Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Tripponlaci Creative Commons License 2018.02.28 0 0 104

Sziasztok!

Profixer Kft Bp. III. ker. Szentendrei úti kereskedésről van-e tapasztalata valakinek?

Egy rakás kocsit árulnak, de szerintem aránytalanul sok 100.000 km alatti kocsijuk van.

 

 

Zsolt102 Creative Commons License 2018.02.16 0 0 103

Üdv!

Kicsivel több mint egy éve vásároltam kereskedőnél egy 2009-es Berlingót.1,1M-ért. Az átírást és a papírokat is a kereskedő intézte. Utólag derült ki, hogy törött volt az autó. Szélvédő cserélve volt, beázik. Motor műanyag fedeléről le volt törve minden rögzítő, így ha az elmozdult, az autó mindig leállt az úton. Az eredeti kulcs sosem nyitott egy zárat sem, csak a távirányító. Ötször szakadt el a kuplung bowden mert állítólag nem jól rakták össze törés után a vezetőt. Most az olaj és a víz folyik belőle, hátsó ajtó tönkre ment, motorból furcsa hang jön, stb. Szerelő szerint meg van csavarodva az alváz, sosem lesz jó. Visszavittem a kereskedőhöz, 320-at ajánlott érte úgy, hogy másik autót vinnék drágábban.

A Berlingót azért választottam, mert alapból egy megbízható autó. Kívülről szép volt, az ára nem olcsó 1,1M-ért. Legalább öt évre terveztem. Az még nem lenne baj, hogy törött volt, de kókány módon rakták össze. Így ebben az állapotában mi lehet egy normális beszámítási ár? 

 

Joel-T Creative Commons License 2018.01.09 0 0 102

Szia, kérdezném, h sikerült valami infot megtudni a cégről, vagy neked vannak tapasztalataid? Csak mert én is gondolkodom bennük....

Köszi.

Előzmény: anti01_ (93)
Horst 69 Creative Commons License 2017.12.23 0 0 101

Szia! Megírnád privát üzenetben, mi volt a gond? Akár konkrétumok nélkül is. Kinéztem egy Seat Altea XL-t náluk, de nem szeretnék pofára esni. Előre is köszönöm!!! P. B.

Előzmény: Jégmadár1 (65)
Joel-T Creative Commons License 2017.12.19 0 0 100

Sziasztok, a Zen Automobile kereskedésről van valakinek infoja? http://www.zen-automobile.com/

 

wolfzoli78 Creative Commons License 2017.12.10 0 0 99

Sziasztok! Két kereskedésről érdeklődnék hogy mik a tapasztalatok. Az egyik a Flex Car, Budapest Cinkotai út, a másik a Mayer Autopark,Budapest, Pesti út 239 Kucorgó-tér. Nagyon köszönöm.

Márta Kuruczné Creative Commons License 2017.11.30 0 0 98

Ez év februárjában vettem autót autókereskedötöl augusztus végén kaptam levelet hogy müszaki vizsgálaton jelenjek meg.Ott kifizetettek 16000 ezer forint dijat  közölték füstöl .... .másnap ujra berendelték  és azonnal lefoglalták.Arra hivatkozva hogy elfogtak egy orgazdát ,akinél megtalálták az autó motorját.Most 3 hónapja a rendörség várja a szakértöt hogy megnézze a motorszámot.Elfejtettem irni hogy természetesen volt eredetiseg vizsgálat vásárláskor.Mit tegyek ? Voltam ügyvédnél azt mondta várjuk meg a rendörségi szakértö véleményét, miszerint visszakapjuk az autót vagy motorral vagy anélkül.Ez felháboritó,kihez forduljak?A kereskedö nem akar kártéritést fizetni.SOS

Bambr Creative Commons License 2017.11.28 0 0 97

Sziasztok!

 

Végig olvastam a topikot, de nem találtam semmilyen véleményt egy bizonyos Álom autó shop kft-ről. Ennek ellenére nemrég vásároltam náluk egy C-max-ot. Meglepő de pozitívan csalódtam bennük! Lehetőség volt átnézetni az autót, saját ill. külsős szervíznél is, valamint az alvázszámot is egyből megadták, hogy lekérhessem az autó paramétereit (km óra állására voltam kiváncsi). Annyi volt amennyit mondtak.

 

Ajánlom mindenkinek a céget is, és ezt a nagyon hasznos honlapot:

https://www.autodna.hu/

Nem ingyenes, de megkímélitek magatokat egy lehetséges átveréstől! Pár ezer forintot szerintem megér. Kártyával kell a honlapon fizetni, és egyből küldik email-ben a teljes riportot. Fontos, alvázszámmal tudjátok csak használni! Amelyik kereskedő nem akarja megadni az bizony rejteget valamit!!!

 

 

Majdnem elfelejtettem, az autókereskedő céget pedig itt találjátok meg:

http://www.alomautoshop.hu/

https://www.hasznaltauto.hu/partner/alom-auto-13895

 

Üdv.:

K. Barnabás

 

 

 

 

szdavid7020 Creative Commons License 2017.11.09 0 0 96

Sziasztok!

 

Miamax (Szombathely ) https://www.hasznaltauto.hu/partner/miamax-1099

 

Édesapám vett 1 autót amiben elvileg 93 ezer km volt (szervizkönyves), miután elvittük a szervizbe és átvizsgálták  kiderült hogy 2 évvel ezelőtt volt benne 135 ezer illetve a porlasztót is cserélnünk kellett. Ezután átnéztük a szervizkönyvet és kiderült hogy az is hamis, nincs is abban a városban olyan szerviz hanem nagyjából 500km-el arrébb található .Elmentünk a kereskedőhöz és ő mindenre azt mondta hogy ő nem tudja stb.  Én azt tartom gyanúsnak  hogy szinte az összes autóhoz van szervizkönyv ,de vajon honnan ? (ez nem gyanúsítgatás , mindenki eldönti hogy mit hisz el belőle és mit nem ). Arra kérnék mindenkit hogyha innen vásárol autót nézesse át és nagyon fontolja meg.

 

Köszönöm!

 

salaczadam Creative Commons License 2017.10.19 0 0 95

Üdv, valaki, tud valamit erről a kereskedésről: BSG Autó Kft., Székesfehérvár, Új Csóri út 10.

Előre is köszi!

forzaitalia Creative Commons License 2017.09.19 0 0 94

Ameddig itthon nem terjed el az a lehetőség, hogy a kereskedőkről a hirdetési lapon véleményeket lehessen írni, addig nem is fogsz túl sok mindent találni senkiről. 

Az egy év garancia egy simán, bárki számára elérhető opció, a MAPFRE köti, a kereskedő semmit nem vállal pluszban. 

Előzmény: anti01_ (93)
anti01_ Creative Commons License 2017.09.19 0 0 93

sziasztok!

 

A 4motors kft.-vel (www.4motors.hu) kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Garanciával hirdetnek használtautókat, de nem nagyon találtam róluk semmilyen tapasztalatot/visszajelzést...

 

köszi a választ.

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.11 0 0 92

Üdv! Én tavaly vettem a kocsimat náluk, velem korrektek voltak, az autóban márka szerviz szerint is annyi volt (133.345 Km) amennyi az órában, valamint a szervizkönyv összes bejegyzése is stimmelt a szervizben feljegyzettekkel. Nem tudom hogy minden autóra igaz e ott, vagy csak mákom volt, de végül is nekem pozitív tapasztalat maradt! 

Előzmény: Kathyc (89)
Dree86 Creative Commons License 2017.08.24 0 0 91

Sziasztok!

Auto SoFa Paks ismerős valakinek? Semmilyen infót nem találtam eddig róluk

 

Köszi előre is!

csabitata Creative Commons License 2017.08.20 -2 0 90

az tNEM ÉRTEM EMBEREK MERT EZ VAN ÓRA TEKERÉS STB,MIÉRT NEM MÜKÖDIK-RENDÖRSÉG KI-PÉNZT VISSZA -AUTÓKERESKEDÉS BEZÁR -NEVÉN CÉG NE LEHESSEN TÖBBET-KÁROSULT KIFIZETÉSE -MÉG DEMOKRÁCIA MI SZÉGYEN ,HOGY A CSALOK ORSZÁGA LETTÜNK MINDEN TEKINTETBEN

Kathyc Creative Commons License 2017.07.10 0 0 89

Érdeklődöm, a Firpo Car, Érd Piroska utca ismerős valakinek?

A használtauto.hu-n Buggie Car-ként fut, az app-on Firpo-Car.

 

Sok 14-17 éves autójuk van, forog a készlet, de érdekesnek találom, hogy 130-190000 km van csak az autóikban...

gabesz977 Creative Commons License 2017.06.30 0 0 87

Üdv mindenkinek!

 

Auto Újpest kerülendő http://www.auto-ujpest.hu/

 

Sajnos csak én is később tudtam meg hogy lehet lekérdezni km-t , kiderült kétszer annyi km van az autóba!

Wolf-72 Creative Commons License 2017.06.27 0 0 86

Sziasztok!

 

Szolnokon a Juvental és a Trendi Autóról tud valaki információval szolgálni?....

gmol78 Creative Commons License 2017.06.21 0 0 85

Car-World Kft. / Szücsiautó

Papíron a Car-World Kft-től vettem használt autót a Nagykőrösi úti autópiacon Bp-en, a valóságban Szűcs Gyula autókereskedő e.v. intézte az egészet, akinek a fabódéja a Car-World Kft bódéjától pár lépésre van.

Korrekt volt az eladó, minden rendben ment. A forgalmiba bele volt írva, hogy a car-world kft kereskedőként árulja az autót. számlát is kaptam. "Szücsi" még a legközelebbi kormányablakba is elvitt, hogy vissza tudjam helyeztetni az autót a forgalomba - és egyúttal az átírást is elintéztem.

Bár azt be kell vallanom, hogy a fenti kuszaság (papíron egyik cég árulja az autót, akinek a bódéján még cégtábla sincs, a gyakorlatban Szücsi vette át a foglalót, pedig neki papíron semmi köze az ügylethez) néhány álmatlan éjszakát és rossz napot okozott nekem. Utólag már tudom, hogy teljesen alaptalanul. De annyi rosszat hall az ember kereskedőkről, hogy már ott is mumust láttam, ahol semmi sem volt.

Sosem fogom megérteni, miért kell így összekuszálni a cégeket, olykor nemlétező fantázianevet kitalálni, amit hiába keres az ember a cégjegyzékben. De úgy látom, a használtautó-kereskedőknél ez nem ritka ... Mindenesetre én jó autót vettem elfogadható áron, ajánlani tudom Szücsit és a Car-World Kft-t (igaz, utóbbi képviselőjével összesen kb. 2 percet beszélgettem).

Peche Creative Commons License 2017.06.14 0 0 84

Székesfehérvárról ne vegyetek autót a Kalczmann City Kft.-től!(Ügyvezető:Kovács Gábor László).Visszatekerik a km órát a külföldről behozott kocsiknál.

gmol78 Creative Commons License 2017.05.28 0 0 83

A-Z Autókereskedés (1152 Bp. Régi Fóti út 11)

A pozitívum: egyből, már a telefonos érdeklődés során beleegyeztek, hogy elvigyük a kinézett 2006-os Toyota Corollát (KDR-199) egy közeli ismerős szerelőhöz.

 

A negatívumok: az autót hátulról oldalról komoly erőhatás érte, a szerelő szerint az egész hátulja kicsavarodott. Pedig laikus szemmel teljesen rendben volt a külseje. (legalábbis fentről - alulról tiszta rozsda minden).

 

A másik dolog a kusza cégnevek. Az A-Z Autókereskedés csak fantázianév. A forgalmiban Max-Car Kft áll, ami mellesleg 2017-ben vette át a céget egy megszűnt Kft-től (PZ Ticket Kft). A telephelyen működik még a King-A Car fantázianevű cég (a valós cégnevet nem ismerem). A használtautó.hu oldalon a fenti Corollát nem is az A-Z Autókereskedés/Max-Car árulja, hanem a King-A Car (ezt utólag tudtam meg). De az autók adatlapján csak a cím van feltüntetve, se fantázianév, se valós cégnév. Az sem növeli a bizalmat, hogy amikor a google maps-hez lefotózták az utcaképet, még egy másik, jelenleg a 16. kerületben működő kereskedés cégtáblája volt kint.

YetiEmber Creative Commons License 2017.04.23 0 0 82

CsontiCar kereskedonel vettem autot, mint johiszemu es jaratlan vevo. 2 ev muszakival es jo muszaki allapotban vettem meg az autot. Ezt mondtak. Kiderult, hogy csak 2 honap muszaki van rajta es a felfuggesztes eletveszelyes allapotban volt. Szerzodeskor alairatnak mindenfele papirt veled, hogy meg veletlenul se tudj reklamalni, es az elado sem a CsontiCar, hanem valami random KFT kulfoldi tulajdonossal. Nagyivben elkerulendo kereskedes!

minereufier Creative Commons License 2017.03.23 0 0 81

van egy kereskedes a 1162 Budapest Szlovák ut 5 alatt Horizon Auto neven futnak. Nagykepu eladok. Jeleztem miutan kikonyorogtek a foglalot az autojukra, hogy nem az a motor van a kocsiban amit hirdetnek es nem kell az auto, hogy ok "uzletemberek" foglalot vissza nem adnak. 

Wolf-72 Creative Commons License 2017.03.17 0 0 80

Üdv!

 

Eről a kereskedésről írtál?...mert nem szeretnék csalódni!:Bravoauto szalon&szerviz, 1107. Bp. Szállás u.4.

Előzmény: megjarta (56)
macsek 555 Creative Commons License 2017.02.11 0 0 79

Ki kell ezeknek szúrni az egyik szemét csavarhúzóval!

Előzmény: banszki (76)
SBee82 Creative Commons License 2017.01.30 0 0 78

Sziasztok! 

 

Új vagyok itt a fórumon, és a csoportban: eddig hál Istennek sok problémám nem volt használt autó vásárlás kapcsán, de most új autókereskedők is a terítékre kerülnek. Valakinek volt tapasztalata az alábbiakkal???

 

Alternative-Car - Bp, Budaörsi út 160.

 

KS-Globaltechnika Kft - Kaposvár, Sopron út 1.

 

KZCS Autó City Kft - Székesfehérvár, Új Csóri út 39/A.

 

Általánosságban milyenek az autók? Mármint tapasztalatotok szerint... mennyire jellemző vagy inkább nem jellemző az átvágás, hülyének nézés?

 

Válaszokat előre is köszi!

S.

Bal86 Creative Commons License 2017.01.23 0 0 77

Na szoval mivel a repoauto az emailen tortent megkeresesre nem valaszolt, pedig itt a forumon irtak h kartalanitanak amennyiben van bizonyitek, hat ide jovok. A repo azt is letagadta a rendosegnek h felejuk jeleztem a problemat, szerencsere megvannak a bizonyito emailek, feljelentes, ugyvedi papirok. Erdekes hogy a repot biralo hozzaszolasok is eltunnek innen, fura. De szerencsere le van mentve ez is, ha vkit erdekel irjon nyugodtan...

banszki Creative Commons License 2016.12.25 0 0 76

Tavaly vettem egy külföldről behozott Mazda MPV-t az Üllői úton a Palno Kft-nél. Mindenkit óva intek innen, ugyanis úgy vert át engem, mint labdát a palánkon. Legyen ez a kis történet mindenkinek tanulság:

 

5.000 km után visszamentem, hogy 1,3l olajat eszik 1.000km alatt. Azt mondta, hogy ez normális. Kértem, hogy enyhítse a káromat (javítás 300,000Ft), vagy vegye vissza. SEMMI! Beírtam a vásárlók könyvébe, de 30 helyett csak 60 nap után kaptam elutasító választ. Békéltető testület elutasított, mivel Palno csak közvetítő a szerződés szerint. A Rendőrség szerint is ez a helyzet, bár ott érdekes módon az se tűnt fel, hogy amikor elhozta, már kifizette, ráadásul az előleg átvételin saját magát eladónak nevezi. Nincs ebben semmi különös. Mindenki elutasított, a Békéltető meg azt mondja, hogy még csak nem is bírságolhatják azért, hogy el se jött a tárgyalásra, mivel a kisvállalkozásokat nem büntetik. Törvény védi őket.

 

Tehát behoz egy autót külföldről, eladja, mint közvetítő, kivonja magát a szavatossági és garanciavállalási kötelezettség alól, nem ad számlát, nem fizet adót és még meg is fenyeget, mert az igazamat szeretném érvényesíteni. Beszoptam. Vigyázzatok, mert senki sem fog mellétek állni hasonló helyzetben. Magyarország! Így szeretlek! Jobban teljesítünk! 

 

 

gsis Creative Commons License 2016.11.22 0 0 75

A cím , már eleve nem sok bizalomra ad okot . Ha az első átnézésen nem bukik meg a járgány , célszerű egy

műhelyben is átnézetni , alul-felül , ha engedik .

Előzmény: badlands (74)
badlands Creative Commons License 2016.11.21 0 0 74

Sziasztok: en meg uj vagyok a temaban ezt a hirdetest talaltam: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_caravan_1.6_enjoy_klimaulesfutesmo.-i-10831849

Valakinek tapasztalata ezzel a ceggel? Eleg sok mindent lat es hall az ember, foleg az oratekeressel kapcsolatban. Segitsegeteket elore is koszonom. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!