Keresés

Részletes keresés

atp Creative Commons License 2005.03.21 0 0 21

Életemben másodszor repültem a múlthéten.

 

Most egy üveg vörösbort vertek szét a rohadék csomaghajigálók a félig merev vázas bőröndömben úgy, hogy vastagon be volt csomagolva a ruháim közé. Vajon mekkora erővel kellet odavágni a csomagomat, vagy milyen magasról kellett ráugrani hogy sikerüljön összetörni?! Minden ruhám vörösboros lett... Eddig két utazás, két károkozás....

 

És azt mondjátok, én vagyok a bunkó, mert fel vagyok háborodva és dühít a tehetetlenség ???! Hogy mások tönkreteszik a tulajdonomat és se azt nem tudom meg hogy ki volt és elégtételt sem vehetek...?!

 

Csak annyit kérek, hogy láthassam a melóst amikor rakodik és legyen alkalmam találkozni vele utána ! A többi az én dolgom!

 

Végtelenül el vagyok keseredve a hogy semmit sem tehetek semmi ellen...

rDave Creative Commons License 2004.08.26 0 0 20
Ejha! Kedves atp topictárs írása valóban nem semmi. A valódi problémát a hozzászólás megfogalmazása sajnos teljesen feledteti viszont engem is rendkívűl szórakoztat :) Azonban kicsit visszavesz a nevetésemből hogy az egyesen naponta jó pár ilyen utassal hozott össze a sors... szegény szolgálatos rendőrnek volt hogy dolga akadt... Hálistennek az vígasztal hogy a többségnek azért két számjegyű az IQ-ja és a darabokra tört börönddel képes ember módjára odaállni a reptéri dolgozó elé és segítségét kérni a jegyzőkönyv felvételének mikéntjében. Volt olyan utas akinek a higgadt, racionális, közreműködő magatartása még azt is kihozta belőlem hogy végtelefonáljam/végjárjam a repteret pihenőidőmben.
IL-96 Creative Commons License 2004.08.25 0 0 19

Nem örülnék én sem ha összetörne a poggyászom. De nem is övültöznék és nem kérnék megmosolyogtató sületlenségeket bizonyos "Airport igazgatótól". Van egy réteg (remélem Te nem ehhez tartozol) aki azt hiszi hogy mindekni az ő seggét nyalja ki és mindenki őt nézi amikor kiszáll valamelyik üdülhelyről érkező charterról és nagyhanguskodik, az egész reptérnek megmutatja mcsoda nagy ember (mobiltelefon és hat kiló arany a nyakában).

Előzmény: atp (17)
VAG Creative Commons License 2004.08.25 0 0 18

Életemben nem röhögtem még ilyen jót, mint ezen a hozzászóláson.

 

Azt hiszem, eléggé meglepődtél volna, ha felmászol a "csomagcsicskásokhoz" az "emeleti helységbe", mert nemigen láttál volna többet, mint egy rakás poggyásszalagot. A rakodóak a poggyászosztályozóban rakják fel a szalagra a pogyókat (ami egyébként egy szinten van a hallal) és onnan a szalag viszi fel/le.

 

Egyébként ők sem a poggyásztörésben élik ki a felesleges agresszivitásukat (napi 5 tonna poggyász megmozgatása után nem nagyon van erejük ilyesmikre.) 

 

Az is szép gondolta, hogy beraknád a poggyászodat a gépbe, azt hiszem meglepődnél, amikor felmászatnának például egy B767-es rakterébe.

 

A "ringlispil futószalag" helyett pedig mindenki átvehetné a poggyászát személyesen egy rakodótól, így 5000 rakodó alkalmazásával megoldható lenne a lopás esélyének elkerülése...

Előzmény: atp (17)
atp Creative Commons License 2004.08.25 0 0 17

Pár napja érkeztem haza a Ferihegy 2/B-n keresztül. A vadonat új bőröndöm talpát (azt a kő kemény műanyagot) DARABOKRA TÖRTÉK AZOK A BAROM CSOMAGHAJIGÁLÓK!!! Úgy ordítottam a tehetetlen dühtől, hogy alig bírt a párom lecsillapítani. Ezek a sunyi disznók egy zárt, lefüggönyözött, emeleti helyiségből hajigálják le a csomagjainkat egy csúszdán keresztül. Mivel más lehetőségem nem volt hogy péppé verjem a csomagcsicskást fel akartam mászni a csúzdán az emeleti helyiségbe.

+Arról meg már ne is beszéljünk, hogy bárki elemelheti a más táskáját a ringispil futószalagról.

+Valami 600 forintot akart kérni egy nyomorgó országban a sznob, pénzéhes, flancolós büfé egy szimpla kávéért ...

+A taxis, az a mocsok pénzéhes barom 6 ezer forintért akart bevinni Pestre...

+Reggeli indulású gépekhez miért nem lehet kijutni busszal?

 

Én nem találok szavakat a döbbenettől....

 

Kedves Airport igazgató! Felszólítom, hogy kezdeményezzen fegyelmi eljárást az augusztus 19.-i Chania járat csomagrakodói ellen, az utasok holmijának durva kezelése miatt!!!

 

Ha nem teszi, tegye lehetővé, hogy vagy magunk rakodhassuk a saját csomagjainkat a csomagtérbe és ki. Vagy legalább figyelemmel kísérhessük a csomagrakodók munkáját illetve személyesen kérdőre vonhassuk őket ha látjuk hogy nem megfelelően bánnak a poggyászunkkal.

 

Mivel tudom hogy csak látszat demokráciában élünk és hazánkban az egyén érdekét és igazságát mindenhol elnyomja az egyéni haszonszerzés elsőbbsége, így tudom hogy kéréseim nemhogy meghallgatásra, hanem inkább lenéző mosolyra készteti Önt (Önöket).

Ígyhát az önbíráskodás eszközével élve felszólítom a fent említett csomagrakodókat, hogy jelentkezzenek nálam, hogy saját kezűleg verjem le rajtuk az igazságom! Ugyan ez érvényes a Taxis "urakra" is! Aki a (még így is magas) 3000 Ft (Taxi 2000) feletti áron szállítja az utasokat a Ferihegyről, az jeletkezzék nálam, hogy szintén saját kezű igazságosztásomban részesítsem. Szívesen beleverem a fejébe, hogy az ország nagyrésze 50 ezer forintos minimálbérből él, nyomorog. És hogy mit gondlunk a flancolós, nagyképű úri Pesti árakról és módiról...

 

nyman Creative Commons License 2001.09.17 0 0 16
hella malac
Előzmény: 3kismalac (14)
3kismalac Creative Commons License 2000.07.07 0 0 14
Hello mindenki

Most talaltam erre a topicra, mar eleg regi, nem tudom erdekel-e meg valakit az ugy, de en reszt vettem a Ferihegy 2/B epiteseben, ugyhogy 1-2 kerdesre tudok valaszolni (pl. ki tervezte, ki epitette, mennyibe kerult stb.)

Az meg, hogy ne Schengen kompatibilis az baromsag, egy csomo dolgot meg az epites allatt atvarialtak, hogy meglegyen a kompatibilitas.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 13
Ez nem lehet akkora baj, a római reptéren is úgy van megoldva, hogy van egy belföldi terminál (domestic), meg külföldi (international), ez Ferihegyen is megoldható (meg addigra lesz állítólag 2/C i
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 12
En reggel meg nem vagyok olyan allapotban, hogy ehgyomorra megtegyek egy akkora utat a kajaldaig, de legalabb ezt is tudom. :-) Viszont gyanitom, hogy:
1) Bar aprosagok, de erre is jo sok penzt elkolthetnek a szumma 12 mrd $-bol
2) Az LRI es persze kozvetve a Mo. is profital ebbol a balhebol. (Kaja, szallas, benzin, stb.)
Persze ha meg sirunk egy kicsit az Eu-nak tan egy kis nyomorenyhito segelyt is kapunk a karok enyhitesere. (Ld. meg a Vajdasag topicot.)
Csokis
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
Ferihegy 2B-vel az a legnagyobb baj, hogy nem Schengen-kompatíbilis; ha csatlakozik hozzánk az EU, akkor át kell építeni az egészet milliárdokér' (tk. nem válsztható szét a bejövő forgalom belföldire és külföldire).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Kedves Csokis2!

A Kóla az valóban ugyanaz, de láttad már a reggelijüket? Pl. a gyümölcsöstáljaikat a szőlővel, eperrel, banánnal meg egyéb szebbnél szebb bio-termékekkel? Meg a nagy tea- és kávémelegítő ibrikjeiket, ami állandóan melegen tartja, ami benne van? Meg zabpehely, meg müzli és egyéb magvak. Fehér abrosszal van leterítve az asztal, ahol a péksütemény van. Ki van írva, hogy 1 reggeli 500 HUF, a desszert meg még 250. Azt hallottad, hogy először tévedésből egy olyan táblát tettek ki, hogy "only for whites", és csak később cserélték le a mostanira: "only for Us Air Force"? ;o)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
A 2/B-röl indulni és érkezni is lehet. Nem tudja vki véletlenül, hogy ki tervezte ezt a csodát (nem hiszem, hogy Ybl dijat kapna érte...), ill. hogy mennyibe került?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
Hogy az 1-esen milyen az uj US Army kantin, azt nem tudom, de a helyi onetetoben (igazi cucilista onkielegito) kialakitottak egy reszt, amit csak az amerikaiak hasznalhatnak. (Nesze nekunk kisebbseg! :-)) Na, ok ott ket-haromszor annyiert kapjak a menzakajat, mint a tobbi, mezei dolgozo. Szerintem (ugy ranezesre) tok ugyanazt, mint mi. A kolajuk pl. biztos, hogy ugyanolyan szar automatabol folyik.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Na ja, az lehet hogy levegővel töltve kicsit drágább a sör.
Víízzz, brrrrrr...ne is emlegessük.....
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Melodym: Bővül a Ferihegy, a tankereknek is le kell szállni valahová:DDDDDD
Dalia kedves: áááááá, ez a bizniszklasszban volt! Jó, igazad van, snassz:((((((
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
Ez természetesen egy nagy disznóság, de én nem is támolygok a légi kikötők környékén! Igaz, hogy a tengerparti kikötőkben ottan van az a sokk víííz... brrr... de a Söröt azér' nem adják ilyen drágán.... biztosan a lég többe kerül, ez attól van....
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Én akkor döbbentem meg egy kissé, amikor egy korsó Stelláért 830 Ft-ot kértek el egy önkiszolgáló kis helyen, persze kiszolgálás nincs. Azért ez egy kicsit sok egy csapolt sörért, nem?
Wágner Úr, Te ehhez mit szólsz?

Üdv
Sziget

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
Mi ez a Ferihegy 2/B? Oda erkezni lehet, vagy indulni?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Meg kőn próbálni a Ferihegy 1 - en, - ott állítólag most javult a kiszolgálás...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Pezsgö-ivós nem én voltam, hanem egy ügyfelem, de szerintem nem is az ár a lényeg, egy 140 E Ft-s repülöjegy mellett ez már elég lényegtelen... Szinvonaltalan a pairpohár 100 Ft-ért, meg 1000 ért is.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Azéééé az nem 0-ás, pezsgőt inni a repülőtéren!!!! És mennyiért mérik?????
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
A napokban jártam kint elöször az "új" repülötéren, és teljesen fel vagyok háborodva, hogy mennyire szinvonaltalan, egy átlagos europai nagyváros pályaudvar szintjét se üti meg. Önkiszolgálo éttermek, bárok ahol fél literes papir pohárban vágják hozzád a langyos pezsgöt, plé eldobható hamutárcák, és még sorolhatnám, kényelmetlen, ronda és unpraktikus az egész. Szerintem egyátalán nem vicces dolog kézicsomaggal, plusz válltáskával, estleg aktatáskával egy tálcával egyensúlyozni...
Világvárost építünk???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!