Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

CBA Creative Commons License 2004.03.29 0 0 245
Azért abban van valami hogy az Ázsiában gyártott termékek körbeutaztatása jelentösen megdrágítja az árut.
Én nem bánnám ha más területeken is ilyen kemény konkurencia bukkanna fel.
Ime egy ilyen ami nagyon OFF; a rákos betegek jobban járnak ha Bécsből hozzák haza eme termékeket:
http://egeszsegeselet.fpn.hu
bodrogzs Creative Commons License 2004.03.29 0 0 243
T-T

Ha a commenttemre vagy kiváncsi:

Nem vagyok olyan gazdag, hogy ilyen "gyanúsan" olcsó dolgot vegyek (itt nem a lopott szóra gondoltam)! Lehet, hogy most sokan nem értenek velem eggyet, de már egy párszor megjártam a "túl" olcsó termékekkel. Addig is spórolok egy saját BEL-re...

Előzmény: Törölt nick (242)
robicsek Creative Commons License 2004.03.28 0 0 241
hát, nemtom.
mikor valaki azt mondja, hogy pl "Tesztelés során ez volt az a készülék, amely minden esetben a legkorábban adott jelzést." és nem részletezi, hogy miből is állt ez a tesztelés, innentől nekem nem hiteles a szöveg.

szerintem meg ezeknek a cuccoknak a baja leginkább nem az ha nem jeleznek, hanem ha tul sokat.
Az én Bel-em pl kiválóan jelzi az összes OMV kutat előre:-) más, igazi tapasztalatom itthon még nincsen, érdekes, hogy csak az OMVre allergiás...

Előzmény: bodrogzs (240)
bodrogzs Creative Commons License 2004.03.28 0 0 240
NO COMMENT...

http://www.traffipaxdetektor.hu

atiTDI Creative Commons License 2004.03.27 0 0 238
T-T:
Igen jó a mélcím, köszönet a leirásért. De amugy is bemegyek valamikor hozzátok mert csak 2 sarokra lakom onnan, csak időm legyen rá.
Köszi
Előzmény: Törölt nick (236)
Kispofi Creative Commons License 2004.03.27 0 0 237
. Sziasztok!
Két hete tettem szert egy Whistler 945 Euro típusú detektorra és az evvel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném veletek megosztani. Az eltelt idő alatt egy éles esetem volt akkor egy Fáma lézert "szúrtunk" ki szemből. A detektor korektül 500 méterről jelezte. Még gyorsan csináltam két fordolót de az eredmény ugyanaz volt. Hátulról ráközelítve ill. túlhaladva rajta nem jelzett semmit sem. Lehet hogy azért mert én alacsonyan a műszerfal tetején tartom és így szinte takarom a testemmel a hátranéző szemet. Még egy érdekesség: igaz hogy szemből már 500 méterről jelezte, de csak kb.300 méterig utána a jelzés abbamaradt. Lehet hogy a zsaruk látták hogy ebből sem lesz már nagy fogás és lekapcsolták a mérést? Még egy tapasztalat: minden automatikus ajtónyitóról értesültem általa bármerre jártam a városban.A további tapasztalatokról majd később.
atiTDI Creative Commons License 2004.03.26 0 0 235
Sziasztok

Kis segitségre lenne szükségem. Van egy Beltronics Express 906-os detektorom és igazából nem ugy működik ahogy kéne sztem. Tudtok esetleg leírást hozzá, vagy ha beviszem hozzátok el tudjátok magyarázni a kezelését?
Előre is köszi

atiTDI

ipafaipap Creative Commons License 2004.03.26 0 0 234
Ritkán...De azért megoldom valahogy a jövő héten!
Köszi!
IP
Előzmény: Törölt nick (230)
szg307 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 232
Eszerint megjött a szállítmány...?
Előzmény: Törölt nick (231)
ipafaipap Creative Commons License 2004.03.22 0 0 229
Szia T-T!
Köszi az infót! Ha végre sikerül nyitvatartási időben hazajutnom beugrok. Már nagyon kíváncsi vagyok!
üdv,
IP

p.s.:
Látom "jól" beindult a topic...

Előzmény: Törölt nick (184)
Lassujármü Creative Commons License 2004.03.22 0 0 228
Köszi!
Régen röhögtem ekkorákat, mint ezen az utóbbi 40 hozzászólás némelyikén! Robicsek: a rendőr fingjának molsúlykijezőjére én is igényt tartok!!

Az a vicc jutott eszembe, mikor Nyüzüge Úr bemegy az orvos-pszichiáter barátjához, hogy a baráti társaságában a férfiak milyen baromi nagy szexuális teljesítményekkel dicsekednek az övéhez képest. Meg is kérdezi, mit csináljon? A barát válasza: tudod mit? Mondd Te is!!!

Egy pici "szakma": az extra érzékenység mellett - mifelénk - a szelektivitás is fontos szokott lenni, mert a végén már a zseblámpára is fütyörészni fog a kütyü... :-)

jefflynn1974 Creative Commons License 2004.03.21 0 0 226
Wazze, en nem ertem mi folyik itt :(
Ganxta, a fikazasod es baszakodasod helyett ird le inkabb mit arulsz, mennyiert, es muszaki adatokkal indokold meg, hogy miert jobb mint a tobbi konkurens tipus. Igy toled fognak tobben vasarolni, es meg bunkonak sem neznek, mindenki joljar :o)
szg307 Creative Commons License 2004.03.21 0 0 225
Gengszter,

Sajnos fogalmam sincs, hogy kinek válaszoltál, mert sem megszólítás, sem hivatkozás, csak a minősíthetetlen stílus továbbra is.

Tegyük fel a lézeres nem dopler. Akkor hogyan működik szerinted? (Mert ugye erről nem írtál semmit.) Gondolom a rendőr megkérdezi a visszatérő fotonoktól, hogy hol jártak, mennyire fáradtak el a hosszú út során, és mit olvastak le a jármű km-órájáról.

A helyesírásról csak annyit, hogy a második mondatod második felében "ezt a lényeges apróságot" nem derül ki, hogy mit jelent, így aztán végkép nem lehet tudni, hogy honnan jön a "méteres szemfényvesztés".

A második bekezdéstől pedig nem tudni, hogy ki fizet többet érte, ki nem látott még detektort, és kinek a szomszédjáról van szó, és ki dícsérget detektort. Egyes szám második személyben szól a mondat, de nem lehet eldönteni, hogy kinek, mert az eddigi hozzászólások alapján nem illik egyikre sem.

Ha ezek a hozzászólások részedről az "egy kicsit jobban előkészített marketing" részei, akkor el tudom képzelni a többi részét is, és nem kívánom minősíteni.

Előzmény: Gengszter Elron (221)
popsicle Creative Commons License 2004.03.21 0 0 223
http://www.beltronics.com/vector990.html

Eladó "családi okok" miatt:)) Dobozban pairokkal, exkluziv fém tartódobozban. Pár alkalommal használt a hazai árnál 80.000 Ft tal olcsóbban. Az, hogy mit tud it megtudtuk.

robicsek Creative Commons License 2004.03.21 0 0 222
Tisztelt topic, ha minden igaz jövő hét utántól majd beszámolok a tapasztalataimról detektorilag, sok környező országból:-)

Ja, attól veszem aki normálisan áll az ügyfeleihez és a konkurenciához is.

Gengszter Elron Creative Commons License 2004.03.21 0 0 221
A lézeres nem doppler, mielőtt itt okoskodnál neked kellene utánanézni az adatoknak, vagy rendelkezni némi IQ-val és a helyesírást nem is említem. Most persze borzasztóan kiokosodtak a csákók a traffipax.info oldalain, de soha nem említették volna meg ezt a lényeges apróságot ha én nem hozom elő, ilyenformán teljesen mindegy hogy 70 vagy 40 méter, a lényeg hogy többféle teljesítménnyel rendelkezik, és a te méteres szemfényvesztésednek semmi értelme.
Egyébként azt gondolod hogy a te Bel-edet nem Koreában gyártják? Az is ott készül a PNI detektorai melett levő szalagon, a különbség annyi hogy te többet fizetsz érte, mert valaki még benn van a körben aki tartja a markát, és leveszi az egereket némi plussz zsével:-)Egyébként ha jól értettem még egy darabod sincs belőle, akkor miről beszélsz egyáltalán, dícsérgetsz egy detektort amit láttál valahol a neten, vagy esetleg a szomszédod már evett is olyat? Nem szorulok rá hogy itt harcászkodjak amatőrökkel fél tucat vásárló kegyeiért, nekem egy kicsit jobban előkészített marketingem van és mire T-T állítólagos szállítmánya ideér, addigra túl leszek az 500. detektor eladásán:-)) T-T neked azt ajánlom hogy próbálj meg ésszel harácsolni, tudod nem muszáj 300%-os haszonnal rabolni a vásárlókat és az első pár száz darabon milliókat keresni.

Byez

szg307 Creative Commons License 2004.03.20 0 0 220
Gengszeter,

1. A stílusodon egy picit nem ártana csiszolni.

2. Meglehetősen pontatlan adatokkal dobálózol, így ezek információ tartalma meglehetősen csekély.

3. A sebességmérést Mo-on 95%-ban dopler-elvű radarokkal végzik. (Dopleres a mikrohullámú és a lézeres mérő is.) A maradék az aszfaltba épített hurokdetektor és a bal kézben tartott stopperóra.

4. Hetven méterről egyedül a VHT lézeres kütyüi tudnak készíteni képeket. Ezek nem változtatják az adóteljesítményt, a beépített mérőegység ugyanazt használja 1000 méterre és 20m-re is.

5. Amellett, hogy TT egy kicsit reklámozza saját boltját is, de legalább csak olyan információkkal szolgál, amelyet bárki ellenőrizhet, és megállják a helyüket. Nálad még azt sem tudjuk, hogy miről és milyen cuccról beszélsz.

u.i.: nem vagyok detektor kereskedő, csak egy potenciális vásárló, aki tud olvasni és tanult némi fizikát is.

Előzmény: Gengszter Elron (218)
Gengszter Elron Creative Commons License 2004.03.20 0 0 218
TF

Hadd mondjam el miért nem ér egy kalap sz*rt sem ez a méteres érzékenységmérés, mégha olyan közérthetőnek tűnik is. T-T elfelejtette megemlíteni hogy ezeknek a dopplerradaros sebességmérőknek nem egy üzemmódja van. Ezek a méteradatok jó esetben a I es üzemmódra vonatkoznak, amely a radar részéről a legnagyobb adásteljesítménnyel jár, és ha jól emléxem ebben az üzemmódban már 70m-ről készít sztárfotókat. Viszont a III-as üzemmódban mindössze 18 m-ről készít képeket és ezzel arányosan csökkenti a radar adásteljesítményét. Innentől borul az egész méteresdi, hiszen hol van arra garancia hogy a legnagyobb teljesítménnyel fogja nyomni a kedvünkért?
Én inkább gondolok arra hogy ezentúl lehetőleg a legkisebb teljesítménnyel fogják használni, hiszen nem teljesen hülyék a zsaruk sem, és tisztában vannak (legalábbis némelyik) a fizikával. Az tuti hogy aki teljesen elvesztve önkontrollját észnélkül száguldozik a detektorral, az nagy valószínűséggel nagyon be fogja szívni, hiszen nincs olyan radardetektor ami 100%-os biztonságot garantálna!
Vázolok itt egy egyszerű szitut. Épület mögött 20 fokban szembeállva legkisebb adásteljesitménnyel egy dopplerradaros mérő. Az épület szépen felfogja az oldalszóródást amire a detektorunk megnyikkanna, a másik oldalon mondjuk nincs semmilyen tereptárgy amiről visszaverődne a jel. Hát ez maga a sz*vás! Nincs az a több ezer dolláros kütyü amivel esélyünk lenne ebben a helyzetben. Talán 20-30 méterünk van a legjobb esetben is. Én ezt mindenkinek elmondtam akinek eddig eladtam ilyet, sőt a Magyar nyelvű használatiba is beletettem. Nyilván nem akarok a saját üzletem ellen beszélni de azt sem szeretném ha a fejemhez verdesnék a detektorokat ezért inkább a korrekt tájékoztatást választom és nem próbálom meg az üzlet érdekében úgy beállítani ezeket a kütyüket mintha teljes biztonságot nyújtanának.
Egyébként az összes kényes helyzet és adat is fenn lessz a terméklapomon amely jövő hét végére üzemelni fog. www.traffipaxdetektor.hu valamint a jövő héten megjelenő CKM-ben is olvashattok az egyik detektoromról.

popsicle Creative Commons License 2004.03.19 0 0 217
Kösz. Küldtem egy levelet.
Előzmény: Törölt nick (216)
geemee Creative Commons License 2004.03.19 0 0 215
Ropcsi,

remélem van. Vedd meg, vidd haza, örülj neki és hagyd abba a nyalást. Kibicelsz és inkompetens beszólásaiddal csökkented a színvonalat.

Előzmény: robicsek (210)
Zolti Bácsi Creative Commons License 2004.03.19 0 0 214
Engem is érdekelnének a részletek! Mit, hol, mennyiért?
Amúgy szerintem ez topic erről szól, nem értem miért tartanád vissza az infót...
Előzmény: Gengszter Elron (207)
popsicle Creative Commons License 2004.03.19 0 0 213
Köszi, asszem innentől használom a City gombot. Tudod mi a különbség a City meg a City X között?
Előzmény: Törölt nick (209)
popsicle Creative Commons License 2004.03.19 0 0 211
"ja, nekem is van ilyen cuccom. Jelzi még azt is, hogy mikor dugott a rendőr utoljára. Meg azt is hogy mennyi a molsulya a fingásának."

Ez semmi az én cuccom olyan, hogy az a rendőr aki engem bemér azelőtt dugott utoljára, mert az enyém visszalövi a lézert egyenesen a heréire:)))

Előzmény: robicsek (204)
robicsek Creative Commons License 2004.03.19 0 0 210
És van most nálatok BEL? ha igen akkor este beugrok érte..
Hitelkártya fizetés ok?

más: jo lenne valami térkép, országlista, hogy hol lehet legálisan használni, írod, Ausztriában nem, de mi van a környező többi országgal?

(egyébként szvsz semmi baj sincs azzal hogy keresel rajta, észrevettetek egy törvénymodositást, csináltatok rá villlámgyorsan egy céget, boltot, szerződés beszállítóval, amíg mások csak fröcsögnek)
Egyébként nem vagyok T-Tnek semmilyen társa, max vásárlója leszek:-)

Előzmény: Törölt nick (209)
Gengszter Elron Creative Commons License 2004.03.19 0 0 207
Robicsek te vagy itt a beépített embere T-T nek. Szerintem te lehetsz a tetvestársa a detektordrágító maffiában.
Mellesleg ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd a többi sáv adatait, hát látnád hogy ott jóval nagyobb a különbség, és még szánalmasabb a Bel. Még a K, Ka sávokban 10dB-el jobb, az X sávban ez már 12 dB, az egyik típusnál, a másiknál 13 dB, ez több mint amennyit a detektorok az utóbbi 10 évben fejlődtek. Nagyon tetszett ahogy a csávó levezette szépen a V1 hazai árának alakulását, frankón bekajáztátok a PV2000-es dumát. Én is felvettem a kapcsolatot a V1-el és valóban leszarják az európai piacot( ez nem csak a V1-re jellemző), főleg nem kínlódnak pár darabos megrendelésekkel.
De azért hadd vezessem le én is hogy mennyiért tudnám adni ezt a kütyüt. Durván 400 USD a cucc ami most devizában utalva kb 84 eFt, erre rájön legroszabb esetben 21 eFt szállítási ktg (ha csak egy darabot hozok mert a súlyhatárba belefér akár 5 db is) 106 eFt-nél járunk amikor a vámon van erre ráteszik a vámot ami 10% ekkor már 116,5eFt a vámáfát itt nem számolom mert azt visszaigénylem a befizetési oldalon, tehát ráteszek 50 eFt hasznot a kínlódásomért az 166 eFT+FA azaz 207 eFT bruttó úgy hogy kerestem rajtad 50 rugót. Mennyit is számolt a csávó 280 eFt úgy hogy semmit nem keresett?:-))
Nos akinek V1 kell az szóljon én behozom neki az USA ból. És hadd mondjam el, hogy a cuccot nem viszonteladótól kell beszerezni 230%-al drágított áron:-))
robicsek Creative Commons License 2004.03.18 0 0 206
"Matematikailag annak van nagyobb esélye megúszni akinek a detektora ezekben a sávokban jobb a többinél"

ez nagyon nem igaz szvsz, matemaikailag annak van legnagyobb esélye meguszni, akinek minden sávra elfogadhato érzékenységgel jelez. Hiába jelez egy detektor egész magyarország teruletére 200 km távolbol a trafik 70%-ra hiperszuperérzékenységgel, eléggé használhatatlan lenne és 30%eséllyel min belefutnánk.

te, szerintem te T-T beépített embere vagy, egyre inkább tetszenek a cuccai:)

Előzmény: Gengszter Elron (201)
popsicle Creative Commons License 2004.03.18 0 0 205
Azt a 600 dolláros BEL Vectort meg lehet venni 300 dollárért is csak egy kicsit keresni kell a neten. Én azért vettem mert ahol csak utánaérdeklődtem az Usában mindenhol ezt javasolták itteni használatra. A használati utasításában szereplő adatok is mind hozzák az itteni frekiket. Csak ne sípolna a kurva OBI előtt:))
Előzmény: Gengszter Elron (201)
robicsek Creative Commons License 2004.03.18 0 0 204
ez egész merő egyadta önpromózás és reklám, pontos vásárlási információkkal:-))
lehet, majd megvédi magát.

a tied meg számokkal való dobálózás, abszolut ellenőrizhetetlenül.

ja, nekem is van ilyen cuccom. Jelzi még azt is, hogy mikor dugott a rendőr utoljára. Meg azt is hogy mennyi a molsulya a fingásának.

Ja, nem mondom meg mi ez, nehogy megvádoljatok, azt főleg nem, hogy hol lehet kapni, de 0.99 dollár volt, nekem elhihetitek, hisz ismertek.

Előzmény: Gengszter Elron (201)
popsicle Creative Commons License 2004.03.18 0 0 203
Beltronics Vector 990
Hogy mivel mért azt nem tudom, valami 3 lábú állványon egy dobozba kukkolt...
Ami meg kurvára idegesít az a városban minden benzinkútnál és OBInál, Praktikernél bekiálltja hogy K BAND!!! Meg néha hogy X BAND! PoPO meg sehol...
Előzmény: jefflynn1974 (199)
H-turul Creative Commons License 2004.03.18 0 0 202
Na ne már itt essetek egymásnak!
Nem egymást kell ..sztatni, hanem írd le te is, miért jó (jobb?) amit nálad lehet kapni. Árakkal együtt. Aztán mindenki dönt, melyik éri meg NEKI. Én spec nem lepődöm meg azon, hogy a Mazdát úgy hirdetik, hogy "zumzum", a Suzukit meg úgy, hogy "óccsó!".
Egyébként nekem majd a nyáron lesz aktuális valami antizsaru kütyü, de csak olyan, ami megbízható Romániában, Szlovéniában, Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában és Hollandiában is.
Előzmény: Gengszter Elron (201)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!