Keresés

Részletes keresés

Londonna Creative Commons License 2016.09.12 0 0 58242

Igen, én is láttam. Teljesen véletlenül csíptem el kapcsolgatás közben, de örültem neki.

Sőt, ma meg az RTL klubon lesz valami kis szösszenet - állítólag. :-)

Előzmény: Magdi60 (58240)
Magdi60 Creative Commons License 2016.09.11 0 0 58241

A szülinapos Colin Firth.

(1960. szeptember 10.)

Magdi60 Creative Commons License 2016.09.10 0 0 58240

A Duna tévén most volt beszéltetés Colinnal a Szeretettel Hollywoodból c. műsorban, megismétlik még 3x a Duna Worldön, ha valakit érdekel.

A Bridget Jones babát vár filmről.

Londonna Creative Commons License 2016.09.06 0 0 58239

Jaj, komolyan??? Az életmentő lenne! Én is egyezkedtem valakivel privátban még régebben (ebből a fórumból lestem ki az elérhetőségét), ígéretet kaptam részéről - többször is, de mást sajnos nem. Viszont egy idő után már nem volt arcom ráírogatni, hogy na de hát megígérted... Úgyhogy köszönettel elfogadom, ha megosztod velem is azt a kincset, ami a birtokodban van! :) Cserébe természetesen én is szívesen adok valamit. Privátban megbeszéljük. ;) Azt megkérdezhetem - bár lényegtelen - hogy a te Donovan Quicked szinkronos vagy angol? (Esetleg valamilyen más nyelven beszél?)

Én látok egy e-mail címet (azt, amivel ide regisztráltál), akkor, ha rámegyek a felhasználónevedre. Az érvényes még? A chello-s? Írok rá mindenesetre egy levelet, legfeljebb visszapattan az üzenet és tudni fogom, hogy már nem működik. Akkor majd írok én egy elérhetőséget. Kérlek, figyeld a fiókod, majd igyekszem egyértelműsíteni a tárgy-megnevezést. ;) Még egyszer hálás köszönetem!!! :)

Előzmény: vera_r (58238)
vera_r Creative Commons License 2016.09.03 0 0 58238

Igazad van és nekem is megvan a Donovan Quick. ;) c film. azt valaki nekem lemásolta, és azt hiszem, hogy jó. Ezt azért írom, mert van egy másik fim amit szintén lemásolt nekem az illető, de másodszorra nem tudtam lemásolni. Valami oknál fogva letiltotta a lejátszást. Ezt nem igazán értem de megpróbálom számitógépen lejátszani, és ha úgy megy akkor szívesen elküldöm Neked, csak egy E-mail cím kellene. Hogy hogyan és mi módon váltunk címet azt nem tudom, mert nem szeretném a fórumra kiírni. 

 

Előzmény: Londonna (58237)
Londonna Creative Commons License 2016.08.28 0 0 58237

Mindezt én is tudom, ezért is vadászom rájuk ennyire, mert nagyon nehéz megszerezni őket. Ezért is írtam, hogy jó nekem a hottentottául is, csak láthassam. Az, hogy csak angolul vannak, azt is tudom. És nálam nem érdekes, mert értek annyira angolul, hogy megértsem. Ha bonyolultabb a szöveg, akkor is a lényeget fel szoktam fogni.

 

Nyilván nem az egész sorozatot akarom megnézni, hanem csak azokat a részeket, amikben ő szerepel (oda is írtam melléjük, hogy mely évad(ok) és hányadik rész(ek). Már csak amiatt is, mert ezeknél minden epizód önálló sztori, tehát nem is kell végignézni a megértéshez az egész szériát, elég csak azt az 1-3 epizódot, ami adott történetből készült. Egyébként az ismerősöd megsúghatná nekem is, honnan lehetne ezeket egyáltalán lepecázni, mert nekem nem sikerült. Nincs fent "sehol". (?) (Hordozón meg nem adták ki egyiket sem. Ha kiadták volna, már meglenne.) Na jó, a Nineteen Nineteenbe és a Donovan Quickbe belefutottam, de mindegyik fizetős volt. Első esetében pofátlanul drágának találtam az árát, lévén, egyszer megnézhetem a pénzemért és annyi, még csak le sem tölthetem. A DQ pedig tévéből rippelt, írt DVD lenne, de hát azért meg milyen dolog már pénzt kérni..? (Plusz olvastam olyat, hogy létezik szinkronizált verziója is, meg vannak, akiknek megvan/volt a magángyűjteményében. Nos, én rá(juk) várok. :D)

 

Filmkatalógus? Az egy vicc... (Port dettó.) Ha már filmográfia, akkor minimum az imdb. (Magyar esetében Snitt.hu) Legteljesebb, legpontosabb. A legtöbb filmes oldal onnan veszi át az adatokat, persze sokszor csak felületesen, hiányosan.

 

Mindenesetre azért köszönöm szépen neked, hogy utánakérdeztél. :) Elég régóta bele vagyok ásódva a filmográfiába és a keresgélésbe, szóval nehéz nekem újat mondani - sajnos. :) :(

 

Dorian Gray? A Dorian Gray nekem is megvan DVD-n. Sőt, Blu Rayen is sok extra anyaggal. Amire én gondoltam (és amit írtam), az a Donovan Quick. ;) Ez két teljesen különböző film. :)

 

Más. Végre elérhető a Genius is. Láttátok már? Én rögtön a megjelenés napján megtekintettem, nem bírtam magammal, nem bírtam várni... Nagyon jó kis dráma lett, alapvetően tetszett. Egyedül a végét sajnálom, szerintem kicsit összecsapták. A film első 2/3-a túlságosan részletes, lassan csörgedezik, a vége meg... Csak jön. Kellett volna még egy 30 perc szerintem... Colin briliáns, mint mindig, igaz, (sok) újat nem mutat ebben a szerepében, viszont messzemenőkig hiteles a játéka. Elsősorban a film témája miatt nekem már be is került a kedvenc filmjeim közé. Jude Law-t nem igazán kedvelem, itt viszont nagyon szerettem őt is. A Genius szeptemberben jelenik meg DVD-n az USA-ban és Kanadában, az európai kijövetelről viszont még mindig semmi hír. (Pedig már az angolok is nagyon várják! Beszéltem az egyik színésszel, aki játszott a filmben és olyan nevetséges, hogy szegény még mindig nem látta a kész kópiát, türelmesen vár arra, hogy az UK is műsorára tűzze...)

Előzmény: vera_r (58235)
Magdi60 Creative Commons License 2016.08.23 0 0 58236

1997.

(Ez a kép még nem volt.)

vera_r Creative Commons License 2016.08.21 0 0 58235

egy ismerősőmet, megkértem, nézzen utána azoknak afilmeknek, amiket leírtál, hogy akár hottentotta nyelven is azeretnél megszerezni. Azt írta, hogy megnézte a Neten, de ezek olyan régi filmek, amik csak angol nyelven kaphatók meg, és nagyon sok részből állnak.Szinte képtelenség ezeket letölteni. 

 

 

"Sajnos ezeket sehol nem találom, de a filmkatalogus.hu-n sincsenek, ha Colin Firth filmjeit nézem. Ezt az oldalt Te is megnézheted. A letöltő oldalamon semmi ezekből"

Szóval szószerint ezt írta nekem. 

A Drian Gray c. film megvan nekem, de lehet, hogy kapni DVDboltokban. Ezt meg lehet próbálni.

Londonna Creative Commons License 2016.08.05 0 0 58234

"Ezeken kívül volt egy TV sorozata is, amit még nagyon fiatalon játszott, sajnos nem tudom a címét, de talán ti rájöttök, melyik film ez?"

 

Colin több sorozatban is játszott, hol epizódszerepet, hol pedig végig színen volt. A "Crown Court"-ban egy tanúskodó rendőrt alakított. Ez speciel engem is érdekelne, ha valakinek esetleg megvan... Sajna nagyon lassan adják ki a britek a sorozatot boxokban. Mire ehhez az évadhoz érnek, nyugdíjas koromra tán meg is lesz... -.-"

 

Aztán ott van még a "Lost Empires", amire esetleg gondolhattál. Ez egy 6+1 részes minisorozat. Itt főszerepet játszott. (Nekem ez a kedvenc Colin-sorozatom. Másnak Büszkeség és balítélet, nekem Lost Empires. :D) Nem tudok róla, hogy ennek lenne bármilyen magyar vonatkozása. Sőt, letöltve se futottam még bele sehol. (Magyar felirat meg végképp nincs hozzá.)

 

A Genius még csak (külföldi) mozikban van! Egyelőre ne is akard beszerezni. Augusztus 23-tól lesz legális Digital HD-ben és szeptember 6-án dobják piacra DVD-n az USA-ban és Kanadában. Európai megjelenésről - egyelőre - nincs hír...

 

Az "Eye in the Sky"-ban ugye tudod, hogy csak producerként működött közre? Colin nem játszik benne.

 

Egyébként javaslom, hogy nézz fel a Snittre, klassz kis oldal: https://snitt.hu/muveszek/colin-firth 

 

A "Dutch Girls" fent van Youtube-n, a teljes film részletekben. Ez az első rész: 

 

Ha már így felmerült ez a "Nagyon keresem" felhívás, akkor én is közzétenném az én listámat. Engem már az se érdekel, ha nincs hozzá semmilyen felirat és a kópia hottentottául beszél, csak legyen nézhető:

 

1) Crown Court (1984) - 13x13/14/15 – Citizens

2) Nineteen Nineteen (1985)

3) Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (1987) 

4) The Play on One (1991) - 4x5 - Out of the Blue

5) Donovan Quick (2000)

6) Saturday Night Live (2004) - 29x14

Ha ezek közül bárkinek bármi megvan, köszönettel fogadom... :-)

 

Előzmény: vera_r (58232)
Londonna Creative Commons License 2016.08.05 0 0 58233

Szerintem nem sovány, egyszerűen ilyen alkat. "Régen" volt inkább párnásabb.

Előzmény: Magdi60 (58231)
vera_r Creative Commons License 2016.07.21 0 0 58232

Sziasztok! Sajnos nekem nagyon sok film nincs meg C F-től, és miután gyüjtöm, szeretném megszerezni. Ha lehetséges, akkor magyar szinkronnal de ha így nincs meg, akkor a magyar aláírásu is jó, csak megértsem. Régen tanultam angolul, de nagyon sokat felejtettem, és egy komoly filmet biztosan nem értenék meg. Ha van köztetek olyan, akinek könnyen megy a filmletöltés, vagy másolás, kérem jelentkezzen. Előre is köszönöm Mindnyájatoknak Vera

 

996 - Nostromo

1999 - Fekete Vipera: Oda-vissza (Blackadder Back & Forth)

 A háború démonjai (The Railway Man)

 

2015 - Eye in the Sky

2016 - Genius

Képtalálatok - colin firth filmek magyarul dutch girls

Ezeken kívül volt egy TV sorozata is, amit még nagyon fiatalon játszott, sjnos nem tudom a címeét de talán Ti rájöttök, melyik film ez?

 

 And When Did You Last See Your Father

 

Magdi60 Creative Commons License 2016.07.12 0 0 58231

Sovánka, de imádom :-)

 

Előzmény: Londonna (58230)
Londonna Creative Commons License 2016.07.12 0 0 58230

2017. január 6-ra ígérik a The Mercy című életrajzi dráma UK-s premierét, ahol Colin Firth Donald Crowhurst amatőr vitorlázó szerepébe bújt. Partnere nem más (lesz), mint a bájos Rachel Weisz. :)

 

 

Londonna Creative Commons License 2016.05.30 0 0 58229

Ha lehet hinni a híreknek, Colin Firth legújabb projektje a "Kurszk" film lesz, mely értelemszerűen a K-141 Kruszk elnevezésű orosz tengeralattjáró 2000-ben bekövetkezett katasztrófájának történetét dolgozza fel.

Londonna Creative Commons License 2016.05.17 0 0 58228

Az előző hozzászólásban valamiért nem jelentek meg a képek (?!?!), úgyhogy teszek még egy próbát... :D

 

Genius (Jude Law & Colin Firth)Genius (Laura Linney & Colin Firth)bcococolcol

Londonna Creative Commons License 2016.05.17 0 0 58227

Néhány infócska az elmúlt időszakból:

 

- Colin Firth, most már hivatalos: visszatér a Kingsman 2-ben (amit egyébként jelenleg bőszen forgatnak, többek között Londonban és Birminghamben)

- Június 10-én lesz az USA-ban a Genius hivatalos premierje, ahol olyan művészek Colin Firth partnerei, mint Laura Linney, Jude Law, Nicole Kidman, Dominic West és Guy Pearce (magyar bemutatóról - egyelőre - semmi hír nincsen)

- A Bridget Jones babát vár magyar premierje egy nappal a brit bemutató elé esik, azaz mi már 2016. szeptember 15-én láthatjuk.

- A Mély vízről egyelőre sajnos semmi új hír nincs, a bemutató sanszosan átcsúszik legalább a jövő évre. (Szerintem.)

- Colin május 14-én érkezett meg Franciaországba, és jelenleg éppen Cannesban tartózkodik a Filmfesztiválon.

Londonna Creative Commons License 2016.01.18 0 0 58226

Szerintem jobban úgy általában jobban áll neki ez a frizura, mint a szénakazal. Egyébként meg erősen kopaszodik a feje búbján és így könnyebben el tudja fedni. Ennyi a titok.

Előzmény: Magdi60 (58224)
vera_r Creative Commons License 2016.01.16 0 0 58225

Lehet, hgy a szerepei mlatt hord ilyen hajat. Lásd kings man 

 

Előzmény: hakiagica (58223)
Magdi60 Creative Commons License 2016.01.16 0 0 58224

Kár, hogy mostanában ennyire kiegyenesítik a haját. Ez a divat? Stohl Andrásnak is. Teljesen megváltozik az arc.

Előzmény: hakiagica (58223)
hakiagica Creative Commons License 2016.01.15 0 0 58223

vera_r Creative Commons License 2015.12.29 0 0 58222

Mindenkinek egészségben gazdag Boldog Új Évet Kívánok 

 

hakiagica Creative Commons License 2015.12.08 0 0 58221

hakiagica Creative Commons License 2015.10.31 0 0 58220

hakiagica Creative Commons License 2015.10.14 0 0 58219

hakiagica Creative Commons License 2015.10.14 0 0 58218

Készül a film  BJ

 

 

hakiagica Creative Commons License 2015.10.02 0 0 58217

vera_r Creative Commons License 2015.09.21 0 0 58216

Nekem jobban tetszik sima arccal.

Mercsilin Creative Commons License 2015.09.15 0 0 58215

Nekem így is tetszik!Bár lehetne pár kilóval több,de ez a borosta jól áll neki.

Előzmény: Magdi60 (58214)
Magdi60 Creative Commons License 2015.09.08 0 0 58214

Megváltozott

Előzmény: hakiagica (58213)
hakiagica Creative Commons License 2015.09.08 0 0 58213

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!