Keresés

Részletes keresés

Lera79 Creative Commons License 2009.08.20 0 0 2233
Tisztelt Kádárdr!

 

Olvasgatva ezt a fórumot, felmerült néhány kérdésem. Kérem, legyen kedves megválaszolni őket.

 

Már nem emlékszem pontosan, hogy a honlapján, vagy itt a fórumon írta, miszerint fényérzékenységet okozó gyógyszer szedése mellett nem javasolt a lézeres kezelés. Illetve a fogamzásgátlók csökkentik a szőrnövekedést, ezáltal gátolhatják a kezelések hatékonyságát. Én évek óta szedek Diana 35 tablettát. Abba kell hagynom a szedését, ha szeretnék Önhöz bejelentkezni szőrtelenítő kezelésre?

 

Köszönöm, Lera

Dorothy76 Creative Commons License 2009.08.18 0 0 2232
Tisztelt Kádárdr!
Köszönöm a lehetőséget. Nagyon szívesen élnék vele, mert elég erős az elhatározásom, hogy kezdjek valamit a szőrhelyzettel, de mint sokan mások, én is a legjobb megoldást keresem. Örülnék, ha tudna nekem segíteni. Igyekszem összegyűjteni a kérdéseimet. Ősszel mikortól kezd dolgozni?
köszönöm.
Dorothy
Előzmény: klsderm (2231)
klsderm Creative Commons License 2009.08.18 0 0 2231
Tisztelt Dorothy76!

Azt tanácsolom, hogy ha ennyire belemélyedt, jöjjön el egy vizitre, ott nyugodtan át lehet részleteiben beszélni az egészet. Mindezt teljesen ingyen.

Kádárdr
Előzmény: Dorothy76 (2230)
Dorothy76 Creative Commons License 2009.08.18 0 0 2230
Tisztelt Kádárdr!
Köszönöm a válaszait, amelyek újabb kérdéseket vetettek fel bennem, és egy újabb kisregényt.
Jól gondolom, hogy a roncsolt tüszők szárszálai vékonyabbak lesznek, és nem okoznak szőrtüszőgyulladást? De nem lesznek annyira roncsoltak, szőkék, pihések, hogy 2-3 kezelés után már nem tud hatni rájuk a lézer? Vagy egy idő után ezek újra besötétednek, vastagodnak és könnyebb őket lézerrel elpusztítani?
És mi aktiválhatja az alvó szőrtüszőket, hogy szőrt növesszenek? Terhesség és gyerekszülés már a hátam mögött (nem tervezünk többet), hormonális fogamzásgátlók, klimax? Vagy ez is egy olyan kérdés, amire az orvostudomány egyelőre nem tud választ?
Jól értem a válaszából, hogy a lábszáron 10000 szőrszál van?! Egy darabon vagy a kettőn? Bocsánat, még soha nem számoltam, de 10 ezer darab az nagyon sok :) Azt lehet tudni, hogy az egyes testtájakon mennyi szőrszál van? Erre nem találtam infót a neten.
Mi történik akkor, ha az adott felületen anyajegy vagy? Értem ezalatt a bőrből kiálló színes valamit és bőrfelszínébe símuló, szeplőszerű, barna valamit. Kell védeni? Vagy ezekre nem káros a lézer?
A kezelést követően mennyire és mennyi ideig lesz nem-szalonképes az ember lába? Érzékenység, pattogás-sebesedés... ilyesmire gondolok. Illetve a kezelések között lehet valamilyen módon szőrteleníteni? A borotva ajánlott, vagy az lenne a legjobb, ha az ember lánya kibírná és nem szőrtelenítene?
Azt hiszem, ennyi. Köszönöm a válaszait.
Dorothy
Előzmény: klsderm (2228)
klsderm Creative Commons License 2009.08.16 0 0 2229
Tisztelt ROmantik!

Egészségpénztári számlát kiadunk. Minden nagyobb pénztárral szerződésben állunk, számláinkat befogadják.

Kádárdr
Előzmény: r0mantik (2226)
klsderm Creative Commons License 2009.08.16 0 0 2228
Tisztelt Dorothy76!
Hosszú kérdés, hosszú válasz! Bocsánat.

A szőrtelenítésnél a kozmetikai igény az, hogy ne legyen, ne nőjön hosszú ideig szőrzet ott, ahol nem kívánatos, ne gyulladjon be emiatt a szőrtüsző és a bőr, és egyáltalán: ne kelljen a szőrzettel foglalkozni. Ha valaki belemélyed, mint Ön is ezekbe a dolgokba, sok, látszólag nem logikus kapcsolatot vél felfedezni.
Miért van az például, hogy a tudomány ennél sokkal kacifántosabb dolgokat is megoldott már?

A szőrzet eliminálása, a hajhagyma elpusztítása, úgy hogy a bőr közben épen megmaradjon nagyon nehéz feladat. Itt nem a MINDEN VAGY SEMMI TÖRVÉNYE uralkodik. Ez nem foghúzás! Úgy kell a bőrben megégetni egy szervecskét, egy függeléket, a hajhagymát, hogy más ne károsodjon. Ha kis energiát adok, semmi sem történik, ha elegendőt, akkor a tüsző elpusztul, a bőr épen marad, ha túl sokat, akkor minden megég. Minél jobb egy gép, annál inkább különbséget tud tenni az elnyelődő energia leadási helye között (a hajhagymába mindent, a környezetbe semmit) és minél gyakorlottabb egy kezelő, annál inkább mer erősebb energiákkal dolgozni.
A hajhagymát csak akkor lehet érdemben roncsolni, ha elegendő energiát tud felvenni és ezáltal „elégni a bőrben belül” (ez felveti azt a kérdést, lehet-e fájdalmatlan egy korrekt kezelés?). Ezért optimális a növekedési szakasz, mert akkor sok pigmentet termel a szőrtüsző, ami a lézerfény számára látható. Tehát ekkor szabad csak kezelni. Optimális esetben a hajhagyma elpusztul. Punktum örökre. Ebből sohasem nő majd újra szőrzet. Míg más tüszők részlegesen károsodnak és regenerálódnak. Pár hónap alatt. Visszanőnek, csökevényesen, gyengébben, stb. Ezeket összevárjuk, hogy újból nőhessenek, pigmentet termelhessenek, és újból célponttá válhassanak. A lábszárnál ez bizony átível egy nyarat is. A páciens nem veszti el a garanciáját, mert a vizit alkalmával kap egy várható menetrendet havi lebontásban. Tehát egyszer volt az elpusztulás, volt a részleges károsodás. A harmadik meg az újranövés. Példaként egy 40 éves szőrös mellű és hátú fiatalember nem volt szőrös 15 éves korában és nem gyantáztatta, nem borotválta a szőrt. Semmit sem csinált, és egyszer csak kiszőrösödött. Minden szőrtüszőben van egy beszájadzás a faggyúmirigynél, ahol őssejtek élnek évtizedekig és ezek az őssejt bimbók aktiválódnak genetikai és hormonális hatásra. Mikor? Van, akinek már serdülés után, van, akinek csak 35 éves korában. Izgalmas nem?
A lézeres szőrtelenítésnél ezt a két ellentétes folyamatot toljuk ki évekre a szőrmentesség irányába. Ezért kell ismételni időnként a kezelést, ezért nincsen végleges szőrmentesség. Ezért kell, hogy a páciens egyénre szabottan megkapja, mikor, hányszor, hogyan kell a kezelésre megjelenni. És kap egy várható menetrendet, mi várható egy, öt és tíz év múlva.

A kérdésére válaszolva a százalékos értékek megadását a könnyebb érthetőség, kezelhetőség érdekében adjuk meg, igazából nem tudunk pontos adatot. A lábszárnál minden kezelés alkalmával a szőrzet kb. 30%-a tűnik el. Ha végigvisszük a 10.000-es szőrszál számot 6 kezelésre ezzel a százalékra, akkor a végén 1.000 szőrszál alatt vagyunk (10.000-nek a 30%-a 3.000, marad 7.000. A 7.000-nek a 30%-a 2.100, marad 4.900 és így tovább). De ez a pár száz szőrszál nem ugyanolyan szőrzet, mint a kezelés kezdetekor, hanem vékonyabb, gyengébb, puhább, világosabb. Ez a pár száz szőrszál minden kezelésből kapott és ennek megfelelően valamilyen mértékben károsodott. Melyik így, melyik úgy. A tapasztalaton az, hogy a szőrbenővés, szőrtüszőgyulladás a második, harmadik kezelés után meggyógyul. A lábszárnál az visszanövést, az új szőrszálak megjelenését 5-20 évben mérjük.
Az eredmény meg magáért beszél. A napi gond megszűnik, egész nyáron nem kell a szőrzettel foglalkozni. Marad szőr? Marad. De mennyi, milyen, mennyire látható, pihés, puha. Az életminőség változik meg!

Kádárdr
Előzmény: Dorothy76 (2227)
Dorothy76 Creative Commons License 2009.08.14 0 0 2227
Tisztelt Doktor úr!
A honlapját és ezen fórumot 3,5 évre visszamenőleg elolvasva lenne néhány kérdésem, ami nem világos. Előre elnézést a kisregényért.
Vegyük a lábszárat példának. Elvégez a Doktor úr egy kezelést. Az összes hajhagyma 60-75 %-a aktív, egy alkalommal ennek 30 %-át tudja a lézer elpusztítani. Legrosszabb esetben a 60 % x 30 %, tehát az összes hajhagyma 18 %-a tutira, végérvényes elhal, soha többé nem növeszt szőrt? Tehát a lábszár kb 10 ezer hajhagymáját tekintve kimondhatjuk, hogy 1800-nak végleg vége? Vagy erre a 18 %-ra is igaz az, hogy valamilyen későbbi behatás (hormonváltozás, klimax, gyógyszeres kezelés stb) miatt újra szőrt növeszt?
És mi történik 8-10 hét múlva? A maradék 82 % 60-75 %-a lesz aktív és ennek a 30 %-át tudja a lézer elpusztítani? Vagy az egy lézerkezelést követően mindegyik (82 %) szőrszál újra szőrt kezd növeszteni és lesz aktív szakaszban?
Ne haragudjon, nem a kákán keresem a csomót, csak szeretném érteni a dolgot. Ha pedig butaságot vagy túl egyértelműt kérdezek, ne nevessen ki, kérem.
Lábszár esetén nem tudok felvenni 6 kezelést, mert nyáron óhatatlanul is éri majd fény. Hány kezelés fér bele most ősszel-télen, ha jelenleg elég napbarnított a lábam és jövő április-májusban már napra szeretnék menni? Szoknyát, rövidnadrágot hordanék, levegőn lennék egész hétvégén és nem akarok 100 faktoros krémet rákenni, és természetesen nem szeretnék irritációt, komplikációt. Egyébként könnyen barnuló bőröm van, sötét szőrrel :) 3 kezelés fér bele? Ekkor a szőrzetem kb 35 %-a marad meg, és ez vékonyabb lesz, mint volt? És ez már nem fognak bőr alatt visszanőni? Elveszítem a Doktor úr adta garanciát, ha a fennmaradó 3 kezelést csak jövő ősszel-télen veszem fel? Tehát a 8-10 hét helyett mondjuk 4-5 hónap marad ki?
Nyilván, a lábszáron 6 kezeléssel elérhető 90 %-os véglegesség is kitűnő eredmény, ha a fennmaradó 10 % nem bőr alá nő vissza és nem okoz problémát. (Jelenleg a lábamon óvatos becslés szerint is a szőr 70 %-a bőr alatt nő vissza.)
És mire kell a fenntartó kezelés 1-4 évente? Erre a maradék 10 % szőrre, vagy a 90 %-ból is nőhet vissza valamennyi? Mennyi?
Köszönöm a válaszait.
Dorothy
r0mantik Creative Commons License 2009.08.12 0 0 2226
Tisztelt Kádár doktor Úr!

Érdeklődni szeretnék egészségpénztári számlával lehet-e Önnél fizetni, illetve ha igen, mely biztosítók az elfogadottak.
Válaszát előre is köszönöm!
klsderm Creative Commons License 2009.08.10 0 0 2225
Tisztelt Juppyman1!

A férfi törzs szőrtelenítésnél mások a célok, mint egy női áll, vagy bajusz kezelésnél, ahol már egy 80%-os eredmény is lényegében kudarcnak tekinthető. A férfi pácienseknél a szőrzet látható csökkentése a cél, nem a biliárdgolyó simaság. Ezt a vizit alkalmával tisztázzuk, úgyhogy megvizsgálom a pácienst, fotót készítek és összehasonlítjuk más, már végzett páciensek képeivel. Ebből alakítjuk ki a lehetőségek- elvárások-várható eredmény egyensúlyt. Ha valaki egyszerűen csak egy kicsit csökkenteni szeretné a szőrzet sűrűségét (30-60%), annak elég 2-4 kezelés, ha pedig szeretné a 80-95%-os eredményt, úgy 8-12 kezelést írunk elő.

Az árak nagyon változóak. A pénz, különösen ebben a válságos időszakban meghatározza a kezelés menetét, ezért mindenkinek azt tanácsolom, hogy nagyobb kiadás előtt kérjen egy kisebb területen (5x5 cm) próbakezelést. Ezt a legtöbb helyen ingyenesen biztosítják. Ha van kitartása, akkor akár több helyen, más-más régióban is elindíthatja a próbákat.
A próbaszőrtelenítés után ne egy, hanem legalább három hónapot várjon! Ekkor már látható, hogy ténylegesen használt vagy nem a kezelés, így sok csalódástól kímélheti meg magát. Már egy kezelés után is tartósan szemmel látható eredménynek kell lennie!

Hát, váll 100 000 Ft alkalmanként.

Mellékhatás: a „lassú” gyantázáshoz hasonlatos égő, fájdalmas érzés. Ha páciens túl barna, vagy nem jó értékkel dolgozunk, vagy nem tartják be a kezelés utáni tilalmakat, akkor megéghet a bőr. Ennek sokáig nyoma maradhat. Van egy kellemes mellékhatása is, a régi pattanás nyomok, hegek szépen elsimulnak, bőr szépen feltisztul, megfiatalodik.

Kádárdr
Előzmény: juppyman1 (2222)
klsderm Creative Commons License 2009.08.10 0 0 2224
Tisztelt Hajo76!

Kérdései teljesen jók, ha nem foglalkoznék a gépekkel, nekem is hasonlóak vetődnének fel.
A kalibrálás arra való, hogy az energia leadás kontrollálható, egyenletes legyen. Az ELOS gépeknél a kezelőfejeket a kezelések előtt az orvos kalibrálja, míg évenként szervizben a fejeket és magát a gépet is kalibrálják. Ha a tényleges energia leadás az elhasználódás miatt több mint 20%-kal csökken, akkor a gép egyáltalán nem indul el azzal a fejjel. Védi a pácienst, hogy csak megfelelő energiát kaphasson. Az ipl kezelőfejekre 100 000 lövésig adnak garanciát, cseregaranciát. 100 000 lövés felett minden lövés ajándék. Például nekem is van olyan villanófény kezelőfejem, melyben 340 000 lövés van és működik, és van olyan melyben 240 000 lövés van (nem lehet elsütni) és már valamilyen ok miatt nem lehet már szervizben sem kalibrálni.

A Galaxy 2004-es fejlesztés, és rövid ideig volt kapható, mert a technikai fejlődés gyorsan elavulttá tette. Eredetileg csak ipl szőrtelenítő fejjel (DS) rendelkezik, míg dióda lézer (DSL) átalakításhoz külön kell a gépet „upgradelni”. A cég nem véletlenül hozta ki az eMax készüléket, mely már villanófény és dióda szőrtelenítő lézer fejjel is bír. Az orvos dönti el, hogy a páciens adottságainak megfelelően melyik fejet alkalmazzák. Önt valószínűleg a kisebb teljesítményű villanófény fejjel kezelhették.

Kádárdr
Előzmény: hajo76 (2221)
anyéze Creative Commons License 2009.08.10 0 0 2223

Kedves ants8019!

 

Meggyőző volt, amiket eddigi tapasztalaidról írtál! Légy szíves küldd el nekem is e-mailen az említett  doktornő nevét, elérhetőségét.

 

Segítségedet előre is köszönöm!

 

 

Előzmény: ants8019 (73)
juppyman1 Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2222
Tisztelt Kádár úr!

24 éves fiú vagyok, és a vállamon ill. hátamon szőr nő. Kb egy éve gyantát használok, ami nem kellemes, de ki lehet bírni. De nem nagyon látom, hogy ritkulna, ezért egy ideje elkezdtem foglalkozni a lézeres szőrtelenítéssel. Láttam máshol, hogy váll hát együtt 30-35 ezer, de nekem ez elég kis összegnek tűnik. Letöltöttem a honlapjáról az árlistát, és ott azt olvastam, hogy uraknak hát 70 ezer, váll pedig 30, tehát ez együtt akkor 100 ezer lenne? Körülbelül hány kezelésre van szükség ilyen testtájakon, és várható-e valami mellékhatás?

Mielőbbi válaszát előre is köszönöm!
hajo76 Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2221

Tisztelt Kádár Dr.!

 

Köszönöm a gyors válaszát. A galaxy készülék kezelőfeje is csak egy bizonyos lövészámig van kalibrálva? Ha igen , akkor honnan tudhatom meg , hogy ténylegesen betartották a "cseréjét" ? /lehet hülyéket kérdezek , de kissé bizalmatlan vagyok a kudarcom után/

 

 

Köszönettel és üdv.... 

klsderm Creative Commons License 2009.08.08 0 0 2220
A Rio végleges szőrtelenítő (definitive) készülékről egy honlapot (epilanet.com) találtam, ahol több készülék leírása, ára, megrendelése van. Csak bogarászgatni tudtam az adatok között (francia lap), elnézést, ha rosszul írom.

5 készüléket árulnak: Epila 808, Rio, Rio scanning, Rio scanning X60 és a Silkn. Áruk 119-tól 479 Euro-ig tart. Csak a legdrágább, Silkn készüléknél találtam „műszaki paramétert”: besugárzási idő 45 msec és teljesítmény 5 Joule.
Semmilyen tapasztalatom nincs e készülékekkel.

Kádárdr
Előzmény: iTrackHUN (2219)
iTrackHUN Creative Commons License 2009.08.05 0 0 2219
Sziasztok!
Engem is nagyon érdekelen a Rio szőrtelenítő készülék, vagyis hogy milyen eredménnyel működik. Mondjuk bíztató hogy a gyártó 2 év készülék cseregaranciát vállal meghibásodás esetén... Ez egy nagyon jó pont.
De nem akarok ennyi péntz kidobni egy próba erejéig ha mégsem olyan jó..
Szóval ha van valakinek pls véleményt!!
Vagy ha van valakinek akkor a gép tájákoztató is előrelépés leen mert ott elvileg le kell írva lennie a kimeneti "lézer" teljesítménynek.
És ha van valakinek ilyen gép és bevállalna egy 20 forintosnyi területen próbát ideggennek !!!!!!pénzért!!!!!!! akkor írjon! rettenet kíváncsi vagyok hogy tényleg jól működik-e.

klsderm Creative Commons License 2009.08.03 0 0 2218
Tisztelt Hajo76!

A legelső ELOS rendszerű gép az Aurora volt, ennek a tovább fejlesztett változata az eLight. Ez IPL rendszerű. Kozmetikusoknak készítettek egy szintén IPL rendszerű gépet, a neve Pitanga, ez tovább fejlesztve a eStyle (ez a Pitangánál sokkal többet tud).
Az első dióda lézer, mely ELOS-t alkalmazott az a Comet készülék volt, majd jött az eLaser.
A csúcskészülék, mely IPL-t és lézert is ad az a Galaxy, és ennek a fejlesztett változata az eMax.

Kádárdr
Előzmény: hajo76 (2217)
hajo76 Creative Commons License 2009.08.03 0 0 2217

Tisztelt Kádár dr.!

 

Elvégeztem egy Ipl kezeléssorozatot. /teljes láb 6x/ ,de 2 hónap elteltével a szőrszálak 90%-a visszanőtt. /megtanultam mi a fénygyantázás/ sokba került,de ha az eredmény rövid ideig is tartott élveztem. Külföldi oldalakon is az elos módszert favorizálják. 

Lenne Önhöz egy kérésem.: Megmondaná,hogy melyek azok az Elos gépek amellyekkel nagy hatékonysággal tudnak szőrteleníteni ?

 

Válaszát előre is köszönöm !

 

Üdv. 

joe12345 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 2216

Kedves Tejcsike!

 

Én most szertném megvenni a Rio-t, ezért kérlek, ha lehetséges oszd meg velünk az eddigi tapasztalataidat.

Köszke.

Előzmény: tejcsike (2179)
joe12345 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 2215

Sziasztok!

 

A Rio engem is nagyon érdekelne, én külföldi oldalakon, ill. youtube-on már találtam róla vegyes véleményeket. Engem csak a lábam miatt érdekelne, ahol teljesen kezelhetetlen a helyzet, a lézeres kezelés hagyományos módja pedig ilyen nagy felülezen egy kissebb vagyonba kerülne. Nekem személy szerint egyébként a karomon nagyon jól bevállt a gyantázás, az arcomon, és a hasamon pedig, (miután egy ízben sikerült a forró gyanta által csodás maradandó égési sérülést szereznem) a kozmetikusom tanácsára szőkíteni kezdtem, ami nekem nagyon bejött, szinte semmi sem látszik az undok szőrszálakból, persze ezt csak azoknak tudom ajánlani akik az adott területet még nem borotválták, így nem túl vastag a szőrzet, csak sötét.

[kovy] Creative Commons License 2009.07.22 0 0 2214

 

Sziasztok!

 

Én szintén a a Rio otthoni lézeres szőrtelenítőről érdeklődnék.

Sajnos sehol nem találtam róla véleményt, tapasztalatot. Ennyire új dolog?

Feleslegesen nem akarok kidobni ennyi pénzt, de ha tényleg hatásos akkor megér ennyit.

Üdv,

Tamás

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.07 0 0 2213
DeLusive szalonnal (Király egészségcentrum) illetve Spectra Quattro készülékkel van valakinek tapasztalata?
Köszi!
zsuzsa Creative Commons License 2009.07.06 0 0 2212
2 x voltam eddig ( bocs,nem reklámozni akarom,de gondolom mindenkit az érdekel,hogy hol-mennyiért-milyen eredménnyel ) klsdermnél.
Nem tudom mennyire tipikus ami nekem volt, 2 jól körülhatárolható területen az állam alatt megerősödött a ször, pedig még a karomon-lábamon is alig van. Talán a gyerekszülés miatt, nem tudom. Viszont teljesen kikészitette a börömet,nagyon erős szálak voltak és még borotválás után is begyulladt. Nagyon zavart.

2x voltam eddig ,legutóbb 5 hete és szinte teljesen eltünt.Most 5 hét után pár pihe visszanőtt,de sokkal gyengébb mint volt, ki se pirosodott tőle a bőröm.

Az ár húzós, de egészségpénztárral a 30%-át visszaigényelhetem. Szóval igy 3 hónap után azt mondom megérte.

Egy bajom volt, eléggé fájdalmas a kezelés. Gyors,de fájdalmas. Gondolkodom esetleg bikinivonalon is, de elég nehéz elképzelnem, hogy nagyobb területen elviseljem.Persze lehet,hogy csak arcon ilyen kellemetlen.

Megjegyzem elég valószerütlennek tünik,hogy ezt a kezelést valaki saját magának csinálja.A fogkövemet se magam szedem le.
Másrészt olyan, mintha égési sérülésem lenne, napokig érzékeny volt utána.Nem örülnék neki,ha egy hétvégi gyorstalpalón kiképzett "szakember" csinálná,igy is aggódtam,mi van ha megég a bőröm.
Lidinike Creative Commons License 2009.07.04 0 0 2211

Sziasztok :)

 

Nekem is az lenne a kérdésem,hogy valakinek vannak e tapasztalatai a Rio illetve más otthoni lézeres szőrtelenítőgéppel...

 

Szilárd! Én is ezt a gépet szeretném megvenni,amit megtudtam róla: bármely testrészen használható,és 3 féle változata létezik..az alap gép egy szőrszálat fog be egyszerre,aztán van egy 20 szálas gép,és egy 60 szálas..persze a 60-assal is lehet csak egy szálat kezelni egyszerre, a ritkábban benőtt területeken. Ezt tudtam meg,ami igy nagyon szimpi lenne,ha működik...amit nem tudtam meg,az az hogy vajon tényleg működik e .. =D

 

Szóval ha bárkinek van ilyen irányú tapasztalata,vagy véleménye,légyszi ossza meg :)

 

 

Üdv :Lidi

adopt29 Creative Commons License 2009.05.15 0 0 2207
Sziasztok!
Még csak most kezdek olvasgatni a lézeres szőrtelenítésről,én a szakállamat akarom kiszedetni.Valakitől azt hallom érdemes,de egy évig is eltarthat a kezelés,mire végleges,valaki azt mondja,hogy visszanő.Mi a tapasztalat?
dcarter4 Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2206
Örülök, hogy te is jól haladsz. Jó hallani, ha más is elégedett. Én 3-nál megálltam egyelőre, mert nem látom olyan soknak, hogy értelme lenne egy kezelésnek.
Előzmény: Törölt nick (2202)
dcarter4 Creative Commons License 2009.05.12 0 0 2205
Ha lenne fájdalomcsillapító, mindenki azt használná. Szerintem ilyen nem létezik.

Tappancsost ne vegyél, nem ér semmit. Tartani kell egy területen sokáig, és akkor állítólag történik valami. Jót még nem hallottam róla. Persze ha valakinek van jó tapasztalata, várjuk szeretettel! :-)
Előzmény: h99 (2204)
h99 Creative Commons License 2009.05.04 0 0 2204

gyantázáshoz létezik vmi fájdalomcsillapíto? vmi krém pl amivel előtte bekenem és nem fáj???

más láttam a tescoba meg asszem tvshop os reklámja is volt vmi elektromos szőrtelenito cuccnak elég olcso 10k alatt. tapasztalatok vele? megéri? télleg fájdalommentesen szőrtelenít? nem epilátor hanem ien tappancs és állitolag elektrolizis utján szőrtelenít????

vélemények

szilard7197 Creative Commons License 2009.05.01 0 0 2203

Kedves Mindenki!

 

Szeretném megtudni, hogy a RIO típúsú szőrtelenítő készülékkel mik a tapasztalatok? illetve mire való, mekkora területre leginkább.

Köszönöm a választ.

Törölt nick Creative Commons License 2009.04.26 0 0 2202
Az 5.kezelésemen voltam Kádár doktornál (pont egy éve kezdtem). Már előtte sem volt vészes a helyzet, de azért vártam, hogy mehessek, mert nem szedtem le a kezelések között és az a pár szál hosszúra megnőtt (kb. az eredeti mennyiség 1/3-a, vagy még annál is kevesebb, de már elég vékony szálak). Megnéztük az eredeti fotót, hát ez mindig megdöbbentő, az ember már nem is emlékszik, hogy milyen volt. A fekete, erős bozontból lett valami őszes-szőkés-világosbarnás valami. Persze azért fáj, de az igazán rázós az első 1-2 alkalom volt. Most már gyorsan is ment az egész, fél óra alatt kész voltam, mehettem a dolgomra. Legközelebb év vége felé kell menni, aztán elég lesz évente-kétévente, ahogy alakul. Ez azért nem rossz :) Annyi infó van még, hogy az intim részen nem lehet teljesen kiirtani a szőröket, valamennyi mindig marad, de egyre vékonyabb. Nekem már a mostani se zavaró, ellennék vele. Szóval örülök, hogy belevágtam, és ezek alapján tudom javasolni mindenkinek. Persze nem tudom, mi lesz pár év múlva, de erősen kétlem, hogy visszaerősödne, vagy kinőne mind újra...
szalámi Creative Commons License 2009.04.21 0 0 2201
Kádár doktor úr biztosan jobban tudja, de én úgy tudom nem ajánlatos napozni lézeres kezelés előtt.
Előzmény: dawsonscreek (2200)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!