Keresés

Részletes keresés

raistlin Creative Commons License 2002.07.16 0 0 2
Köszi a gyors választ. A répás megjegyzés korrekt!
Az érdekelne még, hogy a tisztítást leszámítva milyen előkészületet igényel a használata? Mekkora darabokkal tud elbánni a gép?
Előzmény: hajnici (0)
raistlin Creative Commons License 2002.07.16 0 0 1
Köszi a gyors választ. A répás megjegyzés korrekt, az érdekelne még, hogy a tisztítást leszámítva milyen előkészületet igényel a használata? Mekkora darabokkal tud elbánni a gép?
Előzmény: hajnici (0)
hajnici Creative Commons License 2002.07.16 0 0 0
A gyümölcscentrifuga tök tuti és 10000 alatt már kapni.
A rostot összegyűjti már majdnem mindegyik és utána, ha van kedved összekevered és iszod/eszed.
Nagyon tuti csak sok gyümölcs kell hozzá vagy nagyon lédús.
Hát ennyi röviden.
Az alma kicsit habos lesz, a kivi meg szúros, de a többi elég jó.
A répának nincs sok leve ezért sok kell belőle.
Üdv
Előzmény: raistlin (-)
raistlin Creative Commons License 2002.07.16 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Egyre inkább gondolkozom rajta, hogy jó lenne házilag csinálni gyümölcs- és zöldségleveket. Igaz, sokmindent lehet passzírozni, de a répát/zellert már nehezebb manuálisan kifacsarni. :-)

Érdekelnének a tapasztalataitok a gépek használatában. Egyáltalán melyik miért jó vagy rossz? A gyümölcsprés, vagy a gyümölcscentrifuga? Ár/teljesítmény viszonylatban melyik a reális?

Minden vélemény érdekel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!