Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

v_peti Creative Commons License 2001.11.19 0 0 6
Én is ezen gondolkodtam. A Providencia 26000-ot akar kérni, ők meg csak 17-et. Azért ez nem kis különbség. Amúgy ezen a területen nem hinném, hogy szimpla átverés létezne. (Az állam ellenőrzi a biztosítókat.)

Előzmény: Gyedmaroz (5)
Gyedmaroz Creative Commons License 2001.11.16 0 0 5
De jó, hogy ilyen topik is van, nem kell megcsinálni.
Arra vagyok kíváncsi, hogy találkoztatok- e már a KÖBÉ- vel (Közlekedési Biztosító Egyesület)?
Mert nagyon nyerők a díjai.
Ilyenkor felhorgad az emberben a gyanú, hogy van- e valami svindli a dologban?
Laci Creative Commons License 2000.02.02 0 0 4
Felhozom, mert fontos lenne
Laci Creative Commons License 2000.02.01 0 0 3
Hát addig ugye nem nyúl hozzá, amíg nincsenek papirok. De az valóban jó ötlet lehet, hogy felhívom, megkérdezem mit akar cserélni, a telefonbeszélgetést felveszem kazettára, kivonulok egy pár tagú szerelő gárdával, megnézem az adott elemeket, és utána megmutatom neki a kazettát, majd zsarolom, hogy beperelem csalásért, ha nem ad nekem 12 Ft 30 fillért azonnal :)

Hát nem tudom. Attól tartok, hogy ha rászólok, akkor pillanatok alatt szétszedi a dolgot, és eltör egy-két izét benne, és aztán mondja, hogy persze nézzem csak meg...

Én arra gondoltam, hogy a biztosítót felhívnám, és elmondanám nekik az esetet, és aztán közölném a szerelővel, hogy a maga kockázatára csinálja, mert felhívtam a biztosító figyelmét az ügyre, és fokozott figyelemmel kezelik. Nem tom ez jó 5let-e.

Előzmény: sender (2)
sender Creative Commons License 2000.02.01 0 0 2
Szerintem ne engedd a szerelőt hozzányulni az autóhoz, csak ha megnézted mit akar cserélni, javítani. Ha telefonon odaszólsz, hogy STOP szeretném látni, mit motyóznak, már lehet hogy attól is elmegy a kedvük a kisstílű csalástól. Ne engedd, hogy palira vegyenek.

Sok sikert! : Sender

Előzmény: Laci (-)
Laci Creative Commons License 2000.02.01 0 0 1
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy gyakorlatilag nulla sebességgel történt.

Viccen kívül kb gyök kettő km/h-val gurult neki :) -de tényleg

Előzmény: Laci (-)
mittudoméneztet Creative Commons License 2000.02.01 0 0 0
kötelező nullázás...
Laci Creative Commons License 2000.02.01 0 0 topiknyitó
Most nem ezt az intézményt akarom leszólni, hanem kérdeznék egyet:

a múltkor gyógyszertárbe menet leraktam a kocsit (kis suzuki) a gyógyszertár előtt, betettem sebességbe, és berohantam. Erre látom, hogy a mögöttem levő dudál, mert a kocsim kiugrott sebességből, és a pár centire (10-15 cm lehetett) mögöttem levő autóra rágurult a gyakorlatilag vízszintes úton. Persze kimentem, megnéztük, és egyik autónak sem lett semmi baja (az övén elől valami régi műanyag izé volt, asszem valami régi opel lehetett). Azért adtam neki egy névjegykártyát, hogy persze szóljon, ha valami van (annyira aggódott, pedig megnéztük mindkét kocsit, és semmi baja nem volt nyílván).

Erre ma hív, hogy a szerelő szétszedné, és megnézné , de csak akkor, ha megvan a biztosítási papír. Na én a magam részéről attól tartok, hogy a szerelő valami kis piti biztosítási csaló, és elkezd hülyeségeket felszámolni (mert neki az munkadíj ugye, és elsózhat esetleg valami vackot), és ettől én magasabb biztositási díj kategóriába fogok tartozni.

Szerintetek ilyenkor mi van, mert a sráccal sem akarok kitolni, de szerintem a szerelő egyértelműen csak kamuzik, mert tényleg az ő elől lévő alsófelfüggesztésű kis műanyag előlapja sem repedt meg ahol hozzáért a kocsi (a rendszámtáblák találkoztak egyébként is és azok sem repedtek meg), akkor mi baja lehet egyáltalán?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!