Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 35
:-)))
az is lehet lilás :P
Előzmény: Verax (34)
Verax Creative Commons License 2002.07.26 0 0 34
Enyje-enyje! Neked már minden new-age, ami nem dugás. Kell nekem az a kis brazil-megnememlékszemmilyen keverék. :÷)
Előzmény: Törölt nick (27)
-http- Creative Commons License 2002.07.26 0 0 33
nem lehet csinálni nélküled. ez paktum. négy ember paktuma. zavaros kibúvó, hogy lehet csinálni nélkülem is. ismétlem: paktum!!!!! négy ember paktumat. a kiszállás árulás!
Előzmény: morticia addams (23)
morticia addams Creative Commons License 2002.07.26 0 0 32
én meg nem vagyok kíváncsi.
itt, ezen a helyen meg fôleg nem.
Előzmény: Törölt nick (29)
morticia addams Creative Commons License 2002.07.26 0 0 31
a cél elôbbrevaló. és én nem ebben egyeztem meg.
Előzmény: belsőelhárítás (28)
belsőelhárítás Creative Commons License 2002.07.26 0 0 28
meg vagy fertőzve. a valódi tracy nick az Index történetének egyik lejobb nickje volt, nem abban a formában írva, ahogy itt megjelent. ezt a tracy is elismerte. ha te csak nickhamisításokban tudsz gondolkozni, akkor... töröld azokat a hozzászólásokat is. de előtte olvasd végig. szóval akkor olyan moderátorok voltak, akik képesek voltak kivárni, és nem csípőből törölni.

még egyszer megismétlem, a metakazamata létrejövetelénél nem erről volt szó.

és azt is megismétleg amit a tracynek írtam, hogy az egész Index a moderatúráról szól. Még akkor is, ha nagyon közeli kapcsolatban van valaki.... Ciki.

kérdés, hogy a személyes kapcsolat előbbrevaló, vagy a cél, amiben megegyeztünk? Nézd meg mit írtam hamletről, fizetetlen újságíróként.

Előzmény: morticia addams (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 27
a newageseket is? szabadság, nihil meg ilyenek?
menekülési útvonal Creative Commons License 2002.07.26 0 0 26
a másik felét meg én írtam, biza!
Előzmény: -http- (21)
szentimentális vámpir Creative Commons License 2002.07.26 0 0 25
most akkor én sem lehetek itt, brühühü?

ex-mentális vámpir

belsőelhárítás Creative Commons License 2002.07.26 0 0 24
Kérem azonnal visszatenni a teljesen egyértelműen vicces hozzászólásokat, és visszatörölni. Egyúttal vonja le mindenki a következtetéseket.

(no comment)

belsőelhárítás

morticia addams Creative Commons License 2002.07.26 0 0 23
nem láttam errefelé übü királyt.
a többiért én vagyok a stupidállat.

lehet csinálni nélkülem is.

Előzmény: -http- (18)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.26 0 0 22
elhárítani szerintem a lilagőzös, newages pszeudofilózós topikokat kellen

valéptech

-http- Creative Commons License 2002.07.26 0 0 21
menj a picsába. arról volt szó, hogy itt játszani is lehet majd. én a metakazamata létrejövetele óta n nicken csak fizetetlen újságíróként írok, mint egy állat. a fél metakazamatát én írtam. nem erről volt szó. vagy visszateszed, vagy elmész a picsába. ha nincs paródia, akkor kávéház van. kár volt létrehozni ezt a fórumot. talán elfelejtetted, hogy miért jött létre. nem jólfésült gyerekek miatt!!! hanem kócos gyerekek miatt. nemdebár?

-http-

(valamikor el kellett kezdeni azt, amiért a metakazamata létrejött. egy fing mocsárban nem óhajtok résztvenni. erről volt szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tegnap azt írtam a deadcrownak, hogy...)

Előzmény: morticia addams (17)
Verax Creative Commons License 2002.07.26 0 0 20
:÷), tudtam, hogy ön van a dolgok mögött. Meg azt is, hogy paródia. Kitetszett a stílusból, ami alapján itt ítéltetnek, állítólag.
Viszont a célját jelenleg nem értettem. Így belátható, hogy nem könnyű a dolga a belsőelhárításnak.
Előzmény: -http- (18)
morticia addams Creative Commons License 2002.07.26 0 0 19
Parser, nagyon örülnék, ha megkímélnél a feltételezéstôl. ha van érdemi mondanivalód, ha használni szeretnéd a terepet, akkor rajta.

tényleg semmi kedvem alaptalan vádaskodásokkal foglalkozni ahelyett, hogy éppen azt csinálhatnám, ami miatt évek óta idejárok.

Előzmény: Törölt nick (6)
-http- Creative Commons License 2002.07.26 0 0 18
sajnálatos, hogy másodjára sem sikerült egy paródiát végigcsinálni. itt a metakazamatában sem. anno a kávéházban bánta egy-két nickem amiért a nevetségességig brutális stílusban vicceltem. akkor a mosolyország nickem veszett oda. nagyon sajnálom, hogy véresszegfű nick már nem tud megszólalni, mert nincs kinek visszabeszélnie. már kimoderálták petőfit, és itt a metakazamatában kimoderálnák az übü királyt is. elegem volt a stubpidállatokból. akárki is az!!!

kérem azonnal visszatenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hogy a lóbaszó kurva életbe!!!

mégis a legszigorúbban ellenőrzött vonat lesz?

morticia addams Creative Commons License 2002.07.26 0 0 17
ha mentálhigénés vámpír és valóditracy -akinek a nickjét nickhamisítás ügyében külön disznóságnak tartom, nem hagyja abba ezt az alpári stílust, akkor szvsz jobb, ha repül a cuccos. Ugyanez áll Miépes Vogul kartársra is, aki ugyan tiszta jóindulatból, de anyázott.

én szívem szerint nem szeretném ezt az egész topikot itt látni, mert csak idevonzza azokat, akik nem használni akarják ezt a terepet,nem játszani, gondolkodni, ôrjöngeni, stb.(a sor folytatható) akarnak, hanem inkább a működését firtató totálisan steril tevékenységet folytatják.

Miépes Vogul Creative Commons License 2002.07.26 0 0 16
Nagyon toleránsak vagyunk veled te vágóállat. Az apád III/III/1/2-es volt, ezért húzz innen a lófaszba, hacsak nem akarsz egyszerre 13 lámpavason lógni. Húzás a Metakazamatából, és aztán szopd le magad, hogy legyen valami örömed is, hülyegyerek. És a pántlikáspinájú feleségedről se feledkezz meg. Csááá!
valóditracy Creative Commons License 2002.07.26 0 0 14
Szarosnyelvű orbánseggnyaló. Asszeszed, hogy itt belerúhacc a bőrbe?
Előzmény: Törölt nick (12)
mentálhigénés vámpír Creative Commons License 2002.07.26 0 0 13
Köcsögállat, ne provokálj itt, mert széttetoválom a képedet. Értettük? Kuss van aztán takarodás, mert tökönrúgás esete áll fenn.
Előzmény: Törölt nick (12)
belsőelhárítás Creative Commons License 2002.07.26 0 0 11
Ha negatív tapasztalatok lesznek, ez a topik el fog tűnni. A topikgazda fogja kérni a megszüntetését.

(Egy belsőelhárításnak mindig szüksége van nem pusztán hipotetikus, modellezett visszajelzésekre.)

belsőelhárítás

Rozgonyiné Villám Edit Creative Commons License 2002.07.26 0 0 8
1. szvsz nem igazán zártkörű ez a fórum, bárki bejöhet, tehát ez megint egy kezdődő belemagyarázás. mások akarnak profilt, formát adni, ahelyett, hogy a saját portájuknak adnának tartalmat.
2. nem lehetsz annyira hülye, hogy ne tudnád, elég sok nicken lehet bejönni. mint ahogy ez most is így történt, max. négy, de inkább kevesebb ember robmolt sok-sok nicken. nem sorolom fel a nickeket, ott vannak a T. Szerk-ben.

szóval a moderátorok naponta gyártsák az új névsorokat, és függesszék ki arról a három emberről, akik jókat szórakoznak és nyihognak a 98718. nicjük mögül?

ugye ezt nem gondoltad komolyan?

(mondom, hogy ez a topik jó ez kísérleti üzemnek, holnapra itt lesz a fél Index, hogy ebben a topikban is lehet rágni a gumicsontot. majd meglátjuk.)

Előzmény: Törölt nick (6)
Rozgonyiné Villám Edit Creative Commons License 2002.07.26 0 0 5
Ezt én is így gondolom. Pl. régen a Tasztalon volt egy alig moderált dühöngde c. topik. Úgy látom, hogy elemi igény van a torzsalkodásra, valahogy ki kell nyitni a szelepet, különben a topikokban durran, vagy robban időnként.

Ellenben mindig megpróbálom megcáfolni magam, és utána döntök, ha nem vagyok éppen részeg. A cáfolat azt az eredményt hozta, hogy mi történik, ha ezt a topikot ugródeszkának használják a fórum felé olyan nickek (másodnickek) - szerencsére nincsenek sokan, főként miután jó részük ki lett pucolva -, akik a fórum indulásának pillanatától a szétverésére törekedtek elképesztően nagy erőkkel kicsiny létszámukhoz képest. Nem nevezném meg őket, a T. Szerk.-ben utána lehet nézni.

A másik kérdés, hogy jobb-e ha T.Szerk-ben folyik e a disputa, ahol olyanok formálhatnak véleményt, irányelveket, akiknek nincs is rálátásuk igazán a fórumra, és ne adj Isten lángot kap a szikra és ide fújja a szél a lángokat. Brrrr....

Ha nincs egyéb formális akadálya, én amellett vagyok, hogy próbáljuk meg, arra való tekintettel, hogy próbaüzem, beüzemelés folyik a Metakazamatában. Én azért mérget vennék rá, ha marad ez a topik, akkor lesz itt patakvér, kurvaanyázás, meg a szokásos.

Szóval kérdés, hogy mit szól ehhez a Metakazamata moderatúrája, érdemes-e kinyitni egy ajtót az épülő házban, pl. azok előtt, akik elől ide emigráltunk, és megsegített az Isten, hogy kaptunk egyáltalán egy darabka földet. (Most jó patetikus voltam.)

Belefér-e egy próbaüzembe? Szerintem bele. De ha a király nem egyezik bele - mert itt felvilágosult abszolutizmus van, nem hamburgerdemokrácia -, akkor már vissza is vontam.

Előzmény: deadcrow (4)
deadcrow Creative Commons License 2002.07.26 0 0 4
szerintem semmi gond, ha itt vitatjuk meg, feltéve, hogy egyetlen topik keretein belül marad..
Előzmény: morticia addams (2)
Verax Creative Commons License 2002.07.26 0 0 3
Tetszik. Kellőképpen homályos ahhoz, hogy szép legyen. Félre ne értsék, egyetértek vele, csak azzal a legliberálsabbal van némi bajom.
Ne szépítsünk, fel kell vállalni, antidemokratikus IQ-sovinizmus ez. Létrehozott királyság a szabályozhatatlan internet egy piciny zugában, remélhetőleg és minden bizonnyal szeretnivaló királlyal és jó vazallusokkal.
Értelmiségiek egymást között. Csak mit lehet csinálni azokkal az értelmiségiekkel, akitől hányna az ember?
(Szerintem maradjanak, pörögjön a számláló (ala Ozagen), legyenek viták, személyreszabott baszogatósdi, akár.)

Le a simogató, konfliktuskerülő kölcsönös faszszopással (ezt így mondják)!!!

Egyelőre bízom az ítészekben.

Előzmény: belsőelhárítás (-)
morticia addams Creative Commons License 2002.07.26 0 0 2
a T.Szerk -ben.
Előzmény: Törölt nick (1)
rali Creative Commons License 2002.07.25 0 0 0
J0rendbe
Előzmény: belsőelhárítás (-)
belsőelhárítás Creative Commons License 2002.07.25 0 0 topiknyitó
Nem szerencsés egy fórumban a fórum ügyeiről szót váltani, ám ez a fórum új, és mintha sokan nem értenének valamit. Tehát bizonyos tényeket korrekten közölni kell (ha nem is a legszerencsésebb pillanatban, mert sokan nyaralnak).

Nem áll módunkban engedni, engedélyezni a Metakazamata fórumban a személyeskedést és az offolást.

Mit értünk személyeskedés alatt?

Semmiképpen nem a topikserkentő, tartalmilag illeszkedő froclizásokat. Lehet. Tessék! Ellenben a mindennapi életben szokásos, személyre szabott baszogatósdi nem műxik, hacsak nem pártatlanul szellemes és véletlenül találó is. Tessék elolvasni a fórumdefiníciót: ez a fórum nem lesz veszekedő háziasszonyok gangja. Sem egymással ordítozó úrvezetők sztrádája, vagy kereszteződése. Ez biztos! Ha valaki annyira kiüresedett, hogy jobbára ebben találja meg kikapcsolódásának identitását az ki lesz penderítve. Így vagy úgy. Talán toleránsabb lesz azzal a moderatúra, aki letett valamit az asztalra. Kevesen vannak, hiszen új a fórum. Mit jelent a Metakazamata? Elárul mindent. Alaposan tessék koncentálni a fórum címére.

Mit értünk offolás alatt?

Lehetnek témaserkentő offolások. Ez tartalmi kérdés.

Senkit nem fog hátrány érni amiatt, hogy nem olvasott végig egy topikot, és véletlenül offol. De ha egyértelmű figyelmeztetést kap, akkor tájékozódjon. Nagyon nem szeretnénk, ha a legliberálisabb fórumból a legszigorúbban ellenőrzött vonat lenne. (Nem lesz!) Ezúton kérem meg azt a talán frusztrált (nem tudjuk), revansra áhitozó nickcsoportot (ezt se tudhatjuk hivatalosan), mely már a kezdetektől folyamatosan offolja az egész fórumot, hogy távozzon. Intő jeleket már kaptak. Természetesen Agyprotézis nicket is megkérjük, hogy távozzon. Nem tudja, de idáig a belsőelhárítás védte, bízva abban, hogy értetlen csak, a helyét keresi. Mutatkoztak javulás jelei, de a lényeg maradt. Más nicknéven, más tartalommal és formával szívesen látjuk. Vagyis nem tűrjük a topikok folyamatos, futószalagszerű szétbaszását monoton abriktjaival. (Gondolom elég érthető.)

Fent említett nickek, nickcsoportok súlyos károkat okoztak a fórumnak. Egy megkezdett PR-munkát tettek tönkre, a fórum egész kinézetét tették abszurdan röhejessé, itt meg nem nevezendő prominens vagy nem prominens, felkért csoportok, személyek előtt.

Kellemes nyaralást kívánunk mindenkinek, és szabad szájat azoknak, akik itt vannak. (Ez a szabad száj sem tudott igazán kibontakozni egyes, rossz, téves beidegződésű nickek miatt. Sajnáljuk. Kulturáltan fogalmaztam, remélem.)

(Záradékul korrekten meg kell jegyezzük, hogy a Metakazamata a Kávéházban történt súrlódások és ütközések folytán jött létre konszenzussal. Többségében olyan nickekről van szó, akik a Tasztalról kerültek át az akkor új Kávéházba. Egyes nickek nem szerették az általuk totál üresnek tartott fecsegést, és ettől bepipultak. Van aki üresen szeret fecsegni, van aki nem. Ezért vált külön a két fórum, úgy, hogy a Metakazamata témás topikoknak is helyt ad, de a tartalmasabb, laza fecsegést is tolerálja. Miért is ne? (Persze ezek igen relatív kategóriák, majd a nickek alakítják.)

Ezek a konszenzus egyik legfontosabb sarkkövei, tehát az egyértelmű személyeskedés negligálása és a figyelmeztetés utáni offolás sarokbaszorítása. És a szólásszabadság, hacsak nem ütközik a Btk-ba, esetleg durván az MM-be.

Szép nyarat, miegymást:

belsőelhárítás

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!