Keresés

Részletes keresés

klsderm Creative Commons License 2010.02.08 0 0 2266
Tisztelt Zszsuga!

Nem használjuk, és nem ismerjük az orvosi nyelvben a „bőr sokkot kapott” kifejezést.

A leírás alapján a bőr megégésére és az utána kialakuló hypo-, hyperpigmentációra (fehér-, barna foltok) tudok csak gondolni. Ennek több oka lehet: vagy már előtte is barnább volt a bőr (szoláriumozott vagy eredendően barna 3-4. bőrtípusú), vagy nem megfelelő energiával és géppel történt a kezelés vagy a kezelés utáni instrukciókat nem tartotta be.

Érdemes szakembernek megmutatni a jeleket. Aki végezte a kezelést, az mit mondott?

Kádárdr
Előzmény: zszsuga (2265)
zszsuga Creative Commons License 2010.02.01 0 0 2265

Tisztelt Doktor úr,

 

Villanófényes szörtelenítésen estem át. Kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e, hogy a bőröm úgy nevezett sokkot kapott ami által barna égés utáni anyajegyek lettek rajta. Apró pöttyök és egyértelműen körbehatárolható.

 

 

 

Köszönettel:

 

zszsuga

BaliGyőr Creative Commons License 2010.01.27 0 0 2264
szia!
Engem érdekelne,mail?
Előzmény: eevee86 (2263)
eevee86 Creative Commons License 2010.01.19 0 0 2263
Ha van itt valaki aki epi blendet szeretne használni, szívesen eladnám az enyémet. Igény szerint a használatát is meg tudom mutatni. 2008-ban vettem az őszi beauty fórumon, egyszer volt bekapcsolva (még akkor ott próbáltam ki), de sajnos azóta se nyitottam kozmetikát, ahol tudnám használni.
klsderm Creative Commons License 2010.01.15 0 0 2262
Kedves G Szilvi!

Amennyiben lehetséges, kerülni kell minden irritációt (lézer, villanófény, tetoválás, égetés, napégés, dörzsölés, vágás) a bőr és az anyajegyek tekintetében.

Az utóbbi fél évszázada figyelik meg, hogy a melanoma („festékes bőrrák”) megbetegedések száma növekszik, évente úgy 3%-kal és az utóbbi 20 évben pedig megduplázódott. A helyzet odafajult, hogy majd mindenkinek a tágabb ismeretségi körében volt elhalálozás vagy hallott ilyenről. Ennek kapcsán kialakult egyfajta hisztéria az anyajegyekkel kapcsolatban. Egyértelművé vált a kiváltó okok között a napégés (nem az egyenletes barnaság) elsődleges szerepe.
Szögezzük le azonban: a festékes (barna-fekete) anyajegy nem egyenlő a melanomával. A fokozatosan (évek alatt) növekvő anyajegy sem melanoma. És egy megvágott, lézerezett, beszakadt, meghorzsolt anyajegy sem melanoma. És azt sem mutatták ki, hogy a párszor irritációt elszenvedett anyajegy rákosan el fog fajulni.

A festékes bőrrák-melanoma 45%-a épnek látszó bőrből indul ki. Semmi köze tehát a melanomák csaknem felének az anyajegyekhez. Az anyajegy megsérülhet, az anyajegy megéghet, beszakadhat, lejöhet akár a fele, de nem feltétlenül rákosodik el néhány behatásra. Ha tartósan irritációnak van kitéve a bőr, nadrág, melltartó vagy nehezen vizsgálható hely, ott javasoljuk biztonságból (nehogy a páciens feljelentsen, mert elbagatellizáltuk az esetet) a levételét a semmi malignitást (rosszindulatúságot) sem mutató anyajegyet.

Tudja-e, hogy hogyan veszik ki a bőrgyógyász-sebészek a nagy 10-20 cm-es barna-szőrös anyajegyeket? Nem az egészet vágják ki, hanem csak egy részét, a közepénél kettévágva, magyarul belevágnak az anyajegybe, az ereket elsütik lézerrel vagy kauterrel (elektromos kés) és összevarrják. Várnak pár hónapot, míg a bőr megfelelően utána nyúlik, és azt addig folytatják, amíg feszülés mentesen el tudják az egészet távolítani. Tehát az anyajegy folyamatosan, a sebszéleknél meg különösen húzásnak van kitéve! Orvosi utasításra. És közben többször, lézerrel, szikével felsértik az anyajegyet!


Kádárdr
Előzmény: G Szilvi (2258)
Zsebi-Brigi Creative Commons License 2010.01.14 0 0 2261
Az IPL módszernél vannak olyan gépek, melyeknek hűtött a fej részük, így fájdalom nélkül tudnak már kezelni.
Előzmény: Törölt nick (2255)
Zsebi-Brigi Creative Commons License 2010.01.14 0 0 2260

Szia Szilvi!

 

Bár én nem vagyok orvos, csak egy szalonban dolgozom, de mi az anyajegyeket nem kezeljük! Méretétől függően, vagy fehér szemceruzával "befestjük" vagy leragasztjuk a kezelés alatt. Az anyajegyben lévő festékanyagok elnyelnék a fény energiáját, és megégne. Így semmiképp ne engedd, hogy a kezelés alatt a fény érje, bármilyen kicsi is!

Üdv:

Brigi

niik85 Creative Commons License 2010.01.13 0 0 2259

Szia!

Én is használom a Rio x60-asat, végül az x20-as kipróbálása után azt vettem meg mert gyorsabb... szóval igen, a kezelőfejet kell a bőrre tenni és miután abbamaradt a villogás és hallod a sípolást hogy vége, felemeled a kezelőfejed és ottmarad egy pici téglalap a bőrödön. Na, ott érte a lézer a bőrt/azaz ott érte a szőrt. Ezeket a téglalapokat kell a használati utasítás szerint 1/3-olva egymásra tenni és így haladsz a bőrön.  Hosszadalmas az igaz, de én mindig csak egy kis területet nézek ki (pl egyszer az alkaromat, egy hét múlva a felkaromat és így tovább) mivel amúgy sem kell hetente kezelni, kibírható. Lassú de eredményes, nekem már kihullott a szőr nagy része ott ahol kezeltem. Csak kitartás kell hozzá Állítólag a Silkn gyorsabb de drágább is, nekem megéri a kicsit több ráfordított idő. Türelmes, spórolós, szőrtelenedni vágyó típusoknak:)

 

Üdv

Nik

Előzmény: smirci (2257)
G Szilvi Creative Commons License 2010.01.11 0 0 2258
Tisztelt Kadar doktor ur!

A kerdesem a kovetkezo lenne.
A borfelszinen levo anyajegyek, barna foltok ill. tetovalasok eseteben a lezeres szortelenites okozhat-e valamifele elvaltozast? Vagy az anyajegy esetleges elrakosodasat?
smirci Creative Commons License 2010.01.06 0 0 2257
Sziasztok!
Szeretnék néhány kérdésre választ kapni. Igazából csak egyre de sehol nem találtam rá választ, vagy egyszerűen csak nem esett még le az a bizonyos 2 fillér!:)
Szóval most kaptam karira a RIO x60-as szőrtelenítő gépét, de nem világos nekem, hogy az a pici lukat amin kijön a lézer kell rátenni a bőrömön minden négyzet centiméterre amit szőrteleníteni akarok? Értitek mit szeretnék ezzel kérdezni? Van valakinek már tapasztalata ezzel a géppel?
Előre is köszönök minden reagálást az üzimre!
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.30 0 0 2255
Sziasztok,

gondoltam ismét jelentkezem. Szóval nemrég voltam a 6. kezelésen Kádár doktornál az intim területtel és nagyon jók a tapasztalataim. Eleve úgy mentem oda, hogy már csak jelképes mennyiséget kellett kiirtani, de most már még annyi sincs. Igazából szinte semmi sincs már. Kb. úgy tudnám leírni a változást, hogy dzsungelből pusztaság lett a terület :) Az is elég sokat elmond, hogy az első kezelés 1 órás volt, az utolsó meg 20 perc alatt megvolt mindennel együtt. És hát a fájdalom is sokkal kibírhatóbb volt a vége felé. Most már csak 1-2 évente kell majd visszamenni, ha kinő a szőr. De én már eddig se nagyon szőrtelenítettem a területet, már egyáltalán nem volt zavaró, ami volt. Szóval én nagyon meg vagyok elégedve a dologgal. Őszintén szólva nem tudtam, mit várhatok ettől a módszertől, de nagyon kellemes meglepetés ért. Így hát csak ajánlani tudom mindenkinek. Most néztük vissza a naptárban, 2008.februárban kezdtük a kezelést, kb. így kell számolni.
qayxsw Creative Commons License 2009.11.23 0 0 2254

Én is sokat olvasgattam a témában és pont az jött le, hogy az elektrolízises az egyetlen egy ami végleges, a többi tartós.

Ezért döntöttem e mellett, bár az tény, hogy szenvedősebb és lassabb.

Nekem elég erős szőrtüszőim vannak és gondolom nem volt elég mindegyiknek az egyszeri áram, csak most úgy érzem, hogy csak megrongálódtak és ha kiszedem csipesszel, akkor nem tövestől jön ki és így egy hét után már nő is vissza.

Sok idő kellett amire begyógyult, de érzékeny is a bőröm. Alapvetően elégedett vagyok az eredménnyel, csak szeretném tudni, hogy mire számíthatok, hátha volt másnak is ilyen tapasztalata.

Előzmény: Peremy (2253)
Peremy Creative Commons License 2009.11.23 0 0 2253
én úgy tudom, hogy a "végleges szőrtelenítés" valójában nem létezik, csak "tartós szőrtelenítés", bármit is mondanak a kozmetikusok. nagyon sok topikot elolvasgattam már a témában, mert én is gondolkoztam a dolgon, de mindenhol olvastam olyan problémákról, mint a tiéd, és így végül - egyelőre - letettem róla. sajnos a testedben természetesen végbemenő változások miatt is akár újraindulhat a szőrnövekedés, és állítólag olyanoknál, akiknek világosabb, vagy normál bőrük van, és a szőrzetük sem sötét, és erős, hanem normális, esetleg világos, sokkal kevésbé hatékonyabb az ilyen szőrtelenítés..
:(
Előzmény: qayxsw (2248)
Cukorsivatag Creative Commons License 2009.11.21 0 0 2252

Nézd, ezt doktor úr honlapjáról másoltam ki:

 

"Ha szőrszál túl hosszú, akkor túl sok energiát nyel el, és könnyebben megéghet a szőr, és nem jut elegendő energia a károsítandó hajhagymához. Ha a szőrszál túl rövid, az orvos nem látja a kezelendő területet és nem alakul ki kontaktus a fény és a hajhagyma között. A szőrtelenítés előtt legalább egy hónapig ne napozzon, ne szoláriumozzon, és csak borotvával szőrtelenítsen."

 

Ha nem akarsz borotválni, akár ollóval is levagdoshatod, csak az macerásabb, a lényeg, hogy ne tépd ki. De szerintem a borotválástól nem fog erősödni. És aztán már az első kezelés után úgyis gyengülni, ritkulni fognak. 

Előzmény: kinga1995 (2247)
Juditka:) Creative Commons License 2009.11.14 0 0 2251

 

Sziasztok!

 

Szeretném a véleményét kérni annak aki használta már a rio lézeres szörtelenítőt!

 

Köszönöm!

qayxsw Creative Commons License 2009.10.26 0 0 2248

Lassacskán 1 éve lesz annak, hogy a bikinivonalamon elektrolízises szörtelenítés csináltattam.

Vannak olyanok, amik visszanőttek, de amikor el akarom távolítani, akkor nem hagymástól jön ki. Olyan mintha csak legyengült volna a hagyma és könnyen "elszakad". Viszont így 1 hét múlva már újra kinő.

Másnak van ilyen tapasztalata? Ezeket ugyanúgy el lehet távolítani újabb kezeléssel?

kinga1995 Creative Commons License 2009.10.09 0 0 2247
Egy kis segítségre lnne szükségem: azt hallottam h a végleges szőrtlenítés előtt borotválni kell a szőrt. Mivel én bajuszt szeretnék szőrteleníteni nem szeretném h erős legyen a szőrmi, mivel félek attól hogy nem lesz hatásos a kezelés. Meglehet oldani anélkül is hogy teljesen megerősödjön?egyébként barna a bajszom de sötétes a bőröm is. :S
klsderm Creative Commons License 2009.10.04 0 0 2246
Kedves Mandi84!

Nem kívánt szőrzetet csak gyógyszerrel eltüntetni nem lehet. A különböző módszereket együtt, egy időben is alkalmazhatjuk. Egy lézeres arckezelés időtartama kb. másfél év. Egy endokrinológiai kivizsgálás 2-4 hónap alatt lezajlik. A két sorozatnak igazából nincsen köze egymáshoz, lehet egyben és külön-külön is végezni, a döntés az Öné.

Kádárdr
Előzmény: mandi84 (2245)
mandi84 Creative Commons License 2009.10.03 0 0 2245
Kedves Doktor Úr!
Először is elnézést kérek a hosszú levélért, de úgy gondolom, hogy le kell írnom a történetemet. Sajnos én is túlzott szőrnövekedéssel küzdök. Az arcomon. Nem tudom mikor fajult el így a helyzet, nem is emlékszem mióta ilyen rossz a helyzet. Pár éve még egy-két szőrszál éktelenkedett az államon, mára már meg sem tudom számolni. Minden reggel a csipesszel kelek. Talán a többi ember el sem tudja képzelni mit jelent ez. Minden reggel egyesével húzogatni a szőrszálakat, aztán erős alapozóval a beszakadt, begyulladt szőrtüszőt kenegetni, vagy gyantázás után az "égett" bőrt eltakarni. Legszívesebben otthon maradna az ember, de ugye nem lehet. A villamoson lehajtott fejjel utazni, hogy ne lássák a kis fekete szőröket. Idegölő. Reggel epilálás után boldog vagyok, hogy majdnem sikerült, aztán délutánra megint kibújnak. Bárcsak nekem is "csak" a lábammal és a hónaljammal kellene törődnöm. Szóval az államon nagyon elfajult a helyzet, a bajusztájék hasonló gondot okoz, de ott legalább szőrtüszőgyulladás nem jelentkezik, de így ősszel a hófehér bőrömön meglátszanak a szőrszálak, aztán a pajesz tájékán is megjelent pár szőrszál nagy örömömre. Ne haragudjon, ha olyan kérdést teszek fel, ami már elhangzott, de nem szeretnék több fórumot olvasni, mert teljesen összezavar. Amikor elkezdtem ezzel a témával foglalkozni, egyből az Ön honlapjára találtam, és ott meg is álltam. Nem azt szeretném kérdezni, hogy Ön mit ajánl, kihez menjek, mi a megoldás, mert már elhatároztam, hogy igenis belevágok, igenis Önhöz megyek, elsőre "meggyőzött" az emberséges hozzáállásával, a segíteni akarásával, a képekkel stb. Mára fogalmazódott meg bennem(eddig próbáltam nem gondolni rá), hogy hátha (valószínűleg biztos:( )valami hormonzavar okozza a túlzott szőrnövekedést, így kértem beutalót endokrinológiára. Igazság szerint csak az lenne a kérdésem, hogy várjam meg az eredményeket (úgy hallottam, hogy ez sok vizsgálattal, sok idővel, hosszútávú gyógyszeres kezeléssel jár), vagy ettől függetlenül bejelentkezhetek-e Önhöz? Valahol úgy olvastam, hogy a hormonzavarral küszködőknek előbb kezeltetni kell magukat. Kérem, hogy írja meg a véleményét.
Előre is köszönöm.
klsderm Creative Commons License 2009.09.24 0 0 2244
Kedves Hokuszpokusz99!

Örülök, hogy elégedett a kezelésekkel!

A "Blend" módszerről 3 éve már levelezgettünk itt az érdeklődőkkel. Azóta sem kaptam több információt.
Az 1477-es válaszomból megtudhat erről a módszerről pár dolgot.

Üdvözlettel:

Kádárdr
Előzmény: hokuszpokusz99 (2243)
hokuszpokusz99 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 2243
Szia!

 

Én is Kádár doktor úrnál voltam intim szőrtelenítésen, a második alkalmon vagyok túl (az első nagyjából fél éve volt) és tényleg ritkább, illetve puhább lett a szőr. Én csak ajánlani tudom a Doktor urat, mert jó tapasztalatim vannak!

 

Egy nagy levegővel és összeszorított fogakkal ki lehet bírni azt a néhány percet, de nekem is volt olyan, hogy egy fél perc szünetet kellett kérni, mert úgy éreztem, hogy nem bírom tovább. Én úgy éreztem, mintha tőből húznák a hajamat nagyon erősen, bár lehet, hogy nem túl jó a hasonlat.

 

Nyilván minél többször mész annál kevesebb szőr marad, illetve annál inkább pihe jellegű lesz. Én még közel sem járok a végén, de már most pozitív a különbség.

 

Remélem azért valamennyit segítettem...

 

Én még szeretnék menni a Doktor Úrhoz, de sajnos az anyagiak miatt továbbra is nézelődöm, ezeket találtam most:

 

 

1. EPI-BLEND-DIGITAL - ELKON

Cikkszám: B2001
Ár (nettó): 79 950.00 Ft
Ár (bruttó): 99 937.50 Ft
Készlet: <5 db
Kiadható készlet: <5 db

Leírás:

MAGYAR FEJLESZTÉS ÉS MAGYAR GYÁRTMÁNY!

Nagyfrekvenciás szőrtelenítő készülék.
A készülék az úgynevezett BLEND módszerrel működik, melynek lényege: Az eddig hagyományosan használt epilálási fajták, az ELEKTROLÍZIS, és a TERMOLÍZIS volt. A BLEND módszer nagyszerűsége abban rejlik, hogy a bevezetett tűn egyidőben galvánáram, tehát lúg, és nagyfrekvenciával keltett hőhatás is létrejön. Tehát mindkét módszer pozitív tulajdonsága egyesül. Az eredmény, végleges szőrtelenítés rövid idő alatt!
A készülék tartalmaz egy számlálót, ami a lábkapcsolóval indított kezelőimpulzusokat (azaz a szőreltávolítások számát) számlálja.
Tág határok közt állítható a kezelőimpulzus ideje és intenzitása.

2.

EPILAR SYSTEM

Az EPILAR SYSTEM egy szabadalmazott, törvény által védett,
a maga nemében páratlan, enzim alapú, VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉST eredményező eljárás.

 

Az utóbbit elég sok kozmetikában kínálják, szintén elég borsos áron, de a neten láttam, hogy lehet kapni.

 

Valakinek van bármilyen tapasztalata ezzel a készülékkel, ill. a krémmel?

 

 

Előzmény: Cukorsivatag (2239)
dcarter4 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 2242
A fájdalom attól függ, hogy csak fazont vagy teljes fazont szeretnél csináltatni. A fazon nagy része ugyanannyira fáj, mint bármely más terület. Viszont a nagyajkaknál nagyon durván fáj. Persze csak pár lövés kell oda, és hamar megvan.

Kibírható, és megéri a fájdalmat. Nem nagyon tudom mihez hasonlítani, pl. a gyantázás fájdalmától szerintem tök messze van. Ha voltál már esetleg elektrolízisen, ahhoz lehet hasonlítani.
A lézeresben az a jó, hogy ha végigszenvedted azt a pár percet (x kezelést), akkor utána sokáig sokkal kevesebb teendőd lesz a szőrtelenítéssel.

Teljesen sima nem lesz, bár engem most sem zavar már az a kevés, ami maradt, és én még csak 3 kezelésen voltam. Imádom, hogy ha megyek úszni, nem kell vele foglalkoznom, mert a bikinivonalon túl kb. 3-4 szál szőr maradt.
Azt nem tudom, hogy milyen a szexuális élmény, ha teljesen sima a fazon, mert olyan életemben nem volt. Szerintem nem az a kevés (maradék) szőr fogja jobbá vagy rosszabbá tenni. De akkor is könnyebb lesz akár krémmel, akár mással szedni, ha simát akarsz. És hosszabb ideig tart a gyengébb szőrnél a visszanövés, mint az erősebbnél. (Legalábbis én így vettem észre, de nem vagyok szakértő, csak tapasztalt. :-))
Előzmény: Cukorsivatag (2239)
klsderm Creative Commons License 2009.09.19 0 0 2241
Tisztelt Hajo76!

Mindegyik rendelőben végzek lézeres kezeléseket.

Kádárdr
Előzmény: hajo76 (2240)
hajo76 Creative Commons License 2009.09.19 0 0 2240

Tisztelt Dr Kádár!

 

Szeretném megkérdezni, hogy Nyíregyházán ill. Debrecenben lévő rendelőiben is

végez-e  szőrtelenítést, vagy Bp.-re kell kezelésre járni ? /lábaimat szeretném szőrteleníteni/

 

Üdv.

Cukorsivatag Creative Commons License 2009.09.08 0 0 2239

Intim szőrtelenítéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni két dolgot.

 

Az egyik téma a fájdalom. Többen is írtátok, hogy fáj, de ki lehet bírni. Mégis, mennyire fáj? Tudom, hogy ez egyénenként változhat, de mégis? Úgy gondolom, nagyon érzékeny ez a terület, el se tudom képzelni, hogy lehet kibírni.

 

A másik. Szintén itt olvastam, hogy valamennyi szőr mindig marad, ha nem is olyan sűrű, nem is olyan erős, nem is olyan sötét. De ezt a területet általában azért szőrtelenítjük, hogy teljesen sima legyen, leginkább a szexuális élmény teljesebbé tétele érdekében. Ilyen szempontból nem zavaró kevés és ilyen mennyiségű szőr is? Hiszen a teljes simaság nincs meg.

 

Minden véleményt előre is köszönök, hiszen döntés előtt állok, ezért is érdekel minden tapasztalat.

klsderm Creative Commons License 2009.08.29 0 0 2238
Tisztelt Forumozók!

ZSSU-nak:

A hajhagyma olyan szervecske, melyre a külső és belső hatások, az idő, öregedés egyaránt hatnak. Fiatalabb korban, ha folyamatosan kisebb inger éri, akár meg is erősödhet, például, aki táskát hord a suliban csak az egyik vállán, úgy ott erősebbé válhat a szőrzet. De ennek a fordítottja is előfordulhat, főleg idősebb korban, amikor a lábszáron a szorosan nadrággal borított részeken (vádli, térd) a szőr foltosan kikopik. Ezeket a folyamatokat a hajhagyma természetes öregedési szakaszainak tekintjük - fiatalabb korban az ingerlés növeszthet, idősebb korban sorvaszt. Ha valaki az egyik karján órát hord, ott sokszor erősebbé válik a szőrzet, ha leteszi, úgy hónapok múlva a kiindulási helyzet visszaáll. Ha ez idősebb korban következik be, ez akár végleges is maradhat.

A szőrtelenítéshez használt lézerek 5 mm-nél mélyebbre nem hatnak, ugyanakkor a nyirokcsomók nem tartalmaznak pigmentet, így e lézerek itt nem hatnak.

Kifejezetten jó hatással van a seprűvénák eltüntetésére a szőrmentesítés. A haemoglobin elnyelődési görbéje 700 nm-től emelkedik, és 1 000 nm után csökken, így a villanófény besugárzási tartománya (kb. 470-1 200 nm) lefedi ezt a részt. A rubin (694 nm) nem, az alexandrit (755 nm) egy kicsit, a dióda (900 nm körül) pedig kifejezetten elnyelődik. A páciens szőrtelenítésre jön, és a kisebb erek is eltűnhetnek. A villanófény pedig a maradvány pigmentációra is hatva, a régebbi barna foltokat halványítja. De például férfiak mellkas szőrtelenítésénél a régi aknés hegekre is nagyon pozitív hatással bír.

Nicky82-nek:

A lábszár 50, a comb 55 és a térd 10 ezer. Ezek együttesen a teljes lábra 110 ezer. A bikini vonal (20 ezer) az árlistámon külön szerepel, de ezt általában a páciens ingyen megkapja. A farpofa 30 ezer. Igazából nem szoktam „akciózni”, de aki rendszeresen jár hozzám, mindig kap jelentős kedvezményt. Aki egyszer megtisztel bizalmával, azt szeretném, hogy később is visszajöjjön, vagy ismerősének ajánljon. Ezt úgy érem el, ha minél több kezelést fizet, a kedvezmények is mindig nőnek. Ezekről a vizit alkalmával mindig beszélgetünk.

Hayabusa80-nak:

A kezelések végén piheszőr (nem szőke szőr) marad. Ezt semmilyen lézerrel, villanófénnyel nem lehet eltüntetni. Erre alkalmas az elektrolízis, a szálankénti kiégetés. Sajnos a bajusztájon csaknem mindig marad egy kis pihe szőr. Ez a legtöbb esetben nem feltűnő, csak nagyítóval látható.

Az emlékeztető kezelésekre igazából a hormonálisan befolyásolt területeknél (áll, bajusz, has csík) van szükség. Itt 1-3 évenként 1-1 kezelést adunk. Egy lábszárnál, bikininél 5-10 évente, vagy soha nem kell ismétlő kezelés.

A bikini vonal garancia azt jelenti, ha nem sikerül 4-6-8 kezelésre a szőrzet 80-95%-át eltüntetni, úgy utána ingyen kezelem az eredmény beteljesüléséig. A kiindulási állapotot az első kezelés előtt fotón rögzítjük. Bikini vonal garanciát szerencsére még nem kellett adnom, szemben például egy áll kezeléssel.

Lera79-nek:

A fényérzékenységet okozó gyógyszereknél nem teljes tiltás van, hanem az érzékenység tesztelése. Ilyenkor próbalövést nem 1-2 helyre, hanem több helyre tesszük fel és több időt várunk. Ez még sok mindentől is függ. Diane 35 mellett lehet és szoktunk szőrteleníteni.

Doroty76-nak:

Folyamatosan dolgozunk, de szőrteleníteni igazából akkor szerencsés, ha már kb. 3-4 hete nincs napozásnak megfelelő időjárás. Ez leginkább szeptember vége.

Kádárdr
Előzmény: zzsu (2237)
zzsu Creative Commons License 2009.08.28 0 0 2237

Kedves Doktor úr!

 

Azt szeretném megkérdezni, hogy a nőknél (40 felett) eleve van "szőrkopás" pl a lábszárakon (persze máshol meg erősödik). Tapasztalatai szerint ez hosszabb szőrtelenséget jelent az eljárás után? Vagy inkább foltokban jelentkezik a szőrösödés a későbbiekben?

 

Érdekelne az is, hogy vizsgálták-e, hogy a hónalj ill. fazon esetén ezek a kezelések (IPL ill. lézeres) bármilyen káros hatással vannak-e az ott jelenlévő nyirokmirigyekre?

 

Befolyásolja-e a kezelhetőséget, ha valakinek az alsó lábszárán vannak 2-3 cm2 területen seprűvénák? Várható-e a kezelés kapcsán abban változás (pro vagy kontra)?

 

Válaszát előre is köszönöm!

 

zzsu

niik85 Creative Commons License 2009.08.24 0 0 2236

Szia!

 

Én is sokat gondolkodtam egy ekkora beruházáson, és most láttam hogy egy magyar webáruháznál(mindenamino)  lehet próbát végezni a Rio lézeres szőrtelenítőkkel. 1 vagy 2 hétre lehet bérelni. Illetve én írtam nekik a használati utasításokért és elküldték az x20-as és x60-asét, abból csomó minden kiderül. Azt hiszem, 1 Wattos dióda van benne.

Ami negatívum, hogy előfoglalás van rá, nekem 2 hetet várnom kell arra az egy hetes próbára, dehát annyi pénz az annyi pénz, nekem megéri. Én a Silkn-en is gondolkoztam, de azt nem lehet próbálni. Megnézem ezt, és aztán ha túl macerás akkor veszem azt, végülis 10-15 000-el drágább. Ketten vagyunk testvérek, használjuk, ha pedig végeztünk 1 év múlva eladhatjuk használtan.

Remélem segítettem valamennyit. Esetleg ha kíváncsi vagy a tapasztalatokra, 3-5 hét múlva újra írhatok.....:)

Amit kaptam felesleges ide írnom, szerintem elküldik ha írsz nekik.(ha nem, írj nekem.)

Előzmény: iTrackHUN (2219)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.24 0 0 2235
Kedves Kádár Dr!

Honlapján a comb 55 ezer Ft, lábszár 50 ezer Ft, a teljes láb pedig 110 ezer Ft.
Akkor a teljes lábban benne van a bikinivonal is?
És női farpofa mennyibe kerül?
Köszönöm szépen a válaszát!
hayabusa80 Creative Commons License 2009.08.23 0 0 2234
Tisztelt Doktor úr!

Az alábbi kérdéseim lennének:
Ha egy kezelés alkalmával csak 30% pusztul el és a végére ami marad csak világos vékony szőr lesz azt hogy lehet elpusztítani?


A szájon ahol főleg ilyen pihés világos szőr van lehet e elérni szőrtelen eredményt?


Ha valaki nem jár vissza emlékeztető kezelésekre akkor neki milyen ütemben fog vagy nem fog visszanőni a szőr?

ha jól értem az ön lézerje nem végleges csak ha sikeresen roncsolódik akkor végleges és utána csak világosabb szőrszálak lesznek
De ha valaki szőrtelen szeretne lenni akkor neki a világosabb szőr is katasztrófa, mert ugyanúgy szőr

Valamint olvastam hogy ön garanciát is ad. Például egy fazon esetében ez mit jelent?


Válaszait előre is köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!