Keresés

Részletes keresés

bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1216
Matyi.sk2!
Lazíts már, és menj a saját topicodba!
Lehet, hogy hihetetlen egy BL-be majdnem bejutott csapat szurkolójának, de Minket Te, meg a lökött sódered kurvára nem érdekel!
Ha pedig az Állatkartbe vágysz, aDéli-pu.-tól a piros metroval menj egészen a Deák térig, ott szállj át a kis földalattira (sárga metro) és irány a Hősök tere!
Vagy menj inkább a Széchenyi fürdőig, ott ugyanis elég sok a buzi, biztos feltalálod közöttük Magad!
Ha pedig bajod van, jelentkezz, és megbeszéljük!
Csak akkor anyukáddal is egyeztess előtte...
Előzmény: Matyi.sk2 (1213)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1215
Matyi!

buzulj a saját topikodban,te féreg!

Összeszurkállak!elötte belehugyozok a szádba

Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1214

avanti

Matyi.sk2 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1213
Polyci !

Itt voltam, elmegyek.
Tudod ez a topic olyan mint az állatkert: oda látogatóba megy az ember, s megnézi az ilyen ZÖLD MAJMOKAT mint Téged és bunkó társaidat !
Ti züllesztitek le a Fradit az ilyen stílussal, ezért utál benneteket az egész ország!
Szegény normális Fradi szurkolók! Miért nem vetik ki maguk közül az ilyen férgeket ?!
A csapatod is az ilyen állatok miatt nem tud/mer játszani....Tegnap ott álltam a meccs végén Szeiler Józsi (és Hrutka,Lakos,Szűcs) mellett.Nagyon inteligens, jó megjelenésű EMBER aki nem ilyen állatokat érdemel mint Te és barátaid!!

Üdv.
Hajrá Dunaferr

Ui: Saját - Dunaferres- topicba kb. 1/8 fele írtam... Láss ne csak nézz !!!!!

Előzmény: Polyci (1187)
bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1212
Igen, 1-0-ra égtünk meg egy igen jó derbyn, kár érte!
Részletekbe menően nem emléxem a storyra, de a végén volt egy kis beözönlés a pályára, minekután rendőrtámadás a szektor ellen, majd a pályán rekedt rajongókat éppen Attila király mentette nagy erőkkel befele az öltözőbe.
Meg is gumibotozták rendesen...
A Váci utcában viszont mi győztünk!!!
Előzmény: Polyci (1209)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1211
hools!
Ha VASAS szurkolóként reagálhatok a HVG cikkre:

A sikeres BL szezonban egy bizonyos Havasi úr volt a szakosztályvezető, vagy ehhez hasonló vezető.
A következő idény elején jött az UEFA pénz, rá pár hónapra Havasi úr megvált Tőletek és kiváltotta a hivatalos UEFA játékosmenedzseri licenszet. Ezzel az arab Emir akárki mellett ő volt a második és sokáig utolsó hivatalos, UEFA által is elismert magyarországi menedzser.
Ha jól emlékszem az akkori svájci frank/forint árfolyamra, kb. 150 mille volt a licenszdíj!
Nem állítom, hogy a BL pénzből váltotta ki a licenszjogot, nincs semmi ilyen infóm, de az időpont egybeeés érdekes. Ráadásul azóta nem sok köze van az FTC-hez, más klubok játékosaival foglalkozik!

Előzmény: hools (1204)
robi25 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1210
meg az iskolaszezoné....
Előzmény: Polyci (1209)
bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1208
...és egy ilyen csicska akar felállni velem?
Ez még a homokózóban a gyufás-skatulyára mondta azt, hogy ticsi-tocsi (értsd: kicsi kocsi), mikor én már rendőrökkel hadakoztam egy emlékezetes, a Népstadionban a bhse-vel szenben elveszített, akkor még MNK-nak nevezett kupadöntő után a Váci utcában...
Előzmény: JOcika (1206)
bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1207
Polyci:
Meg sem merem mondani, de: NEM:-)))
Előzmény: Polyci (1203)
JOcika Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1206
A tegnapi meccs nagyon tré volt.De azért a túrának voltak jó pillanatai is. Végre talákoztunk a Ragazzikkal, Mash-el, Hucullal és Ziggel. Volt egy-két hatalmas poén. Ja, mellékesen a Dunaferr táborban (ami a mellettünk volt) az egyik kancsó Újpest mezben feszített. Hihetetlen, egy újabb Újpest csicska táborral több lesz?

Hajrá Fradi!

kbatis Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1205
Fiúk

Már megint az ő szintjükre sülyedtek. Minek? Ezek úgyis csak addig élnek amig az ugatásukra van aki reagál.

hools Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1204
Egy érdekes cikk a friss HVG-bol:

"Kolossváry György: Fradi-igazság

Egy ország tudja, hogy "lenyúlták" a Fradit, sokan azt is tudják, kik. Csak a nyomozó hatóságok nem kívánják ezt tudni. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a sportklub gazdasági átvilágításáról készült szakértői jelentés alapján 1999 elején indított nyomozást ­ belügyminiszteri felkérésre. Az eljárás végére a közelmúltban, másfél év után tettek pontot. Záróaktusként a Fővárosi Főügyészség megszüntette a főkönyvelő ellen a számviteli figyelem megsértésének vétsége miatt indított nyomozást. Ezzel egyébként egyetértenek a pénzügyi-gazdasági vizsgálatot végző szakértők. Az ügy szőnyeg alá söprése ott kezdődött, hogy akiknek (a klub ügyvezető elnökének és elnökhelyettesének) a tevékenysége következtében 1996­1998-ban a "Dunába" kerültek az egyesület százmilliói, azokat a nyomozó hatóságok majdhogynem hátba veregették.

Közismert, hogy a klubnak 1995­1996-ban közel 600 millió forintot hozott a labdarúgócsapat sikeres szereplése a Bajnokok Ligájában. Az egyesület pénzügyi hiánya 1997 végén 439 millió, az APEH-hel és a társadalombiztosítással szembeni együttes tartozása pedig 154 millió forintra rúgott. Hová lett a pénz? ­ teszi fel ismétlődően a jogos kérdést a közvélemény. A pénzügyi szakértők megállapítása arról árulkodik, hogy annak tetemes részét nem az alapfunkciókra, a sporttevékenységre, a szakosztályok működésére fordították. Miközben a Fradi egyes szakosztályai éves versenyprogramjuk korlátozására kényszerültek, az ügyvezetés tagjai csak éppen toronyórát lánccal nem ajándékoztak maguknak. Miniszteri fizetéseket meghaladó béreket vettek fel, éves prémiumaik ugyancsak kirívóak voltak. Az elegáns Üllői úti tárgyalótermet mellőzve luxusszállodákban rendeztek fényűző belföldi fogadásokat, pazarló külföldi, úgynevezett sportdiplomáciai utakat szerveztek, melyeknél több esetben fennáll a magáncélú felhasználás gyanúja is. A nyomozáskor azt sem tisztázták, hogy az ügyvezető elnökhelyettes milyen egyesületi feladat elvégzésére utazott 1997­1998-ban a kapruni síparadicsomba vagy Opel-szemlére Genfbe. Visszaélés gyanújának árnyéka vetődik a nagy értékű személygépkocsik jóval piaci ár alatti értékesítésére. Fűszerezi a tobzódást az üzemanyagköltség-térítések kirívó mértékű, jövedelemkiegészítő jellegű elszámolása, vagy akár az ügyvezető elnök titkárnője lakásának bérlőkijelölési jogára odalökött félmillió forint, amely a rendeltetésellenes kiadás eklatáns példája. Az ügyvezető elnök viszont 1997 októberében intézkedett a felügyelőbizottság külső szakértő bevonásával elkezdett vizsgálatának leállításáról.

Az ügyvezetés a rábízott egyesületi vagyon felelőtlen kezelésével, rendeltetésellenes felhasználásával, gondatlan, jelentős eladósodást okozó gazdálkodással, a rendelkezésre álló pénzeszközöket számottevően meghaladó pénzügyi kötelezettségvállalással óriási kárt okozott az ország legpatinásabb sportegyesületének, a közhasznú szervezetnek. A gazdálkodás ellehetetlenítését látva jó néhány cég elállt az FTC szponzorálásától. Mi kell még, hogy a hűtlen kezelés vétségének gyanúja előterjeszthető legyen?

A nyomozó hatóságok az eljárás során a bűncselekmény fogalmát a szándékos elkövetésre szűkítették le. Szerintük "az egyesület pénzügyi hiánya, eladósodottsága, a pazarlónak minősített gazdálkodás önmagában büntetőjogi felelősséget nem alapoz meg". A tényállás minden bizonnyal valóságosabban megállapítható lett volna, ha azt is vizsgálják, milyen vezetői cselekmények, mulasztások váltották ki a pénzügyi hiányt, a számottevő eladósodottságot. Ha jobban beleolvastak volna a büntető törvénykönyvbe, megvilágosodott volna, hogy a gondatlanságból elkövetett cselekmény ugyancsak bűncselekmény. A főügyészség azt mondja, "a hanyag kezelés vétségének elkövetése a törvényi tényállás alapelemének hiánya, a törvényen alapuló vagyonkezelés miatt nem állapítható meg". Hogy miért hanyag kezelésről beszélnek, rejtély. Úgy tűnik, nem olvastak hűtlen kezelésről. Idézett megállapításukhoz hozzá kell fűzni: a pénzügyi szakértői jelentés tartalmazza, hogy a belső szabályzatokban foglaltakat a klub ügyvezető elnöke és helyettese miként sértette meg.

Az ORFK nyomozást megszüntető határozata ellen tavaly novemberben panasz érkezett a Fővárosi Főügyészséghez, amely márciusban a panaszt elutasította. Az indoklás helyenként szó szerint megismétli az ORFK-határozat indoklásában szereplő sablonszerű mondatokat, amelyek tükrében a nyomozás renyhesége tetten érhető. Illik alkalmazkodni, ha a koreográfiát magas szinten készítik. Ezután az ügyben közérdekű bejelentés érkezett a legfőbb ügyész helyetteséhez. A csoportvezető ügyész erre adott válaszának lényege: "A panaszolt határozatban rögzített, helyesen megállapított tények és jogi indokok alapján a nyomozás megszüntetése törvényes." Az iromány elkészítését alighanem sűrű kézmosás előzte meg.

Úgy tűnik, a vagyon hanyag vagy hűtlen kezelésének büntető törvénykönyvi megfogalmazását is konkrétabbá és kezelhetőbbé kell tenni. S természetes követelmény a nyomozó hatóságok munkájában a megalkuvás nélküli következetesség és a professzionális módszerek alkalmazása. Napjaink gazdasági bűnüldözése mintha időről időre nélkülözné e fontos kellékeket. A Fradi-színjáték kulisszái azt visszhangozzák: messze még a jogállamiság, messze még az Európai Unió.

(A szerző közgazdász és könyvvizsgáló, kincstári biztos)"

Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools

bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1201
Üdvözöllek a Klubban!
várom leveled!!!
A Te bojárod
Előzmény: Chip-TFF (1199)
bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1200
badcard:
A sok mellébeszélés helyett, várom az e-mail-ed!
Anyádnak is szólj!.-)))
Ha nem kapok mailt, akkor sajnos kénytelen leszek Téged, és a hozzászólásaidat a jövőben levegővel teli lukikának nézni...
Előzmény: badcard (1198)
Chip-TFF Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1199
Akkora PARASZT vagy hogy nem fernel ra egy aszfalt-sakktablara sem!
Előzmény: bojár (1194)
badcard Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1198
tanulj meg írni és fogalmazni te aláducolt szobakonyhás proliparaszt!

az, hogy anya, te nem tudhatod mit jelent, mivel számodra csak a rákóczi térrol vannak gyerkkori emlékek, te utolsó segédmunkás tahó.
rajtad nem segít már a csapatod sem, te kis hülye köcsög...
gyáva szarházi.

Előzmény: Polyci (1192)
bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1197
Annyira jó itt mindenki rajtunk kívül, hogy az már észbontó!!!!
Annyira jó lett a myagyar foci, mióta a Fradi gyengélkedik, hogy az valami fergeteges!!!
Az újvárosiak szinte lemosták összes ellenfelüket a nemzetközi porondon!!!
Ja, hogy közben azért sikerült kiesniük?
Nem baj, akkor is annnnnyira jók ők, meg mind a három szurkolójuk:-))))
Előzmény: kbatis (1193)
hools Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1196
kbatis, igazad van. Nem kell nekünk mindent észrevenni, majd csak megunják.
Üdv
és HAJRÁ FRADI!!!!
hools
Előzmény: kbatis (1193)
Farkas T. Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1195
"Ritka csunya város" -- Persze Sárospatak szebb, de azért annyira talán mégsem...))
"tele van romákkal" -- a VIII.kerületben sokkal többet látok, mint itt.
"Egy jó not nem láttunk.." -- Érthető, hiszen vagy a pályán voltak, vagy pedig a TV elött szúrkoltak a csapatjuknak..-))

Félre a tréfával: csütörtökön jöttök Győrbe?

Előzmény: Polyci (1189)
bojár Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1194
A topic címe:
"Hajrá FRADI sok felkiáltójel"
Aki ezt nem tudja elolvasni, és mindenféle Ferencváros-gyalázó okosságokkal rendez itt privát IQ - fesztivált, az írjon nekem priviben, megadom a számomat, megbeszélünk egy helyet és egy időpontot, ahol kifejtheti véleményét.
Két lehetőség marad:
1. Meggyőz arról, hogy igaza van.
2. Nem tud meggyőzni. Ez esetben számon kérem rajta amit ide írkált, eltöröm az ujjait, majd a hátán baszom meg a saját anyját.
Tehát kedves "bátor", arctalanul gyalázkodó gyermeki lelkek:
Írjatok, majd hívjatok!
Találkánk után is elvárom élménybeszámolóitok szíves közzétételét!
bojár
kbatis Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1193
Srácok

Szerintem nem kellene törődnünk ezekkel a senkiháziakkal, mert ez csak nekik jó nekünk nem. Ha lesülyedünk az ő szintjükre nem jutunk vele sehova csak toporgunk egy értelmetlen hasztalan vitában. Hagyjuk hadd örüljenek hogy gyengék vagyunk most. Mert lesz idő amikor majd mi megint ott leszünk a csúcson és ezek a kis senkiháziak meg azzal villognak hogy a másodosztályban ott vannak az élmezőnyben. És mi akkor csak mosolygunk egyet és utána fürdünk a boldogságban egy ilyen csütörtöki napon miután legyőztük a BL-ben mondjuk a Rosenborgot :-)

badcard Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1191
ha parasztozol saját magadról állítasz ki véleményt. nem az én elnököm a legnagyobb paraszt,hanem a tied, úgyhogy jobb lesz, ha befogod a lovakat és indulsz szántani, te kisgazda !
Előzmény: Polyci (1190)
badcard Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1188
a szó, hogy PARASZT, becsmérlo formában nagyon népszeru a fradistáknál.
talán oedipusi komlexusról van szó, hiszen a fradi elso embere a parasztok minisztere, azaz az ELSo PARASZT, vagy VEZÉR PARASZT, régies formában a PARASZT KIRÁLY.
Úgyhogy ne prasztozzatok, mert saját magatokat említitek ilyenkor.
Inkább el kellene már zavarni azt a senkiházit, mielott ugyanarra a sorsra juttatja a klubot, mint a mezogazdaságot!
Előzmény: Lorinc_d (1181)
Bekő_Tóni Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1186
Kedves "sportszerű" antifradisták!
Úgy hiszem, közületek a legtöbben nem ismerik a közmondást, hogy "Nyugtával dicsérd a napot". Mint ahogy a RÉSZEREDMÉNY kifejezést sem. Ahhoz értetek, hogy a döglött oroszlánt rugdossátok, és rendkívül szegényes poénokat gyártsatok a bajnokság végeredményének ismerete nélkül.
A másik dolog az, hogy nincs köztetek egy sem, aki tárgyilagos lenne a tegnapi meccsel kapcsolatban, és legalább egy mondat erejéig megjegyezte volna, hogy a Dunaferr első gólját lesállás előzte meg. (Ezt a "jóakarók" szeretik elbagatellizálni, aztán egy hét múlva arról károgni, hogy a Fradi a bírók csapata.) Pedig a gólig a csapat pariban volt a Dunaferrel, és ez a nyilvánvaló bíróbaki jelentette a meccs fordulópontját. Abban biztos vagyok, hogy a vasárnapi meccs második olasz (les)gólját - joggal - ti is igazságtalannak tartottátok, de az igazságérzetetek csak akkor szenved csorbát, ha a kedvenc csapatotokat éri sérelem.
Mindettől függetlenül a csapat játéka - egyelőre - egy kalap sz..r, élen a Vénnel, Norbikával és sajnos, Lipcseivel. Ettől már csak jobb jöhet.

Hajrá FRADI!!!

kbatis Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1185
Éppen ezaz hogy nem gondolom hogy T.J. fog rendet rakni a klubnál. Amig ő van rend sincs de őt olyannak kellene váltania aki igazi Fradista mint Pl.: Nyilasi
GALA Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1184
Az a jó kérdés miért gondoljátok,hogy pubitól lehet rendteremtést várni ? A saját mondataiban sem tud rendet tartani . Egyébként meg lételeme a rendetlenség , ahol kavarni lehet , mindent ugy lehet forgatni , ahogy éppen akkor a legjobb-NEKI.

FELEJTSÉTEK EL , ÉS MAGATOKAT IS AMÍG EGY ILYET HAGYTOK A NYAKATOKON ŰLNI .

Nem vagyok fradi drukker , de addíg nincs súlya semmilyen győzelemnek -címnek , amíg a fradit a sopron is meg tudja verni...

Vidéken meg a kocsmákban Torgyán vírít zöld sálban , röhögnöm vagy inkább sírnom kell . Ilyen buták lennénk ????

Előzmény: hools (1183)
hools Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1183
Igen, az jó kérdés, hogy ki jöhet Csank után...
Előzmény: kbatis (1182)
kbatis Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1182
Az a baj, hogy ha a csankot ki is rúgják nem lesz jobb a csapat. Meghát ki jönne helyette? Most ezekkel a szarrágókkal égjen egy Fradi érzelmű edző. Sajnos teljesen tönkretették Szívosék a klubot és T-J. nem tesz semmit azért hogy rend legyen. Addig amig összevásárolt játékosokból áll a csapat addig semmi esélyünk arra hogy megint jók legyünk.
De fő baj hogy a három E már rég kihalt az Üllői útról. És amig szabadik lehetnek a Fradi élén nem is lesz jobb a helyzet.
Olyanoknak kellene jönniük akik a Fradit tartják a legfontosabbnak és nem a saját érdekeiket. De amig nem lehet kitakarítani a Fradinál addig nem lesz változás.
Vajon miért nem lehetett felelősségre vonni Szívosékat a gazdálkodásért? Miért használja öntömjénezésre T.J. hogy a Fradi csődhelyzetben volt de ő megmentette? Miért keresik meg a felelősöket azért hogy a Fradi csődhelyzetbe kerülhetett? Miért nem büntetik meg őket?
Miért nem a Fradi a fontos ha igazi Fradisták?
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1181
AKI NEM FRADISTA ES PARASZTKODNI JON IDE AZ HUZZON A F@SZBA!!!!!!!!!!!!!!!!

Ertelmesen (en legalabbis) hajlando vagyok barkivel elbeszelgetni, de aki mocskolodik az mindig is el lesz kuldve oda ahova valo.

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hools Creative Commons License 2000.09.07 0 0 1180
Teljesen egyetértek az elottem szólóval - kbatissal. Amúgy szerintetek Csank meddig marad még? Ja, Földvári megint nem játszott, csak csereként. Nem hiszem, hogy vele nyertünk volna, de talán nem így kaptunk volna ki.
akkor is: HAJRÁ FRADI!!!
Üdv
hools
Előzmény: kbatis (1178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!