Keresés

Részletes keresés

mentholx Creative Commons License 2012.08.23 0 0 309

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tündéri pici termetű fiatal ivartalanított kislány cica!
Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz. A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják,
sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen ezeket a jobb sorsra érdemes macskákat.
Szerető gazdát keres ez a dorombolós, bújós drágaság.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentés -

mentholx Creative Commons License 2012.08.23 0 0 308

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett, tüneményes fiatal ivartalanított kandúrka!

Ezt a gyönyörűséget kidobták, azt gondolván, itt majd jó sora lesz. A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen ezeket a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ez a tündér mindenkit sírva követ, szeretne végre valakihez tartozni. Nagyon kedves, bújós, dorombolós, és nem mellesleg gyönyörű izmos cicuska. Várja szerető örökbefogadó gazdiját!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentés -

mentholx Creative Commons License 2012.08.23 0 0 307

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal csupaszív ivartalanított kandúrka! Ezt a cicuskát kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz.
A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen ezeket a jobb sorsra érdemes macskákat.
Ő nem tolakodott a simiért. Csöndben üldögélt, sorsába beletörődve, mint aki már lemondott arról, hogy a mostaninál jobb élete is lehet. Ám amikor oda mentem hozzá, mindig jóleső dorombolással fogadta a törődést. Óvatosan mellém ült, és hosszan nézett rám, az arcomra, a szemembe, miközben elmondhatatlanul hálás volt azért a pár perc vele eltöltött időért. Nem lehetett ott hagyni. Itthon is Álom-macska.
Mindenkivel jól kijön, mindenkit szeret, teljesen problémamentes. Sosincs útban, nem tolakodó, de elolvad már attól, hacsak ránézek. Óvatosan, szorosan mellém helyezkedik,
hosszan a szemembe néz, és ha közel hajolok hozzá, az orrát az orromhoz nyomja. Nem lehet nem-rajongani Érte, nem lehet nem-beleszeretni.
Várja méltó, szerető álom-gazdiját ez a gyönyörű álom-kandúr!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentés -

mentholx Creative Commons License 2012.08.23 0 0 306

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett fiatal tüneményes ivartalanított kislány cica! Ezt a tündért kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz. A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen ezeket a jobb sorsra érdemes macskákat.
A sok üldözés következtében eleinte félt, de nagyon hamar megbarátkozott, egyik napról a másikra feltartott farokkal, dorombolva, levakarhatatlanul hízelegve fogadott reggel. Azóta
is egy tündér. Külön édes, ahogyan mindig hatalmas, kerek szemekkel néz. Látni a tekintetében a múltat, a riadtságot, de a viselkedése mindezt már nem tükrözi.
Nagyon aranyos más macskával, kutyával, problémamentes, rendes kislány, inkább visszahúzódó, csöndes - ugyanakkor szeretettel teljes!
Várja szerető gazdiját ez a jobb sorsra érdemes drága kicsi lány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentés -

mentholx Creative Commons License 2012.08.23 0 0 305

Szerető gazdit keres a képen látható dél-pesti kórház udvarából mentett tüneményes és szépséges félhosszú szőrű fiatal ivartalanított drága kislány!
Ezt a tündért kidobták, gondolván, itt majd jó sora lesz. A valóság ezzel szemben az, hogy a dél-pesti kórház udvara egy pokol az oda kidobott macskák számára - űzik, bántják, írtják, sintérrel elvitetik őket. Évek óta mentjük innen ezeket a jobb sorsra érdemes macskákat.
Állítólag babái mind meghaltak, ekkor a többi nőstény csont sovány kölykeit kezdte el védőszárnyai alá venni, szoptatni.
Nem csak szép, de tüneményes is: örökké hízeleg, dorombol, bújik - nem csak emberhez, de macskához, kutyához egyaránt. Nagyon gazdi-centrikus, mindig az ember sarkában van. Nyugodt, problémamentes, hálás minden jó szóért.
Várja álom-gazdiját ez az álom-macska!
A költségek (ivartalanítás, oltás, chip, parazitamentesítés) RÉSZLEGES megtérítésével fogadható örökbe.
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentés -

logopédus Creative Commons License 2012.08.19 0 0 304

Segítséget szeretnék kérni, tegnap magárahagyott újszülött kiscicának keresek dajkamacskamamát. A cicát az elválasztás után felnevelném, a szoptatós időszak megoldásához kérek segítséget. Köszönettel Peredi Judit peredijudit@yahoo.com

 

mentholx Creative Commons License 2012.08.07 0 0 303

Bűbájos, gyönyörű mentett fiatal kandúrka keresi szerető gazdiját!

A képen látható max. 1 éves tüneményt 2012.08.06-án a lakótelepemről mentettem. Sajnos minden jel arra utal, hogy gazdás cica volt, akit elhagytak, de inkább: kidobtak. Egy tapodtat nem mozdult egy bizonyos helyről, arról a helyről, ahol valószínűleg "ott felejtették". Jól ápolt, és nagyon jól nevelt, kedves, szociális cica - biztos, hogy nem az utca neveltje. Az égvilágon semmi rossz tulajdonsága nincs, igazi álom-macska. Nagyon kedves, dörmögő, mély kandúr hangon dorombol, bújik. Amint közel hajolok hozzá, fölkel és az orrát az orromhoz dörgöli. Az emberekbe vetett bizalma töretlen, pedig sok hányattatás érhette. Nagyon nyugodt, csöndes, problémamentes, és végtelenül hálás a törődésért. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva, parazitamentesítve, chipezve adom át szerető leendő örökbefogadó gazdijának, aki boldog életet biztosít ennek a jobb sorsra érdemes gyönyörű és végtelenül kedves kandúrkának.


Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Budapest).
- Macskamentő magánszemély -

 

Kattrin_ Creative Commons License 2012.06.06 0 0 302

A XXII. kerületben négy aranyos cica várja szerető gazdiját! Szőrük nagyon puha, szürke-fehér színűek. Ingyen elvihető egy vagy több cica is! Email: szilvi0725 kukac gmail pont com.

nozomi99 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 301

Látom, hogy a topikok látogatói sem egyeznek a színben. A másik topikon megjegyezték, hogy kék vér is csörgedezik bennük. A rendes világitásnál látszik.

 

Nem vagyok macskás, 1983 óta kutyákkal foglalkozom. 1997 óta, és jelenleg is egy egzotikus fajtával az akitával. Ég és föld a két faj, ezt már ki merem jelenteni. Amíg az akita a külvilág felé mosolyog, nem tudod, hogy mit gondol belülről. Rettentően önálló, nagyon sok "macskás" tulajdonsággal. Pl: nyujtózkodásnál puposít, a mancsával mosakodik, dörgölődzik, stb, de belülről kutya.

 

Cicó rendkivül kedves, bájos teremtés. Végtelenségig alkalmazkodik. Ép ezen töprengtem a napokban, hogy miért került erre a sorsra? Kidobták-e az autóból, vagy csak egészen egyszerűen elkoborolt? A kicsik örökölték anyjuk kedvességét. Most 6 hetesek, de elmondhatom, hogy végtelen jó természetük van. Örömöt okoznak, amig velük tudok foglalkozni.

 

Ma reggel némi nézeteltérés volt az akita és a macskamama között. Erre nem gondoltam, hogy oroszlánként védi a kicsinyét. A vita szerencsésen zárult, senkinek sem lett semmi baja. Ez ellen nem tudok védekezni. Remélem a kicsik is tanultak az esetből.

 

Előzmény: moonlight1984 (300)
moonlight1984 Creative Commons License 2012.05.15 0 0 300

Édes kis pofák :)

Viszont szerintem fekete-fehérek inkább.

Előzmény: nozomi99 (299)
nozomi99 Creative Commons License 2012.05.12 0 0 299

 

nozomi99 Creative Commons License 2012.05.05 0 0 298

Nagyon szép a cicád. Talán még színben is hasonlítanak egymásra, ha jól látom. Nem figyeltem, a mama szemét, milyen színű, bevallom töredelmesen.

Tegnap leckét kaptam macskaalom tekintetében. Mára már látom, hogy valamelyik kicsi használta a kitett tálcát, és homokot. Nem volt macskám, tehát foggalmam sincs, hogy mire kell figyelnem. Teljesen a mamára vagyok utalva. Rettentően jól jelzi, amit szeretne elérni, hogy megtegyem, vagy változtassak a dolgon. Remélem ma megint tudok pár képet készíteni róluk. Mindegyik külön egyéniség.

A kis sötét - Bátorka - minden elsőre érdekli, nem fél, és meg is nézi, azt ami felkeltette az érdeklődését.

A középső - akit kinéztetek - mondhatni megfontoltabb, egészen más jellem, mint Bátorka. Már játszanak egymással.

A legkisebb - szerintem ez a cica a kislány? - bár lehet nagyot tévedek - a középső jellemére hasonlít jobban, mivel a legkisebb, még egy kicsit ügyetlenebb, de rendkivül kedves.

Mindegyik megszokta, hogy felveszem, kézbe vannak. Sajnos nem tudom behozni őket az akiták miatt, de a mama meg sem próbálja, hogy a lakás felé közelítsen, mivel az akiták a "belső udvarban" vannak (védelem miattuk). Első perctől a garázsban lakik. Sokkal jobban szeretném, és élvezném is, hogy látom gondoskodását. Mindig szerettem kicsi kölykökkel foglalkozni, számomra csodálatos érzés, ahogy látod felcseperedni őket.

 

 

Előzmény: moonlight1984 (297)
moonlight1984 Creative Commons License 2012.05.03 0 0 297

Szia!

 

Ha lesz a picikéről is szemből kép, akkopr megnézzük őt is :)

Nagyon tetszenek a lányaimnak, már nyúznak, hogy hozzuk haza mindet :)

Tényleg, a mamának zöld szeme van?

4 hetes koruk körül kezdenek enni, 6-8 hetes korukra szinte önállóak kellene legyenek, olyantájt a mama is kezdi leválasztani őket. Az anyamacskák általában megmutatják a kicsiknek, mit és honnan kell eszegetni. Én szoktam venni cicatejet, azzal megáztatom a kölyöktápot jó puhára, ez általában felkelti az érdeklődésüket. De jó a konzerv is, vagy főtt hús- én pl. csirkefarhátat szoktam főzni az ebnek, abból szedek le a sicceknek. Általában kölyökként az a legjobb, ha többféle eledellel is megismerkednek, akkor kisebb az esélye, hogy a macskákra jellemzően csak egyféle élelmet fogadjanak el.

Ha bent vannak és a mama macskaalmot használ, szuperül megtanítja a kicsiknek is a használatát.

Sok kiskölyköt neveltem már fel, javarészt kidobott kis ágrólszakadtakat :( volt akit cumiztatni is kellett, akkorka volt.

Tavaly nyáron 4 kicsit mentettem, full bolhásan, macskanáthásan, soványan. Egyik ittmaradt, mit ne mondjak daliás kiskandúr- nemsoká ex-kandúr- lett belőle.

Eléggé megviselte az idősebb cicánk elvesztése, ő társas macsek, főleg hogy még csak kamasz, 9 hós.

Az ő társa lenne a leendő törpicsek:

Előzmény: nozomi99 (296)
nozomi99 Creative Commons License 2012.05.03 0 0 296

Nagyon jól látod, mindenki ezt a kicsit látja a legszebbnek a három cica közül. Bár a legkisebb is majdnem ilyen mintájú, csak egy gondolattal halványabb a színe.

Jelenleg még nem próbálnak önállóan enni. Nem tudom mikortól kellene egyedül is enniük. A mama még mindig szoptatja őket. Ma próbáltam egy falat gépsonkát megmutatni, de azt sem tudták, hogy mit kezdjenek vele.

Ahogy fejlődnek teszek fel képeket.

Előzmény: moonlight1984 (295)
moonlight1984 Creative Commons License 2012.05.02 0 0 295

Szia!

 

A kis majdnem szimmetrikus mintás pofis, az új képeken az első nagyon esélyes nálunk :)

Nekem nagyon megtetszett.

Ha a lányaim is beleszeretnek, akkor úgy tűnik, hozzánk jöhetne.

Előzmény: nozomi99 (291)
nozomi99 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 294

A mama mérete jelenleg elérte a normál méretet (4,5-5,5 kg). Ezt azért tudom csak így írni, mivel január 1-i tüzijáték után az akiták fedezték fel a garázsban ezt a szerencsétlen, csontsovány cicát, akiből 50 fölötti szőrcsomót bontottam, vagy szerencsésen lehullottak a vedlésnél. A teljes nyakgallért le kellett vágnom, mivel öklömnyi csomókba volt filcesedve, és rendkivül zavarta (ezért nem látható a fotókon). 

Több cicást kérdeztünk, akik azt mondták, hogy nagy a valószínűsége, hogy vagy egy main coon, vagy egy norvég erdei keverék. A szőr strukturája inkább a norvégra hasonlít, viszont a jellegzetes orrhát nem oly egyenes, mint a norvégnál. 3 kicsi született, és többen azt mondták, hogy túl nagyok a mama méretéhez képest.

 

Egyet látok, hogy nem egyszerű házimacska, többen a main coon-ra tippeltek. Ha nem jól látták én is tévesen írom. Nekem egy új világ!

 

Még nincsenek 1 hónaposak, 04.03-án születtek. A nemüket nem tudom megállapítani, mivel még nem volt macskám, a kutyáknál biztosan megállapítható a nem.

 

Mindhárom kölyök hosszúszőrű lesz, ezt már látni rajtuk.

Nekem ez a kicsi tetszik a legjobban. A fején majd teljesen szimetrikus a minta. A fotó torzítja a színét, valójában kék. Azt nem tudom megmondani, hogy változni fog-e idővel, de a mamacica színe, mintázata, pofácskája mondhatni tökéletesen szép.

Ez a kicsi grafitszürke, látszanak már a minták is. A legnagyobb és a legaktívabb a 3 közül.

A valósfényben kék, a legkisebb, nekem ez a cica a kedvencem.

Előzmény: wildcath (292)
marcony Creative Commons License 2012.04.30 0 0 293

Érdekel engem is az egyik macska. Leginkább a 3. esetleg  az első, és akkor, ha nőstény.

Nagymarosra kerülne egy tanyára.

 

Tegyél fel majd képet, ha nagyobbak lesznek, és ráérsz.

 

Üdv:

M

 

 

Előzmény: wildcath (292)
wildcath Creative Commons License 2012.04.29 0 0 292

Szia!

Cicamama mekkora?Párom nagyon szeretne egy,az átlagosnál várhatóan jóval nagyobbra növő cicust. Lakásba, szabad kijárással a kertbe, cicák és kutyusok mellé.

Előzmény: nozomi99 (291)
nozomi99 Creative Commons License 2012.04.27 0 0 291

Köszönöm a segítségedet. Nagyon szépek lettek. Úgy érzem, hogy örökélték az anyjuk hosszúszőrét, mivel kezdenek megjelenni hosszabb szálak is.

Láttam a cicapapát is (gondolom, a kék szín nem jelenik meg csak úgy) cca. 8 kg-os gyönyörű, tömött, sűrű bundájú, kékszínű, kerekfejű macsek, a mellettünk lévő utcában lakik.

 

Újabb képeket készítek a hétvégén. Budapest déli része a Délpesti kórház szomszédságában.

Előzmény: moonlight1984 (290)
moonlight1984 Creative Commons License 2012.04.17 0 0 290

Szia!

 

Talán egy cicc elhelyezésében tudok segíteni. Esetleg ha lehet, tennél fel friss képeket róluk?

Helyileg hol laktok?

 

Üdv:moonlight

Előzmény: nozomi99 (289)
nozomi99 Creative Commons License 2012.04.17 0 0 289

Sziasztok,

 

Január 02-án a petárdázás után bevetődött és úgy érzem végleg beköltözött egy cicalány a garázsba. Próbáltam megkeresni a gazdit, de sajnos senkinek nem kellett. Valójában most már nem is szívesen adnám vissza a cicát. Rendkivül barátságos, hizelkedő, alkalmazkodó. Úgy gondolom, mint kezdő tudatlant, a cica kiválasztott, hogy a kicsinyek nálam születhessenek meg. 3 db kiscica, akik nagyon érdekes színűek.

 

Ha valakit érdekel keressen meg az e-mail címemen. A fotón még 3 naposak a kölyökök, mára 2 hetesek lettek.

 

 

 

 

 

 

cbr decco Creative Commons License 2012.04.09 0 0 288

Sziasztok!


A hirdetésemben szereplő 2 Savannah cica elkelt.

mentholx Creative Commons License 2012.04.07 0 0 287

Gazdikereső mentett, nehéz sorsú, szomorú fiatal kislány cica


Senkinek nem esik meg a szíve rajta? :-(

 

Szerető gazdit keres Molly, a képen látható sokatszenvedett, csalódott, szomorú, ivartalanított, oltott, chippel ellátott, bent tartott, szobatiszta fiatal kislány cica.

 

Mollyt kb. fél évesen utcáról mentettük. Rettegett az addigi emberekkel való rossz tapasztalatai miatt. Sokára, de sikerült bizalmába férkőzni, és az addig rettegő macska egy nagyon hálás, dorombolós, hűséges teremtménnyé változott, aki végre elhitte, hogy ember közelében élni nem félelem, és a kéz nem bánt, hanem símogat, gondoskodik és biztonságot nyújt...

Végre jelentkezett érte valaki - nem az ilyen nehéz sorsú, ráadásul fekete cicák a kelendők... Örömmel, de féltve adtuk örökbe, elmondva leendő gazdájának, hogy sok türelem kell hozzá, mert most megint csalódni fog, új környezetbe kerül, meg kell újra bíznia és szoknia, de idővel meglátja, milyen remek és hűséges cicája lesz. De feladták az első napokban - nem is értjük, mit vártak... Molly visszakerült. Ismét félt, nem értette, mi történik vele, össze volt zavarodva. De megnyugodott, újra megbízott és egy nagyon kedves, hálás cicává változott.

Aztán ismét örökbe adtuk. Azt hittük, végre révbe ér. Hiszen nem szenvedhet többet... De 1 év után visszaadták. Neki semmi bűne nem volt. Egy tüneményes, kedves, hálás cica volt, igazi főnyeremény, aki végre belekóstolhatott a boldog gazdás cica létbe... Sok volt már a macska, és ő nem kellett tovább...

Most már nem csalódhat többet. Vár Gazdijára, Megmentőjére, aki megmutatja neki, hogy igenis létezik boldog macska-lét, élete végéig szeretni fogja, és többé sose hagyja cserben.

Cserében egy remek, nagyon hűséges cicája lesz. Ezek a cicák a leghálásabbak és leghűségesebbek...

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2012.04.07 0 0 286
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Gazdikereső tüneményes, gyönyörű, idősebb mentett kislány cica

 

Senkinek nem esik meg rajta a szíve? :-(


Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges idősebb kislány cica. Ivartalanított, chippel ellátott, oltott, bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Idősebb embernek is ideális társa lenne: ő nem vágyik másra, csak nyugalomra és arra, hogy beülhessen a gazdi ölébe, akinek hosszan, szeretettel dorombol...
Igazi problémamentes, nyugodt cica ő, aki már nem ugrál, nem rombol, nem csinál az égvilágon semmi rosszat.
Nagyon régóta várja jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, rengeteg szeretetet adni tudó, jobb sorsra érdemes virágszál!


Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2012.04.07 0 0 285

Gazdikereső tünemény dorombológép 5 hónapos mentett kislány


Szerető gazdit keres a képen látható utcáról mentett tüneményes és gyönyörűséges, selymes szőrű kb. 5 hónapos kicsi lány.

 

Egykor vélhetően gazdás volt, ám elhagyták vagy szándékosan kidobták. Egy forgalmas út mellett sírt a segítségért. Az első pillanattól kezdve egy bűbáj; folyamatosan dorombol, kedveskedik, ölelget, feltétel nélkül bízik az emberben. Rendkívül ember-centrikus, hálás, rendes kislány (bár fiatal még, nem rombol, nem szedi szét a lakást), aki lesi az ember minden mozdulatát és nagyon igyekszik mindenben megfelelni. Kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható – ő mindenhez és mindenkihez tökéletesen alkalmazkodik, soha nem ellenséges, a harapni, karmolni szavakat még csak hallomásból sem ismeri…

Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, oltva (1. kombinált), chipezve, külsőleg-belsőleg parazitamentesítve várja szerető, méltó gazdiját, aki bent tartja, élete végéig gondoskodik róla és családtagként szereti. Örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe.

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2012.04.07 0 0 284

Gazdit keres Blackberry, a hányatott sorsú, idős tünemény


Szerető gazdit keres Blackberry (Blacky), a képen látható mentett, nehéz sorsú, ám csordultig szerető idős kislány cica.

 

Blacky idős gazdájánál élt sokadmagával nagyon méltatlan körülmények között. Semmilyen egészségügyi ellátást nem kapott, ivartalanítva nem volt, ráadásul hosszú éveken át tésztán élt, aminek (a nem megfelelő táplálás) következtében szőre több helyen még csapzott, a gyönyörű fényes fekete helyett kopott barna színű…

Miután gazdája elhunyt, Blacky megmenekülhetett. Első ránézésre egy száz éves, rozoga, néha kicsit szenilis, csapzott szőrű, fogatlan, nyelv-kidugós, a dorombolást egy öreg, leállófélben lévő motorként utánzó fekete (de még csak nem is fekete, hanem több helyen kopott barna) cica, aki ráadásul kezdetben egészségügyileg sem volt a toppon: súlyos náthával és sokáig semmire nem múló hasmenéssel küzdött (már mindkettőből kikezelve).

Mindennek ellenére, ha valaki Blacky-t megismeri, rögtön a szívébe zárja, és már egyáltalán nem számít a kor és a külső... Lenyűgöző jellemébe nem lehet nem-beleszeretni! Ő egész nap csöndben van, meghúzza magát, meg se pisszen, nehogy megzavarjon bárkit is vagy útban legyen bárkinek is, egy zokszó nélkül tűri a sorsát, és ha odamegyek hozzá, nem csinál mást, csak imád. Dorombol (mármint lelkesen utánozza a dorombolást), finomam oda-odasimul a kezemhez, megállás nélkül dagaszt a lábacskáival, majd boldogan elterül, és dorombolva álomba szenderül.

Ő Blackberry. Egy sokat szenvedett, sokat nélkülöző, jelentéktelen külsejű, ám rengeteget adni tudó, csordultig szerető, és teljességgel problémamentes kislány, aki nem vágyik másra, mint egy gondos, szerető, méltó gazdira, aki meglátja benne élete macskáját, családtagként szereti és élete végéig felelősségteljesen gondoskodik róla. A megfelelő törődés következtében a külseje is ki fog virágozni, és egészséges, fényes szőrű, gyönyörű cica lesz…

Blacky macskabarát kutya mellé, másik macska mellé is (nagyon barátságos más macskákkal) nyugodtan örökbe fogadható (kisgyerekesek viszont kíméljék, ő már egy csöndes, nyugodt életet érdemelne).

Ivartalanítva, külsőleg-belsőleg parazitamentesítve, oltva, chippel ellátva költözhet leendő szerető gazdájához kizárólagos benti tartásra, örökbefogadási szerződéssel.

Hiszem, hogy Blacky-t is várja valaki, és még lehet nagyon boldog cica a hátralevő életében. Igazán megérdemelné.

 

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés

cbr decco Creative Commons License 2012.04.06 0 0 283

 

 

Eladó a képen látható 2005. 04. szül. törzskönyves Savannah nőstény.

Sajnos családi okok miatt kell megválnom tőle.

Szine: ezüst pettyes 

Ára: 20.000.- Ft

 

Érd.: 0670/3172764

e-mail: decco@citromail.hu

 

cbr decco Creative Commons License 2012.04.06 0 0 282

 

Sziasztok!

 

Eladó a képen látható 2010. 06. szül. törzskönyves Savannah kandúr.

Sajnos családi okok miatt kell megválnom tőle.

Szine: barna pettyes cirmos

Ára: 20.000.- Ft

 

Érd.: 0670/3172764

e-mail: decco@citromail.hu

zegernye Creative Commons License 2012.03.17 0 0 281

Szürke, fél-perzsa szobacica, most 7 hónapos.

Egyéb részletek e-mailben.

Előzmény: bean (280)
bean Creative Commons License 2012.03.17 0 0 280

Szürke vagy fekete a cicus színe? Mennyi idős? Nekem egy hasonló tűnt el, csak sokkal nagyobb, kinti-benti cica volt. Nagyon szeretnék egy hasonlót :)

Előzmény: zegernye (279)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!