig.

A vákuumot csak azért mondom mert fel kéne állnia rendesen pumpálás után is, ha nem akkor valszeg túl nagy vákuumot használtál. Érdemes lenne kisebbel megpróbálni.


Ja és aki nem képes visszaolvasni az nem tudom mit akar itt, a növeléshez sok idő és kitartás kell és ez ott kezdődik, hogy utánaolvas az ember.
Előzmény: Jenő_bá (2211)
Jenő_bá Creative Commons License 2009.05.19 0 0 2211
Sziasztok!

Nem is tudom mikor írtam ide utoljára, talán több, mint egy éve. Hogy miért is hagyhattam abba? Talán azért, mert meguntam h mindent százszor megkérdeznek amire már korábban válaszoltam, illetve amikor beütött a nagy meleg, abbahagytam a dolgot, és nem is tudtam volna új infókkal szolgálni.

Én anno a Bathmate-et használtam, és nagyon elégedett voltam vele. Olyan 15% körül nőtt a farkam, de ami a legjobb volt, h a barátnőm is észlelte magától a változást, pedig nem mondtam neki h mit csinálok. Az eredménye tartósnak bizonyult, nem múlik el a "növekmény". :-)
A szerszám lehet h nem olyan kemény utána, de csak míg vissza nem húzódtak a szövetek. Tehát használatkor ugye kitágulnak, megtelnek vérrel, levegővel, isten tudja mivel. Amíg ezek nem húzódnak vissza, addig puhább, de attól még ugyanúgy áll, csak hát ezek miatt nem érezni olyan keménynek. Ez változó h meddig tart, de több óra az biztos, akár fél nap is lehet... De a pihenőnapon már biztos jó.

Nem szabad túlerőltetni!!! Rá is van írva, h max 20 parc 24 órán belül. Figyelni kell arra is, h ne feszítsd túl a farkad, mert akkor bizony sérülnek a szövetek, bebarnul stb. Nehéz eltalálni az ideális erőt, de nem kell tőle félni. Egy kis barnulás nem gond, el fog múlni, és ezért kell pihentetni. Én egy héten 5 napot csináltam, 2 pihenőnappal (2+1+3+1).

Mi van még... Ja igen, h használat után nagyon megduzzad a farok, már maga a látvány nagy önbizalmat adhat, és lendületet, h higgy benne h eredményes lehet. Kicsit olyan, mintha kondizás után belenéz az ember a tükörbe. Azt látja, h húú mennyit nőtt, és milyen izmos. Ennek az eredménye is elmúlik, ugyanúgy mint a kondizásé, sőt szexelni se lehet utána jó pár óráig, amíg vissza nem áll normálisra... De utána minden mehet tovább...

Viszont nekem pont ezzel van egy kis problémám. Használat után a fitymámból, nagyon nehezen megy vissza v. szívódik fel az "anyag". Ott még jó sokáig puha és vastag marad, ami kicsit aggasztó, mert olyan mintha egy bunkósbot lenne a farkam. Valakinek volt már hasonló élménye, illetve hogyan próbált meg rajta változtatni, esetleg gyorsítani a felszívódást? Attól félek, h kitágul nagyon a fitymám, és "vadhúsos" lesz :-), illetve h addig amíg ez el nem múlik, nem merek a csajom elé állni...

Ha valakinek van ötlete, írjon. Ha nektek van kérdésetek, én is próbálok majd válaszolni...

Üdv!
tristen Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2210
Sziasztok!

Igen a pumpa legyőzte a kíváncsiságomat.
Ha lesz eredmény, beszámolok róla. Egyelőre a 17 cm -es farokméretet tűztem ki célul, szerintem nem vagyok nagyra vágyó.

hali :)
Elvetemült20 Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2209
Nagyon figyelgetem az új forúmózokat, de látom nem sokan szeretik visszaolvasni legalább néhány hozzászólást.... Nem lenne ennyi kérdés....
kékég65 Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2208
Szia Gyula!

A problémádhoz igazából nem tudok mit mondani (remélem lesznek szakértőbbek mint én) csak egy vigasztaljon, TE legalább már értél el eredményt.

Talán próbálj meg más módszert.
Előzmény: gyula14/4 (2207)
gyula14/4 Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2207
sziasztok! egy evi munka nekem egy centi, lehet nem csinaltam helyesen, de ez van. egy par honapja pedig mintha megalt volna a kicsike, nem akar noni, pedig mindent ugyanugy csinalok mint regen, vajon miert?
Előzmény: kékég65 (2206)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2206
Szia Tristen!

Azt hiszem Te már döntöttél a pumpa mellett. Ha már beruházol akkor minőségit vegyél és törekedj a mértékletességre. Én már rájöttem ha ez a dolog működik, azaz a faroknövelés, csak kitartással, türelemmel és hosszú idő után érhet el célt az ember. A hirtelen behatások, akár vákuum, akár nyújtás, a hajszálerek, szövetek károsodásával jár. Gondolj bele, ha hirtelen drasztikusan terheled izmaid izomfájdalmad, izomszakadásod lehet. A farokban nincs izom, de sejtek, szövetek ( barlangos test) van ami ugyan olyan sérülékeny.
Ha kérdés van szívesen segítünk ha tudunk.....

Jó faroknövelést:)
Előzmény: tristen (2200)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2205
Szia Csoki!

Köszönöm a jó kívánságokat!

A fejést tán 2-3 hétig csináltam 1/2 és 1 óra közötti időbe, de mint annó írtam ezek inkább maszturbációnak voltak jók. Pont ezért is hagytam fel vele. Remélem Te kitartóbb leszel és Nálad eredménnyel is jár.

Előzmény: CS0KI (2201)
tristen Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2204
Szia CSOKI!

Engem most ez a bathmate cucc érdekelne, ez a hidro pumpa.

Állítólag csak átmeneti a növekedés, az is petyhüdt állapotban.

Fogok még írni!

hali
Előzmény: CS0KI (2201)
tristen Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2203
ekkora nem kell! :D
Előzmény: Törölt nick (2202)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2202

Vigyázzatok, a használati útmutatókat és a módszereket ne vigyétek túlzásba,

mert veszélyes !!!

CS0KI Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2201

Köszönöm a válaszodat kékég koma!

A fejésnél én türtőztetem maga,és nem arra koncentrálok,hogy éppen mit csinálok :)

Néha csodálkozom,hogy kibirom ,hogy ne álljak fel (!)

Azt még megszeretném kérdezni,hogy a fejést ,meddig,és mennyit csináltál?

 

Ja és :Sok boldogságot a családodnak ,és neked is!

 

 

 

Szia tristen!

Van pumpás módszer,és vannak nyujtó gyakorlatok!

Ha kiváncsi vagy a részletekre ,irj ide!Itt mindenki segiteni fog(szerintem) ,és ha kiváncsi vagy valami dologra,segitünk!

 

Üdv nektek ,CS0KI!!

tristen Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2200
Sziasztok!

Új vagyok itt. A problémám az, hogy 15,5 cm a péniszem. Mivel tudnám megnövelni?

Köszi a válaszokat! :)
kékég65 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2199
Sziasztok!
Nem csak Neked hanem Csokinak is válaszolnék. A farok növelést nem ma kezdtem, de sajnos nem voltam kitartó, így sok eredményt nem értem el. Kezdtem a pumpával. Először a sex shoppos bóvlival, majd eljutottam a legdrágább profi pumpáig. Sajnos a pumpa is idő igényes és nyugalom kell hozzá. Én családos vagyok és korlátolt az időm. Kipróbáltam a fejést is, de bevallom 40 felett járok, de akkor sem bírtam ki, hogy ne merevedjen meg, majd ne süljön el azalatt az idő alatt amíg csinálni kellett vagy kétszer. Így nem sok értelmét láttam, hisz puha farkat kell fejni és nem merevet. Lehet Ti jobban bírjátok:) Végül ráakadtam a jes-extenderre. Ezzel lassan 2 hónapja gyúrok. Nem idő igénye, hisz ha felrakod, ráveheted a ruhát és élheted a mindennapi életed. Ezzel is csak napi 2 órát edzek, de ha növekedés kevés is ( soha nem mértem, mérem, hisz nincs tuti módszer a pontosságra) a merevedésem gyorsabb, keményebb és tartósabb, valamint már érzem a nejem spirálját amit eddig nem éreztem, remélem nem az csúszott le)
Az előmelegítésre egy saját módszer. Vastag flotír zokniba tégy rizst annyit, hogy lapítható formálható legyen és tedd a mikróba. Melegítsd fel és akár egy óráig is meleg marad, azzal takard be a farkad, tedd be a kisgatyádba. A rizs helyett jó a só is, de az ha kiborul... bosszúság, ha más nem a feltakarítása:)
Barnaság és véraláfutás. Sajnos minden fizikai behatás a farokra ezzel jár. A hajszál erek elpattannak, a vér a szövetek között marad, megalvad megfeketedik és csak soká szívódik fel. Ezért barna, de ha sok a véraláfutás akkor durva, túlzás a fejés, szerintem.
Jó farok növelést
Előzmény: Lefety Lóri (2197)
CS0KI Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2198
Sziasztok Komáim!
Új vagyok erre felé,remélem a tanácsaitok ,és talán tanácsaim hasznosak lehetnek nektek ,és nektem is!

Először is.
Végig olvastam mind a 2000akárhány hozzászólást a témához,és találtam 1-2 embert ,aki ''kézi'' úton érte el a fejlődést!
Erre felbuzdulva,nem is veszek pumpát,mondjuk nem is akartam :)
Pontos 60 napig fogom csinálni a a tornát,ezután irok véleményt,persz közben minden nap követni fogom a fórumot!
Leirnám az első nap dolgait:
Sokat olvastam a dologban,és összállitottam egy programot:
1.5 perc bemeleigtés
2.Fejés gyakorlat:500 húzás!!
3.A második fejés gyakorlat,200 húzás!!
4.A '' strech'' gyakorlat,ami ugye húzásnak felel meg ,5*5 perc!
5.A végén pedig egy kis "vastagitó'' gyakorlat, 5 perc.

Ez ugy összegezve 1 óra.Ennyi időt rátudok szánni :)
A tapsztalatok:
-a péniszem bebarnult ! :D
[arra kiváncsi lennék,hogy miért?Várom a vélményeteket!]
- a második pedig,hogy véraláfutásos lett..Ez pedig az erős húzástól,gondolom..
[itt kétségek között vagyok,másképp nemtom hogy van hatása,ha nem erősen csinálom..]


Veddmeg Cimbora:
Gondolkozz barátom!A töbletták nem érnek el növekedést :)
Gondolj bele,a nők hogy szednék,ha nőne tőlük a mellük :D
A nagy péniszért dolgozni kell,azt ajánlom kezdd el a fejést!Ha nagy szerszámot akarsz ,akkor meg kell érte küzdeni!

Még tartozok az adataimmal:
16/ 5

Pénisznövelésre fel emberek!
Mindenki dolgozzon gőzerővel,és próbáljunk minél több információt megosztani egymással!

Üdvözöl titeket CS0KI komátok!
Lefety Lóri Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2197
Még mindig nem válaszolt senki feltett kérdésemre, de sebaj...
TXD úgy látom hogy te tartod azért a frontot akkor tőled kérdezném hogy te milyen módszereket alkalmazol, mennyit sikerült fejlődni, mióta tartós e? Remélem te azért válszolsz :)
veddmeg Creative Commons License 2009.05.16 0 0 2196
vmi tabit nem tudtok ami növeli??
daveed21 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2195
Sziasztok!

 

Eladó egy új állapotban lévő, alig használt PeniMaster készülék. Ennek előnye a többi ilyen készülékhez képest, hogy a rugalmas szíjjal, stabilabban rögzíthető a penis. http://www.penis.de

Sajnos nekem nincs hozzá elég időm és kitartásom.

 

Érdeklődni: lengter@freemail.hu

kékég65 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2194
Igen nekem helyre jött, de tudnod kell én azt a bathmanes dolgot nem ismerem, nem használom. Én egy speciális órás pumpát használtam, amin láttam mennyi a vákuum és én önhibámból vétkeztem " sokat akart a szarka, de nem bírta a farka". Mikor becsődöltem a sutba vágtam a cuccost és két nap múlva ismét bepróbálkoztam. A farkam még nem volt az igazi, de már kibírtam elégíteni a nejem és egy hét múlva már a régi voltam. A pumpálást most már csak hóbortból csinálgatom magam örömére. A növelésre én a jes-expandert használom és mondhatom használ. Mióta gyúrok vele, a farkam gyorsabban merevedik, keményebb és tartósabb. Míg előtte egy nap kétszer nem tudtam szeretkezne most már simán, pedig nem mai gyerek vagyok ( 44 éves) és vezető beosztású, tehát a lelki teher is nagyobb a recesszió miatt.
Egyet még had tanácsoljak! Ne görcsölj és kérd meg a barátnőd legyen a segítségedre, legyen nagyon odaadó hozzád.
Előzmény: veddmeg (2193)
veddmeg Creative Commons License 2009.05.14 0 0 2193
és neked helyre jött mert nekem is ez van a csajom meg már nyagadt h csináljuk de nem áll pedig jó cucc növeli de lehet télleg tulpumpáltam neked helyrejött?
Előzmény: kékég65 (2189)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!