Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2024.04.22 -3 0 816

https://www.blikk.hu/gazdasag/penz/drogos-enekesno-sikeres-eltereles/d63ttbh

 

Lehet, hogy mégis Andi volt az és emiatt tűnt el hónapokra? Még a Tina Turner emlékkoncerten is lecserélték Gabira. Lehet, hogy ebben a sorozatban sem csak ennyi volt/lesz  szerepe? Fura!

janderka Creative Commons License 2024.04.21 0 0 815

Egyébként meg most, hogy 5 nap múlva vége, úgy pr-olják orrba-szájba mindenütt, mintha most lenne csak a premier... Értitek? Bizonyitani akar a kiebrudalt stáb, hogy igenis volt nézettségük, csak épp a főnökség nem látta, de lám mekkora pörgés van körülöttük?
Kicsit olyan vergődésnek tűnik... Pedig - önmagához képest és a konkurens sorozatokkal összevetve is - jó volt. És valóban nem méltó eljárás (ezúttal sem) a csatornától, ahogy ledarálta őket (is).

janderka Creative Commons License 2024.04.20 0 0 814

Szerintem igen könnyelmű dolog volt Edittől majd mindegyik - akcióban résztvevő - ember ilyen nyilvános összecsődítése, mert tudható, hogy a lesittelt Balogh mögött bőven ott van még Garlóczy, aki még a nála is nagyobb ellenség... 

Előzmény: gombóc63 (813)
gombóc63 Creative Commons License 2024.04.20 -4 0 813

Csalódás lett nekem a sorozat, Raja mint jó fiú, kedves, mosolygós...esküszöm nem is áll neki jól. De maga a történet is, kár, hogy összecsapták.

luci87 Creative Commons License 2024.04.20 0 1 812

En arra leszek kivancsi,bevallja e vegul,mi tortent Ninaval...

A masik szál meg a Szilviéké,elvalik e a korrupt ferjetől?

 

A tegnapi reszt meg nem lattam,de a face csoportban mindenki el van ajulva Raja bulijatol..Nem ertem,Edit rendez neki egy partit,es mindenki örömködik,egycsapasra megszeretik a rosszfiubol lett jofiut?

En alairom,megvaltozhat,a korulmenyek,stb..de mar gyereknek is ellenszenves srac volt..

Előzmény: Ilhilla (806)
luci87 Creative Commons License 2024.04.20 0 0 811

Engem szorakoztatott...kell egy kis feszultseg oldas a sok izgalmas tortenes kozott..:)! Inkabb nezem oket,mint Cili handabandazasait..( kivetel az utolso par resz ott jo volt) Vagy Zita locsogasat..

Annal is inkabb mert most nem Zita mutatta a push op melltartojat,hanem egy pasi vetkozott..:)!!

Előzmény: Apádfüle (809)
Djani31 Creative Commons License 2024.04.19 0 0 810

Kivéve akkor ha csak az évadnak lesz vége és nem az egésznek, még mindig sok a töltelékjelenet ahhoz képest hogy pár rész múlva elvileg vége vagy tényleg az lesz hogy egy évvel később és boldogan éltek míg meg nem haltak. A tegnapi részben kicsit sok volt a szexualitásra utaló jelenet, látszik hogy ezt mások írták mint az első évadot.

Előzmény: Apádfüle (809)
Apádfüle Creative Commons License 2024.04.19 0 1 809

Nálam a kocsmai jelenet is kiverte a biztosítékot. Dühít, hogy most, a hirtelen befejezés előtt, mikor annyi elvarratlan szál, tisztázatlan körülmény van, ennyi időt szántak erre a töltelékre. Akkor szoktak ilyesmit bevetni, ha nem történik semmi, az alkotók kifogytak az ötletekből, de a műsornak mennie kell. De itt pont az ellenkező esettel állunk szemben. Semmi sem indokolta, hogy egy csomó időt pazaroljanak erre az ostoba jelenetre.

janderka Creative Commons License 2024.04.19 0 0 808

Köszönöm!

 

A gázolós jeleneten kívül akkor ezek szerint tulajdonképp mégiscsak láttam mindent. Ezt a vészkontaktos magyarázatot is. De így se értem ezt a tempót...

 

Előzmény: Ilhilla (806)
forgoszel Creative Commons License 2024.04.19 0 0 807

Ráadásul folyton öltögeti a nyelvét (Tóth Andi), mint a tudjuk ki, hogy nem látják mások?

Előzmény: Ilhilla (806)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.19 -2 0 806

Én nézem, de nem sokkal vagyok tájékozottabb!

 

Trixi "villanásai" a lelkiismerete feltámadását jelezte. Egy ilyen "látomás" következménye volt, hogy lelépett az úttestről és elütötték, majd a kórházban ébredt. Orsi úgy került oda, hogy egy korábbi esetnél őt jegyezték fel kapcsolattartónak és értesítette a kórház.

 

Mivel annyira jó barátnők, elvitte magával az erdélyi házukba (aki szerintem kiköpött olyan volt, mint a DÖ-ben Marinkáék szerb háza). Közben útba ejtettek egy kocsmát, ahol Trixi megcsillogtatta, milyen jól kezeli a dákót és fogadásból csupaszra vetkőztettek egy részeg fazont (jelentéktelen jelenet volt).

 

A házban Trixi ismét hallucinálni kezdett, mert látta kitéve Nina fotóit, így rosszulléte miatt Orsi egyedül ment a temetőbe.

 

A szelfiző lányka már szerepelt a lövöldözős jelenetnél, amikor Márkot ki akarta nyírni Krisztián, valami helyi blogger.

 

Egyébkét Tóth Andira alig ismertem rá, olyan nagy lett a feje, feltöltve a szája, mintha az orrát is megcsinálták volna és az egész nő fura volt. Lehet, hogy énekelni tud(ott) és táncolni is, de színésznőnek csapnivaló. 

 

Márk előző részben felbukkant az R-ben, ő tartja a frontot, de a szüleit -még jó!- nem látni!

Előzmény: janderka (805)
janderka Creative Commons License 2024.04.19 -1 0 805

Nem tudom miért, de valamiért kicsekkoltam a sorozatból, pedig épp most indult be igazán. De annyira hirtelen kezdett el pörögni minden és olyan furcsa kapcsolódással (vagy épp anékül), hogy inkább abbahagytam a követését. Közben pedig elvileg érdekelne. De a lehutóbbi 3 részt ennek ellenére már csak félszemmel, háttértévézésként bírtam csak nézni, így csak mozaikok álltak össze bennem. Úgyhogy mostanra egy csomó mindent nem értek már. (Bár lehet, ha folyamatosan néztem volna se érteném jobban...)

De most akkor Trixi hogyan is került kórházba? Látnom kellett volna az Orsi által említet gázolást? Egyébként is, Orsi hogy bukkant föl épp most és épp ott??? Nem úgy volt, hogy túrnézni ment Szikoja Jobival? Volt előzménye, hogy visszatért? Említették egyáltalán ennek kérdéskörét? 

És ki volt ez a jócsaj aki (szefi)botcsinálta bűnügyi újságíróként hirtelen odarollerezett Tamásékhoz elvinni tőluk LIVE-ozásra a corpus delicitit?? 

És nem mintha túlzottan hiányoznának Tiborék, de hová tüntek Jankával meg Márkkal annyi végigszenvedett korábbi epizód után? Hirtelen érdektelen lett a sorsuk? (És ha igen, akkor miért fárasztottak velük eddig minket?)

 

Tényleg ennyire lyukacsos lett mostanra a mátrix, vagy csak nekem kellett volna mégiscsak folyamatában néznem, amit nem voltam már képes abban nézni?

Ilhilla Creative Commons License 2024.04.18 -2 0 804

Konkrétan arra gondoltam, hogy előre volt terve arra az esetekre, ha valami miatt nem működnének a dolgok. A "B" terv végül nagyon jól jött, sőt a Balázst felügyelő rendőr eltávolítása is. 

Jack meséje nagyon tetszett, kár, hogy Krisztián végül rájött a cselre, szerencsére már későn! 

Előzmény: Apádfüle (796)
Magdi60 Creative Commons License 2024.04.18 -1 0 803

Előzmény: Magdi60 (802)
Magdi60 Creative Commons License 2024.04.18 -1 0 802

Jó terv volt valóban, de egy csoda, hogy sikerült :-)

Rengeteg hibalehetőség volt benne, bár felkészültek a közben előforduló nehézségekre is. 

Én a mutatóujjammal szoktam pittyegni, nem a hüvelykujjammal pl. A tervezéskor ezt így mutatták:

Mégis, Tamás a keze alsó élét krémezte be, vagyis a mutatóujjra pályázott kézfogásnál, hogy majd azzal fogja Balogh bepittyegni a kódot, és úgy is lett. Nem így, ahogy a képen.

Előzmény: janderka (797)
janderka Creative Commons License 2024.04.18 0 0 801

Tuti leszóltak nekik a pénzügyről, hogy kakukk van, söpörjék össze 30 részre a sztorit és záróra! 

Ahhoz képest viszont megpróbálták korrektül megoldani ezt a méltatlan és nem könnyű feladatot. (Nem úgy mint a pancser BK-sok, vagy az ugyancsak szerencsétlen sorsú JR-osok anno.) 

Kőkapu1 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 800

Ráadásul egyáltalán nem külföldön volt Trixi, hiszen a szórólap is magyar nyelvű volt. Azért nem olyan hatalmas ez az ország, hogy még nem ért volna el háromszor egy határig. 

 

Az is furcsa volt, hogy meglátta a bonbont, amit valaki félig már megevett, erre egyből öltözni kezdett. Nem tudjuk, hogy ki küldte, mikor ette meg, stb. Elsőre azt hihetnénk, hogy Raja, dehát ő éppen a farkasligeti Ocean's filmet forgatta... 

 

Legalább Kamarás Iván cuki volt. Igazi Rejtő Jenő stílusban nyomta. :D 

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (798)
Djani31 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 799

Én úgy értelmeztem hogy maga se tudja hova megy, nem volt konkrét terv hogy mit kezdjen az életével. Nina beugrott neki mert egyedül van, így nincs aki elterelje a figyelmét és egyébként is zakkant a csaj. A kórházból meg azért menekül mert mind a hármújukat körözik.

Előzmény: Mazsola0070 (798)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.04.18 0 0 798

Igen, Trixi esetében az volt az utolsó értelmezhető jelenet, hogy azt mondta Jacknak, lelép egy ismerőshöz (talán külföldre?), akit Raja sem ismer.

 

Ehhez képest én sem értettem a tegnapi részben, hogy mik voltak ezek a random helyszíneken történő dolgok, amelyek Ninára emlékeztették (hogyan került egyáltalán ezekre a helyszínekre?, miért kattant be neki megint Nina?), meg azt sem, hogy miért fogta azonnal menekülőre a dolgot, amikor meglátta a kórházban a megkezdett csokisdobozt.  

 

Nem akarok én is a Holdpontra hivatkozni, de az ott olvasottakból nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyrészt megy tovább az eddigi történetszál, másrészt ezekbe bevagdosnak nagyon oda nem illő (vélhetően előre tervezetten nem ezen részbe illeszkedő) jeleneteket, aztán baromi gyorsan lezárják az egészet.

 

Jó lenne tudni, hogy ezt az egészet így tervezték-e előre (azaz már a kezdetekkor tudták, hogy a 2. évad 30 rész lesz, így tervezzék meg az egészet), vagy valamikor a 2. évad forgatása közben szóltak, hogy ez nem lehet 50 rész, mint az 1. évad, zárják le a 30. résszel.

Előzmény: Ilhilla (794)
janderka Creative Commons License 2024.04.18 -1 0 797

Ez fargasligeti Ocean’s Eleven nekem is sok(k) volt kicsit. Totál más műfaj, mint amilyen elvileg ez a sorozat volt. Innentől mr az se lepne meg, ha ezért nem láthattuk volna eddig a fantom polgármesternőt, mert az egy UFO a Krypton bolygóról... 

Apádfüle Creative Commons License 2024.04.18 -1 1 796

"A tegnapi rész elég jól sikerült, Tamás remekül kidolgozta, hogyan szerezzék meg a bizonyítékokat."

 

Nekem meg a tegnapi tűnt rettentően bárgyúnak és gyenge bohózatba hajlónak. Eddig mindenki viszonylag logikusan, de legalábbis érhetően viselkedett, reagált bizonyos dolgokra. A karakterek hús-vér figurák voltak, jó és rossz oldallal, amilyenekkel az életben is találkozunk. Ezért is tetszett a sorozat.

Tegnap mindenki hülyének volt feltüntetve, a "nagy csapaton" kívül. Mindenki beszopta az általuk előadott ostoba és életszerűtlen jeleneteket. Nem is tegnap kezdődött, hanem tegnapelőtt, mikor a művésznő kapásból sorolta a fegyver adatait. Akkor éreztem először, hogy teljesen hiteltelen a dolog, és valóban, innentől lett elcseszve. Szerintem.

Tényleg olyan, mintha "letelt volna az idő", és bárhogy is, de gyorsan be kell fejezni.

Előzmény: Ilhilla (794)
janderka Creative Commons License 2024.04.18 0 0 795

Most, hogy a Holdpontnak hála, nagy vonalakban már tudjuk a történetalakulást, legfeljebb a technikai kivitelezésén ötletelhetünk.

 

SPOILER

Orsi mondjuk visszatérthet egy környékbeli túrné kapcsán, ahol meglépheti azokat a (persze így már erősen hajánál fogva előrántott) dolgait, amiket a Hp. leírásban említenek. De nem lesz könnyű dramaturgiailag hihetővé tenni. Hiszen az utolsó általunk látott pillanatáig a tesója halálának kibogozása és megbosszulása fűtötte. Nem hogy bárki érintettnek segítsen.

SPOLER 

Előzmény: Ilhilla (791)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.18 -1 0 794

A tegnapi rész elég jól sikerült, Tamás remekül kidolgozta, hogyan szerezzék meg a bizonyítékokat.

 

Trixi "villanásait" viszont nem értettem, csak az történhetett, hogy utólag megvágták a dolgot! ...és holnap találkozik Orsival a kocsmában? Hogyan, miért, mikor jöttek össze? 

 

Raja hirtelen megjelenése is furcsa volt, kimaradt ott is valami a sztoriból? 

Ilhilla Creative Commons License 2024.04.17 -2 0 791

Én főleg Orsi (Tóth Andi) karakterénél érzek egyértelmű "belenyúlást és összecsapást", de ez majd akkor lesz egyértelműbb, ha látjuk a hátralévő jeleneteit. Nem fejtem ki, mert abban spoiler lenne. 

Előzmény: Djani31 (786)
Ilhilla Creative Commons License 2024.04.17 -1 0 790

Tisztában vagyok vele, nyilván a "gyújtogatás = rongálás". (Sőt azt is tudom, mi a "közveszély-okozás", de ebben a sorozatban ennek fennállását úgysem fogják vizsgálni.

Előzmény: Beavis Butt-Head (784)
janderka Creative Commons License 2024.04.17 0 0 789

Ez is megbukott volna? Az én belső fokmérőm alapján ez nem volt (eddig) bukásszagú. 

Előzmény: Plagueis (787)
janderka Creative Commons License 2024.04.17 0 0 788

Érezhetően. (Kár, hogy sose tudjuk meg a részleteket és hogy miért...)

Előzmény: Djani31 (786)
Plagueis Creative Commons License 2024.04.17 0 0 787

Az általad felsorolt sorozatoknak és a Hazatalálsznak sajnos van egy közös elemük: mind megbukott. Ezért is csapták össze a végüket.

Előzmény: janderka (785)
Djani31 Creative Commons License 2024.04.17 0 1 786

Az utolsó mondat viszont arra utal mintha még lenne folytatás. Az eredeti verzióban a végén Tamásnak és Virágnak gyereke születik, itt még nincs szó ilyesmiről. Az is furcsa hogy az első évad kevésbé volt eseménydús és kapott 50 részt, a második pörgősebb és kb feleannyi epizód. Akkor nagyon össze lett csapva az egész.

Előzmény: janderka (785)
janderka Creative Commons License 2024.04.17 0 0 785

Hát tényleg nem szívesen, de mégiscsak elolvastam a Holdpontot, annyira feldühített a hiretelen lezárás híre. És tényleg. Ahogy olvasom, foghatták magukat a készítők és (vagy már az írás írás közben, vagy inkább utólag) de kicsaptak a történésekből vagy 15 részt és odacsomózták a közepéhez a mese végét... Minekutána hiába oldódnak is meg végül (így vagy úgy) bizonyos dolgok, azok - legalábbis a Hp. leírását látva - közvetlenül nem fakadnak egymásból. Inkább csak úgy odakerülnek a végére. Csak épp azok nélkül az epizódok nélkül, amik logikai értelmet (ívet) adhatnának a dolgoknak - de amik minden jel szerint a kukában landoltak végül....

Hát mit ne mondjak, szép kis eljárás ez velünk, nézőkkel szemben. Ráadásul nem is előszőr a TV2 féle sorozatok esetében (Dr. Bali, Mintaapák, Pepe). 

 

Előzmény: janderka (783)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!