Keresés

Részletes keresés

Beautiful07. Creative Commons License 2011.11.22 0 0 2395

Kedves  dira0704!! emngem is érdekel a lézeres szőrtelenítés! kérem adjon meg nekem itt egy elérhetőséget! Email is jó! köszönöm!

Előzmény: dira0704 (2394)
Beautiful07. Creative Commons License 2011.11.18 0 0 2393

Vagy bárki írhat aki tud valami tényleg végleges szőrtelenítéses dolgot ami igaz és nem kamu,nem lehúzás! köszi

Beautiful07. Creative Commons License 2011.11.18 0 0 2392

sziasztok! én már nemtudom mit csináljak,annyi de annyi véleményt olvasok itt... most szeretném kipróbálni a lézert arcon, konkrétan a bársonyba készülök menni,bár a gatyám is rámegy,de ha tényleg VÉGLEGES?????????????????!! akkor úgy gondolom megéri  a pénzt.eddig IPL en voltam 2 szer de sokmindent olvastam a neten róla hogy nem végleges stb... a bársony klinika honlapja elég meggyőző volt számomra. ha valaki volt ott és van konkrét tapasztalata kérem írjon nekem!! ide. köszi!

klsderm Creative Commons License 2011.11.09 0 0 2390

A szemölcskiszedésnél klóretil sprayt használtak.

 

Kádárdr

Előzmény: Csivir (2389)
Csivir Creative Commons License 2011.11.08 0 0 2389

Ezek szerint létezik valami érzéstelenítő krém, amit kérésre alkalmaznak?

Szeretném én is megpróbálni ezt a fajta lehetőséget, de nem igazán bírom a fájdalmat, és attól félek, amit itt az egyik delikvens írt is, hogy nem tudnám végigvinni a kezelést. A fájdalomcsillapító tabletták csak néha működnek, szóval nálam az nem játszik.

Azért mertem a lidocain-nal előhozakodni, mert még emlékeimben élt egy eset, mikor szemölcskiszedésnél ilyen spray-t használtak nálam (igaz nem voltak tőle lelkesek,de legalább nem ájultam el).

Előzmény: klsderm (2387)
sabinegraz Creative Commons License 2011.11.07 0 0 2388

zeretnek egy cikket iratni h senki mäst ne csapjanak be a szth Madentko klinikän

Nevem SABINE ex Szhelyi lakos de mär 8eve kint elek.Madentko klinikän  Dr Sändor Imre plasztikai sebeszeten egy ex kozmetikus Gergacz Andrea vegzi a szörtelenitest amit VEGLEGES SZÖRTELENITESNEK hirdetnek illetve azt hazudjäk,hogy LASER!!Mivel en is bedöltem nekik es ma pontosan 2eve!!!!!!!!!!!!! tehat 24alkalommal mentem es meg mindig kinö a szörzetem.EZ A LEGNAGYOBB CSALÄS MIVEK INTERNETEN UTÄNNA KUTATTAM AMI NEKIK VAN AZ NEM LEZER HANEM CSAK EGY KIS GYENGE IPL-KESZULEK AMIT Ö (Gergäch andrea) ugy adott elö anno ,h hiper super amerikäbol hozattäk blablabla.Nos ha valodi lezeres szörtelenites lenne akkor 1.nem is csinälhatnä kezeleseket mäs csak orvos2 drägäbb lennees igazi lezer szörtelenites utän 7-9-kezeles szukseges utänna egy eletre vege.
több helyen megkerdeztem bpesti barsony klinikänes itt Ausztriäba elek itt is mindenhol azt mondtäk max 9kezeles kell es garantäljäk vege soha soha soha nem nöl a ször vissza mivel a lezer a legerösebb.
na itt az ätbaszäs  mivel en 2eve kezdtem Szombathely madentko klinikän annak tudatäban h lezer es olcsobb volt ami ha összeszämoljuk meg sem volt olcso
egy igazi lezer mondjuk arc területen 100-120euro ez lövesek szämätol függ.de hangsulyozom ha 7-9kezelest kapsz utänna egy eletre eltünik a arc szörzeted ezert vege soha nem nöl vissza ezert is egy alkalom 1ooeuro de garantäljäk!!!!!!Szombathelyi plasztikai sebeszete
n a medentkoba ahol a sebesz dr sandor imre egyszer sem volt ott mikor kezeltek(minek is lenne hisz nem okozhat kärt a gyenge ipl)szoval ha összeszämoljuk joocskän becsaptak mivel havonta järtam minden honapban 6ezer ft -7ezer es erdekes modon mindig többet kert andrea utobbi honapokban mär 12ezrek fizettem holott elvileg 2eve järok havi rendszereseggel tehat havonta 1oezer az  24honapszor 1o plus meg ha benzint is hozzäszämolom innet oszträkbol oda ätes semmi eredmegy.ha nem mentem 6hetente szörös arcom volt mint egy ferfinek ujra.magyaran semmit se erAndrea hazudott etikätlanul becsap rengeteg embert hisz nyugatdunäntul regioba mindenki odajär mert azt hiszik lezer
lezer 1ooeur 9alkalom max     1oooeuro es egy eletre letudtam ellentetben szaros ipl amivel ök kezeltek 24honap x 1oezer ft
meglestem gepuk legutobbi otjärtamkor estrea palomar 


tessek ez a gepuk vanhttp://www.laser-locater.com/Detail.CFM?LineItemID=789

klsderm Creative Commons License 2011.11.04 0 0 2387

Kedves Csivir!

 

Alkalmaztahó, de minek!

 

Az ELOS villanófény kb. 2 mm-ig hatol a bőrbe, így ide elég jól hasznáható a helyi érzéstelenítő. De a villanófény alig fáj, ezért nem adjuk az érzéstelenítőt. 

Az ELOS diódafény akár 3-4 mm-ig behatol a bőrbe, de ilyen mélyre már nem jut a helyi értéstelenítő hatásból, úgyhogy itt meg ezért nem adjuk. Bocsánat: én nem adom.

 

(A lidocain nyálkahártya érzéstelenítő, bőrön alig hat. Több féle "-cain"-ból keverjük az érzéstelenítő krémet.)

 

Kádárdr

Előzmény: Csivir (2386)
Csivir Creative Commons License 2011.11.02 0 0 2386

Kedves Kádár Doktor!

Érdekelne, hogy az ELOS szőrtelenítés eljárás alatt (előtt) miért nem alkalmazható valamilyen helyi érzéstelenítő, pl. lidocain?

Válaszát köszönöm!

orsee22 Creative Commons License 2011.10.27 0 0 2385

Sziasztok!

 

Végigolvastam a hozzászólások nagy részét!

 

Kérdésem az lenne, hogy ki mit ajánlata? Ha szeretnék végleges szőrtelenítést akkor hol csináltassam? Voltam Próbán a Bársonyban, tetszett és kevésbé fájt, mint a aesthetikaban.. de az utóbbi jóval olcsóbb is lenne...

 

Véleméyn??

Illetve mit ajánlotok még, hol kérjek információt? Nagyon fontos lenne!

 

köszönöm szépen!

 

Orsi

klsderm Creative Commons License 2011.10.03 0 0 2384

Kedves János!

 



Alapszabály:

 

Ha megnézi néhány orvoskollégám (Balogh, Nowinszky, Szabó, Pfeiffer, Varju doktorok) honlapját, vagy beszél velük, mindannyijuk azt fogja mondani, hogy férfi törzs szőrtelenítésénél a kívánatos (elérhető) cél a szőrzet lényeges csökkentése, és nem a végleges, örök eltüntetés.

 

Bizonyára emlékszik, 14 éves korában a törzsén csak piheszőr volt, majd 18-20 éves korában a mellbimbó, has csík körül megjelennek az első vastagabb, sötétebb szőrszálak. Majd 25 után a mellkas szőrössé válásával a háton is néhány szőrszál megerősödik. Ezzel egy időben a hajzat pedig kezd szép lassan ritkulni. És a folyamat nem áll meg itt. 50 éves korra a hát is kifejezetten szőrössé válik, a hajzat meg szépen megritkul, rosszabb esetben eltűnik. Ez a folyamat, némi időeltolódással nagyon sok férfinál bekövetkezik. Ezzel a folyamatos, új szőrképzésre, a szőrzet genetikailag kódolt megerősödésére akartam utalni.

 

A férfi hát szőrtelenítésnél mutatkozik meg igazán a végleges, tartós fogalom összemosódása. Melyek a leehetőségek:

 

-       lézeres szőrtelenítés egy életen át (kb. 50 éves korig), 2 évig 10 kezelés, majd egy-, kétévente egy fenntartó kezelés, alkalmanként 50-70 000 Ft.

-       elektrolízises kezelés, alacsony energiával, hogy ne legyen heg, 2-4 éven át heti 1-2 óra kezeléssel, majd fenntartó kezelések időszakonként, szintén egy életen át, alkalmanként 10-20 000 Ft.

-       elektrolízises kezelés, magas energiával, jól látható heggel, 2-4 éven át szintén heti 1-2 óra munkával. Itt már nem kell fenntartó kezelés, mert a magas energia mindent visz. De ilyenkor a hegek már 2 méterről virítanak. Az ár fentebb.

 

Lézeres szőrtelenítésről, szőke szőrnél információt kaphat a szortelenites.info.hu honlapon a törzs pontnál. A 8. és 9. képen szőke szőrnél látható a fiatalember 6 kezelés után.

A 23. képen pedig egy érdekes eset van: 36 éves páciens háta azért ilyen térképszerű, mert 5 éven át járt (minden héten!) kis energiájú elektrolízises kezelésre. Aztán megunta és elkezdte a lézeres kezeléseket. Szőrzet van 5 kezelés után is, de sokkal életszerűbb a bőre, mint a tűs kezelések után.

 

Mi nem végzünk elektrolízist, de pácienseket, akiket nem érdemes lézerrel kezelni (néhány szőrszál az állon, mellbimbó körül vagy ősz szőrszálak), azokat Korsós Katalinhoz irányítjuk.

 

Kádárdr

Előzmény: stahlhelm (2383)
stahlhelm Creative Commons License 2011.09.27 0 0 2383

Tisztelt Doktor Úr!

 

32 éves férfi vagyok és a hátam, nyakam, vállaimon nagyon zavar az oda nem illő szőr.

Végigolvasva a fórum jópár hozzászólását, és az Ön honlapját, sajnálattal vettem tudomásul, hogy gyakorlatilag nincs végleges szőrtelenítés, utókezelésekre szükség lehet.

Mivel szőkésbarna hajam van, és a nemkívánatos szőrzet eléggé világos, nem tudom, mennyire lehet eredményes a lézeres kezelés.

Ezért jobban érdekelne az elektrolízises kezelés, az én olvasatomban ez egy fájdalmasabb, de biztosabbnak tűnő módszer. Vállalom a fájdalmat, csakhogy megszabaduljak ettől a nemkívánatos dologtól.

Az Ön klinikája végez elektrolízises kezelést? Ha nem, hol tudok ilyet csináltatni?

Tisztelettel

 

János

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.27 0 0 2382

Tisztelt Doktor Úr!

 

Nagyon köszönöm a választ.

Megnéztem a képeket, egyik-másik tényleg rémisztő.

 

Arra nem is gondoltam, hogy ez anyajegy lehet, nem volt ilyen a családban....

Kisfiam második osztályos és most kezdenek az osztálytársak megjegyzéseket tenni rá....

borotválni még korainak tartom, így marad a "ne törődj velük"

 

mégegyszer köszönöm!

Előzmény: klsderm (2381)
klsderm Creative Commons License 2011.09.19 0 0 2381

Tisztelt 123457!

 

A kisfiának így látatlanban valószínű egy anyajegye van a nyakán.

 

Ha megnézi a neten a Tierfell névuszokról készült képeket, rosszul lesz. Ezek sötét barna, szőrös, nagy anyajegyek. Csak példának mutatva. Azonban vannak olyan jegyek is, melyek alig pigmentáltak, csak a mélyebb részekben lévő szőrtüszőt érintik. A páciens úgy éli le az életét, hogy sohasem tudja meg, hogy egy speciális jegye van. És nem fognak sohasem megnőni nagyobbra, nem is fognak változni lényegesen. 5-20 év után kissé bebarnulhatnak, a szőr erősebb lehet. Gyermekkorban akkor nyúlunk hozzá (sebészet), ha valamilyen életfontosságú üreg mellett helyezkednek el (szem, száj, orr, végbél) és akadályozhatják a működést.

 

Addig is: mutassa meg bőrgyógyásznak az elváltozást, készítsen évente fotót, és ha hirtelen bebarnulna vagy növekedne a terület, úgy soron kívül lássa szakorvos. Vágni, borotválni szabad a kinövő szőrt. A lézeres kezelés nem jön szóba.

 

Kádárdr

Előzmény: Törölt nick (2380)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.17 0 0 2380

Tisztelt Kádár doktor úr!

 

Nincs lehetőségem végigkutatni a topicot, ezért megkérdezem:

 

9 éves kisfiam nyakán - csak az egyik oldalon - születése óta  több centiméter hosszúságú szőr/ haj van,  fél tenyérnyi területen.

Várni kell nagykoráig, vagy ezt a tinikori hormonváltozások nem hozzák ki újra, ha eltüntetjük?

 

nagyon köszönöm válaszát!

 

ercsibe Creative Commons License 2011.09.01 0 0 2379

Köszi az infót!

Előzmény: hayabusa80 (2378)
hayabusa80 Creative Commons License 2011.08.29 0 0 2378

Én elektrolizissel csináltam meg a lábam ott már 5 éve egy deka szőr se nőtt vissza, se világos(amit az iplnél és a lézeresnél mondanak h az visszajön) se semmilyen más. Lézeresben világos pihe szőr marad ami szerintem gáz mert  többmillió forint is lehet a szőrtelenítés és ennyi pénzért az ember már nulla szőrt szeretne se barnát se szőkét semmilyet. És  ennyi pénz szerintem rohadt sok azért hogy sőtét szőr helyett világos szőre legyen az embernek. De állítólag területenként változik az arány h mennyi szőr fog visszajönni ami hormonális hatásra is visszajöhet ez ált 5-6 év, legalábbis barátnőm aki ipl+lézerrel szőrtelenített most 5 év után kezdenek visszajönni a szőrei nem kis bosszúságára.

 

Előzmény: ercsibe (2377)
ercsibe Creative Commons License 2011.08.05 0 0 2377

Kedves fórumozók!

Olvasgatom vissza a topikot, és bújom a netet, de egy valamire nem találok választ.

OK, hogy az IPL tartós, és nem végleges szőrtelenítés, és az egyre ritkábban kinövő szőrszálak 'elégetése' miatt újra vissza kell menni 6-10-x alkalommal.

DE:

mi van egy vagy 2 (10) év múlva? a kezelés során "elhalnak a szőrtüszők, és megszűnnek szőrt növeszteni" vagy egy idő után észhez térnek (ha igen mennyi idő után? meddig tartós egy ilyen kezeléssorozat) és újra nő a szőr?

 

Köszönöm előre is a választ!

Üdv

Erika

Kittsz Creative Commons License 2011.07.30 0 0 2376

Köszönöm szépen a választ!

Előzmény: klsderm (2362)
20071122 Creative Commons License 2011.07.22 0 0 2374

szia!

Szeretném megkérdezni mi a további tapasztalatod a Rio 8000 -es Ipl végleges szörtelenítő gépről. Mennyire hatásos?

Szeretnék Én is egyet beszerezni.

Előzmény: ka_ta (2350)
klsderm Creative Commons License 2011.06.26 0 0 2373

Tisztelt NINIné!

 

Az, hogy valaki harmad áron kezel az valószínű kiszámolta, ha nem ad garanciát, és megkezeli a pácienst 14-20 alkalommal (arc), akkor is ugyanott van, mint aki 6-10 kezelésre vállal, és még utána nem kell foglalkoznia a „problémás” pácienssel.  

 

Az árkalkulációnál több szempontot kell figyelembe venni:

 

-       ki végzi a kezelést? (van-e a gyakorlata magasabb értékekkel való kezelésekhez)

-       milyen géppel dolgozik (eredeti ELOS rendszerű a gép, vagy csak reklámfogás)

-       használnak egy időben ELOS rendszerű villanófényt ill. diódalézert? (a dióda ELOS erősebb és drágább, mint a villanófény)

-       nem sok helyet talál, ahol ténylegesen kap garanciát és azt be is tartják.

 

A teljes arckezelés 45 000 Ft/alkalom nálam, míg a bajusz kezelése nélkül 35 000 Ft.

 

2001 óta végzek szőrtelenítő kezeléseket, 2003 óta változatlanok az áraink. Ha valaki több területet szőrtelenít, akkor bizonyos területeket ingyen kezelek. Nem tervezek akciókat, és nem tudok arról, hogy az állam támogatná a kezeléseket.

 

Kádárdr

Előzmény: NINIné (2370)
klsderm Creative Commons License 2011.06.26 0 0 2372

Több hónap, több év is lehet.

 

Kádárdr

Előzmény: Törölt nick (2368)
NINIné Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2371

Kedves Doktor Úr!

 

Nem tervez akciót a közeljövőben?

Vagy esetleg van erre valamilyen támogatás?

Közel félmilliós kiadásról lenne szó, nekem is könnyebb lenne ha olcsóbban usznám meg. :)

Köszönöm!

NINIné Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2370

Tisztelt Doktor Úr!

 

Érdeklődnék, hogy a weboldalán olvasható árlista aktuális e még?

Teljes arc szőrtelenítésről lenne szó, 45.000Ft/alkalmat olvastam. (Áll+nyakra kiterjedve +pajesz gondolom ez már teljes arcnak számít)

A másik észrevételem, hogy több klinika is használja már ezt az eljárást (ELOS IPL/RF-Synercon gépekkel)és mégis csak pl 15.000Ft/alkalom.

Természetesen nem kötekedni akarok, de Ön szerint mi a magyarázat arra, hogy harmad árral dolgoznak ugyanazzal az eljárással?

Válaszát előre is köszönöm!

Maradok tisztelettel.

ann_k Creative Commons License 2011.06.22 0 0 2369

A mézemulzió/cukorpaszta megoldás állítólag ó megoldás az intim szőrtelenítésre, és eléggé tártós is.

klsderm Creative Commons License 2011.06.10 0 0 2367

Kedves Szöga!

 

-Az intim szőrtelenítésnél minimum 2 hónapnak kell eltelnie két kezelés között. Óvakodjon az olyan helyektől, ahol hamarabb hívják vissza.

 

Ez azért fontos, mert ha kevesebb idő telik el, akkor könnyen abba a hibába eshetünk, hogy a szőrtelenítés sikeres, ilyenkor láthatólag a szőrzetnek nincs ideje kinőni. Ekkor a szőrt lövi ki a kis teljesítményű gép, de a hajhagyma alig kap roncsoló energiát. Hat hónap után (hat kezelés) meg jön a fórumos beírás, hogy minden szőrzet visszanőtt. Ezt úgy lehet a legegyszerűbben kivédeni (tesztelni), ha hagyunk 8-10 hetet a kezelések között és vizsgálódunk.

 

-A legnagyobb pozitív változás az első kezelés után van. Ilyenkor a szőrzet 30-50%-a eltűnik tartósan, évekre, hónapokra. Ha semmilyen eredmény nem mutatkozik, úgy két kezelés után mindenképpen váltani kell.

 

-Az ipl és az én gépem közötti különbségről nagyon sokat és részletesen tudnék írni.

Azért vásároltam ezt, mert nem hagy cserben, és tapasztalat kell a kezeléséhez. Ahhoz, hogy részletekről tudjak írni, kell valamilyen alapismeret, hogy megértse. Egy óra olvasás után a fórumról, vagy a honlapomról sok mindent megtudhat.

Azt kell látnia, hogy gép és gép között nagyon nagy különbségek lehetnek. A kezelőszemélyzet tudása pedig szintén lényegesen befolyásolja az eredményt. Ha körbenéz a szőrtelenítő hirdetésekben, láthatja, hogy a lelkiismeretes, éveken át jól dolgozó, jó gépekkel kezelő, viszonylag drágán dolgozó centrumok maradnak csak állva.

 

Ha utána olvasott, kérdezzen konkrétabban.

 

Kádárdr

Előzmény: Szöga (2365)
ka_ta Creative Commons License 2011.06.08 0 0 2366

Hello, mivel itt a nyár és nincs kedvem a 30 fokban hosszú nadrágban járni, így most hanyagolom  a kezeléseket, de még mindig elégedett vagyok.

mint írtam, nekem már az is elég, amit Kádár dr fénygyantázásnak hív. ha hetente egyszer kell a lábamon borotvával átszaladni, azt én már eredménynek könyvelem el. Ha lenne fölös fél millióm, lehet, hogy én sem itthon kísérleteznék, de a különböző fórumok hozzászólásai alapján a szalonok nagy részében ugyancsak vakon tapogatóznak.

Előzmény: bb_bb (2363)
Szöga Creative Commons License 2011.06.07 0 0 2365

Tisztelt Kádár Dr!

 

Szeretném a segítségét kérni két kérdés megválaszolásába:

     -  IPL-es epilálás esetén (intim terület) mennyi az optimális idő az első két kezelés eltelte között?

     -  várható-e valamilyen minimális eredmény az első kezelés után?

     -  van-e különbség hatékonyságban az ipl-es kezelés és az Ön által végzett kezelés között?

Segítségét előre is köszönöm!

bb_bb Creative Commons License 2011.06.07 0 0 2364

Szia! és mikor kezdted el használni? És milyen idokozonként?

Előzmény: denics (2351)
bb_bb Creative Commons License 2011.06.07 0 0 2363

Szia! Azóta eltelt egy hónap. Továbbra is elégedett vagy?

koszi a választ

Előzmény: ka_ta (2354)
klsderm Creative Commons License 2011.06.05 0 0 2362

A Remington IPL5000 és a hozzá hasonló otthoni, kis teljesítményű készülékek fénygyantázásra alkalmasak. A készülék használati útmutatója nem hazudik, nem téveszt meg, kb. 12 hét után várható a szőrzet újbóli kinövése.

 

Kádárdr

Előzmény: Kittsz (2361)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!