Keresés

Részletes keresés

BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.21 -3 1 9708

Kerestem azt az FDP plakátot amiről beszéltem. Nem találom, viszont amit találtam az feletébb érdekes:

 

https://www.fdp.de/europawahl-2024-strack-zimmermann-streitbar-europa

 

Itt írja Ági, 

 

"In der Kürze liegt die Würze? Dann lade Dir hier unser Kurzwahlprogramm zur Europawahl herunter. Gerne auch in leichter Sprache (...)"

 

 

#1 Tegeződünk? (IKEA-STÍLUS?) Gyereknek nézi a választópolgárt?

 

#2 "Leichter Sprache !!!! Mit jelent ez? Sprache für Dummies? Teljesen hülyének nézik az embert? Ági - Ich bin der Erklärbär. :-))))))))))))))

 

Ha rámész a linkre "leichter Sprache" mindjárt látod, hogy miért botránkoztam meg. Annalena szellemi szint.

 

 

 

 

Előzmény: rocky reloaded (9704)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.21 -2 1 9707

Most ollan választási plakátok jelentek meg a Habeck kreténnel, hogy "Erneuerbare Wohlstand!" 

 

*kac-kac*

 

Ez a Ruinátor beszél "jólétről" aki a német jólétet tönkrette. Azok akik a nyugdíjuk mellett gondoskodtak arról, hogy idős korukban ne kelljen nekik lakbért fizetniük és a megtakarításukat ingatlanba fektették, nah ők nem tudják a lakóingatlanukat nagyszabású felújításnak alávetni. Nem tudják a fűtést hőszivattyúra cserélni, napelemeket telepíteni. Az alacsony nyúgdíjukkal nem is kapnának hitelt. A vége az lesz, hogy ár alatt el kell nekik adniuk az ingatlant.

(Mellesleg az egyik neves hőszivattyú gyártó cég is elhagyta Doitcslandot.)

Most - nem most, hanem tavaly - kitalálták azt, hogy a Riester-Rente't (Riester -emléxel még rá?) a lakóingatlan tulajdonosok ez év elejétől a Riester megtakaritásukat hőszivattyú vásárlására fordíthatják.

 

https://www.deutsche-rentenversicherung.de/DRV/DE/Ueber-uns-und-Presse/Presse/Meldungen/2023/230929-gebaeudeenergiegesetz-heizung-wohnriester.html

 

A nyugdíj azért van, hogy abból kefírt + kenyeret vegyenek a nyúgdíjasok és nem azért, hogy azt elherdálják. Amikor kijött ez a Riester-Rente, már akkor is azt mondtam, hogy 'fake' az egész koncepció. Akkor úgy gondoltam, hogy aki Riester-Rente'vel takarít meg annak majd beszámítják az állami nyúgdíjába. Hát nem, de végülis valahogy sikerült kiszedni az emberek zsebéből.

 

 

Visszatérve a plakátokra. A tv-ben volt egy riportműsor -, hogy mi az most nem is érdekes . A riporter háta mögött volt egy FDP plakát. Valami olyasmi volt ráírva: "Frieden sichern" mellette Ági képe. Ez a legnagyobb csúfolódás amit el lehet képzelni ezektől a haborús hajcsároktól. Ha Putyin nem mérsékelné magát már rég beleviszik Európát a III. vh.-ba.

 

 

 

Előzmény: rocky reloaded (9704)
ATACMS Creative Commons License 2024.05.21 -1 3 9706

Te Broki tudod hogy te vagy itt a muckacuppancsok doyenje?

 

Iskolapélda vagy arra, hogy az öregkori agyalágyulás minden nappal csak rosszabb lesz. Fogadd öszinte részvétünk.

Az AfD egyébként szívesen látja az ollan harcias csávókat, mint te, úgyhogy nosza rajta, jelentkezz.

Bónuszként még ingyenes náci tetkókat is kaphatsz ingyenesen.

Tja, az impotens libnáci agyhalottak megint éltek/élnek alanyi jogukkal hülyének lenni.

További jó impotens neonáci szellemi önkielégítést kívánunk neked és eszmetársaidnak.

Totális pofáraesésetek garantált és elöre borítékolható.

Már ne is haragudj, de most nagyon lyukra futottál, és hangos közröhej tárgyává tetted magad.

Legközelebb legalább a címét olvasd el annak, amit idézel. orbán mestertöl eltéröen a valóban demokratikus országok számára neonáci és ultranacionalista puccs meg hasonlók nem igazán tartoznak a demokrácia ismérvei közé.

Írj minél többet: Komoly versenyben vagy a topic föbohóca igen megtisztelö címéért.

További jó neonáci szellemi önkielégítést kívánunk neked, ''es reméljük, hogy ilymódon som orgazmust tudsz magadnak generálni, és legalább ilymódon tudsz kielégülni, valamint elfuserált életkéd egy kicsit felvidítani.    

További jó impotens neonáci szellemi önkielégitést és csápolást kívánunk neked.

 

Előzmény: rocky reloaded (9698)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.21 -9 6 9705

Ehhez még annyit, hogy a Daniela Klett-nél egy teljes fegyverarzenál (páncélököllel egyetemben) volt a szekrényben, míg az AfD politikusnál meg csak néhány életlen konyhakés a konyhában. Kezd egyre szánalmasabb lenni a liberónáci csöcselék Németországban.

Előzmény: BjörnBambusz (9702)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.21 -9 6 9704

Egyre többen mondják a környékünkön is, hogy csakazértis AfD, elég volt a liberónáci sötétzöld német lepra ámokfutásából. Most ollan választási plakátok jelentek meg a Habeck kreténnel, hogy "Erneuerbare Wohlstand!" akkor, amikor a gazdasághoz semmit sem értö Habeck, mint Abwirstschaftsminister alatt pont a németek viszonylagos jóléte kezd keményen redukálódni. A ma reggeli sorbanállásnál a péknél kórusban szidták az eccerü emberek a liberónáci sötétzöld német leprák. A pék (a helyi FDP fönöke) meg buzgón helyeselt nekik.

 

Még egy kis utójáték a az AfD-s Höcke elleni boszorkányüldözéshez: Kiderült, hogy már CDU pártkongresszuson is elhangzott a kifogásolt kifejezés már 1950-ben. A belinkelt cikkben még a CDU pártkongresszusról 1950-es beszámoló újságcikk vastagbetüs címe is a kifogásolt idézettel kezdödik:

 

https://www.achgut.com/artikel/auch_christdemokraten_riefen_anti_hitler_parole_alles_fuer_deutschland

 

 

Előzmény: BjörnBambusz (9700)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.21 -2 1 9703

Addendum

 

A sztori folytatása:

 

https://www.bild.de/regional/rheinland-pfalz/worms-anwohner-in-furcht-so-terrorisiert-uns-der-holzlatten-randalierer-664b1752c9328869f43ac009

 

Most derült ki: a 30 éves férfi évek óta terrorizálta a városrészt és annak lakóit. Egy nyugdíjas nyilatkozta: „Már nem merek este bemenni a belvárosba”.

 

 

 

 

 

Előzmény: BjörnBambusz (9674)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.21 -2 1 9702

Bystron: Házkutatás az amerikapolitikával kapcsolatos kritikus kijelentések miatt

 

 

https://www.pi-news.net/2024/05/bystron-hausdurchsuchung-wegen-kritischer-aeusserungen-zur-us-politik/

 

Az első dolog, ami egyből szemet szúr az az, hogy 12 ügyészt (!!!) és 70 rendőrt (!!!) vezényeltek ki a házkutatásra.

 

OMG!

 

A néhai RAF terorrista Daniela Klette-hez számszerint 2 rendőr (!!!) ment ki, hogy elfogják. A két "mimimi" rendőr addig az ajtó előtt állt és várt, míg Daniela rendszabályozta a kutyáját. Azután megengedték neki, hogy elmenjen a fürdőbe, ahol használta a mobilját és telefonálhatott.  

 

 

"És Bystronnak igaza van: az európai választások után az eljárást titokban és csendben, egy háromsorossal fogják eltemetni. Ursula von der Leyen viszont haladékot kap, és a választások utánig felfüggesztik ellene az eljárását, hogy addig is nyugodtan kampányolhasson."

 

 

 

 

 

BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.21 -2 1 9701

Ezt a videót tényleg nem szabadott volna megnéznem.

 

Most egy életen át kísérteni fog ha nyilvános wc-re kell mennem.

 

Mit szívhatott ez a pasi? 

 

Komoly pszichikai problémák állhatnak a háttérben.

Előzmény: The Rocketeer (9697)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.21 -2 1 9700

Most már csakazértis az AfD-re szavaznék.

 

Bystronnál a korrupció mindig nem bizonyított tény. Nem értem, hogy a hangfelvételekből kiindulva, hogyan lehet azt bizonyítani, hogy eurót, 20ezer eurót kapott  és nem 20ezer dollárt? Más a hangja ha eurós cimleteknek számolnak mint a dollárr bankjegyeknek? Ha a russzkik lefizették volna, akkor dollárban és nem euróban fizetnek. Szerintem.

Hiányolom az AfD-ben az összetartást. Ki kellene állniuk Bystronért. 

Előzmény: rocky reloaded (9698)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.20 -10 6 9699

A helyi FDP, amelyet én ismerek, leginkább kisvállalkozókból áll, és igen normálisak. Rühellik is a bányarém spinkót, és már azon gondolkodnak, hogy kezdeményeznek ellene egy, az FDP-böl való kizárási eljárást. A Lindner is egy üdítö színfolt a meglehetösen rotty német politikusi mezönyben.

Előzmény: The Rocketeer (9697)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.20 -11 6 9698

Lujiszka, láthatóan egyre inkább lecsap az öregkori agyalágyulá. Mit is írtam: A libnáci sötétzöld német lepra berogyott 12%-ra, mint az általad betett táblázat is mutatja, az AfD meg simán tartja a második legnagyobb politikai erö pozícióját (az INSA is 17%-ra méri, a YouGov ráadásul 19%-ra). Iskolapélda vagy arra, hogy az öregkori agyalágyulás minden nappal csak rosszabb lesz. Fogadd öszinte részvétünk.

Előzmény: Burbon Lalyos (9696)
The Rocketeer Creative Commons License 2024.05.20 -2 2 9697

Színvonalas párt lehet ez az FDP. Gyenge gyomrúak ne nézzék meg:

 

https://www.samaa.tv/2087314878-german-politician-martin-s-toilet-licking-videos-spark-outrage

Burbon Lalyos Creative Commons License 2024.05.20 -2 4 9696

Téged eltiltott valaki ott németországban attól hogy kinézzél a fejedből vagy mi történt?

 

Előzmény: rocky reloaded (9695)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.20 -8 6 9695

Lujiszka, a portfolio nev y libnáci szennylap szerint az ukik már Vlagyivosztok elött állnak. Aki a portfolio faszságait tövig beszopja, az gyakorlatilag menthetetlen. A Sonntagsfrage szerint az AfD simán tartja magát, viszont a libnáci sötétzöld lepra pl. a mértékadó INSA-nal berogyott már 12%-ra. Kíváncsi vagyok, hogy millen eredmények lesznek nálunk június 9.-én.

Előzmény: Burbon Lalyos (9694)
Burbon Lalyos Creative Commons License 2024.05.20 -2 4 9694
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.20 -2 1 9693

Tetszettek volna ollan politikát folytatni Németország és a német népesség érdekében, hogy ne lett volna igény egy AfD gründolására.

 

D'accord!

Ezt a talpas muharhoz (gaznövény) tudnám hasonlítani. Ha nem lett volna hely/hézag a gyepben, nem tudott volna elszaporodni. Most már nagyon nehéz megszabadulni tőle.

 A weimari köztársaság is egyengette Hitler útját. A munkanélküliség, az elégedetlenség, az első világháborúból származó adósságot nem tudták fizetni.

A mostani helyzet még rosszabb.Ukrajna - feneketlen hordó, migránsok finanszírozása úgyszintén emészti a milliárdokat. Közben egyre több a céges csődeljárás vagy a cégek elvándorlása. Ehhez társul a magas energia árak, etc. , etc.

Nekem most az a fontos - szerdán kiderül -, hogy eltörlik-e a "Rente mit 63".

Leendő német szomszédaink is emiatt izgulnak.

Előzmény: rocky reloaded (9691)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.20 -2 0 9692

BumBumBoris (Boris 1,2,3,4 Pistorius) biztosítja az USA-t: Tschland 🇩🇪 készen áll a harci feladatokra.

 

https://philosophia-perennis.com/2024/05/20/kriegstuechtigkeit-die-stunde-der-idioten/

 

Ütött az idióták órája.

Nagyon valószínű, hogy német kiskatonákat fognak bevetni Annalena Kokainájában.

Az ukrán harc képes fiatal férfiak meg a drága SUV-kal korzóznak a német utakon.

Ukrajna leggazdagabb koldusa - Szelenszky - a két éve tartó háború alatt millárdos lett.

rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.20 -8 7 9691

Csaknem akarja ez az undoritó liberónáci háborús uszító bányarém elöírni, hogy a t. szavazópolgároknak hogyan kell szavaznia? Csaknem akarja az FDP Adolf és Zsugás Vili útját követni a "progresszív liberalizmus" jegyében? Tetszettek volna ollan politikát folytatni Németország és a német népesség érdekében, hogy ne lett volna igény egy AfD gründolására. Ami érdekes: Nálunk a helyi FDP fönöke a helyi pék, jó haver. Elmondása szerint ebböl a spinkóból az ö helyi FDP alapszervezetükben mindenkinek elege van, és már jelezték felfelé a tagság kívánságát, hogy ezt a spinkót tegye lapátra az FDP, mert rendesen vesztenek szavazókat miatta.

Előzmény: BjörnBambusz (9689)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.20 -3 1 9690

Három ember halálát követelte egy borzasztó tűzeset Düsseldorfban.
A kioszk üzemeltetője, Faridoon F. ( afgán származású Feuerteufel ) állítólag saját maga gyújtotta fel az üzletet. A tűz 🔥 úgy terjedt át egy lakóházra.

 

https://m.bild.de/regional/duesseldorf/inferno-in-duesseldorf-faridoon-f-48-soll-kiosk-angezuendet-haben-6649c39840dc6528f51aac3f?t_ref=https%3A%2F%2Fwww.pi-news.net%2F

 

BjörnBambusz Creative Commons License 2024.05.20 -3 1 9689

Az Ostalbkreis körzetben található Aalenben az FDP egyik jelöltje a helyhatósági választásokon látszólag selfmade videókat osztott meg az iNeten.

Az egyik videón a férfi több nyilvános vécét is nyalogat. Egy másikban ürülékkel kenegeti magát, és Hitlerhez hasonlítja magát.

 

https://m.focus.de/panorama/welt/er-leckt-oeffentliche-toiletten-ab-verstoerende-videos-von-fdp-politiker-aufgetaucht-partei-leitet-ausschlussverfahren-ein_id_259948831.html

 

 

Mit lehet mondani erre?

Ági szavaival:

 

Minél nagyobb a sz@r, annál több a légy.

 

 

 

 

 

 

rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.20 -8 5 9688

Az új neomarxista/neotrockista/liberónáci "elit fejlödése":

 

https://x.com/paologerbaudo/status/1785276855043436920

 

Az ún. "EU értékek" fejlödése is hasonló ivü pályát mutat.

OMGod Creative Commons License 2024.05.20 -2 0 9687

👍

Előzmény: rocky reloaded (9686)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.20 -7 5 9686

Matyi bá-ék szelleme a származás szerinti kvótákkal kisért újra: Mi sem mutatja jobban a liberónácizmus részbeni mélyvörös trockista gyökereit.

Előzmény: OMGod (9685)
OMGod Creative Commons License 2024.05.20 -2 1 9685

....

Az Oscar-nál már elő is írták!

 

https://etcetera.hu/oscar-dij-rendelet-kisebbsegek/

Előzmény: OMGod (9684)
OMGod Creative Commons License 2024.05.20 -2 1 9684

Mi jön ezután?

Majd Cannes vörös szőnyegéről is eltüntetik a fehér és befutott színészeket, rendezőket?

 

 

Előzmény: mmormota (9678)
Burbon Lalyos Creative Commons License 2024.05.20 -1 3 9683

Brokika felesleges a  német gazdaságérg aggódnod mert a magyar gazdaság rogyadozik, te meg mindíg fogsz találni magadnak targoncás állást németben.

Előzmény: rocky reloaded (9682)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.20 -8 5 9682

Lujiszka, a német gazdaság ügyében maga a német iparkamara is egészen másként látja a helyzetet mint te és a fizetö gazdijaid. Magyaország meg egyelöre pozitív növekedést tud produkálni, míg Németország már jóideje recesszióban vagyon (aminek vannak persze negatív kihatásai úgy az EU-ban, mint Magyarországon). Kéretik a tényeknél maradni.

Előzmény: Burbon Lalyos (9681)
Burbon Lalyos Creative Commons License 2024.05.20 -1 2 9681

Alapvető probléma az orbani hájadék megnyilatkozásaival hogy nem az EU áll az államcsőd szélén hanem magyarország és nem az EU ban rogyott össze az ipari termelés 24 ben hanem magyarországon.

De a balgák ezt nem fogják fel.

Előzmény: BjörnBambusz (9675)
rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.20 -8 5 9680
mmormota Creative Commons License 2024.05.20 -2 2 9678

Szinte hihetetlen, hogy az értelmiség idáig süllyedt. Ez a vallási fanatikus szekták őrülete egy az egyben. Nem csak erről a zsüriről van szó. Hogy lehetséges az, hogy nem mondják ki az egyetemeken, szellemi műhelyekben, hogy ezek megveszekedett fanatikus idióták? Hogy válhatott ilyenné a művészvilág?

Előzmény: OMGod (9670)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!