Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

At1 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 631

Szia! Hát ez kellemetlen. Szerencse, hogy nem mentél gyorsan, bár nem tudom mennyi ott a megengedett.

 

Az én javaslatom, hogy az egyik "érzékelőt" mindenképpen rakd be a rendszám fölé közvetlen, esetleg a hűtőrácsban elrejtve. (nem tudom milyen autód van.)

 

A rendszámra fognak célozni, mivel az a legtökéletesebb visszaverő felület az autódon. Se fölé, se alá, oda. Máshonnan nem olyan jó a visszaverődés. Ez persze az én véleményem.

 

Ilyen szerencsétlen helyzetből "mérve" szinte csak a rendszám esik bele a lézersugár kúpjába.

Előzmény: ToDD321 (630)
ToDD321 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 630
Na gyerekek, akkor mondom.

7főn mentem városoban (nem Budapest) 10 körül (reggel), álmos voltam, 65-el. Hosszú egyenes út, fákkal + járda mind2 oldalon. 1szer csak visít a BEL550, meg a jammer. A gyenyó fenn állt a járdán, 2 fa között és onnan mért. A "baj" csak az volt, hogy úgy állt be, hogy a detektor csak akkor jelzett be, mikor megláttam az autót a fa mögött. Köpni-nyelni nem volt időm. Ha nincs jammer, finito. Vlaszeg pont a kocsija elé irányította a lézert a szélvédő mögül. Visszamenni nem volt pofám, hogy megkérdezzem, mennyivel mentem. Remélem tette a jammer a dolgát, 2xtransciever van feltéve, csak lefogja az elejét.

Aztán jött a próba: újból lejöttem előtte, és láss csodát, jammer semmi, BEL550 visít. Nekem a 2 transciever a rendszámtól jobbra és balra, egyenlő távolságra, de alatta helyezkedik el. Amire én gondolok, faszikám, mivel nem vett le jelet, fogta és feljebbhúzta a lézert a rendszám vonaláról, kb. motorház, szélvédő. Vajon fogott-e onnan jelet? Volt miről visszaverődnie?

Most azon gondolkodom, hogy az egyik transcievert feljebb rakom, akár a szélvédő mögé, mer mi van ha az autópályán emberünk fogja és feljebb emeli a lézert ott is. Jammer kikapcs, sebesség lemér. No az nem volna jó. 5letek?

W-T Creative Commons License 2004.08.04 0 0 629

Biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb sor kerül erre a "párbaj" tesztre is. Részünkről rendben van, és biztos vagyok benne, hogy T-T is pozitívan vélekedik erről. Néhány napon belül közzétesszük a Willtronics detektorok mérési eredményeit, és utána mindenki tudja mire készüljön.

 

A hamis jelzésekkel kapcsolatban: maximálisan egyetértek veled. Jónéhányszor kellett módosíttatni a detektorok zavarszűrésén és City mode - érzékenységén, mire sikerült egy optimális szintet elérni. Persze így is előfordulnak vakriasztások, de mint tudjuk nem lehet olyan, hogy az OMV kútra ne jelezzen de a traffipaxra igen.

Előzmény: szg307 (627)
W-T Creative Commons License 2004.08.03 0 0 628

Sziasztok!

 

slippyV!

Tökéletesen igazad van. Bár hozzátenném, ha vásárol valaki egy nem megfelelő detektort és lefényképezik, az duplán fizet. És mivel a detektor biztonságérzetet ad(és ad.) valószínúleg jobban túllépi a sebességhatárt, hacsak néhány km/h-val is, de mint tudjuk nem mindegy... Egyébként én 50eFt-ért is láttam Kobrákat..

 

szg307: www.willtronics.com , de mint látom már megvan.

 

A Willtronics gyárt invertereket és GPS rendszereket, bár mint láthatod a honlap sincs még 100%-os állapotban. Ha ezekről a termékekről akarsz olvasni, válaszd a kóreai verziót :) Vagy várj egy kicsit, és hamarosan nálunk is láthatod ezeket. (Nyilván angolul is a gyártó honlapján - rövid időn belül.)

 

Megnyugtatlak: a termékek nem a honlap állapotát tükrözik. Oka, hogy a Willtronics gyártó, és nem forgalmazó. Csupán a gyártó megjelenése az Interneten.

szg307 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 627

W-T és T-T!

 

Nem akartok összehozni egy kis közös tesztet ?

 

Lehetne először egy műszeres teszt T-T -éknél, majd egy éles, a forgalomban kocsikázással. Lehetne nézni az érzékenységet, és azt, hogy mennyiszer ad hamis jelzést.

 

Ez utóbbit személy szerint nagyon fontosnak tartanám a "farkast kiáltani" szindróma miatt.

Előzmény: W-T (622)
szg307 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 626

Köszönöm, közben megtaláltam... a UPC ismét megtréfált.

 

A honlap tanúsága szerint úgy tűnik ez a Willtronics nem gyárt más terméket csak detektort.

Előzmény: slippyV (625)
slippyV Creative Commons License 2004.08.03 0 0 625
Szia!

http://www.willtronics.com/

szerencsere van angol link:]
Előzmény: szg307 (624)
szg307 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 624

Hol van a Willtronics detektorok honlapja ?

A gyártó honlapján nem található meg, csak a Tiéteken?

Előzmény: W-T (622)
slippyV Creative Commons License 2004.08.03 0 0 623
Kezdem megerteni, hogy nem erdemes Cobra detektort venni.
Egyedul az a problema, hogy a "nehany ezer forintos" kulonbseg az kb 50% :/

Ez azert elgondolkodtato..

Ha tisztan a szamok szamitananak azt mondanam, hogy fele aron nyujt 75%os vedelmet... Szemben a mostani 0-val.. ez igen jo arany..
Ugyanakkor draganak tunik a maradek 25%....

Persze ezt a temat nem lehet igy vizsgalni... hisz ha az a maradek 25%-kapja le az embert, akkor ott tart mintha nem kolott volna ra egy fillert sem..

Azt hiszem en mint vasarlo meg varok egy kicsit az arversenyre;)
Előzmény: W-T (622)
W-T Creative Commons License 2004.08.03 0 0 622

Szervusz SlippyV!

 

Természetesen: www.radar-detektor.hu

 

Mindenféle elérhetőségünk megtalálható, állunk rendelkezésedre.

Előzmény: slippyV (621)
slippyV Creative Commons License 2004.08.03 0 0 621
Kedves W-T!

Van valamilyen weboldal/leiras/arlista a Willtronics -termekekrol?
Előzmény: W-T (617)
W-T Creative Commons License 2004.08.03 0 0 619

Kedves istilino!

 

Én nem mondom meg melyiket vedd, nézz körbe, az árakat látni fogod, és nézd át a fórumot, honlapokat. Ha bármi kérdésed van, bátran tedd fel.

Előzmény: istilino (615)
W-T Creative Commons License 2004.08.03 0 0 617

"Hazánkban kapható MRD, Beltronics, Whistler és RMR típusú készülék. Mi a Willtronics radardetektort ajánljuk, melyekre garanciát vállalunk.Az ön érdekében kérjük, ne vásároljon bizonytalan forrásból."

 

Szóval T-T, előzzük meg a félreértést. Egy hivatalos magyar disztributor, mint pl a Traveltech Kft. vagy a H&H Kft. nem számít bizonytalan forrásnak,bejegyzett cégek, nyilvánosan közzétett telephellyel, székhellyel. De nyilván Te is tudod, hogy sokan árulnak apróhirdetésen keresztül ilyen-olyan 99%-ban amerikai szabványú készüléket(Bel-t, Whistlert is, meg főleg Cobra-t meg Early Warningot(siccc!). Melyhez sem számla, sem garancia, sem magyar nyelvű használati utasítás nem jár, viszont cserében használhatatlan de olcsobb néhány ezer forinttal.

A szöveghez hozzátesszük, hogy hivatalos márkakereskedőtől javasoljuk a vásárlást. Azthiszem ez így már érthető.

 

Pozicionálás: Mi nem állítjuk hogy ennél nem lehet jobb semmi, csupán hogy a Willtronics teszi a dolgát, ahogy kell. Teljesítményéről annyit hogy a WT1010 HUN Edt. modellünk áll legközelebb a Bel 330 HU-hoz. A tesztből ki fog derülni, hogy merről. Korrektül. Nem célunk átverni a vásárlót. Köszönjük a teszter felajánlását, de zöld és fehér skodákat használunk, valamint háromlábúakat.:) Ennek jobban hiszünk, végülis csak közelebb áll a hétköznapi körülményekhez.  Természetesen beszélhetünk nyílt tesztről is, melynek közzétesszük az eredményét.Úgy érezzük nincs félnivalónk, de ezzel várjuk meg az első szóló teszteredményeket.Úgy gondoljuk, a legjobb ár/érték arányú radardetektort forgalmazzuk.

 

Összehasonlító teszt: egyenlőre nem is fogsz találni a neten semmi ilyesmit, ugyanis most készül az első. Aminek az a magyarázata, hogy vadonatúj modell. A Willtronics Digital Telecommunications egy viszonylag új cég, ez az első fejlesztésük. Emellett invertereket és GPS rendszereket fejlesztenek. Azthiszem belátható, hogy nem egy sufniban rakják össze ezeket legóból.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (614)
belagyi Creative Commons License 2004.08.03 0 0 616

hogy olcsó, de jó

 

kicsi, de nagy

rövid de hosszú

sovány de kövér

lassú de gyors

széles de keskeny

...

...

...

Előzmény: istilino (615)
istilino Creative Commons License 2004.08.03 0 0 615

Kedves T-T, W-T, Ganxsta!

 

Tud nekem vki abban segíteni, hogy olcsó, de jó radar detektort vásároljak?

W-T Creative Commons License 2004.08.03 0 0 613

T-T!


Tulajdonképpen akkor valahol mégiscsak meg lettünk szólítva.
Ha próbálnám a dolgot elintézni egy meglehetősen kiszámítható, ámde baromi ütős poénnal, annyit szólnék hozzá az álalad elmondottakhoz, hogy ha Te ezekkel a dolgokkal így tisztában van, akkor mit keresel a "Suzukiddal" a "Mercedeseink" piacán? :-)
Persze én nem vagyok ilyen jópofa srác, s ellenségeskedni sincs kedvem. Sokkal inkább tisztemnek érzem azt, hogy érdemben válaszoljak.

Az általad idézett reklámszöveg kétféleképpen értelmezhető. Az egyik értelmezés valóban azt sugallja, amit Te is vázoltál. A másik értelmezés szerint viszont az üzenet arra utal, hogy a felsorolt termékek egy megbízható kört alkotnak - s ebből a "miénk" a Willtronics. Egy a többi megbízhatóból. Nyilván "Őt" emeljük ki egy külön mondattal. Tehát a reklám értelmezése teljesen szubjektív. Fogyasztó és fogyasztó számára mást-mást jelenthet. Bízzuk ezt tehát rájuk!

Autós helyen vagyunk, de ez mégiscsak egy műszaki cikk. Persze tudom, hogy egyértelműen nem utaltál erre, de valahol mégis úgy éreztük, okosan, burkoltan, de próbálod a Samsungot "bevinni" az autók piacára.. Persze a végén már a mi autónkat is beúsztattad a képbe - de mi figyelünk! :-)
Szóval hiába autós cikk a radar-detektor, ezen felül műszaki cikk, sőt, leginkább az! És így talán a Willtronics származása is, de legfőképpen a benne dolgozó chip (Samsung) is meglehetősen imponáló szvsz.

De igazoljanak minket is a tesztek! Reméljük minél hamarabb közzé tudjuk tenni ezirányú vizsgálódásainkat, s szeretnénk mi is kipróbálni (hivatalosan is) T-T a Te általad forgalmazott márkák egy-egy darabját.
Az már biztos, hogy az itt olvasottak, ill. az itt-ott közreadott tesztek alapján a legjobb itthoni detektorok közelítik meg legjobban a Willtronics teljesítményét.


 

Előzmény: Törölt nick (612)
W-T Creative Commons License 2004.08.03 0 0 611

Kedves T-T!

 

Hamár így meg lettünk szólítva, bár kissé kerülőúton, válaszolnék.

A Willtronics radardetektorok jó minőségűek. Próbáltad? Én próbáltam.


Leszólod a származása miatt, ami Kórea. Nos akkor elmondom, hogy a Samsung, az LG, a Kia, a Daewoo, a Hyundai mind, mind kóreai. Nyilván megtalálható ott is a gyenge minőségű termék, de nem állítanám, hogy nem veszi fel a versenyt a kanadai elektronikai termékekkel. Azthiszem ezen a téren jóval előrébb járnak. Gondolom a kanadai hokiütők jobbak mint a kóreaiak, ezen nem is vitatkozom. Attól hogy valakinek "ferde" a szeme, még csinálhat minőséget.Nem kellene általánosítani.

Visszatérve a detektorra, a belseje egyáltalán nem ugyanaz mint a Bel vagy az MRD, sem a Whistler. Bár utóbbira kicsit hasonlít, mivel a Whistler mérnökei tervezték. Ja, és Samsung áramköröket tartalmaz, ha érdekel. (Igen gagyi kóreai.Fujj. Sőt, le a japánokkal is, éljen a hamburger és a kóla földje! - na meg a Fülöp szigetek, a mikroelektronika őshazája.)

Ha bárkinek bármi kérdése van, állunk rendelkezésére itt a fórumban, mailben és telefonon.

 

W-T

Előzmény: Törölt nick (605)
jefflynn1974 Creative Commons License 2004.08.03 0 0 609
Valaki irta regebben, hogy lezer zavarot fejleszt. Nem emlexem ki volt, es lusta vagyok visszaolvasni, de orulnek ha megirna hogy meddig jutott vele.
Kivan_a Creative Commons License 2004.08.03 0 0 608

Na látod Gengszter, tudsz Te normális hangon is vitatkozni, ha akarsz! ;-)

Komolyan mondom, úgy érzem, hogy az általad forgalmazott készülékek megfelelnének az én igényeimnek és pénztárcámnak, de az a stílus amivel itt megjelentél elvette a kedvemet a Tőled való vásárlástól.

 

A Fókusznak pedig nem sikerült manipulálnia, ha sikerült volna, akkor lelkiismeretfurdalásom lenne miután 90-100-al elhajtok egy útkarbantartás után kintfelejtett 40-es tábla mellett. Ezzel a Fókuszos csürhével pedig mindenem kivan! Ők biztos 60-nal utaznak Szolnoktól Budapestig, ahol valamelyik elmebeteg végig kitetette a sebességkorlátozást. Még jó, hogy sosem volt olyanra példa, hogy közismert személyiséget gyorshajtáson, ittas vezetésen, vagy baleset okozásán értek volna. A retek klubban meg pláne nem volt ilyen, ugye?! (költői kérdés)

Előzmény: Gangszta Elron (604)
BGC Creative Commons License 2004.08.03 0 0 607
Kedves Sárdobálók! Szerintem teljesen fölösleges egymás készülékeit lehúzni, felmagasztalni a piac úgyis kidobja magából a nem oda illő ill. nem megfelelő készülékeket..... Vakumentes radarozást! Üdv: BGC
Gangszta Elron Creative Commons License 2004.08.03 0 0 606

Re: Kedves Témalakók!

 

Olvastam az Index-cikket, néztem a Fókuszt, és olvasom a fórumot. Ennek a topicnak az információ csere lenne a célja, de erős indulatokat, "elhajlásokat" tudok csak olvasni mostanában. Kezdenek megnyílni más platformok is, de azokban sincs sok örömöm.

Az Index cikk a körülményeket legalább tárgyilagosan írja le, bár szerintem vannak benne érthetetlen tévinformációk ("városban 75 alatt nem érdekel" - dehogynem!).

Fókusz: ha az olcsó kis Snooperem csak olyan közelről és bizonytalanul jelezné a radart, ahogyan a Fókuszban láttuk, már nem lenne nálam.

 

Kedves lassújármű, ajánlom neked is a látszerészemet:-)

Talán a vágás miatt  'nem jött át' neked, de mindjárt a kanyar után már 3.-as szintű erősséget jelzett a készülék, ami aztán az előttünk haladó autók takarásából eredően néha megszakadt. Amúgy köszönöm a burkolt rosszindulatot. A többiek legalább nyíltan ellenségesek.

 

Re:Muhaha! :)

 

Kb. 30 km/h-val ment max. az Ignis, és kb. 80-100 méterről kezdett csipogni a cucc.szemből. nem hátulról.  Ezt nem nevezném jó érzékenységnek. Van ami tripla távolságból jelez, akkor is, ha két betonkeverő és három konténerszállító takarja a skodrit folyamatosan mellettem haladva.

 

Neked is csak az előzőeket tudom reflektálni, azzal a kiegészítéssel amit nem láthattál mert kivágták. Miután elhagytuk a skodát még a lámpás kereszteződésben is (gazdagrét) 2-3 jelerősséget jelzett. Ugyanezt a kört megcsináltuk a Sensoróval is és kb ue eredménnyel. A 30 km/h illetően erre azért volt szükség mert az utolsó 10 méterig vizuálisan nem volt érzékelhető a skoda, és kellet a felvétere, másrészt nem száguldozom ott ahol biztosan tudom hogy mérnek, ezt meghagyom a barmoknak:-)

 

Re: Helló Gangxta!

Asziszem ezen 1 kicsit félrefordítottál valamit :))). A megadott rész pont arról szól, hogy kivitték a kutya háta mögé 1 elhagyott légibázisra távol minden elektronikus dologtól, aztán mégis állandóan téves riasztást adott a cucc.

 

 

Igen teljesen igazad van az angolom kissé hiányos, másrészt a 400!!! MRD használóból 1-nél jelentkezett hasonló jelenség, mint már írtam a Bakonyban, illetve 1 usernél a bekapcsoláskor 30 másodperces falsriasztás. Mivel erről a tesztről nem láttam képeket, így nem ismerem a pontos körülményeit. Láttam viszont régebbi tesztjeikről képet, ahol a szélvédőn 4-5 radardetektor volt felbiggyesztve. Ezzel csak az a problémám némelyik nagy nevű 'stelalth'-nak 'VG-2-undetectable, stb'-nek kikiáltott RD olyan szinten szór hogy más detektorok folyamatosan jeleznek mellette.

Én is csináltam ilyen multitasking teszteket, és a Catc-i volt az egyedüli amely abszolút nem zavarta a többi detektort. Egy Catch-i felhasználó viszont tesztelte együtt a főnöke Beleuro-550 est a készülékével, és a Bel olyan szinten megszórta a Catc-i hogy az folyamatosan csipogott. Ennyit az Undetectable nagy nevekről.

Javaslom nézd meg ezt a linket: http://www.radar-detectors.com/support/spectre/4.asp 

 

Re:újfelhasználó

T-T Műszaki bevizsgálásra gondoltam - tudod, biztonságos működtetés, ésatöbbi.. szal hogy nem robban fel a kocsiban :-) - persze ez enyhe túlzás, de akkor ezek szerint törvényileg, hatóságilag nem előírt ilyen feszültségnél a művelet, ill. egyéb hasonló papírok, bizonyítványok megszerzése. Elron "Úrtól" pedig ha nem is csak a független (?) detektor-tesztelő honlapok értékelése miatt, de az itt elővezetett, meglehetősen habharapó (gy.k.: tapló,paraszt, bicska-nyitogató) stílusa miatt sem vásárolnék. Persze ez szubjektív. Ugyanakkor helyt adnék annak a véleményemnek is, mely szerint a topicnak igenis szolgálnia kell mind az érdeklődők, mind a forgalmazók érdekeit - ahogy erre a topic-gazda nyitó hozzászólása is invitál. Az már hatodrangú, egyéni szociális probléma, hogy ki miként él a topic adta lehetőségekkel... U.i.: az MRD-t miért nem árulják a románok? Lehet, hogy tudnak vmit a "minőségéről"..? Üdv!

 

Kedves újfelhasználó. Üdvözöllek a termékeimet és személyemet fikázók társaságában. Úgy látom azért a te stílusodnak is vannak hiányosságai, ezért ne csodálkozz az én tahó stílusomon. Tudod amilyen a mosdó olyan a törülköző.

A továbbiakban is kellemes, burkolt rosszindulatú nyaládzást kivánok neked a topicban:-)

És végezetül:

 

Kedves T-T

 

Az Attowave és én köszönjük érdeklődésedet 'noname' termékeink iránt.

Mivel az Attowave-nek kizárólagos disztribútora vagyok, a jövőben örülnék ha hozzám fordulnál az érdeklődéseddel, és nem a hátam mögött  próbálnád benyúlni a termékemet, mégha ez oly nehezedre esik is:-)

Gangszta Elron Creative Commons License 2004.08.03 0 0 604
Re: Szánalmas vagy Gengszterkém.

Igen, láttunk a Fókuszban, „radardetektor-szakértő”!

„He-he a haverom 120-al ment volna át a vasúti átjárón, de nem tudták elkapni…” - Te tényleg ilyen hülye vagy?!

Ez a műsor akkora öngól volt, hogy az hihetetlen.

És a teszt: a detektorod jobbnak bizonyult a tükörre akasztott CD-nél. Gratulálok!

A magam részéről nem vagyok olyan gazdag, hogy egy román neppertől, vagy Tőled vásároljak…

 

A többiektől bocs az indulatokért, de aki látta a Fókuszt, az hasonlóan érezhet

 

Magam is úgy érzem hogy a fókuszos műsor ártott az "ügynek", viszont aki még nem nyilatkozott médiának, az nem is tudhatja hogy úgy fogják megvágni az egészet hogy az jöjjön le amit ők akarnak. Jelen esetben a több mint 10 perces beszélgetésből kivágták azt az egyetlen mondatot amivel a legnagyobb ellenszenvet tudják kreálni a közvéleményben. Azzal a szándékkal jöttek hogy 'lehúzzák' a detektorokat és sikerült is nekik. Az összes pozítívum nem érdekli őket mert a médiának a szaftos botrány és a negatívum kell. A felvételvezető fél napot erőlködött hogy kerítsek neki olyan embert aki maszkolja, vagy festi a rendszámát, de miért is? mert ez a hírértékű, ha valaki törvénytelent tesz, mert ezzel még nagyobb ellenszenvet lehet kreálni. Megpróbálják (és tegyük hozzá a legtöbb esetben sikerrel) manipulálni a közvéleményt és ezt hívják náluk hiteles tájékoztatásnak. Látod te is tucatbarom vagy mert téged éppen úgy sikerült manipulálniuk!

BGC Creative Commons License 2004.08.02 0 0 602
Szia T-T! A kérdésem az volna, bár emilben is írtam neked, hogy a Bel-330-ban van-e valamilyen szoftver, ami frissítésre szorulhat, vagy most hülyeséget kérdeztem? A másik, hogy nekem egy kicsit túlérzékeny a 330 cityben, mert nem csak a benzinkutakra (bármelyik) hanem szinte az összes hotel, bevásárlóközpont, közértre bejelez a K-n, ami azért zavaró egy kicsit..... De ennek ellenére nagyon jól teljesít, tegnap a Kacsoh-P felüljárón mentem kifelé a Hungária felől és az emelkedő tetején már mondta, hogy "a szervízúton ződskoda" a KA sávon....:-) Ez kb. 300m távolság volt cityben.... Üdv: BGC
szg307 Creative Commons License 2004.08.01 0 0 600

Ma volt időm beépíteni a Blindert az autóba.

 

Tapasztalatok:

 

1. Nagyon jó anyagellátás a gyári dobozban, átlagos esetben gyakorlatilag semmi másra nincs is szükség. (Magam alá csokiztam, amikor megtaláltam az egyik zacsiban a beállításhoz szükséges vízmértéket :-))

 

2. Csak egy fejet tettem fel - közvetlenül az első rendszám alá -, mert nem igazán tudom, hogy hová tegyem a többit, mivel az autó eleje olyan mértékben gömbölyű, hogy nem lehetséges az elölre+párhuzamos beállítás. Egy műanyag hegesztő ismerősömet igénybe fogom venni a többi beépítéséhez.

 

3. Tulajdonképpen a Blinder = 4 x LRC100. Mindegyik fejegység önállóan is tud dolgozni, csak tápot kell neki adni, és van visszajelzése is. Egy fejegység már biztos, hogy a másik autómon fog kikötni.

 

4. A csipogója írtózatos hangerejű. Ha rádmérnek, akkor garantáltan kivetődsz a szekérből. :-)) Félig leragasztva elviselhető.

Előzmény: Törölt nick (599)
SUNKY Creative Commons License 2004.07.31 0 0 598

Szia T-T.

 

Érdeklődnék, mármint ha a tesztem nevativ előjellel végződne.

Az egy dolog, hogy vásárolok nálad egy lézer visszalövő herkentyüt.

A KÉRDÉS.  Radar jelzavaród van? Vagy tudsz-e szerezni?!

 Szerdán délelőtt bemennék hozzád a boltba, teszterrel azért bemérni a cuccot.

Merre vagytok az Üllőin? A Hunyadi utcába megyek először.

És szeretnék veled személyesen találkozni, ha lehetséges.

szg307 Creative Commons License 2004.07.31 0 0 596

OFF

 

Sorry, az általad írt " négyszázezer "beszólással" " részre reagáltam volna.

 

A Mercedes / Trabant témára legfeljebb az utóbbi felől ismerek rá, ugyanis az előbbi nem volt és valószínűleg nem is lesz.

 

Az elmúlt " négyszázezer beszólásig " mindenki vette a poént, és ebben sem volt részemről semmi bántó szándék. ("Rossz az, aki rosszra gondol.")

 

ON

Előzmény: VéPeti (595)
VéPeti Creative Commons License 2004.07.31 0 0 595

Igazad van kedves szg307, tévedtem, nem az 528., hanem az 529. hozzászóláshoz merészeltem némely gondolatot hozzáfűzni.

 

Amúgy többen is örülünk, hogy volt pár százezer forintod, hogy vegyél egy jó minőségű szerkezetet, viszont mindig is "szerettem" azokat az embereket, akik egy Mercedesből lefitymálóan tettek megjegyzéseket egy mellettük elhaladó Trabira. Magadra ismersz...???

 

Robicsek: igen rögtön elhallgat, de csak a Mute gombra :(

vp.

Előzmény: szg307 (590)
robicsek Creative Commons License 2004.07.30 0 0 594
ugy látom megy a detektoros bolt, ma két autoban is láttam egyet, egyik BEl550 mint az enyim, másikat nemtudom.
robicsek Creative Commons License 2004.07.30 0 0 593
azért a biztonsági övet induláskor becsatolhattad volna.
Előzmény: SUNKY (591)
robicsek Creative Commons License 2004.07.30 0 0 592
nem lehet hogy nem riaszt hanem csak teszteli magát? :-) a BEL is pl ilyen, de megnyomok rajta egy gompot aztán elhallgat.,
Előzmény: VéPeti (588)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!