Keresés

Részletes keresés

dcarter4 Creative Commons License 2008.11.26 0 0 2143
Én nem az összárra gondoltam, mert úgy az is sok, hanem a kettőt összehasonlítva. Mert nyilván nem akar senki egy lézeres fazon kezelésért 20.000 forintot adni, amikor az IPL 8000 forintért is van. Csak nem mindegy a kezelésszám és a hatásfok. De első ránézésre ez nyilván nem annyira szembetűnő.
Az elején én is nézelődtem az IPL-es kezelések között, csak aztán inkább a biztosabbra akartam menni több pénzért.
Összevetve mindkettő rengeteg pénz.
Előzmény: zmoni (2142)
zmoni Creative Commons License 2008.11.25 0 0 2142
Ja! Baromi olcsó kidobni 150-et az ablakon 0 eredmény elérése érdekében. Úgyhogy: VESSZENEK AZ IPL-MACHINÁTOROK!!!
Előzmény: dcarter4 (2141)
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.25 0 0 2141
Szia!

Már elég sokszor volt erről szó, hogy mi a különbség a lézer és az IPL között, már Kádár Dr. is leírta az alapvető különbségeket. Ha kicsit visszaolvasol, meg is találod.

A két gép teljesen más tartományban működik, ezért más típusú szőrhöz és bőrhöz vannak.

Lézeres szőrtelenítést elég sokan végeznek Budapesten. A Bársonyt és Aestheticát nem ajánlom, mert ott szoktak megégetni.

Az én eredményeimet pedig már feltettem a lézeresről.

Előttem levőhöz szólva, olyat még én sem hallottam, hogy az IPL-lel valaki végzett, és meg van elégedve. (Biztos van ilyen, de az még nem tájékoztatott minket.) Szóval én úgy látom, hogy az csak az olcsósága miatt vonzó.
Előzmény: p_pocok (2139)
zmoni Creative Commons License 2008.11.24 0 0 2140

Szia!

 

Én eléggé megszívtam, úgyhogy nincs túl jó véleményem az IPL-ről és megfogadtam, hogy ezt terjeszteni is fogom.

Szóval kozmetikushoz ne menj IPL-re, mert eddig még csak olyanról hallottam, ahol szinte semmi eredmény, a pénz meg elúszott. Én is így jártam, de azóta másoktól is csak ilyet hallottam. Ha vann ellenpélda, annak fehér a színe és hollóból van...

 

Kádárdr szerint nálam az volt a probléma, hogy havonta kellett járni, pedig csak ritkábban kellene ahhoz, hogy eredményt lehessen elérni.

Szóval ha az IPL mellett döntesz is, nagyon nézd meg, hogy hova mész és pontos, írásbeli szerződést köss, amiben pontosan le van írva, hogy milyen eredményt garantálnak. De előtte olvasd el Kádárdr teljes(!) honlapját. Csakhogy időben tudd, hogy milyen kezekbe kerültél.

 

Ha előbb tájékozódok, és nem lelkesen beleugrok, akkor valószínűleg ma én sem az ellentáborba tartoznék. Nade nem is ott csináltatnám, ahol ilyen rondán levettek a nagy semmire.

 

Sok szerencsét!!!

Előzmény: p_pocok (2139)
p_pocok Creative Commons License 2008.11.24 0 0 2139
Sziasztok!

Kérlek, segítsetek nekem választani!

A lézeres és az IPL szőrtelenítés között vacillálok. Úgy tudom ezek állnak legközelebb a véglegeshez de nem tudom melyik mennyi ideig tart mennyire megbízható és mennyire veszélyes (megégetés és hasonló dolgok miatt).

Eddig azt vettem észre, hogy rengeteg cég van aki IPL-el foglalkozik, (ezért annak elég gyorsan megy is le az ára) de csak egy céget az Aesthetica-t találtam (Pesten) aki a valódi lézeres kezelést csinálja. Ők viszont elég drágák, már csak azért is, mert úgy tudom, min. 8 alkalmat lehet venni tőlük. Nekem eléggé sötét a szőröm, és nem találtak hormonális problémát, elvileg lehet hogy 5-6 kezelés is elég lenne.

Igazából nagy anyagi keretem nincs rá, szeretném leginkább "kölcséghatékonyan" (de ha lehet véglegesen) megoldani ezt a dolgot, már csak azért is mert a lábaimat, a kezemet a bikinivonalat és a hónaljat is szeretném megcsináltatni.

Mit javasoltok, melyiket válasszam és milyen sűrűn járjak kezelésre?

(Kádár doktor véleménye különösen érdekelne mert ő elég sok esetet láthatott már orvosi szemmel is.)


Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Pocok
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.22 0 0 2138

szia!

 

a kis sebek átlagosan 6-8 hét alatt múlnak el, területtől, bőrtípustól, stb. függően. úgy kell ezekre vigyázni, mint bármilyen sebre, tehát nyilván nem jó nekik az első 2-3 napban a túl sok víz (pl. áztatás kádban). nem árt kenegetni krémekkel, pl. körömvirág, aloe vera, vagy egyéb sebgyógyulást segítő krémek. ezek pici égési sebek, tehát úgy kell velük bánni, napoztatni sem szabad. természetesen a dörzsi sem jó, bugyinál sem árt figyelni, mert ha lejön a sebek teteje, ottmaradhat a helyük. hát röviden ennyi, de ezt el fogja neked mondani a kozmetikus is.

Előzmény: qayxsw (2137)
qayxsw Creative Commons License 2008.11.19 0 0 2137

Szia!

 

Köszi a válaszokat.

Még tudnál arról valamit írni, hogy az esemény után mire lehet számítani?

Gondolom kis apróbb sebek lesznek, ezek mennyi idő alatt gyógyulnak meg? Mire kell majd utána odafigyelni (pl. víz ne érje) és meddig?

Bugyi mennyire dörzsölheti ezeket a sebeket?

 

Köszi!

Előzmény: Törölt nick (2133)
aliz10 Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2136

Kedves Kádár Doktor,

 

Köszönöm szépen tanácsát, megfogadom.

 

Aliz

klsderm Creative Commons License 2008.11.17 0 0 2135
Kedves Aliz10!

Ez elsőre tyúk-tojás problémára hasonlít, de nem az.

Amíg a szőr kórósan nő, addig mindig újabb és újabb gyulladás, pigment alakul ki. Hiába próbáljuk meg a pigmentet villanófénnyel eltüntetni, ha nem elég erős a villanófény, az újranövő szőrszál mindig gyulladást indukál. Én először lézerrel irtom a szőrt, majd csak ezután a pigmentet villanófénnyel, vagy krémmel. Amúgy, ha nincs újra gyulladás, a pigment és nyomai maguktól is eltűnhetnek.
Ha nincs meg az anyagi fedezete, hogy lézerrel kezeltesse magát, akkor csak úgy menjen az olcsóbb villanófény kezelésre, ha a kezelések között legalább 8-10 hét eltelik. Így le tudja mérni, hogy az adott készülék hatásos-e már egy kezeléstől. A villanófény okozta enyhe égésnyomok a bikini vonalban csaknem nyomtalanul elmúlnak, ettől ne féljen. Ha csak a pigment nyeli el a fényt, és nem a környező bőr, az meg kimondottan jó.

Ha a kezeléseket havonta, vagy gyakrabban végzik a bikini vonalnál, akkor ott valami nem stimmel (vagy nem értenek hozzá, vagy direkt pénzelvétel történik).

Kádárdr


Előzmény: aliz10 (2134)
aliz10 Creative Commons License 2008.11.15 0 0 2134

Kedves Kádár Doktor Úr!

Tanácsot szeretnék kérni öntől. A sok éves gyantázás után nekem is heges és barnás a bikinivonalamon a bőr. Kérdésem, hogy először ezeket kezeltessem konkrétan, és csak a gyógyulás után jöhet az IPL-es szőrtelenítés? Félek, hogy a pigmentes bőröm nyelné el a fényt és csak ártana neki. Én az előbbit tartanám helyesnek az olvasottak alapján.

Előre is köszönettel:Aliz

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.15 0 0 2133

szia!

 

igen, nekem ilyen módszerrel sikerült végleg megszabadulnom tőlük (a nagyajkakat kivéve, az most van folyamatban ipl-lel).

nem lett tőle semmi heg a bőrömön, nagyon szépen néz ki. nem olyan, mint gyantázás után, hanem még szebb, teljesen sima és nyugodt a bőr. ha nagyon közelről megnézem, akkor látszanak kis fehér pontok a szőrök helyén - egyszer le kéne jól napoztatni és akkor ez eltűnne, mint a lábamon, dehát nem szoktam nudizni, a szoliba meg csak beégek :) de ez abszolút nem feltűnő, nem zavaró.

az árakról jobb, ha telefonon érdeklődsz, mert nekem kedvezményes tarifám van, de tavaly 35 forint volt egy szál normál áron, nagyjából ezzel számolhtasz.

 

Krike

Előzmény: qayxsw (2132)
qayxsw Creative Commons License 2008.11.14 0 0 2132

Sziasztok!

 

Már egy ideje olvasom a fórumot csendes szemlélőként.  :o)

 

Én a bikini vonalas szőreimtől szeretnék megszabadulni végleg, mert sajnos nekem is gyantázás után nagyon hajlamos bőr alá nőni és begyulladni.

Gondolkodtam a lézeres szőrtelenítésen, de lehet hogy ilyen kisebb területre az egyszeri kozmetikusos megoldás lenne a jobb.

 

Krike87, ugye Neked van ezzel a módszerrel megcsinálva?

Lett valami "sérülésed" ettől? (pl. heg)

Olyan most mintha frissen lenne gyantázva?

 

Úgy nagyságrendűleg kb. összeget tudnál írni, hogy szálanként mennyire lehet számítani?

 

Köszi szépen a válaszokat!

Előzmény: Törölt nick (2124)
...:::sz Creative Commons License 2008.11.12 0 0 2131
Szőrtelenítő, digitális körömfestő gép!
Magyarországon a legolcsóbbak közt!!!!
Bővebb infórmáció:

www.szortelenites.shop.hu
Előzmény: meno_mano (2130)
meno_mano Creative Commons License 2008.11.11 0 0 2130

Szia Aliz!

 

Nekem ugyan nem Debrecen, hanem Bp, de mondom az eddigi tapasztalatokat.

 

Pont egy hete voltam az elsőn, teljes intim a cél.

 

Aznap semmi. Majd szerdán elkezdtem viszketni, mint atom. Kb. úgy, mint amikor gyanta után elkezdett nőni. Ez tartott kb. csütörtökig. Sokkal lassabban is nőtt, mint korábban borotválás után.

 

Szombaton esett ki az első. Illetve nem kiesett, hanem ahogy megfogtam a szőrszálat ujjal, a kezemben maradt. Ma, pont egy hét telt el, kb 10 forintosnyi kopasz foltok vannak, de csak a kezes verziótól, magától még nem potyog, az kb. jövő héten várható. Szóval ígéretes...

Előzmény: aliz10 (2129)
aliz10 Creative Commons License 2008.11.11 0 0 2129

Sziasztok!

 

Én most jelentkeztem először egy bikinivonal IPL-es szőrtelenítésre a debreceni lézermagánrendelőbe, a Mester utcán. Ismeri valaki a helyet? Van valakinek sikerélménye innen? Tudom, hogy hatékonyabb lenne a lézer de erre volt anyagi lehetőségem, mert ez olcsóbb de félek, hogy kevésbé is jó. Várom tanácsaitokat, véleményeteket és szívesen fogadok fotókat bikinivonalról is a címemre.

Sziasztok.

meno_mano Creative Commons License 2008.11.10 0 0 2128

Sziasztok!

 

Múlt héten voltam az első teljes fazon IPL kezelésemen. Fájt ugyan, de kibírható..

 

Mostanra, ha megfogok egy szőrszálat, a kezemben marad. Magától még nem potyog, de úgy tűnik, hogy fog. De nyugtával a napot...

 

Viszont: ahogy olvastam a fórumot, sokaknál láttam, hogy rendellenesnek minősítették a szőrösödést. Ennek oka van: nálam speciel az inzulinrezisztencia és ennek kapcsán a pcos.

 

Aki szőrösödik, pattanásai vannak, esetleg a ciklusa is rendetlenkedik, annak javaslom a www.pco-szindroma.hu oldalt.. mert én is kezelem a tüneteket, de az alapproblémát is...

 

Szőrtelen szép napot,

 

Mano

dcarter4 Creative Commons License 2008.11.08 0 0 2127
Érdekes, nekem nem ír ki semmit, ha a kép fölé viszem az egeret. Na mindegy. A kép a lényeg. :-)
Előzmény: Törölt nick (2124)
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.08 0 0 2126
Köszi, én is nagyon örülök neki.

Amúgy tényleg nagyon hasznos a fénykép. Én minden kezelés előtt lefényképeztem az adott területet.

Most, hogy így egymás mellé tettem a képeket, most látom csak igazán én is az eredményt. Eddig is tudtam, hogy jó, de kellemesen meglepődtem.
Például a combom első részén azt hittem, hogy nem sokat ért a kezelés, és a képeken azért látni, hogy bizony jobb lett, csak nem annyira látványos, mint a többi rész, mert ott gyengébb a szőr.

Én is gondolkoztam, hogy melyik képeket tegyem fel, mert nem túl esztétikus, de ezért van ez a fórum, hogy eredményt is mutassunk, mert a levegőbe beszélni mindenki tud.

És azt még nem is írtam a képekhez, hogy nekem 6 kezelés kell összesen, tehát még csak a felénél vagyok, még nincs kész.


A kezelés után néhány hónappal több szőr nő vissza, de akkor is látható lesz, hogy jobb lett, ne aggódj.
Előzmény: Törölt nick (2122)
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.08 0 0 2125
És legalább előre kellett fizetni? A 8 kezelés ára volt, amit írtál?

Ez elég rossz arány, hogy már a harmadiknál odaégetnek.

Nekem a kezelések között még szebb volt az eredmény, mint utána. Utána is jó, de egy picivel több szőr nőtt vissza, kezelések közben szinte nem is szedtem semmit.
Előzmény: julia1990 (2121)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.08 0 0 2124
Ha a kép fölé viszed az egeret, megjelenik a kép címe.
Előzmény: dcarter4 (2116)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.08 0 0 2123
Most hogy mondod, emlékszem, a szőkítés tényleg sokkal jobban viszket, néha én is rohangáltam a lakásban, hogy hűtsem közben a területet, majd' megőrültem. Egy hajfestés tényleg nem ennyire vészes. Ezek szerint jó, hogy combon sose próbáltam :)
Előzmény: dcarter4 (2110)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.08 0 0 2122

Tök jól haladsz, nagyon látványos az eredmény! :)

 

Én most voltam a 4. kezelésen Kádár doktornál, és én is nagyon meg vagyok elégedve az intim területek "állapotával". Nagy élmény volt az is, hogy a doktor úr megmutatta a kezelés előtt (7 hónapja) készült képeket, és összevetettük a most készültekkel - hát fenomenális, komolyan, alig hittem el. Már nem is emlékeztem rá, hogy olyan szőrös voltam, hogy csak egy nagy fekete pamacs látszott az egészből! Most meg olyan, hogy tökre hézagos az egész, kb. a szőrök egynegyede nő csak ki, és az is nagyon elvékonyodott és világosabb lett, mint amikor valaki őszül és megváltozik a haja. Az elején nem lelkesedtem a fényképezésért, de most azt mondom, hogy nagyon nagy ötlet, és hasznos a kezelést végző orvosnak és a páciensnek is! Szóval köszönöm, Kádár doktor úr az eddigieket, nagyon örülök neki. Most fél év múlva kell mennem legközelebb, kíváncsi leszek, hogy alakul addig a szőr. Most arra várok, hogy a kezelés után kihulljon mind, aztán kérdés, mennyi nő vissza és hogyan, remélem nem sok :)

A képeket nem teszem fel, mert szégyenlős vagyok, meg lehet, hogy ki is moderálnák innen, de szerintem nagyjából el tudjátok képzelni :)

Előzmény: dcarter4 (2119)
julia1990 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 2121
Helló!

Én most voltam a 3.kezelésen a 8-ból(mert egy csomagban 8 kezelést adnak,ez volt 300..).

Egyébként az az igazság,hogy (habár a véremben nem találtak semmi olyan nyomot,ami hormonrendellenességre utal,) a kezelések nem hozták meg számomra a kívánt eredményt-hangsúlyozom,hogy EDDIG.

De nem tudom,mikor lesz majd eredménye..de eddig minden kezelés után ugyanúgy visszanőnek a szőreim,a számuk nem csökken,legalábbis látványosan biztosan nem,és pár borotválás után ugynaolyan szőrös leszek...

Visszatérve az Aestheticára,nekik is megírtam a fórumon,hogy most ez a kezelés nálam nem sikerült túl jól,de ugye az üzenetek ""moderálásra""(!!) kerülnek,az én üzenetem sajnálatos módon már nem fért bele az oldalukon létrehozott túl pozitív képbe...

Több üzenetÉet is írtam,egyikre sem válaszoltak,egyik sem került ki az üzenőfalra..Erről ennyit...Éljen a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás...

Kérdeztem,hogy garanciát vállalnak e,semmi válasz..majd ha legközelebb megyek be a központba,megkérdezem tőlük,hogy hogy is van ez....

Nagyon remélem,nem dobok ki az ablakon ennyi pénzt..
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 2120
Szia!

Sajnálattal hallom, hogy téged is megégettek.

Hány kezelésen voltál összesen?

A kedvességgel sosincs baj, mosolyogni mindenki szépen tudsz, utána meg szarnak rád, ha valami bajt okoztak, mert azt már nem ismerik el. Ilyenkor biztos, hogy te feküdtél rosszul vagy túl barna vagy, stb...

A comb kezelés árának nem szabadna összhangban lenni a körmérettel. Én meg túl magas vagyok, ezért nyilván hosszúak a lábaim is. Szép lenne, ha ezért többet kéne fizetnem, nem is mennék, ha ilyen lenne. Nem lehet mindenki 160 cm és anorexiás.
Előzmény: julia1990 (2113)
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 2119
Szóval itt tartok most. A fazonról nem teszek fel képeket, azt csak e-mailben fogok küldeni annak, aki kíváncsi rá.

A karomat elfelejtettem most lefényképezni, azt majd pótolom, bár azon nem olyan látványos a kezelés.

Összességében azt tudom tanácsolni, hogy akinek erősebb szőrzete van, annak biztosan hatásos a lézer, viszont a gyenge, világos szőrzetnél (karom) már nem jó az eredmény.
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 2118
A combom hátsó része. Ezzel is nagyon meg vagyok elégedve.

comb
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 2117
hónalj

hónalj
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 2116
Ez volt a combom elölről.
Azt hittem a kép nevét is feltölti.
Előzmény: dcarter4 (2115)
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 2115
comb elölről
dcarter4 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 2114
Mindig elfelejtem beszúrni is a képet. :-)

lábszár
Előzmény: dcarter4 (2112)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!