Keresés

Részletes keresés

Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.08.07 0 0 563

Először a meccsről: szarok voltunk, megérdemelten kaptunk ki. A második győri gól gyanús volt, nekünk járt volna egy 11-es, de igazából ha 2-2 a vége is csak mázlink lett volna. Az egy gólunkat is oltári mázliból szereztük, ay ETO meg csak magából csinált bohócot (pedig belölünk is csinálhatott volna, ha az a kis Kenesei nem bénázza el). Na mindegy.

Utáne vendégeink voltak, és akit érdekel egzrészt EX kérdéseire a válasz meg az egyéb infók ime a resume:

Szombaton ismét vendégünk voltak Takács és Jakabházy urak. Tekintettel arra, hogy a itt igen eltéroen látjuk a dolgokat, kiváncsian vártuk a válaszaikat és az ujdonságokat. Kár, hogy valaki, aki ott szokott lenni, most nem tudott itt lenni, de majd legközelebb. Feltettük nekik a kérdéseket, és személyes kommentár nélkül álljon itt az, amit ok mondtak, mindenki döntse el, hogy ezt igaznak tartja-e és elfogadja-e. a késobbiekben gondolom többen fogunk majd rá érdemben, személyes véleménnyel is reagálni.
Átadtuk nekik (megmutattuk) a GGG honlapon is megtalálható "nyilt levelet", amihez idáig kb. 26 ember adta nevét (aláirását), és amit Szabadi és Torgyán úr is megkapott. Ok is egyetértettek e levél tartalmával.

1. Baráti kör. Mindannyian nehezményeztük, hogy a Baráti Kör egy látnes, semmire se jó szervezet. Kevés szolgáltatással, gyakoraltilag évek óta semmit nem csinál, "kiöregedett" és nem tart lépést a mai korral. Legnagyobb hibája, hogy nem a szurkoloók érdekképviseleti szerve. Cél lenne, a Baráti Körbe (vagy mellette?) más rétegek integrálása, pl. a nem eroszakos szurkolócsoportok összefogása, a szolgáltatások növelése. Mert ennek csak igy van értelme. Ebben vendégeink is egyetértettek, és azt tartották helyesnek, ha Rudas F. és Dr.Springer Miklós vezetésévél, segitségével menne ez a dolog, nem pedig volt szurkolók irányitása alatt.
2. Vidéki meccsre rendszeresen járnak, külföldre is.
3. Az Ybl tervezo soha semmilyen megbizast nem kapott az FTC-tol, pénz oda nem folyt vissza. Az Ybl ad pénzt a Fradinak, nem csak a tekének, ami legsikeresebb szakosztály, hanem a focinak is. Amig Takács úr az elnökségben volt, ez ido alatt kb. 50 M jutott a tekének (ami teljes egészében fenn tudja/tudta tartani) és kb 100 M a futbalnak.
4. téglajegy és sétánypényz egy zárolt számlán van, és Takács úr rendelkezik felette. Maga a sétány kisebb lesz, mint eredetileg tervezték, de osszel át lesz adva. eredetileg a centenáriumi mérközés elott akarták átadni, emelni a fényét a dolognak, de sem ok (sem mi - saját megjegyzés) nem tartják méltónak a Dinamo Zágráb egy edzomeccsét ellenünk ilyen rangos seményen (pont azután, hogy a Dunaferr kiverte az ország bajnokát a BL-bol). Ehhez a "centernáriumi márkozéshez" o nem adja a nevét (ill. a sétányt késobb adják át).
Mint kiderült, Urugay válogatottját egy éve bármikor ide lehetett volna hozni nullszaldósan, csak Páncsics úrtól kellett volna egy hivatalos levélnek elmenni, 3 lehetséges idoponttal. De o erre nem volt hajlandó. (Az Ybl iroda 1999 darab blépot vett meg erre a márkozésre, hogy a FTC focisták el tudjanak utazni Krétára kupameccsre, mert nem volt rá pénz...) Szintén javasolták, hogy egy semmi Dinamó elleni meccs helyett, hivjuk meg a Rapidot, az Austria wien-t és az Újpestet egy négyes körmérközéses tornára, ahogy tette a Bayern is nemrég, biztos több lett volna az érdeklodo a két zöld-fehér és lila-fehér riválisok csatájára. De ezt sem támogatták Páncsicsék. Ahogy nem igénylik a Testnevelési egyetem 12 fos fradista csapatának (oktatók) ingyen felajánlott segitségét sem.
5. Ok nem szervezkednek a Fradi ellen, hanem küzdenek a FradiÉRT. (az hogy most jó a csapat, kissé aktualitását vesztette az 1-3 után...). nemcsak a fociért, hanem a többi szakosztályért is, hiszen 2000 után 2001-re kapott csak haladéákot a hoki szakosztály és a kerépkpár, amelyekre a megszunés vár. (ébreszto!). Az sem igaz, hogy csak akkor jönnek elo, amikor kikap a csapat, lásd a szombati Magyar nemzetben megjelent cikket, amikor még nem volt ismert a szombat esti fiaskó.
6. Török Lajossal semmilyen összefonódás nincs, mindenki a maga területén segiti a csapatot (o a létesitményeket biztositja)
7. A Fradit Féltok programja elkészült. Három részbol áll: egy sportszakmai (Jakabházy készitette, 40 oldal, szakosztályok muködésérol, edzok, utánpotlás neveleés-képzés, nézok visszacsábitása, a IX.ker.-el való nagyobb együttmuködés stb.) áll egy menedszeri (Takács) és egy gazdasági-pénzügyi (többek között Ambrus nevével). Július 13-áig senkit nem érdekelt ez (nyilván Páncsics és szabadi nem fogalkozott ezzel, Torgyán meg nem is tudott róla). Amikor megtudta, személyesen kapta meg, sé 1 hétre igért választ, azóta 4 hét telt el. A pontos anyagot a következo találkozásokkor megigérték, hogy megkapjuk (és mindenki hozzáférhet), csak megvárják a reakciót.

Ezenkivül a következoket tudtuk meg (elsosorban anyagi megközelitésbol nézve)
- amikor ok felkérték Torgyánt, azért tették, mert ez volt az egyetlenútja annak, hogy Szabadi ne kapjon teljhatalmat. Ok a minisztert kérték fel, nem Torgyánt és nem a Kisgazda párt elnökét.Ahova Gál László és Páncsics Miklós nem régbelépett. A cél, hogy a FTC muködjön, nincs szándékukban magukat pozicióba juttatni, és Torgyánnak is sokszor elmondták, hogy fizetés, cim és hatalom nélkül hajlandóak bármire.
- természetesen az önálló lábraállása a klubnak nem megy gyorsan, igy nincs szándékukban a Minisztérium segitségét elutasitani, csak annak a felosztását és felhasználását jobbá tenni. Felvetettük, hogy a Szabadi-Páncsics-Gál tengely elmozditása nem szüntetné-e meg a segitséget. Erre azt válaszolták, hogy Szabadiék váltig hangoztatják a Fradiért való tetteiket, igy nem fordulhat elo, hogy személycserék ezt befolyásolják, hiszen nem Páncsics kapja a pénzt, hanem az FTC...
- A szponzorok egy része ugrásra készen éáll, hogy beszálljon, de feltételhez kötik a fenti trió elmenetelét. Páncsics ugyanis nem tárgyal a szponzorokkal, legutóbb se ment el egy tárgyalásra, ahol 10-30 M Ft jutott volna nekünk. Egyébként is kijelentette, hogy szponzort csak o és Szabadi hozhat, senki más (mindenki gondolja végig, bajon miért lehet ez...Szabadi megtiltotta Szeilernek, akinek ez lett volna a feladata). Torgyán ebbol semmit sem lát ill. semmit nem hisz el, pl. azt sem, hogy Gál L. az eltávolitása óta ugyanugy "dolgozik" és ott van, mintha mi sem történt volna (VIP páholy, Páncsics és Szabadival egy irodában susmus, többünk szeme láttára).
- a foci kft nem muködik. Szponzor hiány van, az óriási játékosáramlás csak a menedzserigazgatónak éri meg (Páncsics), nincs koncepció. Nincs ügyvezeto elnök (!) és nincs rendes alapszabály sem. Ha van társadalmi elnök, akkor minek Szabadi? Az elmult évek szerzodéseinek a tartoozásáért (edzok, játékosok) az felelos, aki 1996 (Havasi óta) az iagzolásokért felelos. Ez pedig Páncsics, aki miatt az egész évben súlyos tiz-százmilliókat kellett a klubnak kifizetni. Dragóner Nicsenkó és még sorolhatnánk. Páncsiccsal nem lehet beszéni se újságirónak se az ankéton, mert mellébeszél. A szurkolók (2-es sz.) továbbra is áll a lábán, pl. Gál odatette egyiküket szertárosnak. Ami Egerben történt, amiatt szombaton a Stormy és a GM is "sztrájkolt", nem szurkolt, és ez tartahtatlan állapot.
- Torgyán állandóan hazudik és nem lát semmit. Nem vonja felelosségre a bunosöket Szivóstól Páncsicsig (Csúcs-jelentés!) amire kezet ad ma, holnap taljesen mást mond, miután Páncsics meglátogatta. Rendszeresen hülyét csinál és segget a szájából jakabházyékból és magából is. Azokat az embereket (Gál és Páncsics), akik bohócfejjel rajzolták fel a választásokkor a táblára, beveszi apártba (amikro megtudja, meg hüledezik). De tény, és ez javáa irható, hogy a Deutsch-tól és az ISM-tol megvédte a Fradit. Az összes olyan embert, aki a fentiekhez tartozik, csúnyán becsapta, és hülyét csinált belolük: Martos, Kincses, Keller, Strausz, Szeiler stb, akik ingyen jöttek volna segiteni.Persze Páncsicsikék mindenkit megfúrtak, és ez Torgyán hibája, hogz hagyja.

Előzmény: EX (523)
Utéreszaró Árpád Creative Commons License 2000.08.06 0 0 561
Egyet értek Versus-szal, azzal a kiegészítéssel, hogy merőben más lett volna a helyzet, ha a második győri gól előtt a kezet befújja a csatárnál, illetve Horváth buktatásáért 11-es ad!

Mind a két eset világosan, feketén-fehéren ott volt a felvételeken,ismételve, kikockázva! Urbányi is elismerte, bár azok jelentőségét elbagatelizálta, jót mosolyogva Jenővel!

Akkor is hajrá Fradika!

Előzmény: Versus (560)
Versus Creative Commons License 2000.08.06 0 0 560
Hello Mindenkinek!

Eltelt egy nap a zakó óta. Szóval a lényeg az, hogy Dragóner kiállítása megpecsételte a Fradi további játékát a meccsen. Egyébként álításom továbbra is fent tartom BEDE egy barom és nem focipályára való személyiség a kérdés az hogy Puhl ezt mikor fogja észrevenni.
Remélem a Kispest ellen azért egy jobb és fejben is a pályán lévő Fradit fogunk látni.

Ragazzi Verdi Avanti!

Hajrá Fradi!

Gozo_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 559
ja és még csak annyit,hogy Abel Xavier is hasonloan kezezett.Ott sem lehetett a szándékosságot bebizonyitani...
Előzmény: mash (557)
Gozo_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 558
Látogass el a www.sporthirek.hu-ra és olvasd el a Nagyon Nagy László cimü cikket.
Egyébként nem vitatom,hogy nem volt szándékos a kezezése Lakosnak.Ezért csak sárga és nem piros.
De gólhelyzetet akadályozott meg.
Előzmény: mash (557)
mash Creative Commons License 2000.08.06 0 0 557
ugye viccelsz!!!

nem beleütött a labdába, hanem a lefejelt labda felpattant a kezére, NEM SZÁNDÉKOS!!!

Nagy keze is levolt szorítva, de ő a leszorított kezéves sodorta hálóba a labdát, helysebben szinte a hona alatt az oldala és a keze közötti résszel sodorta azt a hálóba!!!!

Most már igazán el lehetne ismerni, az eredményen máűr semmit nem változtat!!

Előzmény: Gozo_d (556)
Gozo_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 556
1,2 és 4 pontokkal egyetértek,de a 3. az erős tulzás.Palika vétlen kezezése közvetlen gólhelyzetet akadályozott meg.Ez sárga és 11-es mindenhol a világon.Nagy kezezését a tv többszöri visszajátszásából sem lehetett egyértelmüen megitélni.Bede inkább titeket támogatott.
Előzmény: mash (550)
Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.08.06 0 0 555
Ez a profizmus Fradi-módra...
NEm tudom kinek a kicsodája az az alkoholista bemondó, de igazán találhatnának már valakit, aki beszélni is tud, és legalább meccsek alatt józan.
Előzmény: Bai(l)y(eis) (554)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.08.06 0 0 554
Nem hallottad a részeg hangosbemondót?:):)

Piros lapos figyelmeztetést kapott....:):)
tök égés,raccsol be van baszva és azt sem tudja mit beszél! ez a profizmus?

mash Creative Commons License 2000.08.06 0 0 553
sajnos az!!!

az 5. percben lerántja kitörő győrit, talán Rósa
utána meg felesleges elüti a labdát, úgy hogy ott volt még mellette valamelyik másik védő is

Előzmény: Bai(l)y(eis) (552)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.08.06 0 0 552
Mash! a piros lapos "figyelmeztetés" jogos volt?

:):)

mash Creative Commons License 2000.08.06 0 0 551
nem fradi!!!
Fradi!!!! vagy FRADI!!!!
így kell írni!!!
Előzmény: Pacemaker (549)
mash Creative Commons License 2000.08.06 0 0 550
kétes pillanatok a bírószemszőgéből:

1. Dragoner első sárgája jogos
2. Dragoner második sárgája is jogos
3. a 2. győri gól elött Lakos kezére pattan a labda(VÉTLEN KEZEZÉS), utána a győri gyerek, Nagy a kezével sodorja be a labdát a hálóba!!!!
4. Horváthot szabálytalanul szerelik a lábával együtt rugja ki a győri a labdát!!!!

figyeletik!!!!
1-1
utána tévesen 1-2
utána tévesen nincs 11-es, amivel mi mennénk 2-1re!!!!

BEDE TE ÁLLAT BAZD MEG AZ ANYÁDAT!!!

Pacemaker Creative Commons License 2000.08.06 0 0 549
Szerintm Csanknak Dragonert a sárgája után le kellett volna cserélnie , látszott hogy nem bír a gyors ékekkel, gyakorlatilag mindkét sárgáját kiugrás során gyüjtötte be, a kiállítás után, már jobban játszott a fradi , védekezésben is javult valamelyest
Ez az egyvonalban való védekezést még gyakorolni kell mert a magyar játékosoknak abszolut nem megy, azért tudtak a győriek kiugrálni mert valamelyik védő mindig 2 méterrel hátrébb állt és nem egyvonalban védekeztek. A középpálya meg sehogy sem állt fel védelem előtt simán átcselezték magukat a győriek.
Az viszont már látszik hogy erőnlétileg fejlődtek a fiuk mivel tíz emberrel a simán beszorították a győrieket a kapu elé más kérdés hogy igy adódott a kontra lehetősége amivel nagyon éltek a győri zöldek.
Szóval öszintén jobb volt a győr annak ellenér hogy 2-1nél egy jogos tizenegyest nem adtak meg nekünk, az a hülye Knézy is beismerte.
Jó csapat lesz majd, csak még az erőnléti edzések benne vannak a lábakba....

Hajrá fradi.

Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.08.06 0 0 548
Jó is teszed ha elhúzzol kis jenkiszopó lila pöccs!
Kertlay Z. Creative Commons License 2000.08.06 0 0 547
Badhool-ra valo tekintettel kisbetuvel elnezest kerek.Nem veszem fel az Arpika stilusat.Ettol fuggetlenul az ide irogatokkal barmikor megiszok egy sort-elbeszelgetes erejeig!Persze mikor megyek haza.Nem hiszem,hogy itt barkitol kellene felnem,akik ide irogatnak.Igerem most voltam itt utoljara.Az Ujpest topikban megtalaltok!

Zozo.Hajra Ujpest.

Ui;azt ne felejtsetek,amit en irtam,azt a NEVEMMEL valaltam,nem ugy,mint az Arpika!

Előzmény: delpedro (546)
delpedro Creative Commons License 2000.08.05 0 0 546
Ennyi faszszopó kis geci férget!
Jellemző rátok, a Fradi veresége számotokra mindig fontosabb, mint a saját csapatotok támogatása. Jó kis bizonyítvány. Többet szoltok ide, mint a saját topicotokba.
Játszottunk egy szar meccset. És? Nekem egyetlen buzi lila se jöjjön ide, ameddig a BL-ben nem bizonyítanak.
Kultúra! Csak ennyi! Ahol van eredmény (lásd: Dunaferr), azok érdekes módon nem jöttek ide a farkukat verni. Csak ezek a lumpen 16 évesek, akiknek a szomszéd tehene is dögöljön szemlélet a fontos. Nézzétek már meg, hogy az ute topicban, hányszor szóltunk bele. Érdektelenek vagytok.
Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.08.05 0 0 545
EX!

Írogathatsz gusztustalanságokat más csapatok topikjába, de ezzel csak az ő (negatív) szintjükre süllyednél. Meg nem hiszem, hogy neked ez jelentené az élvezetet, főleg nem az egyetlen élvezetet, mint néhány iderondítónak.

Előzmény: EX (542)
mash Creative Commons License 2000.08.05 0 0 544
az én faszomaz is leszophatja mindemn kárörvendő GECI!!!!

LEGINKÁBB KERTLAY KÖCSÖG ZOLTÁN!!!!
már bánom, hogy küldtem képeket!
egy ilyen köcsögnek, aki idejön a topicunkba kárörvendeni!!!!

Badhhol sem értem, már rég szétütöttem volna a pofádat a helyében!!!

aléaléaaléóó f@.......

Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.08.05 0 0 543
Balázs_ka!

Kapd be a... ! Mi ez az új módi? Vagy csak mögötted ült a Kende???
NA ezt a beírásodat még megbeszéljük egy sör mellett!

Milyen érdekes! Mást sem szoktam olvasni, minthogy a lilákat nem érdekli a Fradi, csak a Fradistákat az Újpest. Erre tessék: ahogy kikapunk és a lilák nyernek már megy is az ugatás.

Előzmény: Balazs_ka (537)
EX Creative Commons License 2000.08.05 0 0 542
Minden kárörvendő buzi aki ideírt a meccs után kiszoph@tja a f@szom!Balázs_ka rajtad külön csodálkozom,eddig elég jó véleményem volt rólad.

ui:Én még soha nem írogattam gusztustalanságokat más csapatok topicjaiba.De lehet,hogy ezt kellene?

ElitJaszub Creative Commons License 2000.08.05 0 0 541
Én a Dragónert iszonyatosan megbüntetném ezért a fegyelmezetlenségért.
Élő közvetítésben, ország-világ előtt egy ilyen hülyeséget csinálni, mint ez a kezezés...
Észbontó!
Válogatott védő, játszott már külföldön...
El sem hiszem, hogy ilyet csinált!
Atesz de hülye voltál!
E.J.

ui.:Különben már biztos megbánta.

Gozo_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 540
Öcsi!
Ti nagyképüsködtetek,hogy igy négy gól meg úgy.Hát majdnem eltaláltátok...Ha Kenesei csak az egyiket benyomja.
Egyébként mond már el miért nagy az arcom.Elismertem,hogy kis csapat vagyunk és lehet,hogy tizből 9-szer ti nyertetek volna az Üllöin azt is elismerem.Egyébként minden mondatomat komolyan gondoltam.Nem viccnek szántam.
Néha mi is nyerhetünk,nem.Vagy már készül egy új szabály?
ElitJaszub Creative Commons License 2000.08.05 0 0 539
Kicsit nagy az arcod öreg!
Válogasd meg a szavaidat.
E.J.
Előzmény: Gozo_d (536)
Cekk Creative Commons License 2000.08.05 0 0 538
Violák!!!

Most már nekünk is KELL!!! a fradinak szurkolni, ha másért nem hát azért hogy jövöre legyen UTEfradi.
Ilyen játékkal még a végén kiesnek a szerencsétlenek, és elmarad a fradi alázás.

Orescsuk nem lesz velük szemben oly kíméletes mint a Kenesei.

Balazs_ka Creative Commons License 2000.08.05 0 0 537
Hahahahahaha

Ezert magyaraztok mindig? =)))))

Bravo ETO!

Gozo_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 536
Látjátok,néha az esélytelenek is nyerhetnek.Ezért nem kell nagyképüsködni.
És ne gyertek a bede gecivel,mert az igaz,hogy nektek nem adott meg egy 11-est,de a mezőnyben rendesen az ETO ellen tévedett minden kétes esetben.
Csiszár eddig az egyik kedvenc játékosom volt,de most már látom,hogy egy alattomos geci.Méltó párja Petikének.Szerencsétek,hogy végig játszhatták a meccset.(köszönjük bede)
Csiszike megérte elcsalni az ETO-ban az egész tavaszt?Vigyázzatok Fradisták,mert megteheti nálatok is.
Egyébként a továbbiakhoz sok sikert,lesz ez még jobb is,mert jó Fradi nélkül nincs jó magyar foci!
HAJRÁ ETO!
Kertlay Z. Creative Commons License 2000.08.05 0 0 535
Mit jatszottatok az Eto ellen?:-)))

Zoooooooold majmooooook!

Zozo.hajra Ujpest.

mash Creative Commons License 2000.08.05 0 0 531
Hajrá FRADi!!!

indulok a meccsre
utána sziget

majd hajnalban elnyomom az első képeket

Andrew-boy Creative Commons License 2000.08.05 0 0 530
Elorebocsájtom, hogy szó szerint, messze nem vagyok nyékládházi, igazából nem is nagyon érdekel, hogy merre található a település, de...De, ti fradisták kurvára meg vagytok sértodve, hogy hogy beszéltek és szidták Nyákládházán a nézok játékosaitokat, még szegény pösze Horváth Petike sem birta cérnával...Azt azonban eloszeretettel elfelejtetik, hogy az Ülloi úton mik mennek.Köpködés, anyázás, dobálás, hasonlók.Most akkor mi a faszra vagytok annyira felháborodva?
Forever HALADÁS!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!