Keresés

Részletes keresés

Joe_d Creative Commons License 2000.08.12 0 0 41
Eszembe jutott még valami. 2 vagy 3 éve történt az a kis affér Henry-val, amikor aláirt egy előszerződést a csapathoz, még a Monaco játékosaként. Aztán meggondolta magát és azt állitotta, hogy valaki odahamisitotta az aláirását a szerződésre. Később beismerte, hogy hazudott és valóban ő irt alá. Szóval ilyen ember ő, ilyen kell a Barcelonának. Utolsó a fajtájából. Pont jó helyen lesz a cserbenhagyó gázoló gyilkos nigger cimborájával.
Axl Creative Commons License 2000.08.12 0 0 40
Joe!
Nem hiszem,hogy a költekezés ésszerűtlen lenne a Barca esetében,mert Gaspart azt mondta,hogy 8O millió fontunk van csak játékosra.A Nemzeti Sport szerint most a Barca Zidane-nal tárgyal.Hurrá!!!
Forza BARCA!
Axl Creative Commons License 2000.08.12 0 0 39
Joe!
Nem hiszem,hogy a költekezés ésszerűtlen lenne a Barca esetében,mert Gaspart azt mondta,hogy 8O millió fontunk van csak játékosra.A Nemzeti Sport szerint most a Barca Zidane-nal tárgyal.Hurrá!
Forza BARCA!
Joe_d Creative Commons License 2000.08.11 0 0 38
A harmadik jó hir, hogy még ettől a Puyoltól is megszabadultok. :-))))) Mintha ő lenne a Barca Ivan Campo-ja, nem? :-)))
Azt viszont nem értem, hogy Kluivert mellé minek még Henry meg Alfonso is. De mindegy is. Ebben az egészben azért nekünk is van jó hir. Mégpedig az, hogy igy most már talán elfelejtik Casillast, aki számomra értékesebb, mint a másik három együtt.

Mindenesetre valahogy az az érzésem, hogy elég rosszat tett a két klubnak az egyidőben történt elnökválasztás, mert most mintha mindkét új főnök kissé agyatlan módon költekezne.

Előzmény: Axl (37)
Axl Creative Commons License 2000.08.11 0 0 37
Két rossz hír minden Real-fannak,és jó hír nekünk,Barcelonásoknak:
1.Alfonso hozzánk jön (2.5 millió pezeta+Puyol vagy egy ifista)-Nemzeti Sport
2.Egy spanyol focis honlap szerint a Barca érdeklődik McManaman iránt.
(Sőt,a Színes Sport szerint a Barca Henry megszerzése ügyében is célegyenesben van)
Forza BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Axl Creative Commons License 2000.08.11 0 0 36
Két rossz hír minden Real-fannak,és jó hír nekünk,Barcelonásoknak:
1.Alfonso hozzánk jön (2.5 millió pezeta+Puyol)-Nemzeti Sport
2.Egy spanyol focis honlap szerint a Barca érdeklődik McManaman iránt.
(Sőt,a Színes Sport szerint a Barca Henry megszerzése ügyében is célegyenesben van)
Forza BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joe_d Creative Commons License 2000.08.10 0 0 35
Te, mi lesz, ha a Real esetleg leigazolja Salast? :-)))))))

Egyébként meg az előkészületi meccsek eredménye annyit számit, hogy semennyit sem. Ez a csapatépitésre, taktikák és játékosok kipróbálására, ilyesmire való. A Milan legyőzésekor sem volt itt nagy hozsannázás. Az első tétmeccs a Szuperkupa döntő a Galata ellen, 25-én, ha jól emlékszem. Az addigi meccsek az eredmény szempontjából tökéletesen érdektelenek.

Előzmény: Salas (34)
Salas Creative Commons License 2000.08.10 0 0 34
Fiúk, fiúk!

Ez mind nagyon szép, de úgy gondolom még hiábavaló azt mondani, hogy úgy is mi nyerjük a ligát.

Más kérdés, hogy ti már három éve nem érezhettétek a hazai győzelem ízét, hiszen mindíg a katalánok hátát néztétek.

francisdrake1 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 33
Drága pajtásom Salas!

A müncheni tornáról mellékes információ: A Lazio példának okáért a fakót játszatta. A müncheniekről itt nem szólnék mert itt most fociról van szó, és ezek ugyebár germánok. Az ilyenek pedig ölik a futballt. S bár gyenge az emlékező tehetségem, mintha a tavalyi BL-sorozatban lett volna hasonló párosítás. - Alázás lett a vége. Az Arsenal ha nem tévedek éppen csapatot épít, az új emberekhez pedig idő és türelem szükséges. Hasonló cipőben jár most a madridi gárda is. Ezeknek a felkészülési meccseknek éppen az a lényegük, hogy meglehet találni a csapatnak legjobban megfelelő taktikát és szerkezetet.

Azon túl, hogy most ezeket elmondtam, még megpróbálom feleleveníteni gyenge emlékeimet, miszerint bár most a Lazio gyengén szerepelt, tavaly bajnokságot nyert. S a Madrid csak mert most vereséggel távozott, tavaly igencsak a legjobb európai csapatnak bizonyult. Azok tétmeccsek voltak, ezek nem. Azokra mindenki emlékszik, ezekre senki nem fog...
Egyébként csak a történelmi hűség kedvéért: 5-1-re csaptuk meg a Milant a minap, de ettől még nem anyázzuk őket.

Ugye felebarátom te barcelonás vagy.... Tudd, más dolog ha az embereknek nagy szájuk van szezon előtt, s megint egy más kategória, ha szezon után visszanéznek: "Hú, ezt megcsináltuk!"

Éljen a királyi gárda!

Martin Vazquez Creative Commons License 2000.08.10 0 0 32
Hű, Salas nagyok vagytok! Az amszterdami tornát? Ilyen nagy csapatok ellen? Hát ez szenzációs!
Óriási a jelentősége! Ettől még simán leverünk titeket a bajnokságban! Majd akkor vigasztald magad az amszterdami tornával! Szánalmas barom...
Előzmény: Salas (31)
Salas Creative Commons License 2000.08.10 0 0 31
Gratulálok fiúk!!!

Sikerült megint legnetek egy felkészülési meccsen!!

Sporting - Real 2-1

Bravó!

Külön gratulálok Figónak is, remekül játszott!

Ja, el ne felejtsem bleírni a Bayern centenáriumi tornáját sem, ahol sikerült egy bravuros győzelmet aratnotok a Galatasaray ellen, de a többi meccsről inkább nem is beszélek.

Amíg ti szenvedtek, addig a Barcelona megnyerte az amsterdami tornát - veretlenül -, ahol CSAK a Lazio, az Arsenal és az Ajax vett részt.

Bravó gyerekek, csak így tovább!

Martin Vazquez Creative Commons License 2000.08.09 0 0 30
Alfonsot nem viszi a Barca, ám állítólag jönne a Realba. Florentino Perez már egyezkedik is a Betisszel.
Amikor annak idején elment, az Ultra Sur nagyon pipás lett. Alfonso transzparenssel tüntettek a vezetőség ellen amiért eladták - akkor még Ramon Mendoza passzolta el. Szóval ő nagyon népszerű, mellesleg én is csípem. Ráadásul Raúllal, Morientesszel és Munitisszel jól ismerik egymást. Jöjjön csak!
Roberto Carlos marad, efelől kétségem sincs.
McManaman elhúzhatna, érte nem hiszem, hogy kár lenne. Hasonló kaliberű arcok játszanak a posztján.
Munitist ne bántsátok! Nagyon tehetséges pali, él-hal a Realért, menni fog mint a barom!
Jók leszünk, szerintem az a lényeg, hogy nem neves pali irányítja a gárdát, hanem a szerény, egykori Real játékos Del Bosque. Az kinevezése a legfontosabb! Vele húztuk a legnagyobbat!
CaRl_OS Creative Commons License 2000.08.08 0 0 29
francisdrake1!

Honann halottad hogy eladják?
Ennyire ők se hülyék,honnan fogják majd pótolni,soha nem találnak olyan játékost aki pótolja.Ez kb olyan mintha le akarnánk igazolni Zidanet...(kamu remélem)
Inakább egy csatárt vegyenek már nem ilyen Makelet meg Munitist bár azért utóbbi jó...Ja és Real drukker vagy egyáltalán vagy mér akarod hogy elmenjen??

HALA MADRID!!!

francisdrake1 Creative Commons License 2000.08.08 0 0 27
Nem tudom ki az a Congo, de nem sokat tudhat ha még nem hallottam róla. Egyébként is minek még egy középszer játékos.

Ám a lényeg megint nem ez: hallom el akarják adni R. Carlost.... Na hála Istennek. Van még akit el lehetne passzolni ebböl az egyébként tökéletes rendszerböl? Majd Solari fogja helyettesíteni a brazilt? Vagy Munitis?

Arra gondoltam, mi lenne ha a Nyilasi idejében oly hihetetlenül eredményes taktikát alkalmaznánk.... Karanka és Sztavrosz(nem tudom a normális nevét, de nagyhajú hátvéd - tehetségtelen) felmegy csatárnak és lefejelgeti a felívelt labdákat az érkezöknek. Azokból úgyis van elég, csatárból meg nincsen...

Jaj szegény Madrid

(ki)hala Madrid

Joe_d Creative Commons License 2000.08.07 0 0 26
Hát igen, valóban csatárhiány mutatkozik. Ugye elment Anelka, Baljics, Ognjenovics. Maradt Raul, Morientes meg jött Munitis. Ez édeskevés. Valahol azt olvastam, hogy esetleg Salas jöhetne, neki örülnék, nagyra tartom őt. Meg van nekünk valahol (Valladolid?) kölcsönben egy Edwin Congo nevű kolumbiai csatárunk is. Róla nincs infója valakinek?

francisdrake!
A dilettáns vezetésről alkotott véleményeddel teljesen egyetértek.

CaRl_OS Creative Commons License 2000.08.07 0 0 25
Remélem Zidane nem jön mer tényleg nevetségesek lennénk esetleg Mendieta de ő se jöjjön hanem egy csatár jöjjön már valami gólerős csatár és Mcmanamant valahogy be kell szervezni a csapatba Figoval együtt,mert ez így nem fer vele szemben meg nagyon jó játékos is.Könyörgöm egy csatárt hozzanak vmi qrva jót met ha megsérül valaki gond lesz,de persze Morientest ne vigyék el.

HALA MADRID!!!!!

francisdrake1 Creative Commons License 2000.08.07 0 0 24
Nem értem én ezt... Hetek óta rebesgetik, hogy Morientes elmegy. Meg hogy Tristan jön. Nem tudom ki az a Tristan, de ettől még mindig csak egy db csatárunk van. Ha még Zidane is idejönne, rajtunk röhögne fél Európa. Három világklasszis irányítaná a.... Mit is? Egy személyes csatársort? Balics is elment... Eto'-ról is ilyneket hallok.

De frankón nem értem. Megjött Figo. Jó.Azaz ugyanarra a posztra amelyiken a szintén méregdrága Macca játszana. Ennek a kompenzációja, hogy Redondonak mennie kellett? Akkora állatságokat csinál a vezetőség, hogy ezért kár volt őket megválasztani.

"Győztes csapaton ne változtass!" ---- Jajaja. Végül is tavaly csak BL-t nyertünk...

Ki a fene az a Munitis? A sok középszerű kiegészítő ember helyett kellett volna venni néhány ászt, posztra kiválasztva.

Francba már megint dillettánsok irányítanak...

CaRl_OS Creative Commons License 2000.08.05 0 0 23
Üdv Mindenkinek!

3:2-re vertük a Galatasarayt,így a harmadik helyet sikerült elérnünk ami azért nem olyan rossz eredmény,hiszen nem játszott több kulcsjátékosunk habár a harmadik helyért vívott meccsen feltűnt Figo és Raul is(a többiekről nemtok semmit).
Remélem sikeres lesz a felkészülés és az új embereknek sikerül beilleszkedniük a csapatba.
Felröppent a hír hogy a Real érdeklődik Mendieta és Zidane felől,én Mendieta mellet szavazok,de leginkább egy gólerős csatárnak örülnék.

HALA MADRID!!!

stansfield Creative Commons License 2000.08.05 0 0 22
Szevasztok, realosok!

Kedvenc csapatom, a Valencia ellen kezditek a szezont szeptember 10-én.
Szerintetek milyen meccs lesz?

Casillas - M. Salgado, Campo, Helguera, R. Carlos - Savio, F. Conceicao, Figo, Guti - Morientes, Raul.

Canizares - Angloma, Djukics, Pellegrino, Carboni - Mendieta, Deschamps, Baraja (Zahovics), Kily Gonzalez - Angulo, Juan Sanchez.

Persze, ezek az összeállítások csak feltételezések, de szerintem a színvonal hihetetlenül magas lesz. Ja, és remélem, Mendietára már nem lesz pénze a Realnak. Vegyétek meg inkább Zidane-t, ő olcsóbb.

Joe_d Creative Commons License 2000.08.05 0 0 21
Összeronditásról szó sincs, legalábbis én szivesen látok itt bárkit, aki kultúrált stilusban szól hozzá.

Én úgy látom, hogy nálatok legfeljebb 2-3 játékos hiányzott a legjobb összeállitásból (Barthez, Stam, esetleg Cole), nálunk viszont Maccán kivül nem szerepelt még Casillas, Michel Salgado, Hierro, Roberto Carlos, Raul, Ivan Helguera, Flavio Conceicao, Makelele, Munitis, Celades, na és persze Figo.
Egyébként Sávio-t kétszer irtad, kiváncsi lennék, hogy mi is volt pontosan a felállás.
3 hét múlva újra találkozunk a törökökkel a Szuperkupa döntőben, ti pedig remélem lealázzátok a németeket.

Előzmény: ManUtdFan (20)
Mallow Creative Commons License 2000.08.04 0 0 19
Mendiétát sokkal szívesebben látnám a csapatban, mint Zidanet. Jó lenne, ha a játékosok közt még több hazai lenne. Azt olvastam, Zidane után ô a másik irányító, akit kinéztek, csak hát még többe kerül... (feltéve persze, hogy az A színes sport információi helyesek)

Hajrá Madrid!
Hajrá Fradi!

Martin Vazquez Creative Commons License 2000.08.04 0 0 18
Makélélé és Flavio Conceaico az új vétel. Sőt, már megint Zidaneról pusmognak. Szerintem elég már a sztárokból, inkább több spanyol játszon! Tele vagyunk tehetséges fiatalokkal!
prince Creative Commons License 2000.08.02 0 0 17
Sziasztok Madridiak!

A mi topicunkban írtam pár sort a meccsrol ha nem láttátok volna a találkozót olvassatok bele. Mint már ott is megírtam ha a csapatotok kiegészül a sztárokkal nincs aki megállítson titeket. Ha mi is a rendes csapattal tudnánk játszani meg ti is lehet,hogy szorosabb lenne az eredmény.

Forza Milan!!!

BaZx Creative Commons License 2000.08.01 0 0 16
Ma este az Eurosporton 22.30-tól Milan-Real elokészületi meccs. A primera división még nagyon sokára kezdodik, így ez a meccs is jó lesz ízelítonek.
HALA MADRID!
Joe_d Creative Commons License 2000.08.01 0 0 15
Madridisták!

A Barcelona el akarja vinni Casillast, egyik legfőbb értékünket, az utóbbi időszak kapusgondjait talán hosszú időre megoldó játékost. Szerencsére a Real honlap szerint egyáltalán nem akar elmenni, mint ahogy McManaman sem. Redondo viszont a Milanhoz igazolt, ami szerintem óriási veszteség, ő volt az egyik leghasznosabb játékos a csapatban.
Jöhet még Nesta, Cannavaro, Zidane, Salas......bár gyanitom, hogy az utóbbi kivételével ezek inkább csak álmodozások.

stansfield Creative Commons License 2000.07.28 0 0 14
Én, mint Valencia-szurkoló, azért írok most ide, mert szerintem a világ egyik legjobb középpályását, Redondót, eladta a Real 4,5 milliárd forintnyi pesetáért a Milannak. Hát szerintem kár volt. Egyrészt ő ennél sokkal többet ér, másrészt nála jobb védekező-szervező embert nem nagyon fognak találni nála. Jött volna inkább át hozzánk...
Axl Creative Commons License 2000.07.27 0 0 13
Annak ellenére,hogy Barcás vagyok,írok ide is.Szerintetek hogy fog a Reak kimászni ebből az elképesztő mennyiségű adósságból???Eddig ez az összeg 25ö millió dollár volt,de SAJNOS megvettétek Figót/brühühühü/ 56millióért.Ráadásul 47 milliót fog keresni a következő 6 évben.Most tárgyaltok Zidane-al.EZ CSAK VICC,UGYE???A Real,ha így folytatja, TÖNKREMEGY !!!
Chungaro Creative Commons License 2000.07.27 0 0 12
Annyiban hasonlit Saviora, hogy ugyanazo(ko)n a poszt(ok)on tud jatszani, egyebkent pedig fizikailag joval erosebb, es - ebbol eredoen - valamivel lassabb. Jol kiegeszithetik majd egymast.
Előzmény: Joe_d (10)
TenHag Creative Commons License 2000.07.27 0 0 11
Csak egy kérdés. Miért vásár a Real Madrid egy Figo kariberű játékost mesés összegért, ha ússzik az adóságban. Bajnokok ligája ide vagy oda.
Nem kéne egy kicsit pénzügyileg szorosabbá venni a gyeplőt?
A Madrid tovább süllyed az adóság tengerében, és még nem is magyar csapat.
De nézzük a jó oldalát, ha a Real tönkremegy, akkor a Vasas ingyen kivásárolhatja Figot. :)
Joe_d Creative Commons License 2000.07.26 0 0 10
Kösz a felvilágositást. Szóval olyan Sávio-szerű, csak küzdőképesebb...?
Előzmény: Chungaro (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!