Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

mopis Creative Commons License 2002.10.11 0 0 2
A szín nem egyszerű eset, én nem voltam ilyen szerencsés, mert csak az 5. kereskedőnél tudtam 2 színnél többet megnézni élőben, mert hát a prosi meg internet színminták ugye szart sem érnek, amit a kereskedők mutogatnak, azok a fémlapok meg olyan kicsik, hogy nem lehet érzékelni, hogy hogy néz ki egy kocsi majd élőben.
a pojjén, hogy olyan kereskedőnél rendeltem meg végül, akinek 1 db GT volt csak a szalonjában, persze sárgában és a fémlapos megoldással meg végül rossz szín került be a megrendelésbe (contrail ezüst helyett a sparkling ezüst), másnap kellett korrigálni...
Előzmény: Varshi (1)
Varshi Creative Commons License 2002.10.11 0 0 1
Ha beváltja a hozzá fűzött reményeket (sőt, úgy néz ki, messze felülmúlja az elvárásokat!), akkor elég jelentős lesz ahhoz, hogy legyen neki egy saját...

Nekem itt a munkahelyem mellett amúgy parkol jópár darab, és azt kell mondjam, hogy nagyon szépek. Ami meglepő, hogy a fehértől az ezüstön és a kéken át a szürkéig minden színben jól mutat! (Ez sok autóra nem igaz: pl. az Octavia ezüstben szvsz szörnyű. Mások meg szürke színben ocsmányak. És így tovább. Ez nem. :)

De amint látom, ez sem egy olcsó darab (igaz, fel is van szerelve, és van nála sokkal drágább is), ha rendes (min. 2 literes) motorral veszed, és még a legerősebb darab (a 2.3-as) sem egy erőművész. De szép. :)

Előzmény: mopis (-)
Janibacsi Creative Commons License 2002.10.11 0 0 0
Szerintem 0 topicot érdemel...

Jano

Előzmény: mopis (-)
mopis Creative Commons License 2002.10.11 0 0 topiknyitó
Ha szerintetek is megér ez az autó egy külön topicot, akkor írjatok ide mindent, ami Mazda6!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!