Keresés

Részletes keresés

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.21 0 0 412
Kedves Lorinc!

Miután beszélgetésünk megfeneklett, ajánlom zárjuk le a témát, nem untatva ezzel másokat!

Azt azért furcsának tartom, hogy Te féligazságokkal, hamis információkkal vagdalkozol (némely esetben be is láttad, hogy ezt nem tudod), engem viszont megrósz azért, mert a Fradit "Féltők"-ről úgy alakítottam ki véleményt, hogy a tetteiket vettem szemügyre, és nem teremtettem velük baráti kapcsolatokat.
Egyébként, ha visszaolvasod, pont ezért kértem, hogy magam, és kettőnk egyre kilátástalanabb eszmecseréjét követők némi infomációhoz juthassanak a Ferencváros tervezett megmentését illetően. Érdemi információ nélkül engem támadsz... Hmmm... Na mindegy!

Hidd csak el, amit az IMG-ről mondanak, Te dolgod! Ez melyik cég is volt? Ki volt a honi képviselőjük?

Annak örülök, hogy néhány nevet (végre) leírtál, de a társadalmi elnök személye nem lett nevesítve. (Vagy igen?!)
Azért Géczi esetleges kinevezése mögött nem látom biztosítottnak az évi 5-700 millió (a működéshez talán minimálisan szükséges) forintot. Bár, mint focista, jól cseng a neve, de mint üzletember? Kérlek pontosíts, hogy hány milliárdos cég volt eddig rábízva, illetve magánvagyona, érdekeltségi köre, az általa képviselt csoport milyen támogatási lehetőségekkel rendelkezik.

Ha ékezeteket azért nem használtál volna, mert nincs a csigazabálók gépén, akkor csupán igénytelenségedről állítottál volna ki bizonyítványt (én egyébként ezt hittem, és erre szólt a célzás), de mivel kérdezetlenül is leírtad, hogy a hivatalos leveleket képes vagy a magyar nyelv betűkészletével megalkotni, magamra nézve sértésnek veszem, hogy engem nem tudsz megtisztelni egy normálisan szerkesztett írással... Ez lehet, csal az én érzékenységem, de ezzel még tovább csökkentél a szememben (bár ez Neked, nem hiszem hogy sokat számítana - a jelek szerint) Ja! Géczi neve ékezet nélkül...

Akkor a poénjaimat megtartom magamnak, illetve azoknak, akik esetleg értékelni tudják...

u.i.: Tulajdonos-szponzor-Újpest témakörben olvasd el a 365 sz. kérdésemet, majd erre a 368 sz. nagybecsű válaszodat! Hogy még a saját válaszaiddal se legyél tisztában... Veled tényleg nincs értelme vitatkozni...

huculpastor Creative Commons License 2000.07.21 0 0 411

Akkor most felejtsetek el holnap este 10 oraig az eddigi vitakat es csak egy legyen a lenyeg, minnel jobban szerepeljen a csapat! Legyen bajnok!
A bajnoksagot inditsuk itt is igy:

H A J R A F R A D I !

Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.21 0 0 410
Del Pedro

Na latod erre nem gondoltam ;-))))
Pedig a fianak a Kisstadionban meg Ujpesten hanyszor zengett a jol ismert rigmus...
Amugy nem y-nal irja? En i-re emlekszem.

Előzmény: delpedro (409)
delpedro Creative Commons License 2000.07.21 0 0 409
Lőrinc!

Bocs, de én halálra röhögtem magam a Gecziden, így ékezet nélkül.
Geczi az egy Géczi, vagy Géczi az egy Geczi.
De rossz poén volt. Sorry.

Hajrá Fradi!

Ki hol fog szurkolni?
Melyik szektorban lesztek holnap?

Itt is az enyém a 400. hozzászólás?
Ragad rám ez a szám.

Előzmény: Lorinc_d (407)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2000.07.21 0 0 408
Már én se emlékszem a nevekre. Igazából nem is ez volt a lényeg, hanem a tény, hogy volt elképzelésük. Sajnos, azóta is csak várjuk az anyagot.
Előzmény: Lorinc_d (407)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.21 0 0 407
Valaki

Valoban felesleges a Fradit Feltokrol tovabb beszelni mivel neked szemmel lathatolag meg annyi informacio sincs roluk birtokodban mint nekem. Igaz akkor nem tudom mi alapjan iteled meg oket nade hagyjuk. Mindenesetre ha talalkozol veluk akkor tedd fel nekik is a kerdeseidet...
A tulajdonos es a szponzor kozott valoban nagy a kulonbseg, csak nem ertem ezt miert veted a szememre amikor en ezt nem vitattam.
IMG: az a helyzet amit irtam, amig a 3 ember kozul barmelyik is a Fradinal van, addig ok nem hajlandoak velunk targyalni. Igaz erre nyugodtan mondhatod hogy nem hiszed el mivel ezt nem szemelyesen az IMG kepviselojetol hallottam.
Nem tudom hogy az Ujpest tulajdonosai szerinted miert nem tulajdonosok de engem az Ujpest nemigazan erdekel ezt is te hoztad fel.
Szemelyekrol: nemcsak Szeilert ajanlottak a Fradit Feltok, szoba jott sok masik nev is, Martos Gyozo vagy Boloni, hogy a legutobbiakat emlitsuk.
Elnok: Takacsek ha jol tudom szeretnek visszaallitani a regi helyzetet, tehat a tarsadalmi elnok szerepe inkabb formalis legyen es az ugyvezeto elnok hataskore legyen nagy, azt hiszem ez logikus lenne. Tarsadalmi elnoknek nem tudom kit javasolnanak, ugyvezeto elnoknek 2-3 nevet javasoltak. Ebbol sajnos csak Geczire emlekszem (talan a doki emlekszik a masik 2 nevre is). Geczi szimpatikus volt, bar amikor meghallottuk hogy a rendszervaltas elott orszaggyulesi kepviselo volt akkor azert ugy gondoltuk hogy jobb lenne ha nem o lenne, dehat ez lehet csak eloitelet. Geczi ugymond kicsit "nem tiszta" multjan csodalkozom, mivel az apja igen vallasos szellemben nevelte, nem veletlen hogy a meccsek elott amikor besetalt a kapuba labaval mindig egy keresztet rajzolt a kapu sarkaba.
Ekezeteket azert nem hasznalok mert amikor hozzaszoktam a szamitogephez, klaviaturahoz, a magyar billentyuzetkiosztas meg nem volt "divat", nem is letezett meg. Az amerikai-angol kiosztast szoktam meg, ezen tudok kenyelmesen, gyorsan potyogni, ezert nem pocsolok az ekezetekkel. Kiveve persze a hivatalos iratokat.
A gazdasagi atalakulasban nemigen hiszek, legalabbis kozeptavon nem. Mint latjuk, a foci sem tudja magat eltartani, pedig a fociban aztan van penz. Ott van pl. a kezilabda, amiben ugyebar sikeresek vagyunk, jo az utanpotlasnevelesunk is, penzugyileg megsem vagyunk benne az orszagban az elso haromban. A nalunk gazdagabb klubok ugyan el tudnak tolunk jatekosokat csabitani, de nem biztos hogy egy teljesen piacgazdasag tipusu rendszer olyan nagyon hianyozna nekik...
A poenjaidat pedig lehet neha azert nem ertem mert nem is olyan poenosak mint kene hogy legyenek...

Előzmény: Valaki aki ott volt (385)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.07.21 0 0 406
Tóth Misi a kiráááály!

Ragazzi Verdi AVANTI!!!!!!!!!!!!!

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.21 0 0 405
Na, akkor még egy dolog, amiben nem értünk egyet!

Egyébként Zavát is szerettem egy kicsit (na ezzel aztán végképp egyedül voltam), de focistának nem tartottam (ez mellettem szól). A Tóth Misit úgy ahogy megkedveltem, de a Horváth Peti tavasszal nálam alaposan visszaminősült, amit az előkészületiken mutatott flegma, nagyképű és feltűnően önző játékával tetézett. Remekül megértik egymást Robbal; volt, hogy versenyt gyalogoltak a labdáért - bár ez főleg Rob művészete!

Előzmény: mash (403)
delpedro Creative Commons License 2000.07.21 0 0 404
Ráadásul Wukoék, meg Zaváék se rúgtak 37 gólt.
Igaz Zava sokat fejlődött a Dunaferrnél, talán azért mert megtalálták neki a megfelelő posztot.

Hajrá Fradi!
Avanti Ragazzi Verdi!
Na jó, császtók, elmentem aludni.

Előzmény: mash (403)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 403
én speciel utáltam a Wukot
eismerem, hogy a z utobbi idők legeredményesebb magyar csatára volt, amig nálunk játszott, de a tutyi-mutyi stilusa Zavára emlékeztet!!!

Zava és Wuka két igazi gádzsi focista!
Horváth és a Tóth ezerszer különb bármelyiküknél!!!

Hajrá Fradi!!!
t.p.t.

Előzmény: Valaki aki ott volt (400)
delpedro Creative Commons License 2000.07.20 0 0 402
Én Csoknayt nem a középhátvéd posztjára szántam, hanem védekező középpályásnak. Elsősorban az idegenbeli meccseken alkalmazott taktikába férne bele. Küzdeni tudása átlagon felüli.
Előzmény: Valaki aki ott volt (400)
csiszi Creative Commons License 2000.07.20 0 0 401
Sziasztok!
Sportszerü balhé mentes szezont kivánok,férjetek be az első 5-be!Csak azt nem értem,hogy tud az Ákos ezzel a vezeték névvel nálatok játszani!!
Hajrá Vasas!
Előzmény: tamas_d (395)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 400
Hú! Ez az egyik gyengém! Nekem Wukó nagy kedvencem volt... Így bocs, de ezt a falábut inkább máshoz hasonlítsuk, ha lehet (bár tudom, rajtam kívül nem sokan szerették Wukovicsot)!

Csoki a tarcsiba befér... Szerencsére nála 3 jobb középhátvéd is van a keretben (a Lakost természetesen nem számolom ebbe bele), más poszton meg annyira nem jó.
Lelkesedését díjazom, így nem szapulom, mert az átlagot eléri még ebben a feljavított keretben is!

Előzmény: delpedro (398)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 399
Végre lesz "minőségi" csere!
Remélem Misi barátunk nem fér még a kispadra sem!!!

A Csank egy FASZ ha nem látja Földváriban a csiszolatlan gyémántot!!!!

Előzmény: delpedro (398)
delpedro Creative Commons License 2000.07.20 0 0 398
Valaki!

NA a Rob a másik fele. Leginkább a Wukovicsra emlékeztet. Mármint, ahogy el tud baltázni egy helyzetet.

Jut eszembe, Csoknay. Szerintem a Fradi legmegbízhatóbb futballistája volt. Semmi extra, de mindig pontos passzok, jó labdalevétel és a fejjátéka is kimagaslott. Igazi szűrő játékos.
Csak hova férne be?

Előzmény: Valaki aki ott volt (393)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 397
Jogos a két pont!
Elfelejtettem jobban visszaolvasni!!!

!!!!HAJRÁ FRADI!!!!

Előzmény: tamas_d (395)
delpedro Creative Commons License 2000.07.20 0 0 396
Mash!

Az RV-ben enyém a 400. hozzászólás. Ezért tőled is várok 2 rekesz sört, meg egy tálca francia krémest.

Szombaton jössz a 9. szektorba? Mi ott lezsünk.

MINDEN FRADISTÁNAK!!!

Mostantól nagyon össze kell fognunk!!!
Ebben a bajnokságban már nem babra megy a játék.
Aki tud, az jöjjön ki szurkolni, hisz a csapatnak is könnyebb egy fantasztikus szurkolótáborral.
Felejtsünk el sérelmeket. Bízzunk mindaddig bennük, amíg a játékosok becsülettel hajtanak, kúsznak-másznak. Szerencsére ebben az idényben erre nagyobb esélyünk van!!!! Azt hiszem Lipcseiben, Gerában, Földváriban nem fogunk csalódni, sőt... Elől Tóth és Horváth bizonyított már (37 gól tavaly), ezért nekik legalább a szintet kell tartani. Csiszár is tetszik. Ez a 6 ember már egy fontos magot jelent, ami eddig nagyon rég volt!!! De jó lenne újra egy BL!

Előzmény: mash (394)
tamas_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 395
Mash!

Tudom ki vagy, de én is odaírtam, hogy lila vagyok. Lezárva.
Üdv

Előzmény: mash (394)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 394
Tamás!

Ez rajtad kivül mindenkie tudja, hogy én ki vagyok és milyen szurkoló!!!!!!

HAJRÁ FRADI!!!!

Előzmény: tamas_d (391)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 393
Delpedro!

Csank nem spanom, sőt sose szerettem (nem is fogom), így pontos infóm nincs.
Én sem értem, miként Pokle bácsinál se értettem, hogy miért a falábú Kristont erőltetik. Azt se értem Janibánál, hogy a Vén és a Rob miként kerülhet az első csapat közelébe...
Remélem a közönség hamar "rendet" teremt a csapatban (értsd: Kriston, Rob, Vén ki, Földvári és többi tehetséges fiatal be!) - de lehet nem meri megkockáztatni az első hazain (6-8.000 ember előtt, amennyit ő még nem is látott!), hogy a senkiházi Kristont játszassa! Ugyanis a szavaiból úgy érzem, rájött, hogy miben másabb az Eger kispadjánál a Ferencváros kispadja!

Előzmény: delpedro (392)
delpedro Creative Commons License 2000.07.20 0 0 392
Üdv mindenkinek!!

Remélem a kocsmások közül, mindenki ott lesz szombaton. Alapkövetelmény!

Valaki!
Van valami infód arról, hogy a Csank miért nem kedveli a Földvárit? A mai NS-ben mondta, hogy mindenki Csabikája nincs megfelelő erőállapotban, amit én kötve hiszek.

Előzmény: Valaki aki ott volt (389)
tamas_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 391
Mash!

Nem akarok kukacoskodni, de nálad sincs beleírva, hogy zöld vagy... Na mind1, ezen kár vitázni

Valaki!

Földváriról asztem saját. A Torgyános dologgal kapcs nem sok véleményem van, bár azt furcsállom, hogy eltűritek, nem tudom kitől féltek, ha féltek egyáltalán. A Csankkal nyertek sokat, kiváncsi leszek...
Üdv

Előzmény: mash (390)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 390
gondoltam, hogy nem lehet zöld, csak a faszért nem lehet kitölteni az adatokat rendesen, legalább úgy mint én tettem

Mash a villámkezű

Holnap foci Erzsébeten!!!!!

Előzmény: Valaki aki ott volt (389)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 389
Mash!

Megelőztél a válasszal!

Tamás lila, de a ritkábbik fajtából - normális (ez egy burkolt móka akart lenni - ezt nem Neked írom, Mash, hanem Lorinc-nek, aki nem igazán érti a tréfát)!

Előzmény: mash (387)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 388
Tamas!

1. Földvári nem saját nevelés. Bajáról jött egy éve. A Kardos majdnem olyan jó mint Földvári, csak ő balfutóban (bár Földvári mindkét oldalon tuti). Szerintem az utánpótlásválogatottban legutóbb Sólyom védett - de lehet, rosszul emlékszem. Ja, és még fiatalok, egy jó közegben még sokat fejlődhetnek! (Gera és Földvári 1-2 éven belül válogatott lesz!)
Lipcseivel és Dragónerrel kapcsolatban lehet, hogy igazad van. Szerintem Lipcsei már nem akar külföldre menni, Dragóner talán. De mindketten 3 évet írtak alá, így ha mennek is, jópénzt kapunk értük! (A Lakosnál azért nehéz gyengébbnek lenni...)
2. Ilyen utánpótlásra, mint ami most van, valószínűleg nincs is szükség. Kölyök akárhánytól kellene megváltoztatni a dolgokat - gyökeresen!
3. Ha arra gondolsz, akkor Torgyán a válaszom (illetve azok, akik súgnak neki - és ebben a Fradit "Féltők" is benne vannak). Ha nem erre gondolsz, akkor tényleg nem értem a kérdést...
4. Megoszthatnád a gondolataidat velünk is!

Előzmény: tamas_d (386)
mash Creative Commons License 2000.07.20 0 0 387
1. Földvári Bajáról jött!!!!! Sajnos tényleg kurvák, de pont ez ellen van a 3 éves szerződés, csak akkor adjuk el őket ha jó pénz lehet akasztani!!!! Lakos nálunk egy nagy nulla, sajnos!

2. Sajnos ez igaz, gyenge az utánpotlás. Kevés a játékos, szarok az edzők, nem terem minden fán a tehetség.

3. Milyen kérdést???

4. Hát találj ki....

Te most fradista vagy sem??? Tamás???
"mi a fasznak nevelitek őket? "
én ezt úgy irnám
"mi a fasznak neveljük őket? "

Előzmény: tamas_d (386)
tamas_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 386
Valaki!

Köszi a választ, azért még kérdeznék!
1. Gera OK! Földvári saját nevelés, Kardos, Sólyom még semmit nem mutatott, a pécsbe se nagyon fértek be.
Lipcsei, Dragóner érdekesebb. Előbbit aláírom, de vele is az van, mint Dragónerrel: kurvák. Amint jön egy izraeli 2. osztályu bibsi, már nem is akkora fradista. Dragóner ráadásul szerintem sokkal gyengébb mint Lakos.
2. Az utánpótlásról: ha fabatkát sem érnek, akkor mi a fasznak nevelitek őket? mindig azt mondjátok, hogy a Fradi így meg ugy. Namost, akkor mégsincs akkora vonzásotok?
3. Nem érted a kérdést...
4. Pedig érdekes dolgokat tudnék kitalálni...

Üdv:
tamas

Előzmény: Valaki aki ott volt (379)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.20 0 0 385
GALA!

Kovács B. is kapott lehetőséget, erre céloztam Lorinc-nek írt egyik válaszomban, de nem élt vele. Bár neki egy teljes ősznyi lehetősége volt a Fradiban bizonyítani állítólagos klasszis képességeit. Azt pedig, hogy miért nem adtuk el a Vasasnak (ha ugyan tényleg megvette volna - mert ezt nem nagyon hiszem), bajnokság közben keresni valakit a pótlására (a keretben) nem kevés pénzbe került volna, és gondolom a vezetés még hitt benne, és kívántak neki még egy esélyt adni.

Lorinc (_d nélkül ismét)!

(Tudom, hogy került a neved mellé, azért köszönöm a felvilágosítást.)

Látom megfeneklett a beszélgetésünk, mivel semmi konkrétumot nem tudsz a Fradit "Féltők" nagyszabású programjából, de helyesebben az azt alátámasztó gazdasági elképzelésekről vázolni.

Azért néhány gondolat:

Szponzorok. Sajnos a mai magyar gazdaság nem lát "fantáziát" a mai magyar labdarúgásban. Helyesebben a néhány év előtti elképesztő mértékű lufifújás eredménye, hogy még mindig túlértékelt a foci gazdasági jelentősége, mégha nagyban csökkent is az árszint mondjuk a 96-98-as szinthez képest.
Erről már régebben is többször beszéltünk; próbáltam érvelni, hogy mekkora különbség van a tulajdonos és a szponzor között, de úgy látszik, Te hajlamos vagy ezekről megfeledkezni (ezt eggyel korábbi hozzászólásodban foglaltakra írom, mert arra kimaradt a válaszom).

Váczi Zoli. (Ezt csak azért írtam, hogy legalább egy valamiben igazad legyen: enyém az utolsó szó a témában.)

Még nem beszéltem senkivel a Fradit "Féltők"-től, de most kaptam egy mailt egy korábbi sulitársamtól, aki felajánlotta ennek lehetőségét, amivel kívánok is élni!

IMG? Ezt is írtam már korábban, hogy ha lesz értéke a kluboknak, akkor a Fradi lesz az első, amit értékesíteni lehet. Ezt onnan fogjuk megtudni, hogy sorbaállnak majd a potenciális befektetők az Üllői úton, a tenderkiírás hírére.
Mielőtt belekezdesz a szokásosba, az Újpest vezetőit nem lehet tulajdonosnak nevezni, miként a siófoki Kiss urat sem, aki gyakorlatilag 0 forintért vette meg a klubot, vagy a Kövy, aki csak ígért Nyír1-re pénzt, és úgy akart tulajdonossá válni. De még sorolhatnám a példákat. Ezeket is megtettem már korábban, és ha Te azonos vagy a DK2-ben Lorinc néven szerepelt személlyel (márpedig a _d mellőztetése erre utal), akkor kellett ezeket olvasnod.

Szeilerrel kapcsolatban olvasd vissza a 368-as írásodat. Rosszul fogalmaztál - szerintem. Én tudom, hogy csak menedzsernek akarták, új státuszt teremtve a klubon belül (ez egyben a kiadásokat is növelte volna). És ha nem ő, akkor ki lenne a foci kft. vezetője Páncsics helyett?
És, ha már a személyi kérdéseknél tartunk, ki lenne a klub társadalmi és ügyvezető elnöke? Talán ezek a legfontosabb kérdések!

Albert a szakértőkkel Brazíliában? A MI pénzünkön elég egzotikus kocsmázás lett volna...

Egyébként azért rossz a Te ékezet nélküli írásod (tudom, tudom), mert amikor azt írod "szurod le", nem mindegy, hogy "szúrod le", vagy "szűröd le". Ezt is csak azért írtam le, mert bizonyos célzásokat nem értesz (vagy nem akarsz) érteni!

A gazdasági átalakulást komolyan gondolom. Írtam, nem tudom mely sportokat érinti törvény szerint. A tekét biztos nem, de azt teljesen (azaz teljesen) amatőr szinten kellene folytatni. Lehet így működik, de arra szertnék ezzel célozni, hogy a gazdaságilag el nem ismert sportágakat valódi amatőröknek kellene játszaniuk, nem álamatőröknek!
Néhány sportág pedig biztos hogy már középtávon is éretté tehető a gazdasági átalakulásra (foci, kézi, jégkorong, póló). Más klubok is megtudnák csinálni, csak egyes helyeken félnek az "álsztárok" nyilatkozataitól, meg lázításaitól, és sajnos még mindig van olyan csapat, ahol kamura ígérnek, vagy fizetnek...
És pont azért szajkózom ezt, mert ez lehet az egyetlen garancia a gazdálkodás áttekinthetőségére! Az általad és általam is kifogásolt rablás megállítására!

Lorinc_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 384
Nincs meg mivel nem is volt. De ha kell tudok szerezni!
Előzmény: Bai(l)y(eis) (383)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.07.20 0 0 383
Lőrinc!

Megvan még a St.Ettienne (SORRY) sál?
nekem kéne!!schilllacci@webmail.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!