Keresés

Részletes keresés

babayi Creative Commons License 2013.03.06 0 0 4024
babaji Creative Commons License 2012.06.10 0 0 4019

János hozzászólása valóban alapos komoly és felelösségteljes.

Tanuvallomás.

Példabeszéddel becsatlakozom szia János !

 

Megfigyeltem ha bárki ufóval kapcsolatban tanuvall....a szkeptikus  "tudós" és ujságiró csipőből visszatüzel hogy hazudik,részeg,drog hatása alatti ,villogni akar a médiában,elmebátorodott talán hazaáruló.

Ha ugyanaz az ember büncselekmény tanuja,akkor teljes tisztelettel akár egy komoly itélet is ráalapozódhat a vallomására.A biró megköszöni .

Azt  is mondják  hogy az ipsze talán a Vénuszt és a Holdat látta ufónak :)) Tessék megkérdezni száz kocsmából kiájuló tök részeget,hogy lásssa-e az ufót és közben az égitestekre mutatunk.Mind a száz kinevet ,soha senki még nem gondolta hogy a Vénusz az egy idegen civilizáció jármüve :))))

Lehet kritizálni,de értelmesen és tisztelettel !

 

A szóban forgó immunizéről mi a véleményem ? N I N C S véleményem , mert még nem kóstoltam,még nem tapasztaltam.

Előzmény: janos368 (3990)
Kiss Ida Creative Commons License 2012.06.09 0 0 4018

Kedves János, ön sokat írt arról, hogy az ön számára mennyire meggyőzőek voltak a szerkezet forgalmazói, de semmi bizonyítékot arra, hogy a dolog működik. Az, hogy ön jól aludt az éjjel, egészségére váljék, de nem bizonyíték.

Előzmény: janos368 (3990)
lingar4 Creative Commons License 2012.06.09 0 0 4017

Az alternatív gyógyítók viszont a tapasztalat szerint előre kérik és nem kis összegekben a remény árát.

 

Nézd meg más fórumokban a fel nem használt, de még lejárati időben lévő többszázezer ft-os termékek hirdetőit! (Értsd a rokon időnap előtt elhalálozott, mielőtt a csodaszer megmenthette volna)

Előzmény: babaji (4014)
babaji Creative Commons License 2012.06.08 0 0 4016
babaji Creative Commons License 2012.06.08 0 0 4015

A PAX tévében volt egy  tudományos ,szakembereket megkérdezte sorozat pár napja a rákról és ott emlegették a gén kérdését.Hogy ma már  hazánkban is meg lehet vizsgálni hogy melyik gén hibája okozta és ehhez képest optimalizálni lehet/személyre szabni a kezelést.

Talán a honlapjukról le lehet venni vagy majd ismétlik a müsort.

 

Előzmény: Törölt nick (4010)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.27 0 0 4010

sziasztok, apukámnál április 19-én diagnosztizáltak vastagbélrákot sok/min. 8/ és elég nagy 6cm a legnagyobb májátéttel.

azóta keresek, kutakodom, minden után, amivel segíthetnék.megműtötték április 28-án, kivették a vastagbéldaganatot, nyirkokat, de a máját nem tudják jelenleg operálni. ezért kemoterápiát kap 3 hetente 1x érbe, 2 hétig otthon asszem xeloda a neve gyógyszert. ma vagyunk a 6.napnál.semmi baja, jól van, szerencsére, műtét után gyorsan felgyógyult. nem tudom, mi vár ránk kemo alatt.mikor kellene a rossz tüneteknek jelentkeznie?? aztán azt szeretném kérdezni, van-e tapasztalatotok a patkónyelv-gomba kivonattal, azt szedjük első naptól, ahogy kiderült a dolog, valamint goji kivonatot és preventa 105-öt iszik kizárólag.bárki bármi tanáccsal tudna szolgálni, vagy észrevétellel?? deutérium mentes vízzel tapasztalat?apukám 58 éves, stramm pasi egyébként, 10-et letagadhatna, jó fizikai állapotban, sose volt beteg.sajnos nálunk  a családban genetikusan öröklődik a rák, úgyhogy már géntesztekre küldték apukám vérét, vagy valamit, hogy mi, a 2 lánya tudjuk, mire számíthatunk.sajnos már most megyek az első rákszűréses vérvételre, és kell mennek colonoscopiára is, nőgyógyászhoz is, meg ultrahangra.félek.csak 36 éves vagyok 2 kicsi gyerekkel...köszi minden tanácsot

Zoob70 Creative Commons License 2012.05.23 0 0 4007

Van-e esetleg valaki a fórumozók között, aki végigcsinálta a BREUSS LÉBÖJT KÚRÁT?

20nap nyers zöldség kúra után 8. napja áttértem a léböjtre, ezért nagyon hálás lennék, ha jelentkezne olyan, aki túl van a kúrán.
Kérem írjon ide: mmango@freemail.hu

afintha Creative Commons License 2012.03.25 0 0 4006

Melyik korhazba jartok?

Előzmény: pager1 (4002)
afintha Creative Commons License 2012.03.25 0 0 4005

A kemoterapia elott volt kardiologiai kivizsgalas?

Előzmény: mariannvarga (4003)
ny63 Creative Commons License 2012.03.08 0 0 4004

Van ilyen gyógytea, azt ki lehet próbálni, nagyon biztosan nem árt, legrosszabb esetben nem használ. De az a probléma, hogy ezek a teák méregtelenítenek, a kemóban lévő "méreg" viszont szükséges része a terápiának. Ha vége lesz a kemónak, majd elmúlik talán a vizesedés...

Előzmény: mariannvarga (4003)
mariannvarga Creative Commons License 2012.03.03 0 0 4003

Sziasztok!

 

A tanácsotokat szeretném kérni. Nagynénémet kb. fél éve műtötték melldaganattal a kemoból hátra van még neki öt kezelés,aztán sugár. Az a helyzet, hogy a kemotól annyira vizesedik, hogy már nincs kedve lassan a kertbe sem kimozdulni. A kezelőorvosa nem túl segítőkész, hiába fordult hozzá tanácsért, hogy mit lehetne ezzel tenni, csak annyit mondott neki, hogy ez a kemo mellékhatása, bírja ki, ez van.

Ezért fordulok Hozzátok, hátha valaki tudna vmilyen tanácsot adni, mi jöhetne szóba nála vízhajtónak (gyógytea, akármi).

Nagyon szeretnék neki segíteni, legalább a kedve legyen jobb.

Előre is köszönöm!

 

üdvözlettel:

Mariann

pager1 Creative Commons License 2012.02.08 0 0 4002

Sziasztok, jó estét mindenkinek!

 

Minden betegnek gyógyulást, s minden hozzátartozónak erőt és kitartást kívánok.

 

Tavaly tavasszal édesanyámnak elment a hangja, de nem volt hajlandó orvoshoz fordulni. Egy hónap alatt magától elmúlt, kezelés nélkül - majd nyáron újra visszatért. Ekkor már nem fogadtuk el a tiltakozását, orvoshoz küldtük, gégészetre beutalót kérettünk vele, (hangszálgyulladásra gyanakodtunk) bár ez a háziorvosnak nagyon nehezére esett - mondván, miért is akar egy rekedtséggel azonnal a gégészetre rohanni (akkor már egy hónapja alig volt hangja).

A gégészeten megállapították, hogy a bal gégefő lebénult - irány a röntgen. Ott derült ki, hogy édesanyám tüdejében daganat van, s a gégefőbénulás azért alakult ki, mert a daganat nyomja az idegeket.

Mondanom sem kell, ezután következtek a vizsgálatok - először természetesen tüdőtükrözéses mintavétel, ami sikertelen volt - majd tűbiopsziás mintavétel: amitől édesanyám légmellet kapott. Kiheverte, sebaj, de több, mint egy hónap múlva adták át a szövettan eredményét: adenocarcioma, s ezt a "nagyszerű" hírt telefonon közölték vele, valamint azt, hogy pénteken fáradjon be az orvoshoz, és megbeszélik a részleteket.

Pénteken mentünk, ahogy illik, vártuk volna a beszélgetést - a kemós nővér pedig anyukámmal már a hétfői kemó részleteit kívánta leegyeztetni, miközben édesanyám még azt sem tudta, hogy kemoterápiát fog kapni... Nagy nehezen kiharcoltunk egy 15 perces beszélgetést az orvossal, aki tulajdonképpen nem mondott jóformán semmit, tanácsot nem adott, a vitaminokra meg a természetgyógyászatra azt mondta: csináljuk, amiben hiszünk, szerinte nem oszt, nem szoroz.

A lényegi információkat hétvégén egy ismerős orvostól szereztük be, s így tudott édesanyám nyugodtan menni a kemoterápiára.

 

Amit a kemoterápia mellett alkalmaztunk:

- gyógynövény-keverék, főleg vértisztító és értágító hatóanyagokkal, hiszen édesanyám erei nagyon meszesek voltak

- vitamin-összeállítás: C vitamin brutális adag, Nyomelem-komplex, Szelén, Kálcium, B-komplex, magnézium

- táplálkozás-változás: semmi zsír, semmi étolaj, semmi tartósítószer, semmi előre kész élelmiszer, ételszínezék. Csak szárnyas húsok, sertés-marha kizárva. Zöldségek - minél közelebb a földhöz (gomba, hagyma, burgonya, répa, karalábé, zeller) gyümölcsök: napon érettek, beszerzés csak a piacról, idős, láthatóan földön dolgozó néniktől és bácsiktól. Kristálycukor helyett szőlőcukor vagy gyümölcscukor (attól függően, mit sikerült venni).

 

Ezeken kívül természetgyógyászhoz jártunk - bár én inkább nevezném mágusnak, mivel én magam is éreztem azt a rengeteg energiát, amit egy-egy kezelés alatt édesanyámnak átadott.

 

A négy kezelés alatt (3 hetes turnusok) anyunak a hajhulláson kívül semmilyen mellékhatása nem volt, hízott 12 kilót (egész életében 50 kg alatti volt), kivirult, remekül érzezte magát.

 

A kemoterápiát követő vizsgálatok egyértelmű javulást mutattak, alig valami maradt a daganatból - s az is folyamatosan csökkent egyik vizsgálattól a másikig, immár kemó nélkül.

 

Az orvosok (az eddig megszokott tájékoztatási hiányosságokkal) sugárterápiát írtak elő, 30 kezelést, most arra jár édesanyám - az orvos javaslatára abbahagyta a gyógytea-fogyasztást és a zöldségeket is csökkentette, természetgyógyászhoz nem tud elmenni időhiány miatt - s máris rosszabbul érzi magát.

A sugárterápia előtt sem vérvételt, sem egyéb vizsgálatot nem végeztek (a jelölésen kívül), s immár harmadik hete jár: orvossal nem is találkozott.

 

A kérdésem az lenne, hogy ti is ilyeneket tapasztaltatok? Mennyire általános ez a tájékoztatás-hiány? Tényleg futószalag-jellegűek ezek a kezelések?

ghepard Creative Commons License 2012.02.06 0 0 4001

Mondjuk az a fickó nem biztos, hogy akkora idióta. Lehet felfigyelt, megtudott valamit  a rezgésekről és gondolta ezt jó áron fogja árusítani. Szerintem az emberek az idióták, hogy ekkora pénzért megvesznek ilyen cuccot. Mint már írtam, a fülhallgatóval talán ugyanazt elérnék - csak gyakorlatilag ingyen. És amúgy, rengeteg rezgődologból lehet válogatni. De talán semmi se pótolja az ember saját légzését, hangját, mozgását, rezgését, vibrálását, ugrálását, futását, bukfencezését stb..........

Előzmény: arabesq (4000)
ghepard Creative Commons License 2012.02.01 0 0 3999

Hát Te is írtad, hogy minden hat. Hát akkor ez a kütyü is valahogy hat, csak nem tudni, hogy hogyan és mekkora a hatása. Hogy eddig nem mutatták ki, az lehet azért is, mert nem is akarják kimutatni, vagy senki tudással, felszereléssel ellátott nem vág bele ilyen számára kétes dologba. Én is csak tök véletlenül vágtam bele 2003 eljén a rezgésekbe, a saját rezgéseimbe. Két három évig tartott, míg úgy ahogy elhitettem magammal, hogy ezek a dolgok tényleg hatnak. Ma már tudok olyan dolgokat, amiket nem hittem, hogy véghez tudom egyszer vinni. De nagyon nem mindegy, hogy hogy áll neki az ember. Van ugye gravitáció és van az a elektromágneses erő. Ezt a két erőt tudjuk használni. Az első ellenünk dolgozik, de ha megfordítjuk segíthet. A másikat meg tudjuk generálni is a rezgésekkel és akkor jobban működnek sejtjeink. A tudomány még ezeken kívül két erőt ismer, de azok atomi szinten zajlanak és az már nemigen rajtunk múlik, hogy hogyan reagálnak maguknak az elektronok meg a protonok meg a többi picike valami.......

 

Az a sok rákos ember se lett hip hopp rákos. Mindennek meg van az oka. S az orvostudomány is még jószerint nem is nagyon ismeri, hogy mi miért, hogyan keletkezett. De akkora összegeket emésztenek fel kémiai cuccokra, hogy az embernek megáll az esze. Na ez is marha jó dolog. Nem tudni mi a frác az, de mérgekkel nekimegyünk. És olyan belevalós kemoterápia majdnem az embert is kinyírja. Hoszútávom ki is. Hát perszehogy hat a kemó, mint minden dolog.......

Előzmény: arabesq (3998)
ghepard Creative Commons License 2012.01.31 0 0 3997

Hát igen a hülyeség is hatásos, sőt aszongyák, hogy még ragályos is. Hogy semmi se igazolja az nem jelenti azt, hogy nem hat. De mint már írtam, én semmi esetre se adnék érte egy fityinget se, teljesen felesleges, mert az ember tud annyit és olyanokat rezegni, hoygf ne kelljen ilyen mütyürke. Pontosan úgy mint írod, minden hat. Rengeteg rezgés hat ránk életünk folyamán és azok változásokat idéznek elő bennünk, csak nem tudatosítjuk hatásukat. Ha az ember el kezd komolyan foglalkozni a saját rezgéseivel, hangjával és úgy az egész fizikájával, akkor előbb utóbb osztályozni fogja tudni a dolgokat. Ez mire jó, vagy jobb, az meg megint mire stb...... Egy idő után észrevehet valamit, amit aztán felhasználhat mindennapjaiban......... A jobb testért, a virágzó egészségért keményen meg kell dolgozni és nem szabad hibákat véteni. Mert hiába fogsz mozogni, rezzegni sokat - ha rossz irányba teszed, akkor többet árthat mint használ.......

Előzmény: arabesq (3996)
ghepard Creative Commons License 2012.01.30 0 0 3995

Mondjuk én el tudom képzelni, hogy hat a dolog - ha valahogy rezeg, vagy rezgést visz át a testbe. Nem mindegy azonban, hogy ül, fekszik, mozog stb az ember, mert árthat is. Nem mindegy, hogyan rázódnak össze az anyagok testünkben, milyen írányban, milyen sebességgel rezegnek be. De arra kiadni annyi pénzt, hogy valami egy kicsit mozgasson egy bizonyos helyen, hát ahhoz jó gazdagnak kell lenni és a világ leglustább emberei közé tartozni. S még akkor sem fogja helyettesíteni az ember mozgását.............

Előzmény: arabesq (3994)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.27 0 0 3993

első blikkre reklám...

Előzmény: Trebitsch (3991)
ghepard Creative Commons License 2012.01.26 0 0 3992

Mondjuk tök véletlenül olvastam el pár hsz a topikból - az Immunotic miatt. Fogalmam se volt mi az. Azonban én is rezgésekkel foglalkozom, mégpedig a saját rezgéseimmel - 2003 eleje óta. Mondjuk én nem adnék ki egy forintot se ezért a készülékért (és semmilyen másért sem), annak ellenére, hogy elvileg hathat a dolog. Mégpedig pontosan azért, amiért rám is hatottak a saját rezgéseim. Az ember megteheti ezt tisztán és ingyen is. Olyan frekvenciákkal eláraszthatja magát és olyan helyeken, helyzetekben ami meg se fordult a fejében. Az lehet többet érne, int megintcsak passzívan ráakasztani valamit a tetre és elvárni, hogy segítsen. Enny erővel a két fülhallgatót is rá lehet tenni a fül helyett a combra és a rezgések megteszik a magukét. Az is biztos olyan frekvencia lesz, amit a test nem nagyon tud produkálni - mondjuk egy zenekar frekvenciái a testnek utánozhatatlanok. De azért legalább nem kell 500 ezer forintot letenni az asztalra.....

 

A tudomány 4 érőt ismer csak. És ez megvan bennünk is, megvan mindenkiben - és hat is ránk. A dolog lényege az, hogy hogyan hásználjuk vagy hogyan generáljuk magunknak magunktól...... Azért meg nem is kell kiadni annyi pénzt..........

Előzmény: janos368 (3990)
Trebitsch Creative Commons License 2012.01.26 0 0 3991

Próbáld meg tagoltabban, a helyesírás szabályait alkalmazva leírni.

Ez így olvashatatlan.

Előzmény: janos368 (3990)
janos368 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 3990

Kedves Fórumtársak!


Felkeltette érdeklődésemet a készülék, ami ilyen indulatokat váltott ki némelyekből. ( Édesapám révén olvasgattam a hozzászólásokat. ) Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a közelben lakom, és én – szkeptikusként – elfáradtam a mintaboltba, hogy lássam, mi ez az egész.  Vásároltam egy 10 alkalmas bérletet, amely 10 ajándék rövid programot is tartalmazott, és minden nap beültem egy fotelba, ahol minden nap teával, vízzel, igényes magazinokkal kínáltak. Először az lett kedvező, hogy nem „nyomultak”, nem másztak bele a személyes szférámba. Hagytak engem egyedül lenni. Felemelő volt.  Megjegyzem: semmilyen egészségügyi problémám nincs, csak érdeklődő lettem – éppen az itt olvasottak miatt.Az én mai Immunotic – élményem:  16 év után végigaludtam az éjszakát. A 10 alkalom minden esetben pihentető volt, a környezet igényes, az emberek segítőkészek, és ami külön figyelmet érdemel: egymással is kommunikáltak, diszkrétek és nyugodtak voltak. Miután megismertem a munkakörülményeiket, bátorkodtam felfedni magam, és elmeséltem idetalálásom történetét.  Eztán váratlan dolog történt: mellém ültek, és várták a kérdéseimet.  Mosolyogva. Nyugodtan. Őszintén mondom: engem meggyőztek arról, hogy mekkora félreértés és lejáratás ez az egész, ami itt zajlik. Pedig fizikát tanítottam, tehát volt pár fogós kérdésem is. Így tehát én valós válaszokat kaptam az itt feltett kérdésekre is, amelyek végtelenül egyszerűek – így nekem ismét csak hitelesnek bizonyultak.És végigolvasva az itteni hozzászólásokat nyilvánvaló, hogy senki nem vette a fáradtságot hasonlóhoz. Az utolsó alkalommal tett látogatásom óta is születtek új bejegyzések, és azt látom, hogy itt mintha nem lenne más dolga az embereknek, csak addig rágódni egy csonton, amíg lehetséges. Ez egy onkológiai témájú fórum. Ellenben én egy lejáratási kampányt látok, amit még csak nem is beteg emberek indítottak – bár a betegség fogalma egy elég tág fogalom.Emberek! Gondolkodjanak el, miért utálják ezt a dolgot ennyire!Én csak egy házaspárt látok, akik saját poklukon keresztül hitelessé váltak. Nem akartak rám sózni semmit, egy szóval nem mondták senkinek a jelenlétemben, hogy itt a biztos csodaszer, sőt, minden esetben elmondták, hogy ne várjunk csodát! Viszont saját fülemmel hallottam köszönetet mondani embereket. Szerintem a választás joga mindenkit megillet. Amíg nem ismernek meg valamit, ne vegyék egy kalap alá a többi vacakkal, amivel megetetnek minket – mert sok ilyen is van, ez tény. Viszont lehet, hogy ez a fiatalember valami olyasmit talált, ami mindenki hasznára lehet.Nem vagyok Immunotic – hívő, de nem látom bennük a szélhámost sem. Egy választható lehetőségnek tartom a készüléket – és nem is a legrosszabbnak.

 

Üdvözlettel: János

Cseresznye Creative Commons License 2012.01.15 0 0 3986

Teljesen más jellegű kérdés: Csak a szakmádban keresel munkát? Mert ha nem, és jól beszélsz angolul talán be tudlak ajánlani a cégünkhöz.

Előzmény: Törölt nick (3971)
Cseresznye Creative Commons License 2012.01.15 0 0 3985

:-)

Előzmény: Törölt nick (3983)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.23 0 0 3983

ez az utolsó 2 hozzászólás vicces volt :) Ha valaha is eszembe jutna ilyet venni, lőjjön le valaki please...

 

Más: letelt fél év gyógyszer nélkül, minden OK.

mammamiaú Creative Commons License 2011.12.22 0 0 3982

Kedves Fórumozók!

Elszörnyedve olvasom a támadásokat és a rágalmakat az Immunotic készülékkel kapcsolatban...

Néhány gondolatot fűznék a dologhoz.

Nincs két egyforma ember és nincs két egyforma betegség, még ha a diagnózis ugyanúgy hangzik is. Nem gyógyul meg mindenki a betegségből, vannak, akik idő előtt távoznak a földi létből. Mi, hozzátartozók, ezt nagyon igazságtalannak érezzük. A tehetetlenséget és a fájdalmat nehéz elviselni, főleg akkor, ha ezt még tetézi néhány segítőkész "szélhámos" is. Ezekből pedig van elég...

Nem kell messzire menni, csak otthon be kell nyomni a tv-készüléken a bekapcsoló gombot és máris szembesülhetünk a jósokkal, mágusokkal, akik minden telefonálónak azonnal küldik a pénzenergiát, a gyógyító energiát és egyetlen "nyisszantással" elvágják a problémáink "fonalát".... Na, ez tényleg CSAK PÉNZBESZEDÉS!!! Legálisan, mindenki szeme láttára... Egyik "médiumnak" sem kell tudományos alapon bizonyítékokkal alátámasztania tevékenységének hatékonyságát. De, büntetlenül szedhetik rá az elkeseredett embereket.

A baj csak az, hogy mi, emberek, hajlamosak vagyunk általánosítani, legfőképpen akkor, ha már érte a házunk táját valami turpisság...

Az Immunotic készülékről minden információt megkap az érdeklődő. A Mintaboltban minden megtekinthető, a Feltaláló és a felesége is minden kérdésre válaszol, bármit megmutat. De egyelőre ilyen irányú személyes megkeresésben még nem volt részük. Magánvéleményem azonban az, hogy vannak dolgok, amikhez egy Hatóságnak köze van, de egy magánszemélynek NEM! Amennyiben valaki valóban meg akar bizonyosodni különböző dolgokról, vegye a fáradtságot és a névtelenség mögül kibújva, keresse fel azt a két embert, akik nevüket, tevékenységüket, bajukat a világ előtt felvállalva, tiszta lelkiismerettel léteznek.

Ha valaki, pusztán csak "szórakozásból" vagy kíváncsiságból ezzel kapcsolatos információkat szeretne olvasni, rengeteg olvasnivalót talál, a neten is. Az információról, a frekvenciákról, ezek mérhetőségéről az emberi testben, a sejtben, az egészségre gyakorolt hatásairól, különböző tudományos kísérletekről. Ismert és elismert tudósok eredményeiről, ezek publikációiról.Több évtizedre visszamenőleg.

Az Immunotic készülék működési elvét, hatásmechanizmusát, használati eredményeit bemutató, tetemes mennyiségű dokumentáció a megfelelő hatóságoknál megtalálható. Jelenleg is zajlanak laborkísérletek (hivatalosan elismert kutatási helyeken!) Ezek eredménye is prezentálva lesz a hatóságok felé.

Az Immunotic készülék valódi használói közül én nem találkoztam elégedetlen emberrel. Hatását saját magamon érzem és mindenkinek ajánlom!

Mindenki saját maga választ...

Egy biztos, az orvos sem mindenható, az immunotic készülék sem csodaszer, a gyógynövények sem biztos, hogy mindenkire egyformán hatnak... és nem mindenki képes csupán "hittel" erősíteni önmagát.

A készülék nem a "hiszem vagy nem hiszem" elvén működik, hiszen a csuklópántokon keresztül a testbe áramló változó erősségű frekvenciák akkor is a szervezetbe jutnak, ha ezt elhiszi a páciens, akkor is, ha nem hiszi.

Ha pedig arról beszélünk, hogy a Feltaláló és családja milyen körülmények között él, itt Nyíregyházán ez sem titok: a ház, amiben élnek, egy évtizeddel hamarabb volt, mint az Immunotic készülék.

A Feltaláló nem "szélhámos", a felesége pedig nem egy "nyomorult" asszony... Az Immunotic készülék pedig nem egy "üres doboz"... Erről bárki meggyőződhet személyesen!!!

Kívánom nekik, hogy a különböző hatósági ellenőrzések által olyan írásos, vizsgálatokkal alátámasztott, hivatalos, pecsétes dokumentáció legyen a birtokukban, amivel "megvédhetik" magukat a rágalmazóktól.

Békés, boldog Ünnepeket kívánok: az Immunotic készülék egyik "jóbarátja", használója.

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.27 0 0 3980

Egyelőre még kórházban van, volt róla szó, hogy jövő héten hazaviszik valamelyik nap.

Előzmény: afintha (3979)
afintha Creative Commons License 2011.11.27 0 0 3979

Elso korben anyaukad haziorvosahoz lenne erdemes elmenni, es az eddigi vizsgalati eredmenyeket elvinni hozza.

A leirtak alapjan anyukad allapota rohamosan romlik.

Előzmény: Törölt nick (3978)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.26 0 0 3978

Sziasztok,

Nincs még teljes képem a fórum tartalmáról - 30-40 hsz olvastam el. Mondhatni új vagyok - hálistennek egészségesnek gondolom magam.

De.

Anyával gond van. Másik városban van és mondhatni, egyedül.

 

Október vége felé Pszichiátriáról trombózisgyanú miatt szállították át belgyógyászatra. Ott mélyvénás trombózis diagnózisával syncumar-t írtak fel neki amit orvosi ellenőrzés mellett szedett otthonában.

Nagyjából 2 éve panaszkodott gyengeségre, hasmenésre - ami az utóbbi fél évben rendkívül erős volt és gyakori. Krónikus, gyakori  hasmenése a házi orvosa előtt ismert volt.

Nov 11.:

A háziorvosa a hasmenésére Normax-ot írt fel. Véres hamenése volt, ezt az orvosa a syncumarnak tulajdonította, így az adagot csökkentette, vért vettek tőle vizsgálatra - melyet a syncumar szedése indokolt. Megjegyzem valóban lehet ilyen mellékhatása ennek a gyógyszernek (Vérzés bélből)

Nov. 15.:

Ismételt véres hasmenése miatt mentővel vitettük kórházba.

Vastagbél tükrözést követően daganatot találtak a jobb oldali vastagbelében, ami sajnos máj áttétes. A véres hasmenés is ettől volt.

Jelenleg is kórházban van gasztroenterológiai, belgyógyászati osztályon.

Tegnap átszállították onkológiára, hogy megnézzék onkológusok is. Ezt az onkológus főorvos meg is tette - azokat a jelentéseket nézte át, amelyket a fogadó kórházi osztály állított ki.

Azzal a fordulóval vissza is vitték, ahogy odakerült, alig volt ott valamennyit az onkológián. Ennek az oka, hogy az onkológus főorvos a belgyógyászati jelentések átnézése után nem javasolta a kezelését, mert nem bírná ki a szervezete.

 

A belgyógyász orvos amikor (telefonban) elmondta nekem, hogy mit találtak anyunál válaszolt pár kérdésemre.:

Azt mondta, hogy a máj áttét miatt nem műthető, legfeljebb a máját vehetnék ki, de akkor meg abba halna bele. Elmondta, hogy a máj áttét miatt nem műthető a vastagbél daganat sem. Nem tudom milyen stádiumban lehet.

Azt olvastam valahol, hogy a lábában lévő trombózis is ennek a kórelőzménye - illetve sok évvel ezelőtt kivették neki a méhét is daganat miatt - ami szintén nagyon erős rizikótényező ennél a betegségnél.

CT, ultrahang vizsgálatai voltak a béltükrözéséen kívül. A bőre mindenhol nagyon sárga lett a kórházi tartózkodása elején, szinte ijesztő. A CT vizsgálat célja epekő megállapítása a sárgaság mitt - de az nincs neki - így sajnos a sárgaság a daganat miatt van. (utóbbit a belgyógyász kezelőorvosa mondta)

Utolsó beszélgetésünkkor elmondta, hogy az onkológia után hazaviszik, viszont nem tudja magát ellátni, rettentő gyenge, lépni, öltözni nehezen bír - a mozgása eléggé nehézkes ami a hasmenésével párosulva embertelen helyzetet okoz, és okozott is már.

 

Nehéz elhinni, hogy nem tudnak segíteni rajta, mérsékelni gyógyszerekkel a hasmenését, a szenvedését. Kap gyógyszereket, folyamatosan folyik valamilyen infúzió - igazából nem tudom milyen gyógyszereket kap, mert anyutól csak homályos információkat kapok sajnos. Azt tudja, hogy daganat van a vastagbelében, de hogy máj áttétes azt nem tudja. A májában kevés a folyadék azt is mondta anyu.

 

Mit fog csinálni otthon egyedül? Nincs a közelében senki - illetve van házi ápolója a városi szociális központtól, aki bevásárol és segít neki ha kell. De ez kevés lesz, mert egyedül egy panel 3 meletén...

Milyen ápolásra szorul egy ilyen beteg, mire van szüksége, mennyire tudja magát ellátni - semmit sem tudunk még. Ezért és fentiek miat is gondoltam, hogy keresek itt az indexen egy fórumot, ami befogadóképes.

Remélem jó helyen kopogtattam.

 

Üdv.

 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.07 0 0 3977

csak egy kis szösszenet a Gleevecről - és az ételintoleranciáról...

 

G. ugye ezer évig szedte a gleevecet - legalábbis annyinak tűnt. Közben sokszor volt gond a gyomrával, a torka is kapart - nyaranta és ősszel a helyzet romlott.

 

Biztosak voltunk benne, hogy a gleevec a ludas. Persze egészséges életmód, mifene - szezonban cukkini, dinnye ezerrel ... igen, aki felkapta erre a fejét, jól tette (ld. parlagfű keresztallergia és hasonló nyalánkságok).

 

Miután abbahagyta a gleevecet ismét furán fájt a hasa - persze enyhén pánikoltunk is, nem túl szerencsés egy GIST után a hasfájás - főleg, hogy azért akad fura nyirokcsomó a CT-n. Elkezdtünk gondolkozni. Rá egy hónapra újabb teszt. Tünetek hasonlók, kb. 1 hétig tartott a hatása. Kb. 1 hete ismét - hasfájás, stb. Gondolom a napokban ez is lefut. Ez igazából szívás, mert a dinnye az egyik legjobb nyári gyümölcs - a cukkini meg egy relatív olcsó és sokoldalúan felhasználható zöldség - amit kifejezetten imádunk.

 

Tudjátok, mi ebben a durva? A gyógyszerre fogtuk - miközben lehet, hogy évek óta folyamatosan és durván nagy dózisban "mérgezte" magát - ki tudja, hogy nem-e pont amiatt vannak fura nyirokcsomók, mert az étel intolerancia mondjuk állandó gyulladást okozott - ki tudja, nem-e pont emiatt alakult ki a GIST - hosszú-hosszú évek alatt....

 

Úgyhogy most valószínűleg gasztroenterológia lesz a dologból és étel intolerancia tesztek.

 

Igazából már abban sem vagyunk biztosak, hogy tényleg olyan durvák voltak-e a Gleevec mellékhatásai....

 

 

Rana esculenta. Creative Commons License 2011.11.04 0 0 3976

Szia, írtam neked levelet.

Előzmény: Melles-leg-nő (3975)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!