Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

nagylaj Creative Commons License 2007.08.07 0 0 0
Z00m-Z00m
Előzmény: nagylaj (-)
nagylaj Creative Commons License 2007.08.07 0 0 topiknyitó
Megjelent az első "gyári" fotó a "kettes" Mazda 6-ról. Bemutatója szeptember 11-én Frankfurtban. Én már most ilyen autó vásárlásán töröm a fejem.

A cikk:
"A Frankfurti Autószalonon tartja az új Mazda6 premierjét a japán gyártó. A korábban közölt kémfotók alapján még nem sok minden derült ki az autó frontjáról és hátsó részéről, előbbit azonban már most megmutatják. A fotó alapján a Mazda6 stílusa legalább olyan dinamikus lesz, mint elődjének, de a lámpatestek keskenyebbek, a hűtőmaszk még szélesebb, az embléma még nagyobb lesz. A japánok emlékeztetnek arra, hogy az előző Mazda6 volt az első modell a "zoom-zoom" jegyében, az újdonság azonban a Mazda2-vel együtt már egy új korszak kezdetét jelenti.

A formatervre eddig sem lehetett panasz, az autó azonban az első generáció hiányosságain is javít majd. Legalábbis erre utal, hogy a fotó mellé csatolt szűkszavú hír szerint a Mazda6 könnyen beazonosítható, sportos formaterve és kivételes funkcionalitása megmarad, a felhasznált anyagok minőségén és a biztonságon azonban javítanak, és az autó károsanyag-kibocsátását is mérséklik. A várakozásoknak megfelelően tehát a Mazda6 első generációjának négycsillagos töréstesztje után ezúttal ötcsillagos értékelésre számíthatunk majd az Euro NCAP intézettől.

További részleteket szeptember 11-én, az új Mazda6 hivatalos premierjén ígérnek"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!