Keresés

Részletes keresés

re-tour Creative Commons License 2001.09.03 0 0 1025
Ez TÖK JÓ! Örülök én is.
Aztán várom a további híradásokat is ám!

(Bocs, de eddig pihentem, és nem mentem gépnek a közelébe sem.)

Előzmény: Zsoldos (1007)
kiian Creative Commons License 2001.08.24 0 0 1024
Sziasztok!
Ha már szóba került a salaktalanítás: tesóm mutatott egy igen drasztikus ám állítólag nem káros salaktalanító módszert: sok pohár meleg, enyhén sós vizet kell legurítani poharanként, és minden pohár víz után meghatározott jógamozdulatokat végrehajtani (törzsdöntések, egyebek). Állítólag a végén víztiszta víz jön ki az ember végén. Aznap ne csinálj semmi fizikailag kicsit is megterhelőt, este ehetsz egy kis vízben főtt rízst. Utána lehet csinálni egy hetet zöldség-gyümölcs diétán. Sógornőm jövő héten próbálja ki.
Mindenesetre én maradok a teáknál és a reikinél.
Nálam egyébként az éjszakai "műszak" okoz gondot: ha fennvagyok hajnali 2-ig, mert dolgozom, nem kifejezetten éhes vagyok, hanem "viszket a fogam". Vizsgaidőszaki nasiról (ott szúrtam el nagyon) meg átálltam a sárgarépára és almára. Tudom, önuralom!
mirminc Creative Commons License 2001.08.23 0 0 1023
ha sok gyümölcsöt és zöldséget eszel és kihagyod a húst, csokit, kenyeret, meg esetleg még elmész egy-két alkalommal úszni, futni, bringázni, akkor gyorsan lemegy az a két kiló.
én párolt karfiolt szoktam enni ilyenkor, mindenféle gyümölcsöt (persze nem banánt), meg szénhidrátként, étvágycsökkentőként héjában sült vagy főtt krumplit, vagy kefíres krumplisalátát (olyan, mint a majonézes, csak majonéz helyett kefír van rajta).

A 9 kiló kb. 6 hét alatt ment le :)) én is meglepődtem, mert előtte jó sokáig próbálkoztam és nem ment le semmi. Sok zöldséges kaja és némi sport: ez a módszerem :))

Előzmény: hanka (1022)
hanka Creative Commons License 2001.08.23 0 0 1022
Kösz a recepteket! Jövő héten kipróbálom, mert a hétre már főztem egy nagy kondér zöldséglevest, és most azt eszem péntekig.
Mennyi idő alatt ment le ez a 9kg? Én jövő szombaton megyek nyaralni, arra le szeretnék adni 2 kg-t, hogy a nyaralás alatt csak azt hízzam vissza, ne a mostani állapotomra jöjjön rá.
Lehet, hogy gyümölcsnapot kéne tartanom?
Előzmény: mirminc (1021)
mirminc Creative Commons License 2001.08.23 0 0 1021
Töltött paradicsom egy személyre:

Egy kevés túrót, egy fél kefírt, egy nagy gerezd fokhagymát, egy kis reszelt sajtot és egy tojást összekeverek. Két paradicsom tetejét levágom a belsejét kiszedem (de nem az egészet, csak a zöldet, meg a levét). A zöldet kidobom (én úúúútálom), a levét meg hozzáöntöm a töltelékhez. A tölteléket sóval, borssal és bazsalikommal (esetleg kicsi oreganoval) ízesítem (ha nincs otthon, nem muszáj a bazsalikom, de én most vette, egy kis bazsalikomnövénykét 150 Ft-ért a piacon és nagyon finom).
A paradicsomokat egy kistányérra teszem és beletöltöm a tölteléket. Ami nem fér bele, azt mellé öntöm. Ezt az egészet beteszem a mikróba maximumon 5-6 percre. Nagyon finom lesz, mert a tojás miatt rántottaszerűség lesz a melléöntött töltelékből. Ráadásul ez az egyetlen kaja, ami csak rozsos extrudált kenyérrel finom! :))

A cukkinileves receptje: kevés olivaolajon (vagy margarinon) kell párolni az apróra vágott cukkinit, tört fokhagymával, friss bazsalikommal, oreganoval, sóval, borssal ízlés szerint ízesíteni. Közben egy lábosban leveskockából alaplevet kell készíteni majd, amikor a cukkini megpárolódott, személyenként tűzálló levesestálakba adagolni (az adagolás ízlés szerint megy, de inkább több cukkini és kevesebb víz legyen a tálakban). Közben fejenként 1-1 szelet kenyeret pírítunk, amiket beleteszünk a tálakba. A tetejére sajtot reszelünk és 10 percig sütőben sütjük, amíg a sajt szép aranyszínű nem lesz. Jó étvágyat! (finom és laktató) :)))

Előzmény: hanka (1020)
hanka Creative Commons License 2001.08.23 0 0 1020
Az biztos, hogy a Shape-ban lévő nők színvonalát elérni átlagos adottságokkal - lehetetlen. De azért vannak benne jó öteletek, úgy általában az egészséges életmódra vonatkozóan. Egy másik topcban írta valaki, hogy az vagy, amit megeszel. Szóval emiatt is érdekel a téma.
Mivel töltöd a paradicsomot? A cukkinilevest is leírhatnád!
Előzmény: mirminc (1016)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1019
Morae!
Boztosan az a bizonyos noi oszton. :o)
Előzmény: Morae (1018)
Morae Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1018
Azt hiszem ezekutan le kell vonnunk a szomoru vegkovetkeztetest:
Sok mozgas, keves eves, mertekletesseg. (Mind az evesben mind a fogyokuraban...)
Az a baj, hogy lustak vagyunk, es ingyen akarunk mindent!
(Persze en is gondolkoztam, hogy erdemes lenne-e megrendelni. Hiszen olyan igeretes volt, nem is draga... De szerencsere valami visszatartott:-)
Előzmény: kisboszi (1017)
kisboszi Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1017
Szia Labor! Nagyon szívesen megajándékozlak egy kis tasak fűszerkeverékkel. Ebből is látszik, én is megrendeltem e csodát. Megrendeltem annak ellenére, hogy tudtam és tudom, hogy a fogyás titka nem ezekben a módszerekben van. Hiszékeny az ember, ez tény. Annak idején elolvastam a Testkontroll című könyvet, tudatosítottam magamban, hogy mit mivel párosítva szabad enni, minek kell piros lámpát kapni. Aztán semmit sem csináltam így. Pedig a módszer hatásos. Egyik kolleganőm e módszer segítségével szabadult meg felesleges kilóitól.
Több hónapja megvettem egy kondibérletet, hiszen mozogni kell. Rendszeresen. Azóta annyi a sport, hogy néha felemelem a bérletet. Mozgás nélkül nincs fogyás, ez a legnagyobb igazság!
A csokiimádóknak: ha csak csokit esztek, semmi mást, nem hízlal ez a finomság. De - gondolom - ez nem nagyon nyugtat meg senkit.
Tehát: senki ne rendelje meg a csodamódszert, újat nem írtak a könyvbe. De esetleg - ha valaki mégis nagyon kíváncsi rá - szívesen fénymásolok belőle. Miért is ne?
Előzmény: Labor (1014)
mirminc Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1016
Olvasom a Shape-t, de mindig felbosszantom rajta magam. Az ember borzasztóan kövérnek és csúnyának érzi magát, mire a végére ér. Pedig most adtam le 9 kg-t...

Én azt a stratégiát követem, hogy reggelire és ebédre eszem többet, így vacsizni már nincs kedvem (korábban az volt a bajom, hogy egész nap koplaltam, aztán vacsira jól teletömtem magam). Vacsira mindig valami könnyű zöldséges kaját eszem, pl. cukkinileves, töltött paradicsom, saláta stb.

Előzmény: hanka (1013)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1015
Attol felek, nem fogunk tudni megallapodni egymassal. Tul sokat kersz. Ez a modszer aranyat er, sajnos nem all modomban erteken alul adni.
De alkualap lehet, hogy kuldok egy kis cserepet folddel es benne az eredeti es igazi fuszerek magjaival.
Előzmény: Labor (1014)
Labor Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1014
Nem kérek mást, csak egy adagot a Malgorzata Drozd fogyókúra fűszereiből. Nem találom a hirdetést, és nekem mindenképpen le kell fogynom! :-)
Előzmény: Törölt nick (1012)
hanka Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1013
Sziasztok!
Végigolvastam a topicot, és amint látom mindenkinek más módszer jön be a fogyókúrára. Remélem pár dolgot én is tudok hasznosítani az általatok leírtakból.
Nálam az a módszer vált be, hogy hétközben nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem, hétvégén viszont nem tagadok meg magamtól semmit. Így azért azért az evés öröméről sem kell lemondanom, hiszen a teljes önmegtartóztatás (szerintem) egy idő után átcsap féktelen evészetbe.
Hétközben reggeli: gyümölcs + kétszersült, vagy korpovit. Tízórai 1 alma. Ebéd: kefír zabkorpával, és kétszersülttel, vagy sovány túró gyümöccsel és édesítőszerrel. (A munkahelyemen még egy micro sincs, úgyhogy meleget nem tudok enni.) Amikor hazaérek (fél 5), ebéd: zöldségleves, vagy főzelék, vagy saláta, szóval olyasmi, amivel mindenki próbálkozik.
Én januárban kezdtem fogyókúrázni, akkor azért szigorú voltam magammal, de miután áprilisra elértem a mostani súlyomat (55 kg, 168 cm), már csak arra figyelek, hogy ezt megtartsam. Így aztán hétvégén minden jöhet, amit megkívánok, és némi kilengés hétköznapokon is belefér.
A mozgással úgy vagyok, hogy néha heteken keresztük szinte minden nap tornászom otthon a videoval, máskor meg (mint például az utóbbi hetekben), már a gondolatára is rosszul vagyok.
A Shape Magazint szoktátok olvasni? Sok jó dolog van benne!
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1012
Labor! Koszonjuk a jelentkezeset, elojegyzesbe vettuk. Kerem irja le milyen juttatasokat var cserebe szemelyes kozremukodeseert.
A piarmunka reszet felkeszult marketing csapatunk iranyitja.
(He labor, egy jo kis honlap atkozott hiteles tud lenni. Nem?) :o)
Labor Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1011
Vállalom a hajnövesztő modellkedést, úgyis le akartam nyirni a hajam kopaszra. Paróka se kell, csak előtte, utána fénykép a már ismert felcseréléssel. Ha meg le akarnak nyomozni, hát két hónap múlva akár élőben is megjelenhetek rövid, de dús hajjal. :)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.22 0 0 1010
ugy szeretnek meg olvasni errol az atvagasrol!
Florance Creative Commons License 2001.08.21 0 0 1008
az úszást mindenképpen ajánlom!!
nem terheli meg a gerincet, a hátúszás a legjobb a gerincre!

vigyázz magadra!!

flo

Előzmény: kiian (1001)
Zsoldos Creative Commons License 2001.08.21 0 0 1007
Nem akartam addig válaszolni, amíg 2-3 hetes tapasztalatom nincs.
"ne add fel, amikor napokig, esetleg hetekig nem mozdul a mérleg! "
Nem mérem naponta, de 3 hét alatt 4,5 kg mínuszom lett, uh szeptemberig biztos meglesz az 5, és szerintem még az ösz folyamán a 10. Ha elértem, majd írok. :)
Előzmény: re-tour (978)
mirminc Creative Commons License 2001.08.14 0 0 1006
szia tzuiop! :))))))

igazad van. ha elolvastad az előzményeket, láthattad, milyen vita alakult ki Gép01 és az Alakformálás hívők között. Szóval tudjuk mi, hogy csodák nincsenek. Épp erről szól a topik.

Mi a véleményed Gép01 módszeréről (bulizás roskadásig)?

OFF (aztán lássunk a Bikáknál is! a következő talira meg sem fogsz ismerni, olyan karcsú lettem :)))))) ON

Előzmény: tzuiop (1003)
nextdoor Creative Commons License 2001.08.14 0 0 1005
Szia, a gerinc csodákra képes, az enyémet operálták, az egyik csigolyám jóformán nincs, ha a mellette levő izmokat erősíted, bátran mozoghatsz, szűnik a görcs, a kényszertartás.Ami jólesik azt szabad, úgyis érzed.
Csak lazán...Anna
Előzmény: kiian (1001)
re-tour Creative Commons License 2001.08.14 0 0 1004
Az alakformálás sajnos nem megy "hüjébbnél hüjébb" tanácsok nélkül. A probláma megoldása egy kicsit összetettebb, minthogy csinálj 100 lábemelést.
Előzmény: tzuiop (1003)
tzuiop Creative Commons License 2001.08.14 0 0 1003
Sziasztok!

Ahelyett, hogy a hüjébbnél hüjébb tanácsokat adnátok egymásnak,inkább olvassátok el az ALAKFORMÁLÁS topicot!

Mert nem lefogyni kell,hanem átalakulni,átváltozni!

re-tour Creative Commons License 2001.08.14 0 0 1002
Igen-igen. Ha van valami mozgásszervi probléma, akkor tanácsos a tornáról szakemberrel beszélni. Biztosan tudnak olyan ajánlani, ami kíméli az izületeket és a gerincet. Minden ember számára létezik mozgásforma, csak meg kell találni a számunkra legideálisabbat. A jógából átvett nyújtógyakorlatok otthon is elvégezhetőek, az izmok tónusán sokat javítanak de nem terhelik olyan mértékben az izületeket mint pl. a futás.
Megjegyezném az ivókúra (a tisztítás, amit itt már néhányan említettünk)sokat javít az izületek állapotán is, mert a méreganyagok onnan is szépen eltávoznak.
Üdv.
Előzmény: kiian (1001)
kiian Creative Commons License 2001.08.14 0 0 1001
nagyon köszönöm, hogy helyre raktátok az agyamat. Kezdtem már hisztis lenni a kilóim és a fel nem vehető ruháim miatt.
Sajnos a mozgással csínján kell bánnom, szét van esve a gerincem és az izületeim, de beszélek egy tornatanár ismerősömmel, hátha tud segíteni.
És fogom olvasni a topicot, hát könyörgök, ne hagyjátok abba az egymást-bíztatást, remélem, nekem is segít.
Puszi, boldog nyarat:

Kiian

ready Creative Commons License 2001.08.14 0 0 1000
Errol az ultrhangos bedorzsolo kozmetikusoknal vegeztetheto kurakrol mit tudtok?
Előzmény: re-tour (999)
re-tour Creative Commons License 2001.08.13 0 0 999
Szia Kiian!

Szerintem lelkiismeretes orvos nem ír fel étvágycsökkentő tablettát néhány kiló plussz esetében, mert azok többet ártanak, mint használnak. (gyakori, hogy ezekben a gyógyszerekben található vivőanyagtól elkezd hullani a haj.)
Szóval azt gondolom, nextdoornak igaza van. Biztosan van pár perced otthoni mozgásra, és vacsorázni sem mindig kell. A fogyókura fontos része, hogy sokat igyál, mert a méreganyagoknak ki kell a szervezetből ürülni.(teák, szénsavmentes ásványvíz, zöldségleves, gyümölcslé cukor nélkül) Ha esetleg időd engedi, menj el szaunázni hetente, jól dörzsöld le a bőröd. (Vasárnap reggel pl.)
Ja! Azt az elekrtomos stimuláló-bigyót felejtsd el! Nincs olyan gépezet, ami látványos változást produkál az ember testén fáradság nélkül. Csak a pénzedet költenéd feleslegesen.

Előzmény: kiian (997)
nextdoor Creative Commons License 2001.08.12 0 0 998
Szia, a fogyokúrás gyógyszerek étvágycsökkentők azonban más mellékhatásuk is van. A Te arányaid szerintem ezt nem teszik szükségessé, 5-6 kilot elég fogynod szerintem. Diéta, diéta, és anyagcserét fokozó teák, sok gyümölcs, semmi édesség és kenyér. Nem gyorsan,kb. 4hónap alatt ledobod ezt a kicsit. egyébként napi 15 perces otthoni kis mozgás segít, nem kell fittnessgirlnek lenni. Tudod, felülés, hajolgatás, attól függ, honnan akarsz ledolgozni.
Én is ülök, sőt!ráadásul nemsokára 38 leszek, van gyerek is és tudom tartani a 49-51 kilómat. Hidd el nem csak alkati kérdés.Ezek a stimuláló izék nem sokat csinálnak,a nyirokrendszeren keresztül kell távoztatni a mérgeket, illetve zsíroldást alkalmazni, ez szintén finom, nem drága teákkal lehet. Herbária pl.
Sok sikert!
Előzmény: kiian (997)
kiian Creative Commons License 2001.08.12 0 0 997
Sziasztok!

Végigolvasgattam a topicot. Érdekes, van amivel egyetértek, van amivel nem tudok.
Most segítséget kérnék: 158 cm vagyok és hozzá 61 kiló. Sajnos, mozgás nagyrészt kilőve + napi nem 8 órás ülőmunka. Milyen diétát csináljak, érdemes-e étvágycsökkentőt kérni orvostól (tehát ellenőrzött módszer - átmeneti depis időszakaimban nasizok, meg vizsgaidőszakban is). Láttam egy testmozgató szerkentyűt: elektromosan stimulálja az izmokat. Érdekel a dolog, de miután csomagküldő és nem is ocsó, nem sok bizodalmam van benne. Tapasztalat, valaki?

Csupa fül (és zsírpacni vagyok)

Üdv: Kiian

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.10 0 0 996
Aztan el ne csap a hasad!:o))) Jo hetveget
re-tour Creative Commons License 2001.08.10 0 0 995
Jó hétévégét nektek kedves "üzlettársak".
A hírdetéseknek meg nem bedőlni ám! Akármennyire is szűk a fürdőruha, meg akármennyi használatlan a fésű...!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!