Keresés

Részletes keresés

Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.11.15 0 0 130
Na tessék! Mi itt abban a hiszemben élünk, hogy Kiran barátunknak igazán nincs szüksége tuningra, és erre kiderül, hogy ilyen trükkökhöz folyamodik! Optikai tuning! Ejnye! :-))
Előzmény: Törölt nick (129)
igus Creative Commons License 2001.11.14 0 0 128
... hát akkor lássuk azt az újrafotózott sorozatot - már csak azért, hogy a képi megjelenés ellen ne lehessen kifogása se Wv-nek, se nekem. B-))))) Szerintem nekem a barna fanszőrrel jobban is teccene a fotó, mint így B-)))
Előzmény: Törölt nick (127)
webvandor Creative Commons License 2001.11.14 0 0 126
kiran
Márpedig az emberenek épp az jut eszébe legelőszörre, hogy a 103-ban a "képen gyakorlatozó úriember" PONT TE VAGY !:)))))
Ez beleillene abba a sorba, amit sikamlós témákban folytatott ismeretterjesztésed során eddig felmutattál. :))) Egy megjegyzés: miért kapod el a balkezedet, mielőtt a következő ciklust indítod? Oksa, csak rossz vicc volt!
Előzmény: Törölt nick (103)


Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.11.14 0 0 124
"... a MENTÁLIS közelítésre nézve"

Ha már itt tartunk, eszembe jutott, hogy amikor annak idején voltam egy-két dianetikai auditáláson (kéretik nem elkezdeni szidni a szcientológiát, én csak a dianetikai terápiáról beszélek, ami tapasztalataim szerint működik - bár clear-t még én sem láttam), illetve beszélgettünk ilyesmiről, azt hallottam, hogy az extrém méreteket is okozhatja valamilyen "aberráció", és a terápiával ez is megszüntethető, miáltal elérhető a "normális" méret.

Van erről valakinek használható információja?
Esetleg más mentális hatásról, ami befolyásolja a méretet?

Előzmény: Törölt nick (123)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.11.13 0 0 122
Nekem például eszemben sincs megsértődni, és lehet, hogy az illető valóban humornak szánta, csak azt szerettem volna jelezni, hogy lehetnek olyanok is, akiknek ez a "véres" valóság. Merthogy az a másfél inkább kettő, vagy még több, és akkor a 9 is legalább 10, márpedig van, akinek az egész nincs akkora, nemhogy a makk alatt. Igaz, hogy statisztikailag nincsenek sokan az ilyenek.
Előzmény: Törölt nick (121)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.11.13 0 0 120
És Te biztos vagy abban, hogy az illető ezt humornak szánta? Mert én nem. Ha gyártok egy gyűrűt a tövénél, akkor nekem se marad sok ujjnak hely a makk alatt. Ráadásul van, akinek sokkal vastagabb ujjai vannak.
Egyébként a múltkori kérdésedre válaszolva: én sem tudom akkorára húzni, mint amekkora erektált állapotban. A különbséget nem mértem meg (nem is lett volna olyan egyszerű), de szemmel láthatóan rövidebb volt.
Előzmény: Törölt nick (119)
eternity Creative Commons License 2001.11.13 0 0 117
Kiran, mail ment egy adag penisznovelo dokumentacioval. Lenyegeben ugyanarrol van szo, amit te bemutatsz, viszont nem art ha egy par forrasinfoval tobb van, igy tobbet is ki tudsz sajtolni belole (habar amilyen jol dokumentalt vagy nem tartom kizartnak, hogy mar birtokaban vagy mindannak amit elkuldtem)
Előzmény: Törölt nick (113)
igus Creative Commons License 2001.11.12 0 0 116
Komolyan mondod, hogy téglát ? Hát az őrült nehéz! Hogy bírja szegény? Egy téglával nem lehet a fokozatosság elvét tartani, meg persze lépni se. Biztos csupa véraláfutásos neki.
Húúú de kellemetlen - elképzeltem ! Ott harangozik a combja közt ? Brrrr
Előzmény: rice (115)
rice Creative Commons License 2001.11.12 0 0 115
ismerek valakit, aki téglát köt a végére. én még nem látom a változást, de a környező építkezésekről már kitiltották:)

rizsa

igus Creative Commons License 2001.11.12 0 0 114
Kirán
Jó-jó, tudom, hogy nem kellett volna itt vega figyelmét elterelni a péniszméret témáról, hanem egyenesen átküldhettem volna olyan topikba, amelyikben megtalálta volna a rövid kis kérdésére a kielégítőbb választ. Mert a kérdése rövid volt ugyan, de túl hosszan kellene arról írkálni, hogy mi is a különbség.
Aztán a végén csak nem érnénk el azt az eredményt, hogy egyszer is megtapasztalja, amit egy nő becsukott szemmel (elsötétített szobában) is tüstént megérez, akár a kezével akár egyéb testnyílásaival teszteli is, hogy mi is a különbség a hosszú vagy pedig a vastag dákó között.
Inkább csak röviden annyit felelnék, hogy érzésbelileg VAN különbség ha egy Vega akad, vagy ha egy Kurtafarku akad B-))))
Előzmény: Törölt nick (113)
igus Creative Commons License 2001.11.12 0 0 112
B-)
Szia kurtafarkú!
Hogyha zavarja a szemedet a változatosság, nyugodtan helyettesítsd be minden kritizált ponton a "fasz" kifejezést. Én ritkán nevezem annak. B-)
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (111)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.11.12 0 0 111
Hínnye, azangyalát!
Biz ez így van, magam is a lőcsömmel (amely néha talán inkább bráner) igyexem úgy vitézkedni, hogy a Bimbó tehén minél közelebb essen a hasi oldalára!
(Bocs, ezt nem bírtam kihagyni!)
Előzmény: igus (110)
igus Creative Commons License 2001.11.12 0 0 110
vega!
ebben a topikban off:
A férfiaknak nem hinném, hogy lenne különbség, mert amit a férfiak éreznek, azt a kicsi esretében is meg a nagy esetében is hasonlóképpen tapasztaljátok meg. (Illetve te csak a magad nevében tudsz érzékelni.)

A nőknek az okozza a különbözőséget, hogy a szex során máshol kapják a stimulációt egy hosszú lőcs esetén, és máshol hogyha viszonylag kicsi eszköz áll a rendelkezésre. Nyilván ez vezet a klitorális-, vagy a vaginális orgazmus elérhetőségéhez (mert egy rövidebb szerszámmal kisebb esély van odabenn vitézkedni, de egy rövidebb, ám dundibb fazon idekinn is remekül jáccik, és az aktus során úgy feszíti meg a bejáratot, hogy a perem széjjelhúzásakor a kisajkak úgyszólván széjjelfeküdnek, a bimbó közelebb kerül a bráner hasi oldalához, vagyis a ritmikus attak közvetlen közelébe ér.

Előzmény: vega9 (109)
vega9 Creative Commons License 2001.11.12 0 0 109
Szia Igus!

Miért mi a különbség???

Előzmény: igus (107)
igus Creative Commons License 2001.11.12 0 0 107
Kedves Allah!
Nem volt szándékom, hogy megharapjalak, hogyha mégis marós voltam, akkor bocsi. Beismerem, hogy a férfiak farka méretének növelése elsősorban az önértékelésének növelésére fontos.

Szóval maradhatok köztetek ??? B-))
Véleményem mellett kitartok, vagyis nem annyira a hosszát preferálom, inkább a kerületét. És az teccik, ha szinte gömb formájú a makk (nem kúp szerűen csúcsos).

Előzmény: ALLAHH (104)
Ugrifules Creative Commons License 2001.11.12 0 0 106
Igazad van.De az én ötletem garantáltan megnöveli akkorára ,amekkora soha sem volt.Persze csak poenkodtam.
Előzmény: igus (95)
nyulcsi Creative Commons License 2001.11.12 0 0 105
Bocs, nem olvastam vegig.

Csak a vakumos dolgohoz fontos tudni!! Nehogy nagyobbra pumpalgassa vki a farkat annal, mint amekkora magatol is szokott lenni merev allapotban!! Most hallottam egy betelefonalos - tanacsados musorban (nem Magyarorszag), hogy egy srac jo nagy futyit akart maganak csinalni, felpumpalta magat, aztan azota nem all fel neki. A szexologus azt mondta, hogy az ereivel tortenhetet valami, es remelhetoleg nem vegleges az elvaltozas. Huszonegynehany eves srac... Szoval csak ovatosan azzal a "csodas" penisznovelovel! Nem er az egesz ennyit!

ALLAHH Creative Commons License 2001.11.12 0 0 104
Kedves Igus !
Nem értem miből értetted úgy, hogy nem látlak szívesen a fórumon, én úgy érzem erre semmilyen utalást nem tettem.Sőt, mint topicunk tárgyának
rendszeres felhasználója a te véleményed megkülönböztetett jelentőséggel bír.
Azt azért megjegyezném a humoros, és a kérdést elbagatelizáló hozzászólóknak, hogy ez valós probléma, és nem véletlenül fekszenek férfiak ezrei az usa-ban sebészkés alá, hogy segítsenek eme nem csak esztétikai problémán.A férfi férfiassága (és ezáltal önértékelése) ugyanis eme testrészben ölt, vagy nem ölt testet, ezt pedig centiméterekben mérik, akár tetszik akár nem.

kiran is great !


Előzmény: igus (98)
igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 101
Jaj, most veszem észre,hogy elfelejtettem örvendezni a 100-nak ! Hurrá !
Előzmény: igus (100)
igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 100
Persze a nagy tüdejű nőkre való utalásakor magam is a természetes vákumozásra gondoltam B-)))) mert a fantáziám valahogy úgy mozog, mint a tied, kedves Kirán!
Ennek ellenére elvetettem az ötletét, mert nem látom bizonyítva, hogy ez a tipusu vákumozása tényleg méretnagyobbodást okozhatna.
De akkor gyere, és fejtsd ki bővebben hogy neked milyen tapasztalataid vannak ezügyben, és vajon centiméterben mérhető-e a vákumozásod hatása?
Előzmény: Törölt nick (99)
igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 98
Hogyhogy Allah? Úgy gondolod, hogy ebbe a topikban csak a férfiaknak van helye, és ha egy nő is beteszi ide a lábát, az már gyanús neked?

Mellesleg korábban - más topikban - kifejtettem a péniszek méretének fontosságával kapcsolatosan, hogy én nőként nem várom el a minél nagyobb dákót, hiszen a közepes fajtával, vagy akár a kisebb tipusuval is pompásan lehet bánni.
Számomra egyetlen egy esetben van jelentősége egy férfi hímtag fazonjának, mégpedig amikor nézegetem. Merthogy látványnak valóban nagyon ingerlő egy szép formájú, de akció közben a hosszának nincs különösebb jelentősége.
Ha mégis válogatnom kellene a különböző alkatúak között, akkor már inkább a vastagságára szavaznék, nem annyira a hosszára. Márpedig ha a jelenlegit nyújtjátok, veszít a vastagságából !! B-((
Namármost amit ajánlottál nekem, hogy gyakori vámuum alkalmazásával növelhetném a hosszát - most írtam az előbb, hogy nem törekszem rá, hogy minél hosszabb legyen, tehát az ötletedet elvetem.

Előzmény: ALLAHH (97)
ALLAHH Creative Commons License 2001.11.10 0 0 97
Igus.
Mivel hölgyként érdeklődést mutatsz a topic iránt, engedd meg hogy gonoszul azt feltételezzem a párod révén te is érintett lehetsz a témában.
Ebben az esetben a természetes vákuumos módszer
gyakori alkalmazását javasolnám (nagy tüdejü hölgyek előnyben ),ha nem is hoz hosszú távú eredményt, kedvesed szerintem akkor sem fog tiltakozni ellene :)

Ha belegondolok,nem is lenne rossz egy ilyen műintézmény.
Természetgyógyász hölgyek figyelem !
Újabb "gyógyeljárással" lephetitek meg a holisztikus gyógyászat híveit !

Feketefény
Ha nálad a sex az péniszrángatást jelent akkor tényleg kísértetiesen hasonlít ! Egyébként a gyakori sex valóban jótékony hatással van a méretre, ha az talán nem is centiméterekben mérhető.

igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 96
Ugyan már, hogy hasonlítana rá !?
Amikor kefélésre használod, akkor nem a testedtől távozó irányba húzódnak a rostjai, hanem éppen hogy egy nő szeméremcsontja és hüvelye befelé tolja neked a saját tested irányába. Attól aztán nem fog megnyúlni. Már a maszti valamivel jobb, föltéve ha nem csak simogatod, hanem ha rendesen húzod is, ahogy kirán javasolta.
Előzmény: Feketefény (94)
igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 95
Nekem nincs más ötletem, de amit javasoltam, az akár nővel, akár nem nővel mindenképpen kellemesebb javaslat volt, mint a te ötleted, amit odaírtál.
Talán neked sem volt más 5leted?

Mindketten off voltunk a javaslatunkkal mert csak átmeneti eredményt hoz, de ez a topik nem átmeneti eredményt kutat, hanem hoszúúúúúúúúúúúúúúú távú növekedésben reménykednek az urak.

Előzmény: Ugrifules (91)
Feketefény Creative Commons License 2001.11.10 0 0 94
Az az egy baj ezekkel a módzserekkel, hogy kisértetiessen hasonlítanak egy kefélésre, vagy maszturbációra, ezek szerint ha valaki sokat szertkezik attól nő a farka?
ALLAHH Creative Commons License 2001.11.10 0 0 93
Na én is utánanéztem az általam ismert módszernek, és gyakorlatilag megegyezik a kiran által elsőként leírt eljárással, úgyhogy engedelmetekkel nem írnám le újból.
Annyit tennék csak hozzá az ott elhangzottakhoz, hogy a gyakorlat után is javasolják a melegvizes
fürdőt, hogy a fellazított rostokat még jobban tágítsák.
Továbbá kevés szabadidővel rendelkező kollegáknak nem javasolnám, úgyanis látható eredmény eléréséhez ( amint a vastagon szedett rész is mutatja ) napi néhány perc gyakorlatozás nem elegendő.
Egy angliai felmérés során 111 úriembert vizsgáltak, akik két hónapon keresztül napi fél órán át nyújtották hímtagjukat, és mindegyükiknél tapasztalható volt valamennyi tartós hossznövekedés.Ennek mértéke 0.5-2.5 cm között szóródott.
Aki kellő elszántsággal, és szabadidővel rendelkezik munkára fel, kíváncsian várom a beszámolókat az elért centiméterekről, bár részemről még várom kiran mester újabb módszereit, hátha felcsillan egy spórolósabb út is az extra centik felé.

Ugrifules Creative Commons License 2001.11.09 0 0 92
Második nincs kihúzva.De ha egyszer nincs!
Előzmény: Ugrifules (91)
Ugrifules Creative Commons License 2001.11.09 0 0 91
Nő nélkül nem az igazi.Nincs más 5leted nincs?
Előzmény: igus (68)
SecretBoy Creative Commons License 2001.11.09 0 0 90
Hm, elég érdekes és főleg 1szerű módszerek. Mindenestre 1értelmű, hogy érdemes kellően fiatalon elkezdeni! :-)

Egy kiegészítést hadd tegyek a kedves gyakorló faroknövesztőknek: előtte mindig alaposan mossanak kezet elkerülendő a baktériumok farokba préselését...

OFF
Állítólag sokkal ésszerűbb lenne a férfiaknak pisilés ELŐTT (is) kezet mosni! Dehát kinek van arra ideje, mikor mindent elsöprő vágyunk egy jó nagyot és élvezeteset pisilni... :-)

Előzmény: Törölt nick (89)
ALLAHH Creative Commons License 2001.11.09 0 0 85
Kiran
Már feltettem volna, csak mindíg otthonfelejtettem az anyagot, ígérem hétfőn behozom a munkahelyre és közzé teszem.Az általam ismert írás csak kb. egy oldalon és elég felületesen foglalkozik a dologgal.

Kipróbáltam a nyújtásos mérést de nálam kb. két centi difi van, leszakítani meg nem szeretném :)
A tenyér mögétételével való mérés sem az igazi,
azért a legtöbbünknek azt hiszem túllóg, de lehet hogy csak az én tenyerem túl keskeny :)))
Arról nem is szólva, hogy az ernyedt méretet igencsak befolyásolja a külső hőmérséklet, vagy mondjuk a húgyhólyag teltsége ezért objektív méréshez szerintem marad a merev állapot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!