Keresés

Részletes keresés

Veszpremi Creative Commons License 2002.01.11 0 0 124
Passz, azért még nem kell eltemetni Sanya Bátyót, a faszi ért a sporthoz, csomó nyelvet tud és még humora is van...

Ma Willingen training és kvali volt, Hanni tréningen legjobb, 138, 150 m, kvaliban megint nem indult, kvali:
1. Lindström
2. Krnjec
3. Duffi
4. Kiuru
5. Funaki
6. Kantee, Dessum
7. Schmitt, Hautamaki
10 Spaeth

Beindultak a repülők, ez egy rendes nagysánc! K-pont 120, zsüripont 143, rekord 151.5 m Malysz. Nézzétek holnap, nagy show lesz, csak Sanyi Bátyó hiányzik majd!

Szegény Ammann összetörte magát, agyrázkódés, zúzódások, de törés nincs, viszik haza.

Előzmény: kékkirály_d (123)
kékkirály_d Creative Commons License 2002.01.11 0 0 123
Milyen jobb állást kaphatott?Már nem fiatal...
Szegény Sanya...
Előzmény: Veszpremi (112)
Kloss kapitány Creative Commons License 2002.01.09 0 0 122
A 80-as években még nagy síugróélet volt a Normafán, a Honvédnek két sánca is volt, sajnos mindkettőt lebontották, a János hegy és a Normafa között félúton, ahol most az ISM-nek van vmi objektuma ( már kb. 10 éve lebontották a sáncokat, nem tudom, miben zavarta a város nyugalmát, vagy látképét, szvsz jobban zavarja az a hatalmas egykori SZOT-szálló a Víztorony mellett ). Sífelvonó is volt, ezt is lebontották, mert zavarta a pihenő elvtársak nyugalmát a SZOT-szállóban - de hagyjuk a politikát. Nyáron is ugrottak a sáncról, műhavas borítás volt rajta!

Asszem Fischer volt a co-kommentátor a Eurosporton, annak idején volt néhány magyar ugró a nközi versenyeken egy jó barátném unokatesója, Szalay is indult a VK-n, Gellér és Fischer mellett! Volt a 80-as évek végén egy nagyon tehetséges fiatal magyar ugró, akinek nagy jövőt jósoltak, de nem emléxem a nevére.

Előzmény: Veszpremi (121)
Veszpremi Creative Commons License 2002.01.09 0 0 121
Ezekre én is emléxem, amolyan egzotikus versenyzőknek számítottunk, de elindultak a magyarok 4sáncon is, tán a FIS ki is fizette a költségeket? Örültünk, ha baj nélkük megúszták a srácok, ilyen 70 métereket ugrottak emlékeim szerint. De legalább volt! Volt itt valami sánc a Budai hegyekben, de az állítólag már nem létezik, széthordták vagy mi, egyszer hallottam róla, Mátraházán is volt egy ott az északi oldalon, anno ősszel magam is megmásztam, lenéztem a tetejéről, még lenézni is félelmetes volt, pedig az ilyen 70-80-as sánc lehetett, ahogy saccolom, talán az meg is van még, de hogy milyen állapotban, az kérdés. Valami fejtegetésben nem rég azt hallottam (tán D. Sanya bá), hogy ahhoz, hogy nálunk síugrás legyen kell egy sánc Budán, mert vidékre nem mennek le a sportolók! Ez is egy szemlélet, holott a Mátra ugye 1 óra járásra van manapság...

Emlékeztek-e Eddy-re, a Sasra? Egy angol ugró volt, ugrani alig tudott de iszonyatos felhajtás volt körülötte.

Jgermeister: Én figyeltem a szélviszonyokat a második sorozatban, szinte mindhárom ponton hátszél volt végig, csak az erőssége változott. Összeadva a 3 mérőpont szélsebességét Mattinak ~1.2-1.3 m/s jött ki, Hanninak 0.5-el több, azaz nagyobb hátszele volt, ami komoly hátrány (bár óvatosan kell ezzel fogalmazni, mert a szagemberek az idény eljén épp azt mondták, hogy Malysz fölénye igazából hátszélben nagyobb valahogy, és ez így is volt akkor. De most nem!). Tehát rosszabb körülmények között ugrott nagyobbat.

Előzmény: llila (120)
llila Creative Commons License 2002.01.09 0 0 120
Ficsher honvédos volt, azt tudom és Gellér néven is volt egy figura. Azt hiszem ő volt a legjobb ithon.
Előzmény: Jgermeister (117)
Ciani Creative Commons License 2002.01.08 0 0 119
Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de mintha a magyar nyelvű Eurosport elindulásakor, még 95/96-os szezon alatt volt benn egy magyar síugró szakkommentátorként, arra sajnos nem emlékszem, hogy ki
Előzmény: Jgermeister (117)
Jgermeister Creative Commons License 2002.01.08 0 0 118
Mármint Hannawald kedvenc sánca.
Előzmény: Jgermeister (116)
Jgermeister Creative Commons License 2002.01.08 0 0 117
Ja, ezt már én is akartam kérdezni. Régen volt egy Fischer nevű magyar síugró, meg még mások is ugrottak. Tán még a négysáncon is indultak, bár szinte mindig a mezőny legvégén voltak.:)
Előzmény: llila (115)
Jgermeister Creative Commons License 2002.01.08 0 0 116
De Bischofshofen a kedvenc sánca, úgyhogy várható volt, hogy győz, és pont az eredmény szorossága mutatja, hogy milyen nagy verseny volt.
Előzmény: Veszpremi (114)
llila Creative Commons License 2002.01.08 0 0 115
Van ma Magyarországon síugrás? Van még használható sánc? Valamikor volt a Honvéd a MOM a Kékesi SAS és az Újpesti Dózsának is voltak ugrói. Ma csinálja valaki?
Veszpremi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 114
Tényleg nem volt a 4. Hanni győzelem annyira sima, mint azt gondolnánk. Hát ez a 4sánc, a grand slam piszok nehéz, óriási nyomás nehezedik az ürgére a végén. És ez a 4. sánc piszok érdekes egy sánc, egész lapos a nekifutója, és az ugrók röppályája is egész alacsony, szinte leér a léc, mielőtt landol... Nem nagyon van hozzá hasonló sánc mégegy.
Előzmény: Ciani (113)
Ciani Creative Commons License 2002.01.08 0 0 113
Veszprémivel nagyjából egyetértek Dávid Sanyával kapcsolatban, voltak hibái, de már ő is intézménnyé vált, még ha nem Robi bácsi szinten...:-)
Igen akkor mondta be, bár én is elkapcsoltam
Technikai sportok Várhidié, gondolom

RTL! megutáltam! azt hiszem Obertsdorfban, amikor Höllwarth a 129 métert (egész verseny legnagyobb ugrása volt) ugrotta éppen valamelyik 'fiatal tehetséget' interjúvoltak...

Előzmény: kékkirály_d (111)
Veszpremi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 112
Igazad van, talán az én dumámból is érezted, hogy Sanyi Bá-t én is sajnálom (bár lehet, hogy jól járt, esetleg kapott valami szaftosabb állást, gőzöm sincs). 4sánc alatt RTL-t néztem, de onnan reklámok miatt néha átkattintottam a Sportra, és én is mindössze abból vettem észre, hogy egy ilyen szünetben, mikor épp már Bishofshofen vége volt, annyit hallottam, hogy "Önök Dávid Sándort hallották, utoljára az Eurosporton" majd néma csend még jó néhány másodpercig... Ennyi. Na mondom, elég mára a drámából! És tegnap már a 4sánc összefoglalóban az összekötő szöveget nem ő mondta (csak a komplett bejátszásokat felvételről), hanem a Szabó Gábor nevű fickó aki viszonylag tájékozottnak tűnt, nyilván rátanult, de lehet, hogy őt is rég érdekli ez a szakág is.

Az RTLről annyit, hogy én majdnem perfekt értem, és így tényleg nagyon élvezhető, kár, hogy te nem értesz mindent, biztos jobban élveznéd. Nekem nyelvileg tök mindegy, hogy magyart v. németet nézem, osztrák sportműsorokon nevelkedtem, mikor jól lehetett fogni osztrákot nálunk.

FOXInak: hogy Malysz mekkora hős volt, konkrétan nem tudom, de van egy lengyel cimborám, aki tényleg azt írta, hogy nagy siker, hadd idézzem tavalyi mail-jét: "This is probably the biggest polish sport success since football championships in 1982 (!), the nicer that unexpected. Last year Malysz was very average, and now surpassingly is so good, nobody knows why." (Bocs, ha érted, azaz "a 82-es foci siker után a legnagyobb lengyel sportsiker és annál nagyobb, hogy ilyen meglepő. Malysz tavaly (1999-2000) középszerű volt most hirtelen ilyen jó lett, senki sem tudja, mitől").

Abból, hogy tavaly Planicán mennyi lengyel drukker volt, lehetett látni, hogy nagy hős lett. Annyit ehhez még, hogy tán emlékeztek, hogy tavaly pár ugráson a lengyel drukkerek (tán épp Zakopanén is?) nagyon bunkón kifütyülték a németeket, különösen Schmitt-et. A sportszerűséghez ennek semmi köze nem volt, hisz a németek megadták a tiszteletet a Malysznak. Majd Zakopanét meglátjuk, idén is kifütyülik-e mondjuk Hanni-t?

Különben épp Dávid Sanyi szokta mondani, hogy ez arénasport. Addig nem is fogtam föl, míg nem éltem át a helyszínen Planicán, a síugrás mekkájában (idézet D.S.-tól): mint egy stadiont veszik körül a kifutót és fantasztikus a hangulat! Majd egyszer írok róla kicsit bővebben, azt hátha más is kedvet kap hozzá, és nem csak én leszek ott magyarként!!!

Előzmény: kékkirály_d (111)
kékkirály_d Creative Commons License 2002.01.08 0 0 111
Mikor köszönt el Dávid Sanya?A négysáncverseny végén(Hanni győztes ugrása után elkapcsoltam...)?
Én nagyon sajnálom,hogy elment,de már a közv.elején is éreztem valami nosztalgiát,amikor megemlítette Vitár Robi nevét...
Robi bá(akinek minden közvetítésén kacagtam),s a (szerintem)jó szakember Sanya búcsúzása számomra szomorú.Ki a csuda fogja a Euron közvetíteni a síugrást?A motorsport pedig csak Böröczky "Pepire"marad?
Én nem nézem a németeket.A felét nem értem.:)
Meg amúgy is,ha van magyar kommentár,miért ne nézzük azt?
FOXI-MAXI Creative Commons License 2002.01.08 0 0 110
Veszprémi ! tetszett amit irtál, tényleg nagy fan lehetsz. esténként nb1hu vagyok ha akarsz dumálni nézzbe oda a chatre foxy. Malysz tényleg nemzeti hős lett?
Veszpremi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 109
HIHETETLEN! Üdvözlet mindenkinek e topikon! Negyed órája még azon gondolkodtam, hogy kéne nyitni egy topikot a síugrásnak, és íme, van (!!!) és már végig is olvastam, ja és persze megállni nem tudom, hogy ne írjak! Előre elnézést, a hosszúságért, később majd annál rövidebb leszek!

Magamról csak annyit, hogy szinte megszállottja vagyok a síugrásnak, mindent megnézek róla, ami történik és két éve Planicán a repülésen a helyszínen is ott vagyok (tavaly a lengyel drukkerektől alig lehetett látni a sáncot). Ott több magyart nem láttam még, de ki tudja, talán majd idén?

Megállni nem tudom, hogy ne pofázzak bele az eddigi témákba (fontossági sorrend nélkül):

Dávid mint ember OK., de mint szakember (bocs!)szánalmas, olyan, mint a magyar síugrás (csak nem ugyanazok az okok). A szokásos bemelegítő síugrás-történeti dumája (norvégok bottal, Telemark...) és a többi inkább csak az idő elütését szolgálták. Szakmailag alig tud valamit a nézőhöz-, az RTL-hez- és az osztrákokhoz képest (bocs, nem vagyok egy ász, de hozzám képest is), mivel nem veszi a fáradságot, hogy felkészüljön, nincs ideje? Persze EU-sporton ennyi elég. Hogy most mi lett vele, passz, még sajnáltam is, mikor elköszönt! Mint embert, bírtam, néha jókat röhögött rajta az ember. Nálam a csúcs az volt, mikor tavaly valami szél miatt botrányos versenyen egyszerűen már azt sem tudta, hogy mi történik (többször újraindították a sorozatokat rövidítés/hosszabbítás miatt), így valami olyasmit mondott, hogy ezt csak edzésnek minősítik, tök belekeveredett... Az idén is egy előugrót összekevert Malysz-al! Egyébként röhögni jókat lehetett rajta, meg aki nem annyira igényes szakmailag, annak is elfogadható SZVSZ. Hiányozni fog!

A Planicai sánc beszakadásáról nem hallottam, nem semmi. Épp ideje lenne már ott is egy kis lóvét befektetni, elég gagyin néz ki az egész nekifutó!

Ha tehetem, RTL-t nézem (régen ORF-et, sajna osztrák nem jön már nálunk sem rendesen, Veszprémben), na nem a németek miatt, hanem kb. amiatt, hogy a Forma-1-et is ott nézem, mert annyi plusz szakmai dolgot hall az ember (Laudától...) Thomától, hogy már az megéri. Na meg van körítés is hozzá, néha sok és unalmas, de általában érdekes. Majd most Willingen nagy őrület lesz, arra elkészülhettek! Aztán jön a németek számára oroszlánbarlangként titulált Zakopane, Schmitt már beszélt róla.

Kedvencem igazából sok van (mint alább valaki felsorolta), mivel mindenkit az orráról is megismerek már és valami "fűz" szinte mindenkihez. Láttam ugrani anno még Toni Innauert is és alig emlékszem nevekre, de Hubert Neuperen, Felderen, Weissflogon, Vettorin, Pavel Plotzon, Jiri Parmán, Matti Nykenenen, Pjotr Fijason ... nevelkedtem síugrásban.

Pár év azóta csak eltellt, így a mostaniakat tekintve talán országonként kéne mennem:

D: Hannawaldot (régebb óta) bírom, de Schmitt is egy nagy egyéniség (nyíltabb), a német edző Hess se egy piskóta faszi (akárcsak a riporter Günter Jauch), Duffi egy paraszt gyereknek tűnik, és nem igazából szeretem a Herr, Uhrmann ... második vonalat, elég szürke fickók, lehet, hogy a sztárok miatt háttérbe szorulnak. Apropó, ki lesz a német csapatban? Nyilván Hocke, de még van hely! Könnyű nekik az NDK után, Hannawald is ott kezdett!

Osztrákok: igazán nekik tudok szurkolni (ha már Planicára is alig megy át pár osztrák!), Widhölzl, Goldi jó gyerekek, Horngacher abbahagyja, Koch jó lehet és van pár nagyon tehetséges vékony gyerek, látni Innauer munkájának gyümölcsét. Hölli nem az esetem, de nagyon megy neki mostanság.

Finnek: nélkülük egy tapodtat se, jó gyerekek (zenekar), kár, hogy Ahonen gyengélkedik, Matti jó és Risto is újra jó lesz, csak mikor? Csapatban majd megmutatják! Bírom a Lindströmöt, talán jól repül majd!

Japán: mókás csapat, kár lesz, ha öreg Harada visszavonul, mert ő a legsportszerűbb ugró! Akkor is a nyakába borul a győztesnek, ha épp 10 másodperce ő vesztett a győztes ellenében. Mókás csapat, Funaki feléledhetne jobban, akárcsak Kasai is, Yamada nagy ígéretnek tűnik... Igazi csapat!

Szlovénia: Piszkosul drukkolok a lassan újra mosolyogni tudó Peterkának, mert nagyon kéne, hogy újra dobogóra álljon azután, ami vele történt! A szlovének nagyon feljöttek, pl. Kranjec, sajna a Medvednek most nem megy, pedig jó az alkata hozzá. (Tavaly Dim. Vassiljevhez hasonlóan csodát csinált).

Norvégok: sehol, mitha elfelejtették volna, amit ők találtak ki! Edző lemondott, idő kell nekik. Pedig Ingebrigtsen egy érdekes figura.

Csehek: hol vannak a Plotz-i idők (láttam ugrani anno Csorba tónál nyáron)? Pedig Harrahow-ban lesz a repülő vb! Nincs is ide messze! http://www.skiflying-harrachov.cz/

Ja, lengyelek! Csak azt a drukkerözönt felejthetném tavaly a planicai verseny után az osztrák autópályán! Malysz tuti vissza fog térni a csúcsra, most nem elég dinamikus. Azt mondják, hogy nála az elugrásában volt a siker titka és a mély nekifutó pózban! Milyen lenne, ha Planicára Malysz és Hannawald fej-fej melletti VK pontszámmal érkeznének! Repülni mindketten tudnak!

Itália: Robi Cecon: ez egy pofa! Csak egyszer télen is nyerne!

Svájc: ez az Ammann ki tudja még mire képes. bár tavaly is ígértes volt, de aztán legyengült, most jobb. Viszont olyan bohóc formán viselkedett a dobogón...

Oroszok: Úgy látszik, hogy Vassiljev után még találtak pár embert!

USA: Alborn, Johnes, az olimpián sok minden megtörténhet, de csodák a síugrásban nincsenek!

BOCS, hogy egy szuszra ennyit írtam, és bocs, ha személyes is voltam, de ez kijött belőlem, ha már van ez a jó kis topic!

Eredményeket itt nézem: http://skispringen.rtl.de/start.html és itt a datenbank szuper jól mutat mindent!

FOXI-MAXI Creative Commons License 2002.01.08 0 0 108
nyugdijazták vagy kirugták dávid sándort?
Chris Cherry Creative Commons License 2002.01.07 0 0 107
RTL?
Eurosport?
Nézzétek inkább az ORF1-en!
kékkirály_d Creative Commons License 2002.01.07 0 0 106
Hagyjátok a Sanyát!Szerintem jól közvetít.Lehet,hogy néha már unalmas,de ált.véve érdekes.Pl.:Hannawald milyen süteményt eszik?Milyen érdekes volt,nem?:)Vagy mikor a síugrás történetét meséli.:)Szakértelmét tehát elismerem,mormogása néha tényleg unalmas,de azért néha tényleg érdekes.

Amúgy itt a Salt Lake City-i olimpia végeredménye:
1.HANNAWALD,Sven GER
2.MALYSZ,Adam POL
3.ALBORN,ALAN USA
4.AMMAN,Simon SUI
5.SCHMITT,Martin GER
6.HAUTAMAEKI,Matti FIN
7.WIDHOELZ,Andreas AUT
8.HOELLWARTH,Martin AUT
9.PETERKA,Primoz SLO
10.GOLDBERGER,Andreas AUT

Aztán ha ennek a fele bejön...

Kloss kapitány Creative Commons License 2002.01.07 0 0 105
Hannawald wunderbar volt, sporttörténelmet írt! Szvsz kicsit lefokozza a síugrás közvetítéseinek élvezhetőségét Dávid Sándor butasága és totális inkompetenciája.
martin masahiko Creative Commons License 2002.01.07 0 0 104
igen, szegény Dávid Sanyi kezd kissé szenilis lenni... ezért is maradok az RTL-es közvetítéseknél...
Előzmény: Ralph Lauren (103)
Ralph Lauren Creative Commons License 2002.01.07 0 0 103
"Az úr, aki így örül, XY, az osztrák csapat technikai igazgatója." - mondta Dávid Sándor, miután a kamera hosszasan mutatta DJ. Ötzit...
martin masahiko Creative Commons License 2002.01.07 0 0 102
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!! HANNAWALD EGYSZERÜEN ZSENIÁLIS!!!!
Én Maddint nagyont sajnálom, meg Ristot is, de a Matti tényleg nagyon jól udrik (mondjuk ö már tavaly is jó volt!)
Ciani Creative Commons License 2002.01.07 0 0 101
Ez a mai győzelem vékony volt, de meglett, ez a lényeg!
Nem vagyok nagy német drukker, de tényleg nagyon jó volt, nem sokan hitték, hogy Malyszt így meg lehet verni!
Schmitt nem fog olimpiát nyerni; arra azért továbbra is Malysz és most már Hannawald a legnagyobb esélyes, de Matti Hautamaeki is milyen jó lett a végére!
Előzmény: Jgermeister (100)
Jgermeister Creative Commons License 2002.01.06 0 0 100
Szóval pontszámmal együtt:
1. Sven Hannawald GER 139 131,5 282,9
2. Matti Hautamaeki FIN 134 131,5 280,4
3. Martin Hoellwarth AUT 129,5 132 274,2
4. Robert Kranjec SLO 134,5 124 266,8
5. Martin Schmitt GER 130 124,5 256,6
6. Alan Alborn USA 125,5 128,5 256,2
7. Roberto Cecon ITA 129 122 247,8
8. Peter Zonta SLO 129,5 120 247,6
9. Adam Malysz POL 122,5 122,5 241
10. Andreas Goldberger AUT 124 121,5 240,9
11. Nicolas Dessum FRA 123,5 122,5 240,8
12. Andreas Widhoelzl AUT 121,5 123,5 240
13. Risto Jussilainen FIN 120 124 234,2
14. Stefan Horngacher AUT 121,5 121,5 232,9
15. Simon Ammann SUI 126,5 114 231,4
16. Janne Ahonen FIN 122 119 230,8
17. Stephan Hocke GER 122,5 118,5 230,3
18. Primoz Peterka SLO 117 122,5 226,1
19. Jakub Janda CZE 119,5 117,5 225,6
20. Noriaki Kasai JPN 117,5 115,5 216,9
21. Christof Duffner GER 121,5 111,5 211,9
22. Michael Uhrmann GER 118,5 112,5 209,8
23. Masahiko Harada JPN 120 109 209,2
24. Tami Kiuru FIN 119 111,5 208,4
25. Georg Spaeth GER 114 115 207,2
26. Veli-Matti Lindstroem FIN 117,5 112,5 204
27. Damjan Fras SLO 114 112 200,3
28. Valery Kobelev RUS 111 112,5 193,3
29. Kazuyoshi Funaki JPN 108,5 108 182,7
30. Igor Medved SLO 115 95,5 160,9

31. Hideharu Miyahira JPN 117.5
32. Roar Ljoekelsoey NOR 115.0
33. Balthasar Schneider AUT 113.5
34. Manuel Fettner AUT 113.0
35. Stefan Kaiser AUT 113.5
36. Emmanuel Chedal FRA 112.5
37. Toni Nieminen FIN 111.5
38. Alexander Herr GER 111.5
39. Janne Ylijärvi FIN 111.5
40. Martin Koch AUT 110.0
41. Jussi Hautamäki FIN 120.0
42. Anders Bardal NOR 106.0
43. Remi Santiago FRA 1005.5
44. Clint Jones USA 104.0
45. Tommy Ingebrigtsen NOR 102.5
46. Ingemar Mayr Ned 100.5
47. Olav Magne Dönnem NOR 100.5
48. Teppei Takano JPN 97.5
49. Wolfgang Loitzl AUT 98.5
50. Stefan Thurnbichler AUT 96.0
Jgermeister Creative Commons License 2002.01.06 0 0 99
Összetett:
1. Sven Hannawald GER 1.077,6
2. Matti Hautamaeki FIN 1.021,0
3. Martin Hoellwarth AUT 1.015,8
4. Adam Malysz POL 992,8
5. Andreas Widhoelzl AUT 980,4
6. Simon Ammann SUI 961,4
7. Martin Schmitt GER 957,5
8. Risto Jussilainen FIN 923,6
9. Andreas Goldberger AUT 918,5
10. Stephan Hocke GER 914,8
11. Peter Zonta SLO 911,0
12. Stefan Horngacher AUT 901,0
13. Primoz Peterka SLO 900,0
14. Alan Alborn USA 889,5
15. Georg Spaeth GER 886,1
16. Hideharu Miyahira JPN 800,2
17. Roberto Cecon ITA 799,1
18. Nicolas Dessum FRA 792,5
19. Valery Kobelev RUS 772,3
20. Martin Koch AUT 762,4
21. Christof Duffner GER 761,6
22. Michael Uhrmann GER 743,2
23. Robert Kranjec SLO 736,5
24. Hiroki Yamada JPN 715,0
25. Kazuyoshi Funaki JPN 712,0
26. Janne Ahonen FIN 696,8
27. Ildar Fatkullin RUS 682,0
28. Tami Kiuru FIN 628,2
29. Damjan Fras SLO 627,8
30. Jussi Hautamaeki FIN 614,2
31. Noriaki Kasai JPN 517,3
32. Manuel Fettner AUT 511,4
33. Toni Nieminen FIN 508,3
34. Veli-Matti Lindstroem FIN 505,5
35. Anders Bardal NOR 474,3
36. Wolfgang Loitzl AUT 458,5
37. Jakub Janda CZE 426,5
38. Masahiko Harada JPN 416,2
39. Andreas Kuettel SUI 408,3
40. Janne Ylijaervi FIN 407,9
41. Alexander Herr GER 379,6
42. Tommy Ingebrigtsen NOR 344,0
43. Dirk Else GER 307,5
44. Roar Ljoekelsoey NOR 304,5
45. Tomasz Pochwala POL 272,2
46. Remi Santiago FRA 271,7
47. Igor Medved SLO 268,9
48. Ingemar Mayr NED 255,3
49. Stefan Kaiser AUT 207,0
50. Joerg Ritzerfeld GER 198,9
51. Michal Dolezal CZE 198,8
52. Balthasar Schneider AUT 195,3
53. Robert Mateja POL 188,7
54. Kazuya Yoshioka JPN 184,8
55. Hansjoerg Jaekle GER 180,4
56. Clint Jones USA 166,3
57. Leif Frey GER 97,5
58. Emmanuel Chedal FRA 97,5
59. Dimitry Chvykov KGZ 93,1
60. Stanislav Filimonov KAZ 89,1
61. Roland Audenrieth GER 88,5
62. Wojciech Skupien POL 87,1
63. Henning Stensrud NOR 83,5
64. Sylvain Freiholz SUI 83,1
65. Michael Moellinger GER 82,2
66. Jan Matura CZE 77,7
67. Olav Magne Doennem NOR 74,4
68. Teppei Takano JPN 68,5
69. Stefan Thurnbichler AUT 66,3
70. Anton Kalinitschenko RUS 60,4

A Bischofshofen-i végeredményről még hiányoznak a pontszámok. Sorry.

Jgermeister Creative Commons License 2002.01.06 0 0 98
Bischofshofen végeredmény:
1. Sven Hannawald GER 139 131,5
2. Matti Hautamaeki FIN 134 131,5
3. Martin Hoellwarth AUT 129,5 132
4. Robert Kranjec SLO 134,5 124
5. Martin Schmitt GER 130 124,5
6. Alan Alborn USA 125,5 128,5
7. Roberto Cecon ITA 129 122
8. Peter Zonta SLO 129,5 120
9. Adam Malysz POL 122,5 122,5
10. Andreas Goldberger AUT 124 121,5
11. Nicolas Dessum FRA 123,5 122,5
12. Andreas Widhoelzl AUT 121,5 123,5
13. Risto Jussilainen FIN 120 124
14. Stefan Horngacher AUT 121,5 121,5
15. Simon Ammann SUI 126,5 114
16. Janne Ahonen FIN 122 119
17. Stephan Hocke GER 122,5 118,5
18. Primoz Peterka SLO 117 122,5
19. Jakub Janda CZE 119,5 117,5
20. Noriaki Kasai JPN 117,5 115,5
21. Christof Duffner GER 121,5 111,5
22. Michael Uhrmann GER 118,5 112,5
23. Masahiko Harada JPN 120 109
24. Tami Kiuru FIN 119 111,5
25. Georg Spaeth GER 114 115
26. Veli-Matti Lindstroem FIN 117,5 112,5
27. Damjan Fras SLO 114 112
28. Valery Kobelev RUS 111 112,5
29. Kazuyoshi Funaki JPN 108,5 108
30. Igor Medved SLO 115 95,5

31. Hideharu Miyahira JPN 117.5
32. Roar Ljoekelsoey NOR 115.0
33. Balthasar Schneider AUT 113.5
34. Manuel Fettner AUT 113.0
35. Stefan Kaiser AUT 113.5
36. Emmanuel Chedal FRA 112.5
37. Toni Nieminen FIN 111.5
38. Alexander Herr GER 111.5
39. Janne Ylijärvi FIN 111.5
40. Martin Koch AUT 110.0
41. Jussi Hautamäki FIN 120.0
42. Anders Bardal NOR 106.0
43. Remi Santiago FRA 1005.5
44. Clint Jones USA 104.0
45. Tommy Ingebrigtsen NOR 102.5
46. Ingemar Mayr Ned 100.5
47. Olav Magne Dönnem NOR 100.5
48. Teppei Takano JPN 97.5
49. Wolfgang Loitzl AUT 98.5
50. Stefan Thurnbichler AUT 96.0
Jgermeister Creative Commons License 2002.01.06 0 0 97
Meglett!!!!!!!!
Hannawald tényleg sporttörténelmet írt, győzött Bischofshofenben is, Hautamaeki és Hoellwarth elött, és összetettben is ez lett a végeredmény. Malysz csak 9. ma, összetettben 4. Schmitt ma megint 5, lassan javul.
gguszti Creative Commons License 2002.01.06 0 0 96
Hannawald tényleg nagyon jó... Szerintem is megnyeri!
Előzmény: FOXI-MAXI (95)
FOXI-MAXI Creative Commons License 2002.01.06 0 0 95
sport történelmet irunk

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!