Keresés

Részletes keresés

Stöpszlike Creative Commons License 2008.10.16 0 0 54
Sziasztok!
Nagyon rég jártam ezen a fórumon, nem gondoltam, hogy ennyi idő után is lesz akit érdekel amit írtam. Ezért elnézést kérek mindenkitől aki írt nekem és nem válaszoltam, ma mindenkinek válaszolok, a megadott e-mail címekre. Ezentúl hetente visszanézek ide. Ami mások tapasztalatait illetti, sokan kértetek több infót, nem tudom végül is hányan éltek a lehetőséggel, én kettejükkel levelezek időnként, és mindkettőjüknek a tapasztalata hasonló az enyémmel. Akinek még van tapasztalata tényleg jó lenne, ha megírná, tudnánk véleményt cserélni.
Tehát mégegyszer a válaszokat küldöm mindenkinek aki itt kérdezett, vagy akár az e-mail címemen.
Szép napot mindenkinek!
Fegyver zoli Creative Commons License 2008.10.07 0 0 53
ÜDV:nagyon jó kérdés!!!én-is ezt szeretném kérdezni !!!
én vettem a bátorságot és mail-ban meg kerestem akinek válaszolt Stöpszli meg őt magát is de választ nem-kaptam csak a címet .
Előzmény: Sevka (52)
Sevka Creative Commons License 2008.10.05 0 0 52
sziasztok
szeretném kérdezni, hogy megrendelte e valaki már Stöpszli által ajánlott készítményt, és mik a tapasztalatok. Stöpszli nagyon jókat írsz róla, több mindenkinek meg kellene tudni ha ez a szer valóban ilyen jó, mint ahogy írod. Felvettem a kapcsolatot a hölgyel, igaz még nem beszéltünk, csak email váltás volt. Szeretném neked megírni majd, hogy mennyire jó.. bár igaz legyen. Mindig van remény,,,
Fegyver zoli Creative Commons License 2008.09.15 0 0 51
Szia Stöpszlike !





Engem is érdekelne a gyógyszer és a krém neve, ugyanis én-is már régóta küzdök visszértágulatokkal.

cím:fegyverzoltan@citromail.hu

ui.válaszod előre is köszönöm
Előzmény: Stöpszlike (41)
KOrsi78 Creative Commons License 2008.08.06 0 0 50

Szia!

Kérlek, hogy add meg annak a lúgosító italnak a nevét és a beszerezhetőségét, ami neked segített a visszereid eltüntetésében, mert az én lábam is elég csúnya. Előre is köszönöm. Címem: kerteszo@freemail.hu

Köszi: Orsi

Előzmény: Christin76 (23)
KOrsi78 Creative Commons License 2008.08.06 0 0 49

Szia Stöpszike!

Kérlek, add meg a krém és a kapszula nevét, nagy szükségem lenne rá. Elég csúnya a lábam, talán ez segítene. Címem: kerteszo@freemail.hu

Előre is köszönöm: Orsi

Előzmény: Stöpszlike (41)
motobaba Creative Commons License 2008.07.18 0 0 48
hali!

meg tudnád adni a gyógyszer nevét amiről írtál?
nekem az egyik lábamat már megoperálták,de már a másik is problémás.
előre is köszönöm. pozsgaieva@citromail.hu
Előzmény: Stöpszlike (41)
cat34 Creative Commons License 2008.05.21 0 0 47
Sziasztok!

Valahogy nem lepődtem meg az íráson... Sajnos én is jártam ezen a klinikán január végén. Aranyér műtétem volt. Az aranyér kezelése topikban említette valaki, h itt is szidalmazzák rendesen a klinikát, gondoltam beleolvasok... Hogy miért nem záratjuk be azt a helyet nem értem...??? Nem szabadna hagynunk, h így bánjanak velünk...
Ha valaki szeretne még jobban elretteni a klinikától, javaslom, h olvasson bele az aranyeres topikba, főleg dec, jan, febr környéki hozzászólásokba.

Üdv mindenkinek
Előzmény: 111vivica (34)
mfranko Creative Commons License 2008.05.20 0 0 46

Szia Stöpszlike !

 

 

Engem is érdekelne a gyógyszer és a krém neve, ugyanis már régóta küzdök  visszértágulatokkal. Egyszer hasonló gyógykezelésen is voltam mint Vivi huga.

 

 

A címem: mfranko@vipmail.hu

 

 

Előre is köszönöm !

Nonamekata Creative Commons License 2008.05.20 0 0 45
Tyuntya Creative Commons License 2008.05.19 0 0 44

Bocs!

Az előző üzenetemet Stöpszlikének küldtem!

Tyuntya Creative Commons License 2008.05.19 0 0 43

Szia!

 

Olvastam rólad, szeretném ha nekem is megadnád annak a gyógyszernek, ill. krémnek a nevét, amit használsz. Hasonló problémával küszködöm: most már annyi rajtam a "pókháló", hogy rövidgatyót fel sem húzok.

 

Köszönettel:  Tyuntya

bmarianne63 Creative Commons License 2008.04.29 0 0 42
Szia!

Megköszönném ha elküdenéd nekem a lugosító ital nevét és beszerzési lehetőséget.
E-mail címem: bmarianne@gmail.com
Köszönettel és üdvözletetel : Mariann
Előzmény: Christin76 (23)
Stöpszlike Creative Commons License 2008.04.29 0 0 41
Sziasztok!

Bocsi mindenkinek, aki írt vagy kérdezett, és nem válaszoltam.
Ma mindenkinek írtam aki e-mailben keresett, vagy itt a fórumon.
Újra lett telepítve a gépünk, és mivel egy kedves ismerősünk vitte el, hogy megcsinálja szívességből, így nem sürgethettem, most lett kész.

Kedves Vivi!

Igazán nagyon sajnálom, hogy ne tudtam időben válaszolni, és remélem a testvéreddel minden rendben lesz.

Gyakran benézek majd ide:)
cilka79 Creative Commons License 2008.04.23 0 0 40
Sziasztok lányok!

Vivi! Nagyon sajnálom, ami a húgoddal történt. Pontosabban ahogyan történt. Azért remélem ezek után legalább szép lesz a lába. Drukkolok! Majd számolj be róla, szívesen hallanék felőle.
Arsmedica pedig feketelistára került nálam is most már.

Edit! Megtennéd, hogy nekem is elküldöd Stöpszlike tuti tippeit. Én is megpróbáltam kapcsolatba lépni vele nemrég, de sajnos nem tudtam elérni. Előre is köszönöm.

Cilka
Előzmény: kisedo (39)
kisedo Creative Commons License 2008.04.23 0 0 39
Vivi, mél ment. :) üdv, e
Előzmény: 111vivica (38)
111vivica Creative Commons License 2008.04.23 0 0 38

 Sziasztok!

 

Szia Edit!

Igen, nagyon megköszönném, ha átküldenéd az infókat! Sokat segítene, még nekem is, mivel már nálam is kezdődik,(családi örökség) ugyan nem olyan gázos mint a Hugié volt.

A babásodáshoz sok szerencsét és drukkolok, hogy teljesüljön az álmotok:):)

Ha úgy alakul, és igényt tartasz rá, szívesen válaszolok a jövőbeni pocakos kérdéseidre. Mindig vannak olyan dolgok amik kétellyel töltik el a nőket ha beindul a babaprojekt:):):) Bár biztos találsz majd társakat, sőt  sorstársakat mert pl az NLC topicon sok csoport szerveződését láttam. Egy tök jó csapatnak anno én is tagja voltam, néhányukkal még most is tartjuk a kapcsolatot. A Tesóm pedig többszörös tapasztalattal rendelkezik, szóval ha mégis lesz majd kérdésed, kételyed, aggodalmad az adatlapi e-mailcímünkön megtalálsz.

Most mennem kell mert elég rövidre szabtam magamnak az ebédidőt,mivel elárasztanak a papírok:(  :):)

Üdv: Vivi

kisedo Creative Commons License 2008.04.23 0 0 37

Vivi, kedves vagy, de még nem vagyok terhes, csak a közeljövőben szeretnék az lenni.  :) és az orvosok csak utána javasolják a műtétet. Pár éve voltam már injekciózáson, de az csak ideig-óráig tartó megoldás sajnos.

Én már korábban kapcsolatba léptem Stöpszlivel, ha gondolod, privátban átküldöm neked az infókat.

 

üdv, edit

Előzmény: 111vivica (36)
111vivica Creative Commons License 2008.04.23 0 0 36

Sziasztok!

 

 Edit, igen én is mást javaslok, biztos vannak még ezzel foglalkozók. Nálunk az Arsmedica tuti nem játszik többet! Mi is elkezdtünk nézelődni, érdeklődni másik megoldás után, mivel a Tesómnak is szüksége lesz rá a másik lába miatt. Majd arról is beszámolok, bár azt már csak őszre tervezi.

Igazából mi azért választottuk ezt  a megoldást, mert a Hugi a legkissebb kislányát nem akarta napokra otthon hagyni (nem is türi egyébként a kis tündérbogárka:):):):)) és így amíg oviban volt a gyerek megoldották az egészet. Hát ha így akkor így:(:( De a gyógyulásban már sokat segítenek neki, bár a pici nagyot bőgött mikor először látta a bekötött lábat, pedig az már nem olyan vészes.

Azt még nem is írtam, hogy ezt már kissé irónikusan mesélte a Hugi, hogy reggel amíg a felvételre vártak a betegek, leült mellé egy fiatalember, látható fájdalmakkal. Hogy csökkentse a saját szorongását és elterelje a srác figyelmét, csacsorászni kezdett. Erre kiderült, hogy szegény fiút, előző hét szerdán műtötték lágyéksérvvel és fájdalmai vannak, valamint úgy érzi még mindig vagy már megint meg van a sérve. No comment! Azt monta a Hugi, hogy akkor nagyon megjárta a fejét a gondolat,hogy talán mégis elkéne onnan mennie. Azt hiszem megpróbálok utána nézni, hogy mit lehetne tenni, az ellen, hogy pénzért avagy szintén pénzért de OEP alapon ne lehessen ilyen zúgklinikákat működtetni.

Viszont neked Pocaklakót hordozva nem igazán ajánlom, hogy ilyen leírásokat olvas.

Tessék szépen harmonikus, romantikus, babázgatós történeteket olvasni és kiegyensúlyozottan, vidáman, egészségesen pocakosodni! :):):):):) Igazából Neked az alább olvasható Stöpszlike megoldását javasolnám: krém és kapszula babátváróknak is (sajna ez a férjeden nem segít) igaz a Hugi is megpróbált vele kapcsolatba lépni, de nem érkezett válasz :(:( Most majd én is megkeresem, hátha......

No megyök, várnak a melóhegyek ...(én már bent vagyok)

Üdv: Vivi

 

ui:

Hugi különben már lelkileg túl tette magát a terroron (én még nem ,azon, hogy meg kellett volna akadályoznom :( ) és tök jó hangulatban szerencsére nagyon jól gyógyulgat!

kisedo Creative Commons License 2008.04.22 0 0 35

Vivi, ez nem semmi!  :(

én is néztem, h elmennék hozzájuk jövőre, majd vmikor terhesség után (akkor ajánlják), de ezek után inkább mégsem. És a páromat sem küldöm horkolás megszüntetéses műtétre...

Jobbulást a tesódnak.

 

üdv, edit

Előzmény: 111vivica (34)
111vivica Creative Commons License 2008.04.22 0 0 34

 Sziasztok,

 

 Rövid leszek,(kapkodok ezért sorry a helyesírási hibákért)  mert melózom és csak az ebédidőmben tudok jelentkezni, de az ígéret szép szó és szeretném betartani.

 Cilka a legutóbb felvetett kérdésedre sajna nem tudok reagálni, de a Tesóm műtétjéről referálhatok. Nagyon sajnálom, hogy nem hallgattam a megérzéseimre és nem akadályoztam meg a dolgot. Vasárnapról hétfőre virradó éjjel már pokoli rosszul voltam fizikailag. Igen én ,mert a rossz előérzeteim nálam mindig fizikai formában is megerősítést nyernek. Nem akarok senkit elrémíteni, de egy biztos tiszta lelkiismerettel és jó szándékkal senkit nem küldenék/engednék többet ide. Lehet hogy más tekintetben, más műtéteknél, más finanszírozásban esetleg profik, de az Arsmedicán, OEP alapon, helyi érzéstelenítéssel végzett visszérműtét = csalás, horror, OEP pénzre vadászás.

Tesómtól a következőket tudtam meg: semmiről nem tájékoztatják a beteget. Sem a konzultáción (amit mint már írtam 45 másodperc) sem amikor már befektetik. Egész délelőtt levetközve kuksolt egy szobában, és senki nem szólt hozzá, fogalma sem volt, hogy mikor kerül sorra és mi várja. Előszőr még WC-re sem mert kimenni, lévén rajta egy picsányi kórházi klepetus (mást nem engedtek felvenni) és a klinikára vesztükre folyamatosan áramló épkézláb és felöltözött emberek előtt kellett kislisszolnia a folyósó végébe. Aztán már belejött a pendelyes lófrálásba minden-mindegy alapon. A műtősnő is WC-ről visszamenet fogta el és kissé gorombán de ellenállhatatlanul közölte hogy irány a műtő. Hát ment szegény. Felfeküdt az asztalra és onnan ugye nem a maga ura az ember. Lefújták a lábát valami fertőtlenítős szarral, miközben kb. 5-7 percig magasban kellett tarania, mert nem előre tették oda az asztalt védő neylont hanem mikor már minden úszott. De mondjuk ez mellékes,mint ahogy az is hogy a több percig tartó lábemelésére panaszkodását egy" úgy látszik nem szokott tornázni " beszólással nyugtázták. Ezek után már csak kb. 20-30 percet kellett várni kiterítve, lefertőtlenítve a Dokira. Gondolta addig is informálódik, kérdezgetett, de semmire nem kapott választ, mindenre azt mondták, hogy majd a Doktorúr. Kérdésére, hogy nem kap e koktélt (értsd: nyugtató, szorongásoldó műtéti előkészítő injekciót), az volt a válasz:" Minek úgy is mindjárt megy haza! " Pedig magam is olvastam a klinika leírásában, hogy ez a szokott eljárás. Másik kérdésre a fájdalommentes érzéstelenítő berendezésre vonatkozóan, hogy azt fogják e alkalmazni ? Válasz: "Nem azt ilyenkor nem lehet" ??????????? Indoklás: nincs, bővebb magyarázat nincs. Tesóm lefordította magának: OEP alapon nem koptatják a készüléket. A horror csak  ezután következett, mert a műtétnél bentlevő személyzet nincs felhatalmazva az érzéstelenítésre ezért azt a "Doki" sk. végzi, és természetesen ugyanabban a hajszolt tempójában mint bármi mást, leszarva mindent és mindenkit. Bevágta a húszcentis, szívószáll vastagságú tűket a "helyükre" kb.10-12 szer (akinek volt már tapasztalata biztos tudja milyen ez. A Hugi szavaival élve ég-csíp-marcangol, konkrétan érezni, hogy milyen vastag és merre halad a bőralatt) de nehogy az érzéstelenítő fájdalma nagyon megviselje a pácinest, azonnal neki is áll a műtétnek, hiszen felesleges megvárni amíg hat a dolog. Így a doki tuti jobban élvezte, hogy a Tesóm végig bőgte, üvöltötte a szeánszot.Mindig utó érzésteleníteni kellett és sosem várta meg a hatóidőt a mészáros úr. A műtőben töltött kb 60-70 percből 10 perc az előkészítés (értsd:lábemeleés, fertőtlenítő pacsálás, beteg megfegyelmezése a testmozgás terén) utána kb. 20-30 perc várakozás "Doki'bá"-ra felmérhetelen idejű gyötrődés a kinzó-asztalon, bár egyetlen egyszer kb.4-5 percig tuti is volt, mert véletlenül olyan területen dolgozott a doki amit előtte rendesen elérzéstelenített és mire odajutott, akkorra már hatot is a szer. Ez mondjuk szeintem tekintve, hogy a műtét kb. 30-40 perc, szar arány, de innen is gratulálok annak a majomnak, akinek szét fogom veretni a képét, hogy ilyen tahó paraszt módjára bánt a testvéremmel. A dologhoz tartozik, hogy a Hugom egy tök szilaj kiscsaj, magas fájdalomküszöbbel és soha nem rinyált, nem hisztizett még semmin. Serdülőként a csepeli bandák edzették, soha nem ilyedt meg semmitől, de azt a műtétet úgy jellemezte, hogy azt kell elképzelni mintha 2-3 pitbull tépné az ember lábát.

Na úgy ennyi. Hát gyenge idegzetüeknek nem ajánlott az biztos. De nincs ám még vége. Saját lábán ment vissza a szobába a műtét után kb 10 perccel. Na ekkorra már jól hatott az érzésteleítő, így vigan megtehette. (állítása szerint másképpen nem is lehet, mert tologatásra nincs hely és személyzet sem, ezért rejtély, hogy aki altatásért fizet azt hogy szállítják???) Na mindegy. Végre infót hallhatott arra a kérdésre, mikor mehetne haza: 1 órát pihenjen, akkor ami kb.1/2 2 kap enni és evés után fel kell kelni járkálni utána ha nem vérzi át a kötést mehet. De mindenképpen várja meg a kaját, mert elájul. Ájulás ellen még kapott egy csodaszert: 2 dl kóák!:):):) Hát aludt, pihent szegény, végül felriadt. Már régen letelt az 1 óra. Nem mert felkellni a kaját hiába várta. Gondolta csönget. Aha még most is nyomhatná. Kb. 20-30 perces 5-10 percenkénti előszőr szemérmetes, később erőteljesebb csöngetgetés után még mindig szartak a fejére. Ekkor felhívott és kért hogy szóljak oda a klinikára érdeklődni, hogy mi van vele, hátha akkor ránéz valaki. Oda szóltam, játszották az agyukat, mondták, hogy már kb. egy másfél óra és mehet. Kicsit vártam, majd felhívtam. Mondtam neki, hogy mi a hír. Mikor a Párjával 1 óra múlva érte mentünk az előre megbeszélt időpontra hozzá még addigra se ment be senki. Mikor szóltunk, hogy érte jöttünk,akkor kapott az egésznapos koplalás után egy sonkás szendvicsnek csúfolt blödseget,(szeletelt toast kenyéren egy szelet sonka) amit az interneten ala carte menünek hirdetnek mint alapellátást. Megmérték a vérnyomását és már jöhettünk is.Amikor a fülem hallatára kérdezte az ápolónőt, hogy mire figyeljen, mit csináljon/csinálhat otthon akkor azt a választ kapta, hogy majd az infó pultnál elmondják a záró kiadásával együtt. Erre megkérdezzük a nőcit aki a zárót adja és Ő meg közli : " Ő nem ápoló személyzet, gőze nincs, de a papírokra minden le van írva" .Hát kurva informativ volt. A papírokról később kiderült a nagy semmi, mert annak a kinyomtatott változata volt amit az interneten közzé tesznek.Vagyis semmi. De még annak a semminek is hazugság minden szava.Egyaltalán nem értem, hogy működhetnek még ezek.

Jó most pipa vagyok, lehet, hogy más tipusú műtéteket, más tipusú érzéstelenítéssel, nem OEP alapon jól vagy majdnem jól csinálnak, nem tudom, de azt tudom, hogy a személyes bánásmódot a saját szememmel láttam, hallottam és full gáz. Nem csak velünk!!!!!!!!!!! Nem is értem, de tényleg, nem létezik hogy még senki em tet panaszt!!! A tapasztaltak tükrében és a Tesóm ismeretében aki tényleg egy vagány nőci én minden szavát elhiszem a horror beszámolónak.

Tényleg mindenkitől bocsi akit megijesztetem, de én max. a kocsimat (de lehet, hogy azt se szegényt) bíznám az ilyen leplezetlenül lelketlen ,pénzéhes ,ocsmány csapatra. Na megyek, mert nekem ugyan állati rendes a főnököm de szeretnék elmenni előbb hogy vessek egy pillantást az otthon lábadozó, de egyebekben szerecsére már újra vidám Tesókámra.

Üdv: Vivi

cilka79 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 33

Sziasztok!

 

Nem nagyon él ez a fórum, de hátha feléleszthető.

Keresgéltem a neten, és találtam egy másik oldalon régebbi topicokat  a témában. Megdöbbenve olvastam, hogy két teljesen különböző időpontú topicban (két év eltéréssel) két különböző ember is nyitott témát azzal, hogy a Yadine nevű fogamzásgátló szedése után jöttek jobban elő a visszér gondjai. Én is 3 évig szedtem a Yadine-t, és nekem is előjöttek. Igaz, mondják, hogy minden fogamzásgátló árt az ereknek, de azért ez elég furcsa, hogy pont a Yadint két helyen is emlegetik, a többiről meg nem hallok semmit.

Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Előzmény: 111vivica (32)
111vivica Creative Commons License 2008.04.19 0 0 32

 

  Sziasztok!

 

  Kedves Tamás és Cilka köszönöm a válaszokat!

 Cilka Neked megígérem mindenképpen beszámolunk a Testvéremmel történtekről.

 Annál is inkább, mert másoknak is szeretnénk segíteni. Szegény 1 órával ezelőtt pont azon dühöngött, hogy nem tudja mit vigyen? Még azt sem mondták el hogy milyen menetben műtik. Nem tudja csomgoljon e hálóinget, miben fogják műteni stb. stb. Szerencsére eddig nem nagyon jártunk kórházakban, nem volt szükség beavatkozásokra így tök hülyén és rutin nélkül állunk a probléma előtt. Probálok neki gyakorlatias tanácsokat adni, de ezek tényleg nem köztudott dolgok. Ha több napra menne, akkor jobban átgondlható helyzet előtt állnánk, de ezzel a pár óra múlva távozhat szitúval nem tudunk mit kezdeni. Nem tudjuk meddig lesz a saját ruhájában, kap e ott valami cuccot amiben műtik(mert azért gondolom steril műtőbe nem szokás otthoni cuccban belibbenni???) .Na szóval elindult az idegelés. Most megyek és átnézek a Tamás által ajánlott topicra bár az előrevetítettek tükrében nem fogok megnyugodni. Majd cenzúrázom az infókat a Tesóm előtt. Annyira sajnálom, hogy nem tudok ott lenni Vele. (állítólag nincs is rá mód, hogy hozzátatozók ott maradjanak végig, de sajna a melóból nem engednek el:(:(:(: és a szabim meg lehet, hogy kell majd az ápolásra -még ezt sem tudjuk- meg mindkettőnk gyerekeire. )

Jelentkezek ha már túl jutottunk a nehezén!

Üdv és köszi:

Vivi

cilka79 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 31

Szia Christin!

 

Köszönöm a válaszod. Megnéztem a weboldalt. Tudnál abban még segíteni, hogy elküldöd a nevét. Rengeteg termék van, és nem találom, hogy mire gondolhattál.

 

Köszönöm

C

Előzmény: Christin76 (25)
cilka79 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 30

Szia!

 

Remélem a hugoddal minden rendben lesz. Sajnos nem tudok se jó, se rossz tapasztalattal hozzájárulni. Viszont gondolom mindannyiunk nevénben mondhatom, hogy várjuk a te visszajelzésed, hogyan sikerült a mütét és milyen tapasztalataitok voltak. Én kívánom a tesódnak a legjobbakat.

Nekem tavaly kezdtek el kialakulni a visszereim. A nagymamámtól öröklött hajlamom is van, de állítólag nem tett jót a fogamzásgátló sem. Most már kanyargós, és kidudorodott visszereim is vannak. Én a Visszérklinika néven futó helyre mentem el márciusban konzultációra Boros Lászlóhoz. Azt mondta orvosilag még nem vészes, de egyre rondábbak.

Én is mint mindenki a csodára vártam, de ő lelombozott, és mondta, hogy akinél egyszer kialakul, annál végleg már nem fog eltünni. És felesleges bármit is csinálni, nem tudunk tenni a kialakulása elle. Ez kissé szíven ütött, mivel én azt hittem, a gyógynövényes kencékkel, és vitaminokkal kordában tudom tartani, és javíthatok rajtuk. Ő azt mondta, hogy ami egyszer kialakult, az vissza már nem fordul. Eléggé el vagyok keseredve, mert 29 éves vagyok csak, és már ilyen problémáim vannak. Mi lesz 49 évesen? Ráadásul jön a szoknya és rövidnadrág szezon, és nem tudom, fel merjek e venni bármit is.

Minden nap biciklizek, de már attól félek, ezzel csak rontok a helyzeten. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Illetve, tudtok ajánlani orvost, vagy klinikát, ahová érdemes elmenni, és ahonnan jót hallottatok?

 

 

Előzmény: 111vivica (28)
TamásD Creative Commons License 2008.04.17 0 0 29
A lágyéksérv topikban elég sokat írnak az Ars Medicáról, nem feltétlenül pozitívan. Nézz át oda.

TamásD
Előzmény: 111vivica (28)
111vivica Creative Commons License 2008.04.16 0 0 28

 

 

  Sziasztok !

 

  Látom ,nem túl nagy a nyűzsgés, de reménykedek, hogy még is akad valaki ,akinek volt már tapasztalata az Ars Medica csapatával visszérműtét kapcsán.

 Tesókámat előreláthatóan hétfőn műtik ott , és Ő ugyan bizakodó, de én totál beparáztam attól amit elmondott pl. a konzultációról. (nem volt több 2 percnél, messziről vetett egy pillantást a doki a lábára, már írta is a papírt és nem volt idő semmilyen kérdést feltenni, még a legalapvetőbb dolgokat is a folyosón utána rohangálva kérdezte meg. Na és ezért még fizetett is 10eFt-ot, de a műtét az már OEP alapon megy . Ha a pénzéért ezt kapta, akkor "ingyen" mire számíthat?)

Féltem, na! Nyugodtabb lennék, ha valaki megosztaná akár jó, akár rossz tapasztalatát. Sürgős lenne, mert mint írtam már hétfőn sorra kerül. Előre is köszönöm.

Vivi

Anyucica69 Creative Commons License 2008.04.16 0 0 27

Sziasztok!

 

Érdeklődnék, hogy vannak-e valakinek tapasztalatai, információi a lézeres visszérműtéttel kapcsolatban?!

mormika Creative Commons License 2008.04.13 0 0 26
Ez engem is érdekelne. A profilban megadott címem él, ha jársz még erre (látom, régi a beírás...)
Előzmény: Stöpszlike (19)
Christin76 Creative Commons License 2008.04.13 0 0 25

Szia!

Egy weboldalcímet tudok neked adni: www.innerlightinc.com/175931

 

Ha van bármi kérdésed írj a chris-style@freemail.hu e-mail címre, szívesen segítek!

Szép napot Neked! Ch

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!