Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2001.04.06 0 0 4
Szerintem sem erdemes bevasarolni menni. Talan neha egy-ket akcio. Tavaly tobbszor voltam, de csak egy par cipot es ket polot vettem, ket kulon uton. Csak azert mert akcioban felaron volt.

Viszont latnivalo van boven, ugyhogy egy hetveget biztosan meger.

Előzmény: zako (3)
zako Creative Commons License 2001.04.06 0 0 3
Nem sok értelme van kimenni, pláne nem ruháért. Az osztrák ruhanemű nem túl divatos és nagyon drága. Egyedül az akciós dolgok érik, ugyanis a kifutó modelleket nagyon olcsón piacra dobják. Szerintem ma már ugyanazt megkapod Magyarországon is, az utazás és a szállás költségeiről nem is beszélve... Egyébként pedig nem tudom, miért akartok ott éjszakázni, elindultok hajnalban és ott az egész nap vásárolni... A nagy bevásárlóközpontok sokáig nyitva vannak. Szerintem előtte körülnézhetnél néhány osztrák oldalon az árak miatt.

Nem javaslom a bevásárlóutat, a "Gorenje-videó-számítógép-utak"-nak már befellegzett.

Előzmény: Szende Eper Trademark (2)
Szende Eper Trademark Creative Commons License 2001.04.05 0 0 2
Köszi e-papi a hozzászólást és a nullázást is! Hogy mire jó...hagyomány:) A hagyományok értelmét meg nem kell keresni, ugye:)

Senki másnak nincs tapasztalata..?? Ne máááár:)) Naa:)

Előzmény: e-papi (1)
e-papi Creative Commons License 2001.04.03 0 0 1
Na most mar en is nullasoztam egyet! (Csak tudnam mire jo! )

Bocsi az offolasert!
Szvsz csak vasarolni mar nem erdemes kiutazni, nagyon keves olyan dolog van, amit itthon nem lehet megkapni. Utikoltseggel, szallassal egyutt mar dragabb is. Viszont a varos szep, erdemes megnezni.

Előzmény: Szende Eper Trademark (-)
e-papi Creative Commons License 2001.04.03 0 0 0
nincs 0tletem!
Előzmény: Szende Eper Trademark (-)
Szende Eper Trademark Creative Commons License 2001.04.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Szeretnénk kimenni Bécsbe vásárolni, de nem igazán vagyunk ismerősek arrafelé:) Örömmel vennénk minden tippet, az odautazástól kezdve még akár a szállásfoglaláson és szórakozási lehetőségeken keresztül egészen a shoppingolásig:) Főleg ruha, és esetleg lemezek érdekelnének. Ha valakinek van tapasztalata, milyen ruhák, milyen árakon, stb., tehát, hogy tényleg megéri-e kimenni ezért, kérjük, hogy ossza meg velünk! Ha ugyanannyiba kerül, vagy itthon sincs semmi, ami ott nincs, akkor feleslegesen ezért most nem mennénk.:)

Előre is köszi: Szende és Eper

ui: a keresőben nem adott ki hasonló topicot

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!