Keresés

Részletes keresés

Vgaby Creative Commons License 2003.06.11 0 0 215
Rájöttek mindenre és az ember most éppen If várában van karikába kötve ! :))
Előzmény: ChillyTommi (214)
ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.11 0 0 214
Igen, igen... a kockázatról volt sejtésem, csak nekem már tegnap gyanussá vált a dolog, mert akivel tartottam a kapcsolatot, az "hirtelen" mexünt "létezni"... Mail visszajött, telszám állandóan foglalt... stb. Még szerencse, hogy legalább egy sms-t kaptam, hogy ugrott az üzlet!
Legalább így mindenkinek ÉN IS tudtam szólni, hogy almás a dolog...
Előzmény: MuzX (213)
MuzX Creative Commons License 2003.06.11 0 0 213
Valóban, ha még senki nem fizetett neked előleget, akkor szerencsésen megúsztad, ellenkező esetben bizony nehezen moshatnád le magadról a gyanút :))))

Szerintem ennyire kedvező árnál mindig nagyobb mindenféle kockázat, ezzel számolnia kell annak, aki belemegy. Viszont ezt az üzletet ajánlónak is illik elmondania a leendő vevőnek.

Előzmény: ChillyTommi (212)
ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.11 0 0 212
Sziasztok!

Remélem nem köveztek meg nagyon, sőt bízom benne, hogy kevés "...na, ezt előre megmondtam.." vélemény fogok kapni, de sajnos, a digit fényképezőgépek eladására jött lehetőség elszállt!!
Akitől jött az üzlet, az visszalépett így a későbbiekben nem tudok beszerezni se gépeket, se memóriakártyákat!
Sajnálom, akit "beugrasztottam" ezzel! Viszont, tényleg szerencse, hogy legalább előleget nem kértem!! De legalább én sem tudok itt, és így venni gépet... :o(
ui.: Aki rendelt tőlem árut, azokat mail-ben értesítettem erről!

tgaborka Creative Commons License 2003.06.11 0 0 211
Sziasztok!
Eladó egy Fuji Finepix S602Z digitalis fenykepezo.
kb. 2 hetig van ra szuksegem, aztan eladnam. 2 ev garanciaval, es IBM Microdrive 1Gb kartyaval (ez is uj, ez is garancialis, egyutt vettem a geppel) 840 Euro, vagy annak megfelelo forint iranyaron. De esetleg alkudozhatunk meg az arrol.
Ha valakit erdekel a dolog (2 het mulva lesz aktualis), az jelezheti mar most a tarjangz@dpg.hu e-amilcimen. Az erdeklodoknek telefonszamot is adok. Csutortok delutantol viszont kulfoldon leszek(meglepo modon 2 hetig), igy mar nem leszek elerheto.

Eladnam ezen kivul a hagyomanyos, filmes Pentax MZ-50-es fenykepezogepemet. Ez mar 3 eves, es harom objaktiv van hozza: Soligor 19-35mm, Pentax 35-80mm, Pentax 100-300mm.
Egyben szeretnem eladni,iranyara: 115.000 Ft.
Erdeklodni ugyanazon az e-mailcimen.

Udvozlettel: Gabor

sosa Creative Commons License 2003.06.10 0 0 210
Sziasztok, HP 315 digitalis f.gepet vennek, illetve ha valaki tud olcso lelohelyet HP 320-nak megkoszonnem az infot.
sh4m3 Creative Commons License 2003.06.09 0 0 209
Hi!

ha valaki tud 512 megás CF kártyát olcsón, az legyen szíves és dobjon egy mélt, mert érdekelne!

köszi!

ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.09 0 0 208
Tényleg jók az árai...
Azon gondolkodtam, hogy az én ajánlatomban, miért júni 26-hoz van kötve a fizetés és átvétel???
Valami lesz akkor, amiről még én sem tudok...
Lehet, hogy valamelyik nagyker kiárusítást tart és előre így lehet lefoglalni a termékeket?
Szóval még én sem tudom....
Előzmény: apaf3j (206)
MuzX Creative Commons License 2003.06.09 0 0 207
Telefonon tartottuk a kapcsolatot... de látod, megvannak, csak máshol.
Előzmény: nbc (205)
apaf3j Creative Commons License 2003.06.09 0 0 206
Elköltöztek...

www.freeweb.hu/digit-foto

(Folyamatosan szemmel tartom őket, hátha én is náluk fogok vásárolni... Jók az áraik.)

Előzmény: nbc (205)
nbc Creative Commons License 2003.06.09 0 0 205
Bocs , de az általad leírt címet "extra.hu/digit-foto" nem találom ? Ilyenkor ,mi van a garanciával ?
Előzmény: MuzX (199)
ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 204
Lehet, hogy igazad van... a megfogalmazás nem túl átgondolt volt, bár ebben közrejátszott az is, hogy sok "eszetlen" kérdésre kellett válaszolnom és lehet, hogy már untam a kérdéseket; ezért írtam így.
Az egészben az a legkellemetlenebb, hogy mivel nem én állok közvetlen kapcsolatban a forgalmazóval, így csak annyit tudok mindenkinek mondani, amit már korábban leírtam... Nekem is kissé homályos, hogyan is fog alakulni. Viszont magamnak akkor is megveszem, amit kinéztem...
Előzmény: iscsu (203)
iscsu Creative Commons License 2003.06.08 0 0 203
Nem nevetgéltetési szándékkal írtam, amit írtam. Nekem furcsa volt az idézett két mondat egymás után, ennyi. Egyébként a véleményem a bizniszedről: kívánom, hogy a vevőid (és te is) jól járjatok. Engem nem érint, hála az égnek már nem kell foglalkoznom gépvásárlással.
Szerintem csak az egész ajánlat körítésére kellett volna jobban odafigyelni, így - mint láthattad - elég sokan kamunak hiszik (Ami nem kizárt...;c)))) (boocs) ).
Előzmény: ChillyTommi (197)
MuzX Creative Commons License 2003.06.08 0 0 202
Helló,

jvizi, próbáltam az általad adott címre küldeni mailt, de mindig visszadobta.
A 2x előtét érdekelne, eladó külön? Ha igen, milyen márkájú és mi az ára? Kösz.
muzx@interware.hu

Előzmény: jvizi (157)
MuzX Creative Commons License 2003.06.08 0 0 201
Azért írtam, mert tényleg kicsit úgy tűnt, mindenki bele akar kötni abba, amit írtál. Igazság szerint nekem is kicsit kérdéses, mennyire biztonságos biznisz ez, de ismeretlenül, mindenféle tényleges bizonyíték nélkül, nem illik elsőre elítélni. Kételkedni lehet...
Én általában - sajnálatos negatív tapasztalataim miatt - nem sokra tartom a hivatalos márkakereskedőket, sem a szolgáltatásaikat. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbben fikarcnyit sem értenek ahhoz, mit is adnak el, néha elképesztő baromságokat beszélnek, a garanciális szerviz legtöbbször lassú, hozzá nem értő és akadékoskodó. Például néhány műszaki paramétert kérdeztem a hazai Sony központtól, mire azt mondták, hogy ők ehhez sajnos nem értenek és nézzem meh a dpreview.com-on... nem röhejes? Aztán megkérdeztem ugyanzt a Sony Austria-tól, és mit tesz isten, ők mindenre tudtak válaszolni. Hát kb. ennyire jó a hazai hivatalos forgalmazói háttér.
Ezért aztán semmi értelmét nem látom se a számlával való vásárlásnak, se a hivatalos garanciának. A kisebb bajokat talán meg tudom javíttani másképp, a nagyhoz meg úgysincs sose alkatrészük, és hónapokig eltarthat, mire külföldről behozatják. Természetesen, ha valami komoly gondja lenne a gépnek, csak az eladó becsületességére hagyatkozhatom, de mivel az említett srácoknál erre már volt referenciám, megkockáztattam.
Előzmény: ChillyTommi (200)
ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 200
Bár - gondolom - nem az én védelmemben írtad, amit leírtál, mégis köszönöm, hogy egy kissé tompítottad a forrongó hangulatot.
Hangsúlyozni szeretném, hogy legkevésbé sem szeretnék üres dobozt, vagy hibás árut elpasszolni. Mivel az árak jók, én is veszek ott gépet, és biztosak lehettek benne, hogy én leszek az első, aki kifizetés után ki fogja bontani!! A számlaadási kötelezettségről meg annyit, hogy bár van, vagy lesz számla is hozzá, csak legfeljebb annak a nevére fog szólni, aki kihozza a forgalmazótól...
Előzmény: MuzX (199)
MuzX Creative Commons License 2003.06.08 0 0 199
Kis hozzáfűzés a Chilly-féle témához:
Én a saját gépemet az extra.hu/digit-foto srácaitól vettem. Számlát vagy adásvételi papírt én sem kaptam, de cseregaranciára igéretet igen. Mivel már két kollégám vásárolt tőlük, és az egyiküknél a pár nap múlva meghibásodott gépet szó nélkül újra cserélték azonnal, úgy gondoltam, megbízhatok bennük.
Telefonon megbeszéltük pénteken, akár már hétvégén is hozták volna, de még nem volt meg a pénz, aztán a következő hét elején a megbeszélt helyen és időben talaálkoztunk. Először kinyitottuk a dobozt, kipróbáltam a gépet, ellenőriztem a tartozékokat és csak utána fizettem.
Nyilván vannak emberek, akik csak szabályos feltételekkel és ellenőrizhető körülmények közt hajlandóak vásárolni, mások nagyobb kockázatot is elvállalnak, ha lényegesen jobb az ár.
Én például azt a kitételt, hogy a dobozt csak kifizetés után lehet felbontani abban az esetben elfogadnám, ha a felbontás után megvárja, míg minden lényeges funkciót végigpróbálok, aztán ha valami nem stimmel, azonnal vissza az egész.
Egyébként mikor én vásároltam, ők se tudtak mintapéldányt mutatni. Amit lehetett, elolvastam hát róla a neten, minden reviewt-megnéztem, tisztában voltam minden műszaki paraméterével, aztán elmentem az ElectroWorld-be, és ott megtapiztam, kipróbáltam. Nekem ennyi elég volt.
kobuto Creative Commons License 2003.06.08 0 0 198
Eladó egy egyszer használt Olympus c-120 doboz. Ára: 45000 Ft, a bolti ár 90%-a. Megtekintés nélkül is elvihető, nem kamuzok.

:-)

ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 197
Hümm... Igazatok van... egy kicsit...
Szóval az oldalról leszedtem mindazt az információt, amely zavarta a szemeteket! Akit tényleg érdekel a gép, az úgyis megkeres. Akit meg csak a kötözködés, meg a "biztos, hogy kamu az egész, te egy csaló vagy..." szöveg leírása hoz csak lázba, az sajnos már nem fog így beleakadni.
Lehet, hogy a megadott feltételek nevetgélésre adnak okot, bár nem vicclapot szándékoztam összehozni.
Olyan feltételeket írtam le, amelyeket nekem is megadtak. Az euro változása, pedig valószínűleg nem fogja befolyásolni a gépek árát, mert a termékek már az országban vannak. Mindenesetre június 27-én be fogok számolni nektek, hogy mi történt előző nap, és hogy igazatok volt-e, vagy sem.
iscsu Creative Commons License 2003.06.08 0 0 196
Nekem ez tűnt fel:

"ezért a megrendelt árút - természetesen megfelelő minőség esetén - ki kell fizetni"
"itt csak a kifizetés után nyílik arra lehetőség, hogy az eredeti csomagolást, a vásárló kibontsa!"

Jó minőségű a bontatlan doboz? Hmmm...ok, megveszem! ...:c))))

o0-0o Creative Commons License 2003.06.08 0 0 195
Előzmény: ChillyTommi (189)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.08 0 0 194
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de ezt az oldalt találtam aktuálisnak! Analóg gépemet eladnám, vagy digitálisra cserélném! Pentax ZX-5N váz dátumozó hátlappal+Sigma 28-300 objektív+elemmarkolat+skylight szűrő kompletten 160 ezerért eladó. Csere esetén érdekelne: Minolta 7i-7Hi; Canon G3-G5; Olympus E10-E20 értékegyeztetéssel. Köszönöm:Tamás 06-20-976-2417
MuzX Creative Commons License 2003.06.08 0 0 193
Elnézést, úgy látszik a melegtől már megzavarodtam, az előbbihez a helyes emailcim:
muzx@interware.hu
Előzmény: MuzX (191)
Birdie Creative Commons License 2003.06.08 0 0 192
"Tulajdonképpen nem tudom, hogyan érték el ezeket az árakat, de olyan információm volt, vagy van, hogy változás esetén lefelé mozoghat az ár. "

Akkor biztos nem zavarja őket az euro/Ft "enyhe" árfolyamváltozása :D

Előzmény: ChillyTommi (188)
MuzX Creative Commons License 2003.06.08 0 0 191
Üdv,

Van pár cucc eladó.

- PQI Hig Speed 256 Mb compact flash kártya (műanyag dobozos, 2 hetes, 2x használt) 10000 Ft

- Pocket Reader CR-T3-U26
6 in 1 kártyaolvasó USB 2.0 (kábellel, driver CD-vel, puha hordtokkal; nagyon kicsi, elegáns, gyors, 2 hete vettem, alig használtam)
6000 Ft

Mivel külföldön vettem, garancia nincs hozzá, ha 3 napon belül elromlik és nem a vevő hibája (pl. leejtés, helytelen használat, stb.) visszaadom a pénzt.

Megvételre keresek reális áron Olympus B-300 vagy TCON-14 telekonvertert.

Akit érdekel, dobjon egy mailt a muzx@interware.com címre.

Birdie Creative Commons License 2003.06.08 0 0 190
"Szerintem nem a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozom! "

Szent Ember! :)

Egyébként ezek a legszebbek:

"A vásárlás előtt a gépeket meg lehet tekinteni más forgalmazóknál, de itt csak a kifizetés után nyílik arra lehetőség, hogy az eredeti csomagolást, a vásárló kibontsa! "

Jó nagy marha az, aki 100-200e Ft-ot kifizet anélkül, hogy megnézné, mit vesz a pénzéért...

"Mivel a termékek rendelkeznek egy 3 napos cseregaranciával, valamint egy 3 hónapos garanciával, ezért a nem megfelelő termék, vagy bármi más ilyen jellegű probléma esetén már a forgalmazó, vagy a hivatalos márkaképviselet vállalja a felelősséget! "

Ez király :))))
"A műanyag vázon kívül nem találtál mást a dobozban? Menjél a hivatalos importőrhöz" (aki mellesleg úgy fog elhajtani, hogy öröm lesz nézni :)))))))

"A megrendelt gépek mellé számlát nem fogunk adni, a garanciajeggyel minden utólagos reklamációt el lehet intézni, amelyet a csomagolás tartalmazni fog."

(lehet, hogy máshol volt, de mintha olvastam volna olyamit, valakinél, valahol, valamerre, valamikor, hogy "A garancialevél csak hivatalos számlával együtt érvényes...". Hmm.)

Előzmény: ChillyTommi (188)
ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 189
...és még egy dolog, ha a vevőknek nem tetszik ez a megoldás, akkor majd ők szólnak!
Az árlista túl jó ahhoz, hogy kihagyjam a lehetőséget és ha nem jönne el egyetlen vevő sem, én akkor is jól fogok járni, mert legfeljebb csak magamnak fogom megvenni a cuccokat.
Mint ahogyan magamat sem szeretném átverni, úgy mást sem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni!
ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 188
Igen tényleg, úgy tűnik, de csak a fogalmazás miatt ilyen... Valszleg bennemaradt, az előleges verzió miatt.
Tény, hogy 26-án lehet a gépeket átvenni, és akkor kell fizetni is.
Tulajdonképpen nem tudom, hogyan érték el ezeket az árakat, de olyan információm volt, vagy van, hogy változás esetén lefelé mozoghat az ár.
Bár mondhatnám azt is, hogy kiveszek a zsebemből úgy 3-400eFt-ot, megveszem a kért gépeket és amikor jönnek a vásárlók, akkor odaadom nekik.Erre gondoltál??
Szerintem nem a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozom!
Mivel nem én vagyok - közvetlen - kapcsolatban a forgalmazóval, ezért csak annyit tudok felajánlani a vevőknek, hogy az áru átvételének helyszínén találkozunk és ott tudják kifizetni az árut és átvenni a gépeket. Ja, és ha van felesleges 3-400eFt-od, amivel megelőlegezed a vásárlást a többieknek, hopgy ne legyen ennyire hablaty-szerű az egész, akkor keress meg nyugodtan!
Üdv,
Chilly.
Előzmény: kdezsoe (187)
kdezsoe Creative Commons License 2003.06.08 0 0 187
"8. 2003. június 26-ig a teljes összeget ki kell fizetni. Ezután történik meg a megrendelt termék átvétele."
Ez mi, ha nem eloleg?

"A fent megadott árak, természetesen a beszerzés függvényében változhatnak"
Raktarkeszlet umbuldarol beszeltel, nem?:))

Hablatyolsz itt ossze-vissza...:))

Erdekes vasarlasi felteteleid vannak...
Eloszor konnyesre rohogtem magam rajta, de aztan kinyilt a bicska a zsebemben...

Elintezhetnem azzal, hogy mig loszar van vereb is van, de a helyzet sajnos sulyosabb...

Előzmény: ChillyTommi (186)
ChillyTommi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 186
Sziasztok!
Bocsi, de az oldalt áttettem, a http://akcio.by.hu címre.
INNÉT ÁTUGORHATSZ!
Az előleggel nem léptem le, mivel annyiban változott a felállás, hogy nem szükséges előleg...
Ámbár a feltételezés is sértő!!
Üdv,
Chilly.
Előzmény: Birdie (183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!