Keresés

Részletes keresés

Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.24 0 0 2832

Köszönöm szépen! Neked is szép napokat, és jó egészséget kívánok!

Előzmény: idooogeep (2829)
Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.24 0 0 2831

Terrorizmus vagy háború? A szememben mindegyik gyilkosság. Különbség csak a végrehajtók személye, és a végrehajtás módja között van.

 

És mégis, míg a terrorizmust mindenki elítéli - nagyon helyesen !!! - addig a háborús gyilkosok lehetnek még nemzeti hősök is.

 

Lehet mondani, hogy: jó -jó, de a háborúban sokan a hazájukat védik, és többnyire parancsra cselekednek. - Hm, többnyire a terroristák is.......

 

Tehát akkor az államilag szervezett ölés megengedett. Csak "kicsiben" tilos ez is, mint a lopás.....

 

Lehet mondani, hogy na jó, de ártatlan civilek ellen? Amire válaszul kérdem én: A parancsra a frontra küldött katona nem ártatlan ember, akit többnyire akarata ellenére küldenek a biztos halálba? Vagy ezek a katonák ártatlanul, elkövetett bűn nélkül, - de mégis - törvényesen halálra ítélt emberek?

 

Lassan eljutunk az alapkérdésig is: Akkor most mégis kik rendelkeznek az életünkkel? Mert mi magunk biztosan nem! Vagy olyanok vagyunk mint a barmok, hogy - bizonyos keretek között - addig legelhetünk, amíg le nem vágnak?

 

Szabadság ez? Vagy a villanypásztor és a nyaktiló szabadsága?

 

Valóban furcsa világ ez, ahol a logika is eléggé furcsa módon működik, - akár a matek Orwell 1984 - ében.

 

Csak legalább hülyének ne néznének!!!

 

Hogy megérett -e a világ pusztulásra? Nem hinném, csupán ÉRTELMET kellene adni újra az emberi életnek, ami nem a profit, és nem a pénz!!!

 

"Én vagyok az út az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához csakis énáltalam!"  János 14,6 

Előzmény: idooogeep (2830)
idooogeep Creative Commons License 2024.03.23 0 0 2830

Amíg mi a béke szigetén a szomszédban zajló, és félő, hogy terjedhető háborúról beszélgetünk,  a hátérben ólálkodó terroristák is  készenlétben állnak. És ha lehetőség nyílik le is csapnak.

 

Megrázó terrortámadás OroszországbanOroszországban utoljára 20 évvel ezelőtt követtek el ilyen sok halálos áldozattal járó terrortámadást.23.03.2024 ~ 23.03.2024 2119181

Oroszországnak részvétet kívánnak a pénteki terrortámadás miatt

Joe Biden amerikai elnök követi a fejleményeket.

A Fehér Ház közleményében ez állt: a moszkvai támadás szörnyű, szívünk az áldozatokért.

Azerbajdzsán külügyminisztériuma közleményében határozottan elítélték a támadást.

"Őszinte részvétünket fejezzük ki az ártatlan áldozatok családjainak, az embereknek és az Orosz Föderáció kormányának" - áll a közleményben.

Emmanuel Macron francia elnök támogatásáról üzent az orosz népnek.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa "árulónak és gyávának" nevezte a terrorcselekményt.

Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára is határozottan elítélte a támadást.

A német külügyminisztérium részvétüzenetet tett közzé.

A közleményben "leszögezték, hogy gyorsan tisztázni kell a támadás hátterét".

Üzbégisztán arról számolt be, hogy Shavkat Mirziyoyev államfő mély részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a tragikus eset kapcsán.

A Hamász palesztin ellenállási mozgalom közösségi oldalán elhangzott nyilatkozatában: határozottan elítéljük a moszkvai civileket célzó, több tucat halottat és sebesültet okozó terrortámadást.

A közleményben "őszinte részvétüket" fejezték ki az orosz kormánynak és az embereknek, és mielőbbi felépülést kívánnak a sérülteknek.

Írországból, Görögországból, Tunéziából, Izraelből, Japánból és Iránból is megjelentek részvétnyilvánító üzenetek Oroszországnak.

Másrészt az USA bejelentette, hogy az elmúlt hetekben óva intette orosz illetékeseket egy esetleges terrortámadás kapcsán.

Az Egyesült Államok kormánya arra is felszólította állampolgárait, hogy távol álljanak a gyülekezőhelyektől.

Anglia és Kanada is felszólította oroszországi állampolgárait, hogy legyenek óvatosak és tartózkodjanak a tömegtől.

Tegnap fegyveresek támadták meg a Crocus City Hall koncerttermét Oroszország fővárosában, Moszkvában.

Míg a közösségi médiában megosztott képek azt mutatták, hogy a támadók véletlenszerűen nyitottak tüzet a teremben, az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat bejelentette, hogy az első megállapítások szerint 115 ember halt meg a terrortámadásban, Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter pedig bejelentette, hogy 146 embert. sérültek, közülük 60 súlyosan.

Az orosz nyomozóbizottság arról is beszámolt, hogy a moszkvai terrortámadásban 115 ember halt meg, és a halottak száma növekedhet.


Szomorú szívvel írom le: ez a világ megérett a pusztulásra.

idooogeep Creative Commons License 2024.03.23 0 0 2829

                 Szép hétvégét, tavaszias szép napokat kívánok!

Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.23 0 0 2828

Szia!

 

Én is így látom. Sajnos azt nem értik, hogy a válaszcsapások, megtorlások láncolata nem a békéhez, hanem egy pokoli világba, a nihilbe vezet. Tüzet tűzzel nem lehet oltani.

 

Viszont ez jó a fegyvergyárosoknak, és itt gyökerezik az én kapitalizmus kritikám. A kapzsiságra épített új babilon recseg-ropog, miközben még az egész emberiség léte is veszélybe kerül. Az emberi élet szart sem ér, csakis a profit! 

Ki szeretne ilyen világban élni?

Előzmény: idooogeep (2827)
idooogeep Creative Commons License 2024.03.22 0 0 2827

Szia! 
Nagyon igaz dolgokat írtál, viszont ennek ellenére még hosszú ideig lehetne vitatkozni a háborúról, a hadviselő felekről, a lakóssági birkákról ideológiákról, pénzről stb.

Én a 60-as évek elején, amikor lezárult  ab kubai válság, azt hittem az emberiség végre elérte azt a szintet, amikor minden egyes egyede megértette, hogy a háborúknak nincs semmi értelme. Itthon sokat vitáztunk arról, hogy mi volt az ukrán háború kiváltója, ki kezdte, kinek az érdeke az azóta is tartó  gyilkosság sorozat.-

 Én azt az álláspontot képviseltem, hogy úgy érzem  bár az oroszok kezdték a harcnak ezen szakaszát, de érthető indokkal tették. Azóta eltelt már közel 3 év és még mindig nem értek a végére.  Megdőlni látszik az az elméletem, hogy most már a földet valóban értelmes, gondolkodó  emberek népesítik be. Úgy tűnik semmit nem tanultak  Hirosima és Nagaszakira ledobott bombáktól,  a Csendes óceánban végzett  mérhetetlen pusztításból, vannak most is egyedek akik az atomháborúról elmélkednek.


Igen, ahogy írtad van az a bizonyos piros gomb.   Bárki is nyomja meg amennyíben egy csepp esze még maradt tudnia kell, ezzel eltörli a Föld élővilágát. Marad egy golyó, mely kering tovább a világűrben, és talán majd újabb 100 milliárd év elteltével újra kialakul rajta valami gondolkodni

 képes fajta, még az is lehet, hogy okosabb a mostaninál..

 Ez viszont már nem a mi problémánk lesz.

Előzmény: Morningstar17 (2826)
Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.22 0 0 2826

Na most, ezek a militáris vehemens eu "okosok" attól paráznak, hogyha az oroszok győznek, az  a világban újabb agresszióhullámokat szül. Ez a kiindulópont a kicsi agyukban.

 

Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy az oroszok legyőzése minimum atomháborúval lehetséges. Tehát ha az atomháborút el akarjuk kerülni, akkor maradni kell a rotyogós trágyaözön fegyvereinél, géppuska, tankok, drónok, stb., amit csak a feláldozható csórók használnak egymással szemben, és a gazdagoknak, - akiknek az érdekében megy ez az egész - nem kell bunkerba se vonulni, nyugodtan teázhatnak Davosban. Eközben - ahogy az idő múlik - újabb és újabb milliók masírozhatnak a biztos halálba. Kialakul egy állóháború, rengetegen halnak meg, - emberből úgyis sok van. Sajnos ezt látjuk napjainkban. Jelenleg ez zajlik. Lehet ezt még tovább eszkalálni, és akkor még többen halnak meg, a megoldáshoz azzal sem kerülünk tovább egy tapottat sem. Az oroszoknak végső megoldásként ott a piros gomb, és akkor game over!

 

Normális aggyal kérdezhetjük, hogy akkor mi végre ez a feszülés, minek ez a sok emberáldozat, és még nem beszéltem az anyagiakról? Európa ebbe bele fog rokkanni. 

 

Azonnali tűzszünet, és le kellene ülni azonnal tárgyalni, ez az egyetlen épeszű megoldás ebben a helyzetben, mielőtt még túl késő. 

Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.21 0 0 2825

Szia!

 

Egyre több ország vezeti be körülöttünk.-:( 

 

Hol van már a Wind of Change,  amiről anno azt hittük, hogy ezt a primitív háborúsdit legalább Európából kifújta mindörökre, és egy civilizáltabb korba léptünk? ....Amelyben nem vegzálják többé - tök értelmetlenül - a fiatalokat legszebb éveikben ezzel a nyomasztó buzi sorkatonasággal.-:((

 

https://www.youtube.com/watch?v=aCzmuVPYSeI

Előzmény: idooogeep (2824)
idooogeep Creative Commons License 2024.03.21 0 0 2824

Szia!

 

Közben  úgy látszik az  arra illetékesek is ráébredtek, hogy háborúzni általában úgy lehet, ha van elég  hadra fogható katona.

Ha éppen valahol háború van, a fiatalság általában nem igen kapkod, hogy pont ebben az időben lehessen a hadsereg tagja. Aki mégis, annak már elég elborult agyúnak kell lenni.

S ha nincs elég jelentkező akkor bezony nem marad más megoldás, mint
bevezetni a sortkatonaságot.
Várjuk a fejleményeket,  amit majd a közeli jövő fog elhozni.

Persze ez a világ harcias kedvén  szerintem  semmit sem fog változtatni.

 

Előzmény: Morningstar17 (2823)
Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.21 0 0 2823

Annak idején a NATO szavazásnál az volt az egyik mézesmadzag, hogy ott csak hivatásos hadsereg lesz,  eltörlik végre azt a kib...ott sorkatonaságot. Na most mi van? Éppen külföldről baxtatnak, hogy vezessük vissza!

 

 

"Csak az jöjjön katonának, aki ilyet szeret" ....ugye?

Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.21 0 0 2822

Többek között engem is az gondolkoztat el, hogy ha már ennek a magát demokratának és szabadságpártinak mondó globalista nyugati elitnek is annyit ér az emberélet, hogy egy teljesen értelmetlen, kilátástalan cél miatt akár milliókat is feláldoznak, akkor hogyan lesznek ők a mi szabadságunk védelmezői? Úgy, hogy minket küldenek a biztos halálba a fegyveriparuk felvirágoztatása érdekében? 

 

A demokráciával kapcsolatban csak annyit, hogy az egész dolog ott kezdődik: alap volna, hogy a közügyek tekintetében minden választó rendelkezik megfelelő, hiteles információval, amelynek birtokában felelős döntést tud hozni.

Most a hoaxok és a fake news-ok világában ez nem abszurdum egy kissé? Innentől meg miről is beszélünk?

Előzmény: idooogeep (2821)
idooogeep Creative Commons License 2024.03.20 0 0 2821

Üdvözöllek idegen vizeken, és örülök, hogy Te sem találtad zagyvaságnak az írást.
Valahol ott van az egész világon a rendszerben a hiba, hogy ilyen alakokat mint Macron- és még lehetne sok mást is említeni- egyszerűen nem lehet a halál fszára zavarni. És ott majd  a szigonnyal bordái között kifejthetné hosszabban véleményét  a harcokról amit annyira áhít.

Ehhez  kapcsolódva: úgy tanultuk és úgy is éljük le életünket, hogy vannak demokráciák-és párhuzamosan nem demokráciák, hanem más csoportosulások amelyek más ideológiákat követnek.

 

Szerintem meg a demokrácia egy szép szó- köszönet a hajdanvolt görögöknek- de ezen kívül más semmi konkrétan megfogható nincs benne. 
Értelmezni persze lehet ki így ki úgy, de szerintem jelenleg sehol a földön ez a szellemisége nem valósul meg. Hiába neveznek egy országot demokráciának, ha csak egy aprónyit is belepiszkálunk, rögtön kiderül, hogy az adott országban ez a szó ezer sebből vérzik.
És a nép igazából semmit nem tud tenni ellene, a 4 vagy  más időszakonként megválasztott  vezetőket épp a demokrácia jegyében nem lehet elzavarni.

És itt jön rögvest az általad is említette csavar. A demokratikusan megválasztott vezetők megválasztásuktól kezdődően szrnak az egészre, egy cél van előttük: minél több javat megszerezni saját  vagy családja, vagy egy bizonyos érdekkör részére. A többi meg tengődjön tovább ahogy eddig is tette. 
Az ilyeneknek egy,de száz vagy ezer ember halála nem jelent többet, mintha én véletlenül a kerti munka során eltaposok egy hangyát.
Ezért aztán bátran kiállhat a háború folytatása, kibővítése mellett, ez valószínű valamilyen formában   az ő érdekeit, javát szolgálja.És az ilyen magatartásra  a megtartott választások előtt a szavazók nincsenek felkészülve, utána pedig tehetetlenek.

Jómagam ezt végül  1998 után döntöttem el, hogy az én szavazatom csak 1 szavazat, és bárkire is adom le, nem fogom vele a világot megváltani. Viszont ha rossz oldalra szavazok  honfitársaim jelentős részének ártok vele..

Most ha innen nézzük a dolgok  állását  a franciák jól rácsesztek   vagy még jobban is rá fognak cseszni Macronra. A nagyobb baj az, hogy ez az őrült bennünk is magával ránt majd a pokolba.

Előzmény: erobika (2820)
erobika Creative Commons License 2024.03.20 0 0 2820

Véleményeddel tökéletesen egyetértek. Elkeserítő, hogy a hatalmon lévő politikusok Európában támogatják a háború folytatását, Az EU vezető politikusai ebben a tekintetben úgy táncolnak, ahogy az amerikai vezetés és a NATO fütyül. Lefizetett politikusok, akiket nem érdekelnek a háború következményei., csak a saját érdekeik megtartása.  Helyesnek tartom én is, hogy Orbán a háború befejezése mellett áll ki. Minden épp eszű ember a háború lezárását szeretné. A politikusokat a nép választja. Megadják a bizalmat, hogy a nép érdekeit fogják képviselni. Ezzel szemben a politikusok többsége arra használja hatalmát, hogy a saját érdekeit képviselje. Minél nagyobb jólétben élni, akár tisztességtelen eszközök árán is. Amit pedig Macron tesz, az már abnormális, és ezt jól kifejtetted.

Előzmény: idooogeep (2818)
Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.20 0 0 2819

Egyáltalán nem írtál zagyvaságot. Én is így látom ezeket a dolgokat. A normalitás helyét az abnormalitás vette át, és így én is sok mindent átértékeltem az elmúlt időben. Túl sok konteóról derült ki, hogy igaz volt, és így elveszítettem még a maradék bizalmamat  is ezzel a globálkapitalista "fősodorral" szemben. Ezzel szemben valóban csak egy szuverenista megközelítés védhet meg minket, meg persze a Jóisten. Úgy látszik Európában tényleg csak Orbán képviseli a keresztény megközelítését ezeknek a dolgoknak. Reméljük nem marad egyedül.

 

Pár éve én sem gondoltam volna ezt, de nagyot nőtt a szememben ez az ember, mivel Ő még azért megmaradt a normalitás talaján. Ebben a dologban, a békepártiságban mindenképpen támogatni kell. 

 

A nagy hamleti kérdésben azért már tényleg ne legyünk idióták!

 

Előzmény: idooogeep (2818)
idooogeep Creative Commons License 2024.03.19 0 0 2818

A világ a mi világunk amiben élünk mostanára igencsak messzire került Jézus tanaitól.
Pár perce hallgattam TV-ben a híradót.Emberek sora őrül meg percről perce és nem látszik a vége. Kezdődött Ukrajnával. Amibe bekapcsolódott Oroszország. Aztán szép lassan már egész Európa feje felett a  a gombafelhő réme ólálkodik. Macron. Nem tudom Istentisztelő-e, de az embereket tuti, hogy nem tiszteli. Saját hazájának fiait akarja áldozati bárányként távoli földre küzdeni és főleg meghalni, mert nagyúri kedve ezt tartja jónak. Ő és akik most beálltak a szekértolók sorába elég hamar elfelejtkeztek a II. Világháború borzalmairól. Sokan már élnek nem élnek asok közül  akik ismerték és tudták mint érintettek mivel jár egy háború.
És  a nagypofájú rendcsinálók nincsenek ilyen veszélynek kitéve, hogy a harctéren lelövik őket, előre megépített bunkerjeik mélyén hosszú ideig elrejtőzhetnek bárki és bármi elől.  Bár a történelmi példa azt mutatja, hogy egyszer a legjobbra épített bunkerból is elő kell  jönni élve vagy halva.

 Most arra uszít ez az állat és követői, hogy Európának át kell állni a háborús gazdálkodásra, csapatokat kell  a nem is Uniós tag  testvérek megsegítésére küldeni idegen földre, és le kell győzni a fő gonoszt, Oroszországot.. És el merik mondani saját fiataljaiknak, hogy mindez mivel jár? És a fiatalok most is szó nélkül elindulnak a vágóhídra? 

Furcsa egy világban élünk, talán tényleg jobb volna ha az egész csak egy szimuláció volna, mint egyesek szereit.  Sosem voltam Orbán nagy barátja, de a jelenlegi helyzethez való hozzáállása elismerésre méltó. Persze akkor, ha ugyanezt mondja az Uniós széksorokban ülve is, mint itthon az ország népének.

És talán kellene  jönni egy prófétának- mindegy keletről vagy nyugatról- aki megismertetné az emberiséget azzal a várható ténnyel, ,hogy Oroszország nem győzhető le. Sem az Ukránok által, sem Európa által, de még Amerikával kiegészítve sem.
Minél tovább szarakodnak, annál hamarabb jön el az idő, amikor már nem kell tovább várni az aszteroida becsapódására, ami elpusztítja a Föld élővilágát.

Bocsi a sok zagyvaságért.

Előzmény: Morningstar17 (2817)
Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.15 0 0 2817

"Jézus ezért odahívta őket magához, és így szólt hozzájuk: „Tudjátok, hogy akiket a világ urainak tartanak, azok zsarnokoskodnak a népeken, s vezető embereik éreztetik velük hatalmukat. Közöttetek azonban ne így legyen. Ha valaki közületek nagy akar lenni, legyen a szolgátok, és ha valaki közületek első akar lenni, legyen mindenkinek a szolgája."

 

Tehát lehetne a világ nagyon más is, ha meghallanánk végre Jézus szavait. Az uralkodásra, hatalmaskodásra, mások elnyomására nincsen szükség. A hatalom megrészegít, ami mindig csak bajok forrása lesz. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=R2EbzmMQTfU

 

 

Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.13 0 0 2816

Szabadság? 

 

Teletöltöttek vele csaknem minden újbeszél nyelven megírt patyomkin falvi alkotmányt, de ez a valóságban csak egy kiábrándító illúziót takar.

 

Szabadság az, amelyet egyesek élveznek, mások meg meghalnak érte? És mindig ugyanazok. A szegények. Így megy ez évezredek óta.

 

Van okostelefonunk, okosóránk, okosvárosunk, okosstb., de egyetlen olyan okoskütyü sincsen, ami azt mondaná, hogy: be kéne már fejezni ezt az állati viselkedést tisztelt emberek, maguk maradjanak EMBEREK!

 

Ha a Pápa finoman "beszól" a béke érdekében, még azt is leugatják. Mindenki csak úgy tudja elképzelni a békét, ha ő győz, de ha a háborút folytatják, azzal mindenki veszít. Legalábbis mi, egyszerű emberek biztosan. És nincsen egy kib...ott okos megmondó szerkezet, ami észnél volna, ha már az emberi hülyeség ilyen szintre lépett. Eközben pedig tovább menetel a mesterséges intelligencia a maga eleganciájával az EMBER számára vállalhatatlan, istentelen, érzéketlen gépi világ felé. A mesterséges intelligencia is csak egy hasznos idióta ebben a sátáni világban, a sátán szolgálatában?

 

A Covid alatt "annyira számított az emberi élet", hogy az egész világot lezárták, - azaz erősen korlátozták magát a szabadságot - állítólag az emberi élet  védelmében, most meg egy kicsit sem számít, hogy hány milliót hajtanak a vágóhídra a különböző barom háborúkba! Nem sántít egy kissé ez a logika? Vagy itt is, ott is csak a pénz számított valójában? Így már viszont stimmel a logika is. Gondolom a mesterséges intelligencia is ezen logika mentén lett felépítve, és nem úgy, hogy beszóljon a nagyokosoknak. A mesterséges intelligencia is a baromsággal lojális.

 

A szabadságról ilyen tájban, március idusán, meg október vége felé miért is mindig a harc jut mindenkinek az eszébe, és miért nem a szeretet?

 

Pedig utóbbinak sokkal több köze van a szabadsághoz. Igazi szabadságot csak szeretettel, megbocsájtással, megbékéléssel lehet teremteni. A harccal, háborúval kivívott szabadság mindig képlékeny és mulandó, mivel egyedül csak az elrettentés, meg a katonai erő egyensúlya tartja fenn, és egy kicsit sem a szeretet. Nem is szabadság ez, hanem a másik ember/ek leuralása.

 

Ha ez a kényes  egyensúly megbomlik, ismét kezdődik elölről minden, és vicsorogva, kardcsörtetve rohanhatunk újra az idiótaságba, hogy a végén az egyik elnyomó rendszerből kerüljünk át egy másikba, csak éppen a végére erősen megfogyatkozva, megnyomorodva, leszegényedve. Hogy a túróba nem látja ezt senki?

 

Pedig Isten országa bennünk van! Csakhogy utóbbit jó mélyen elnyomtuk magunkban, és helyette "okosan" teremtünk igazi poklot magunk köré.-:(((

Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.09 0 0 2815

Amit az AI nem tud: a sok idióta háborúból már éppen elég, mivel ...

 

Efezus 6:12 HUNB

"Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak."

 

https://www.youtube.com/watch?v=RJLn9ntNCVE

 

 

Morningstar17 Creative Commons License 2024.03.03 0 0 2814

Köszönöm szépen! Most kapnak egy kis esőt a növények, kell ez is a tavaszhoz. -:) 

 

Én is jó pihenést, és jó egészséget, szép hetet kívánok!

Előzmény: idooogeep (2813)
idooogeep Creative Commons License 2024.03.02 0 0 2813

Kellemes hétvégét, jó pihenést kívánok. Mester előrejelzése szerint kicsit romlik az idő, de reméljük megállíthatatlanul közeledik a tavasz!

Morningstar17 Creative Commons License 2024.02.25 0 0 2812

Köszönöm szépen, viszont kívánom! -:)

idooogeep Creative Commons License 2024.02.24 0 0 2811

Kellemes hétvégét kívánok az egyre javuló időben!

Morningstar17 Creative Commons License 2024.02.20 0 0 2810

Igaz, bár már a táj sem a régi, és ha ezt "fejlődésnek" nevezzük, az eléggé elszomorít. -:(

 

Köszönöm a jó kívánságot, és szép hetet, további jó egészséget kívánok!

Előzmény: idooogeep (2809)
idooogeep Creative Commons License 2024.02.18 0 0 2809

Az ember nem is hinné mennyi szép táj van e Föld nevű bolygón:)

 

Kellemes hétvégét kívánok!

Előzmény: Morningstar17 (2808)
Morningstar17 Creative Commons License 2024.02.18 0 0 2808

Hamarosan már a vonatablakon se lesz érdemes kinézni ...... "szép újvilág alsó".

 

https://www.youtube.com/watch?v=FttkTMEL2C4

Morningstar17 Creative Commons License 2024.02.11 0 0 2807

Nincsen mit! További jó egészséget kívánok, és szép új hetet!

Előzmény: idooogeep (2806)
idooogeep Creative Commons License 2024.02.05 0 0 2806

Köszönöm, ma nagyon rám fért!  Ilyen vacakul már nagyon régen éreztem csak magam.
Semmihez nincs kedvem,  épp csak vagyok.  Neked szép estét kívánok, és még egyszer is köszönet!

Előzmény: Morningstar17 (2805)
Morningstar17 Creative Commons License 2024.02.04 0 0 2805

Köszönöm! Szép hetet és - mindenek előtt - jó egészséget kívánok!

Előzmény: idooogeep (2804)
idooogeep Creative Commons License 2024.02.04 0 0 2804

Szép estét, és egyre javuló jó időt, szép napokat kívánok!

Morningstar17 Creative Commons License 2024.01.28 0 0 2803

Köszönöm szépen! Szép vasárnapot és hetet kívánok!

Előzmény: idooogeep (2802)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!