Keresés

Részletes keresés

dzsek Creative Commons License 2002.06.19 0 0 11
Nem értem hogyan tudnak egyesk ilyen kérdésben hülyülni. Ez egy nagyon kellemetlen állapot lehet, próbáld meg itt, hátha adnak objektív tanácsot. Gyógyuljon meg mielőbb a beteged.
http://www.medicinfo.hu/
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.17 0 0 8
Jaja! Kérdezze meg kezelőorvosát, agysebészét!
ArchNGEL Creative Commons License 2002.06.17 0 0 7
talán azzal beszéljen aki az agyműtétet csinálta
hahh
...Törzsasztalban ilyen topicot...
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.17 0 0 6
Nem lehet, hogy lelógott a feje a műtőasztalról, és kiesett belőle a látótér?
:-)))))))
Bocsesz, amúgy nemtudok segíteni.
Monthy Creative Commons License 2001.08.29 0 0 2
Elmentem, vagyis egy haverom aki orvos jött el hozzám. Idegsérülés valószínűleg, méghozzá mint kiderült, a szék, ahol az utóbbi két hétben ültem a hibás. Ha az egeret fogom, akkor a karfáján pont ott támaszkodok, ahol a csontnál az ideggóc található. Ez sérülhetett meg. Kösz a tanácsokat.
üdv
Monthy
Előzmény: szalka (1)
szalka Creative Commons License 2001.08.29 0 0 1
Az ismeretsegemben 2 ilyen is volt , de mindketto ugyanatol es a "kezeles" is ugyanaz volt .Egyikuknek egy elesestol ( fejbeutes) masiknal egy hosszu vegig vendeglatasban lehuzott ejszaka utan elaludt az illeto a uanyag ladakon, ugy, hogy a konyoke beszorult valahova. Az eredeny valamely ideg "meghuzodott" ( biztos nem igy hivjak) es folyamatosan enyhe zsibbadast ereztek, az utobinak "csak" 2 ujja, mig azz elobbinek az egesz karja-valla is. Mindkettojuket kisebb nagyobb orvosi asszissztalas utan az ideggyogyaszatra kuldtek :-) ( de komolyan) De vegen semelyiknek nem tudtak mondani semmi ertelmeset csak azt, hogy pihentessek es szedjenek B ( asszem 6 vagy 12) vitamint, mert az segit az idegek regeneralodasaban. A srac akinek az egesz karja zsibbadt indenfele agy ct bizbasz vizsgalaton is volt, aztan ez volt a kezeles. Ja es csak annyi, hogy egserult egy ideg vagy idegpalya (i a kulonbseg ne tom) es majd regeneralodik magatol( intha as szoveteet megserrtenel), csak iszonyatosan lassan az utobbi sracnak 4-5 honap volt ire elmult, a leanyzo, akinek a 2 ujja zsibbadt, o meguszta 1-2 honappal. De mindenkepp menj el orvoshoz, akar szvsz egybol kerhetsz beutalot az ideggondozoba( akarmilyen hulyen is hangzik) a korzetitol, de majd azz ugyis jobban tudjakihez kell kuldenie.
Szoval a jelenseg letezik nem is olyan ritka, bar lehet , hogy nalad teljesen masrol van szo. De nem utotted be veletlenul agad valahol mostanaban nagyon?
Előzmény: Monthy (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.27 0 0 0
Próbáld meg a nyakadat ellazítani, naponta többször, fejkörzéssel stb. Válladat is. Kérj valakitől egy vállmasszírozást. Menj el orvoshoz és ellenőriztesd a vérnyomásodat. Figyelj, hogy hol tartod a kezed a billentyűzet felett, igazíts rajta, hogy a könyököd ne nyomja.
Előzmény: Monthy (-)
Monthy Creative Commons License 2001.08.27 0 0 topiknyitó
Kb két hete zsibbad a jobb kezem fele és tökre félek, hogy valami gerinc eredetű cucc miatt.

Főleg a kisujjam és kicsit a gyűrűs meg néha a tenyérél zsibbad, egy hete állandóan, előtte egy hétig csak szakaszosan és alig. Az ujjaknak főleg a harmadik perce zsibbad.

Mivel gyerekkorom óta bajok vannak a gerincemmel, gerincferdülés, úszom is emiatt rendszeresen, félek hogy ide vezethető vissza. Ha meg nem, akkor meg akár az a Stephen Hawking féle betegség is lehet, ami még roszabb.

Valakinek nincs vmi tapasztalata? Esetleg csak hipohonder vagyok, vagy mi lehet ez, illetve hova érdemes fordulni?
üdv
Monthy

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!