Keresés

Részletes keresés

Darklight666 Creative Commons License 2002.05.12 0 0 787
Hát igen, ex-jogász - az, hogy elegem lett, nem kifejezés! Pontosan egy évvel ezelőtt, zsenge másodéves koromban otthagytam az egészet - és erre merem mondani, hogy soha többet :-) Hogy érzékeltessem a dolgokat, most fejezek be egy újságíró sulit (még egy naaagy ;-) valakinek oda kifelé) - totál más terület :-)

Ha pontos akarok lenni, még egy jogász törzstagunk van, aki remélhetőleg hamarosan tud jelentkezni: Moonflower :-) Éppen ezért lehet egy kérésem? Tudnánk mellőzni a Saint St-re való rövidítését????? Aki érti, az érti, aki meg nem, az is fogadja ezt el - plííííííííííííííííííííz :-)

Láttátok az új infókat? Nightwish és 69 Eyes is a nagyszínpadon!!! Soha nem gondoltam volna - érdekes... A Hammer jobb lett volna...
Bemásolom:

Nagyszínpad
Pulp
Muse
The Cure
HIM (aug. 1)
Nightwish (aug. 5)
Die Toten Hosen (aug. 4)
Transglobal Underground
The Gathering (aug. 5)
The 69 Eyes (aug. 6)
Savatage (aug. 5)
Sergent Garcia
Mambo Kurt
Stereo MCs
Herbalizer
Kosheen

Metal Hammer Színpad
Gamma Ray (jul. 31)
Savatage (aug. 5)
Edguy (aug. 1)
Blaze (aug. 6)
Doro (aug. 6)
Amorphis
Kreator

Hát kívácsi vagyok a véeredményre...

Pusssssz!!!

saint777 Creative Commons License 2002.05.11 0 0 786
Nem talalom a beirasodat, segitseg!!!
Szumitrá Creative Commons License 2002.05.11 0 0 785
St.:megértem az időhiányod:)
Megörökítettem a fórumodban billentyűnyomaimat az utókornak!Igazad volt:TÉNYLEG meglepődtem a "fogadtatáson".Már csak napok kérdése...

Darklight:hogyhogy EX-JOGÁSZ?Eleged lett v. végeztél?

HÚÚÚ:már megint vacakol a gép,az öcsém megöl---ha hazajön az oszt.kir.ról(bezzeg,aki lógathatja a lábát...:(
Lehet,hogy ez a TE bosszúd ST.?Saint visszavág?:)
Ha nem jutok vissza keddig(ha jól emléxem ez a fekete betűs napod:(,akkor SZURKOLOK neked!!!És TARTS KI!

PUSSZANTÁS!!!

Darklight666 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 784
Halihó!!!!

Én is neten vagyok most - még jó, hogy benéztem :-)))

Saint pihenni kell!!! ;-)

FOR - megkaptam a levélkét, nem tesz semmit :-))) - és naaagy ;-) oda kifelé - tudja, akiről beszélek :-)))))))))))

Hááát, azt a védelmet még megfontolja, akiről szó volt :-p ;-) Amúgy meg az alkotmánnyal tessék vigyázni, van itt két jogász, és egy ex-jogász is, és egyébként meg nőuralom van :-)))))))))

A Sportsziget zenei kínálatáról még a honlapon se találtam semmi... Amúgy vicces, hogy abszolúte egy időben lesz a Summer Rocksszal - mindkettő júni 7-8-9...

Tiltakozom - a 6th Circle a mi tulajdonunk - mégha nem is copyrightunk :-))))) Ah, csináljanak bármit, az igazi 6th Circle mi maradunk ;-)

Moonflower a Pp-könyv fölött gubbaszt jelen pillanatban is. A zenei érdeklődése nem lankadt, sőt - sok az új felfedezett is :-))) Mondtam neki, hogy jöjjön ide ő is, és szerintem fog is írni, ha gépre vetődik - de az ugyebár most nem fordul elő túl sűrűn... Neki is nagy cél - ennyi kedvenc egy rakáson :-))))))))))))))))

Puszi!!!
Ps: ha nem ütközik mással, én is elmegyek a nagyöreg "döglött nadrágokat" megnézi :-)

saint777 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 783
Szia FOR!:) Megint pihenot tarok...
fire_of_rose Creative Commons License 2002.05.10 0 0 782
Sziasztok!
OK! Máskor vigyázok a számra! Darklight köszi! :p
Solarka, köszönöm a felvilágosítást! Már mindent értek! Eddig azt hittem, hogy az éttermekben azok a bizonyos ajtón látható jelek a konyhába vezetnek...
Bloody, most láttam először a Breaking Up The Girlt a viva+on.... Tetszik, főleg Shirley bundája... Hehe, szőke prémből..... :)))
Darklight, most én írtam a régi yahoodra!
puszi
saint777 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 781
FOR!

hat irigylem azt a bizonyos csaladtagodat, mert en juni 27-ig vagyok igaba zarva! Olyan iszonyu!!!:(

Sportszigetrol semmit nem tudok, csak a plakatjait lattam. En elmegyek veled a toten hosenre, ha ez a vagyad!:)

saint777 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 780
Solarka, Te nem vagy valami verengzo!:))) Miert nem mondtad, hogy az a bizonyos szo is Alkotmanyellenes??? De inkabb nem viccelodom egy rengeteg hatalmi jogositvannyal felruhazott Moderatorral!:) Mindenesetre udv!
solarka Creative Commons License 2002.05.09 0 0 779
Nem fire_of_rose, a "KAKI" nem alkotmányellenes, az egy szervesanyagból készült "tárgy", melyet hosszas üzemi procedúrát követően egy 00-val, vagy WC-vel, esetleg lányok esetében szoknyás kislánnyal jelzett helyiségben termelnek (jó esetben...rossz esetben ott, ahol éppen nagyon kell):)) A csúnya szavak használata a moderátortól függ. Meg a beszélgetők kultúrájától:)) Kizárni senkit nem fog ezen fórumrész moderátora, ahhoz túl lusta - ha három éve nem érdekli ez a kellemes lehetőség, miért pont most??... - :)))))) Nah, megyek máshová, mielőtt a tisztelt hölgyek revolutiot robbantanának ki, és "alkotmányt" is módosítanának:)) De majd - remélem - valaki megvéd:)))))
Előzmény: fire_of_rose (778)
fire_of_rose Creative Commons License 2002.05.09 0 0 778
Húha! Ki leszek innen zárva? Akkor is, ha azt mondom: KAKI!!! (ez is alkotmányellenes?)
SZIASZTOK!
Darklight! a régi emilem nem jó már. Helyette: fire_of_rose@hotmail.com
Hú, ne haragudj, remélem nem írtál sokáig hiába levelet!
Bloody! Akkor írtam, amikor bekapcsoltam, de szerencsére nem maradtál le sokról. Azt hittem hosszú műsor lesz, de csak egy rövid interjú volt és egy régi klipp meg a Cherry Lips.
BAROMI JÓ LESZ A SZIGET!!!! MUSE is lesz!!!!!!!!!! Azt is imádom!!!!!
Tegnap volt Osbournes... :p
Ja, Saint, a Mulholland drive-val igazad van: vagy imádni, vagy utálni lehet. Talán nagy hülyeség, de még mindig sokszor, sokáig elgondolkodtat.
Minden vizsgázónak drukk!!! (Saint, családtagomnak 2esre sikerült megint... Az összes vizsgája... De legalább sikerül, ezért öröm.)
Szia Diaboli! Végre te is idetaláltál!!!
Nem tudja vki, hogy lesz-e vmi érdemes a sportszigeten? Mint tavaly az Apocalyptica... Ja, és igérjétek meg, hogy megnézzük a Szigeten a Toten Hosent!!! :)))) Na, egy közös rózsaszín pántlikás - vagy mi volt a nevünk? - koncertlátogatás?!
Ja, FONTOS! Nemrég felháborordva tapasztaltam, hogy a 6th Circle-t kis módosítással - 10th Circle - használják vmi szlovákok vagy hasonlók. Heartless oldalon képek közt a szigetes.
na mennem kell, puszi!
saint777 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 777
Szia Darklight!!!!

Meg mindig itt dozsolok! Annyira hulye vagok!!!:(((
Es mondd csak, mi van Moonflowerrel??? O mar teljesen netmentes, egeszseges eletre adta a fejet??? Hova tunt a nagy zene lelkesedese? Jo lenne ot is latni neha itt! Majd, ha beszelsz vele, mondd meg neki, hogy neha latogasson el ide!
A levelkedet meg megvarom!:)

Darklight666 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 776
Helló!

Wow, parafenomén, és én észre se veszem :-))))))

Nahát, tavaly, hajdani jogos koromban én is mindig a gépterembe kanyarodtam az előadótermek helyett - én már előtte, sőt helyette vigasztalódtam ;-)))))))))))))) - még emlékszem, miket "chatteltünk" akkor :-)

Saint, én is megyek kicsit furdalni a lelkiismereted ;-)
Puszi!

saint777 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 775
LATTATOK????
Mindannyian nagyszinpadosak lesznek!!!! Ez tudjatok mit jelent??? Hogy lesz sajtotajekoztato!:))))))))
Persze a hangulat szempontjabol sajna nem ugyanaz:( A bunko orok miatt is szivas, es, ha megint odarakjak azt a "hullamtorot", akkor meg teljes az iszonyat! Amiatt nem lehetett igazan jol helyezkedni.

Koszi a levelket! A lelkiismeret furdalas a tetofokara hagott! Meg 40 oldalam hatravan ma es nagyon faradt vagyok!
Szumitra draga... te is parafenomen vagy, mint Darklight??? Hogy leptel Te be a cantina westes reszlegbe, ha egyszer le van zarva a honlap eleje???? vagy a /main-es trukkot vetetted be? Esetleg meg regebben lattad? Felre ne erts, egyaltalan nem zavar, sot iszonyuan orulok, ha tetszett, csak eppen nem ertem! De, ha mar odaig eljutottal irj a forumomba is:)

Bloodflower!!!! Hianyolunk!!! Mi van veled???

Szumitrá Creative Commons License 2002.05.09 0 0 774
Már megy is!
Szumitrá Creative Commons License 2002.05.09 0 0 773
Saint: hamarosan írok neked 1 mailt----csakhogy raboljam az idődet,és lelkiismeretfurdalásod legyen:)
Amúgy én is épp a neten "vígasztalódom".Ki hitte volna!:)
saint777 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 772
Szia mindenki!

Amikor mar teljesen rosszul vagyok (mint most) akkor mindig felugrom a netre, hatha irt nekem valaki, de altalaban senki!:) De szerencsere ide irtatok!

Darklight, igazi parafenomen vagy, hogy be tudtal lepni a multkor a forumomba, annak ellenere, hogy a nyitolaprol LEHETETLEN belepni magara az oldalra, miota azt az under construction tablat odaraktam. Szoval, szerintem te vagy Scully ugynok!!!Micsoda uj felfedezest tettem ezzel!

Szumitra draga! Nagyon megertelek, en teljesen para vagyok ! Ez a nemzetkozi gazdasagi kapcsolatok joga annyira, de annyira borzalmas, hogy el sem lehet mondani! Minden tantargynal azt hiszem, hogy nem lehet tovabb fokozni a borzadalyt, de minden konyv felulmulja az elozot! A sorokban, egyenkent, kb 726572567325 nemzetkozi szerzodes es szervezet neve, szekhelye, evszama szerepel ! tragedia!!!
Neked mi az elso vizsgad??
En azota a cinemat is megvettem, es tegnap este elegem lett, vegre, 1 het porosodas utan el is olvastam! nagyon gagyi a cikk, es vegig egy koztudottan nem megbizhato honlapra hivatkozik.
Aztan pedig Szilmarillokat olvastam, szoval ma teljes a lelkiismeret-furdalas!!!
Az ingatlanert ne irigyelj annyira, meg nem biztos, hogy megvan! Mindenesetre nem volt egy gyilkos hangulatu vizsga, ha erted mire gondolok!:)

Szumitrá Creative Commons License 2002.05.09 0 0 771
Sziasztok!

Saint:GRAT az ingatlanjoghoz!-1,bárcsak már én is elmondhatnám ezt!Mi jövöhéten "kezdünk"!VIZSGAHEGYEK!:(((Képtelenség normális összeállítást csinálni!
A VOX már 1 hete heverészik az ágyam mellett----"érintetlenül",de az összehasonlításról tudok.

Most rohanok RJ-szem.ra.PUSZI MINDENKINEK!

Darklight666 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 770
Helló!

Saint, biztos vagyok benne, hogy megvan ;-)))))
Most néztem a Nightwish honlapot: igen, ott is Augusztus 5 van! Remélem, a Gatheringgel együtt a Hammer színpadon leszenek - ciki lenne, ha az egyik a nagyszínpadon, megint fájó döntést kellene hoznunk...

Látom, most is eszkábálod a honlapot. Akkor simán be tudtam lépni az oldalra és a fórumba - de speciel tegnap nem tudtam megnyitni a fórumodat...
Most kikerültem a lezárást, és beírtam, hogy hogyan ;-)

Puszi!!!

saint777 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 769
Sziasztok!

Na, az elson tulvagyok! Az ingatlanjogon. IB volt, remelem sikerul (csak megfeleltre megy, de az alapszabaly-modositas ota a nem-megfeleltek miatt is evet kell ismetelni...)na jo, remelem ez a veszely nem fenyeget:). Most folytatom, ahol abbahagytam a tobbi konyvemet...
A Nightwish oldalat latta vki mostanaban? tenyleg 5-en lesznek? ha ez igaz, akkor eddig "minden terv szerinte alakul"!:)))

Darklight666 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 768
Helló Solárom ;-)
Ígérem, jók leszünk :-))))))))))))))))))
Darklight666 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 766
Halihó!
FOR, írtam egy kis mailt a régi, általam ismert yahoos címedre - nem tudom megkapod-e, jelezd majd, mi van :-)

Lányok, ennyire azért nem vizsgázhat mindenki!!! :)))

Puszi!!!

saint777 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 765
Diaboli!

A segitsegedre lenne szuksegem! Ugyebar Te is a geocities-en epitetted a honlapodat. Na mar most, en is ezzel probalkozom. meg alig van kesz belole valami, de igaz, ami igaz, eleg nagymeretu kepeket toltottem ra fel (KB-ban). Nem is csinaltam semmi kulonoset, csak probalgattam a "preview-val", hogy hogy nezne ki igazabol a lap. Erre kiirja nekem, hogy a data transfer hatart elertem, es ezert 1 orara lecsukja a honlapomat. neked csinalt mar ilyent??? ha attol megorul a szolgaltato, hogy csak magam nezegetem a lapomat, mi lesz akkor, ha majd egy csomoan fogjak nezegetni??? Mindig zarva lesz emiatt? Szoval csak azt kerdezem, hogy neked volt-e ilyen problemad, es,ha igen hogyan lehet athidalni? Esetleg melyik az a szolgaltato, ahol nincs ez a data transfer micsoda, de HTML kodokkal sem kell bibelodni...

waters Creative Commons License 2002.05.05 0 0 763
Tiamat sajnos mégse jön:(((
Előzmény: Darklight666 (762)
Darklight666 Creative Commons License 2002.05.04 0 0 762
Sziasztok!!!

Ma reggel befejeztem a másik szakdogámat - ha tudnátok mibe másztam bele... Hujujuj!!! Nagy hal! Szóval ma reggel még több oldalt írtam hozzá, és az utolsó pillanatban sikerült postázni, hogy hétfőn, a határidő napján. Ma van az első szabad délutánom tavaly nyár óta - még fel se fogtam!!! És most nem úgy ülök a billentyűzet előtt, hogy szakdolgozatot írok, és már dolgozni se megyek hétfőn - mindennek vége - nem hiszem el!!!

Most egyébként az új 69 Eyes döng a hangfalakból ,és egyre jobban tetszik ;-))))))))

Még egy hír - biztos láttátok, jön a Tiamat és az Amorphis is - ők is nekünk valók. A Tiamat sötét zene, az Amorphis pedig csúcs FINN metál - tavaly volt szerencsénk Moonflowerrel látni őket Summer Rockson - nagyon jók!!!
Azért örülök, hogy a Gatheringen is ott lehetek ;-))) - Bloody, szép emlékek :-))))))))))))))))))))
Reméljük nem lesz ütközésünk, mint tavaly az utolsó napon - eddig mindenesetre megúsztuk... Csak így tovább :-)))

Most megyek,puszi mindenkinek a szabadnapostól!!!!!

saint777 Creative Commons License 2002.05.03 0 0 761
En visszafogom magam! Nem akarom elore tudni, hogy milyenek:) kibirom majus vegeig...most ugysincs idom meg zenet hallgatni sem:(((
Igen, a 6-a tuti, mert a honlapjukon is ez a datum szerepel. Szoval mar csak a nightwish ketseges, ugye?

Szumitra! megvettem a voxot!:) A legpoenabb benne a gyuruk ura-starwars parhuzam! tenyleg hihetetlen, asszem 25 pontban gyujtottek ossze a hasonlosagokat.

Szia Diaboli! Erre utaltam a masik forumba. mint "regi helyunk", de hat megmagyarazni nem akartam.

Darklight666 Creative Commons License 2002.05.03 0 0 760
Sziasztok!!!
Van pár percem, úgyhogy hajrá ;-)
FOR - köszi ezt a kitörő üdvözlést!!!! :-)))) Ahogy jövő héten kitör a szünetem, majd írok - ideje már ;-)))))
Képzeljétek az mangás dogám 45 oldal és csúcsszuperül néz ki!!!! Annyira büszke vagyok - egyhavi munkám *_* :-)))))))))))))))))
És itt jön a meredek, a másikat még ma éjjel fejezem be, és holnap kell postára adnom - hosszú lesz még ez a nap... Még egy interjú is hátravan hozzá - ezt a dogát egy hét alatt hoztam össze, és valószínűleg nem leszek túl büszke rá :-p :-)))
Most búcsúzom is, és legközelebb igyekszem már témába vágót írni mindenképpen ;-)
Puszi!!!!!
Ps: Tudtommal a 69 Eyes Aug 6-án jön Szigetre!!! Jók az új dalok is - szorgosan töltögetem az audiogalaxyról - nem bírok várni ;-)))))))
Szumitrá Creative Commons License 2002.05.02 0 0 759
HELL! Bosszantsunk másokat,ugyanmár,St.!:)
VOX:Peti haverjának megvan,úgyhogy majd tőle lenyúlom!Képzelheted milyen véleménye van rólam:Már a netje sem elég:)

Túlélted a "tömegverekedést"?(Ha még jó(!)hely is jutott,az már heaven---csak hogy minden a helyére kerüljön)

Most pár napig nem leszek,úgyhogy puszi mindenkinek!

Bloody:Koncert miatt lettél "piros"?Abból hogy jön a szőke?Ahogy már írtam a színkeverés nem az erősségem:)---viszont szerintem nyugodtan vállald fel(Shirly is az),mi megértünk:))

Diaboli Creative Commons License 2002.05.02 0 0 758
Helló mindenkinek, aki ismer, és aki nem! (Hú, de hülye köszönés volt ez)
Úgy látszik nagyon elfeledekztem erről a fórumról. Most is tök véletlenül akadtam ide, azt hittem már megszűnt. Most teljesen le vagyok maradva, meg szét is vagyok esve.
De szép "régi" emlékeket ébreszt bennem ez a fórum - első HIM Sziget koncert!
Na üdv
saint777 Creative Commons License 2002.05.02 0 0 757
Hat lehet offolni, nem? Nekunk mindent szabad!!!!:)))))

Szumitra! Egy kis off megint! meg akartam venni a vox magazint es azt mondta a pali, hogy a nyomdaban sincs mar es rogton elkapkodtak! remelem azert talalok meg valahol!

Tuleltem ezt a napot is, most gepelem a TB-szockog dogaimat!:/

Bloodflower Creative Commons License 2002.05.01 0 0 756
áááááááááááááá
nem vagyok szőke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csak egy napig voltam, mert befestettem a hajam pirosra, de most már piros sem!!!!!!!!!!!

rózsaszín cocák? pink kitties? :-)

WWről nekem Wocked Ways ugrott be. ez egy G dal. mert ha ti offoltok akkor én is!;-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!