Keresés

Részletes keresés

intego Creative Commons License 2011.03.18 0 0 3607

Tisztelt Tulajdonosok, Számvizsgáló Bizottsági Tagok!

Mint az Intego Kft. társasházkezelő cég ingatlan-üzemeltetési igazgatója keresem meg Önöket, hogy egy új megközelítésben működő társasház kezelői tevékenységet mutassak be Önöknek.

Cégünk, anyavállalatunk a Soron Magyarország Alkusz Kft. -vel közösen egy egyedülálló konstrukciót hozott létre, melyben a lakók által fizetett közös költségek jelentősen csökkenthetőek, úgy hogy ez nem befolyásolja a lakóközösség részéről elvárható, és cégünk által nyújtott szolgáltatások minőségét.

Mit is ajánlunk Önöknek?

A régi és újépítésű társasházak kezelésében évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink elvégzik a társasházak előzetes műszaki-, és gazdasági állapot felmérését, ezt követően elkészítjük a társasház rövid-, és hosszútávú kezelési tervét. A tulajdonosok interneten keresztül bármikor lekérdezhetik naprakész folyószámláikat, a Számvizsgáló Bizottság tagja a társasház teljes könyvelését. Ezen túlmenően biztosítunk 24 órás gyors-szolgálatot, garantáljuk a kezelő 24 órás elérhetőségét.

Egyedülálló konstrukción lényege, hogy a tulajdonosok részére díjvisszatérítést kínálunk, ahol azon tulajdonosok, akiknek egyéni biztosítását társcégünk kezeli, az éves biztosítási díjaik (a biztosítás jellegétől függően) 5-10 %-át jóváírjuk részükre a közös költségükben. Így akár NULLA Forint díjért is tudjuk vállalni a társasház kezelését részükre!


Fontos!


Sok más társasházkezelő céggel ellentétben az Intego Kft. rendelkezik a th. törvényben előírt regisztrációval az illetékes ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatóságnál.

Nézzék meg weboldalunkon mennyit spórolhatnak, és kérjék egyedi ajánlatunkat,
az alábbi elérhetőségeken.

Tisztelettel,

Simon Attila

Intego Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft.
1145 Budapest, Columbus utca 29.
telefon: +36 1 220 24 67; telefon és telefax: +36 1 220 24 76
mobil: +36 20 773 62 66

e-mail: a.simon@intego.hu
www.intego.hu

speeder Creative Commons License 2011.03.18 0 0 3606

Ez jó, lassan minden lakó megkeres egy céget...

sutikal Creative Commons License 2011.03.18 0 0 3605

Tisztelt Tulajdonosok!

 

Az egyik szomszédjuk megkeresett minket pár hete, hogy adjunk ajánlatot a társasházuk üzemeltetésére, kezelésére. Közösen bejártuk már a területet és megbeszéltük, hogy keresni fog engem, ha összegyűltek a szavazatok a közgyűlésre.

Itt azt olvastam, hogy az ajánlatok leadása már aktuális, ezért kérem a Számvizsgáló Bizottságot, hogy nekünk is küldje el a pályázati kiírást, hogy a többi céggel összehasonlítható legyen a mienk is.

Biztos vagyok benne, hogy a versenyeztetés után Önök jobban fognak járni egyrészt a költség csökkentés, másrészt a jobb szolgáltatás miatt.

Várom jelentkezésüket,

 

Köszönettel:

 

Orosz Antal

Modiant Kft.

www.modiant.hu

oroszantal@modiant.hu

Előzmény: speeder (3604)


speeder Creative Commons License 2011.03.18 0 0 3604

Hasonlóak lesznek a napirendi pontok, de még részletesebbek/pontosabbak, hogy a közgyűlés a lakók számára megfelelő eredménnyel zárulhasson...

 

A városkép ajánlata, mint írtam, egyenlőre nagyon nincs olyan állapotban, hogy bemehessen közgyűlés elé!

De ezzel kapcsolatban úgy látom, hiába várom, hogy felvedd velem a kapcsolatot...

 

Úgy gondolom, a Mekdan is a jelöltek között lehet, az ajánlatukat ők is elmondhatják, úgyis a közgyűlés dönt. Rajtuk kívül 2-nől többet nem vinnék be, és csak olyanokat, akiket számszakilag és közös egyeztetés alapján az SZB jóváhagyott, mivel az SZB jóval sokrétűbben látja, hogy a puszta számadatokon túl minek kell megfelelni (az esély a városképnek is meg van adva).

Az SZB-nek egyébként is véleményeznie kell az ajánlatokat!

Illetve ezzel kapcsolatban feltettem a kérdést, hogy lakói szemszögből mi lenne az elvárás az alacsonyabb közös költségen túl, de természetesen erre azóta sem jött válasz senkitől...

 

Az aktív SZB tagok lakóként és SZB tagként is azon vannak/vagyunk, hogy a társasház számára megfelelő és hosszútávú megoldás születhessen...

Előzmény: Kiki74 (3602)
Pocok-e Creative Commons License 2011.03.18 0 0 3603

Jó lesz, hogy ti majd kitapossátok az utat az SR I-nél és aztán mi is követünk titeket! :)

Amúgy ha a Mekdán számít erre akkor nem értem miért nem változtat, de mindegy, ha ez jó így neki, akkor lassan nem lesz munkája!

Előzmény: Kiki74 (3602)
Kiki74 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 3602

Sziasztok!

Annyira meglepő dolog történt, hogy meg kell osztanom Veletek azonnal! Beküldtük faxon a Mekdannak a levelet a közgyűléssel kapcsolatban ( már hogy kérjük a pályáztatást felvenni napirendi pontnak, a cégek bemutatkozásás és az ezzel kapcsolatos határozathozatalt) és az egyik munkatársuk visszahívott ( nevet nem említenék, mert nem akarom, hogy kellemetlensége legyen belőle), azzal, hogy egyáltalán nem lepődött meg, már rég számítottak rá és személy szerint teljesen megérti. Ő már sokszor mondta a vezetőségnek, hogy ezt így nem lehet és fel vannak készülve rá, hogy levezetik az átadás-átvételt!

Ez mindenesetre jó hír, mert nagyobb ellenállásra számítottam.

 

Speeder, szerintem 3 ajánlat elég: egy már van a Városkép Kft-től, egyet most intézel az MW Investment-tel, még egyet esetleg érdemes lenne kérni valamelyik ajánlkozó cégtől.

 

Azért ide másolom a levelet, amit a Mekdan kapott, hogy Ti is tudjatok róla:

 

Mekdan Magyarország Kft

Gáborné Gerencsér Andrea közös képviselő részére

 

 

Tisztelt Gerencsér Andrea!

 

A Sasad Resort I. Felsőhatár út 2/c szám alatti társasház nevében azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy a 2011 áprilisi éves közgyűlés első napirendi pontjai közé az alábbiakat felvenni szíveskedjék (mellékelten küldjük a Tht.-ben előírt minimum 10% tulajdoni hányadot meghaladó tulajdonosi aláírásokat):

 

1. Tisztségviselők megválasztása

2. A társasház közös képviseletének új megpályáztatása. Határozathozatal

3. A pályázó cégek képviselőinek bemutatkozása, lehetőség kérdések feltevésére.

4. Beérkezett ajánlatok és a bemutatkozás alapján új közös képviselet választása.       Határozathozatal

5. Újonnan megválasztott képviselet részére a banki rendelkezési jog megadása

 


Indoklás:

A lakók többsége elégedetlen a Mekdan Magyarország Kft tevékenységével mind az ár, mind a szolgáltatás minőségének tekintetében. Árban és minőségben kedvezőbb szolgáltatót szeretnénk, ezért úgy döntöttünk, hogy megpályáztatjuk a közös képviseletet. Megértésüket köszönjük! Kérjük, hogy a közgyűlést 1 hónapon belül összehívni szíveskedjen!

 

Határozati javaslat:

1. A közgyűlés javasolja a jelenlegi közös képviselet visszahívását 2011 április..... dátummal.

2. A közgyűlés a beérkezett ajánlatok figyelembevételével, illetve a megjelent pályázók meghallgatása alapján a Társasház közös képviseleti és üzemeltetési feldatainak ellátásával ...............-tól ............................-t bízza meg. A szerződés megkötésére meghatalmazza az SZB-t.

3. A közgyűlés a megválasztott képviselet részére felhatalmazást ad a teljeskörű/vagy nem banki rendelkezési jog átvételére.



 

További kérésünk, hogy ne délután 4 órás kezdéssel, hanem  18 órás kezdéssel tűzzék ki a közgyűlést, mivel az emberek többsége dolgozik és nem tud odaérni 4-re.

 

 

Köszönettel,

Tázsika1 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3601

Köszönöm annak, aki segített bejutnom a garázsba a kék Renault-val...mire kiszálltunk a kocsiból, eltűnt, mint a kámfor.

chriscc Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3600

Ja, bocsi mi földszintiek vagyunk, nálunk nincs kisablak, csak egy ablak egyben és kész. De gondolom amúgy a fixablak és a nyitható szárny közötti fa részre szerelnék a keret alját, és csak odáig lenne lehúzható, vagy ilyesmi.

Előzmény: Tázsika1 (3598)
speeder Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3599

Szerintetek hány árajánlat elég? Csak mert társasház kezelő cég rengeteg van, és ha még felajánlkozik itt akár további 5-10 cég akkor mi legyen?

 

Tázsika1 Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3598

Jó biznisz lehet ez a lakópark, mi? -:)

 

Köszi a szúnyoghálós tippeket! -:)

A háló ablakon lévő hálót hogy lehet lehuzni a fixablak aljáig? MIntha oda nem férne be a kezem, úgy tűnik....vagy csak a kisablak tetejéig lehet? Vagy mi van? -:)

judrit Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3597

Tisztelt Tulajdonosok!

 

Cégünk a Judrit Kft. szívesen tenne ajánlatot az Önök társasházának kezelésére, közös képviseleti feladatainak ellátására.

 

Minden szempontból megalapozott ajánlatunk kiadásának feltétele, hogy felmérhessük társasházukat, annak működését, kezelési problémáit, szabályzatait, műszaki paramétereit, hiszen felelősen csak így tudunk hosszú távú együttműködésre kölcsönös megelégedéssel szerződni.

 

Ha érdekli Önöket ajánlatunk, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot honlapunkon, a www.judrit.hu -n keresztül, vagy e-mailben az info@judrit.hu -n, vagy telefonon a 786-0437 -es telefonszámon időpont egyeztetés céljából!

 

Üdvözlettel:

 

Judrit Kft.

 

speeder Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3596

Nálam oldalra betekeredős van. 4 db 90x210-es teraszajtóra kb. 80ezer volt, ha jól emléxem...

Előzmény: Tázsika1 (3594)
chriscc Creative Commons License 2011.03.17 0 0 3595

Szia!

 

Mi a Grédics redőnnyel csináltattuk. Pliszé (harmónikaszerűen elhúzható) szúnyoghálót a nappali szárnyasajtóra. A 180cm széles szúnyogháló kb. 5cm szélességű sávvá összemegy és nem is látszik, ha el van húzva. A hálóablakra pedig rolós lehúzósat, ez így együtt volt olyan 120e. De ha jót akarsz azért bőven előtte rendeld meg, vagy még most a szezon előtt, mert nekünk az ígért két hétből majdnem másfél hónap lett, mire jöttek, annyi munkájuk volt. Amúgy meg vagyunk elégedve vele, szerintem nagyon jó cucc. Persze copyright, de mondjuk havi 400+ÁFA / háló licenszdíjjal használhatod, majd küldöm a számlát :P :)))))))))

Előzmény: Tázsika1 (3594)
Tázsika1 Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3594

Sziasztok!

 

Szeretnénk majd szúnyoghálót, vlmi elhúzhatós megoldásosat. Valaki kifejlesztette már a technikát, amit nem copyright-ozott le és másolhatjuk nyugodtan?

Segítsetek léccives. -:)

Tázsika1 Creative Commons License 2011.03.16 0 0 3593

Mókás dolog fél 8-kor arra kelni, hogy a felettünk levő parkettázik vagy vlmi hasonló dolgot művel...még az ágy is beleremegett az ütésekbe...

De legalább abbahagyták egész hamar....

speeder Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3592

Illetve van előírás, ezért van így számolva. Az alapító okiratban. Sajnos az őszi írásbeli szavazáson nem jött össze kellő szavazat ennek megváltoztatására. Ami a lakók részéről elég nagy fokú érdektelenségre utal... Sajnos...

Előzmény: speeder (3591)
speeder Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3591

A lényeg, hogy jelenleg van egy helyzet, amivel a jelenlegi közös költség kalkulélva van. Amíg ez a helyzet nem változik, addig minden árajánlatban ezt kell figyelembe venni és ez alapján kiszámolni a közös költséget. Ha nem így tesszük, magunkat csapjuk be...

Előzmény: Törölt nick (3590)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3590

"Ha csak azt módosítom az árajánlatban, hogy az eladott tárolókból és gk beállókból mennyi közös költség folyik be..."

 

Nem előírás, hogy az el nem adott tárolók után nincs ugyanúgy közös költség, hisz azoknak is van tulajdonosa. Inkább pofátlanság. Ha még 5 évig nem adják el, akkor addig nem fizetnek utána semmit és terhelnek mindent azokra a lakókra, akik már beköltöztek?

Előzmény: speeder (3559)
Tázsika1 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3589

30.-áig van rá időm sajna, azután megint külföldön melózok...de ezen belül akármikor benne vagyok...-:)

kb 22e ft/fő lenne..legalábbis pár éve még ennyi volt. -:) 

Előzmény: Coli-Zsiráf (3587)
Coli-Zsiráf Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3588

elfelejtettem a pozitivumot!!!!

 

jo olvasni, hogy az irasokbol az derul ki, hogy alakul a kozos hangnem vagyis az egyetertes koztetek(koztunk)... ez jo:)

Coli-Zsiráf Creative Commons License 2011.03.15 0 0 3587

Sziasztok!

 

Ket eszrevetel:

 

- ha ti most SRI tegyuk fel lecserelitek a Mekdan-t akkor nem fogunk-e mi azzal nagyot szivni(SRII-SRIII) esetleg ????

- ha meg sikerul megallapodni a Mekdan-al megis csak akkor az ervenyesnek tekintheto- e a tobbi utemre is? vagy akkor nekunk is kulon seggbe kell rugni oket?

 

koszi:)

 

Tazsika!

akkor gyujtsunk meg embereket :) meg nezzunk majd idopontot....

amint irtam nem tudom mikor erek haza mert most is csiuszik a melo.... de biztos lesznek meg akik vallalkozo kedvuek..

speeder Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3586

Elárulom, hogy ez mindenképpen napirendi pont lett volna;) Csak eddig ezt nem mondhattam, mivel a fórumot nem csak lakók olvassák, viszont most már nyilvánvaló...

Viszont az elmúlt időszak tapasztaltaiból és tanulságaiból kiindulva csak olyan árajánlatot illetve közös képviselő cég meghívását szabad bevinni a közgyűlésre, akiknek a számai valós alapokon nyugszanak, és tényleg profi szolgáltatást tudnak nyújtani, és nem csak szavakban, mert szépeket bárki tud mondani. Ehhez meg előzetes egyeztetések szükségesek, amikből nagyon sok dolog kiderül...

Továbbá azt mindenképpen el akarom kerülni, hogy neaggyisten olyan cégre cseréljük le (közgyűlési határozat alapján) a Mekdant, akik alacsony árajánlatot adnak, de ténylegesen még a Mekdan színvonalát sem érik el, és a mindennapokban nem a lakók látják ezt igazából, hanem az SZVB (és ráadásul teljesen más szemszögből)! Azaz ne essünk cseberből vederbe...

Illetve a társasház is komprommisszumokra kényszerülhet (ld. folyamatos gondnoki jelenlét)...

 

A közgyűlést nem szeretném levezetni, ráadásul nem is a levezetés a lényeges, hanem a jegyzőkönyv írás!

 

Kiki74, ha megkeresel, akkor szívesen veszem a segítségeted a témában, ezt már korábban is jeleztem...

 

Az is jól jönne, ha "sima" lakói oldalról össze lenne szedve, hogy pontosan mi a problémátok a Mekdannal a magas közös költségen kívül, és mik lennének a főbb elvárásaitok a közös képviselő céggel szemben... (A többi SZVB tagnak és nekem vannak szempontjaim, de az nem biztos, hogy teljesen egybevág az összes többi lakóéval.)

 

Várom jelentkezésedet...

 

Előzmény: Kiki74 (3582)
Kiki74 Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3585

Tázsika, ha Ti a II. vagy III. ütemben vagytok, akkor külön-külön végig kell csinálnotok ezt ( aláírásgyűjtés, ajánlatkérés stb), mert külön hrszámon vagytok. A közgyűlésen min. 50% kell majd, hogy megszavazza. SRI-ben ez meglesz, de a másik két ütemben még nagyon sok az eladatlan lakás.

Előzmény: Tázsika1 (3583)
Monesz72 Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3584

Szuper! Már évekkel ezelőtt ki kellett volna írni egy ilyen pályázatot! A szolgáltató- ha tudja, hogy le lehet váltani- nyilván jobban összekapja magát... A Mekdan jelenleg úgy érzi, hogy mi vagyunk őértük és nem fordítva...

Előzmény: Kiki74 (3582)
Tázsika1 Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3583

Sziasztok!

 

Frankó az új közös képviselő megválasztásos balhé, örülünk neki...de...akkor az SRI II és III is az új képviselő hatáskörébe tartozna? Ugye tudja mindenki, hogy le akarjuk váltani a Mekdant? Nehogy összeveszés legyen a lakók között egy ilyen miatt...pár napja nem vagyunk otthon, nem tudjuk, hogy ez az aláírásgyűjtés hogy zajlott, gondolatban mi is aláírtuk,de ugye nem csak ez a fórumközösség tud erről?

 

Coli!

Egyenlőre 3an vagyunk...Te, Asszony és én. -:)

Kiki74 Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3582

Kedves Lakótársak!

 

Azzal a jó hírrel szolgálhatok, hogy megvannak a szükséges aláírások ahhoz, hogy a közös képviselet megpályáztatását napirendre tűzzük az áprilisi közgyűlésen és szavazhassunk az addig bejövő ajánlatokról és cégekről! Köszönöm mindazoknak akikkel találkoztunk és akik támogatták a kezdeményezésünket!

Speedernek is köszönjük a támogatást és hogy lásd Speeder, hogy világért sem megkerülni szeretnénk a hivatalosan megválasztott SZVB tagokat, szeretnénk felkérni az áprilisi közgyűlés 1. pontjának levezetésére, ahol a cégek majd 8-10 percben bemutatkoznak és lehet kérdezni tőlük ( a Mekdant mégsem kérhetjük, hogy levezesse a saját leváltását). Veled együtt szeretnénk tenni a társasház érdekében:)

Félreértés ne essék, akár maradhat a Mekdan is, ha ugyanazt tudja nyújtani, amit a versenytársai ( árban és minőségben).

 

Az aláírásokat a héten benyújtjuk a Mekdan-nak- gondolom nem fognak nagyon örülni neki- dehát verseny van a piacon, ezt sajnos nekik is tudomásul kell venni.

Coli-Zsiráf Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3581

most sajnos nem vagyok otthon de majd ha hazaertem melobol akkor rakerdezek a kozos kepviselonel.. ha addig valaki meg nem eloz:)

 

de ez  kb meg ket het :( mire otthon vagyok:(

Előzmény: speeder (3580)
speeder Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3580

Na ez a közös képviselő feladata!

Én úgy tudom, hogy már nincsenek többségben...

Ezzel kb. precdenst teremtettek, hogy bármit szabad (főleg nekik)...

 

Előzmény: Coli-Zsiráf (3579)
Coli-Zsiráf Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3579

Es szerinted ha valaki odamegy es azt mondja:

 

- na jo fiuk-lanyok, de ez nem volt megszavazva es ezt ti nem is csinalhattatok volna ide, ezert kerlek titeket allitsatok heylre az eredeti allapotot legyszives!

 

(valasz)

 

- NEM!

 

Nos ebben az esetben aztan mi milyen szankciokkal elunk??? jol eldadaljuk oket???? mert konkretan semmit nem tudsz csinalni szerintem :(

 

ja, hogy majd szavazunk ok!

ES?

 

konkretan tobsegben vannak igy oly mindegy szerintem....

arrol nem beszelve, hogy atjarohaz lesz es egy kapuval tobb......

 

CSAK A szefosok nem tudnak bejutni a lakopark teruletere igy is!!!! hozzateszem, hogy szegyen lassan a kodomra sem emlekszem, mert nem nagyon hasznaltam az elmult harom honapban!!!!!!! tudom ez ramnezve is tre:) tobb kavinton:)

 

na ja porta szolg : ) en inkabb azert fizetnek... engem nem erdekel, hogy 2000.- forintal tobb vagy kevesebb a kozos ktg... az a leg kevesebb.... attol meg

 

ugyan ugy szar marad a kozbiztonsag ugye!!!!

 

na le lehet hapogni:)

 

speeder Creative Commons License 2011.03.14 0 0 3578

Beigazolódott a sejtésem: A sasadresort új irodája lesz ott, s megbízták a gropiust, hogy csinálják meg nekik ezt lépcsőt + kaput...

Amit nem tehettek volna meg. Úgy tűnik ők a saját maguk által hozott szmszben levő szabályokon kívülállónak tekintik magukat...

 

Előzmény: Tázsika1 (3572)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!