Keresés

Részletes keresés

Piszkos Freddy Creative Commons License 2000.01.07 0 0 616
Jól van, lehet ezt törölni egyáltalán?
Előzmény: Piszkos Fred (581)
iceland666 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 615
Azt sokan elfelejtik, hogy CsŐd nem úszhatta volna meg ezt az egész katymazt, ha nem állnak mellette, olyan emberek akik mögé lazán elbújhat, mert azt úgy ti sem hiszitek, hogy példátlan népszerűségének tudható be, hogy továbbra is szabadon "garázdálkodik". Az pedig szerintem a legnagyobb pofátlanság - ha igaz -, hogy az eset után is volán mögé mer ülnil. Ez akkora erkölcstelenség.......nem is tudok hasonlatot....
Előzmény: iceland666 (614)
iceland666 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 614
Azt sokan elfelejtik, hogy CsŐd nem úszhatta volna meg ezt az egész katymazt, ha nem állnak mellette, akik mögé lazán elbújhat, mert azt úgy ti sem hiszitek, hogy példátlan népszerűségének tudható be, hogy továbbra is szabadon "garázdálkodik".
Az pedig szerintem a legnagyobb pofátlanság - ha igaz -, hogy az eset után is volán mögé mer ünil. Ez akkora erkölcstelenség.......nem is tudok hasonlatot....
Előzmény: Solt (601)
George Becsei Creative Commons License 2000.01.07 0 0 613
Üdvözlök mindenkit.
Elöljáróban:
Nem fűz semmi Cse-hez Megfogattam, hogy nem kivánom sem védeni, sem elítélni. Ám szerintem egy roppant szemét alak.
Itt megcáfoltam fogadalmamat, de eddig bírtam.

Tárgyilagosan:
Az, hogy a rendőr nem volt bekapcsolva, az esetünkben nem szignifikáns. Vannak olyan szakmák ugyanis, ahol nem kötelező a biztonsági öv használata. Pl: taxis. Sőt a rendőröknek egyenesen nem ajánlott! Ugyanis néha gyorsan kell kiszállni a kocsiból, és ekkor nem egészséges az övvel tökölni.

Előd egészen pontosan Foglalkozási körben elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt kerülhet vád alá. Súlyosbító tényező a közlekedési szabályok több ponton történő súlyos megszegése- mármint, ha ez bebizonyosodik.
Emberi szempontból érthetetlen, hogy biztosítási csalást követ el egy ilyen baleset után. És itt megcáfolnám az előttem szólókat. aBATtoIRC Maximálisan igazad van, de! Az az ember aki hasonló érzelmi trauma után másnap a biztosítási csalásra képes gondolni, arra szerintem nem vonatkozik az, amit te leírtál. Mert ez az ember nem érez bűntudatot! Hozzáteszem rögtön, hogy HA mindez igaz, és a bíróság bebizonyítja.

Az, hogy ki milyen ügyvédet fogad, az MAGÁNÜGY. Ha egyértelmű(!) bizonyíték van ellene, akkor ÜLNI FOG. Csakhogy:

A közlekedés veszélyes üzem. Pláne itt Budapesten. Ha két hétig Balatonnál nyaralok kb egy hónapig FÉLEK Budapesten vezetni. Pedig hivatásomnál fogva már beletekertem pár kocsiba több mint félmillió kilómétert. Mondani szokták, hogy a sofőr fél lába a BÖRTÖNBEN fél lába a SÍRBAN van. És ezzel mindenkinek, aki nap mint nap kocsiba ül szembe kell néznie. Más kérdés, hogy mindenki hibázhat, ám akkor és CSAK AKKOR, tekinthetünk HIBÁNAK valamit, ha azzal nem párosul SÚLYOS SZABÁLYSÉRTÉS. És én csak akkor nem adnék letöltendő börtönbüntetést annak a sofőrnek, aki halálos kimenetelű közlekedési balesetet okoz, ha minden szabályt betartott, és a szándékosság is kizárható. Ugyanis mindenki hibázhat. Még a rally versenyzők is, pedig azok levezetnének bárkit közűlünk. Emlékeztek, idén is volt halálos kimenetelű baleset a pályákon.

Császár Előd pedig azt csinál amit akar. Addig, amíg van rá kereslet.És nem számít, hogy ti hánynátok-e tőle, vagy sem, csak az ő gyomra számít. De már bebizonyította mennyit bír, a biztosítási csalás ügyben! Igaz ugyan, hogy mesterségesen pénzzel fentarthatja magát a porondon, de ez is csak ideig-óráig tarthat!

Az biztos, hogy Vastag bőr van a pofáján, és lelke egy delka sincs. De minden ember valamikor ember volt. A sztárok pedig mindig is azok maradnak. Csak sok sztár tudja hol a helye, és tudja mennyit engedhet meg magának.A kábítószer- együtt jár ezzel az életvitellel. De ezért sem kell őket elitélni. Nézzétek Charlie-t Full alkoholista! De mégsem ítélitek el. Az más kérdés, hogyha alkoholmámorban kinyírna egy embert az utcán, akkor ő is porondon lenne.

Na ez hosszúra sikeredett. Azért Elődtől, és tőletek lenne egy pár kérdésem:

Szerintetek ha nem lett volna a kocsija mozgásképtelen, tovább ment volna? Előd te mit mondasz?

Szerintem nyugodt szívvel.

Szerintetek meg tudja-e állni, hogy nem vezessen autót?

Szerintem nem, és hozzáteszem első kerületi lakos lévén én is láttam már Elődöt rohangálni autóval.

Szerintetek ha nem bűnös, és nem is érzi magát annak, miért az volt az első szava a kocsiból való kiszálás után:- Bassza meg, le fognak csukni!!!!-???

Hát ennyi jó éccakát!

Solt Creative Commons License 2000.01.07 0 0 612
"vedd már észre hogy semmi közünk hozzá."

Egy sztár magánéletébe beletúrkálni gusztustalan dolog. De egy sztár közszerepléseiről véleményt mondani?

"a pr produkció meg sehogy se sikerülhetett volna jól abban a szituban"

Nem PR-produkcióban kellett volna gondolkozni. Őszinteség, tettek, az rulez.

Előzmény: AbaTToiR (610)
John Zero Creative Commons License 2000.01.07 0 0 611
aBat:
"a pr produkció meg sehogy se sikerülhetett volna jól abban a szituban"

Dehogynem!
Ha kiall, es elmondja, hogy hibaztam, tenyleg, gyorsan mentem, stb. Szoval azt ami tortent.

Nem mondom, hogy nem ertem meg, hogy miert nem tette ezt (nem akar bortonbe kerulni), de ez igy csak PR-show.

A show vegen semmivel se lettunk okosabbak a helyzetet illetoen (pedig ezt vartuk), de legalabb ugy erezhette minden nezo, hogy jol atvertek, es a kepebehazudtak.

Nem allitom, hogy hazugsag volt ott minden, sot, errol nincs informaciom, de ez jott le a musorrol.
Es nem csak nekem.

Előzmény: AbaTToiR (610)
AbaTToiR Creative Commons License 2000.01.07 0 0 610
vedd már észre hogy semmi közünk hozzá.
a pr produkció meg sehogy se sikerülhetett volna jól abban a szituban
-ab
Előzmény: Solt (608)
Solt Creative Commons License 2000.01.07 0 0 609
Frej=Frei
Előzmény: Solt (608)
Solt Creative Commons License 2000.01.07 0 0 608
aBATtoIRC,
Vedd már észre és fogadd el, hogy nem az bassza sokaknak a csőrét, hogy a műsorújságban látta, hogy Cs.E. a Frej vendége, hanem az, hogy látta a műsort, és benne Cs.E. szánalmas PR produkcióját.
Neked nem volt olyan érzésed, hogy meg volt játszva, és hogy ráadásul nagyon gyengén?
Nem az irritál sokakat, hogy a Z+-ban szerepel, hiszen sokan kiváncsiak rá, hanem az, ahogy szerepel benne (két sírós klipp között).
Nem az irritál, hogy szerepel, hanem hogy a John Zero által felvetett tennivalói sem az ő, sem a team, sem a baráti köre számára nem volt egyértelmű.
Előzmény: AbaTToiR (604)
Solt Creative Commons License 2000.01.07 0 0 607
"Ennyi mocskot eddig összesen nem láttam a Neten, mint ami ebben a topicban összejött. :(((((((((((((((((((
ds9-nek tökéletesen igaza van."

Példát is vehetnél róla, ő ugyanis nem csak azt vette észre. :-(((

Előzmény: MaCS (603)
gecko Creative Commons License 2000.01.07 0 0 606
spec geszti minden formaban jo volt nalam

kulonosen a jazz+az

Előzmény: Solt (601)
ildy7 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 605
Miért, szerinted mocsoknak nem mocsok jár...?
Előzmény: MaCS (603)
AbaTToiR Creative Commons License 2000.01.07 0 0 604
Kedves mélyen tisztelt unintelligens emberkék!
(ebből következik, hogy a normális emberek ne vegyék magukra)

Pár gondolat... tényleg nem sok és próbáljátok meg felfogni. Hasonló ahhoz, amit a topic elején írtam, de talán kimaradt. Most is leszögezném, hogy nem védem Elődöt, csak a saját véleményemet mondom el, ezzel a hiresembercsinaltvalamirosszatmimegmajdjolmegmondjuk viselkedéssel kapcsolatban.

Én az egész ügyben maximum az első Frei-dosszié szereplést tudom elítélni, az tényleg korai volt, de pont ezért nem tudhatta Előd mi a jó és mi a rossz, lehet hogyha sehol nem tünik fel, akkor meg az lett volna a bajotok (hogy képzeli, hogy nem tisztázza magát, nem mond semmit)... Szóval ez csak egy dolog, hogy erre fogjunk mindent.

Miért pont rajta legeltetitek a mocskolódásaitokat? Miért nem azon a másik többszáz emberen, aki ilyet csinál. Közvélemény... röhögnöm kell. Ebben benne van, hogy vélemény, ami azt jelenti, hogy kultúrált formában, érvekkel alátámasztva közöljük a véleményünket. Nem pedig mint az állatok belefaszozunk meg belefloodolunk a topicba. Ettől vagytok intelligensek?

Igen, meghalt egy rendőr. Igen, kurvára mindegy, hogy családapa volt-e vagy sem. Az is kurvára mindegy hogy rendőr volt-e. Az is kurvára mindegy hogy ki miatt halt meg (mármint neki, nem nektek).

Tudjátok, én tavaly előtt elveszítettem egy barátomat, mert egy autó a Kapy úton (a járdán) hozzányomta a falhoz. Azt hiszem mondhatom, hogy már szinte hozzátartoztam a családjához, így a véleményszabadság erről az esetről biztosított. Szóval higyjétek el, az édesanyját, édesapját, 2 testvérét, barátait, köztük engem is, maximum már hónapig vezérel a bosszú... azt a szerencsétlen gyereket, ahogy a rendőrt se....SEMMI NEM HOZZA VISSZA!! És igenis, JOBB így hogy Előd nem látogatta meg a szülőket.. mindenkinek jobb így. És igen, a gázoló ott is szabadlábon védekezett, és felfüggesztettet kapott, pedig ő még részeg is volt.

Ezekkel a mocskolódásokkal csak a rendőr családjának ártotok, mivel így mindig újabb sebeket szakítotok szét.

Ki a faszok vagytok, hogy a bíróság helyett ítélkezzetek? A rendőr családja se ítélkezhet, akkor ti miért akartok??? Én se tudtam ítélkezni, akkor amikor a barátom meghalt... és jobb is így mert akkor a mély seb hatására valószínűleg olyat tettem volna, amit most már bánnék. Ez egy szabad(?) ország, de ez nem azt jelenti, hogy majd ti döntitek el, mi a helyes ebben az esetben. Ez kizárólag a bíróság dolga. A ti dolgotok hogy 4 évente szavaztok. Persze, a véleménynyílvánítás más, csakhogy itt a legtöbb esetben nem erről volt szó.

Miért gondoljátok, hogy Előd nem bünhődött? Látszik, hogy nem voltatok még hasonló helyzetben. És NEM az lesz a büntetés amit ti rászórtok, nem is az amit a bíróság ad neki. Hanem az, ami benne van, amivel szembe kell néznie minden nap, amikor lát egy balesetet, amikor hall magáról valamit, amikor tükörbe néz, amikor eszébe jut az eset...

Ne ítélkezzetek! Mert nincs jogotok hozzá! És nekem se volt jogom hozzá, amikor az én barátom halt meg.. Senki és semmi nem hozza őt vissza... ez nem középkor, hogy szemet szemért... szálljatok magatokba... Mert véletlenül egyszer - ne adj Isten - visszakapjátok a sok mocskot.. máshol.... másmilyen körülmények között.. mástól.

Cs. Előd büntetése - a közvéleménytől - már idejemúlt.
A szerkesztőség meg bekaphatja a faszomat, hogy meghívta.

Jóéjt,
-aba

MaCS Creative Commons License 2000.01.07 0 0 603
Ennyi mocskot eddig összesen nem láttam a Neten, mint ami ebben a topicban összejött. :(((((((((((((((((((

ds9-nek tökéletesen igaza van.

UBul Creative Commons License 2000.01.07 0 0 602
csak egy kis adalék a témához...

egyik évfolyamtársam haverja mentős, és a balesetnél ő helyszínelt. volt az eset után egy frei riport CSE-vel (undorító reklámszagú, anyukaapuka kedvence CSE fejjel). a mentős srác két dolgon akadt ki:
-előd:"nem, nem ült mellettem senki"
mentős:"akkor miért volt kifejelve az anyósülésnél a szélvédő?"

-előd:"megnéztem a rendőrautót, majd azonnal felhívtam a mentőket"
mentős:"a mentőket egy benzinkutas hívta ki, előd a baleset után azonnal a manager-et, ugyvedjet, halalfa**at tarcsaszta... nemhogy a rendőrautóhoz nem mert odamenni, de a mentőbe se mert beülni"

szerintem elég gáz, hogy még szabadlábon van. elvégre akárhonnan is nézzük, megölt egy embert. ha baleset volt is, szabályokat szegett meg.

Solt Creative Commons License 2000.01.07 0 0 601
Hát annak, hogy Jimmy nem rappel a diszkókban nem csak annyi oka van, hogy a törzsközönsége dobna egy hátast. Arra egyszerűen nem lenne közönség, bár ahogy a mostani produkciójára van....
De hogy ellenpéldát mondjak: Geszti Péter.
Ő már elég sok minden volt (Ász, Danubius, Rapülők, Jazz+Az), amihez mindig volt közönsége, és valószínű nem ugyanazok. Hát még ha a Déssel készített Dzsungel könyvét is ide veszem, és miért ne venném, hiszen az még nekem is nagyon tetszik.
Szóval egy ember különböző dolgokba is belfoghat, amikről mind süt az egyénisége, és mégis mind más közönségnek szól.
Előzmény: iceland666 (595)
gecko Creative Commons License 2000.01.07 0 0 600
ok kik???
Előzmény: iceland666 (599)
iceland666 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 599
Hát igen. Csak annyit mondok Roy és Ádám....:-)))
Előzmény: ildy7 (596)
iceland666 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 598
AMEN
Előzmény: gecko (597)
gecko Creative Commons License 2000.01.07 0 0 597
hatha man jimmynel vagyunk az igy sem gyenge ahogy kinez
:D
Előzmény: iceland666 (595)
ildy7 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 596
Azon gondolkozom, hogy valoszinu CSE szulei izelhettek el valamit nagyon. Hisz nem mindegyik 'popsztar' olyan nagykepu, mint o, meg egyaltalan mas a stilusuk. Nagy a gyanum, hogy rohadtul elkenyeztettek a szulei! Mindent rahagytak, gondolom. Biztos egyke gyerek volt, az meg hozzatesz a dologhoz. Mar ha egyke volt 1altalan. :)
iceland666 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 595
Csakhogy egy dolgot nem szabad elfelejteni, a sztár egy idő után kénytelen olyanná válni, amilyen a közönsége, hiszen a tömeg felállít egy klisét amiből csak a legritkább esetben ereszti ki az imádottat. Ha tehát - főleg picinyke hazánkra igaz - sikeres és gazdag sztár akarsz lenni, kénytelen vagy 100 százalékig megfelelni az elvárásoknak.
Példa: Jimmy a "király", vajon hogy nézne ki egy diszkóban, amint éppen a szegénységről, nyomorról rappel? Röhejesen. A lényeg tehát: az emberek azt várják tőled, hogy kövér legyél, idétlen zakókba öltöz és Lagzi Lajcsinak hívjnak, stb, stb, stb...
Előzmény: Solt (593)
gecko Creative Commons License 2000.01.07 0 0 594
ilyennel szembesul az ember ne foglalkozz vele ha felulemelkedsz rajta akkor magasabb rendunek erezheted magad....
Előzmény: iceland666 (592)
Solt Creative Commons License 2000.01.07 0 0 593
A tételben valószínűleg lehet valami, de előbb ki kellene kalapálni egy kicsit.
IMHO nem a sztár válik olyanná, amilyen a közönsége, hanem a közönség hozzá illő rétege fogja sztárolni őt.
Azt, hogy nem a sztár válik ilyenné-olyanná, azt magad is bizonygatod a serdülőkori pletykával.
Előzmény: iceland666 (590)
iceland666 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 592
Hát igen, és akkor azt még nem is mondtam, hogy néhány héttel ezelőtt találkoztam vele, és megsem ismert (persze sohasem voltunk yo barátok), pedig egymás melett álltunk egy szupermarketben. Ez azért szarul érinti az embert. :-((((
Előzmény: ildy7 (589)
hal9000 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 591
Na én meg lemaradtam az egészről, de azt hiszem nem sajnálom. Érdekes valahogy mintha nem kedvelnétek ezt az emberfajtát. Akinek joga (alanyi joga) van, mindenféle szabályt megsérteni, és rá semmien törvény (még a fizika törvényei sem!) vonatkozik. Nézzetek körül mostanában az utakon, hány agresszív vadbarom rohangál, akik ugyanúgy okoznak (okozhatnak) baleseteket mint cse. (bocs nemecsek, nem akartalak megsérteni). Valahogy azt szeretném kinyögni, hogy van egy ilyen réteg ma (főleg pesten) akik nem fogják, és nem is akarják megérteni, mit jelent társadalomban élni, nem pedig azon kívűl (természetesen "fölötte") . Nem hiszem, hogy számítanának az emberi értékek. Csak ennyit szerettem volna kibökni.
iceland666 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 590
Idézet Solttól: Az, aki csak azért szidja, mert sikeres, az abba is gondoljon bele, hogy nem magától lett azzá. Az a tini-réteg tette azzá, amelyikbe az előbb jelzett jellembeli hiányoságokkal bíró hozzászóló is lazán belesimul, csak éppen más az ízlése, és ezért most állati ösztöneit kiélve jól esik neki itt névtelenül véres szájjal üvöltözni. :-(

Solt! Ezzel nincs is semmi gond, de ahogyan egy nagyreményű sztár? bizonyos Beck nyilatkozta egyszer: "egy zenész olyan sztár lesz, amilyen a közönsége, a rocker hosszú hajú, ordibáló, bőrnadrágos, a rapper, káromkodó, gatyalazulástól és beszédkényszertől szenvedő. De ez így is van rendjén, hiszen mi minden esetben az adott tömeg igényét elégítjük ki." Ergo: Előd fanerjei ezek szerint, komplexusoktól szenvedő, magamutogató, hebrencs, a hitelesség minimális látszatát is nélkülöző emberekből állna?
(nem állítom, kérdezem)

Előzmény: Solt (587)
ildy7 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 589
Köszi a történetet! Kb. ennyire számitottam tőle...
Előzmény: iceland666 (588)
iceland666 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 588
Goyo! Veled telejes mértékben egyetértek, de ha jól emlékszem, az említett személy jóval nagyobb megbánást tanusított.

Ildy7!

Iskolai story: (tudom egy kicsit banális lesz, de hát a főszereplő se sokkal jobb). Történt egy nap, hogy főhősünk, rendes évi udvartartásával bevonult abba a bizonyosba, hogy ott az aktív dohányzás oltárán áldozzanak. Nagyban megy a füst-buli, amikor is, megjelenik a tanári kar egyik oszlopos tagja, és kérdőre vonja a fiúkat, vajon mit is csinálnak eme szent helyiségben. Természetesen totális bukta van, ám főszereplőnk egy sugallattól vezérelve - és minden bizonnyal az otthon ráváró számonkéréstől rettegve -, megkéri "bajtársait", hogy egyöntetűen nyilatkozzák azt, ő mindössze szokásos dolgát végezte el, a "füstbe ment tervben" ő nem vett részt. Haverok tiltakoznak, bazegeznek, stb, ám hősünk nem hagyja magát, felajánlja, hogy akár készpénzt is hajlandó áldozni a probléma elsimítására annak érdekében, hogy az igazgatói intőtől (és az ezzel járó felelősségre vonástól) megmeneküljön. Eredmény: a többiek betudhattak maguknak egy ejnye-bejnyét, még lovagunk tisztán került ki a buliból.

Előzmény: Goyo (586)
Solt Creative Commons License 2000.01.07 0 0 587
Két észrevételem lenne.
1. Előd, ahhoz túlságosan el lett baszva a dolog az eset utáni médiaszerepléseiddel, hogy még akár e kis közösség előtt is ki tudd magad mosni ilyen virtuális találkozásokkal. Tudom, a válaszod azzal kezdődne, hogy nem is ez volt a célod (célotok?). A válaszod biztos arról szólna, hogy meg akarod mutatni, hogy igenis szenvedsz a lelkiismeretedtől, de ezt megint csak nem mondani kellene, hanem a pl. John Zero által említett lehetőségeiddel (közlekedésbiztonsági, drog-ellenes őszinte fellépések stb.) demonstrálni. Ez azonban megint el lett cseszve azzal, hogy nem magadtól, vagy barátaid javaslatára léped ezeket meg, hanem külső ember(ek) jogos számonkérése után. Mindenestere azt a kezdeményezést, hogy kiállsz mindenki elé, pozitívnak tartom, és így utólag az Indexet sem hibáztatom a döntésért, hiszen valóban úgy látszik, ők is igényt elégítettek ki a szerepeltetéseddel.
Amíg ki nem derül, hogy a biztosítási csalás megáll, vagy az itt kijelentettel ellentétben mégiscsak szoktál vezetni, addig ezekkel nem foglalkozok.
Csak az alapján ítéllek meg, amilyen képet Te festettél magadról a szerepléseiddel, ez pedig, mint olvashattad, nem túl hízelgő. De egyrészt én is tévedhetek, és Te is változhatsz, ezért hadd kívánjam azt, hogy jó sok év múlva egy ilyen interjúban a baleseted csak annak kapcsán kerüljön szóba, hogy életednek ez volt az a sorsfordulópontja, amikor rádöbbentél, hogy a népszerűség nem csak cél, de eszköz is lehet.

2. ds9 hozzászólásához csatlakozva, innen, erről az oldalról is hadd mondjam el, hogy azok, akik sem nevüket, de még a bejáratot nickjüket sem merték a fröcsögésükhöz adni, azok valóban nem sokkal különbek annál, mint amilyennek ők gondolják Cs.E.-t.
Az, aki csak azért szidja, mert sikeres, az abba is gondoljon bele, hogy nem magától lett azzá. Az a tini-réteg tette azzá, amelyikbe az előbb jelzett jellembeli hiányoságokkal bíró hozzászóló is lazán belesimul, csak éppen más az ízlése, és ezért most állati ösztöneit kiélve jól esik neki itt névtelenül véres szájjal üvöltözni. :-(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!