Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.09 0 0 74
Arra én is kiváncsi vagyok de ha minden igaz a hétvégén beiktatom
Előzmény: Planney (73)
Planney Creative Commons License 2000.02.09 0 0 73
A Stigmatat nem látta valaki? Érdemes megnézni?

P.

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.09 0 0 72
Nem hagyjuk.
Ja a Cinemán én is kiakadtam mikor a harcosok klubjáról azt írta, hogy azért veszik össze a két főszereplő mert ugyanaz a lány tetszik nekik. Hát ez érdekes?
Na tök mindegy mit irt nekem naon-naon tetszett.
Ma ha minden igaz megyek megnézem a (na ha eszembe jutna hogy mit is)....ja! Szentivánéji álom.
Előzmény: wicca (71)
wicca Creative Commons License 2000.02.09 0 0 71
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata, de mostanában a filmes újságok nem nagyon jönnek be nekem. A Jeanne d'Arcot lehúzták, annyira, hogy nem is nagyon akartam megnézni, végülis Luc Besson miatt mentem be rá mégis. És nagyon tetszett. A Fight Club-ot ugyan nem húzták le, de amit olvastam róla abból nem igazán "jött le" a film hangulata, mondanivalója... Elég hülyén fogalmaztam most ezt meg...:-) A Harcosok Klubja a véres jelenetek ellenére zseniális film, melegen ajánlom mindenkinek, aki eddig nem látta. A poént meg nem lövöm le... Mostnában annyi a "poénnal" végződő film, hogy szinte már elvárás kezd kialakulni bennem, hogy _minden_ filmben legyen valami csavar...:-)))
Ja és ne hagyjuk lesüllyedni ezt a topicot...:-)
Előzmény: Törölt nick (56)
vancs Creative Commons License 2000.02.07 0 0 70
A Zuhanást ne_nézzétek_meg! roppant unnalmas, én alig bírtam ki, hogy ki ne menjek a moziból.

Üdv: vancs

Előzmény: wicca (69)
wicca Creative Commons License 2000.02.07 0 0 69
Ha arról a G. C. filmről beszélsz, ami az Öböl háború vége után játszódik, akkor úgy hallottam, még februárban bemutatják.

Láttam a Zuhanást. Ki lehet hagyni, teljes lelki nyugalommal... elég gyenge film. Tudnám, hogy mér hittem azt, hogy izgalmas lesz és fordulatos? :-)

Előzmény: Fandor (67)
CaMeL Creative Commons License 2000.02.07 0 0 68
Rosszfiúk:
Soha életemben még nem jöttem ki moziból, mert nem tetszett egy film. Ennek tegnaptól vége szakadt. Nem volt oly' rossz, talán csak azért nem tetszett, mert naaagyon mást vártam. Egyébként a fél mozi hangosan zsörtölődött, hogy úgy mondjam. Ha jól vettem ki, akkor a legtöbbeknek Stohl Andrással volt bajuk. Szerintem nem volt nagyképű, csak jól próbálta játszani a szerepét. De ettől a film még nem vált számomra nézhetővé.
Nyomás (GO!):
Neee...
Ideglelés:
Néhány ellentétes véleménnyel szemben, szerintem HATALMAS film ! Meg is nézem mégeccer mostanában. Már az ötlet óriási (home video style), a történet meg... Az a legjobb, hogy nem ér véget a para, folyamatosan félsz rettegsz, hogy jaj most biztosan meg fogok ijedni. Ilyen hatást kelteni a film végén kb 20 percig folyamatosan nem semmi... nekem bejött :)
CML
Fandor Creative Commons License 2000.02.07 0 0 67
Ja, a bemutatóját én is láttam, de nem hiszem hogy Mo-ra hoznák.

Ellenben szintén Párizsban volt szerencsém a "Being John Malkovich" c filmhez.

"Mindig is szeretett volna belebújni más bőrébe? Most megteheti."

Zseniális.

Valaki tud valamit a Three Kings c. George Clooney filmről, hozzák?

Előzmény: Bahh (66)
Bahh Creative Commons License 2000.02.07 0 0 66
Penteken lattam az East is east c. angol filmet, otthon nem tudom mire fogjak forditani.(itt Fish and chips volt) 1971, Angliaba bevandorolt pakisztaniakrol szol, konnyesre rohogtem magam egyes jeleneteken:-) Nezzetek meg!
phaidros Creative Commons License 2000.02.07 0 0 65
Üdv!
Láttam még az "Egy sorozatgyilkos..."
Ha a hetvenes éveket élted, vagy érdekel akkor érdemes megnézni. Megtörtént. Elég brutális...
Következik a Lautrec...
phaidros Creative Commons License 2000.02.01 0 0 64
A 6.érz. -el nem tudom, hogy állok.
A sokat emlegetett csavar a lényeg, de túl van fűszerezve a californiai szósszal.Ha az egész csak porhintés akkor óká, de azt hiszem nem tudtak kilépni a sémából.
VÖ európai filmekkel, pl a Vanishing(Jeff Bridgess, Kiefer Sutherland)jó film, de csak adaptáció a francia eredetihez képest(csavar itt is, ott is, de a fr változat ütősebb)
Amióta láttam a Nagy kékség vágatlan fr változatát, mindig felötlik, hogy mennyivel többet hozhatnának ki belőle.
Ergo: A 6 sense jó alapra épülő közepes filmps ízlések és pofonok...
Planney Creative Commons License 2000.02.01 0 0 63
Azt a %!+!+%+*#&#&#&&&& Ideglelést. HATÁROZOTTAN NEM AJÁNLOTT!!!!!!!!!!!!!!! Ilyen sz*r filmet évek óta nem láttam.

A Hatodik érzék viszont tényleg nagyon nagy ász.

P.

rice Creative Commons License 2000.02.01 0 0 62
Én is mindenkinek ajánlom a Hatodik érzék-et. Végre egy amerikai film, aminek van értelme és nem csöpög a vége a filmnek:-) Ráadásul a kiskölök baromi jól játszik benne!!!
Előzmény: beny (59)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.01 0 0 61
De jó,hogy végre más is reagál a FC-re.
Előzmény: phaidros (60)
phaidros Creative Commons License 2000.02.01 0 0 60
Még csütörtökön lecsaptam a Fight Club-ra.
Príma film, eléggé életétzés szagu. Gondolom ezáltal osztja meg az embereket.
A "véres jelenetek" szerintem nem olyan véresek ahogy beharangozták, és csak egy mellékszál.
Úgy tűnik azért ejnye-ejnyéznek amiért a Született gyilkosokra is. Itt is a "lélek rágógumi"-át mutatják be naturalisztikusan, és persze hogy nem tetszik a moguloknak.
kicsit metafóráztam, elnézést
beny Creative Commons License 2000.01.31 0 0 59
Kedves Mindenki!

Tegnap láttam a Hatodik érzék című filmet. Elolvasgattam a topicot, hogy kinek mi volt a véleménye evvel a filmmel kapcsolatban, és legjobban Som-Som hozzászólása döbbentett meg.
Szerintem a film fantasztikus volt és a film végén történő csavar teljesen más megvilágításba teszi az egész történetet.Nagyon elgondolkodtató volt.
Som-Som:
Nem tudom felfogni, hogy mit nem értettél,és igazándiból az utolsó jelenet nem válaszként funkciónál, hanem lehetőséget kínál fel arra, hogy újból átgondold az egészet.

Én mindenkinek ajánlom!
Üdv.:
Beny

Előzmény: Som-Som (42)
econ Creative Commons License 2000.01.28 0 0 58
A héten csak a GO és a Jean d'Arc fért bele, a Go nagyon jól szórakoztatott, érdekes volt az alapötlet, jó kikapcsolódás volt!

A Besson filmje nagyon tetszett a csata jelenetek a Rian közlegény Normandiai partra szálását idézte, a vár ostrom közben eszembe jutott az Egri csillagokat idézte csak kicsit hitelesebb volt
Üdv jővőheti terv a Szabó István filmje

AstorA Creative Commons License 2000.01.28 0 0 57
Elnézést, hogy még mindig ezt a csontot rágom, de végre leülepedett bennem Jeanne d'Arc, és így ideírnám egymondatban végkövetkeztetésemet: Azért az valahol remek dolog, hogy a szentek is csak emberek! Nem?
Igen, nekem így jött át: szerintem Besson és Milla zseniálisan megteremtették Szent Johanna emberi oldalát. Én ezért nagyon szeretem.
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.28 0 0 56
Fight Club
hát igen. szerintem ez a film is meg fogja osztani a nézőket, lesznek akik utálják és lesznek akik imádják. Én imádtam, nagyon bejött (a sok vér és durvaság ellenére). és ebben a filmben is van csattanó. Norton és Pitt nagyon jók voltak benne. egyszóval csúcs.
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.26 0 0 55
Én is láttam a Jeanne d'Arc-ot, az a film nagyon bejön. Aszem repetázok még belőle vagy háromszor. Elvégre nem egy juharszirupos gennygóc ... Luc Besson, ez mindent elmond! Kötelező mindenkinek! :-)
Előzmény: AstorA (45)
Gargamel Creative Commons License 2000.01.26 0 0 54
Háát az évezred + világ + minden vége feeling mindenkinél bejátszott az utóbbi időben. Hal Hartley filmjeiért meg már régóta rajongok, és nem hagytam volna ki semmi pénzért. Tényleg nem a legjobb filmje, de azért nekem tetszett.
wicca Creative Commons License 2000.01.26 0 0 53
Láttam "Az élet könyvét", és valóban nagyon érdekes megoldás azok az elmosódott hatású képek, de a történet egy kicsit lerágott csont, nem? Hal Hartleytől kicsit többet vártam... persze nem kellett volna úgy beülnöm, hogy sokat várok, hehe :-)))))

:-) Micimackó, bocs, az angolt nemtom fejből leírni, ezt nem is tudtam, jellemzőőőőőőőő...:-)))))))

Előzmény: Gargamel (52)
Gargamel Creative Commons License 2000.01.26 0 0 52
A múltkoriban láttama valamelyik kisebb moziban Hal Hartley: Az élet könyve című filmjét. Az elején egy kicsit unalmasnak tünt, de azután megfogott a hngulata. Szerinrem nagyon jó film. Egy kicsit rövid, és idegesítőnek tünhetnek az elmósodott képek, de az egészet videóra forgatták és azért olyan amilyen. Elég home video érzés az egész. A poénokhoz nem árt egy kis Biblia ismeret. Ebből a szempontból egy kicsit alulművelt vagyok, de azért értettem. :o) Mindenkinek ajánlom aki szereti a kicsit művész filmeket.
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.26 0 0 51
wicca
a kissrác tényleg jó volt, pedig az anakin s. válogatáson sajnos már az első rostán kiesett
wicca Creative Commons License 2000.01.26 0 0 50
Sajna én is régebben voltam csak moziban. De valaki említettte az "Eljövendő szép napokat". Én ezt a filmet a rendező miatt néztem meg, mert az "Exotica" szerintem zseniális film volt. Mindenkinek melegen tudom ajánlani, annak ellenére, hogy az "ajánlókban" szereplő vetkőzés Leonard Cohenre szerintem elég béna... OOoops, elkanyarodtam. Az Eljövendő szép napok nekem tetszett, elgondolkodtató volt, és megrázó. Jó, persze nem egy pörgős eksöndzsekszon. De tetszett, hogy a bekövetkezett tragédiára válaszként nem azt mondja, hogy menjünk és pereljünk be mindenkit, aki él és mozog... Márpedig a tvkben a sorozatokban állandóan rohannak az ügyvédhez perelni..:-) És a finoman meghúzódó disznóságok...?
Látta még valaki? Szivesen elolvasnám a véleményeteket...

A Hatodik érzékről már annyian írtak, nem is szaporítom a szót tovább, csak annyit, hogy a kissrác szerintem zseniálisan játszott.

ErikaSzB Creative Commons License 2000.01.26 0 0 49
A Szibériai borbély szerintem az egyik legjobb film mostanában, de Nyikita Mihalkovot MICHALKOV-nak írni egy kissé meglepő a számomra. Persze lehet, hogy Te már nem tanultál oroszt az iskolában, bár a magyar helyesírás szabályai akkor is kiejtés szerinti átírást jelentenek a cirill betűs nyelvek esetén.
Erika
Előzmény: RLa (41)
beny Creative Commons License 2000.01.26 0 0 48
Kedves AstorA és Winnie Pooh,

Kérésetek parancs. Ezúton jelentem nektek, hogy tegnap sikerült megnéznem a Austin Powers 2. részét. Nekem nagyon tetszett, igazi blödség volt, sokat lehetett rajta nevetni.
Az biztos, hogy aki látta az első részét és tetszett is neki, az nem fog csalódni a második részben sem.

Üdv.:
Beny

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.26 0 0 47
ja! Alig várom a Fight Club-ot.
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.26 0 0 46
BWP-Ideglelés
Hát nem tudnám megmondani, hogy tetszett-e.
Voltak elég unalmas részek. A befejezés szoktatlan volt.
Az biztos, hogy az ötlet nagyon eredeti. És a filmet megelőző reklámkampány Amerikában az egyenesen csúcs.
AstorA Creative Commons License 2000.01.25 0 0 45
Tegnap megnéztem a Jeanne d'Arc-ot! Szerintem csúcsmozi. Milla egyenesen lenyűgöző volt, én nem hittem, hogy ennyire színésznő. A harcos részekhez nem tudok hozzászólni, azokat nem bírtam nézni, így kimaradtak az életemből. Még most is a hatása alatt vagyok és leszek is szerintem jópár napig...
Kedves ds9, köszönöm a jó szókat, mindig úgy megnyugtat, hogy még van más is, akinek tetszett Sir Austin! Hétvégére biztos lenyugszik bennem Jeanne, és képes leszek odakoncentrálni magamat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!