Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2004.12.10 0 0 195

Az ajánlatom: "Mijo Klubja" - tömör, rövid, s aki csak benéz, rögtön láthatja, hogy miről van szó odabenn. Még polidilizhetsz is benne, nemcsak bajai, nemcsak régiós, de akár világproblémákat is vizsgálhatsz.

 

Nézd át a meglévő nicknévsort, aztán küldd el nekem, hogy kik lesznek a klubod tagjai ("holt lelkeket" nem kérek, csak ténylegesen meglévő, aktív nickek kellenek, később majd eldöntöd, hogy kit veszel még be, vagy netán kit zársz ki).

 

Ennél előnyösebb ajánlatra nem hinném, hogy bármikor is szert tennél. 

Előzmény: Mijo (193)
Mijo Creative Commons License 2004.12.10 0 0 194

 

Hány karakter lehet?

 

 

Előzmény: Wágner úr (191)
Mijo Creative Commons License 2004.12.10 0 0 193

 

A felsoroltak, több rendkívül fontos hiányosság miatt sok szempontból hamisak! Ha nem igényled, ebbe inkább ne menjünk bele ...., de kérlek, ne sértsd meg nagyszerű grémiumos barátainkat!

Analizációm oldalakra rúgna, minderről könyvet tudnék írni. Még az is előfordulhat, hogy megteszem.

 

Sziggyanak téged azok, akiknek ez a szokásuk. Vannak dögivel. Most pihentetőként, pölö éppen csontig nyalnak be! Nem tudsz te ellenem szándékosan olyant tenni, ami miatt nem az maradnál, aminek bedumáltalak magamnak :).

 

Nos? Az ajánlatod?

 

 

Előzmény: Wágner úr (189)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 192

"Kérdésem: miért nem hajtottátok végre a grémium döntéseit, különösen azt a döntést, mely a klubtagokra vonatkozott?"

 

Azért, mert rajtad kívűl senki nem gondolta komolyan, hogy személyes bosszútól vezérelt követelőzésed miatt rögvest bárkit ki lehet rúgni. Hát még ha józanúl szemlélve nem volt miért. Arról nem is beszélve, hogy kimondottan a te erőszakoskodásodra bólintottak igennel a kérésre páran.

 

(Mondtam én már régen, hogy alattomos, bosszúálló, kiszámíthatatlan ember vagy.)

Előzmény: Mijo (185)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.10 0 0 191
Az a cím túl hosszú, nem fér el, levágja a program
Előzmény: Mijo (187)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.10 0 0 190
Te magad válassz valami címet a saját klubodnak, akkor a kívülrekedt bajaiak és bajapártiak egy szót sem szólhatnak, de terád sem lesz sértő, ha magad mondod meg.
Előzmény: Mijo (188)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.10 0 0 189

A grémium döntését pedig amiatt nem hajtottam végre, mert nem tekinthettem legitimnek, valamint nem azzal és nem úgy foglalkozott, amivel kellett volna.

 

Egy grémium először is világosan határozza meg a klubtagság feltételeit, továbbá saját működésének mechanizmusát. Ezt követően pedig tartsa ehhez magát és főleg vállalja az ezzel járó felelősséget. Nem utolsó sorban pedig egy klub grémiumát (nem az ideigleneset, hanem a ténylegesen legitimnek tekinthetőt) a klubtagságnak kell megválasztania. Az általad kijelölt grémium pedig azonnal azzal szembesült, hogy kénytelen volt bújkálni, kénytelen volt titkolózni, kénytelen volt a Bajai Régió Fórum alapítótagjai elleni kizárásokat fontolgatni, az általad megadott listából törölgetni neveket, s mindezt csupán azért, mert kiderült, hogy ha nem ért veled egyet valaki, akkor annak nincs helye a klubban. Szavazgattak úgy, hogy még az alapkérdés - a klubtagság feltételei - sem volt tisztázva és nyíltan kihírdetve. Arról nem is beszélve, hogy egymás után szálltak ki és mondtak le, mert azért nem mindannyian gondolták úgy, hogy az a grémium dolga, hogy minden javaslatodat azonnal meg kell szavaznia.

 

Más. Az én "szlávságomnak", "magyarságomnak", "zsidóságomnak", "cigányságomnak", "tatárságomnak" és "niggerségemnek", vagyis a "fajtámnak", ahogy újabban szereted erre-arra ráhúzni, semmi köze a klub működéséhez, vagy működésképtelenségéhez.

 

Tényleg nem gondolod, hogy benned van a hiba, ha már én is kénytelen vagyok komolyabban foglalkozni a "Klub" dolgaival? Ha most nem azt hallod tőlem, amit szeretnél, akkor ez ugyebár mást nem is jelenthet, minthogy már a Wágner is elárult, már a Wágner is átállt, már a Wágner is cserbenhagyott?  Szidni mikor fogsz? Most azonnal, vagy még várjak rá egy kicsit?

Előzmény: Mijo (185)
Mijo Creative Commons License 2004.12.10 0 0 188

 

Szokott végtelen tiszteletemmel adózva, ez egy jó nagy bazi cinikus csúsztatásos  kúrogatás, de tőled elmegy, hisz' te vagy a Góré.

 

Add meg a kért címet, és alapos megfontolás után adom a névsort!

 

Köszönet!

 

 

Előzmény: Wágner úr (186)
Mijo Creative Commons License 2004.12.10 0 0 187

 

Hamhama, most csak az utolsó mondatodra.

 

'Ha ez nem felel meg, akkor átnevezhetem a klubot valamilyen "szűk baráti társaság kuckójának" és abba tényleg csak azt veszel be, akit te akarsz.'

 

Ez egy nagyonnagyon jó ötlet, köszönet, tudtam/tudtuk, hogy a látszat ellenére rád mégiscsak számíthatunk!

(Remélem ezt valóban te írtad, a te nicked csak-csak nem nyúlta le a "team", mint többek után Barbarájét is.)

 

Bátorkodlak emlékeztetni a keresztelőre: te először a Bajai Fórum nevet adtad neki, mire én, amikor ezt így megláttam, esdekelve kértelek, adjuk meg a tiszteletet a Baja környékén élő nagyszerű népeknek is, a vidéknek is, ennek megfelelően kértem, hogy javítsd át a nevet a következő szerint, aminek te köszönettel eleget is tettél: Bajai Régió Fórum.

 

Ekként fórumunknak én vagyok a keresztapja.

 

Tekintettel előzményekre, megtisztelő ajánlatodat a következőként elfogadnám: Bajai Régió Fórum, Muity Mijo vendégeivel.

 

Lám, egy pillanat alatt megoldódna a problémád!

 

Mijo

 

 

Előzmény: Wágner úr (179)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.10 0 0 186
Pontosan azt mondom ma is - a klubban sokkal "közéletibb" témák mennek, mint a nyílt fórumon. Csakhogy, amig "kinn" semmi anyázás nincs, addig itt "benn" azonnal beindul, amint csak egy olyan vélemény van, ami nem egyezik a tiéddel. Neked nem fórumra van szükséged, hanem blogra, vagy honlapra, ahol csak az és csak úgy szerepel, ahogy azt te írod le. Mondom, hogy gond egy se, írjuk át ezt a klubot "Mijot kedvelők klubjára", vagy valami hasonlóra,  és máris semmiféle megtámadásban nem lesz részed, hiszen csak az lesz benne, amit te szeretnél. Adsz ehhez egy újabb nicknévsort, de ha majd időközben ismét összeveszel valakivel, akkor megint adsz egyet, és majd így elleszünk jó hosszú darabig, mindenkinek a legnagyobb megelégedésére.
Előzmény: Mijo (185)
Mijo Creative Commons License 2004.12.10 0 0 185

 

"A te véleményedet már ismerem, felesleges ismételgetni. A kiszorultakét is ismerem. Most a többiekére, a listán szereplőkére vagyok kíváncsi, egyelőre akár úgy, hogy vannak, léteznek-e egyáltalán."

 

Valóban? Úgy gondolod, hogy ismered? És mi van, ha még neked sem momndtam el mindent, amit tudok. Mondom tudok, és nem gyanítok!

Mondottam már: mindennek megvan a maga oka! A te viselkedésednek is. Ezt én nem akarom mindenki orrára kötni. Annál közelebb álló vagy számomra. Ha másért nem, a szlávságodért.

De most nem viselkedsz szláv emberhez méltó módon. Most önmagadat árulod el. Most kezdesz olyan lenni, mint egyes magyarok ....

Jóatyus, ne csináljunk segget a szánkból! Ez már az én koromban sem áll sól, nemhogy a tiédben.

 

Nos. Ha unod az én véleményem, akkor felidézem a tiédet.

 

"Nekem dumálhattok akármit, attól még úgyis az akármilyen grémijum mondja meg, hogy ki klubtag és ki nem az..., így aztán majd azt kérdezgessétek alkalomadtán, elvégre ez a topiknak is a címe..."

 

Ugathat a savanyaszőlősök közül ki mit akar, a grémium tagjai tisztességes, böcsületes emberek.

 

Kérdésem: miért nem hajtottátok végre a grémium döntéseit, különösen azt a döntést, mely a klubtagokra vonatkozott?

 

Neked köszönhető a mai helyzet! Ha a döntés végrehajtásra került volna, ma csend lenne és nyugalom, és ennek láttán szép lassan előbújt volna a klubfórum tagsága. Véresszájú provokálások közepette senkinek sincs kedve fórumozni, nekem se. Csak én jobban bírom, én jobban megszoktam. Ugyan bírom, de folyamatos hányingerrel küszködve.

 

Idézlek:

 

"Stimm, a tartalom, mégpedig - nem a szövegkörnyezetből kiragadva, hanem ottan helyben, az összes összefüggésével együttesen.

 

Nézd meg most a felszínen lévő topikok címeit - hasonlítsd össze a két fórumot, a nyiltat és a zártat. Nézd meg most ezen topikok tartalmát, nem a valamikoriakat, hanem a mostaniakat.

 

Nos, én csupán azt állítom, hogy a nyilt fórumon csupa olyasmi van felszínen, ami bárhol másutt lehetne (Törzsasztal, Kávéház, Konyhaasztal stb.), azon túl, hogy bajai a társaság (a csatlakozókat is beleszámítva) semmi különös sajátosság nincs benne, ami Bajához kötné. A társaság alapvető kötődése pedig az, hogy a dög szemét Mijo valamikor mindegyiknek nekiment, összerúgta vele a port, vérig sértette stb. stb., vagyis valóban a Mijot (joggal) Utálók Népes Gyülekezetéről van szó, de Baja vagy környékének akármilyen közéleti (nem közérdekű, hanem közéleti, teccik érteni, a közérdeklődést én nem is emlegettem, mert ha érdeklődést mondtam volna, az minősítés lenne) kérdéséről sokkal, de sokkal kevésbé.

 

Senki sem képes kívülről befolyásolni azt, hogy miről dumálnak egy fórumban. Mesterségesen lehet közönséget (tagságot) szaporítani, de attól semmi sem változik meg, ha nincsenek nagyobb számban hozzászólók, akkor blog a cucc és nem fórum. Ezt én nem is vitatom, de nem is izgat különösebben, mert más dolgom nincs vele, mint biztosítani a lehetőséget a viszonylag nyugodt társalgáshoz. Az pedig igenis megvan, vagy egyik, vagy másik helyen. Az, hogy egyben nem megy, az kiderült (nálamnál sokkal Lyózanabbak is így itélik meg), akkor meg nem köll erőltetni, hanem csak hagyni, hogy fejlődjön valahová - ha visszafejlődik, az sem gond - hely van, idő van, ráérünk..."

 

Ó, mondjad, drága jó Wágner úr, a hátad megett állottam és hátratekertem egyik karodat, arra kényszerítve, hogy a másikkal ezeket a sorokat pöttyögd be?????

Hájszen, ha nem, akkor ma miről is szól a nóta?

 

És itt alább, vajon én lettem volna az, aki suttogva diktál a fülecskédbe, Wágner úr?

 

"OK, kivételesen válaszolhatok komolyan is, legalábbis elmondhatom azt, hogy én hogyan látom ezt az egészet.

 

Mijo hosszú évek alatt annyi ellenséget szerzett magának a "stílusával", hogy többet szinte nem is lehet. Ugyanakkor, nem lehet letagadni, annyi energiát fordított a fórum életben tartására, mint nagyon kevesen. Gyakorlatilag, ha "blogot" írkálna, azzal is szépen megtöltené a helyet (mellesleg úgy nem is lenne annyi baj a dologgal, mert nem tudna senkivel sem veszekedni), csakhogy a "blogozást" az indulásnál még nem ismerték, csak később vált divattá.

 

Már egy jóideje a kérdés úgy merül fel, hogy mindazok, akikkel Mijo sikeresen IRL (!!!) összeveszett, azt követelik, hogy  az egész "termést" daráljuk be, "Mijotlanítsuk" a fórumot, mennek az időnkénti nagy nekihevülések, a "tiltakozási akciók", a szereplők pedig lényegében ugyanazok évek óta. Megmondom őszintén, hogy ez valahogy röhejesnek és kicsinyesnek látszik, hatalmas viharnak a biliben, ráadásul teljesen feleslegesnek, mert a később bekövetkezett balhék miatt miért kéne a múltat végképp eltörölni?

 

A névvitáról az a véleményem, hogy a zárt klubban most 117 vagy 127 (nem számolgatom újra) embernicknek van beírási jogosultsága. Most szerveződik valamilyen "grémium", amelyik dönthet a továbbiakról - nekem személyesen, de a klubmodiknak is más dolguk nem lehet ezzel kapcsolatban, minthogy meghallgassák és végrehajtsák a döntésüket. Ezzel ismét biztosítva van a lehetőség a durva személyeskedések nélküli fórumozásnak. Párhuzamosan itt van az annyit követelt nyilt Baja-fórum, aminek nem feltétele a sajátnevesség.  Ez is egy lehetőség, amivel lehet élni. Sem én, sem más egyelőre nem képes eldönteni, hogy melyik "igazi Baja fórum" lesz életképesebb, ezt az időnek kell megmutatnia. Mégegyszer kiemelném, hogy a lehetőség adott, azon ne múljék a dolog, meglátjuk, hogy mi lesz belőle. Az olyan elképzelés viszont, hogy most nevezzük át a fórumokat  - "Mijo baráti köre" és "Mijot utálók népes gyülekezete" - valahogy nem frankó és nem is lehet komolyan venni, még akkor sem, ha hatalmas tömegek mennek végig lépést tartva akármelyik hídon.

 

Összességében, van két külön fórum, bizonyítsátok be, hogy melyik Az Igazi, csak rajtatok múlik. Ehhez csak érdekes témák és érdekes beszélgetések kellenek, a "Mijot utálók ide!!! Mutassuk meg, hogy mi vagyunk a sokalagok népe!!!" típusú topikok és akciók semmit sem érnek ebben az összevetésben.

 

Végezetül még annyit fűznék hozzá, hogy mivel én sem személyeskedtem senkivel, ezért talán nem kellene velem sem személyeskedni, pláne az én IRL ügyecskéimet firtatni, amikhez senkinek semmi köze. Én ugyanis nem vagyok büszke "sajátneves", hanem csak aljas és alattomos módon, sötétben bújkáló nick-figurák formájában létezem a világhálón. Ezen a rossz szokásomon nem is akarok változtatni, s ha én tiszteletben tartom mások anonimítását, akkor - szerintem - joggal elvárhatom ezt tőlük is."

 

 

Előzmény: Wágner úr (165)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 184
Na végre.
Hányszor kell neked szólni? A teremburáját:-)
Előzmény: deakmisi (183)
deakmisi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 183

Azannyját!Én is megvagyok!

deakmisi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 182
    Azannyját!Én is megvagyok.Deák M
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 181

"Ha ez nem felel meg, akkor átnevezhetem a klubot valamilyen "szűk baráti társaság kuckójának" és abba tényleg csak azt veszel be, akit te akarsz."

 

Még a végén megszületik a megoldás.

Előzmény: Wágner úr (179)
BarBara Creative Commons License 2004.12.10 0 0 180

Mutatok valamit!

 

Mijo válasz | megnéz | könyvjelző 2000.05.27 18:31:36 (374)


Edes Csicsikem, New York polgarmestere lemegy rendszeresen a nep koze jattolni, es nem zommel csak a feketekkel diskuralni, mint a Clinton meg a neje, hanem mind a szazegynehany nacioval valogatas nelkul, aki eppen odavetodik.
Ergo: kerdes kozvetlenul neki, es szinten kotetlenul !
Amugy a vaskuti stilus valoban bitang jo.

Mijo

Előzmény: Thernitibi (373)

Előzmény: Mijo (162)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.10 0 0 179

Szerintem teljesen érthetően írtam le, de egy fene megismétlem: a regisztrált klubtagok jelentkezését várom, mégpedig azzal a határozott szándékkal, hogy végre ők maguk döntsenek ennek a klubnak a sorsa felől, mégpedig ugyanúgy, ahogy az más klubfórumon is történik:

- a regisztrált embernickek (egy ember = egy nick alapon) megválasztják maguk közül a klub grémiumát,

- a továbbiakban ez a grémium dönt a klubtagságról.

 

Ha ez nem felel meg, akkor átnevezhetem a klubot valamilyen "szűk baráti társaság kuckójának" és abba tényleg csak azt veszel be, akit te akarsz.

Előzmény: Mijo (174)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 178
Szerintetek mi ez ha nem valamiféle zsarolás? Nekem valahogy nagyon annak tűnik.
Előzmény: Thernitibi (176)
BarBara Creative Commons License 2004.12.10 0 0 177

Csajkovszkij: A hattyúk tava

        A Hattyú halála!

 

 

Nem áll ez jól neked:-)

Előzmény: Mijo (174)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 176
Na erre írtam, hogy van benne valami , csak fordítva. Itt volt sok normális ember, de amit Őtőle itt kapott hónapokig, évekig….
Előzmény: Thernitibi (175)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 175

Hajjaj:-(
Közben jönnek a levelek.

 

"normális ember kiteszi magát bármiként is annak itt, amit én kapok hónapok, évek óta! "

 

Hát igen, ezért hagytuk ott szinte mindannyian a Bajai régiót! Erre MM, mikor már csak egyedül van, eljátsza a Nagyhalált . Nevetséges egy ürge.

Előzmény: Mijo (174)
Mijo Creative Commons License 2004.12.10 0 0 174

 

Kavarod, jóember? Kavarod a szokott módon? Annyiszor kértelek már, tisztelj legalább annyira, hogy nem nézel hülyébbnek, mint amennyire valójában vagyok.

Miről beszélsz, miről?????

Tenyerüket kéjesen dörzsölő csőcselék előtt ezen az olcsó módon próbálsz imponálni :((??? Ugyan kérlek, ez nem vall úri modorra, ez nem te vagy, jóságos Wágnerem, ez egy marionett figura rángatódzása.

Erőfitogtatás ekként!? Necsináááááád!

Mindenki, akinek van minimális jártassága a fórumok világában, nagyon jól tudja, hogy te vagy a GÓRÉ, te vagy a JANI, te vagy a BOSS, te vagy a GAZDA, a te kezedben van a HATALOM!

Ám legyen, de ne sumákolj, légy szíves!

Én kértem, én javasoltam! És nem "dirigáltam" .....

Ha az érdek miatt az a fontos, hogy kétes egzisztenciáknak játszd át mindazt, amivel a legtöbb időt én töltöttem, és ami miatt a legtöbb szart (engedelmeddel) én kaptam a nyakamba, akkor az úgy lesz átjátszva, mint a sicc, efelől nekem nincsenek kétségeim, hiszen játszótér, kisállatkert kell a kis debilis "fogadottgyerkőcnek" :((!

 

Miféle átüzengetés, Jóatyám!??? Én tényeket írtam le, a véleményemnek adtam hangot! De te, hogy hogysem azonnal pattantál egy paprikajancsi sikkantásaira, és úgy törölted, hogy csak na. Kitörölhetitek .......

 

Ugye, ilyen viszonyok mellett te sem gondolod komolyan, hogy normális ember kiteszi magát bármiként is annak itt, amit én kapok hónapok, évek óta! Ez apám, segítség nélkül nem megy. Azzal viszont, nagyon! És a rafinált disznók nagyon jól tudják, hogyan kell az ilyesmivel élni, visszaélni.

 

Törölhetsz te engem amennyit csak akarsz, akinek esze van, nagyon jól látja mivé züllött le az Index, miféle figurák hatalmaskodnak nem csak itt, hanem egyéb más fórumokon is. Kicsúszott az irányítás a kezetek közül, csak kapkodtok, csak látszatintézkedéseket tesztek. Na meg ilyen helyen megjátszátok a Zsanvalzsant.

 

További jó és élvezetes munkát kívánok neked jóságos Wágner Barátom :(!

 

Mijo

 

 

Előzmény: Wágner úr (165)
OBER26 Creative Commons License 2004.12.09 0 0 173

Azt nem lehet megnézni,hogy melyik hozzászolásokat küldték ugyanarrol a gépröl?

 

Előzmény: OBER26 (172)
OBER26 Creative Commons License 2004.12.09 0 0 172

Tiszteletem.

Én is vagyok,csak azért nem jelentkeztem rögtön,mert nagy néha irtam ide,nem voltam eltünt ember.

Viszont rendszeresen olvasom a forumot,meg a másikat is.

Thernitibi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 171

Név szerint voltam emlegetve.

Na mindegy, akkor várjunk.

Előzmény: Wágner úr (170)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.09 0 0 170

Nem volt kár, nem lehet csak úgy átbeszélni, átüzengetni másoknak, akik nem tudnak visszaszólni, mert nincs ide belépési lehetőségük, vagyis be kéne engednem az ilyeneket, márpedig anélkül is elég paprikás a hangulat.

 

Továbbra is várom a klubtagok jelentkezését.

Előzmény: Thernitibi (169)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 169
Ej de kár volt kivenni azt a hozzászólást.
Előzmény: Wágner úr (165)
Thernitibi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 168

Szia jujo

 

Igen legyünk óvatossak.

Ezért mondom azt, bizonyítsanak a tények.

Előzmény: jujo01 (166)
elgenubi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 167
Élek, megvagyok, de a "klubosodás" óta csak olvasok. :-((
Előzmény: Wágner úr (150)
Wágner úr Creative Commons License 2004.12.09 0 0 165

Hm.., úgy ismersz te engem, hogy hagyom majd akárkinek is, hogy nekem dirigáljon és helyettem eldöntse azt, hogy mit és hogyan tegyek? Ha valamit nem látok tisztán, akkor várok, meghallgatom mások, nálamnál sokkal többet tudók véleményét, de ehhez nekem nincs szükségem közvetítőkre, teccik érteni?

 

November 29-én beírtam, hogy jelentkezzen be az a 117 embernick, akinek jelenleg klubtagsági joga van. Még várok.

 

A te véleményedet már ismerem, felesleges ismételgetni. A kiszorultakét is ismerem. Most a többiekére, a listán szereplőkére vagyok kíváncsi, egyelőre akár úgy, hogy vannak, léteznek-e egyáltalán.

Előzmény: Mijo (157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!