Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.21 0 0 topiknyitó
Üdv minden,a témában érdekelt szörfösnek!
Mielött bármit is hozzászolnál a fórumhoz kérlek olvass el néhány idézetet a moderálási szabályzatból!:
1. "Az Index fórumainak szolgáltatásait a felhasználók saját felelősségükre veszik igénybe."
2. "A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat."
3. "A hozzászólások tartalmáért az Index semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha az adott hozzászólás saját vagy más jogos érdekeit, illetve közérdeket sért, azt indoklás nélkül törölheti."
4. "Különösen indokolt és méltányolható esetben, saját kérésre az Index “Törölt nick”-ké átírva megsemmisítheti az adott álnevet, valamennyi hozzászólását beolvasztva ezen gyűjtőnév többtízezer hozzászólása közé – ám erről dönteni kizárólag a szerkesztőség és a moderátori kör feladata."
5. "Nyomatékosan kérjük tehát, hogy hozzászólásai megtétele előtt minden felhasználónk alaposan és körültekintően mérlegelje mit, milyen formában tesz közzé! A mérlegelés során mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a fórumokat archiválja az Index, ezért bárki által, több év elteltével is visszakereshető egy adott nick – akár összes – hozzászólása! "
6. "A MODERÁCIÓ

Az Index összes fóruma moderált. A moderátorok tevékenységüket a szerkesztőség felkérésére, társadalmi munkában végzik. Alapvető feladatuk, hogy lehetőleg biztosítsák a normális beszélgetést. A moderálás ebből adódóan szubjektív; egyetlen kontrollja, hogy a különböző véleményű, vérmérsékletű moderátorok látják, figyelik és alkalmanként felülbírálják egymás tevékenységét, intézkedéseit.
Az egyes fórumokat külön moderátorkörök moderálják. A moderátorkörök a saját Szervezeti Működési Szabályzatuk alapján működnek.
A moderátorok nem tudják a fórumokban megjelenő hozzászólásokat szerkeszteni, illetve részlegesen törölni; vagy változatlan formában meghagyják azokat, vagy törlik az egészet.
Amennyiben azt szükségesnek vélik, a moderátorok a tartalmi beavatkozásokról a Közlemények rovatban tájékoztatják a felhasználókat."
7. "Hozzászólások törlése

Jogsértő hozzászólások

Jogsértő minden olyan hozzászólás, amely a közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz."

Ja!-és ne feletkezz meg arról sem,hogy minden bizonnyal ez az oldal lessz a nemzetbiztonságiak és "egyébb" hasonló rendfentartószervek eggyik kedvenc nyitóoldala!-hogy másról ne is beszéljek... :)
Mind azonnáltal szeretném ha nem ez a fórum lenne "az ifjú kezdő bűnözők" oktató fóruma,sokkal inkább a-sajnos-tiltottan tevékenykedő hobbi "pirotechnikusok" és szakmabeli robbantó&pirotechnikusoknak szántam.
Hát "röviden" ennyi..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!