Keresés

Részletes keresés

dolphin Creative Commons License 2005.04.04 0 0 22
Nem ertem miert kellene akarkit kerlelni. Ha akar elmegy. Ha kiduzzogta magat es akar, visszajon. Ha nem, nem. Jon majd mas. Vagy nem. Igy megy ez...
zorki Creative Commons License 2005.04.04 0 0 21

Korovioff

 

Ha a T.W.A véleményét(!) nem szereti, és miatta ott hagyja a kocsmát, az egy tök érthető dolog. Ami nem érthető, miért kell ebbe másokat belekeverni?

 

Előzmény: Korovioff (19)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.04 0 0 20
Nem mpd-t kéne kérlelni, meg magyarázkodni bőszen, hanem tótát kirúgni azonnali hatállyal.
Korovioff Creative Commons License 2005.04.04 0 0 19
      Nem azt hasonlitotta ahhoz, de inkább hagyjuk.
Előzmény: zorki (18)
zorki Creative Commons License 2005.04.04 0 0 18

Korovioff

Miféle arányt is tévesztettem?

T.W.A-t és cikkét -aki mpd szerint a pápát és gondolom a katolikus híveket sértette- a transzvesztitákhoz és balázspalikhoz hasonlította. Ők ebben a kérdésben indiferrensek. (Kétségtelen tény, ezek után. hogy mpd ízlése szerint a transzvesztiták és balázspalik hasonlatosak a pápa sértegetőihez, mondhatnám egyenrangúak.)  

Ezzel szemben az illetők azzal, hogy bármilyen kocsmában műsort adnak nem nyilvánítottak véleményt. Hát ez a különbség.

Nem tévesztettem én arányt.

mpd tévesztett, nem is igazán arányt. Az mpd által említettek nem nyilvánítottak véleményt. (Legalább is mpd semmi ilyenre nem hivatkozott.) Ebből az összehasonlításból max. az tűnt ki, hogy T.W.A. mpd által elítélt véleménye hasonlatos a transzvesztitákhoz és balázspalikhoz. Minek is kellett ezt ide keverni?

Az már csak hab a tortán, hogy én csinálnék szerinted adok-kapok ügyet.

Szerintem én sem kiabáltam, csak véleményemet írtam le, még ha nem is jókedvűen.:(

Előzmény: Korovioff (17)
Korovioff Creative Commons License 2005.04.04 0 0 17
         Kedves zorki, csendben mondom, lehet, hogy ezzel arányt tévesztettél. Arról beszélt, mi történik, ha "minden este" transzvesztiták vagy Balázs Pali lépnek fel a törzshelyeden. Az alapprobléma nem itt van, ne csináljunk ebből adok-kapok ügyet, mert nem az.   
Előzmény: zorki (16)
zorki Creative Commons License 2005.04.04 0 0 16

mpd

Mit lehet erre mondani? Mi a fax köze van a transzvesztita músornak vagy Balázs Palinak ehhez az egésthez?

Ha a topik nyitót olvasom, még sajnállak, mert megsértett valaki.

Ezután a hozzászólásod után már csak azt kérdezhetem, akkor Te miért sértegetsz másokat? (transzvesztiták és balázspalik nevében, köztük még olyan is lehet, aki szereti a pápát.)

Mi a faxért kellett elrontanod azt, hogy sajnálhassalak? Hogy óvhassalak T.W.A-tól?

Ezekután már csak az maradt, hogy óvjam tőled a transzvesztitákat, balázspalikat.

Tod, magad minósítetted, nem értem ezek után mi is a bajod azzal az írással?

Előzmény: mpd (11)
Korovioff Creative Commons License 2005.04.04 0 0 15
      Kedves Timna, én támogatom az őszinteséget, de azért ne feledkezzünk meg róle, hogy emberek és társaslények vagyunk. Emiatt időnként gátat szabunk az őszinteségünknek, különben lehetetlenség volna együtt élni. Vannak olyan ki nem mondott, de világos illemszabályok, amelyek egy gyors hirre-névre szert tenni szándékozó kolumnistát is kell, hogy kössenek. Más módszerek a hirnév felé munkásabbak és hosszabbak, de emberhez mégiscsak méltóbbak. 
Előzmény: Timna (13)
Korovioff Creative Commons License 2005.04.04 0 0 14

      Kedves mpd, megértem az indulatodat, de arra kérlek, gondold meg magad, és emiatt ne hagyd el a beszélgetéseinket. Elvben nem értek egyet ezzel. Tudom, hogy vannak más fórumok is a neten, de az sem volna jó, ha ezeken a tájékokon Tóta W. maradna csak a porondon.

      Én ezért maradok, és nem szeretném, ha az lenne az optikája: Tóta véleményével vállalok szolidaritást a tiéd ellenében. Messze nem igy van, sőt azt kell mondanom, harcedzett netvitázó létemre majdnem sirva fakadtam, mikor végigolvastam Tóta irását, és még ma sem hiszem el, hogy azon a napon lehetett ezt is tenni.

      Ez a fajta primitivség ugyanakkor sajnos nem példátlan és nem egyedi a magyar közéleti vitákban és a neten, pont ezért kell maradnia mindenkinek, aki szeretne ezen változtatni. Azt hiszem, le kell küzdeni az indulatokat, és némi rezignációval - ellenállni.

      Egy másik nagy port felvert esetre emlékszem egyébként, ami hasonló volt a mostanihoz. A szeptember 11-ei tragédia utáni Csurka-nyilatkozatra gondolok. Tartalmilag Tóta és Csurka megjegyzései is vitatandóak és a szabad véleménynyilvánitás kategóriájába tartoznak. Visszataszitóvá az az érzéketlenség teszi őket, hogy a megfogalmazójuk egyetlen napot sem tudott várni, hogy csillapodjék a gyász, amit minden kultúrkörben, a miénkben is, illik tiszteletben tartani.

      Az új barbársággal szemben sajnos rövid távon sem használ a felháborodás, ami hosszabb távon használhat, az talán csak a csendes de határozott vita. Most úgy érzem, erre int bennünket annak az embernek a példája is, aki elhagyott bennünket. Hogy a magam részéről tudom-e tartani magam ehhez a példához, Isten tudja. Az utóbbi időben sok nagyon negativ impulzus ért, dehát nyilván ez a próba.

Előzmény: mpd (-)
Timna Creative Commons License 2005.04.04 0 0 13
nemtom mi a gond a hangnemmel, csak őszinte voltam... igenis dedós dolog melldöngetve visszavonulni csak mert valami nem tetszik.
Előzmény: sierra (2)
Wágner úr Creative Commons License 2005.04.04 0 0 12

Nekem magyarázhacc, én ugyan sosem járok a címlapos oldalra, ottan nyista Sör, akkor meg mit bánom én, hogy mit pofáznak össze-vissza, a franc törőd vele... Ők se törődnek ezzel itt, akkor meg mit érdekeljen engemet az, hogy micsinálnak..., mindenki a saját módján hülyül meg, gyemokrácija van...., de szerencsére Sör is, amit még nagyobb szerencsére mindentől függetlenül lehet inni....

 

Egészség!

Előzmény: mpd (11)
mpd Creative Commons License 2005.04.04 0 0 11

Várjál csak....hogyismongyam.

Ha egy kocsmában, ahová jársz, egyszercsak elkezdenek minden este élő transzvesztita-műsort adni, vagy minden este Balázs Pali lép fel, hát, azt hiszem, egy választásod marad: odébbállsz. A társaságod meg próbálod magaddal csábítani.

Én már amúgy sem itt vagyok honos, csak a klub miatt jártam vissza, a hasonlattal élve, néhanap egy-egy stampóra vagy ampullára.

A többi, előtted szóló kartácsoknak: kedves tőletek, de nem azért nyitottam ezt a rovatot, hogy lebeszéltessem magam.

Jók legyetek, ha változnak az idők, még jövök talán.

Előzmény: Wágner úr (7)
sierra Creative Commons License 2005.04.04 0 0 10

Nem gyűlöli szerintem, bár ott volt egy mondat, amire nem azt mondtam, hogy nem értek vele egyet, hanem konkrétan nem tetszett (bár, most, hogy újraolvasom, csakazért sem tudom fellelni - valami olyasmiről volt szó, hogy sajnálják azok, akiknek a pápája volt, a többieknek ez mindegy - enyhén szólva érzéketlen álláspont, elég fölösleges is ilyet emlegetni). Sima hülyeségek is voltak, a Vatikánban élni azért volna rossz, mert fölsorol három dogmát, ami rossz. És? Tíz dogma meg kőtáblán érkezett és jó és szintén vatikáni, arról megfeledkezett.

De amúgy a szokásos Tóta-polgárpukkasztás. Ebben most a többitől eltérően semmi humoros nem volt, nem is akart bele írni, ennyi együttérzés azért szorult a tollába.

Előzmény: mpd (3)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.04 0 0 9
Ne tedd. Kár lenne. Ne olvasd a hírportáljukat oszt jóvan.
Előzmény: mpd (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.04 0 0 8

ahogy gondolod

 

aszem nemigen van olyan portál, ahol ne jelent volna meg valakiknek nem tetsző cikk, tehát ha pusztán ezen az alapon nem írsz valahova, hogy a szerkesztőség valami neked nem tetszőt tett ki a honlapjára, akkor ... khmmmm...

ugyanis nem a polfórumosok írták a neked épp nem tetsző cikket, nem a klubtagok, nem a Wagner, nem a moderátorok, &c &c

 

ha ez csak egy ürügy a távozásra, az természetesen más, és akkor vedd úgy, hogy nem szóltam 

 

 

Előzmény: mpd (-)
Wágner úr Creative Commons License 2005.04.04 0 0 7
Oszt' a fórumoknak ugyan má' mijafranc köze van a zindexhez? Mégcsak a' kéne, hogy én a Sörömet akármi bolonddumától függően ihassam....
Előzmény: mpd (-)
waxxablaze Creative Commons License 2005.04.04 0 0 6

csatlakozom.

kérem töröljetek az index klubból.

Előzmény: mpd (-)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.04.04 0 0 5

mpd,

 

szerintem egyszerübb, ha ignorálod az ilyen emberkéket. Vannak itt jópáran, akikkel érdemes elmélkedni. Ezért kár elmenni. Én is éreztem már így. Elmúlik. tapasztalat.

Előzmény: mpd (3)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.04.04 0 0 4

sierra,

 

Kár volna a nem-Tótákkal való beszélgetésről lemondani, ha Tótára haragszol, szvsz.

 

Egyezem veled. Többször nekem is mindenböl elegem volt, söt volt, amikor önkéntes silenciumot is hirdettem, de még most is itt vagyok. Azért a néhány értelmes emberért, akikkel öröm beszélgetni, élvezet vitázni. Köztük vagy te is. 

Előzmény: sierra (1)
mpd Creative Commons License 2005.04.04 0 0 3

Ahol egy ilyen cikk megjelenhet....

Pedig nem vagyok gyakorló istenhívő.

A szemlélet az, ami taszít, a sugárzó, alig leplezett gyűlölködés.

Úgyhogy, ha valaki még ma hozzászól, és érdemes neki válaszolni, azt megteszem, holnaptól meg szájkosár.

Előzmény: sierra (1)
sierra Creative Commons License 2005.04.04 0 0 2

Ezt a hangnemet te is ott csillogtasd, légyszi.

Előzmény: Timna (0)
sierra Creative Commons License 2005.04.04 0 0 1
Jó hogy nem az internet-hozzáférésedet függeszted fel miatta, mivel online jelent meg. Valami célirányosabb módon nem menne a tiltakozás? Kár volna a nem-Tótákkal való beszélgetésről lemondani, ha Tótára haragszol, szvsz.
Előzmény: mpd (-)
Timna Creative Commons License 2005.04.04 0 0 0
még egy ded0s ember... szia...
amúgy van már 5 ilyen topic ahol TótaW-t lehet gyalázni és olyan is van ahol valaki összesírja emiatt a kispárnáját és veszi a csomagjait
Előzmény: mpd (-)
mpd Creative Commons License 2005.04.04 0 0 topiknyitó

Ezennel felfüggesztem tagságomat Tóta W. cikke miatt.

Ez a példátlan, idétlen, unintelligens cikk az egész Indexet minősíti.

Szégyellheti magát a szerkesztőség, de nagyon.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!