Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2653

Olyan adók tűnnek el az éterből, amelyek sokat ártottak a könnyűzenének – véli Hajós András. A zenész érti, de feleslegesnek érzi az „önmegmentő forradalmat”.

 

http://www.nana.hu/sztarok/pletyka/hajos-a-slager-es-a-danubius-artottak-a-magyar-zenenek-100177.html

vbt69 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2652

"Nem is így működnek. Csak VBT szemüvegén keresztül. Amit úgy hívnak: annak a sértettsége, aki kimaradt."

 

OFF(?)

De bizony, hogy így működnek:D Leírhatja az ember a legjobb poént, ha a műsorvezető arra sem képes, hogy papírról leblattolja, rosszul hangsúlyoz, rosszul poentíroz, akkor megette a fene. Igaz-e, Lajos?:) És akkor jön a nevetés, meg jön az elkenés. Lehetne mondani, hogy persze, ha az író hajnalban küldi az anyagot, már nincs idő felkészülésre. Igen ám, de az előző anyagot is hajnalban küldte, tehát arra bőven lett volna idő másnapra...

 

Aztán jön az ukáz az írónak, hogy "figyelj, ne ennyire bonyolultat írj, mert ezt nem értik meg a hallgatók" (vö. aki minket hallgat, az agyatlan barom)!  

 

A Mosolyturnéról már nem is beszélve. A kedves olvtársaknak íme egy újabb kis adalék: azt kérték tőlem, hogy a kitelepülésekkor FAXON küldjem az anyagot, ne emailben! Merthogy Baján, vagy Szekszárdon ők akkor most hogy tudják azt majd letölteni meg kinyomtatni? Többször mondtam, hogy szívesen elküldöm hozzájuk a 13 éves fiamat, aki megmutatja nekik, hogy működik a mobil internet...  

 

 

De azért a Bumerángban az esetek többségében jól megoldották a dolgot. Azt adták, ami elvárható volt tőlük. Ugyanakkor messze nem azt adták, amire valójában képesek lennének. De még egyszer: részemről sosem volt kérdés az ő rádiós kvalitásuk. A cérna a "sajtószabadság 9/11-e", az "igazságtalan döntés", a szalagforradalom, a Naplóban sírás, és hasonló gusztustalanságok miatt szakadt el.

 

Hát és hogy én mennyire voltam megsértve... hát miért lettem volna? Nem tetszett, úgy éreztem, nem becsülnek, kiléptem. Ennyi. Miből is maradtam ki, Lajoskám? Na jó, például abból, amiket akkor mondtak rólam, amikor távoztam. Most akkor mondjam el, rólad miket mondtak Inárcson, mikor este 10-kor felmentél a szobádba alukálni???

 

ON

Azzal viszont maximálisan egyet értek (írta itt egy kommentelő), hogy az új adókon valószínűleg ugyanúgy folytatódnak majd a dolgok. lesz egy bővebb zenei kínálat, mondjuk úgy januárig. Aztán ők is előállnak valami agyatlan, népbutító faxsággal, amolyan "rádiós naplóval". És a lejátszási lista újfent ki lesz herélve.

 

Azt meg hagyjuk már, hogy a Felvidéken, meg a Partiumban mit hallgattak! Amit lehetett. Slágert lehetett, Slágert hallgattak. Most majd Neot lehet, most majd azt hallgatnak. Majd csinálnak egy Duna TV féle kívánságkosarat, meg néha betesznek hajnali 3-kor egy Ghymes: Életvízt. Utána benyomnak egy kalotaszegi legényest diszkóritmusban, és ezzel letudták a kötelező penzumot. De az attől még mindig annak a pártnak az érdekszférájába tartozó rádió marad, amely párt elintézte 2004-ben, hogy a határon túli magyarok ne kaphassanak kettős állampolgárságot.           

Előzmény: nyuunikk (2644)
István007 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2651
Ezt mondtam én is, egy kicsit árnyaltabban, kivéve az utolsó mondatot.
A hallgatók olyanok, amilyenek, őket piszokul lehet formálni és a képünkre igazítani.
(A koncert fellépői nem a saját orrba-szájba játszásukat siratták? Tragédia ILYEN SZEMPONTBÓL nem történt, legfeljebb néha lesz egy kis szín, egy kis színvonal... DE majd kiderül)
Előzmény: P.URBANUS (2633)
István007 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2650
Hagyd már ezeket a széljobbos gagyi dumákat, nem erről folyik itt a szó, elvileg.
Mi a fészkes francot akarsz még, minden egyes csatorna összes műsora vessentrianonozzon és gyurcsánytakarodjozzon, nem elég az , ami van? Azt tekinted majd a kiegyensúlyozott médiának, amikor "álmod" megvalósul? Azt már nem demokráciának hívják, bár szerintem nem vágod a lényegét ezeknek a dolgoknak.
agymosó műsorok, ugyan már, miről beszélsz? az m1-en? Melyik, mikor? Ahol nem Vona /vagy Orbán/ nyomja a rizsát naphosszat, az már hazaárulás? Milyen világban élsz, öreg? Az RTL-en ott van Fábry, bőven ellensúlyozza a soft-baloldaliságot, amit esetleg a gagyi műsorokból leszűrsz, a TV2-n meg nézd a Mokkát, egyre vérmesebben kampányol Kárász a Fidesz mellett, ma például sejteni engedte, hogy a kormánytagok desztillált vízzel oltatták be magukat, mert ez a városi legenda, jobb, ha -Szíjjártó-módra- mindenki megjegyzi...az, hogy ez aljas hazugság, a kutyát nem érdekli, lényeg a sugallat.
Előzmény: stevebi (2572)
Hu_manus Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2649

Néhány naponként bekukk a topicba. Korábban meg voltam gyzőződve arról, néhány napon belül kifullad. A helyzet nem megváltoztatható, mindkét tábor elmondta az érveit, megnyugszik mindenki.

S, láss csodát. Ugyanazt szajkózzátok. Egy topicnak akkor van értelme (akkor építő jellegű), ha figyelembe vesszük, tanulunk a többiek érveléséből.

A védők folyamatosan azt szajkózzák ez kell 3 milló embernek. Hm...

Az örömködők (végül is az ő topicjuk) pedig kifejtik, ezt a gagyi, tudatos nemzetbutító stílust meg kell szüntetni.

Mi történik eközben? Félő, a két új rádió viszi tovább elődjei stílusát (a kezdeti időjben kissé visszafogottabban). A régi stáb emberei pedig mennek az új rádiókhoz.

 

O tempora, o mores!

hüjepista Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2648
"volt kommunista pol-beat gitáros végre eltűnik a süllyesztőben a színvonaltalan műsorával együtt"

Ezt szeretem, a múltját emlegetni valakinek! Épp 30 éve láttam először, mikor egy egyetemi lépcsőn körbe ültük és egy kis műsort adott nekünk FEB-eseknek. Nagyon szimpatikus és közvetlen volt. Lehet sokat változott azóta nem tudom, mert nem találkoztam vele többet. Na de hány volt kommunista került azóta a jobboldalra, azokkal már semmi bajod?
hüjepista Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2647
No meg lehet nézni az adóhálózatot. Észak és kelet felé egyformán szórják a két rádió műsorait. Dél felé tényleg előnyben van a Sláger, mert Szentesen és Nagykanizsán nincs frekvenciája a Danubiusnak. Azt, hogy miért sohasem értettem.
Anno Szlovákiában járt a slágerrádió, s nem ki sikere volt. Azt a fajta zenét, amit a Danubius közvetít minden szomszédnál tucatszámra foghatják a helyi adókból is. Nem kis szerepe van ebben Dubcseknek, aki régebben rendszeresen szerepelt a slágeren.

Elvitathatatlan, hogy Bumeráng miatt szeretik a slágert oly sokan határainkon túl. No de mért pont rájuk figyelnének a politikusaink, ha az itthoniakra sem vannak tekintettel.
Előzmény: Törölt nick (2641)
szevasztok lúzerek Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2645
Hagyjuk most vbt sértettségét (a háta mögött), inkább foglalkozzunk a tietekével, ha már ez így szóba került.
Előzmény: nyuunikk (2644)
nyuunikk Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2644
Nem is így működnek. Csak VBT szemüvegén keresztül. Amit úgy hívnak: annak a sértettsége, aki kimaradt.
Előzmény: vt75 (2638)
Qqberci Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2642
Sokan hallgatják a Lágerrádiót neten is.
Előzmény: Törölt nick (2641)
batyja Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2640
és miért kell örülni???
Előzmény: Törölt nick (2618)
adalbert61 Creative Commons License 2009.11.10 0 0 2639
Egy dologról, ami nem is apróság, nem ír Tamás. Lehet akármilyen jó geg amit írt, de ha arra alkalmatlan ember hangzik , az már halott. Biztos hallottál már jó viccet rosszul elmondva, s utána csak a mondója nevet rajta. Sokszor ilyen érzetem van Balázsékat hallgatva. A Bumeráng esetén ritkán érzem ezt, de itt is előfordul néha.
Előzmény: vt75 (2638)
vt75 Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2638

azért hálás vagyok, hogy megosztottál néhány belső info-t, nem gondoltam volna, hogy így működnek ezek a dolgok valójában.

Lenne még egy kérdésem: az egyik kereskedelmi rádióban az a két hülye reggelenként uígy papírról olvassa fel a rizsát ("eszembe jutott és tsai"), illetve nem is az kérdés pontosan, hanem inkább az, hogy a "poénok" elhangzásakor szintén előírás, h kötelező olyan hosszan nevetgélni az összes szar poénon?

 

Kösz T

Előzmény: vbt69 (2578)
hüjepista Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2637
Ez igazi bumerángos válasz volt! :)
Ez fog hiányozni , ha el hallgatnak. Az életet nem szabad nagyon komolyan venni, mert abba bele lehet halni.
Előzmény: Uff (2635)
hüjepista Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2636
Te mindent készpénznek veszel. Már nem is állhat szóba senkivel? Ha nem figyeltél volna 2010 végéig szerződés köti őket a Slágerhez. Az ők is tudják, mint profi rádiósok, hogy ezt csak úgy nem rúghatják fel. Az áttekertem kampányban is kivárta Boros, míg neki is lejárt a szerződése, s utána ment csak a slágerhez. Tájékozódni meg nekik is lehet.
Ebben a tipikus magyar kis kavarban az nem tetszik, hogy teljesen kimutatja a foga fehérjét a magyar. 3- 3,5 millió állampolgárt tekint jó néhány hozzászóló tök hülyének, mert ilyen ripacsok a műsorvezetők, olyan szar a zenei kínálat, stb. A nagy melldöngető magyarok közben nem veszik észre, hogy a sláger nem csak itthon, hanem a határon túli magyarok(testvéreink) számára is sokat jelentett. Magasan a leghallgatottabb magyar adó pl Szlovákiában és a Partiumban.

Maga a frekvencia pályázat folyamata is ellent mond minden normális eljárásnak . Már ez év elején az eredményét kellett volna hirdetni, sőt optimálisabbnak tekinteném, ha már egy évvel a lejárat előtt ez megtörtént volna,hogy az esetleges jogorvoslatokat is jogerősen ellehessen bírálni. Azért egy országos kereskedelmi rádió nem egy kis szatócsbolt, amit pár nap alatt össze lehet dobni. Több, mint 4 milliárdos árbevételű cég sem dolgozhat úgy, hogy csak 3 hete maradjon a működése befejezésére. Gondolom hogyan állhat az újak felkészülése is.

Abban, hogy így elhúzódott a pályázat kiírása vastagon benne van a politika, Majtényi, a magyar bíróságok lassú ügyintézése, s az ORTT . Ebből még valaki egy szép könyvet írhat, s egy rakás pénzt kereshet vele.
Előzmény: P.URBANUS (2633)
Uff Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2635

Semmivel sem tartom védhetőbbnek, mint a körmönfont butítást.

 

De ha eccer ekköll a tömegeknek !

 

Hámmán esztetet is el akarod venni a zemberektől ? !

 

Ha eccer eők nem csajkovszkijt akarnak hallgatni  Kertész Imre gitárkiséretében, mert asztatat nem értik, és unnyák , de naggyon, akkó most te mé' akarod megmondani, hogy ők mitet akarnak  ?? !!!

 

A TV-ben, rágyóban asztatat adnák, ami nem butít, hanem oksíttya a zembert, akkor kija büdös franc nézné arágyót, hallgatná  a tévét ? Mégis !  Szerinted ?

 

A kádárrencerbe hallottam állandójan esztetet ja szövegetet hogy a pár tudja mi kell a zembereknek és aszt adja meg nekijek, és nem haggya hogy butíccsák a zembereket igénytelen pop zenével. Az ORI rendet vágott a káoszban és irányt mutatott milyajó nekem.

 

Mégis miért hiszed még mindig ennyi tapasztalattal a hátunk mögött, hogy a tömegek azért buták, mert a tévé és a rádió szándékosan csak az igénytelen anyagot nyomatja ?????

 

Maónika só, meg Jerry Springer show volt van és lesz. Ha elveszed a tömegektől akkor lesz nemulass.    

 

A tömeg sosem lesz igényes kultúra fogyasztója. Te széllel szemben pisilsz. Szevasz.  

Előzmény: szevasztok lúzerek (2631)
gratianus Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2634
Remélem Bochkorék nem kerülnek a Klassz FM-re...
P.URBANUS Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2633
Először telesírják a nagy magyar médiát, elsiratják a demokráciát is, mint valami (vén)asszonykórus kárálnak a nyertesek cinkelt pénzügyi terve miatt, majd jól átszerződnek. Ez aztán a Janus-arcúság, vagy inkább arcoskodás, és akkor most nagyon finoman fogalmaztam ezekről a gerincproblémákkal küszködő egységsugarú média-istenekről. De pont ilyen mentalitást érdemelnek a színvonalas hallgatóik is.
Qqberci Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2632
Ha bemész a cirkuszba, akkor tudod,hogy ott bohócokat fogsz látni. Ha bemész a Parlamentbe,...
Előzmény: szevasztok lúzerek (2631)
szevasztok lúzerek Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2631
Semmivel sem tartom védhetőbbnek, mint a körmönfont butítást.
Előzmény: Qqberci (2630)
Qqberci Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2630
De a lalikirájj legalább nem gyártott ideológiát hozzá, hanem felvállata, hogy butítás...
Előzmény: Törölt nick (2629)
hüjepista Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2628

"Miért baj, ha két külföldi tulaj helyett két magyar tulaj lesz?"
Ez is a butítás egyik formája. Egy disznóságot nem lehet azzal menteni, hogy végül is magyar tulajdonos a kedvezményezett.
Előzmény: takacsi (2626)
Der Beste Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2627

Komolyan érdekel a dolog:

 

Nem vagy biztos benne, hogy helyesen le tudnád írni a neveket, s azért írod fonetikusan, vagy

azt hiszed, hogy ez vicces?

Előzmény: Ebura Fakó (2600)
takacsi Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2626
Hány bunkó volt ebben a két adóban, akikért most szól a sírás?

Vagy a külhoni gazdát sajnálják?
Esetleg a tudatmódosító szellemiséget?

Miért baj, ha két külföldi tulaj helyett két magyar tulaj lesz?
És melyik kiknek jó?
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2625
Nem, hát!
Miután zárult a játék, kibaszott gyorsan törölték is a honlapjukról az egészet.
Korrektek, nem?
Előzmény: Törölt nick (2624)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2624
a neten nem sok infot találni erről :(
Előzmény: Törölt nick (2623)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2623
Volt róla kép.
Egyébként csoda, hogy ő adta át és nem egy road, vagy valami hasonló.:)
Előzmény: Vesalius (2622)
Vesalius Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2622
Én inkább Knopfler arcára lettem volna kíváncsi mikor átadta......
Előzmény: Törölt nick (2621)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2621
http://mezzoforte.hu/index.php?&tpl=product&prid=10165

Hú, még több.:)
(565 000)

Mindegy.
A lényeg az, hogy egy lófaszt kapott ahhoz képest amit beharangoztak.
Nem volt őszinte a mosolya a gitár átvételekor. :)
Előzmény: Törölt nick (2620)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.09 0 0 2620
Vagyis inkább 400.
Előzmény: Törölt nick (2619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!