Keresés

Részletes keresés

KE80 Creative Commons License 2016.11.12 0 0 530

Rosberg világbajnok lesz a Brazil Nagydíjon, ha…
…nyer.
…második, miközben Hamilton legfeljebb negyedik.
…harmadik, miközben Hamilton legfeljebb hatodik.
…negyedik, miközben Hamilton legfeljebb nyolcadik.
…ötödik, miközben Hamilton legfeljebb kilencedik.
…hatodik, miközben Hamilton legfeljebb tizedik.

.:)

Előzmény: KE80 (529)
KE80 Creative Commons License 2016.10.29 0 0 529

Egész jo szezon volt eddig Rosberg vagy Hamilton :)))

Sportterasz Podcast Creative Commons License 2016.10.27 0 0 528

Sziasztok!

Sportterasz Podcast a nevünk,heti rendszerességgel beszélgetünk kedvenc témáinkról (NBA,Foci,Forma1)

Ezen a héten Nba season opening, egy kis hazai és külföldi foci hírek,a végére pedig Forma1
Aki szeretné meghallgatni,ezen a linken megtalálja: https://soundcloud.com/sportterasz/sportterasz-podcast-30-30

KE80 Creative Commons License 2016.09.02 0 0 527

Felipe Massa visszavonul a Formula–1-ből

 

A 2016-os szezont követően Felipe Massa nem áll többé rajthoz a száguldó cirkuszban. Ezt maga az érintett jelentette be a hétvégén megrendezendő Olasz Nagydíj ikonikus helyszínén, Monzában.

 

Massa 2002-ben került az autóversenyzés királykategóriájába. Első évében egyből versenyzői ülést kapott a Saubernél. Következő esztendejét a Ferrari tesztpilótájaként töltötte, majd 2004-ben visszakerült első csapatához, és további két éven keresztül versenyezhetett náluk.

 

A 2006-os évadra visszatérhetett a maranellói istállóhoz, azonban ezúttal már – Michael Schumacher csapattársaként – hétről hétre versenyképes autóban mérhette össze magát a legjobbakkal.

 

2008-ban kis híján világbajnoki címet szerzett, ráadásul hazai pályán: a szezonzáró Brazil Nagydíj előtt hét ponttal állt Lewis Hamilton mögött, ami azt jelentette, hogy Massának az első két hely valamelyikén, Hamiltonnak pedig az ötödik pozíciónál hátrébb kellett volna végeznie ahhoz, hogy a Ferrari versenyzője lehessen világbajnok. Massa ugyan megnyerte az interlagosi futamot, ám a fiatal brit az utolsó körben megelőzte az addig ötödik helyen autózó Timo Glockot, így végül a brit lett az összesített győztes.

 

Karrierje másik emlékezetes – és sajnálatos – pillanata éppen a Hungaroringen következett be, 2009-ben: az időmérő edzés második szakaszában a pálya egyik gyors szakaszán haladva egy Rubens Barrichello autójáról leszakadó rugó fejen találta. Massát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ám hosszú rehabilitáció után teljesen felépült. Abban a szezonban viszont már nem állhatott rajthoz.

 

2014-ben a Williams csapatához igazolt, és 2016 végén jár le a szerződése, amelyet nem hosszabbítanak meg, így az év végén távozik a 35 esztendős pilóta. Mindezidáig 41 alkalommal állhatott dobogóra, és 11-szer látta meg elsőként a kockás zászlót.....

Előzmény: Törölt nick (526)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.27 0 0 526

Daniel Ricciardo Rapping

 

 

Ez király! Jó fej ez a Daniel gyerek! ;)

Törölt nick Creative Commons License 2016.07.26 0 0 525
Kankandur1 Creative Commons License 2016.07.20 0 0 524
F1 MOGYORÓD !!
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.06.19 0 0 523

Nem tudom, ki hogy van vele, de ez a bakui pálya nagyon szép, és nagyon ott van!

KE80 Creative Commons License 2016.05.25 0 0 522

Ide vágyott az F1 új hőse, de amint lehet, tovább is állna

 

A Formula–1-ben Max Verstappennel együtt immár 24 főből áll azoknak a tábora, akik egyszer ünnepeltek futamgyőzelmet pályafutásuk során. A fiatal F1-es versenyzők álma, hogy egyszer bekerüljenek ebbe a társaságba, de amint ide jutnak, máris a „menekülésen” dolgoznak. 23-an azonban örökre itt rekedtek, róluk írunk összeállításunkban.

 

1. Luigi Fagioli (olasz)
1951, Francia Nagydíj (Alfa Romeo, 7. rajthely, a 7. versenyén)
Futamok: 7. További dobogós helyezések: 5
Az olasz 53 évesen minden idők legidősebb futamgyőztese, és ez már az idők végezetéig így marad, még ha sikere sántít is... Az 1950-es szezont az Alfa Romeóval végigversenyző Fagiolit ugyanis a következő szezonban csak a Francia GP-re hívták vissza vb-futamra, s menet közben kényszerből autót cserélt Juan Manuel Fangióval. Az argentin elsőként ért célba a Fagiolival rajtoló géppel, míg az „öreget" az időközben megszerelt másik kocsival a 11. helyen intették le. Az akkori szabályok szerint így is ünnepelhetett.

 

2. Piero Taruffi (olasz)
1952, Svájci Nagydíj (Ferrari, 2. rajthely, a 7. versenyén)
Futamok: 18. További dobogós helyezések: 4
Az Alfa Romeo kivonulása után a Ferrari lett a vb legnagyobb esélyese, de a két legjobb olasz pilótája közül Alberto Ascari az Indy 500-ra készült a Svájci Nagydíj ideje alatt, míg Luigi Villoresi közúti baleset után lábadozott. A Scuderia két olaszt, Nino Farinát és Piero Taruffit, valamint a francia André Simont nevezte Bremgartenben, s bár az edzésen és a futamon is Farina volt a leggyorsabb, műszaki hibája után a Ferrari egyik megbízható kiegészítő embere állt az élre, és végül simán nyert.

 

3. Luigi Musso (olasz)
1956, Argentin Nagydíj (Ferrari, 3. rajthely, a 14. versenyén)
Futamok: 24. További dobogós helyezések: 6
A Mercedes kivonulása után Juan Manuel Fangio a Ferrarihoz szerződött, ahol a Maseratitól érkező Musso lett a csapattársa. Az idénynyitó Argentin Nagydíjon a pole-ból induló Fangiónak gondjai támadtak az autójával, és a táv negyedénél kiszállt belőle. A negyedik helyen haladó Musso kocsiját (gépét) kérte el, és meg is kapta. Az argentin előtt haladók lelassultak, az angol Stirling Mosst pedig megelőzte, így elsőként ért célba. Musso, akárcsak öt évvel korábban Fagioli, Fangióval osztozott egyetlen F1-es győzelmén, s honfitársához hasonlóan nem ő ült az elsőként leintett autóban.

 

4. Jo Bonnier (svéd)
1959, Holland Nagydíj (BRM, 1. rajthely, a 16. versenyén)
Futamok: 104. További dobogós helyezések: –
A jégralin nevelkedő svéd a 15 fős mezőnyben megszerezte az első rajtkockát, de a második körben elvesztette az első helyet. Végig nagy csatát vívott az 1959-es világbajnoki címet Cooperjével megnyerő ausztrál Jack Brabhammel és a BRM-et a verseny előtt tesztelő, végül mégis Cooperrel induló Stirling Moss-szal, s a végén ő maradt az élen. Ez volt a BRM első győzelme és az egyetlen 1962-ig, amikor a brit Graham Hill a vb-t is megnyerte a gyártóval. Bonnier 1971-ig versenyzett az F1-ben, mielőtt az 1972-es Le Mans-i 24 órás viadalon halálos balesetet szenvedett.

 

5. Giancarlo Baghetti (olasz)
1961, Francia Nagydíj (Ferrari, 12. rajthely, az 1. versenyén)
Futamok: 21. További dobogós helyezések: –
Hihetetlen karrier az olaszé. 1961-ben lépett fel a Formula Juniorból az F1-be, s élete első három versenyét megnyerte. Előbb a vb-be be nem számító siracusai és nápolyi futamon diadalmaskodott, majd jött az F1-es Francia Nagydíj, amelyen a gyári Ferrarik kiesése után a második helyen találta magát az Olasz Szövetség által nevezett Ferrarival Dan Gurney Porschéja mögött, és az utolsó kanyarból kigyorsítva megelőzte az amerikait. Soha többé nem nyert F1-es futamot, s még csak dobogón sem állt.

 

6. Innes Ireland (brit)
1961, Amerikai Nagydíj (Lotus, 8. rajthely, a 20. versenyén)
Futamok: 50. További dobogós helyezések: 3
Az Olasz Nagydíjon mindkét vb-címet bebiztosító, de a német Wolfgang von Tripset gyászoló Ferrari nem utazott el az Egyesült Államokba. A győzelemért Stirling Moss és Jack Brabham csatázott, de fél távnál mindketten kiálltak. Az első hely így a magát a 3. helyre előreverekedő Innes Irelandé lett. Ez volt a Lotus-istálló első F1-es győzelme, „hálából" Colin Chapman 1962-re kitette a csapatból Irelandet.

 

7. Lorenzo Bandini (olasz)
1964, Osztrák Nagydíj (Ferrari, 7. rajthely, a 21. versenyén)
Futamok: 42. További dobogós helyezések: 7
Először rendeztek vb-futamot a zeltwegi légibázison, amelyen a pálya iszonyúan hepehupás volt, a versenyzők joggal tartottak attól, hogy az autók kényes felfüggesztését szétveri a 105 körös verseny. A brit John Surtees és Dan Gurney is a felfüggesztés meghibásodása miatt esett ki az élről, fél távnál Bandini ölébe hullott az első hely, és elég előnye volt ahhoz, hogy autóját kímélve is nyerjen hat másodperccel az amerikai Richie Ginther előtt.

 

8. Richie Ginther (amerikai)
1965, Mexikói Nagydíj (Honda, 3. rajthely, a 47. versenyén)
Futamok: 52. További dobogós helyezések: 13
Ginther bő egy évvel később Mexikóvárosban kárpótolta magát. A Ferrarinál és a BRM-nél jó hírnevet szerzett magának tesztpilótaként, így a Honda kiszemelte fejlesztő pilótának. A konstrukció az év végére összeállt, Mexikóban a skót Jim Clark kiesése után az amerikai visszaverte Dan Gurney támadását, és megszerezte a Honda, valamint a Goodyear első F1-es győzelmét.

 

9. Ludovico Scarfiotti (olasz)
1966, Olasz Nagydíj (Ferrari, 2. rajthely, a 4. versenyén)
Futamok: 10. További dobogós helyezések: –
John Surtees 1964-es vb-címe után tíz szűk esztendő következett a Ferrari számára. Az angol 1966 derekán elhagyta a vergődő olasz istállót, a helyére Gianni Agnelli FIAT-elnök unokaöccse, Ludovico Scarfiotti került. A Német Nagydíjat feladta, de Monzában jött a tündérmese: a 2. helyről indulva ugyan visszaesett a hetedik helyre, a 13. körben már ismét az élen volt. Lerázta az üldözőboly egymást előzgető tagjait, és élete győzelmét aratta.

 

10. Peter Gethin (brit)
1971, Olasz Nagydíj (BRM, 11. rajthely, a 16. versenyén)
Futamok: 30. További dobogós helyezések: –
Ez volt az utolsó monzai futam, amelyen a szélárnyéknak köszönhetően szinte folyamatosan előzgették egymást az autók az egyenesekben. A befejező körben a Parabolicába menet öten bízhattak még a győzelemben, végül az utolsó kanyar előtt még a harmadik helyen álló Gethin helyezkedett és gyorsított ki legjobban, a svéd Ronnie Peterson egy, a francia Francois Cevert kilenc századdal (!) kapott ki Gethintől. A 2003-as Olasz Nagydíjig ez volt minden idők leggyorsabb versenye. A teljes futam megtekinthető itt!

 

11. Francois Cevert (francia)
1971, Amerikai Nagydíj (Tyrrell, 5. rajthely, a 20. versenyén)
Futamok: 46. További dobogós helyezések: 12
Monzában három, addig futamgyőzelem nélkül álló pilóta állt dobogóra, de Cevert-nek csupán egy hónapot kellett várnia az áttörésre. A New Yorkhoz közeli Watkins Glenben csapattársa, a skót Jackie Stewart autójának meghibásodása után a táv negyedénél állt az élre, és kényelmesen, 40 másodperces előnnyel nyert. Két évvel később ugyanitt szenvedett halálos balesetet.

 

12. Jean-Pierre Beltoise (francia)
1972, Monacói Nagydíj (BRM, 4. rajthely, a 48. versenyén)
Futamok: 84. További dobogós helyezések: 7
Cevert sógora, az idén január 5-én 77 évesen Dakarban elhunyt Beltoise a szakadó esőben megrendezett Monacói GP-n ellenfél nélkül maradt. A negyedik helyről rajtolva az első körben az élre állt, és fél percet vert a szintén esőmenőnek tartott a belga Jacky Ickxre.

 

13. Carlos Pace (brazil)
1975, Brazil Nagydíj (Brabham, 6. rajthely, a 40. versenyén)
Futamok: 71. További dobogós helyezések: 5
Mit nem adnának érte a brazilok, ha az idén is egy Martini-festésű fehér autó nyerne Interlagosban helyi pilótával a volánnál... Negyven éve ez történt, Pacénak kellett hozzá szerencse, hiszen hiába előzte meg a verseny harmadánál brabhames csapattársát, az argentin Carlos Reutemannt, az élen álló Jean-Pierre Jarier-vel nem tudott mit kezdeni. Ám a félperces előnnyel vezető francia autója tönkrement, Pace pedig köszönte szépen, Emerson Fittipaldi előtt megnyerte a futamot a pályán, amely már az ő nevét viseli.

 

14. Jochen Mass (német)
1975, Spanyol Nagydíj (McLaren, 11. rajthely, a 18. versenyén)
Futamok: 104. További dobogós helyezések: 7
A német bőven megérdemelte győzelmét, de sohasem fog felhőtlen örömmel visszagondolni rá. A Montjuich Park utolsó versenyén a német Rolf Stommelen vezetett, de Hilljéről (a kétszeres világbajnok csapatában versenyzett) leszakadt a hátsó légterelő, autója megcsúszott és a nézők közé repült. Ő súlyosan megsérült, négy néző meghalt. A szervezők nem tudták, mit tegyenek, négy körig még ment a verseny, ezalatt Mass megelőzte Jacky Ickxet, és amikor leintették a versenyt, ő állt az élen.

 

15. Vittorio Brambilla (olasz)
1975, Osztrák Nagydíj (March, 8. rajthely, a 23. versenyén)
Futamok: 74. További dobogós helyezések: –
A Spanyol Nagydíjhoz hasonlóan az Osztrák GP-n is felezték a pontokat, mert nem teljesítette a mezőny a versenytáv 75 százalékát. Ezúttal az eső volt túlságosan intenzív, és Mark Donohue edzésen történt balesete (egy pályabíró meghalt, az amerikai kórházban volt, két nappal később ő is elhunyt) után nem akartak kockáztatni. Brambilla sorra előzte meg a riválisokat, a 19. körben az élre állt, a 29. körben leintették a futamot. Az olasz a kockás zászló láttán megcsúszott, és a falnak ütközött, de végül teljesítette ünneplő körét.

 

16. Gunnar Nilsson (svéd)
1977, Belga Nagydíj (Lotus, 3. rajthely, a 21. versenyén)
Futamok: 31. További dobogós helyezések: 3
Változatos időben rendezték meg a zolderi futamot, amelynek elején Nilsson az egyik kerékcsavar meghibásodása miatt a 2. helyről visszaesett a nyolcadikra. Ám azon a napon nem volt jobb a mezőnyben a svédnél, visszaküzdötte magát, a 70 körös futam 50. körében az osztrák Niki Laudát megelőzve ismét vezetett. Nagy karriert futhatott volna be, de a következő évben rákbetegségben elhunyt.

 

17. Alessandro Nannini (olasz)
1989, Japán Nagydíj (Benetton, 6. rajthely, a 61. versenyén)
Futamok: 76. További dobogós helyezések: 8
Alain Prost és Ayrton Senna belharca a Japán Nagydíjon ért a tetőpontjára, a francia a sikánban becsukta a kaput az előzni készülő brazil előtt, mindketten kisodródtak a pályáról. Senna újra tudott indulni, nyert, de utólag kizárták, mert a pályabírók megtolták az autóját. A győzelem Nannini ölébe hullt. Az ő F1-es pályafutását helikopterbaleset szakította félbe, leszakadt a karja.

 

18. Jean Alesi (francia)
1995, Kanadai Nagydíj (Ferrari, 5. rajthely, a 91. versenyén)
Futamok: 201. További dobogós helyezések: 31
Elég ránézni dobogós helyezéseinek számára, vagy tudni, hogy 18 másik versenyen is az élen állt, és máris beláthatjuk, húsz éve minden idők egyik legnagyobb örömmel fogadott diadala született meg. A Gilles Villeneuve-ről elnevezett pályán a 27-es rajtszámú Ferrarival versenyző francia a 2. helyen haladt, amikor az élen álló Schumacher Benettonja hármas fokozatban ragadt, ezért lelassult, és a boxba kellett hajtania. Schumi a verseny után azt mondta, ez volt az ő ajándéka Alesinek a 31. születésnapjára – no meg a fuvar vissza a boxba, miután a Ferrariból a leintést követően kifogyott az üzemanyag.

 

19. Olivier Panis (francia)
1996, Monacói Nagydíj (Ligier, 14. rajthely, a 39. versenyén)
Futamok: 157. További dobogós helyezések: 4
Az összeállításunkban szereplők közül a francia rajtolt a leghátrébbról, s az ő sikere volt a legváratlanabb. Még akkor sem hittek benne, amikor a leggyorsabb volt a délelőtti bemelegítésen, de a nagy esőben sorra kiestek előle, utolsóként Jean Alesi 15 körrel a vége előtt. 1930 óta először nyert francia autóval francia pilóta Monacóban.

 

20. Jarno Trulli (olasz)
2004, Monacói Nagydíj (Renault, 1. rajthely, a 117. versenyén)
Futamok: 252. További dobogós helyezések: 10
A 2004-es szezonban az első 13 versenyből csak egyet nem Michael Schumacher nyert meg. Trulli a Renault-val Monte-Carlóban élete legjobb hétvégéjén megszerezte a pole pozíciót, és tökéletes versenyzéssel nyert. Ám a Renault vezére hamarosan Fernando Alonso lett.

 

21. Robert Kubica (lengyel)
2008, Kanadai Nagydíj (BMW, 2. rajthely, a 29. versenyén)
Futamok: 76. További dobogós helyezések: 11
Egy évvel korábban hatalmas balesetet szenvedett Montrealban Kubica, akinek visszatérése után az is segített, hogy a boxutcában Lewis Hamilton nekiütközött a Kubica mellett álló Kimi Räikkönennek. A lengyel így megszerezte első győzelmét, amely a 2011 februárjában történt ralibalesete miatt az egyetlen maradt.

 

22. Heikki Kovalainen (finn)
2008, Magyar Nagydíj (McLaren, 2. rajthely, a 28. versenyén)
Futamok: 111. További dobogós helyezések: 3
Csapattársként élte meg Lewis Hamilton első világbajnoki címének megszerzését. A Magyar Nagydíjon az angol korán visszaesett defekt miatt, Kovalainen Felipe Massa mögött már beletörődött a 2. helyezésbe, de a Ferrari három körrel a leintés előtt leállt.

 

23. Pastor Maldonado (venezuelai)
2012, Spanyol Nagydíj (Williams, 1. rajthely, a 24. versenyén)
Futamok: 76. További dobogós helyezések: –
Lewis Hamiltont kizárták az időmérőről, elvették a pole pozícióját, így a Barcelonában megtáltosodó Maldonado indulhatott az élről. Fernando Alonso a Ferrarival a verseny elején az élre állt, de a kerékcserékkel jobban taktikázott a Williams, Maldonado ellenállt a nyomásnak, és nyert.

 

24. Max Verstappen (Holland)

2016. Spanyol Nagydij (Red Bull)

 

Összeállításunkból kimaradtak azok az amerikaiak, akik az 1950-es években egyszer-egyszer Indy 500-at nyertek, azaz nyers statisztikai szempontból az F1 egyszeres futamgyőzteseinek számítanak. Ők Johnnie Parsons, Lee Wallard, Troy Ruttman, Bob Sweikert, Pat Flaherty, Sam Hanks, Jimmy Bryan, Rodger Ward és Jim Rathmann.

Az összeállítás az NSM Formula–1 2015-ös kiadványában jelent meg először.

http://www.nemzetisport.hu/f1/ide-vagyott-az-f1-uj-hose-de-amint-lehet-tovabb-is-allna-2501553

Előzmény: Mlle. Grenelle (521)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.05.15 0 0 521

Verstappen nyert!!!☺

Ezt nem hiszem el!!!☺

KE80 Creative Commons License 2016.05.01 0 0 520

Orosz-Nagydij Sochi

Vettel vs. Kvyat torpedozás 0-3 (Vettel sok pontott vesztett eddig)

(Kina, Orosz) 

Vettel–Kvjat 2.0 – a német és a Red Bull is csalódott

 

Sebastian Vettel az autójában ülve még nagyon mérges volt az Orosz Nagydíjon történt kiesése miatt, utána viszont higgadtabban értékelt a sajtó előtt. Pedig Szocsiban Danyiil Kvjat lökte meg kétszer is, aki Kínában is „ráijesztett” merész manőverével, és nevetve utasította el (egyébként jogtalan) vádjait. Az oroszra Vettel mellett most a Red Bull-istálló is mérges volt, hiszen éppen Kvjat manővere miatt nem szerzett pontot.

 

Sebastian Vettel egymás után már a második versenyen szenvedett rajtbalesetet, de amíg a Kínai Nagydíjon tovább tudott menni, Szocsiban a falban zárta a futamot. Ráadásul ezúttal Danyiil Kvjat lökte meg az első három kanyarban kétszer is. A két pilótának már Sanghajban nézeteltérése volt az első kanyarban történtek miatt, ezért Vettel különösen mérges volt a mai kiesése után.

 

„Kiestem, baleset. Valaki belehajtott a kocsi kib.szott hátuljába a kettes kanyarban, aztán valaki belehajtott a kocsi kib.szott hátuljába a hármas kanyarban. Őszintén, mi a f.szt csinálunk mi itt" – méltatlankodott a rádión Vettel, aki akkor még nem tudta, hogy Kvjat volt az, aki mindkétszer nekiment.

 

„Láttam a felvételeket, nyilvánvaló, mi történt. A kettes kanyarban nekilöktek a másik autónak, aztán a hármasban olyan nagy ütést kaptam, hogy nem tudtam elkerülni a falat – mondta már nyugodtabban Vettel. – Előfordulnak az ilyenek, de ez azért durva. Hosszú a verseny, nem kell az első körben megnyerni, mert nagyobb esély van rá, hogy balul sül el.”

 

Vettel meglepően higgadtan beszélt Kvjatról, de azért szerencséje van az orosznak, hogy végigment a versenyen, és nem kellett közben beszélnie Vettellel.

 

„Nem én hibáztam, semmit sem tehettem volna másképpen – folytatta Vettel. – Nincs bajom Danival, szerintem két hete is hibázott és most is. Persze ez nem segít rajtam. Nem tudom, miért kellene felkeresnem. Ha valakinek szüksége van egy beszélgetésre, az ő.”

 

Kvjat tíz másodperces stop-and-go büntetést kapott, emellett három büntetőpontot beírtak a „jogsijába", így ötnél tart, a második legrosszabb a mutatója Max Verstappen (8 pont) mögött. Eltiltás 12 pont összegyűjtése után jár. Kvjat is elmondta, hogyan élte át az első kanyarokat.

 

„Nem gondoltam, hogy ennyire lelassítanak a többiek ebben a kanyarban, hiába léptem a fékre, amiikor leblokkolnak a hátsó kerekek, semmit sem tehetek – fogalmazott Kvjat, aki kevésbé volt mosolygós, mint két hete Kínában. – A hármas kanyarban közvetlenül Seb mögött mentem, nem tudom, mi történt előtte, de hirtelen lassított, és nem volt időm reagálni erre.”

 

Kvjatot Vettel két hete jogtalanul okolta, most azonban már az orosz is elismerte, ha dühös, joggal dühös rá a német.

 

„Én okoztam a balesetet, nem érzem magam jól tőle, de előfordul ez az első körben. Életem legrosszabb első köre volt, általában tanulok az ilyen esetekből. Legközelebb minden rendben lesz – szólt Kvjat. – Biztosan megbeszéljük Sebbel, mást úgysem tehetünk már. Tudom, hogy most mindenki engem okol, könnyű nekem esni, felkészültem rá, rendben van.”

 

Kvjat felbosszantotta Christian Hornert, a Red Bull csapatfőnökét is, akinek a verseny során magyarázkodnia kellett pilótája miatt Vettel előtt, illetve azért is mérges volt, mert Kvjat a 2. kanyarban éppen Daniel Ricciardónak lökte neki Vettelt, így mindkét Red Bullnak ki kellett állnia a bokszba, és a közepesen kemény gumikra váltva esélyük sem volt a pontszerzésre.

 

„Az első kanyarban elszállt a versenyünk. Dani elmérte a féktávját, nekiment Sebnek, akit nekilökött Danielnek. Mindkét autó első légterelői eltörtek, a padlólemez is megsérült, és odalett a versenyünk, akárcsak Sebastiané – méltatlankodott Horner. – Sebastian a futam közben elmondta, mennyire csalódott, de csak bocsánatot tudtam kérni tőle, mert nyilvánvaló, hogy Kvjat hibája vezetett ide. A srácok nagyon lelkesek, főleg Dani akart bizonyítani hazai pályán. Elmérte, és nyilván ő is belátja, hogy elszúrta. Sajnos itt a csapat viadala véget is ért, pedig jó esélyünk volt a pontszerzésre. Ez nagyon drága hiba volt.”

..

Előzmény: KE80 (519)
KE80 Creative Commons License 2016.04.17 0 0 519

Kina nagydij dobogo: Vettel-Kvyat szo csata:)

Az alábbi beszélgetés hangzott el a két pilóta között:

Kvjat: Mi történt a rajtnál?

Vettel: Te kérdezed, hogy mi történt a rajtnál? Ha nem húzok balra, belénk rohansz és mind a hárman kiesünk.

Kvjat: Jó, hát...

Vettel: Nem jó. Úgy jöttél, mint egy torpedó.

Kvjat: Versenyeztünk.

Vettel: Igen, versenyeztünk, de ha tartottam volna az ívem, te is balesetet szenvedsz.

Kvjat: Hát akkor ne tartsd az ívet.

Vettel: Oké, de ott volt egy másik autó a bal oldalamon.

Kvjat: Hogy láthattam volna három autót egyszerre? Csak két szemem van.

Vettel: Nem lenne szabad, hogy így nekiütközz másoknak.

Kvjat: Nem ütköztünk.

Vettel: Te nem. Tudom, hogy ilyen a versenyzés, de ha úgy támadsz, mint egy őrült, akkor össze fogod törni az autót. Most szerencséd volt, mert Kimi autója sérült.

Kvjat: Én a dobogón vagyok, te is a dobogón vagy, szóval minden rendben.

Előzmény: Mlle. Grenelle (518)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.03.20 0 0 518

Rosberg nyert!☺

Hurrááá!☺☺

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.03.19 0 0 517

Hamilton... hát nagyon tud...

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.03.19 0 0 516

Ha nem tetszik, ne nézd, de betiltatni ne akard... sokan vannak, akik szeretik, tök érdekes!☺

Bár most pont nem annyira...

 

De azért hajrá Rosberg&Verstappen!!!

rhénai Creative Commons License 2016.03.19 0 0 515

http://index.hu/sport/amerikaifutball/2016/03/18/meghalt_trey_walker/

Auto és motorsportok : energia pocsékolás,kipufogógáz termelés és balesetveszély.....

Be kellene tiltani EGÉSZSÉG-VÉDELEM érdekében

Smackdown Creative Commons License 2016.03.11 0 0 514

http://www.nemzetisport.hu/f1/nsm-penteken-megjelenik-a-formula-1-2016-magazin-2488667

Mátol meg jelenik a 2016os Forma1 magazin NemzetiSport mellélete.

:))

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.05 0 0 513

Meg szoktam venni énis ugy gondolom jövöhéten szerintem lehet hogy lesz majd:)) EAlső futam Március 15-én lesz majd Ausztrália.

Előzmény: KápCity (512)
KápCity Creative Commons License 2015.03.05 0 0 512

Bár lehet nem pont a topic témájához tartozik, de találkozott már valaki idén az általában ekkortájt megjelenő éves Nemzeti Sport Forma1 magazinnal? A lapnak már írtam mailt, de a válasz már várat magára egy ideje.. :(

Smackdown Creative Commons License 2014.10.09 0 0 511

Belga -Nagydij Spa-Francorchamps

 

Időmérő:

1. Kitty357                      18pont                       30tipp

    Schumacher     *         18                              30

3. Endre810324              12                              30

4. KA79               *          11                              20

5. Vjv1               *             7                              10

6. Bendeguz90                 0                              10

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

7. Laguna Sace               0pont                         0tipp

    Hunor2001                  0                                0tipp

    Zosmai                        0                                0tipp

   Jeno2003                     0                                0tipp

 

 

Éremtáblázat:          Arany              Ezüst              Bronz

1. Schumacher     *     2                    1                     --

2. Endre810324          1                     1                     1

    Kitty357                   1                    1                     1

4. KA79                *      1                    1                    --

5. Vjv1                 *       1                  --                    --

6. Bendeguz90            --                  --                    --

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:             Arany             Ezüst              Bron

7. Laguna Sace              --                    --                    --    

    Hunor2001                --                    --                    --

    Zosmai                      --                   --                     --

   Jeno2003                  --                    --                     --

 

Ki nyerte:

2012 Vjv1                   Ferrari                                   Bridgestone    2010

         Endre810324    Mercedesz                             Continental     1955

2013 KA79                  Ferrari                                   Pirelli               2011

2014 Kitty357            Renault                                  Michelin           2006

 

 

.......................................................................................................

 

 

 Verseny Végeredmény:

1. Endre810324             36pont                           30tipp

2. Kitty357                     24                                   30

3. Schumacher      *      23                                    30

4. Bendeguz90             22                                    10

5. KA79                 *     18                                    20

6. Vjv1                 *         5                                   10

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek: 

7. Laguna Sace              0pont                               0tipp

    Hunor2001                 0                                     0

   Jeno2003                    0                                     0

   Zosmai                         0                                    0

 

 

Éremtáblázat:                   Arany               Ezüst               Bronz

1. Kitty357                           1                       1                    --

2. Schumacher        *           1                      --                     2

3. Vjv1                    *           1                      --                     --

    Bendeguz90                    1                     --                     --

5. Endre810324                 --                      3                     --

6. KA79                 *           --                     --                      2

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:             Arany             Ezüst              Bronz

7. Laguna Sace              --                    --                    --    

    Hunor2001                --                    --                    --

    Zosmai                      --                   --                     --

   Jeno2003                  --                    --                     --

 

Ki nyerte:

2012 Vjv1                  Ferrari                                     Bridgestone    2010

2013 Bendeguz90     Ferrari                                     Dunlop            1961

2014 Kitty357           Renault                                    Michelin           2006

 

 

...................................................................................................

 

 

Futam GYors Kör:

1. KA79                     *          32pont                            20tipp

    Schumacher          *          32                                   30

3. Bendeguz90                     23                                    10

4. Endre810324                   14                                     30

5. Kitty357                            10                                    30

6. Vjv1                     *             0                                   10

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

7. Laguna Sace                    0pont                               0tipp

    Hunor2001                       0                                     0

    Jeno2003                         0                                     0

   Zosmai                              0                                     0

 

 

Éremtáblázat:                  Arany               Ezüst                Bronz

1. Schumacher       *           1                      2                      --

2. Endre810324                 1                      1                       --

    KA79                 *            1                      1                     --

4. Bendeguz90                   1                     --                     --

5. Kitty357                         --                      1                     2

6. Vjv1                  *           --                       1                    --

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:             Arany             Ezüst              Bronz

7. Laguna Sace              --                    --                    --    

    Hunor2001                --                    --                    --

    Zosmai                      --                   --                     --

   Jeno2003                  --                    --                     --

 

Ki nyerte:

2012 Endre810324     Mercedesz                               Continental     1955

2013 Bendeguz90       Ferrari                                     Dunlop            1961

2014 KA79                   Ferrari                                     Goodyear        1998

 

 

.............................................................................................

 

 

Összetett:

1. Schumacher         *           73pont                            90tipp

2. Endre810324                    62                                   90

3. KA79                   *            61                                   60

4. Kitty357                            52                                   90

5. Bendeguz90                     45                                   30

6. Vjv1                    *            12                                   30

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

7. Laguna Sace                  0pont                                0tipp

    Hunor2001                     0                                       0

    Jeno2003                        0                                      0

    Zosmai                            0                                      0

 

 

Éremtáblázat:                 Arany              Ezüst                   Bronz

1. Schumacher      *            1                    1                           1

2. Kitty357                          1                   --                            1 

3. Vjv1                 *             1                    --                          --

    Bendeguz90                   1                   --                           --

5. Endre810324                  --                   2                           1

6. KA79                 *            --                   1                           1

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:             Arany             Ezüst              Bronz

7. Laguna Sace              --                    --                    --    

    Hunor2001                --                    --                    --

    Zosmai                      --                   --                     --

   Jeno2003                  --                    --                     -- 

 

Ki nyerte:

2012 Vjv1                Ferrari                                         Bridgestone   2010

2013 Bendeguz90  Ferrari                                          Dunlop           1961

2014 Kitty357          Renault                                      Michelin           2006

 

Előzmény: Smackdown (467)
Smackdown Creative Commons License 2014.10.01 0 0 510

Magyar -- Nagydij Hungaroring

 

Időmérő:

1. Kitty357                            30pont                                  30tipp

2. Endre810324                    14                                         30

3. KA79                 *                 9                                         20

    Schumacher      *                 9                                         30

5. Bendeguz90                        1                                         10

6. Vjv1                 *                  0                                         10

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

7. Laguna Sace                      0pont                                    0tipp

     Hunor2001                         0                                           0

     Zosmai                               0                                           0

     Jeno2003                           0                                           0

 

 

Éremtáblázat:                      Arany              Ezüst               Bronz

1. Kitty357                             1                       1                     1

    Schumacher    *                 1                       1                     1

3. KA79               *                 1                       1                    --

4. Endre810324                     1                      --                     2

5. Bendeguz90                      --                       1                     --

6. Vjv1                 *                 --                      --                     1

 

 *Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:                       Arany               Ezüst               Bronz

7. Laguna Sace                     --                      --                     --

     Hunor2001                        --                     --                     --

     Zosmai                             --                      --                     --

     Jeno2003                         --                     --                      --

 

Ki nyerte:

2012 Endre810324    Mercedesz                            Continental      1955

2013 Kitty357            Benetton-Renault                 Goodyear         1995

2014 KA79                 Ferrari                                   Goodyear         1998

 

 

................................................................................................

 

 

 Verseny Végeredmény:

1. Schumacher    *                16pont                           30tipp

2. Kitty357                            12                                  30

3. KA79              *                   9                                  20

    Bendeguz90                        9                                 20

5. Vjv1                  *                 7                                 10

6. Endre810324                      0                                 30

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

7. Laguna Sace                       0pont                            0tipp

    Hunor2001                          0                                   0

    Jeno2003                            0                                   0

   Zosmai                                0                                   0

 

 

Éremtáblázat:                        Arany              Ezüst                  Bronz

1. Schumacher           *              2                    1                          --

2. Kitty357                                1                     1                         1

3. KA79                     *              1                      1                        --

    Bendeguz90                        1                       1                        --

5. Vjv1                      *             1                      --                         --

6. Endre810324                       --                      2                         --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

 

nem tippeltek:                       Arany               Ezüst               Bronz

7. Laguna Sace                     --                      --                     --

    Hunor2001                        --                     --                     --

    Zosmai                             --                      --                     --

    Jeno2003                         --                     --                      --

 

Ki nyerte:

2012 Vjv1                  Ferrari                                      Bridgestone       2010

2013 KA79                 Ferrari                                      Pirelli                  2011

         Bendeguz90     Ferrari                                      Dunlop                1961

2014 Kitty357           Renault                                     Michelin               2006

 

 

................................................................................................................

 

 

 GYors kör:

1. Bendeguz90                       44pont                               20tipp

2. Endre810324                      32                                     30

3. KA79                      *            13                                     20

     Schumacher          *            13                                     30

5. Kitty357                                9                                     30

6. Vjv1                      *              0                                      10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

7. Laguna Sace                        0pont                             0tipp

     Hunor2001                          0                                     0

    Jeno2003                            0                                     0

     Zosmai                                0                                     0

 

 

Éremtáblázat:                      Arany               Ezüst                   Bronz

1. Endre810324                      1                     2                         --

2. Schumacher       *               1                     1                         --

3. Bendeguz90                       1                    --                           1

4. KA79                  *               1                    --                          --

5. Kitty357                             --                    1                           -1

6. Vjv1                   *               --                    1                           --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:                       Arany               Ezüst               Bronz

  7. Laguna Sace                     --                      --                     --

      Hunor2001                        --                     --                     --

      Zosmai                             --                      --                     --

      Jeno2003                         --                     --                      --

 

Ki nyerte:

2012 Endre810324    Mercedesz                                   Continental      1955

2013 KA79                 Ferrari                                          Pirelli                2011

2014 Bendeguz90      Ferrari                                         Bridgestone      2010

 

 

............................................................................................................

 

 

Összetett:

1. Bendeguz90                        54pont                                50tipp

2. Kitty357                              51                                        90

3. Endre810324                       46                                       90

4. Schumacher      *                  38                                       90

5. KA79                   *                31                                        60

6. Vjv1                   *                   7                                        30

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

 8. Laguna Sace                      0pont                                    0tipp

     Hunor2001                        0                                            0

     Jeno2003                          0                                            0

     Zosmai                              0                                            0

 

 

Éremtáblázat:                     Arany                 Ezüst                Bronz

1. Schumacher         *            1                      1                        --

2. Endre810324                    1                       --                         1

    Bendeguz90                      1                      --                         1

4. KA79                  *              1                      --                        --

5. Kitty357                           --                         2                       1

6. VJV1                   *             --                        1                        --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

 

nem tippeltek:                       Arany               Ezüst               Bronz

  7. Laguna Sace                     --                      --                     --

      Hunor2001                        --                     --                     --

      Zosmai                             --                      --                     --

      Jeno2003                         --                     --                      --  

 

Ki nyerte:

2012 Endre810324     Mercedesz                               Continental      1955

2013 KA79                   Ferrari                                     Pirelli                2011

2014 Bendeguz90      Ferrari                                     Bridgestone       2010

Előzmény: Smackdown (466)
Novi84 Creative Commons License 2014.09.28 0 0 509

Kérekszépen mindenkit, aki bármilyen formában követője a Forma 1 rendezvénysorozatnak, hogy legyen szíves segíteni nekem a kérdőívem kitöltésével. A szakdolgozatomhoz szükséges, a kitöltés név nélkül történik. Minden kitöltőnek előre is köszönöm szépen a türelmét és a segítségét!

Íme a link:

https://docs.google.com/forms/d/1M9kKkd2NBG5ozh5Wr9eZodw-adYQwGLkR1--rpfrcyE/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Smackdown Creative Commons License 2014.09.26 0 0 508

Német--Nagydij Nürburgring

 

Időmérő Edzés:

1. KA79                        14pont                      10tipp

2. Endre810324             8                             10

3. Kitty357                     2                             10

4. Bendeguz90               0                            10

 

Nem tippelt:

5.--                                 0pont           0tipp

 

 

Éremtáblázat:             Arany            Ezüst               Bronz

1. KA79                         1                   --                      --

2. Endre810324           --                   1                      --

3. Kitty357                   --                   --                      1

4. Bendeguz90             --                    --                      --

 

Nem tippeltek:         Arany            Ezüst              Bronz

5. --                            --                  --                    --

 

Ki nyert:

2013 KA79             Ferrari                       Pirelli                  2011

 

 

.....................................................................

 

 

Verseny Végeredmény:

1. Kitty357                   15pont                10tipp

2. Bendeguz90            10                       10

    KA79                        10                      10

4. Endre810324            7                      10

 

Nem tippeltek:

5. --                           0pont                     0tipp

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst                Bronz

1. Kitty357                1                --                        --

2. Bendeguz90         --                  1                       --

    KA79                    --                   1                     --

4. Endre810324        --                 --                    --

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst                Bronz

5. --                            --                --                    --

 

Ki nyert:

2013 Kitty357      Bennetton-Renault                   Goodyear       1995

 

 

..................................................................................

 

 

Futam GYors Kör:

1. Kitty357                  14pont                      10tipp

2. KA79                         5                              10

3. Bendeguz90             0                              10

    Endre810324            0                              10

 

Nem tippeltek:

5. --                           0pont             0tipp

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst                Bronz

1. Kitty357                  1                 --                      --

2. KA79                     --                  1                       --

3. Bendeguz90         --                 --                        1

    Endre810324        --                 --                        1

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst                Bronz

5. --                           --                    --                    --

 

Ki nyert:

2013 Kitty357          Benetton-Renault                 Goodyear         1995

 

 

...........................................................................

 

 

Összetett:

1. Kitty357                  31pont                      30tipp

2. KA79                       29                             30

3. Endre810324          15                             30

4. Bendeguz90           10                             30

 

Nem tippeltek:

5. --                           0pont                         0tipp

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst              Bronz

1. Kitty357                 1                  --                    --

2. KA79                      --                  1                    --

3. Endre810324         --                 --                    1

4. Bendeguz90          --                 --                    --

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst                 Bronz

5. --                           --                   --                       --

  

Ki nyert:
2013 Kitty357          Benetton-Renault                 Goodyear          1995

Előzmény: Smackdown (507)
Smackdown Creative Commons License 2014.09.25 0 0 507

Német -Nagydij Hockenheim

 

Időmérő Edzés:

  1. Endre810324                  19 pont             20tipp

  2. Kitty357                            9                     20

      Vjv1                  *              9                     10

      Schumacher     *               9                      20

      Laguna Sace                    9                     10

      Hunor2001                       9                       3

  7. Jeno2003                         0                        3

      KA79               *               0                      10

      Bendeguz90                     0                     10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

 10. Zosmai                           0pont               0tipp

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst                 Bronz

  1. Endre810324        2                   --                        --

  2. Kitty357                1                   1                        --

      Schumacher     *   1                    1                       --

 4. KA79                 *    1                 --                        --

     Bendeguz90           1                  --                       --

 6. Vjv1                 *    --                   1                        --

      Laguna Sace         --                   1                         --

      Hunor2001           --                   1                          --

 9. Jeno2003              --                  --                         --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:           Arany          Ezüst                Bronz

 10. Zosmai                  --                 --                       --

 

Ki nyerte:

2012 Endre810324     Mercedesz                              Coninental    1955

2014 Endre810324     Sauber-Mercedesz                  Goodyear     1994

        Kitty357              Renault                                    Michelin        2006

        KA79                   Ferrari                                     Goodyear      1998

        Bendeguz90       Ferrari                                     Bridgestone    2010

 

 

.................................................................................................. 

 

 

 Verseny Végeredmény:

  1. Endre810324                  18pont                20tipp

  2. Kitty357                          15                       20

  3. Laguna Sace                     9                       10

      Hunor2001                       9                       10

      Jeno2003                          9                       10

  6. Bendeguz90                     6                       10

  7. KA79             *                 5                        10

      Schumacher  *                 5                       10

  9. Vjv1               *                 0                       10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

 10. Zosmai                           0pont                  0tipp

 

 

Éremtáblázat:      Arany             Ezüst                    Bronz

  1. Laguna Sace       1                   --                           --

      Hunor2001          1                  --                            --

      Jeno2003            1                   --                            --

     Endre810324       1                  --                             --

  5. Kitty357             --                    1                           --

  6. Bendeguz90      --                     --                          1

  7. Vjv1              *    --                   --                          --

      KA79             *    --                    --                          --

     Schumacher   *    --                   --                           --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:           Arany          Ezüst                Bronz

 10. Zosmai                  --                 --                       --

 

 

Ki nyerte:

2012 Laguna Sace     Ferrari                                     Firestone      1970

         Hunor2001       Renault                                    Michelin         2006

         Jeno2003         Porsche                                    Dunlop         1961

2014 Endre810324   Sauber-Mercedesz                   Goodyear     1994

 

 

................................................................................................

 

 

 Futam GYors Kör:

  1. Schumacher      *              17pont             20tipp

  2. Bendeguz90                     10                     10

  3. Vjv1                  *               9                     10

  4. KA79                *                8                     10

  5. Endre810324                    7                     20

  6. Kitty357                             0                    20

      Laguna Sace                     0                     10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

  8. Hunor2001                     0pont                0tipp

     Jeno2003                        0                        0

     Zosmai                            0                         0

 

 

Éremtáblázat:         Arany            Ezüst              Bronz

  1. Schumacher      *   1                   1                    --

  2. Vjv1                  *   1                    --                   --

      Bendeguz90          1                   --                   --

  4. Endre810324       --                    1                    1

  5. KA79                *  --                    1                   --

  6. Kitty357               --                   --                    2

  7. Laguna Sace       --                    --                    1

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:           Arany          Ezüst                Bronz

   8. Zosmai                  --                 --                       --

      Hunor2001             --                 --                      --

      Jeno2003               --                --                      --

 

Ki nyerte:

2012 Vjv1                   Ferrari                               Bridgestone      2010

2014 Bendeguz90      Ferrari                               Bridgestone      2010

 

 

...............................................................................................

 

 

Összetett:

  1. Endre810324             44pont                    60tipp

  2. Schumacher    *          31                           60

  3. Kitty357                     24                           60

  4. Vjv1               *          18                            30

      Laguna Sace             18                            30

     Hunor2001                18                             13

  7. Bendeguz90             16                             30

  8. KA79                         13                             30

  9. Jeno2003                   9                             13

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

nem tippeltek:

 10. Zosmai                     0pont                       0tipp

 

 

Éremtáblázat:          Arany             Ezüst               Bronz

  1. Endre810324         2                   --                     --

  2. Schumacher           --                  1                       1

  3. Vjv1                       --                   1                      --

      Laguna Sace         --                   1                      --

      Hunor2001            --                   1                     --

     Bendeguz90           --                  1                       --

  7. KA79                     --                  --                        1

  8. Kitty357                --                  --                        --

      Jeno2003             --                  --                        --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:           Arany          Ezüst                Bronz

 10. Zosmai                  --                 --                       --

 

Ki nyerte:

2012 Endre810324      Mercedesz                           Continental       1955

2014 Endre810324      Sauber-Mercedesz              Goodyear           1994

Előzmény: Smackdown (465)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.12 0 0 506

http://www.youtube.com/watch?v=_0idetawfls

Lost But Won - Hans Zimmer (Rush Movie)

Jo zene:))

Smackdown Creative Commons License 2014.07.11 0 0 505

Brit--Nagydij Silverstone

 

Időmérő Edzés:

1. Endre810324            9pont               30tipp

2. KA79                *     7                     20

3. Schumacher       *    7                     30

4. Kitty357                  0                     30

   Vjv1                 *     0                     10

   Laguna Sace             0                     10

   Bendeguz90              0                     10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

8. Zosmai                    0pont                0tipp

   Hunor2001                0                      0

   Jeno2003                  0                      0

 

 

Érem táblázat:         Arany          Ezüst           Bronz

1. Endre810324            3                --               --

2. Schumacher      *     2                1                --

3. Kitty357                  2                --               1

4. KA79                *    1                 1               --

5. Vjv1                 *    1                 --              --

   Laguna Sace            1                 --              --

   Bendeguz90             1                 --              --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:           Arany           Ezüst          Bronz

8. Zosmai                    --               --              --

    Hunor2001              --               --               --

    Jeno2003                --               --               --

 

Ki nyert:

2012  Kitty357            Williams-Renault                 Goodyear            1996

        Endre810324      Mercedesz                         Continental         1955

        Vjv1                 Ferrari                               Bridgestone        2010

        Laguna Sace      Ferrari                               Firestone           1970

2013  Endre810324     Brawn GP-Mercedesz            Bridgestone        2009

2014. Kitty357           Renault                              Michelin             2006

        KA79                Ferrari                               Goodyear           1998

        Endre810324      Sauber-Mercedesz               Goodyear           1994

        Bendeguz90       Ferrari                               Bridgestone        2010

 

 

.........................................................................

 

 

Verseny Végeredmény:

1. Kitty357                  9pont               30tipp

2. KA79                *    8                      20

   Schumacher       *    8                      30

4. Bendeguz90             3                     10

5. Endre810324            0                     30

    Vjv1               *      0                     10

   Laguna Sace             0                     10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

8. Zosmai                    0pont                0tipp

    Hunor2001               0                      0

    Jeno2003                0                       0

 

 

Éremtáblázat:          Arany          Ezüst           Bronz

1. Kitty357                  2                 1                --

2. Schumacher       *    1                 1                 1

3. KA79                *     1                --                1

4. Endre810324            --                2                1

5. Vjv1                 *    --                1                --

    Laguna Sace           --                1                --

    Bendeguz90            --                1                 --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:            Arany          Ezüst           Bronz

8. Zosmai                    --                --               --

   Hunor2001                --                --               --

   Jeno2003                  --                --              --

 

Ki nyert:

2012 Kitty357            Williams-Renault                  Goodyear            1996

2013 KA79                Ferrari                                Pirelli                 2011

2014 Kitty357            Renault                              Michelin             2006

 

 

.............................................................................

 

 

Futam GYors Kör:

1. Kitty357                13pont                30tipp

2. Endre810324            8                     30

3. Laguna Sace            7                     10

4. Vjv1               *      6                      10

   Schumacher      *     6                      30

6. Bendeguz90             4                     10

7. KA79              *      0                      20

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

8. Zosmai                    0pont                0tipp

    Hunor2001              0                       0

    Jeno2003                0                       0

 

 

Éremtáblázat:           Arany          Ezüst          Bronz

1. Kitty357                   1                 2               --

2. Endre810324             1                 1                1

3. Bendeguz90              1                 --               --

4. Schumacher      *     --                 2                1

5. KA79                *    --                 2                --

6. Laguna Sace           --                  1               --

7. Vjv1                *    --                  --               1

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem Tippeltek:           Arany           Ezüst          Bronz

8. Zosmai                    --                --               --

    Hunor2001               --                --               --

    Jeno2003                --                 --               --

 

Ki nyert:
2012 Kitty357             Williams-Renault                 Goodyear            1996

2013 Endre810324       Brawn GP-Mercedesz           Bridgestone         2009

2014 Bendeguz90        Ferrari                               Bridgestone        2010

 

 

...............................................................................

 

 

Összetett:

1. Kitty357                22pont               90tipp

2. Schumacher       *  21                     90

3. Endre810324          17                     90

4. KA79                 * 15                      60

5. Laguna Sace            7                     30

    Bendeguz90             7                     30

7. Vjv1                *     6                     30

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

8. Zosmai                   0pont                 0tipp

    Hunor2001              0                       0

   Jeno2003                0                        0

 

 

Éremtáblázat:          Arany           Ezüst           Bronz

1. Kitty357                  1                 1                 1

2. Schumacher       *    1                 --                2

3. KA79                *     1                --                1

4. Bendeguz90             1                --                --

5. Endre810324           --                 1                 2

6. Laguna Sace           --                 1                 --

7. Vjv1                *     --                 --                1

 

*Schumacher (VJV1/KA79)

 

Nem tippeltek:           Arany           Ezüst           Bronz

8. Zosmai                   --                 --               --

   Hunor2001               --                --                --

   Jeno2003                 --                --                --

 

Ki nyert:

2012  Kitty357            Williams-Renault                 Goodyear            1996

2013  KA79                Ferrari                               Pirelli                 2011

2014  Bendeguz90       Ferrari                              Bridgestone         2010

Előzmény: Smackdown (464)
Smackdown Creative Commons License 2014.07.09 0 0 504

Ausztria--Nagydij Spielberg

 

Időmérő Edzés:

1. KA79                       3pont           10tipp

2. Kitty357                   0                 10

3. Endre810324             0                 10

 

Nem tippelt:

4. Bendeguz90              0pont            0tipp

 

 

Éremtáblázat:         Arany            Ezüst               Bronz

1. KA79                    1                   --                  --

2. Kitty357               --                   1                   --

   Endre810324          --                   1                   --

 

Nem tippeltek:         Arany            Ezüst                Bronz

4. Bendeguz90          --                  --                    --

 

Ki nyert:

2014 KA79             Ferrari                       Goddyear           1998

 

 

.....................................................................

 

 

Verseny Végeredmény:

1. Bendeguz90            17pont           10tipp

2. Kitty357                   6                10

    Endre810324            6                 10

4. KA79                       0                 10

 

Nem tippeltek:

5. --                           0pont            0tipp

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst                Bronz

1. Bendeguz90           1                  --                   --

2. Kitty357                --                 1                    --

   Endre810324          --                  1                    --

4. KA79                    --                 --                    --

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst                Bronz

5. --                        --                --                    --

 

Ki nyert:

2014 Bendeguz90    Ferrari                        Bridgestone       2010

 

 

..................................................................................

 

 

Futam GYors Kör:

1. Endre810324             9pont           10tipp

2. Bendeguz90              5                 10

3. Kitty357                   0                 10

   KA79                        0                 10

 

Nem tippeltek:

5. --                           0pont             0tipp

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst                Bronz

1. Endre810324          1                 --                    --

2. Bendeguz90           --                 1                    --

3. Kitty357                --                --                    1

   KA79                     --                --                    1

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst                Bronz

5. --                        --                --                    --

 

Ki nyert:

2014 Endre810324   Sauber-Mercedesz       Goodyear         1994

 

 

...........................................................................

 

 

Összetett:

1.Bendeguz90             22pont           20tipp

2. Endre810324           15                 30

3. Kitty357                   6                 30

4. KA79                       3                 30

 

Nem tippeltek:

5. --                           0pont            0tipp

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst                Bronz

1. Bendeguz90           1                 --                    --

2. Endre810324         --                 1                     --

3. Kitty357               --                 --                    1

4. KA79                    --                 --                   --

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst                 Bronz

5. --                        --                --                     --

 

Ki nyert:
2014 Bendeguz90    Ferrari                        Bridgestone       2010

Előzmény: Smackdown (503)
Smackdown Creative Commons License 2014.07.01 0 0 503

Europa-Nagydij Velencia

 

Időmérő Edzés:

1. Endre810324            19pont           10tipp

    Vjv1                       19                 10

3. Kitty357                    6                 10

 

Nem tippeltek:

4. Laguna Sace             0pont              0tipp

   Zosmai                      0                   0

   Hunor2001                 0                   0

   Jeno2003                   0                   0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Endre810324          1                 --           --

   Vjv1                      1                 --           --

3. Kitty357               --                 --            1

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst       Bronz

4. Laguna Sace          --               --            --

   Zosmai                  --               --             --

   Hunor2001             --                --            --

   Jeno2003              --                --             --

 

Ki nyert:

2012 Endre810324    Mercedesz                  Continental       1955

        Vjv1               Ferrari                       Bridgestone       2010

 

 

...............................................................................

 

 

 Verseny Végeredméy:

1. Kitty357                  10pont           10tipp

2. Endre810324              0                 10

   Vjv1                          0                 10

 

Nem tippeltek:

4. Laguna Sace             0pont              0tipp

   Zosmai                      0                   0

   Hunor2001                 0                   0

   Jeno2003                  0                   0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Kitty357                1                 --           --

2. Endre810324         --                 1            --

   Vjv1                     --                 1            --

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst       Bronz

4. Laguna Sace         --                --            --

    Zosmai                --                --            --

    Hunor 2001          --                --            --

    Jeno2003             --                --            --

 

Ki nyert:

2012 Kitty357         Williams-Renault           Goodyear          1996

 

 

...........................................................................

 

 

Futam GYors Kör:

1. Endre810324             6pont            10tipp

    Vjv1                        6                  10

3. Kitty357                   0                  10

 

Nem Tippeltek:

4. Laguna Sace             0pont              0tipp

   Zosmai                     0                    0

   Hunor2001                0                     0

   Jeno2003                  0                     0

 

 

Éremtáblázat:         Arany          Ezüst        Bronz

1. Endre810324          1                --            --

   Vjv1                      1                --            --

3. Kitty357               --                --             1

 

Nem tippeltek:         Arany          Ezüst        Bronz

4. Laguna Sace          --               --            --

   Zosmai                  --               --            --

   Hunor2001             --               --            --

   Jeno2003               --               --            --

 

Ki nyert:

2012 Endre810324   Mercedesz                   Continental       1955

        Vjv1              Ferrari                        Bridgestone       2010

 

 

.............................................................................

 

 

Összetett:

 1. Endre810324          25pont            30tipp

     Vjv1                     25                  30

3. Kitty357                 16                  30

 

Nem tippeltek:

4. Laguna Sace             0pont              0tipp

    Zosmai                    0                    0

   Hunor2001                0                    0

   Jeno2003                  0                    0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Endre810324          1                 --           --

   Vjv1                      1                 --           --

3. Kitty357               --                 --            1

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst       Bronz

4. Laguna Sace         --                --            --

    Zosmai                --                --            --

    Hunor2001           --                --            --

    Jeno2003             --                --            --

 

Ki nyert:

2012 Endre810324   Mercedesz                   Continental       1955

        Vjv1              Ferrari                        Bridgestone       2010

Előzmény: Smackdown (463)
Smackdown Creative Commons License 2014.06.30 0 0 502

Kanadai-Nagydij Montéal

 

Időmérő Edzés:

1. Bendeguz90              22pont            20tipp

2. Vjv1                 *     19                  10

    Shumacher        *     19                  30

4. Endre810324             18                  30

5. Kitty357                   17                  30

6. Laguna Sace               9                 10

7. KA79              *         0                  20

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

8. Zosmai                     0pont              0tipp

    Hunor2001                0                    0

    Jeno2003                  0                   0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Bendeguz90            2                --            --

2. Vjv1                *    1                --            --  

    Schumacher      *   1                --            --

4. Endre810324          --                2             1

5. Kitty357                --                1             2

6. Laguna Sace          --                1            --

7. KA79               *    --               --            --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem Tippeltek:         Arany           Ezüst       Bronz

8. Zosmai                  --                --            --

    Hunor2001             --                --            --

    Jeno2003              --                --            --

 

Ki nyert:

2012 Vjv1               Ferrari                        Bridgestone       2010

2013 Bendeguz90     Ferrari                        Dunlop              1961

2014 Bendeguz90     Ferrari                        Bridgestone       2010

 

 

............................................................................

 

 

Verseny Végeredmény:

1. Endre810324            41pont            30tipp

2. Schumacher     *      38                  30

3. KA79              *       28                  20

   Bendeguz90              28                  20

5. Kitty357                  27                  30

6. Laguna Sace            17                  10

7. Vjv1                *     10                  10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem Tippeltek:

8. Zosmai                     0pont              0tipp

   Hunor 2001                0                    0

   Jeno2003                  0                     0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Schumacher      *    1                 1             1

2. Endre810324           1                 1            --

3. KA79               *     1                --            1

4. Laguna Sace           1                --            --

5. Bendeguz90           --                 2             --

6. Kitty357                --                 1             1

7. Vjv1               *    --                 1             --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem Tippeltek:        Arany            Ezüst       Bronz

8. Zosmai                 --                 --            --

    Hunor2001            --                --             --

    Jeno2003             --                 --             --

 

Ki nyert:

2012 Laguna Sace    Ferrari                        Firestone           1970

2013 KA79              Ferrari                         Pirelli                2011

2014 Endre810324    Sauber-Mercedesz        Goodyear          1994

 

 

.............................................................................

 

 

Futam GYors Kör:

1. Bendeguz90              15pont           20tipp

2. Laguna Sace             10                 10

3. Vjv1                  *      9                 10

4. Schumacher       *      9                  30

5. Kitty357                    0                  30

   KA79                *       0                  20

   Endre810324               0                 30

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

8. Zosmai                      0pont             0tipp

    Hunor2001                 0                   0

   Jeno2003                   0                    0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Bendeguz90           2                 --            --

2. Laguna Sace          1                 --            --

3. Schumacher     *   --                 3             --

4. Kitty357               --                 2              1

5. Endre810324         --                 2              1

6. KA79              *    --                 2             --

7. Vjv1              *    --                  1             --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst        Bronz

8. Zosmai                  --               --             --

   Hunor2001             --                --             --

   Jeno2003               --               --             --

 

Ki nyert:

2012 Laguna Sace    Ferrari                        Firestone          1970

2013 Bendeguz90     Ferrari                        Dunlop              1961

2014 Bendeguz90     Ferrari                        Bridgestone       2010

 

 

...............................................................................

 

 

Összetett:

1. Schumacher     *       66pont           90tipp

2. Bendeguz90              65                 60

3. Endre810324             59                 90

4. Kitty357                   44                 90

5. Vjv1              *        38                 30

6. Laguna Sace             36                 30

7. KA79               *      28                 60

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem Tippeltek:

8. Zosmai                     0pont              0tipp

   Hunor2001                 0                    0

   Jeno2003                   0                    0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Bendeguz90            1                 1            --

2. Schumacher      *    1                --            2

   Endre810324           1                --             2

4. Vjv1                *    1                --            --

5. Kitty357                --                1             1

6. Laguna Sace          --                1            --

7. KA79               *   --                --            2

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:         Arany           Ezüst        Bronz

8. Zosmai                  --                --            --

   Hunor2001             --                 --            --

   Jeno2003               --                --            --

 

Ki nyert:

2012 Vjv1               Ferrari                        Bridgestone        2010

2013 Bendeguz90     Ferrari                        Dunlop              1961

2014 Endre810324    Sauber-Mercedesz        Goodyear          1994 

Előzmény: Smackdown (462)
Smackdown Creative Commons License 2014.05.27 0 0 501

Monacoi-Nagydij Monte-Carlo

 

Időmérő Edzés:

1. Endre810324             52pont            30tipp

2. Schumacher    *        31                  30

3. KA79              *        26                  20

4. Kitty357                   24                  30

5. VJV1             *          5                  10

6. Bendeguz90                0                 10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

7. Laguna Sace               0pont            0tipp

   Zosmai                       0                   0

   Humor2001                  0                  0

   Jeno2003                    0                  0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Endre810324            2                 1            --

2. Schumacher    *       1                 2            --

3. KA79             *        1                 1           --

4. Kitty357                  --                2            1

5. Vjv1             *        --                1            --

6. Bendeguz90             --               --           --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:          Arany           Ezüst       Bronz

7. Laguna Sace           --                --           --

    Zosmai                 --                 --            --

    Hunor2001             --                 --           --

   Jeno2003               --                 --            --

 

Ki nyert:

2012 Endre810324    Mercedesz                   Continental        1955

2013 Endre810324    Brawn Gp-Mercedesz     Bridgestone        2009

2014 KA79              Ferrari                         Goodyear          1998

 

 

.........................................................................

 

 

Verseny Végeredmény:

1. Kitty357                   22pont           30tipp

2. Endre810324             17                 30

3. KA79                *      10                 20

   Schumacher       *      10                 30

5. Vjv1                *        0                 10

   Bendeguz90                0                  10

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

7. Laguna Sace              0pont             0tipp

   Zosmai                       0                   0

   Hunor2001                  0                   0

   Jeno2003                   0                   0

 

 

Éremtáblázaz:          Arany          Ezüst        Bronz

1. Kitty357                   2               --            1

2. Endre810324             1               2             --

3. Schumacher      *     1                1              1

4. KA79               *      1                1             --

5. Vjv1               *       --              --             1

6. Bendeguz90             --               --            --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:          Arany          Ezüst        Bronz

7. Laguna Sace           --               --             --

   Zosmai                    --               --            --

   Hunor2001               --               --             --

   Jeno2003                --                --             --

 

Ki nyert:

2012 Kitty357         Williams-Renault            Goodyear           1996

        Endre810324   Mercedesz                   Continental        1955

2013 KA79              Ferrari                        Pirelli                 2011

2014 Kitty357         Renault                       Michelin             2006

 

 

........................................................................

 

 

Futam GYors Kör:

1. Bendeguz90              19pont            10tipp

2. Endre810324             12                  30

3. Schumacher    *        10                  30

4. Vjv1              *          5                  10

5. KA79             *          5                  20

6. Kitty357                    0                   30

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

7. Laguna Sace              0pont              0tipp

   Zosmai                       0                    0

   Hunor2001                  0                    0

   Jeno2003                   0                    0

 

 

Éremtáblázat:          Arany          Ezüst        Bronz

1. Endre810324            2                1             --

2. Schumacher    *       2                --             1

3. Kitty357                  1                --             1

   KA79                *     1                --             1

5. Vjv1                 *    1                --             --

   Bendeguz90             1                --             --

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:          Arany          Ezüst        Bronz

7. Laguna Sace           --               --            --

   Zosmai                   --                --            --

   Hunor2001              --                --            --

   Jeno2003               --                --             --

 

Ki nyert:

2012 Endre810324   Mercedesz                   Continental        1955

       Vjv1               Ferrari                         Bridgestone       2010

2013 Bendeguz90     Ferrari                        Dunlop              1961

2014 Kitty357         Renault                        Michelin            2006

       KA79              Ferrari                         Goodyear          1998

      Endre810324    Sauber-Mercedesz         Goodyear           1994

 

 

......................................................................

 

 

Ősszetett:

1. Endre810324              81pont          90tipp

2. Schumacher     *        51                90

3. Kitty357                    46                90

4. KA79              *        41                 60

5. Bendeguz90               19                30

6. Vjv1             *          10                30

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:

7. Laguna Sace               0pont            0tipp

   Zosmai                       0                   0

   Hunor2001                  0                   0

   Jeno2003                    0                  0

 

 

Éremtáblázat:         Arany           Ezüst       Bronz

1. Endre810324           2                 --            1

2. Kitty357                 1                  1           --

3. Schumacher   *      --                  2            1

4. KA79             *      --                  2            --

5. Vjv1             *       --                 --            1

   Bendeguz90             --                --             1

 

*Schumacher (Vjv1/KA79)

 

Nem tippeltek:          Arany           Ezüst       Bronz

7. Laguna Sace           --                --            --

    Zosmai                  --                --            --

   Hunor2001              --                 --           --

   Jeno2003               --                  --           --

 

Ki nyert:

2012 Endre810324    Mercedesz                   Continental       1955

2013 Endre810324    Brawn Gp-Mercedesz     Bridgestone       2009

2014 Kitty357          Renault                       Michelin            2006

Előzmény: Smackdown (461)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!