Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2002.05.16 0 0 103
"2 másodperc"

Akkor nem meglepo,hogy az elso kepen nem latszik semmifele gep,mert ha 300 kilometeres sebesseget feltetelezunk legalabb akkor 2 masodperc alat 166 metert megy a gep es a kamera nem fog be akkora tavolsagot.

Előzmény: ivanpeti (97)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.16 0 0 102
Légy jó fiú, és ügyes, és tedd be azt a fotót is, amelyiken csak pár tűzoltó van, piszokul ég a ház, és helikopterről készítve látszik a zöldsáv és a pentagon előtti autóút is. (Én nem értek hozzá.)
Előzmény: lms (100)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.16 0 0 101
Ha nem robbanás, hanem üzemanyag gyulladás, és a lendület mindent a ház felé visz, akkor az a két bazi nagy valami olyan szép nagy ívben miért visszafelé repül?
lms Creative Commons License 2002.05.16 0 0 100
az elso kepen a jobb szelen, a sorompo oszlopa folott latszik a gep tetejebol valami.

a masodik kepen a sorompo oszloptol jobbra es balra latszik a foldon csuszo gep altal sodort szemet.

a muholdfoto napokkal az eset utan keszult, tuzoltoautok tucatjai jartak mar arra, es megkezdtek a bontashoz is az elokeszuleteket -- az oltashoz felhasznalt viztol felpuhult talajra kavicsot szortak (kulonben a nehez munka gepek elsullyednek).

Előzmény: valasz erre (90)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.05.16 0 0 99
"Érdekes a két gerincen befelé futó égésnyom, miért ilyen szabályos, a kettő között miért nem fekete minden?"

A tetőszerkezet gondolom fagerendás lehet és azért égett végig a két párhuzamosan futó gerinc. Oldalirányban meg valószínűleg tűzzáró falazat lehet.

Előzmény: akito (89)
Derek Creative Commons License 2002.05.16 0 0 98
Ez bizony nem kemiai robbanas,az nem ilyen ez olyan mint amikor belelonek egy gyujtolovedekkel a bazi nagy uzemanyagtartalyba es egy repulogep az bizony egy repulo uzemanyagtartaly.
Ha bomba ,vagy raketta lett volna az nem ilyen.
Mellesleg ahhoz hogy ekkora rombolas legyen legalabb egy 500 kilos bombanak kell felrobbanni valahol az epulet alagsoraban.De akkor nincs lang. Mert ha a falon kivul robban akkor kozel sincs ilyen serules az epuletben.
Előzmény: lms (91)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.16 0 0 97
2 másodperc
Előzmény: akito (95)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.16 0 0 96
Ezekre a képekre írja az egyik szakértő elemző, hogy ha az repülő a kapuoszlop mögött, akkor nem utasszálító, hanem vadászgép. Mindkét kontúrt rárajzolva magyarázza.
Előzmény: lms (91)
akito Creative Commons License 2002.05.16 0 0 95
Jól látom, hogy nem látom? Két katt között mennyi idő telt el? Tudható? Vagy videóról kimerevített képek?
Előzmény: lms (91)
barbibaba Creative Commons License 2002.05.16 0 0 94
pvcpadlo!

A baj nem ott van hogy mit lehet es mit nem eltitkolni az amerikai nep(????) elott hanem az hogy az amerikai nepnek nincs igenye a gondolkodasra. Mig a Szu-ban ez volt s vegul is ezert bukott meg a rendszer addig az USA-val kapcsolatban az embernek mar-mar az az erzese hogy direkt ostobanak, szuklatokorunek nevelik az embereket.

Előzmény: Törölt nick (93)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.16 0 0 92
Rossz hírem van. A két gerincen nincs égésnyom. Mint írtam elég nagy felbontásban töltöttem le sok képet. Van olyan, ahol a tetőfedés közelről látszik. Régi, mohás, mocskos és felújítandó.

Továbbá, csak az első gyürü sérült. (Szintén közeli fotókon.)

Aztán megismételném, hogy szintén látszik, hogy a harántfalak állnak, és csak két traktus alsó homlokzati paneljei szálltak el. Egy belső robbanásra. Mint írtam tisztán látszanak a harántfal kifelé hajló betonacéljai.

Miért nem nézitek már meg a képeket, ha vitatkoztok róluk.

lms Creative Commons License 2002.05.16 0 0 91




Előzmény: valasz erre (90)
valasz erre Creative Commons License 2002.05.16 0 0 90
Ez egy jó kép. Meg tudod mondani, hol csúszott a gép 200 métert?
Előzmény: lms (87)
akito Creative Commons License 2002.05.16 0 0 89
Ha úgy látnám ezt a képet, hogy nem tudom mi okozta a pusztítást (ill. mit állítanak), akkor sosem jutna eszembe az, hogy ide egy bazi nagy utsszállító csapódott be pár napja! De biztos így van, ha mondják!
Érdekes a két gerincen befelé futó égésnyom, miért ilyen szabályos, a kettő között miért nem fekete minden?
Előzmény: lms (87)
barbibaba Creative Commons License 2002.05.16 0 0 88
Tisztelt Urak!

Velemenyem szerint valami roncsnak kellett volna maradnia. Eloszor is a hajtomuvek inerciajuk folytan leszakadtak volna. Ez az egyik. Masik. Gondolkodjunk csak: igaz hogy kerozinnal tele volt a gep de hat hany es hany felszallas utani lezuhanas tortent mar meg a repules torteneteben. Mindig vannak roncsdarabok, altalaban pl. a farokresz megmarad!!!!!!!!!!!!!!! Itt semmi ilyet nem latunk. (Ettol fuggetlenul magam sem hiszem hogy ez egy konspiracio)
4-ik gepet lelottek ez nem ketseges. Meg ha eros szel fujt volna sem szorodtak volna a becsapodas nyoman 9 km-es korzetben szet a darabok.

S vegul: az atlagamerikai igen-igen naiv es befolyasolhato, szinte a primitivseg hatarat surolja. Ezeknek barmit be lehet adni. ( Nem a NY-i ertelmisegi korre gondolok most, figyelem!)

lms Creative Commons License 2002.05.16 0 0 87
En ezert szigoruan kulonvalasztom a kemiai robbanast es az uzemanyag levegokeverek robbanasszeru gyors egeset

mar csak azert is, mert itt nem volt olyan jellegu uzemanyag - levego keverek mint mondjuk a belsoegesu motorban. a tartaly szetszakadasakor azonnal meggyullad a kiomlo kerozin es oriasi langgal eg.

a reszerencse rovatban a 3872-es hozzaszolast megelozoen volt errol szo.

itt egy muholdkep a pentagon epuleterol par nappal kesobb:


a becsapodo "test" a ket kulso gyurut szelte at. nem egy konnyuszerkezetes epuletet, hanem egy vasbeton szerkezetet. A homlokzati tartokat ugy elnyirta, hogy a folotte levo emeletek homlokzata egyszeruen lecsuszott.

***

meg valami. kemiai robbanoanyag eseten a robbanas kozepponjtaban akkora a lokeshullam ereje, hogy szanaszet dobalja a tormelekeket. Itt nem latunk ilyent (azokon a kepeken sem ahol a tuzoltok meg dolgoznak, tehat a romeltakaritas megelozoen).

Előzmény: Derek (86)
Derek Creative Commons License 2002.05.16 0 0 86
"az itt hozzaszolok donto tobbsege valodi ROBBANAST (amikor kemiai robbanoanyag robban)
meg nem latott, csak olyat amit a kalandfilmekben a pirotechnikusok csinalnak. "
'
En lattam eleget,mert az utaszoknal szolgaltam es mi robbantottunk szepen. Valoban egesz mas mint a filmeken,nincs semmi langjelenseg,csak egy eles villanas es keves fust, aminek eleg jellegzetes szaga van mar a trotilnal es a plasztiknal.
En ezert szigoruan kulonvalasztom a kemiai robbanast es az uzemanyag levegokeverek robbanasszeru gyors egeset

Előzmény: lms (85)
lms Creative Commons License 2002.05.16 0 0 85
mitől robbant fel a Pentagon

az itt hozzaszolok donto tobbsege valodi ROBBANAST (amikor kemiai robbanoanyag robban)
meg nem latott, csak olyat amit a kalandfilmekben a pirotechnikusok csinalnak.

A kerozin nem robban, csak eg, de nagyon gyorsan meggyullad, es ahogy a kepeken latszik, jo nagy langgal eg. meghozza nagyon sok kerozin, a lang meretebol itelve hasonlo mennyisegu mint amit a WTC-rol keszult videofelveteleken latunk.

Egy robbanoanyagban a teljes kemai reakcio lezajlik nehany tiz vagy nehany szaz mikroszekundum alatt, az robbanasi vegtermek nagy mennyisegu es nagyon forro gaz. ahogy ez a gaz kitagul egy jokora lokeshullamot indit. ez a lokeshullam pusztit amit bir. a robbanaskor nagy ho fejlodik, de oriasi langok nincsenek, ha nincs egheto anyag.

***

A repulogep mechanikai szilardsagat nem kell tulbecsulni. Egy jol meretezett vekony hejszerkezet. Egyes utasszallito gepeket a felszallas elott es a leszallas elott kicsit fel is pumpalnak (20 mbar koruli tulnyomasra), mert akkor jobban viseli a szerkezet a dinamikus terhelest.

Szoval a repulogep legnagyobb resze levego. Igazan komoly pusztitast a gep torzse tud vegezni (es a hajtomuvek, ha azok korabban le nem szakadtak).

***

kivancsi vagyok hogy a topic olvasoi kozul hanyan vannak, akik ingadoznak a topicnyito felvetesei olvastan, de tenyekkel meggyozhetok. az elvakult hivoket ugysem lehet meggyozni (az oket nem igazolo fenykepekre ugyis rafogjak, hogy hamisitvany).

Előzmény: Vajk (68)
valasz erre Creative Commons License 2002.05.16 0 0 84
A földön csúszáshoz, hely kell. A Pentagon előtt autópálya húzódik kevesebb, mint 200 méterre.
Előzmény: BoGar (81)
Pató Pál Creative Commons License 2002.05.16 0 0 83
id. Bush nem ad sok milliárd dollárt izraelnek kibucok építésére... megbuktatják :O
Clinton is "betart" egy kicsit... ő is megkapja :))
ifj. Bush úgy kezdi, hogy beugat sharonnak... Ő is megkapta...

eredmény: jobb mint a holocaust-buli. most a TERRORISTA szöveg a menő...az egyik szereplő jutalma terület a másiké meg olaj. bónusz:
aki ugat, az terrorista... és simán ki lehet csinálni :O

pancer1 Creative Commons License 2002.05.16 0 0 82
Én úgy halottam hogy egyböl Nebraskába repült a Air Force One , mert ott van az USA startégiai nukleáris központja.
Előzmény: Derek (74)
BoGar Creative Commons License 2002.05.16 0 0 81
Többen mondtáto, nincs nyoma a gép földön csúszásának. Nos, nekem jár az Aero Magazin. Abban egy gépnél láttam igauán észlelhetó nyomot a földön. Ez pedig a Lockerbi feletti robbantás esetén találtam. Földön csúszásnál kis sebességnél alig látszik valami nyom.
akito Creative Commons License 2002.05.16 0 0 80
Concorde!
Ha a becsapódás előtt földet ért volna a gép, kb. ezt lehetne látni a fotókon!
(lehet, hogy nem sikerül)
MoYa Creative Commons License 2002.05.16 0 0 79

"ha tényleg rakéta találta el a Pentagont, akkor hol húzták meg a ravaszt."

Puccsra gondolsz?

Előzmény: akito (71)
Vajk Creative Commons License 2002.05.16 0 0 78
Azt nem szabad elfelejteni szvsz, hogy a WTC üvegből és fémből épült, a Pentagon pedig valószínüleg nem gipszkartonból, hanem jó izmos téglafalból.

Derek:
HA egy gép a levegőben robban szét, simán össze tudják szedni a darabjait. Minél magasabban, annál nagyobb sugarú körben.
De ez az épületbe ment bele, és eddig ez az egyetln repülőre emlékeztető roncsdarab.
Ja, azt megfigyelted, hogy Pentagon azon a képen nem ég, hanem már csak füstöl?

Előzmény: akito (75)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.16 0 0 77
És ott az ütközés és robbanás között idő telt el.
Itt pedig a biztonsági kamera videóján - ha repülő lett volna - akkor még az orra is alig érte az épületet, mikor belülről robbant.
Előzmény: akito (75)
ivanpeti Creative Commons License 2002.05.16 0 0 76
Na, hát ezt mondtam alább, amikor a teóriámról beszéltem.
Előzmény: akito (71)
akito Creative Commons License 2002.05.16 0 0 75
A WTC második becsapódásáról készült lassított felvételeken látszik, hogy a gép törzse kijött a másik oldalon és azonnal lángtengerbe borult az egész. Képtelenség, hogy egy hasonló utasszállító "csak ekkora" rombolást okozott volna!
Derek Creative Commons License 2002.05.16 0 0 74
"Valszeg nagyon rossz irányba haladt. (Hol is volt akkor az elnök?). "

Azert onnan kicsit tavol volt valahol itt lenn a Mexicoi obolnel azt hisze Mississippi allamban es onnan vittek a becsapodasok utan azonnal egy louisianai katonai bazisra, es amig onnan ide erne egy elteritett gep az legalabb 2 ora.

Előzmény: akito (71)
Derek Creative Commons License 2002.05.16 0 0 73
"Nem tudom, de nem ismerem fel egy utasszállító részeként. Kívül kék, belül piros, mi az?"

Nem is varhato, ha egy gep a levegoben robban fel szetesik par fo es tobb apro darabra es azokbol kesobb egy hangarban szepen ossze lehet rakni a gepet, ez a gyakorlat amit csinalnak a baleset okainak kivizsgalasakor,persze ha nem a Mariana arokba zuhan a gep.
Ha viszont egy epuletbe behatolva robban fel,es eg ki ott te nem fogsz geproncsra emlekezteto darabokat latni, legfeljebb nagyitoval. Az azonnal apro darabokra szakad szet,majd utana a tuzben csak par femlemez marad meg semmi mas.

Előzmény: ivanpeti (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!