Keresés

Részletes keresés

Gézengúz77 Creative Commons License 2003.08.29 0 0 96
Nyilván senki sem ismeri a szerződéseket teljes egészében, de ha tényleg követted az eseményeket, akkor párszor idéztek belőle, és ezekről az idézetekről "süt" a simliskedés.
Azóta meg már megy a terelés rendesen!
Előzmény: zmse (90)
Angello_HD Creative Commons License 2003.08.29 0 0 95
Eláruljak egy titkot? Ez egy Borsodi Sörös drapi volt, amit elloptunk és átalakítottunk... De, pssz!
Előzmény: Törölt nick (94)
der Budapester Creative Commons License 2003.08.29 0 0 93
4 körül elküldtem a 2. bannert a moderátornak...
Angello_HD Creative Commons License 2003.08.29 0 0 92
Legyen igazad... Egy tény, amit te nem biztos, hogy tudsz (Nem is a ligához kapcsolódik): Nálunk itt Diósgyőrben már megint világolás megy, titokzatos befektető, hercehurcák a játékosok fizetésével az 1. forduló után, a stadionrekonstrukció többszöri ígéret ellenére sem megy, ill. el sem indult. Szóval talán mi emiatt látjuk pesszimistán a helyzetet ennyire. Meg ahogy írtad: szívunk mint a torkosborz. És akkor még jön a lelátói csürhe duma... És a liga keresztbetevései. Nem könnyű.
Előzmény: zmse (91)
zmse Creative Commons License 2003.08.29 0 0 91
ilyen szempontból optimista vagyok,
gondolj bele mennyi gyanus alak mozgott pár éve a foci körűl. szerintem az első osztály gyakorlatilag megtisztult és ránézésre a másodosztály is sokkal jobban néz ki mint mondjuk tavaly
Előzmény: Angello_HD (89)
zmse Creative Commons License 2003.08.29 0 0 90
első kérdésre visszatérve:

Crisis Communication Strategies

szerintem ez az amit a liga elkezdett csinálni. (remélem a tylenol ügyről hallottál már)

az összevissza nyilatkozásról: figyeltem az eseményeket nyilatkozatokat szerintem 10-ből ha egy volt a ligáé akkor sokat mondok.

Az érvekkel amiket a döntésről írtál részben egyetértek. Mondjuk ezt a törvényes nem törvényes baromságot egy önszerveződő államtól független jogi személy törvény által nem szabályozott döntései esetén el lehetne felejteni. (Az valószínű, hogy a saját alapszabállyal ellentétesek voltak a döntések.)

biztosítási díj: én is írtam, hogy gáz, volt. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy nem akkor kezdtek el foglalkozni a dologgal. Évek óta lobbiznak miatta, a balhé utáni határozatukban (06.04.) is van róla szó, gondolom addigra megunták, hogy normális eszközökkel nem érnek el semmit és valaki nyilatkozott valami baromságot.

2. írtam már, hogy nem ismerem a szerződéseket, de ahogy a hozzászólásodat olvasom szerintem te se. (Hint: van hogy egy szórakozóhely köt hasonló kizárólagos szerződést különböző szállítóival, cigi, sör ... szóval amíg nem biztos a dolog használd, a tisztességtelen, előnytelen, igazságtalan kifejezéseket azok hitelesebbek.)

3. egyetértek (a háttérben valószínűleg más van. pl.: azért cserébe, hogy a kiesett Monort engedik elindulni az NBI/B-ben és még át is költözhet át kell vállalni a kölcsönt.)

Az tény, hogy az utóbbi időben amit meg lehetett szívni azt megszívták a Diósgyőriek.

Előzmény: Törölt nick (87)
Angello_HD Creative Commons License 2003.08.29 0 0 89
És mennyi van még mindig, akár más csapatoknál is az ilyen szélhámos f@szokból. Az igazán szomorú, hogy bűntetlenül csinálják az üzelmeiket, utána eltűnnek, majd felbukkannak egy új csapatnál. Ezt megengedni, vagy bevenni?
Előzmény: Törölt nick (87)
G. Peti Creative Commons License 2003.08.29 0 0 86
Én is a második bannerra szavazok.
Aztán majd érdemben hozzászólok a többi kérdéshez is:)
Előzmény: der Budapester (57)
gililaci Creative Commons License 2003.08.29 0 0 85
Más téma:
Volna egy eladó/elcserélendö BOYS PARMA 1977 kitüzöm (pin), valamint 5 db tavalyi Match Live német szurkolói magazinom.
Ha valakit érdekel, az írjon a gilicze@sopron.hu cimre !
Angello_HD Creative Commons License 2003.08.29 0 0 84
Valaki még írta is közülletek a DK-ba... A franc se gondolta.
Előzmény: gililaci (83)
gililaci Creative Commons License 2003.08.29 0 0 83
Az érdekes az, hogy én (mi) ezt Sopronban megjósoltam (tuk), mondtam is a diósgyöri cseretársaimnak, hogy nem lesz egy nagy élmény Reszeli "munkássága" Diósgyörben sem ....
Előzmény: V Guerrieri (82)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 82
Biztos visszatérünk még a részletekre, most nincs sok időm...

"hitelt vettél fel törleszd, annyit költs amennyi rendelkezésre áll... "

Naná, hogy így van!!! Ezzel szemben kedves Reszeli barátunk idejött, felhalmozott 160 millió adósságot 1 év alatt, aztán lelépett. A Liga ezzel szemben a mostani vezetőkön hajtja be a lét, Reszeli meg röhög a markában! Ez mikor szűnik már meg???

Előzmény: zmse (80)
Angello_HD Creative Commons License 2003.08.28 0 0 81
Nálunk aztán nem néz semmit a város, elmegy az egyik szélhámos, most itt az újabb. De erről persze nem a liga tehet... Ez a dilettáns városvezetés hibája.
Előzmény: zmse (80)
zmse Creative Commons License 2003.08.28 0 0 80
Csoportokra szedem a dolgot:

1.
- nevetséges szurkolói kártyát akarnak bevezetni a vendégszektorokba
- meghoznak egy döntést (Fradi-Debrecen), amit 2 héttel később felülbírálnak, mondván nem felel meg a szabályoknak
- biztosítási díjak körüli cirkusz (rendőrség)
- de ami a legfontosabb: a nézhetetlen, színvonaltalan, unalmas, rakás fos fociutánzat, amivel kínozzák a még mindig kitartó közönséget, miközben olyan hülyeségeket harsognak, hogy a huliganizmus miatt nincsenek nézők!!!

szerintem ez összetartozik és részben az utolsó problémára vezethető vissza, azaz a magyar foci általános megítélésére (huliganizmus, szar, nézhetetlen... legalábbis ez amit a legtöbb helyen olvashat az ember, akár igaz akár nem) ez amit egy átlag ember tud, hall... ha ez nem változik nem sok új ember fog meccsre járni. Liga egyik célja pont ennek a megváltoztatása. Szerintem a szurkolói kártya és a Fradi-Debrecen meccs miatti első döntés is ennek jegyében született, szurkolói kártya tényleg semmire se jó, de ezt a legtöbben nem tudják csak azt hogy van.
Fradi döntés: emlékszem a meccs után hallottam Szeiler Józsefet cége kommunikációjáról, brand-építésről beszélni. Ehhez képest megszületett egy döntés szintén kifelé amire az FTC válasza "brand-építés" helyett sárdobálás volt (gyakorlatilag tovább rontották a saját és a magyar foci hírét)
Biztosítási díjak: ez tényleg gáz volt, de azóta se hallottam jobbat arra, hogy lehetne végre rávenni a törvényhozókat és a rendőrséget a valódi együttműködésre.

2. AÁ-BS: nem ismerem a szerződéseket részleteket csak az NS-ben megjelent cikket olvastam:
ebből ez jött le: Liga küldött egy levelet, hogy lehetnek problémák és ezt meg kéne beszélni, mire a szokásos kiabálás, sárdobálás, tüntetés... a válasz majd valaki elmegy tárgyalni és kiderül, hogy hasonló szerződést lehet kötni amit Sopronban és Pécsen kötöttek. NS: "A hétfői, sorsdöntőnek szánt tárgyalás ehhez képest kifejezetten baráti hangulatban zajlott, és a megbeszélést követően Guti Miklós azt mondotta: lényegében megegyeztek abban, hogy erre a bajnoki évre megköthető a szponzori szerződés, ha viszont a DVTK felkerül az élvonalba, újra kell tárgyalni a feltételeket (lapunk úgy értesült, a felek eredetileg három esztendőre szóló együttműködésben gondolkodtak). Az ügyvezető hozzátette, várhatóan napokon belül aláírják a Borsodi Sörgyár Rt.-vel a megállapodást."

3.
- képtelenek évek óta megoldást találni arra, hogy a klubok életképesek maradjanak, és ne csak telephely-, stb. cserékkel tudjanak életben maradni
- milyen jogon kötelezték az új DVTK 1910-et arra, hogy átvállalja a korábbi Reszeli féle brigád 40 millás tartozását? ...

szerintem pont ez történik, azaz kisvárosokból ahol semmi értelme hosszú távon első vagy másodosztályú klubbot fenntartani nagyobb városokba költöznek a klubok vagy egyszerűen megszűnnek, valamint a korábbi rendszeres konszolidációt és hitelelengedést megszüntetve valóban piaci alapokra akarják helyezni a profi futballt -> pl: hitelt vettél fel törleszd, annyit költs amennyi rendelkezésre áll... (ahogy elnéztem voltak akik még ezzel sem voltak tisztában eddig, vagy még mindig arra játszottak, hogy ha gáz lesz majd elengedik nekik)
a 40 milliós dolog meg pont a telephelycserékkel lehet kapcsolatos, én értelmezésemben: minden város nézze meg kit enged be a helyi foci üzemeltetésébe, (ezzel is csökkenthetik a fociban megjelenő szélhámosok számát)

Hamár véleményeket is akartál hallani:)

Előzmény: V Guerrieri (78)
tinimtzsal Creative Commons License 2003.08.28 0 0 79
Az AÁ-BS ügyben egyébként nem az a probléma, hogy ránk negativ hatással lehet, hanem egész egyszerűen tán a versenytörvénybe ütközik.

Egyébként azt tudjuk már, hogy a Hamar-féle ügyben ki telefonált, kinek, mikor, miről tárgyaltak, és legfőképpen, mivel sértették meg a vonatkozó szabályokat, előirásokat?

HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!

t

Előzmény: V Guerrieri (78)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 78
Nagyjából az velük a probléma, hogy:

- miért kötnek olyan szerződést egy főszponzorral, ami kizárja azt, hogy a főszponzor konkurensei megjelenjenek az NBI/B-s csapatoknál, akik nem részesülnek a főszponzor támogatásából??
(Arany Ászok kontra Borsodi Sör)

- nevetséges szurkolói kártyát akarnak bevezetni a vendégszektorokba

- meghoznak egy döntést (Fradi-Debrecen), amit 2 héttel később felülbírálnak, mondván nem felel meg a szabályoknak...

- képtelenek évek óta megoldást találni arra, hogy a klubok életképesek maradjanak, és ne csak telephely-, stb. cserékkel tudjanak életben maradni

- milyen jogon kötelezték az új DVTK 1910-et arra, hogy átvállalja a korábbi Reszeli féle brigád 40 millás tartozását? ...

- biztosítási díjak körüli cirkusz (rendőrség)

de ami a legfontosabb: a nézhetetlen, színvonaltalan, unalmas, rakás fos fociutánzat, amivel kínozzák a még mindig kitartó közönséget, miközben olyan hülyeségeket harsognak, hogy a huliganizmus miatt nincsenek nézők!!!

Most ennyi jut hirtelen az eszembe...

Előzmény: zmse (75)
mintavöcsk Creative Commons License 2003.08.28 0 0 77
sajnos nem. ez a pálya hosszanti oldala. ez csak edzőpalánk.
még 1 fotó /idegenben/
Előzmény: Angello_HD (74)
mintavöcsk Creative Commons License 2003.08.28 0 0 76
Kosárlabda NB II. ose.ini.hu
Előzmény: R.Cattani (71)
zmse Creative Commons License 2003.08.28 0 0 75
[QUOTE][i]Originally posted by V Guerrieri [/i]
[B]Felvetődött a lehetősége egy országos mértékű összefogásnak, tüntetve a MLL vezetőinek amatörizmusa ellen. Valami egységes szurkolói megmozdulást kéne szervezni, mint amilyen már volt is egyszer (minden meccsen 5 perces háttalállás, vagy valami haasonló). [/B][/QUOTE]

erről részletessen lehet valahol olvasni? mármint, hogy mi a probléma az MLL-lel min kéne változtatni, hogyan kéne csinálni... (nem a szokásos információ nélküli közhelyekre gondolok)

Előzmény: V Guerrieri (67)
Angello_HD Creative Commons License 2003.08.28 0 0 74
Elég jó helyen állnak. Csak felpattan a labda és ők észrevétlenül bevágják.
Előzmény: V Guerrieri (73)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 73
vagy nem...
Előzmény: V Guerrieri (72)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 72
Oroszlányi Bányász SK
Előzmény: R.Cattani (71)
R.Cattani Creative Commons License 2003.08.28 0 0 71
OK. És mi ez? :)
Előzmény: mintavöcsk (69)
mintavöcsk Creative Commons License 2003.08.28 0 0 69
Nem foci,de alacsonyabb osztály
Szméagol Creative Commons License 2003.08.28 0 0 68
Éljenek a csicska szájkaratésok :))) Kell egy hely, ahol megmutathatják, hogy ők a basszájba... :)))
Előzmény: V Guerrieri (4)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 67
Felvetődött a lehetősége egy országos mértékű összefogásnak, tüntetve a MLL vezetőinek amatörizmusa ellen. Valami egységes szurkolói megmozdulást kéne szervezni, mint amilyen már volt is egyszer (minden meccsen 5 perces háttalállás, vagy valami haasonló).

N.Gery Creative Commons License 2003.08.28 0 0 66
Énse vagyok annak a híve,hogy minden meccs elött el kéne játszani a Himnuszt!!
Különben már a szombati találkozóra nem lehet jegyet kapni!!Jó hangulat lesz remélem...!!
Előzmény: V Guerrieri (63)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 65
Szerintem utóbbit küldd el gyorsan a moderátornak! Az király.
Előzmény: der Budapester (57)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 64
Vagy a Román Péter Stadionban a bravúros meccsközbeni labdaszerzés... :-)))))
Előzmény: G.HD98 (55)
V Guerrieri Creative Commons License 2003.08.28 0 0 63
A stadionavatón tényleg OK a Himnusz, én nem is arra gondoltam, hanem nehogy bevezessék már ott is minden bajnokira, mert az a gáz...
Előzmény: N.Gery (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!