Keresés

Részletes keresés

Vajk Creative Commons License 2002.05.24 0 0 588
a válasz is eccerű: vannak válaszok, amiket nem fogadsz el meggyőződésből, hitből.
Mitől hiteles neked az egyik fél és mitől nem az a másik?
Előzmény: Kiraly (587)
Kiraly Creative Commons License 2002.05.24 0 0 587
Kerdesem hozzad meglehetosen egyszeru:

Ha nem volt meszarlas (aminek ellentmond a fuggetlen UN megfigyelo jelentese) akkor miert nem engedtek be vizsgalocsoportot oda? Es miert csak az USA volt az egyetlen aki ezt megakadalyozta? Nem ertem... Hiszen az Izraelieknek nem volt takargatnivalojuk szerinted, nem?

Előzmény: Vajk (586)
Vajk Creative Commons License 2002.05.24 0 0 586
Ja, értem már: az amcsik direkt tesznek keresztbe a palesztínoknak, hátha megszabadulnak az arab testvéreiktől való olajvásárlás nyűgjétől, igaz?
Előzmény: Kiraly (585)
Kiraly Creative Commons License 2002.05.24 0 0 585
Valahogy Szerbia eseteben hittek az albanoknak ilyen "tomeggyilkossag" ugyeben. Pedig nem is volt bizonyitott (Racak). Ja, s boszen orditva igertek a boncolasi jegyzokonyveket s a vizsgalatot az ugyben...azota is varjuk... Viszont
nem haboztak szarra bombazni Szerbiat 1500 polgari aldozat aran. Ja, ertjuk, Szerbia eseteben a gyanu is eleg bizonyitek nelkul es lehet bombazni, Izrael eseteben viszont minden megengedett...
Előzmény: Vajk (583)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.24 0 0 584
kiraly

ne haragudj nem csak a te hozzaszolasodra reagalnek.

erdekes modon nem reagaltuk le pl a boszniai esemenyeknel a nyilvanvalo provokaciokat. peldaul amikor a muzulman tuzerseg esetleg es direkt sajat embereibe lott bele. jol mutatott a vilagsajtoban. hasonlo dolgok izrealben. es nema csond. a pentagont meg kifele hajlo csovekig elemezzuk.

a kossuth teri lüge nagyon nagyon bocsanatos bun es eltunt a topic. az nem ANNYIRA erdekes.

erted mire celzok?

egyebkent a wtc-be szerintem 12000 ember nem ment be dolgozni. a baratnom meg 28000-et mond. melyik az igazsag? az en 12000-es szamombol viszont pont 4000 volt a zsido. 28000-bol mennyi volt a zsido. 50000-bol hanyan voltak ott? hanyan jottek ki? miert pont a 4000 zsido szamit. 50000-bol volt 3500 halott. ebbol 500 tuzolto? a halottak kozott hany zsido volt? tudja valaki.

nem vagyunk egy kicsit furcsak? hany neger nem ment be dolgozni. hany neger halott volt? erdekes modon ezt senki nem feszegette? miert? latino hanyan voltak ebben vagy a masik csoportban. ezt nem vetette fel senki? miert?

magyar meg egy sem volt. kibaszottul gyanusak vagyunk nekik. mert egy darab magyar sem volt.

Előzmény: Kiraly (582)
Vajk Creative Commons License 2002.05.24 0 0 583
ÉS vajon azért volt Jeninben mészárlás, mert a palesztínok azt mondták?
Előzmény: Kiraly (582)
Kiraly Creative Commons License 2002.05.24 0 0 582
Sziasztok

Eloszor is hadd szogezzem le hogy nem hiszek osszeeskuves-elmeletekben. Ettol fuggetlenul azt gondolom hogy ez a topic konstruktiv jellegu, mindenkinek joga van elemezni a sajto altal elenk tart dolgokat. Hiszen annyiszor tevedtek mar...sokszor direkt(pl. Koszovo bombazasa soran a CNN-ben bennult 12 katonai propagandatanacsado akik feladata a hirek megszurese illetve a pszihologiai hadviseles volt). Fuggetlen sajto? Szolasszabadsag? Legfeljebb az atlagamerikainak aki hihetetlenul beszukult es mindent elhisz. Eleg belenezni a CNN vagy a FOX NEWS hirmusorokba es az ember rajon hogy milyen, mar-mar a PRAVDA-val felero propagandagepezetrol van szo. Amikor a bemondok!!!!!!! foglalnak allast hirmusorban valamelyik fel mellett, vagy a FOX NEWS-on lehulyeznek betelefonalot aki szerint a palesztinok nem terroristak. Vagy amikor kimondja a bemondo nyiltan hogy Jeninben nem volt meszarlas, mert az izraeliek tagadjak. A sort lehetne folytatni...

Szoval szerintem konstruktiv ez a topic s jo hogy osszevetjuk gondolatainkat.

Vajk Creative Commons License 2002.05.24 0 0 581
úgy veszed, ahogy akarod, mindenki így van ezzel.
Én nem azt kérdezem, hogy hol vannak az utasok, hova lett a gép, hanem csak azt, hogy miért nincs a képeken repülőgéproncs.
Mindenki felteszi a maga kérdését, erre volt egy nagyon egyszerű logikai levezetés:
Kiknek egyszerűbb a dolga?
Akik azt állítják, hogy nem repülő volt és az utasokat egy hangárban likvidálták(vagy bármi más agyament baromság) és ezt be kell bizonyítaniuk, vagy azoknak, akik azt állítják hülye összeesküvéselmélet az egész és elhisznek mindent a CIA-nak, FBI-nak, CNN-nek stb?
Az utóbbiaknak nagyon egyszerű dolguk van: mutassanak roncsokat a képeken és oszlassák el azokat a felmerülő kérdéseket, amik a repgép hiányával, becsapódási ponttal stb kapcsolatban keletkeztek. Persze ezt nem a fórumlakóktól kell elvárni, nem is elvárható ez unatkozo rendszergazdáktól, gyesen lévő kismamáktól vagy milliomos közgazdászoktól, hogy erre megfelelő választ adjanak.
Elég az, ha zavarba ejtő kérdéseket teszünk fel egymásnak.(Volt ma reggel magömlésed?):))

Előzmény: Törölt nick (580)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.24 0 0 580
Akkor ezt vegyem úgy, hogy Barbara Olson személye hitelesebb, mint képek egy nem létező repülőgépről?

---
Egyre több kétely szeptember 11-ével kapcsolatban:

- A WTC lerombolásánál miért nem halt meg egyetlen vezető személyiség, vezérigazgató sem? Hol van az a 4000 ember, aki nem ment be dolgozni aznap? Erre nem csak úgy lehet válaszolni, hogy ez vegytiszta antiszemitizmus...

- Bár 1 halott is sok, mégis furcsa, hogy csupán 3000 halott és eltűnt volt New Yorkban (tűzoltókkal és járókelőkkel együtt). A WTC-ben minden percben tartózkodott legalább 50000 ember.

- Miért szivárognak ki hírek, hogy Bokor György tudott valamit már a támadás előtt? Nem akárkik feltételezik ezt, hanem a liberális Demokraták.

- Miért van az, hogy az OBL kazettákon OBL tök különböző arcokkal jelenik meg? Többen - így az angol hírügynökség (BBC) is - megkérdőjelezték a kazetták hitelességét.

- Csupán egy érdekesség. Lehetett-e valami köze a terrortámadásnak a durbani rasszizmusellenes konferenciának?

- Aztán pedig itt van ez a Pentagon-ügy. Hol a repülép?

Persze mindezek a kérdések csupán a reakciós nacionalizmus és antiszemitizmus szülöttei. :-(

Előzmény: Vajk (565)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.24 0 0 579
a.p.

cf hulye. mailt nem nyit ki, nem olvas nem csinal vele semmit. antagonisztikus es ambivalens erzeseket taplal a mailek irant. ebbol a szempontbol nagyon konzervativ. az a mail box nem is muxik. persze azt sem tudom hogy melyik melyik. a cuncifredis nincs. tok jo sok anyazas lehet ott. de tenyleg nem erdekel. utalhatsz. celozhatsz.

ez a topik meg ugy hulyeseg ahogy van. ha szetmegy nem kar erte. de nem ezert megy szet. a hulyeseg ellen ugyan nincs orvossag de hatara mindennek van. ideertunk es itt vagyunk.

annyi minden osszeeskuves LEHET meeg. ez ugy tunik kifulladt. lehetne egy jot zsidozni. az mindig megdobja a temat. nem is arabok hanem zsidok ultek a ropzi kormanyanal. az arabok felfujt es MELEG VIZZEL feltoltott gumibaabuk voltak....

Előzmény: attoparsec (578)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.24 0 0 578
alfredoo: nem szeretek szétoffolni topikot, akkor sem, ha már számomra nem érdekes. lehet, hogy másnak még van mondanivalója a témában. you have mail.
ap.
Előzmény: alfredoo (577)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.24 0 0 577
a.p.

alapvetoen 11. ker. me te hol? es a whiskit is szereted. annak ellenere hogy amerikai.

tudod miert adjak ilyen olcson?

mert az szeretnek hogy az aboriginek sorsara jussunk. majd utana tamogatnak. mint az indianokat. lehet hogy rezervatumot is kapunk.

kepzeld feelaron nyomatjak a whiskeyt. sajnos engem maar elkaptak. beepitett ugynok vagyok. mint a matrixban.

kepzeld megvan a matrix dvd-n. engem azota nem ver at senki. csak az a baj hogy nem ertem a lenyeget!!!! a gyerek magyarazza de akkor sem ertem. neki meg a gyuruk ura is tetszik. en leragadtam a urak gyurujenel.

Előzmény: attoparsec (576)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.24 0 0 576
off
aha, megnéztem az adataid (nagy politikus vagy :) most esett le, hogy mi is az a cuncifrédis wcpapir. de miért járnék vele rosszul ? :)
on
well, imho elég tárgytalanná vált a topik. bye.
ps. cuncifrédi, hol szoktál sörözni ? :)
Előzmény: alfredoo (574)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 575
a.p.

a pentagon ugyben meg igazan csak az erdekel hogy a csovek es a betonvasak kifele vagy befele gorbulnek/jenek. ha es amennyiben ez akaratlagos kerdes.

mert nem mindegy aam. kifele vagy befele. ez egy tudomanyos poblema!

Előzmény: attoparsec (573)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 574
a.p.

vajk ertesere csak az angolt ertettem. hogy tudsz e angolul vagy sem. bar tudom hogy tudsz adtam egy bizonyos forditasi (szabadforditasi) verziot.

es ezek utan csak engem kell ertened vagy nem ertened. nem fontos de vajk es semmi mas nem jon ide mint hivatkozasi adat.

en homalyosan (a francia ugy mondja par coeur masok szerint de coeur) ertelek. illetve ugy elem at hogy ertelek. picit kivulrol picit felulrol picit elfogadva nagyon ketelkedve. es legfokeppen sztoikusan, humorosan. valahogy igy latlak. ha rosszul sag schon.

en ugy latom hogyha akarhol emberi hangot sikerul magambol vagy masbol kicsiholni akkor maar...

persze ha egyszer egyszer egy mosoly vagy nevetes is osszejon az a csucs.

a topikok egybentartasa meg doesnot concern me. this is matter for the operators/moderators.

Előzmény: attoparsec (573)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.23 0 0 573
kedves alfredoo ! Vajk nem írt egyáltalán baromságot. értettem is :) de úgy látom, te nem érted, mi az álláspontom pentagonügyileg, vagy én nem értem, hogy te mit nem értesz :) említettem valahol, hogy nem hiszek az ad-hoc elméletekben. csak a hivatalos verziókat sem fogadom el megkérdojelezetlenul. ez nem azt jelenti, hogy mindent hamisnak tartok, amit mondanak. pl. azt sem, hogy ott 200 ember meghalt. s miután utánanéztem a neten a dolgoknak, azt sem hogy ott az a bizonyos Boeing csapódott be. akkor meg minek a fika ? :)
// kezd 1re értelmetlenebbé válni a topik. ha 1általán volt érteleme ... //
ap.
Előzmény: alfredoo (569)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 572
a.p.

szerintem mi nagyon nem vagyunk offtopikok.

nem lehet hogy egy kicsit a topik offtopik?

Előzmény: attoparsec (570)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 571
a.p.

he nekem nem annyi akkor folytatnam. bar egy mas ugy kapcsan egy kicsit elerzekenyultem.

tehat hogy vannak ezek a dolgok? peldaul bokor gyuri kepet lehet csinalni az us-ben. nalunk milyen wc papirra rajzolt kepeket lehetne csinalni? lenne csurkas, hurkas, hornos, (felve merem leirni) orbanos, nekem nagyon tetszene a stumpfos (kedvencem) tovabbi otleteket varom. meg lehetne itthon csinalni. jo uzlet lehetne. vagy csak szaddammal? ja meg egy frankast is elviselnek. (tudom a valaszt kersz egy cuncifredist. nem jarnal vele jol!!!)

Előzmény: attoparsec (570)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.23 0 0 570
off
miért, szerinted megsértodtem ? ja, igaz, ez attól is függ, hogy kitol kértél bocsánatot :))
ap.
Előzmény: alfredoo (568)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 569
ap

kepzeld a vajk irt valami baromsagot. biztos ertetted. ezek a genyok meeg azt is eloadtak hogy valaki telefonalt a terhes felesegenek a repulorol. vagy a terhes feleseg telefonalt a repulorol. es belelihegtek a telefonba (nana hogy felvettek) hogy meg fogok halni es hogy szeretlek. rohej. VALAKI elhiszi ezt a baromsagot? tenyleg rohej. biztos hivatasos szineszek jatszottak. a sirkovek koltsege az egeszhez kepest meg igazan nudli!!!

ezek a hulye amik azt hiszik hogy mindent megeszunk. hat nem???

ha valaszolsz akkor meg maradt valami!!!

Előzmény: attoparsec (564)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 568
bokor gyuri

akkor nekem annyi???

Előzmény: attoparsec (564)
MoYa Creative Commons License 2002.05.23 0 0 567

"Továbbra sem csitul az Egyesült Államokban a szeptember 11-ével kapcsolatos hírek után a vizsgálatot követelő"

éééééés már jön is a következő "fenyegetés":
terroristák magas házakat akarnak felrobbantani,
úgy hogy lakásokat bérelnek bennük és teletömik
robbanóanyaggal...

a "háborús állapotot" fenn kell tartani , ugyláccik.
(még a végén a demokraták elszemtelenednek
és rákérdeznek : hogy is volt ez? )

Előzmény: Törölt nick (557)
Vajk Creative Commons License 2002.05.23 0 0 566
a vidám vakbél esete:

"Ne mondd nekem, hogy 1/2 óráig körözött a gép a város felett célt keresve, mert röhög a vakbelem. Tudod, a gép a riasztást követő 18 percen belül ott voltak a P. felett."


The reports claim that the Arabs flew around the Pentagon a while before hitting the building. By coincidence, the section the Arabs chose to hit did not have many people in it, so casualties were much lower than if they had hit elsewhere. That particular section was being renovated, and the people who normally worked there had been sent to other offices.

Előzmény: BoGar (296)
Vajk Creative Commons License 2002.05.23 0 0 565
Whatever inexplicable anomalies exist, the passengers on Flight 77 died that tragic day. Barbara Olson called her husband from Flight 77 and told him about the hijacking in progress. There was most certainly an American Airlines Flight 77 with real people on board, and families in grief.

What did happen to the plane? Where is it?

attoparsec Creative Commons License 2002.05.23 0 0 564
oops, alfredoo, csak most láttam a beszólásodat :) tök igazad van, már régóta keresek bokor gyuris budipapirt :))
ap.
Előzmény: alfredoo (562)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.23 0 0 563
Ez a magyar megközelítés. USA-ban egy ilyen kijelentés után körberöhögnek.
az lehet. de ettol még nem biztos, hogy nem igaz :)
ap.

Előzmény: terasz (561)
alfredoo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 562
terasz

az amerikai nep aki korberohog (hogy a te szavaiddal eljek) siman vasarol olyan wc papirt ami szaddam husszein kepmasaval van diszitve.

ebbol a szempontbol (elore bocsanatot kerve) korulbelul azonos ertelmi szinvonalon vannak attoparseccel es densz-el.

persze lehet hogy ez tok magas ertelmi szinvonal akkor viszont meg tanulnom kell.

van egy fogadasom hogy a.p. nek van ANNYI humo es realitaserzeke hogy nem sertodik meg. ha elvesztem a fogadast akkor nekem annyi.

Előzmény: terasz (561)
terasz Creative Commons License 2002.05.23 0 0 561
a "magányos újságíró" csak mitosz. ha napvilágra is tud hozni egy ügyet, csak azért, mert valamilyen, háttérben álló hatalomnak is pont érdeke.

Ez a magyar megközelítés. USA-ban egy ilyen kijelentés után körberöhögnek.

Másrészt KI hinne OSama Bin LAdennek amerikában? Mégha történetesen igaza is lenne, akkor is csak egy hülye terroristának néznék!

Előzmény: attoparsec (559)
Densz Creative Commons License 2002.05.23 0 0 560
Ha a helyszín közelében voltak "megfigyelők", akkor bizonyára nem üres kézzel és piknikkorással, hanem legalább egy kamerával. És onnantól kezdve OBL-nek is van bizonyítéka.
Mert nem hiszem, hogy OBL kizárólag az amerikai médiából kívánt tájékozódni a "szent ügy" érdekében tett cselekedetének sikerességéről.
Előzmény: attoparsec (559)
attoparsec Creative Commons License 2002.05.23 0 0 559
majd egy megfelelő pillanatban elmondta volna az igazságot az amerikai népnek, akiknek a bizalma egyből megrendült volna a vezetésben,
bocs, de imho ez így 1 kicsit naiv. ha a vezetés sáros lett volna(?) az ügyben, arra is lett volna lehetosége, hogy letagadja amit obl mond és ehhez csomó "bizonyítékot" is tudott volna produkálni.
nagy politikai ero ellen csak más nagy politikai ero képes fellépni, a "magányos újságíró" csak mitosz. ha napvilágra is tud hozni egy ügyet, csak azért, mert valamilyen, háttérben álló hatalomnak is pont érdeke.
akármilyen szerepe is volt a kormánynak a dologban, legkevesebb, hogy elhallgat egy csomó felelotlenséget. a neten láttam egy analizist arról, hogy a repirányítóknak és a légvédelemnek a szabályok szerint mit kellett volna tenniuk amikor észlelték a pentagoni gép "különös" viselkedését. hibák és felelotlenségek egész sorozata történt, tudtommal mégse vontak eddig senkit kérdore ebben az ügyben. most nem találom a doksit, de ha kéritek, ujra megkeresem.
ap.
Előzmény: Densz (558)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!