Keresés

Részletes keresés

MTELA Creative Commons License 2024.02.23 0 2 17387

tévedtem, lesz ez még lejjebb is:

„KÜLGAZDASÁGI TEVÉKENYSÉG SIKERÉNEK ELŐMOZDÍTÁSA ÉRDEKÉBEN KAPOTT DIPLOMATA-ÚTLEVELET”

ez elég indok, tehát emberke és a feleségének is lesz majd oka hogy  kapott "útlevelet".

 

Előzmény: MTELA (17383)
MTELA Creative Commons License 2024.02.23 0 2 17386

szünetel a Kúriai Döntések Bírósági Határozatok című folyóirat kiadása, amíg ki nem derül, hogyan kerülhetett bele a Novák Katalin által meghozott kegyelmi döntést is tartalmazó ítélet.

„A Kúria elnöke az említett lapszámban 3. sorszámú eseti döntés közzétételének körülményeire vonatkozóan soron kívüli vizsgálatot rendelt el”

„A vizsgálatra tekintettel a Kúria elnöke elrendelte a folyóirat szerkesztésének és kiadásának felfüggesztését.”

Nem jelenik meg tehát egyelőre a Kúriai Döntések Bírósági Határozatok című folyóirat, hiába várják a jogászok és más szakmabeliek a következő számot.

 

Hát emígyen megy ez....

 

MTELA Creative Commons License 2024.02.23 0 0 17385

Napok óta olvasgatom, értelmezem egy "kolléga" írását, ma már írásait az elmult eseményekről, és kicsit a teljes kép bemutatásáról. Bizonyára mindenki más is olvashatta:

Vidéki Prókátor  néven ír a facén. 

Szakmaisága megkérdőjelezhetetlen. A többi kijelentésével pedig megdöbbenve olvasok, mert annyi párhuzamot ismerek fel a saját életemből. Kivéve, hogy sem akkor, sem ma nem vagyok voltam semmilyen pártnak a tagja. 

JAvaslom olvassátok el az írásait. Érdemes.

Ahogy azon ingatlanok felsorolását is érdemes megnézni, amiket kiemelt a kormány...

Hasznosak lesznek.. Bár hogy kinek, azt nem tudjuk... illetve de.

Baltássy Creative Commons License 2024.02.22 0 2 17384

 

Lehet, hogy ez a borús időjárás az oka, de 1-2 napja nekem is „sötét” gondolataim vannak…

Nem tudom, minek kellene még történnie ebben az országban ahhoz, hogy észre vegyé végre a nép, hogy nagyon rossz úton járunk. Mindenfelé csak a pusztulás, pusztítás… konkrétan olyanokra gondolok, hogy pl. az egészségügy romokban, kórházi osztályok zárnak be személyzet vagy pénzhiány miatt. A pedagógusok helyzete szinte kilátástalan, éppen mostanában derül ki, hogy amit nekik ígértek, az nem egészen úgy van.

Épülnek az akkumulátor gyárak, feldolgozók, sokszor a családi házak kertjének a végébe, míg pl. szélerőművet évekig nem lehetett építeni lakott területhez 12 km-nél közelebb, csak mostanában oldották fel a tilalmat, de így is 700 méter a határ. Gödön sokan nagyon örülnének, ha legalább 700 méterre lenne tőlük a gyár, amelyikről éppen most derült ki, hogy 88 tonna mérgező anyagot bocsátott ki, de pl. a nikkel kibocsátás is 250-szer volt magasabb a megengedettnél. Emiatt a kormányhivatal tavaly kétszer is 10 millió forintos bírságot szabott ki a gyárra. Eredetileg nagyobb összegeket állapítottak meg, a munkavédelmi törvény azonban 10 millióban maximálja a kiszabható bírságokat.

Világos, ha egy sokmilliárdos forgalmat bonyolító gyár súlyosan és folyamatosan szennyezi a környezetet, az emberek egészségét veszélyezteti annak max. 10 milliós bírság szabható ki, míg pl. ellenzéki pártokra több mint 500 millió forint is kiszabható, ha a hatóság úgy véli, hogy a pénz külföldről jött, és ez szabálytalan. Az nem szabálytalan, ha a kormánypártok a te meg az én adómból milliárdokat költenek saját hatalmuk megtartása érdekében pl. a választásokon, vagy éppen külföldre adnak pénzt, hogy az Orbán Viktornak kedves személy/párt kerüljön hatalomra, - nem, az nem szabálytalan. Különös egy ország ez…

De hogy folytassam, végveszélyben a vízi közművek, a távhőszolgáltatók, és most pl. legutóbb a posta, mert egy rendelet azt írja elő, hogy a webáruházak csak velük küldhetik a csomagokat, holott éppen most volt az is hír, hogy a csomagküldés az elmúlt időszakban a duplájára növekedett, és már azt is alig bírják. Aztán olvasgat az ember tovább, és rájön, hogy Tiborcz István szállítmányozási cége érdekelt a postai szállításokban… ja bocsánat, így már egészen más.

Megoldatlan a gyermekvédelem, - vagyis úgy oldották meg eddig, hogy nem foglalkoztak vele, és ha Novák Katalin egy kegyelmi kérvénnyel kevesebbet írt volna alá, ma sem tudnánk pl. olyan dolgokról, hogy egy állami intézetben nevelt gyermek napi ellátására pár évvel ez előtt 400,- Ft. jutott, és az mostanáig sem emelkedett jelentősen. A református egyházat most rázta meg, hogy eddigi vezetőjük egy pedofil bűnözőt mentegetett, és évek óta folyamatosan hazudik. (Volt kitől tanulnia, a kezdetektől Orbán mellett volt.) Kíváncsi leszek, mikor kezdenek majd kidő987lni a csontvázak a szekrényből a katolikus, vagy más egyházak esetében.

A hatalom – vagyis nevezzük nevén; Orbán Viktor – páros lábbal rúgja fel a piaci szabályokat, amibe cégek mennek tönkre rezsicsökkentés címszó alatt, és „baráti-haveri” cégek jutnak irdatlan vagyonokhoz. Csak éppen a piac nem működik… minden pusztulóban, lerobbanva, a kiskereskedelmi forgalom esik, az üzemanyag ára emelkedik, a fogyasztás kb. 20 %-al csökkent.

És általában az a jellemző, hogy a döntések – Orbán Viktor rendeletei – előtt nem kérik ki az érintettek véleményét, és sokszor még kérésük ellenére sem hajlandóak tárgyalni velük.

Aztán derülnek ki sorban a NER pénz zabálásának esetei, az állam működésének anomáliái, felsorolni is nehéz az eseteket, belülről is recseg-ropog az Orbán baráti kör által felépített hatalom.

Ebben az országban lehet tartani köz nélküli közmeghallgatást, és kiemelt beruházássá lehet tenni bármilyen beruházást, ha éppen nagyon ellenzi a lakosság, - attól kezdve ugyanis semmi beleszólása a helyieknek semmibe.

Ebben az országban évek óta lehet rendeleti kormányzás hol az egészségügyi helyzetre, hol a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva, holott vezetőnk szerint mi nem veszünk részt a háborúban, nem szállítunk fegyvereket, és a béke pártján állunk. Jó, jó, tudom, hogy az egész rendeleti kormányzás csak azért van, hogy mindet Orbán Viktor dönthessen el egy személyben, és a hatalma a királyéhoz hasonlítson, de azért felvetődik az emberben a kérdés, hogy jól van ez így…?

Az európai unióban szégyenpadon ülünk, a világ nagy része szóba sem áll velünk – leszámítva egyes afrikai- és isztán országokat – Kínától úgy vesszük fel a hatalmas hiteleket, mintha nem lenne holnap, már csak a kamatok fizetése is óriási megterhelés az államkasszának, és hol van még a visszafizetés.

Az ember bármerre fordítja a fejét, mindenhol a hályokovács megoldásokat látja, szakmailag hozzá nem értő – de fidesz elkötelezett - emberek döntenek fontos kérdésekről, és szakmailag hozzá nem értő emberekkel hajtatják végre. Mindenfelé kontár munkák, pusztítás pusztulás, az állam intézkedéseiben ugyan úgy, mint más területen. Újra olvasni arról, hogy bajban a nyugdíjkassza (nem kellett volna ellopni az abban volt 3200 milliárd forintot!!) sőt már az alaptörvény is tartalmazza, hogy bármikor dönthetnek úgy, hogy nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva csökkentik vagy visszatartják a nyugdíjakat, és kivették az alaptörvényből a társadalombiztosítást, tehát megszűnt az állami garancia arra, hogy az állampolgároknak nyugdíj és egészségügyi ellátás jár. Tényleg mindent meg lehet tenni ebben az országban egy hatalommal rendelkező kiskirálynak?

Sorolhatnám napestig, soha nem lenne vége a katasztrófával fenyegető helyzetek ismertetésének. Az elmúlt napok eseményeit látva az az érzésem, hogy ez a NER-rendszer egy számunkra még nem ismert – de nem túl távoli időpontban – nagyon hirtelen, látványosan fog teljesen összeomlani, és sajnos az ellenzék bénázásait látva, esély sincs arra, hogy valaki majd erős kézzel rendbe tegye a hosszú évek alatt elb@szott helyzetet.

Jó lenne ezt a várható összeomlást ép bőrrel megúszni…

 

 

(Kár, hogy nincs itt a kising, ő bisssztosan precízen és jól érthetően el tudná magyarázni, hogy miben tévedek.)

 

 

Előzmény: MTELA (17383)
MTELA Creative Commons License 2024.02.22 0 0 17383

Hát ugye, az már biztos hogy Magyar diplomata utlevelük van a feleségével együtt. Ezenkívül több ingatlan itt az országban. 

Már szerintem ez is elég gáz..

 

Előzmény: Baltássy (17382)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.22 0 0 17382

Ennek az ügynek, még lehetnek magyarországi vonatkozásai, csak kérdés, hogy meg fogjuk- e ismerni a valódi történéseket.

Előzmény: MTELA (17380)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.22 0 1 17381

Tévedsz

A Viki, ha belebukik, akkor is a mellét fogja verni, és majd elmondja, hogy ő milyen okosan bukott meg. A sok barom birka meg majd elhiszi neki. 

:-)))

Előzmény: Törölt nick (17379)
MTELA Creative Commons License 2024.02.22 0 1 17380

Amennyiben azt látjátok, halljátok, hogy a vezéráldozatok esetleg "Nagy PORT" kavarnak, és ezt a kormány közel nyugodtan kezeli, és az emberek az utcákon ezért sétálnak és erről beszél a sajtó, akkor nektek is balra a második ajtó...

mert a felkavart por néha sziklákat rejt, néha szakadékokat...

Ezt olvasva, akár nemzetközi szinten is lehet még probléma, ha esetleg valaki kinyitja a száját, mit miért tett, vagy kapott...

Kuwaiti sports authority calls for criminal investigation into Al-Musallam (insidethegames.biz)

mert a második  legnagyobb büszkeség, a vizisport is bedőlhet, ha kiderül, hogy a kis business jet nem véletlenül járt arrafelé olyan gyakran és lehet nem csak az utlevelek mentek vele...

Előzmény: Törölt nick (17364)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.21 0 1 17379

Az én személyes meglátásom az, hogy ez az akkumulátoros autókázás egy zsákutca. Több sebből vérzik, hiába tolják a gyárak és a kormányok hogy ez a jövő, lassacskán megfigyelhető az eladások visszaesése. Már túl kényelmes lett ahhoz a társadalom, hogy órákat várjon mire a kocsija "feltankol". Az ezt kiküszöbölő technológia meg még nagyonnagyon gyerekcipőben jár. Hja, és akkor még jön az állambácsi is és tartja a markát, hisz nehogymár annyit fizess az autód töltögetéséért mintha felkapcsolnád a villanyod a konyhába, hanem legalább a kétszeresét. Aztán ott van még a megtérülési idő, ami finoman szólva is kérdéses, ezeket a mai akksikat 10-15 év múlva ki kell dobni, szemét lesz belőlük, melynek környezeti hatását hadd ne részletezzem. Az új akksi meg kurva drága (milliók, tízmilliók mai áron), szóval amit megspóroltál (HA megspóroltál) a "tankoláson" azt elveszted az új akksi árán, nagy valószinűséggel.

És még ezernyi más apró probléma is van ezzel az egésszel.

 

De a kormányok meg a gyárak felültek erre a vonatra és bár az autógyártók már kezdenek kifelé kacsintgatni erről a vonatról, az államok továbbra is ölnék bele a pénzt, és legfőképp azok az államok, amelyek lihegve próbálnának a nagyok mellé felzárkózni. Ebbe a csapdába esik szerintem most épp a tolvaj csúti is, aztán majd tizen év múlva meglátjuk mit fog rá mondani. De nagy valószinűséggel ha belebukik, semmit nem fog rá reagálni, ha meg esetleg bejön a számitása (amire nem mernék jelen pillanatban nagy tételben fogadni) akkor meg veri majd a mellét, és istenitteti majd magát az alattvalóival.

De addig még sok (szennyezett)víz fog lefolyni a Dunán (is), és azt hogy a társadalomnak ez mekkora kárt fog okozni, arra senki nem lesz kiváncsi, legfőképp a csúti nem. Mindenki fogja be a pofáját, nem kell félnetek, jó lesz.

A nagy lóvét addigra lekaszálják, akksigyárak nyereség ki az országból, károsanyag be a természetbe, csútiék felé "tartozásuk" rendezve, a nép meg mint egy kivülálló, csak nézi, csak nézi. A sok fidernyák agyhalott meg éljenzi a csútit, hogy megint vett egy szigetet, meg lölőkének egy mégnagyobb yachtot.

Előzmény: Baltássy (17378)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.21 0 0 17378

https://index.hu/belfold/2024/02/20/catl-debrecen-akkumulator-gyar-kozmeghallgatas-polgarmester/

 

 

https://telex.hu/belfold/2024/02/21/kiemelt-beruhazassa-tenne-a-kormany-a-soskuti-akkumulator-feldolgozot

 

https://444.hu/2024/02/21/a-godi-samsung-gyar-88-tonnanyi-mergezo-oldoszert-bocsatott-ki-a-levegobe

 

Néhány olvasni való akkumulátorgyár ügyben.

Aljas, mocskos egy banda ez, és úgy néz ki, semmit nem tehetünk a garázdálkodásuk elle. Legalábbis jog szerint nem... mikor jön rá az ellenzék arra, hogy csak közösen, és a jogot félresőpőrve tud valamit is változtatni?

Előzmény: MTELA (17377)
MTELA Creative Commons License 2024.02.21 0 1 17377

csak mert ugye mindig azt hallottuk, hogy milyen jó, hogy idehozza a befektetőket.

meg az egyetlen magyar aki ugyan nemzetközi szinten labdába sem rug, kivéve az adómentes paradicsom helyeket, mindent felvásárol.

hát íme gye gyöngyszem, amit amugy kicsit is utána olvasó, ki is tud matekozni:

https://fb.watch/qlr3Vna4bG/

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.20 0 0 17376

Felőlem akárhol is lehet. A lényeg hogy itt ne rontsa a levegőt az agyatlan mantráival. Van annyi fidernyák hely, menjen oda szopkodják ott egymás...nyalókáját.

 

Más.

Láttátok a heti Edinát? Mint mindig, most is beletalált a közepébe a dolgoknak, elképesztően jól fogalmazza meg gondolatait az adott történésekkel kapcsolatban. Úgy, hogy minden fidernyák szive közepébe talál vele. Ezért is utálják őt azok. Mert ugye képtelenek elviselni amikor a pofájukba van mondva az igazság. Ők ahhoz vannak szokva, és azt szeretik, ha a gazdájuk megsimogatja a buksijukat és mint anno gyermekkorunkban anyukánk azt mondja "ne félj, nincs itt semmi baj, minden a legnagyobb rendben!". Ettől megnyugszanak és biztonságban ézik magukat.

Persze közben meg a valóság teljesen más képet mutat...

Előzmény: MTELA (17375)
MTELA Creative Commons License 2024.02.20 0 2 17375

csak elutazhatott.

ha sikerült eladnia az infrakeltetőt a lucernavágóval, és a kocsija 6 literes fogyasztását tekintjük, akkor szerdán még 5258,899 km utat tehet meg. szóval még ne várjuk vissza.

 

Előzmény: Törölt nick (17374)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.18 0 0 17374

Pedig milyen büszkén harsogta, ő maradt itt egyetlen a régiek közül...

Aztán kiderült, hogy nem... :D

 

De szerintem nem tart neki semmiből sem e témában is mélyen egyetérteni a gazdájával. Ha az eddigiek nem ingatták meg hitében egy fikarcnyit sem, ez a kis csip-csup pedofil ügy sem fogja.

Pedig:

Azt nem kérdezem, hogy az erkölcsi rend helyreállítását kisajátító utcai ninja warrior harcos a felelősség másokra kenésének kétoldali vergődése közepette elrendelt-e bármilyen vizsgálatot azért, mert 2011-ben az illetékesek elszabotálták a bicskei gyermekotthonban történt bántalmazásokat, hogy azok még évekig vidáman folytatódhassanak, hanem. Hanem hogy tényleg ráfért a pofájára azt mondani, hogy

  • a politikai hiba akkor is bosszantó, ha van rá magyarázat, hát még ha nincs, és hogy
  • a kegyelmi botrány arra emlékeztethet mindenkit, hogy milyen kockázatokkal kell szembenézni ma: a nemzetállamok függetlensége, szuverenitása áll a világ nagyhatalmú pénz- és erőközpontjainak célkeresztjében.

Nos, ez az alak fogja helyreállítani az erkölcsi rendet. Miközben tudjuk, hogy ha február 2-án nem lepleződik le, hogy a pártja pedofilok bűnsegédjeit simogatja kiszolgáltatott gyerekek rovására, akkor ma Novák és Varga a helyén lenne. Ez az alak fogja visszaállítani az erkölcsi rendet, aki politikai hibának hazudja az erkölcsileg menthetetlent, és gyermekek életvitelszerű molesztálásáról a nemzetállami függetlenség és a világ nagyhatalmú pénz- és erőközpontjai jutnak eszébe. Ezek után azt hiszem, minden másról beszélni, elemezni, szétszedni abszolút felesleges. A lényeg ez: egy pedofilügyben elítélt embert a Fidesz államelnöke engedett szabadon, a Fidesz pártelnöke és miniszterelnöke két hét sunnyogás után pedig azt állítja, hogy nem ismeri a magyarázatát ennek a rettenetnek, ellenben már bejelentkezett erkölcsi rendhelyreállítónak. A fél országot már a kordonok és fóliák mögött bujkáló holdudvara nevére íratta, ezt már végképp nem kellene hagyni a sötétség fejedelmének.

Előzmény: Baltássy (17373)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.17 0 2 17373

Közös barátunk nem fog jönni, valószínűleg kiszeretett Dunakesziből. :-)))

Meg talán még most dolgozza fel a vezér ma délutáni utasításait, még neki is meg kell emésztenie ezt a pofátlan kivagyiságot.

Előzmény: Törölt nick (17372)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.17 0 0 17372

Köszönöm az infókat! Nagyjából kábé erre számítottam. ;)))

Arra azért kiváncsi leszek, ha alpárikám előkerül, milyen indokkal fogja magyarázni távolmaradását... :D Na jó, vicceltem, nem fogja indokolni nyílvánvalóan, odaáig nem tart a tisztessége és a jelleme, csak folytatja ott ahol abbahagyta: kurcsány, cserepad, satöbbi. Mi is folytatni fogjuk a rajta való röhögést. ;)))

 

Az imént jött szembe velem ez a video, csak 6 perc, érdemes megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=nsMfRa5SzvM&ab_channel=Telex%E2%80%A4hu

 

Engem a szekunder szégyen fogott el marhagulyás válaszai miatt...de jó volt látni ahogy halántékból erősen izzad a kérdések miatt és kétségbeesve keresi a kibúvókat...nem csak a válaszai, de a testbeszéde is mindent elárul erről az egész fidernyák maffiáról...egy szakember erről tanulmányt tudna írni, abban egész biztos vagyok.

Előzmény: Baltássy (17371)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.17 0 1 17371

Pl. az origó alig ír a tüntetésről, főleg azt emeli ki, hogy erőszakba torkolt a tüntetés, és újságírókat támadtak meg...

Az M1 - úgy hallottam - hogy pár száz, pár ezer emberről beszélt.

Kiváló barátunk szerintem azért nincs jelen, mert szabadságon van, elutazott. (No jó, csak vicceltem!):-)

Még az is lehet, hogy neki is megfeküdte a gyomrát az a sok aljasság, ami az utóbbi 1-2 hétben kiderült szeretett táborának prominenseiről, és most meg van egy kicsit zavarodva, mint a vasorrú bába a mágneses viharban. Lehet, hogy még egy belső hang is megszólalt nála, hogy talán elképzelhető, hogy eddig nem a jó oldalon állt. (No jó, ez is csak vicc vóót!):-)))

Nem tud mit mondani, erre nincs magyarázat. Csak az eddig is már unásig ismételt szövegeit tudná ujfennt előadni, azokat meg már számtalanszor cáfoltuk. A vezér is hallgat, onnan sincs új utasítás... no de majd ma délután megtudjuk a frankót, a duce a hívei előtt elmondja, hogy mi lesz, meg hogy lesz. Vagy nem.

Értem én, hogy a jelenlegi helyzetből a fidesznek nehéz jól kijönni, de sajnálni azért nem tudom őket.

Az ellenzék, vagy összefogás, - vagy mittudomén hogy nevezik magukat a tegnapi tüntetők - hiába voltak sokan,hiába voltak jó és igaz beszédek, jót sétáltak, zúgott a mocskos fidesz, fogyott a sör, a gyerekek csokit kaptak, de... hétfőn megint menni kell dolgozni, és nem történik semmi. Orbán Viktor meg pont lesz@rja, miket ordibáltak, nem hallatszik el Hatvanpusztáig. Így ez a rendszer nem lesz megdöntve.

Előzmény: Törölt nick (17370)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.17 0 1 17370

Szeretném megkérdezni a T. Topiktársakat, akik elmerészkednek az origó-M1-satöbbi hazugság- és eltussolásgyárak felületeire, volt-e szó ott a tegnap esti Hősök terén lebonyolított tüntetésről?

Én ilyen oldalakat nem látogatok, csak alpárikám oldaláig merészkedtem el, de ő is mélyen kussol a témáról...sokadik napja egyetlen egy politikai posztja sincs...vajon miért? Elvesztette az érdeklődését a politika iránt? Már nem kíséri figyelemmel a napi történéseket? Nincs véleménye a témáról (khmmm...mint ahogy a gazdáinak sincs...khmmm)? Biztos nem nyílt ki a tudáscsakrája és nem világosodott meg, maradt az aki: egy agymosott fidernyák...de még mindig nem kapták meg a doktorminiszterelnőőőőőkúrtól a direktívát merre legyen az arra?? ;)))))))

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.17 0 2 17369

Remélem nálunk is így végződik! Annyi különbséggel, hogy nálunk nem csak két ember felett kellene a népnek igazságot szolgáltatnia, hanem sokkal-sokkal több felett!

Előzmény: Baltássy (17367)
MTELA Creative Commons License 2024.02.16 0 1 17368
Baltássy Creative Commons License 2024.02.16 0 2 17367

Előzmény: Törölt nick (17366)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.16 0 1 17366

Nos, tekintve az elmúlt napok eseményeit, sokmindentől zabszem lehet a valagába; kiderült mégsem olyan betonbiztos az a rendszer amit maga köré épitett, így elkezdte tűzbedobálni az első áldozatokat, vesszenek először ők. Azt hiszem annak idején Hitler is valami ilyesmit cselekedett, de aztán volt annyi vér a pucájába hogy kinyírta magát. Ennek a csútinak szerintem nincs ezred annyi se, egy gyáva féreg, inkább menekülni fog.

 

Támogatom és mélységesen egyetértek a ma esti tüntetőkkel, sajnos én nem tudok ott lenni. De sajnos biztos vagyok abban is, hogy nagyjából semmit sem fognak elérni, mint ahogy eddig sem értek el az ilyen tüntikézésekkel. Ezt a rezsimet sajnos már csak fegyverrel lehet lebontani, hogy aztán egy igazságosabb, tisztességesebb új jövőt építhessünk.

Előzmény: Baltássy (17365)
Baltássy Creative Commons License 2024.02.16 0 0 17365

Milyen miniszterelnök az, aki az egész országot érintő, évértékelő beszédének rendezvényéről kitiltatja az ellenzéki sajtót, csak a királyi média tudósíthat?

Mitől van ennyire besz@rva?

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.16 0 1 17364

Homokszem sziklatömb került a rogáni gépezetbe... ;)

Szerintem most éjjel-nappal megy a fejvakarás, hogy jönnének ki ebből a legjobban...szerintem már a kubatov is írja a listáját "A feláldozhatók" címmel... :D

Előzmény: MTELA (17363)
MTELA Creative Commons License 2024.02.16 0 0 17363
Előzmény: MTELA (17355)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.14 0 1 17362

Huhhh...nem semmi...! Nos igen, így működik ez (is) a fidernyákéknál... Bekebelezni mindent amit csak lehet és odaadni maguknak vagy a sógor-koma-jóbarátnak. A lényeg hogy lojális legyen a végtelenségig. Amit pedig nem tudnak megszerezni azt tönkre teszik, ellehetetlenítik a saját maguk által hozott törvényeken és szabályokon keresztül.

Ezekhez képest a legsötétebb kádári-korszak délutáni gyermekmatiné volt!

És még ezek a szerencsétlen fidernyák-szektások nem akarják a kommunizmust visszahozni...?! De hát épp azt tartják életben!

Előzmény: MTELA (17361)
MTELA Creative Commons License 2024.02.14 0 3 17361
Előzmény: Törölt nick (17360)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.14 0 1 17360

Edina megint kristálytisztán látja a helyzetet:

 

A kegyelmes asszony távozik: Novák Katalin lemondása (youtube.com)

 

Milyen kár, hogy egy fidernyákban sincs annyi gerinc és becsület, hogy végignézze ezt a videót és picit elgondolkozzon, kiket istenít, kiknek ad bizalmat feltétel nélkül...

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.14 0 2 17359

Szerintem a Nagy Ferencnek tudnia kéne hol a helye, örülni annak hogy néha-néha csurran-cseppen neki is egy kicsi potya adóforint, és nemkéne faszságokat nyilatkoznia. Ennyi idősen örüljön neki hogy lyuk van a seggén és nem esett még bele, óbégassa a nyolcóramunkát a kultúrházakban és kész. Felépített egy valóban szép életművet, amit pár év kitartó munkájával sikerült neki porig rombolnia azzal hogy ilyen tolvaj bűnözők pártjára állt, sőt, még dicsekszik vele úton-útfélen.

Előzmény: MTELA (17358)
MTELA Creative Commons License 2024.02.14 0 1 17358

https://index.hu/belfold/2024/02/13/nagy-fero-magyar-peter-varga-judit-novak-katalin-kegyelmi-ugy/

 

teljesen egyetértek. Az én korosztályom Ricse, Dinamit, LGT, HBB, P.mobil koncerteken "nevelődött".

Nagy Ferónak ezt a nemzedéket nem kellett volna pofánszarnia..

Erre, ahogy ezen a fórumon, úgy a való életben sem ad felmentést a kora, és állapota. 

Ezek az emberek, akik részt vesznek minden ilyen"buliban" tettel, szóval és cselekedettel, már réges régen magukbafordulhatnának.

Ha az ő eszmélyét folytatjuk, akkor Szörényi mit tett, amikor kilépett a tanácsadók közül Katinka csapatából?

 

SZóval van itt baj..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!