Keresés

Részletes keresés

riki86 Creative Commons License 2003.06.16 0 0 17
Így köszönik meg! :-D

Lufi hangosan böffent, mint egy ember, és úgy is horkol... :-D

Előzmény: Babyboo (15)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.16 0 0 16
jerry mindig megkeres kaja után és csak akkor böfög. egyedül magában csak úgy nem nagyon...:O))))
sztem ez lehet a köszönet. guszta mikor odajön, képembenyomja a kajár orrát és böfög egy nagyot és lelkesen csóvál...:O))
imádom! :O)))
Előzmény: Babyboo (15)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.16 0 0 15
teccik amikor megköszöni a vacsiját
neked is a képedbe büfög?! :O))))

:)) Akkor ezzel sem vagyunk egyedül?! Miért éreznek késztetést, hogy a vacsi utáni büffentést egészen közelről, becélozva az ember orrát, száját ejtsék meg? :)


Előzmény: Lord Iffy (14)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.16 0 0 14
szeretem a kutyásokat (persze csak az "igaziakat") meg persze a kutyájukat is. (30 cm felett..hehe:O)))
ugye nem gondoljátok hogy elolvasom az a százvalahány hozzászólást ott?! :O))

hogy a kutyákban mit szeretek?! inkább kevesebb lenne felsorolni hogy mit nem.:O))

teccik amikor megköszöni a vacsiját
neked is a képedbe büfög?! :O))))

Babyboo Creative Commons License 2003.06.16 0 0 13
OFF
Többen is kifejtették, hogy mit szeretnek a kutyásokban. (pl te is)Amivel újat nem mondtak mert ezt itt mind tudjuk, legfeljebb megerősítjük. Ellenben MM egy olyan megmenteni, megváltani, megreformálni, meggyógyítani való valaki akire igenis kell időt szánni, hátha sikerül normális embert faragni belőle. Hiszen pont az olyan dilettáns, okoskodó emberek jelentik a "veszélyt" a kutyákra és kutyásokra, mint ő. Az ilyen emberek mérgesítik el a helyzetet a hiedelmeikkel, a TV-ben halott rémtörténeteikkel, a fantazmagóriáikkal. Lehet, hogy Kanadában nem létezik ez a probléma de itthon főleg a mediának köszönhetően nagyon rusnya állapotok uralkodnak aminek a legtöbbször az állatok isszák meg a levét. MM nyilván nem fog egy állatot sem lelőni (márcsak a beteges törvénytisztelő mivolta miatt sem) viszont felszínre hoz egy nagyon rossz színben feltüntetett ügyet amire rákap a sok primitív akik viszont igenis veszélyesek az állatokra. MM által megkapják azt az alátámasztást amitől istennek képzelik magukat és (szerintük) felhatalmazást nyernek ezáltal pl. egy cica agyonrúgására. ON

A kutyásokban az a jó, hogy van kutyájuk :))))

Előzmény: szalka (11)
sip pista Creative Commons License 2003.06.16 0 0 12
hát ez az. velünk sajnos nem lakik kuty, mert nem olyanok a körülményeink. de kutyahiányom van, mindegyikkel megpróbálok kikezdeni.. azaz kapcsolatot teremteni.. néha túlzásba viszem, múltkor picit megharapott egy kaukázusi, de én voltam a gyorsabb (meg a hülyébb)
Előzmény: AliceCsodaországban (6)
szalka Creative Commons License 2003.06.16 0 0 11
ezek szerint megsincs olyan sok mindenrol beszelgetni:-(
Itt ez a topic amit Lord Iffy szvsz azert nyitott hogy lassuk mar be milyen rendesek kedvesek meg minden a kutyasok, ellentopic kent Muster Mark topickjara. Az eredmeny ebbe a topicba nem igazan fejtette ki senki hogy mit szeret a kutyasokban. Ellenben a masik topicban mindenki ott tobzodik Muster Mark provokalasara. Pedig hat hulyekkel nem foglalkozunk az elso szamu alapelv nem ?!

Előzmény: Stel (9)
riki86 Creative Commons License 2003.06.14 0 0 10
A következő kis szöveget a mopszos topikban mutatta nekem egy topiktársunk, de annyira megtetszett, hogy elraktam magamnak:

"Ha képes vagy rá, hogy a napodat kávé és más izgatószerek nélkül kezdd,
Ha vidám tudsz lenni, fittyet hányva
fájdalmaidra,
Ha meg tudod tenni,hogy nem panaszkodsz, s nem untatsz másokat a problémáiddal,
Ha nap mint meg tudod enni ugyanazt az ételt, s még hálás is vagy érte,
Ha meg tudod érteni, hogy szeretteidnek sokszor nincs idejük rád,
Ha képes vagy felülemelkedni azon, hogy az emberek néha rajtad töltik ki haragjukat
amiatt, hogy valami nem sikerült nekik,
Ha harag nélkül viseled, hogy kritizálnak és hibáztatnak téged,
Ha képes vagy elfogadni a világot annak összes hazugságával és álságával együtt,
Ha a feszültséget képes vagy gyógyszer nélkül levezetni,
Ha el tudsz lazulni alkohol nélkül is,
Ha altató nélkül is tudsz aludni. . .
Ha minderre képes vagy, akkor. . .
. . . alighanem te vagy a család kutyája."

No comment! :o)

Előzmény: Stel (9)
Stel Creative Commons License 2003.06.14 0 0 9
Van miről beszélgetni!
Közös őrület=közös beszédtéma
szalka Creative Commons License 2003.06.14 0 0 8
Hat en a kutyajukon kivul a kovetkezot imadom a kuityasokban:
1. baratsagosabbak:
Magamon a csaladomon a barataimon es ugy egyaltalan mindenkin azt veszem eszre hogy ahogy no fel aztan idosodik egyre neheebben es nehezebben kot baratsagokat. Iskolas korban konnyen kotodnek mely eletreszolo igaz baratsagok, de aztan ezt a kepessegunk egyre veszik el. Nekem special az a meglatasom, hogy a kutyasoknal ez a kepesseg sokkal jobban megmarad. Kimesz a futtatoba talalkozol vadidegen emberekkel es kesz. A kutyatok eljatszanak egymassal es maris tok kozel kerulnek egymashoz a gazdik is. Hisz aki a kutyakat szereti rossz ember nem lehet :-)
2. Segitokeszebbek
Azt vettem eszre hogy a kutyasok sokkal segtokeszebbek mint a nem kutyasok. Hipp hgopp felajanlanak egymasnak regi nem hasnalt cuccokat minden ellenszolgaltatas nelkul. Meg nekem pl egy nagyton jo pelda az egyik helyi tollertenyeszto holgy. Tole akartam venni kukiskutyat, de kevesebb kiskutyaja szulette mint amennyi jelentkezo volt igy nekem se maradt. A vegen telesen mastol vettem az orszag tulso feletol. Ennek elenere allandoan segit elhiv magahoz utana hazafuvaroz, hogy ne kelljen megint 2 orat buuszoznom a kutyussal nekiad egy teniszlabdat, tanacsokkal lat el kaja, neveles es minden terem. Ugy hogy NEM tole vettem a kiskutyat.
3.rugalmasabbak
Az vettem eszre hogy altalaban a kutyasok sokkal rugalmasabb es nyitottabb gondolkodauak. Szvsz ez abbol adodik, hogy egy csomo problema merul fel a kutyajuk teren foleg kiskorban a nevelessel aminek nincs egyertelmu mindenkire alkalmazhato megoldasa, ezrt aztan kenytelenek ujabb es ujabb trukkoket kieszelni . Ez aztan meglatszik az egesz gondolkozasukon. Ha nem megy elorrol megprobaljuk hatulraol jobbrol balrol fentrol lentrol stb.
4.jobban figyelnek a kornyezetre
azt vettem eszre, hogy a kutyasok sokkal kornyezetvedobbek a nemkutyasoknal. Valoszinu az az oka, hogy sokkal tobbet toltenek a szabadban es elvezni akarjak ezt meg sokaig. Kevesbe szemetelnek, hisz tudjak, hogy egy eldobott cigicsikk, rago, vagy csokipapir egy kutya gyomraban landolhat es megbetegitheti.
5Kitartobbak
Mivel akinek kutyaja van, annak sok mindent meg KELL oldania ha nehez es nem nmegy akkor is, igy megtanulnak kitartoak lenni, kevesbe adjak fol, sokkal kevesbe hallani kutyastol, hogy :"aaa ez nekem nem megy en megprobaltam, de hiaba".
6vidamabbak, kedvesebbek
Meg a legmorrozusabb alakot is(mint p a parom:-)) sokkal vidamabba es kedvesebbe tesz egy kutya. Ha korulnezek az utcan , csak ritkan latni mogorva morcos arcu kutyasetaltatol, ellenben masokon ez sajnos egyre szeleskorubb jelenseg. Tobbet nevetnek , esetleg a problemakon is.
7Kevesbe anyagiasak
Azt vettem eszre, hogy a kutyasok sokkal konyebben tulteszik magukat az anyagi problemakon es a penz es a rajta veheto dolgot sokkal keesbe fontosak az eltukben. Pl: Mi alig 3 honapja vettuk eletunk elso hazat es hat tobb szoba tokures. ennek elenere butor helyet vettunk egy (raadasul eleg draga) kiskutyat. A kutyas ismeroseimnek ez teljesen termeszetes volt: legalabb van hol szabadon szaladgalnia bent is es majd ha lesz ra penz veszunk butorokat. Mig a nemkutyas ismeroseink eleg fursan neznek rank: a nappalitok ures es 1000 dolcsit kifizettetek egy kiskutyara, miert nem vettetek inkabb egy elegans szofat belole stb. Nekik furcsa, hogy egy kutya szeretete nekem tobbet er, mint az, hogy mar iden meno szalonban fogadhassam a vendegeket.
8 oszintebbek, kevesbe alnokok
Nekem az a tapasztalatom hogy a kutyasok sokkal kevesbe hatulrol furkalosak. Sokkal kevesbe latom azt, hogy szemedbe dicser hartad mogott fikazo magatartaast, amit en k utalok. Ha huye a kutyad sokkal inkabb megmondjak es segitenek, hogy hogy tudnal rajta valtoztatni. Mig pl gyerekeseknel (imadom a gyerekeket nem azert irom) sokszor lattam azt, hogy egymas szemebe dicserik a masik gyereket: "milyen okos szep es ugyes", hata mogott meg fikazzak, hogy " te az X-ek bandikaja egy olyan ronda kiskolyok hogy el kene zarni"
9elnezobbek
Az szeretem a kutyasokban, hogy nem neznek le, ha eljon hozzam es veletlenu nincs elmosogatva, vagy felporszivozva , vagy ha van egy folt a ruhamon. Vagy pl itt ka
10 Mert van kutyajuk :-)
Szigmo Creative Commons License 2003.06.13 0 0 7
Azt is leírhatom amit a kutyákban imádok? Mert akkor leírom hogy szeretnek, fenntartások, bírálatok nélkül, olyannak amilyen vagyok. Szeretnek másokat is, mert nem neveltem őket vadállatoknak. Jókat nevetek az esti jutalomjátékaikon, amit azért kapok mert "csak" hazamegyek... teccik amikor megköszöni a vacsiját, amikor megpróbál hülyének nézni, azután meg úgy tesz mintha ott sem lenne, amikor esténként beszélgetünk, és fogalma sincs róla hogy mit, de azért nagy odaadással figyel, mert megvédi a házamat, és mert az életüket adnák értem.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.06.13 0 0 6
Kutya nélkül lehet élni, de minek? :-)))
Babyboo Creative Commons License 2003.06.13 0 0 5
:)
Az 1. dolog amit szeretek a kutyásokban, hogy ha megkérem őket, hogy zavarjanak már el vasalni akkor ők ezt készséggel megteszik! :)) A többit majd később vagy hétfőn!
Előzmény: Szigmo (4)
Szigmo Creative Commons License 2003.06.13 0 0 4
BB! Vasalás!!! :-))))))
funtasy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 3
Másodszor a kutyájukat ;)
Előzmény: Lord Iffy (-)
Babyboo Creative Commons License 2003.06.13 0 0 2
BOLOND VAGY MERT KUTYÁD VAN! Ennyi! :)))) NiNiNi

arról is beszélhetünk, hogy mi az a 10 (100000000000) dolog amit a kutyában! imádok vagy offtopic lennék és készíthetném a 1500000000 ft-omat meg a motyómat a dutyiba? :)

Előzmény: coney (1)
coney Creative Commons License 2003.06.13 0 0 1
Fúú ez gáz! nem akartam beírni a Nit! Úgy látszik már a kezem is önmagától jár! Pedig azt hittem, csak gondoltam. (Ez most kb. olyan, mint amikor az emberk felkel éjjel, leborít valamit, másnap reggel azt hiszi, hogy csak álmodta, miközben nemis) Na, én meg értelmes vagyok, mindegy ez a fáradtság! (Valamire csak kell fogni:O)
Előzmény: coney (0)
coney Creative Commons License 2003.06.13 0 0 0
Ni! Egy nullás!

Kutyásokban? Az igaziakban? Hogy ugyanolyan őrültek mint én! :O)

Előzmény: Lord Iffy (-)
Lord Iffy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 topiknyitó
hát elösször is a kutyájukat.:O)))

jó 7végét.:O))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!