Keresés

Részletes keresés

szilvia82 Creative Commons License 2012.06.11 0 0 2485

Tisztelt Doktor úr!

Kérdésem az lenne,hogy miből lehet megállapitani azt ha egy betegnél nem lesz eredménye a kezelésnek?Nekem az ultrahang kimutatta, hogy policisztás a petefészkem,emiatt van a szőrösödés,emelett pattanásos a bőröm,és hullik a hajam is.Ön szerint nekem még lehetne eredményes a kezelés?

klsderm Creative Commons License 2012.06.11 0 0 2484

Kedves Éva!

 

Lábszár kezelés alkalmanként 50 000 Ft és általában 4-8 kezeléssel el lehet érni a garanciában vállalt 90%-os eredményt. Fenntartó

kezelés javasolt ezután 1-10 évente egyszer.

 

Kádárdr

Előzmény: veva3 (2483)
veva3 Creative Commons License 2012.06.09 0 0 2483

Tisztelt Kádár Dr!

 

Érdeklődni szeretnék, hogy a lábszár szőrtelenítése mennyibe kerül/alkalom Önnél?

Elolvasva a korábbi hozzászólásait, szimpatikusnak találtam a hozzáállását, így érdekelne, hogy vajon mennyibe is kerülnem, ha bejelentkeznék Önhöz.

 

köszönöm: Éva.

Előzmény: klsderm (2480)
Beautiful07. Creative Commons License 2012.06.05 0 0 2482

Kedves Doktor úr!

Ahova én járok ott nagyon esküdöznek a tökéltetes eredményre!  a 3. lézeren vagyok túl,az arcommal! visszanőtt pár fekete szál,de a többi is visszanőt csak vékonyabbak és szürkék! a lövések elég erősek voltak bele is könnyzetem,bízva abban,hogy igy jó eredmény lesz! de sajnos ma már be kell látnom a lézer nekem semmit nem ér! és akkor sem érne ha még 3 szor 4 kezelésre mennék! ez csak TARTÓS!! márciuban voltam,de már jó párszor csipeszeltem magam azóta! legközelebb szeptemberben megyek! eleve hogy lehet ezt 1000% ígérni?????????????? micsoda felelőtlen emberek,nincs is két egyforma szőr,meg szervezet sem! szóval asszem elfogok beszélgetni az emberekkel,akik oly nagyra tartják magukat és a lézert.

Beautiful07. Creative Commons License 2012.06.05 0 0 2481

Tisztelet a nagyon-nagyon elenyésző Kivételnek!!

Előzmény: klsderm (2480)
klsderm Creative Commons License 2012.06.05 0 0 2480

Üdvözlöm!

 

Én másképpen látom a helyzetet. A páciensek kimondottan értékelik, ha azért nem vállalom a kezelésüket, mert nem tudom az elvárásaikat teljesíteni.

Amúgy ez egy nagyon érdekes és összett probléma, amit feszeget. Kezdő koromban "mindenre lőttem", mindent bevállaltam, aztán rá kellett jönnöm, hogy sok minden meghaladja az erőmet. És itt a bőrgyógyászatra gondolok. Aztán jöttek a kudarcok is, így alaposan át kellett rendeznie az életét az embernek, ha boldogulni akar. A pénz nagy úr, pláne ha kilóg a páciens zsebéből, de a saját boldogságunk, ami a sikert adja, az fontosabb. És a siker a páciens gyógyulásán keresztül vezet a zsebünkig. Tehát visszafelé a gondolat, a pácienst minden körülmények között meg kell gyógyítani és csak azt kell elvállalni, akit meg tudunk gyógyítani, ahol sikeresek leszünk. Most már 30 éve vagyok a szakmában és sokszor boldogabbá tesz az, ha nem vállalok el valamit, van erőm nemet mondani. Minden hónapban van egypár betegem, akit már kezeltek valahol és "csak próbát" szeretne, de én tudom az eredményt és nem megyek bele semmi pénzért sem.

 

Kádárdr

Előzmény: Beautiful07. (2478)
klsderm Creative Commons License 2012.06.05 0 0 2479

Üdvözlöm:

 

Amikor első vizit alkalmával leülünk átbeszélni az egész szőrtelenítés menetét, az legfontosabb teendőnk megtudni, melyek az elvárásai a páciensnek. Utána mi mondjuk el, hogy mi mit tudunk tenni. Ezt kell valamilyen formában egyeztetni.

 

Irreális elvárások: az egyik legfontosabb ellenjavallat bármely orvosi beavatkozással szemben. A páciens céljainak és elvárásainak egybe kell esnie a technológia nyújtotta lehetőségekkel. Biztosnak kell lenni abban, hogy a kezelés eredménye megfelel a céloknak és elvárásoknak egyaránt.

A technológia adta lehetőségek: példákat kell mondanunk (én pl.: a lábszár 90%-os eredményét úgy jellemzem, hogy nyáron 2x kell a lábát 2 perc alatt leborotválnia, és amúgy semmi teendője nem lesz vagy másik példa, hogy a lábszár 10 ezer szőrszálából vagy 2-300 marad), fotókat kell mutatnunk a milyen eredménnyel zárulhat a kezelés sorozat. El kell magyarázni, mit tud a gép, meddig mehet el a kezelő. 

 

A lézeres és villanófény (ipl) kezelés nem végleges, a szőrszálak miniatürizálódnak, valamilyen formában (akár pihe) a szőrzet mindig vissza fog nőni. Ha a páciens kívánalma az, hogy a bőre olyan szőrtelen legyen, mint egy biliárdgolyó, úgy el kell küldenünk. Hosszútávon gondolkodó kezelő ilyenbe nem megy bele, mert utána csak a probléma van. Ezt több orvos kollégám és lézerklinika írásban is rögzíti. A jog szerint a szóban elhangzott ígéret is szerződésnek minősül.

 

Az Ön esetében első lépésben meg kell állapítani, ki mit vállalt és ennek megfelelően kell az anyagiakat rendezni. Ön fizetett időben, betartotta az utasításokat, így jogosan kérheti vissza a kezelés költségét, hogy nem teljesült az ígérvény. Ha a kezelés csak „fénygyantázásra” terjedt ki, és ezt előtte jelezték is, akkor Önnek semmilyen követelése nem lehet.

 

Kádárdr

Előzmény: wtth (2477)
Beautiful07. Creative Commons License 2012.06.04 0 0 2478

Kedves wtth!

Szerinted mi lett volna a pláne ha előre szólnak! nos üres zsebbel senki sem szeret élni!!! a mai világ 99% ban a lehúzásról szól! én is járok lézerre! semmit nem ért eddig,3 szor voltam! azt mondták ha elő is jön a szőr majd vékonyabb lesz és világosabb! nos! nem azért adtam ki 100 ezret a híres mindent tudó lézerre,hogy akár 1 szál is visszanőjőn! Még egy alkalmam van! és utána soha többé lézer! Soha sehol nem fogják azt mondani előre hogy lehet hogy neked nem segít a lézer! Szerinted akkor miből tömnék a kasszát? üdv.!

Előzmény: wtth (2477)
wtth Creative Commons License 2012.06.04 0 0 2477

Sziasztok!

Segítséget, tanácsot szeretnék kérni, mert úgy érzem, hogy nem lettem megfelelően tajékoztatva. Több, mint 8 alkalommal voltam szőrtelenítésen, közvetlenül a kezelések után nem volt gond, kihullott a szőr, de mégsem akart gyengülni hosszú idő után sem. A sokadik kezelés után közölték velem,előfordulhat, hogy hormonálisan nincs minden rendben, és emiatt nem működik a kezelés. Véleményem szerint ezt előre kellett volna közölni, tájékoztatni, és nem pedig a 10. alaklom után mondani, mikor már rengeteg pénzt kidobtam. Van jogom, lehetőségem bármilyen reklamációra? Kihez fordulhatnék? Előre is köszönöm!

klsderm Creative Commons License 2012.06.03 0 0 2476

Tisztelt Hölgyem!

 

A médiában gyakran hangzik el, hogy ezt a plasztikai sebészt, orvost, intézményt súlyos milliókra perelték. Aztán ha mögé nézünk, akkor kiderül, hogy tényleges elmarasztalás, pláne súlyos milliók kifizetésére ritkán kerül sor. Én a másik oldalon állok, mint Ön, és mis is felkészülünk majdnem minden eshetőségre, hogy ne menjen egy esetre rá az életünk.

 

A lézeres, ipl-es kezelés kb. 10 éves múltra tekint vissza itthon és az elején én is kaptam ügyvédtől egy hát megégetés során levelet. Nagyon meg voltam ijedve, és teljesen együttműködtem a pácienssel, a hibámat elismertem, hetente ellenőriztem, aztán egyszer csak eltűntek a nyomok és a páciens, meg az ügyvéd is. Kiderült, nem is hiba volt, csak tudatlanság, tapasztalatlanság. Minden kollégám járt már így, mert egyszerűen nem tudtuk, hogy mi lesz. A kezeléseket külföldi kongresszusokon sajátítottuk le, de a biztos, hatásos értékeket csak magunk tudtuk beállítani. Azóta eltelt időben mi is felkészülünk.

 

Van egy belső orvosi újságunk, Bőrgyógyász Info (2011/7) Megesett jogeset A magánpraxis nem fejőstehén! DR. NEMETH KINGA. Ezt a cikket nem lehet feltennem, mert szerzői jogok védik. Csak dióhéjban, 2003-ban egy orvosi ipl kezelés során a páciensnek a combján másodfokú égést okoztak, mely 8 napon belül gyógyult. A nyomok a páciens elmondása szerint maradandóak, nem

tűntek el nyomtalanul, nap vagy szolárium hatásara a bőrfelületen elszíneződnek. Szabadidejét napon eltölteni nem tudja, az életvitelében nehézségek adódtak. Az volt az álláspontja, hogy az alperes hanyag módon állította be az értékeket. 5 millió Ft-ra perelték az orvost. Pro, kontra két oldalon leírva, az lett a vége, hogy a páciens elbukta a pert és neki kellett jogerősen 1 millió 6 ezer Ft-ot fizetnie.

 

A Ptk. 339. § (1) bekezdése szerint, aki másnak jogellenesen

kárt okoz, köteles azt megtéríteni. Mentesül a felelősség alól, ha

bizonyítja, hogy úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben általában

elvárható.

A károsultnak kell bizonyítania, hogy a másik fél jogellenes

magatartásával okozati összefüggésben kára keletkezett. A károkozóra

hárul annak bizonyítása, hogy a károkozás nem volt

felróható.

 

Tehát Önnek kell az összes adatot beszereznie, hogy károkozás történt. Kellenek papírok, orvosi látleletek, fotók különböző időpontokból, melyeken látszik a beavatkozás nyoma. Bizonyítania, hogy Ön jelentkezett időben ellenőrzésre (4 nap ide-vagy oda nem érdekes). Bizonyítania kell, hogy betartotta az utasításokat. Bizonyítania kell, hogy a kezelés következtében 8 napon túli sérülést szenvedett el, melynek nyomai hosszabb (még ma is) ideig láthatók. A leglényegesebb dolog az elvárható legnagyobb gondosság a kezelés során. Ezt több  évtizedes múlttal bíró bőrgyógyászok döntik el. Az, hogy Ön szoláriumozott kezelés után vagy nem, azt nekik kell bizonyítani.

 

 

Az Eü. tv. 129. § (2) bekezdésének b.) pontja alapján a kezelőorvos

által választott vizsgálati és terápiás módszer alkalmazhatóságának

feltétele, hogy a beavatkozás kockázata kisebb legyen az

alkalmazás elmaradásával járó kockázatnál, illetőleg a kockázat

vállalására alapos ok legyen.

 

Mondok egy érdekes példát: páciensem rokonának császármetszés során az orvos a méhet átvágva a gyermek fejébe belevágott. Lett rajta - örökre – egy jól látható heg. Ez így szörnyen hangzik, de az ügyvédek lebeszélték a perről, mert a gyermek él, a választott szülési mód, a császármetszés teljesítette a feladatát, az orvos a legnagyobb gondossággal járt el. Pestiesen mondva, aki császárt választ vagy csak ez a lehetősége marad, ez benne van a pakliban.

 

 

Mit tennék az Ön helyében? Dokumentálnám az egészet, látleletek, fotók havonta, kéthavonta, több bőrgyógyásszal igazolva, és felvenném a kapcsolatot Dr. Németh Kinga WebBeteg jogásszal.

 

Kádárdr

Előzmény: ppkrisz (2475)
ppkrisz Creative Commons License 2012.06.01 0 0 2475

T.Doktor úr!

 

Már korábban válszoltam, de most látom, hogy mégsem ment át.

A kezelést a Best kuponnál vettem, és a Magic world beauty & spa 1112 Bp Nevegy u 15 alatt végezték

http://www.magic-world.hu

Először próbalövést csináltak, a kezelést végző hölgy közölte velem, hogy ő még csak pár napja dolgozik a szalonban és a gépet sem nagyon ismeri. Ennek ellenére a póbalövés jól sikerült, pár lövést csinált, ami nem is fájt, és csak rövid időre pirosodott be a bőröm. A beleegyező nyilatozatot is aláírtam. Arról tájékoztattak, hogy 1-2 hétig tartó bőrpír lehet és a napozást is kerülni kell 1-2 hónapig.

Egy hetet kellett várni az első kezelésig. A kezelést végző kozmetikus nevét szintén nem tudom, de ő már olyan volt, aki rendszeresen használta a gépet. Amikor elkezdte a kezelést iszonyatos fájdalmat éreztem, mintha forró pálkával égetnék a lábam. Ezt azonnal jeleztem is, és persze jajgattam a fájdalomtól. Erre az volt a válasza, hogy ez mindenkinek fáj, ki kell bírni. Ami külömbség volt a próbalövés és a kezelés között, hogy a próbalövésnél jó pár centire elemeték a kezelőfejet a lábamtól, a kezelésen pedig közvetlenül a bőrfelületen villantott.

A kezelés végére már nagyon nagy fájdalmaim voltak, még a nadrágomat sem tudtam felvenni. A kozmetikus azt mondta a vörös csíkok kb egy hét után majd világos barnává válnak, és fokozatosan elhalványulnak. Addig pedig curiosa krémmel kenjem.

Mikor hazamentem, sem a fájdolom sem a vörösödés nem enyhült,annak ellenére sem , hogy egyfolytában jegeltem. Mivel a kezelés március 14-én volt, ezt 4 napos ünnep követte, így nem tudtam elmenni bőrgyogyászhoz sem, csak 4 nap után. Akkor viszont sokkolt a hír, hogy a kezelést elrontották, és a lábam 1 és 2 fokú égést szenvedett, és a gyógyulási idő 4-5 hónap minimum, és azt nem lehet tudni, hogy leszne e maradandő nyomok. Persze azonnal felhívtam a szalont, és azt mondták megkeresik a cégat akitől a gépet bérlik, és majd jelentkeznek. Ez nem történt meg így e-mailt írtam nekik, és közben kiraktam a facebookra is a lábamról a képet. Erre az volt a válszuk, hogy igazából szerintük nem is ők hibáztak, mert csak 4 nap után szóltam vissza, és biztos közben szoláriumban voltam!!(a szétégetett lábommal)!Szóval ők mossák kezeiket, és még azzal is megfenyegettek, ha rossz hírüket merem keleteni bárhol, akkor beperelenek hitelrontásért!

Közben több bőrgyogyásszal is konzultáltam, volt aki azt javasolta, várjak 2-3 hónapot hogy kiderüljön, valóban maradandó károsodást okoztak e.

Már eltelt több mint 2 hónap és sajnos a fehér csíkok ugyanolya erőteljeen látszanak:(

 

klsderm Creative Commons License 2012.05.24 0 0 2474

Ppkisz-nek

 

Legyen óvatos! A baj megtörtént, nehogy többen kösse be. A Fogyasztóvédelemnek felesleges írnia. Kérem, válaszoljon a következő kérdésekre:

- hol (Negyvegy utca nincsen) kezelték

- ki kezelte, orvos, vagy asszisztens, tudja-e a nevét a kezelőnek

- kapott-e és aláírt-e tájékoztatást

- ha igen, akkor mennyi ideje volt átgondolni az aláírandót

- tájékoztatták-e a lehetséges szövődményekről, mellékhatásokról

- hány kezelés volt, ez hányadik kezelés volt

- tudják-e, hogy Önnel ez történt, és mi volt a reakció

 

 

Kádárdr

 

Előzmény: ppkrisz (2472)
ppkrisz Creative Commons License 2012.05.23 0 0 2473

itt vannak a képek a lábamról 1nap 1hónap és 2 hónap után

ppkrisz Creative Commons License 2012.05.23 0 0 2472

Sziasztok!

Én több mint 2 hónapja voltam IPL-es szőrtelenítésen, Budán a 11ker Negyvegy u.15-ben. Velem a legrosszabb történt ami ilyen szőrtelenítésen történhet, méghozzá hogy szétégették a lábomat. Azóta a sebek bevarrasodtak, és a varr lejött, de alatta fehér csíkos a lábom. Konkrétan úgy nézek ki mint egy zebra. Két kérdésem lenne, hogy tudd e valaki olyan módszert amivel a csíkok eltünnek, egyenlőre csak radírozni szoktam, és persze kenem amivel csak tudom, és nem napoztatom egyáltalán.A másik kérdésem pedig, hogy ilyenkor amikor vkinek ilyen maradandó sérülést okoznak, akkor fel lehet jelenteni őket? A fogyasztóvédelemnek írtam, de ők egyenlőre nem válaszoltak.

klsderm Creative Commons License 2012.05.07 0 0 2471

Információt kaphat ezekről a kérdésekről a

 

http://www.szordoki.hu/szokeszor.htm#

 

honlapon. Vagy egy alpont a problémás szőrről is. Ha további kérdése van, szívesen válaszolok.

 

Kádárdr

 

 

Előzmény: 0043li (2470)
0043li Creative Commons License 2012.04.30 0 0 2470

Próbálok eligazodni ebben a szőrtelenítős témában. Van bőven, amit nem értek.
Például:
A lézeres szőrtelenítésre sokan azt írják, hogy egyre gyengébb szőr nő vissza. De közben azt is írják, hogy a szőke, gyenge szőrre nem hat a lézer. Ez paradox. Akkor előbb utóbb már nem hat a kezelés, mivel meggyengültek a szálak.
Erről tudna nekem valaki felvilágosítást adni?

Előre is köszönöm!

szfanny9 Creative Commons License 2012.04.28 0 0 2469

Kedves kiwi5!

Te hol voltal kezelesen, hogy ennyire hatasos volt? Es pontosan milyen geppel csinaltak neked?

Elore is koszonom a valaszod! :)

Előzmény: kiwi5 (2398)
klsderm Creative Commons License 2012.04.23 0 0 2468

Sajnos nem tudok olyen módszerről, mellyel nyomtalanul el lehetne tüntetni a kis hegeket.

 

Kádárdr

Előzmény: Beautiful07. (2467)
Beautiful07. Creative Commons License 2012.04.18 0 0 2467

Kádár doktor! Kérdezném Öntől,hogy ha marad fehér pötty az elektrolízis után,létezik-e rá valamifélre esetleg lézeres kezelés,hogy eltüntessék a bőrőmről? Köszönettel!

ficere50 Creative Commons License 2012.04.09 0 0 2466

Azonnal elkelt... kösz!

Előzmény: ficere50 (2465)
ficere50 Creative Commons License 2012.04.07 0 0 2465

Az ajánlat a 2442-re most: 60.000,-

Előzmény: ficere50 (2453)
minuvtcr Creative Commons License 2012.03.31 0 0 2464

Nincs agyontáblázva, de nem is kell, elektromos epilálásra nem csak úgy beszédülnek az emberek az utcáról :). Hetekre (szerencsére) nincs betáblázva, de nem egyszer jártam már úgy, hogy nekem tetszó napon már nem tudott fogadni, miközben aktívan járó vendég vagyok.

 

Sem arckezelésről, sem hegekről nem tudok okosat mondani, nem vagyok bőrgyógyász, de azt gondolom, hogy a tű szúrása, és a szőrtüsző kiégetése után maradó valami az nem heg. Kezelés után úgy néz ki a bőr, mint egy csirke leforrázás és kopasztás után. 1-2 nap alatt bevarasodik a bőr, 1 mm-nél kisebb átmérőjű kis pöttyök jelennek meg. Amíg a bőr varas, addig nem szabad sokáig áztatni, sőt, a kezelés napján még a fürdést is mosakodással illik helyettesíteni. Kb két hét alatt a varak lepotyognak, kis piros pöttyök maradnak. Mint ahogy bőrsérülés után is, miután eltűnik a var, visszamarad egy vörös folt. Ezek talán nevezhetők hegnek. Ez alatt az idő alatt kerülni kell a napozást. Ezek kb. 8-10 hét alatt tűnnek el, és a helyükön a már említett pigmenthiány marad, egy pici, a bőr színénél világosabb pötty. Az már tudtommal nem tűnik el, de nem zavaró, csak közelről látszik, és ugyanúgy barnul.

 

De még egyszer mondom, fogalmam sincs, hogy arcon mi a helyzet, ésKati azt is elmondta, hogy az én bőröm jól gyógyul, vannak, akiknél ez a folyamat tovább tart. És vannak, akik gyógyulás alatt, a tiltás ellenére, megnapoztatják...

Előzmény: Beautiful07. (2462)
klsderm Creative Commons License 2012.03.31 0 0 2463

2001 óta szőrtelenítek, először rubin lézerrel és Quantum SR villanófénnyel. Aztán 2003-tól  Aurora DSR ELOS villanófénnyel, majd 2004-től eLaser ELOS dióda lézerrel. 2009 óta eMax készülékem is van. 55 éves vagyok, 30 éve bőrgyógyász és mostanra elértem azt, hogy azokat az eszközöket használhassam, melyekkel minél kevesebb „garanciális kezelés” várhat rám.

 

Tisztában vagyok azzal, hogy a szőrtelenítésnél nagyon sok sumákolás, megtévesztés folyik, nagyon sok a téves, félrevezető információ. Azzal is tisztában vagyok (és nem csak én), hogy a legtöbb ember csak az akciót, csak az árat olvassa el, és lusta egy fél órát is információszerzésre szánni. A sikertelen akció után meg jön a fórumba való beírás, siránkozás, hogy így meg úgy nem teljesült az ígért eredmény.

 

A szőrtüsző fura „jószág”, ahol nőnie kellene, ott nem nő, ahol pedig irtani kellene, ott mindig visszanő. Be merem vallani, hogy 10 éves tapasztalattal, Magyarországon talán a legtöbbet szőrtelenítőként még ma is sok meglepetés ér.

 

Kádárdr

Előzmény: Beautiful07. (2461)
Beautiful07. Creative Commons License 2012.03.31 0 0 2462

Sziasztok! Érdekelne aki volt már elektrolízissel arcot szőrteleníteni,hogy az mennyi idő? kb. hány hónap,vagy év? Sacc per kb? Aki profi kozmetikusnál volt! Én most jelentkeztem be Korsós  Katalinhoz kiváncsi vagyok rá,hisz sokan dícsértétek,de elég meglepő volt hogy nagyon hamar tudott időpontot adni,azt hittem sokat kell majd várnom,de nem. Plussz még jártam is felé,gondoltam megnézem hol van a kozmetika hova kell majd mennem,és ami meglepő,hogy még egy tábla sem volt kint odamentem a címre és azért megkérdeztem az utcán egy embert hogy biztos-e hogy a József Attila utca 3 ban van e,mert még egy kozmetikus tábla sincs kint.... remélem nem valami feketén dolgozó ember... És az is érdekelne,aki csináltatott arcon elektrolízist,hogy az utána megmaradó hegekete el lehet -e tünteni lézerrel vagy valami kezeléssel? köszi!

Beautiful07. Creative Commons License 2012.03.31 0 0 2461

Ön milyen szőrtelenítési kezeléseket végez Kádár doktor?

klsderm Creative Commons License 2012.03.30 0 0 2460

Kedves Isac74!

 

A viziten a következőről beszélgetünk: milyen lézerkezelést kapott, milyen gyakorisággal, milyen a bőrtípus, mennyi a szőr, milyen színű és milyen vastag, van-e valamilyen általános betegség, napozási szokások. Kezelés előtti és utáni képeket mutatok hasonló kinézetű páciensekről. Megtervezzük a kezelési sorozatot, mikor, milyen eredmény várható, árkalkulációt adok az egészre.

Elmagyarázom, hogy hogyan működik a gép(ek), milyen kezelés kell Önnek, hogyan zajlik a hajhagyma életciklusa, melyek végső soron a lehetőségek.

 

Kezelésre, vizitre bármikor lehet jönni. A kezelést általában napfénymantes időben kezdjük. De a nyár nem kizáró ok. Kezelésre csak kinövesztett szőrrel lehet jönni. Sok páciensem van, aíkivel egy viziten megtárgyaljuk, hogy csak ősszel indulunk el. Ön már megjárta a hadak útját, látja, hogy egy arckezelés nem hipp-hopp alakul. Nyugodtan keressen meg egy beszélgetésre.

 

 

 

Kádárdr

Előzmény: Isac74 (2458)
sunhaser Creative Commons License 2012.03.29 0 0 2459

Sziasztok,

 

Eladnam Rio salon laser x20 lezeres szortelenitogepemet.

Reszletek:

A lézeres szőrtelenítés alkalmas arra, hogy a legtöbb területen- arc, hónalj, kar, láb, bikinivonal stb.- tartósan eltüntesse a zavaró szőrszálakat. Ráadásul ezt otthonában, diszkéten teheti, az Önnek megfelelő időben és helyen.

A DOBOZ TARTALMA

 

  • SCANNING LASER szőrtelenítő egység
  • Használati utasítás és angol nyelvű DVD
  • Adapter

 

Klinikailag bizonyított.

Termékazonosító: LAHC4/ LAHSW-4000

Lézer fényhossz: 808 nm

Termék osztály: 1. osztály

Lézer osztály: 3B

Gyártási és Származási hely: Egyesült Királyság

 

  • Otthoni használatra engedélyeztetve
  • 808 nm-es pulzáló lézer
  • 20 szőrszálat kezel perceken belül
  • Gyors és kényelmes
  • Elpusztítja a szőr gyökerét
  • Arcon is használható
  • Nőknek és férfiaknak egyaránt!

 

Hasznalati utasitas angol nyelvu, mert ott vettem, de a dvd segitsegevel konnyen elsajatithato. Nekem a kezeles fajdalmas volt, kiprobalas utan pedig tobb napos kellemetlen irritacio jelentkezett. Igy a termeket egyszer hasznaltam, kb 05-1 oran keresztul.

Szemelyes atvetel megoldhato vagy akar aukcios oldalon is. Regisztralt felhasznalo vagyok, pozitiv ertekelesekkel.

Iranyar 50 000 ft

Barmilyen kerdesre valaszolok emailben. yonki83@gmail.com

 

Isac74 Creative Commons License 2012.03.26 0 0 2458

Tisztelt Doktor Úr!

Én is azon nők közé tartozom, akik már jártak lézeres kezelésre (8x), s amíg kezeltek jó is volt (áll, bajusz, nyak). De a kezelések után kb. fél évvel rengeteg szőr nőtt ki, sokkal-sokkal több van most, mint kezelés előtt, és nagyobb területen. Voltam tűs elektrolízises kezelésen is, de utána hetekig olyan csúnya lett az arcom, hogy még inkább nem mehetek emberek közé, mint a csipeszelt arcommal. Önről sok jót olvastam, úgy érzem lenne bizalmam Önhöz és a kezeléshez. A kérdésem: érdemes-e még most belevágni, hisz közel a nyár (s úgy olvastam, hogy három egymást követő kezelést be kell iktatni), ill. csak a megbeszélésre mehetek-e csipeszelt arccal (amin azért így is látszik, hogy mennyire rettentően néz ki), s a viziten beszélnénk meg a továbbiakat?

Köszönettel és üdvözlettel!

minuvtcr Creative Commons License 2012.03.23 0 0 2457

Hetekig. Nekem február elején kezelt területet még nem igazán szabad napra vinnem.

Előzmény: Lunni (2456)
Lunni Creative Commons License 2012.03.22 0 0 2456

köszönöm! meg fogom keresni :)

 

a kezelés után meddig nem szabad napra menni? mert hogy lassan itt a nyár... megéri még most elkezdeni a kezeléseket vagy inkább nyár végére toljam?

Előzmény: csigaBoy (2436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!